View Full Version : کیا اپیروس یا هیوندا آزرا ؟
adolf1945
2 August 2008, 09:48 PM
چند روز پیش داشتم توی اتوبان قم میاومدم خونه ، 40 کیلومتری تهران دیدم یه تابلوی بزرگ از تبلیغ کیا اپیروس گذاشتند و جلوترش هم یه تبلیغ از آزرا بود . بعد این به ذهنم افتاد که این دو تا خودرو میتونند رقیب خوبی برای هم باشند چون توی یک کلاسند وتقریبا" امکاناتشون هم برابره . البته قیمت اپیروس رو نمیدونم اطلس خودرو چند گذاشته .!!! اما اگر این خودرو زیاد بشه حتما" بازار آزرا رو خراب خواهد کرد .
به نظر شما کدام بهتره ؟
چرا؟
کیا اپیروس
http://www.masini.ro/images/masini/masini_noi/Kia/Opirus-Sedan/kia-opirus-sedan-2007_mare0.jpeg
حجم موتور:8/3 سی سی dohc
تعداد سیلند و سوپاپ: 6 سیلند و با 24 سوپاپ
توان موتور:266 اسب بخار در 6000 دور
گیریبکس:5 دنده اتوماتیک
نوع ترمز : 16 اینچ دیسکی خنک شونده در جلو و 15 اینچ دیسکی در عقب
سایز چرخها : 235 / 55R17
حجم باک : 75 لیتر
امکانات داخل خودرو
نور صفحه کیلومتر با سیستم super vision cluster ، که باعثدید بهتر و شفافیت بیشتر میشود.
کامپیوتر سفری که مقدار بنزین باقیمانده ، متوسط سرعت خودرو ،بیشترین و کمترین سرعت ، میزان بنزین مصرف شده از نقطه A تا B و همچنین سرعت و... را نشان میدهد.
کنترلر های سیستم صوتی بر روی فرمان جهت سهولیتتنظیم
سی دی چنجر و پخش MP3
اینه دید عقب با سیستم تیره شونده هوشمند ( هنگام نوربالا زدنخودروی عقب
سیستم روشن و خاموش شدن چراغهای بیرون خودرو بصورت اتوماتیک
دریچه های هوا برای سرنشینان عقب
نگهدارنده عینک دودی و لامپهای نقشه خوان برای سرنشینان جلو وعقب
تنظیمات صندلی برای سرنشینان جلو کاملا برقی و همچنین تنظیمفرمان
پرده برقی شیشه عقب
سیستم صوتی همراه با امپلی فایر و ساب ووفر و 8 بلندگو بامارک infinity
سیستم ورود به کابین بدون کلید
سانروف برقی
لامپهای جلو زنون
ایمنی
8 ایربگ شامل دو ایربگ برایسرنشینان جلو ، چهار عدد جانبی سرنشینان جلو و عقب ، دو عدد ایربگ پرده ای شیشه هایکناری
سیستم ترمز ضد قفل ABS ، توزیع الکترونیکی قدرت ترمز در چرخها EBD و همچنین ترمز کمکی BAS بهمراه دیسکهای ترمز بزرگ[/RIGHT]
پشت سریهای متحرک که به هنگاه تصادف تغییر حالت میدهند (ثابتنیستند
سنسورهای دید عقب و جلو
سیستم کنترل پایداری خودرو ESP ، ترکشن کنترل TCS که باعث بهمنخوردن تعادل خودرو در پیچها و مواقع اضطراری میشود
سیستم تعلیق بصورت دو ویشبون در جلو و مالتی لینک درعقب
کمک فنرهای گازی جلو و عقب
ترمز دستی پدالی
گرمکن صندلی راننده و سرنشین جلو
سیستم تاشو صندلیهای عقب
تنظیم اتوماتیک چراغهای جلو
سیستم شستشوی چراغهای جلو
http://spanish.autoblog.com/images/2006/07/30194_13_1.jpg
کروز کنترل
دارای حافظه جهت تنظیم اتوماتیک صندلی ، اینه بیرونی و فرمان
برف پاک کن با قابلیت ضد یخ و سنسور باران
صندلیهای چرمی
کولر تماماتوماتیک با سیستم کنترل کیفیت هوا بهمراه ----- هوا
سیستم استارت الکتریکی
وجود دکمه های کنترل درون کنسول جلو
سیستم گرمکن صندلی های عقب
داشتن مانیتور روی داشبورد
برگشت شیشه ها در صورت برخورد با مانع
شیشه ی جلو ضد آب
سیستم dual exhaust
http://www.kiamotors.com/MOTORSDOWN/VehiclesNews/opirus.jpg
هیوندای آزرا
http://www.nationalgeographic.com/urbandrives/images/15_azera.jpg
مشخصات فنی
طول : 4895 میلی متر
عرض : 1865 میلی متر
ارتفاع : 1490 میلی متر
حجم موتور : 3.3 لیتری (موجود در ایران) و 3.8 لیتری
نوع موتور: DOHC
قدرت : 235 اسب بخار روی دور 6000 موتور , 263 اسب بخار (3.8 لیتری)
0 تا 96 کیلومتر : 7.1 ثانیه (3.8 لیتری)
گیرباکس اتوماتیک 5 دنده
نوع ترمز : 16 اینچ دیسکی خنک شونده در جلو و 15 اینچ دیسکی در عقب
سایز چرخها : 235 / 55R17
حجم باک : 75 لیتر
http://z.about.com/d/cars/1/7/c/i/lk_07azera_interior.jpg
امکانات این خوردو
صفحه کیلومتر با سیستمsupervisionclusterنور که باعث دید بهتر و شفافیت بیشتر میشود
کامپیوتر سفری که مقدار بنزین باقیمانده ، متوسط سرعت خودرو ، بیشترین و کمترین سرعت ، میزان بنزین مصرف شده از نقطه A تا Bهمچنین سرعت و... را نشان میدهد.
ایرکاندیشن (تهویه مطبوع) دوگانه ، به اینصورت که اگر راننده هوای گرم بخواهد و سرنشین گرمتر و یا برعکس قابلیت این را دارد که به یک طرف هوای خنک بفرستد و طرف دیگر هوای گرم
اینه دید عقب با سیستم تیره شونده هوشمند ( هنگام نوربالا زدن خودروی عقب)
سیستم روشن و خاموش شدن چراغهای بیرون خودرو بصورت اتوماتیک
دریچه های هوا برای سرنشینان عقب
سیستم روشنایی در قسمت پای راننده
نگهدارنده عینک دودی و لامپهای نقشه خوان برای سرنشینان جلو و عقب
تنظیمات صندلی برای سرنشینان جلو کاملا برقی و همچنین تنظیم فرمان
پرده برقی شیشه عقب
سیستم صوتی همراه با امپلی فایر و ساب ووفر و 8 بلندگو با مارک infinity
سیستم ورود به کابین بدون کلید
سانروف برقی
لامپهای جلو زنون
http://www.phalls.com/vbulletin/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024.http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/41/2006_hyundai_azera_1.jpg
ایمنی
8 ایربگ شامل دو ایربگ برای سرنشینان جلو ، چهار عدد جانبی سرنشینان جلو و عقب ، دو عدد ایربگ پرده ای شیشه های کناری
سیستم ترمز ضد قفل ABS ، توزیع الکترونیکی قدرت ترمز در چرخها EBD و همچنین ترمز کمکی BAS بهمراه دیسکهای ترمز بزرگ
پشت سریهای متحرک که به هنگاه تصادف تغییر حالت میدهند (ثابت نیستند)
سنسورهای دید عقب
سیستم کنترل پایداری خودرو ESP ، ترکشن کنترل TCS که باعث بهم نخوردن تعادل خودرو در پیچها و مواقع اضطراری میشود
سیستم تعلیق بصورت دو ویشبون در جلو و مالتی لینک در عقب
کمک فنرهای گازی جلو و عقب
ترمز دستی پدالی
گرمکن صندلی راننده و سرنشین جلو
سیستم تاشو صندلیهای عقب
تنظیم اتوماتیک چراغهای جلو
سیستم شستشوی چراغهای جلو
کروز کنترل
***دارای حافظه جهت تنظیم اتوماتیک صندلی ، اینه بیرونی و فرمان***
برف پاک کن با قابلیت ضد یخ و سنسور باران
صندلیهای چرمی
کولر تمام اتوماتیک با سیستم کنترل کیفیت هوا بهمراه ----- هوا
قیمت این خودرو در ایران ۴۹۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال میباشد.
http://www.edmunds.com/media/roadtests/roadtest/06.hyundai.azera/06.hyundai.azera.dsh.500.jpg
http://www.hyundainews.com/assets/Media_Kits/2008_Models/Azera/asset_upload_file245_2218.jpg
adolf1945
3 August 2008, 12:50 PM
به نظر من اپیروس بهتره
چون هم موتور و قدرت بیشتری داره و هم از لحاظ امکانات کمی جلوتر از آزراست و محصول جدیدتری به حساب میاد .
کسی اگر از قیمتش خبری داره ، آگاه رسانی کنه .
mtrack
3 August 2008, 02:05 PM
فولش حدود 52 در میاد .با توجه به اینکه جفتشون کره ای هستنو کاملا هم کلاس و هم قیمت, انتخاب بینشون خیلی سخت خواهد بود و باید منتظر مقایسه های حرفه ای کارشناسان بود. با توجه به این که اپیروس یه کوچولو قویتره و برای من جذاب تره من فعلا به اپیروس رای میدم تا ببینم در آینده چه خواهد شد. برای اطلاعات کاملتر به لینک زیر سر بزنید:
http://www.piico.ir/portal/Default.aspx?tabid=251&tabindex=1
موفق باشید :icon_cool
hosseinabd
3 August 2008, 02:19 PM
سلام دوست عزیز
منم به اوپیروس رای میدم ولی با ظاهرش نمیتونم کنار بیام.
ظاهر قشنگی نداره ولی امکانات و فنی خیلی بهتر هست به نسبت قیمتش
good_rally
3 August 2008, 04:49 PM
سلام دوستان
اينجوري كه از مشخصات معلومه از نظر فني اپيروس يه سرو گردن بالاتر است.
امكاناتشونم تقريبا در يك سطح است ولي يه خورده اپيروس بالاتر است.
من فعلا نظرم رو آزرا است چون آزرا امتحانش رو پس داده وكاملا موفق بوده .
حالا چرا ميگم فعلا چون هنوز خيلي از مشخصات اپيروس معلوم نيست.
مثلا مثل شتاب جانبي شتاب 0تا 100 شتاب منفي .مصرف سوخت و ايمنيش كه خيلي مهمه و...............
واز همه مهمتر هنوز امتحانش رو پس نداده و نميشه دربارش نظر داد ولي من فعلا نظرم رو آزرا است.
از نظر ظاهري هم زشت بودن يا زيبا بودن يك ماشين خوب بودن يا بد بودنش رو ثابت نميكنه.
بلكه اين ما هستيم كه با توجه به سليقمون ميگيم كه كدام ماشين زيبا تر است .
به نظر من آزرا زيبا تر از اپيروس است.
salman24h
3 August 2008, 06:04 PM
به نظر من نکته منفی اپیروس ظاهر نه چدان جذابشه
A_R_Z
3 August 2008, 08:25 PM
منم آزرا رو خیلی دوست دارم البته آزرا هم منو خیلی دوست داره . در مورد ظاهر اپیروس ، جلوش یه خورده شبیه بنزهای کلاس E قدیم میمونه و زیاد طرح جدیدی نیست ولی عقبشو من تو شب دیدم چون LED هست خیلی قشنگه و مثل ماشین آمریکایی ها میمونه . در کل به عنوان یه ماشین لوکس ظاهر قابل قبولی داره .
A_R_Z
4 August 2008, 07:17 PM
منم آزرا رو خیلی دوست دارم البته آزرا هم منو خیلی دوست داره . در مورد ظاهر اپیروس ، جلوش یه خورده شبیه بنزهای کلاس E قدیم میمونه و زیاد طرح جدیدی نیست ولی عقبشو من تو شب دیدم چون LED هست خیلی قشنگه و مثل ماشین آمریکایی ها میمونه . در کل به عنوان یه ماشین لوکس ظاهر قابل قبولی داره .
من دیشب دوباره این ماشینو دیدم ولی چراغ عقبش LED نبود . نمیدونم شاید من دفعه قبل اشتباه کردم .
drnariman
4 August 2008, 08:55 PM
من امروز یکیشو از نزدیک دیدم
طراحی ظاهری اون به معنای واقعی افتضاحه اصلا هارمونی نداره ...یکی از ادم بپرسه این ماشینو چند خریدی بگی 50 و خورده ای طرف به عقل ادم شک می کنه حالا بیا و توضیح بده موتورش فلانه امکاناتش بهمان ...من یکی که 100% به ازرا رای می دم.
hosseinabd
4 August 2008, 09:47 PM
منم دیروز توی شهر یکیشو دیدم ولی زیاد ازش خوشم نیومد واقعا توی طراحی افتضاح کار کردن.ولی کارکرد موتورش و امکاناتش بهتره.
ولی بازم نظر من آزارا است و نظرمو عوض نمی کنم.
adolf1945
4 August 2008, 11:27 PM
این ماشین رو وقتی دیدم و خیلی تعجب کردم از بزرگیش .
برای خودش هیولاییه . به نظر از آزرا هم بزرگتر میاد .
کسی طول و عرض و ارتفاعش رو میدونه .
mazdakxp
5 August 2008, 12:17 AM
کمپانی هیوندای معتبرترین کمپانی اتومبیل سازی کره ای می باشد:icon_cool
mazdakxp
5 August 2008, 12:21 AM
موتور اصلی آزرا 3800 سی سی می باشد که اگه بیاد آنوقت معلوم میشه برتری از آن کدام خودرو میشود:icon_excl
mazdakxp
5 August 2008, 12:46 AM
کمپانی هیوندای موتورز پنجمین خودروساز بزرگ دنیا میباشد که رقیب اصلی آن تویوتا می باشد:icon_arro
*علی*
5 August 2008, 09:00 AM
دوستانی که مشخصات کامل رو دارند و مقایسه کردند میشه لطف کنند .امکانات اضافی اپیروس رو بگن :
من از قیافه اپیروس بیشتر از آزرا خوشم اومده .
amir_jj
6 August 2008, 12:22 AM
امكانات و قدرت موتور اپيروس يكم بهتره اما اين برتري اونقدر نيست كه به اپيروس راي بدم.چون من از ظاهر آزرا خيلي بيشتر از اپيروس خوشم مياد.:icon_arro
config
6 August 2008, 08:15 PM
کمپانی هیوندای موتورز پنجمین خودروساز بزرگ دنیا میباشد که رقیب اصلی آن تویوتا می باشد:icon_arro
دوست عزير رقيب تويوتا جنرال موتورز هست نه هيونداي
از كي تا حالا رده پنجم با اول دوم رقابت ميكنه؟:icon_mrgr
benyamilan
7 August 2008, 12:36 AM
من خودم از کارخونه ای ماشین میگیرم که حداقل قبل اینکه یه ماشین بسازه چند تا ماشین قبل اون ساخته باشه تا بشه اون محصول رو مورد ارزیابی قرار داد
من نمیدونم این چنین ماشینائی رو با چه معیاری وارد میکنن با این قیمت میتونستن ماشینای اصل و نصب دار و بهتری رو وارد ایران کنن
حداقلش این بود که موقع خرید و پول دادن دچار شک و تردید نمیشدیم که خدایا این ماشین خوب از آب درمیاد یا نه
afshin_k
8 August 2008, 07:39 PM
اپیروس عملکرد فنی بسیاری ضعیفی داره ... هندلینگ اون بسیار ضعیفه ترمز گیری هم همینطور کیفیت ادوات داخلی هم پایین به دلیل وزن بیشتر از آزرا مصرف اون هم قطعا بالاتره ... مطمئنا آزرا با موتوری ضعیف تر بسیار ارزنده تر هستش...
adolf1945
8 August 2008, 08:00 PM
اپیروس عملکرد فنی بسیاری ضعیفی داره ... هندلینگ اون بسیار ضعیفه ترمز گیری هم همینطور کیفیت ادوات داخلی هم پایین
ببخشید داداش میتونم بپرسم شما اینا رو از کجا فهمیدید .
والله من یه بار توی مرکز تعویض پلاک دهکده المپیک، با یکی از دارندگان این خودرو صحبت کردم ، طرف 180 درجه برعکس شما نظر میداد و میگفت قبلا" آزرا داشته (راست و دروغش پای خودش).
توی میدون منیریه هم یه نفر از مغازه داران لوزام ورزشی همین حرف رو تأیید میکرد چون اونم اپیروس گرفته بود .
اینه که حرف شما برای خیلی تعجب آور بود .:icon_razz
afshin_k
9 August 2008, 12:09 AM
بله حتما
در مورد هندلینگ : شتاب جانبی اپیروس 0.72 جی هستش که این یعنی حتی از سانتافه با 0.74 جی پایین تر! و در برابر آزرا 0.78جی بسیار تفاوت هندلینگ وجود خواهد داشت البته اینها فقط ارقام هستند که روی کاغذ نشون میده هندلینگ اپیروس بسیار بسیار ضعیف تر از آزرا هستش اما تستی که وب سایت edmunds انجام داده این رو در عمل ثابت کرده ...
ترمز گیری :
مسافت ترمز گیری از سرعت 96 کیلومتر به صفر: 39.31 متر مسافت ترمز گیری آزرا 35.9 متر
در ابتدای ترمزگیری پدال ترمز نرم است و در پایان ترمز گیری از سرعت 100 کیلومتر پدال کاملا به کف خودرو می چسبد.
در مورد ادوات داخلی هم خودت یه بار داخلش بشینی میاد دستت ولی تو تست درایو هم بهش اشاره شده ...
این لینک تست درایو اپیروس :
http://www.edmunds.com/kia/amanti/2008/testdrive.html
اگر کامل اون رو مطالعه کنید و بعد از همون سایت تست درایو آزرا رو مطالعه کنید دیگه هیچ شکی نخواهید داشت که اپیروس به هیچ عنوان در حد و اندازه آزرا نیست.
===============
هیوندای و کیا با هم شریک هستند و همینطور که ملاحظه می کنید حتی موتورهای استفاده شده در مدل های مختلف این دو خودروساز یکی هستند پس اینکه یه دفعه کیا بیاد با موتور 3800 حدوده 5000 دلار ارزانتر از آزرای 3800 با همون موتور و هم قیمت آزرای 3300 بشه باید بیشتر دنباله اختلافهای اون ها بگردی...
اپیروس اولین حضور کیا موتورز در گروه خودروهای بزرگ هست و احتمالا فقط قصدش حضور بوده و زیاد بابته این خودرو ادعایی نداشته به همین علت عملکردش تا این حد ضعیفه ولی من پیش بینی می کنم نسل بعدیه این خودرو رقیبی سخت برای دیگر خودروهای این گروه خواهد بود.
hosseinabd
9 August 2008, 11:11 PM
هیچ خودرو سازی اولین خودروی یک گروهش خوب در نمیاد و تا 2 مدل بعدش یک سری ایراد داره و از اون موقع به بعد برطرف میشه.
حتی ریو هم همینطور بوده که در سال 2000 نمونه اول اون بود و پر از ایراد بعد 2003 یک مدل دیگه دادن که کمی ایراداتش برطرف شد و حالا از 2007 تا الان با این چهره جدید و تغییرات جدید ارائه شد که ایراداتش خیلی کمتر از 2003 هست.
el matador
10 August 2008, 11:10 AM
بازار دست دوم آزرا فعلا بهتره
:lover:
adolf1945
10 August 2008, 06:49 PM
دوستان یادتون نره که اپیروس 5 سال گارانتی با کیلومتر نا محدود داره و بیمه بدنه آن نیز سالانه توسط خود شرکت ، در طول گارانتی تمدید میشه .
این اطمینان به موتور حاکی از کیفیت اونه . در صورتی که آزرا دارای چنین شرایطی نیست .
benyamilan
10 August 2008, 07:46 PM
کی گفته آزرا دارای این شرایط نیست ؟؟؟
آسان موتور هم آزرا را 5 سال گارانتی میکنه یا 100000 کیلومتر
بیمه بدنه هم اصلا ربطی به خوب و بد بودن ماشین نداره مربوط میشه به خدماتی که نمایندگی واسه تبلیغ ارائه میده و صد البته که همون پول رو (شاید هم چند برابرش رو) همون اول رو قیمت تموم شده ماشین میکشه
قیمت جهانی این دو خودرو هم دلیل محکمی بر این مدعاست ...
pouya_yz
10 August 2008, 09:21 PM
دوستان به نظر من کیا اپیروس رقیب مستقیم هیوندای آزرا و دقیقا در یک کلاس بدنه ای قرار دارند هیوندای آزرا یک ماشین مدرن و قدرتمند و با تمام تجهیزات است که البته اپیروس هم دقیقا به همین شکل است .
اما نقطه تقابل و سر شاخ شدن دو اتومبیل طراحی ظاهری آنها میباشد .
آزرا دارای یک طراحی همه کس پسند است در حالیکه اپیروس اینطور نیست و از نظر بعضی زشت و غیر قابل تحمل و از نظر خیلی ها نیز زیبا میباشد .
به عقیده من اپیروس دارای یک طراحی اصیل و کلاسیک و به نظر بنده زیبا میباشد . اگر شما به بعضی طرحهای لینکلن یا فورد آمریکا یا بعضی مدلهای قدیمی تر رولزرویس یا بنتلی انگلیسی دقیت کنید می بینید که اپیروس شباهت هایی به آنها دارد خصوصا قوس ستون شیشه عقب یا طرح چراغهای عقب که شبیه مدلهای انگلیسی است.
در هر صورت این اتومبیل دلخواه علاقه مندان به طرحهای کلاسیک تر میباشد. (مشخصات فنی بماند!)
afshin_k
10 August 2008, 11:02 PM
دوستان یادتون نره که اپیروس 5 سال گارانتی با کیلومتر نا محدود داره و بیمه بدنه آن نیز سالانه توسط خود شرکت ، در طول گارانتی تمدید میشه .
این اطمینان به موتور حاکی از کیفیت اونه . در صورتی که آزرا دارای چنین شرایطی نیست .
اگر بلند بودن گارانتی نشان دهنده بالا بودن کیفیته پس یعنی اپیروس حتی از اس کلاس هم کیفیتش بالاتره؟
هیچ وقت بلند بودن مدت گارانتی نشان از کیفیت بالای خودرو نبوده و نیست مثلا در آمریکا هیوندای آزرا از مرسدس اس کلاس گارانتیش بیشتره این در حالیه که مرسدس اس کلاس با کیفیت ترین خودرو از لحاظ کارایی و طراحی سال 2007 آمریکا شناخته شده...
سمند هم گارانتیش با سوناتا برابره!
adolf1945
15 August 2008, 01:42 PM
دوستان مطالب خوبی در این وبلاگ بود که ترجیح دادم اینجا بزارم .
اپیروس ، اعتبار کیا (http://www.phalls.com/1387/05/18/post-190/) ...
کیا اپیروس در ایران :
تافته ی جدا بافته ی کیا ، زیبا و با وقار و به دور از طراحی شرقی کیا ، جذاب و لوکس برای آن هایی که این گونه دوست دارند ، نام اپیروس در آسیا و آمانتی در آمریکا همان امضایی است که به نام کیا اعتبار می دهد و آن را سربلند می کند .
اپیروس در آوریل 2003 به بازار ها معرفی شد و در سال 2004 به صورت رسمی به بازار های جهانی به عنوان لوکس ترین محصول کیا راه یافت . امکانات بی نظیر داخلی خودرو و طراحی جذاب و سنگین خارجی خودرو از آن رقیبی سر سخت برای خودرو های هم کلاسش در بازار ساختند تا اینکه توانست یکی از خوش فروش ترین محصولات کیا در آمریکا شود ، کیا اپیروس همچنین سال گذشته در آمریکا به عنوان جذاب ترین خودرو سواری سال انتخاب شد .
همکاری بلند مدت کیا و هیوندای در تولید و طراحی اپیروس نیز موثر بوده ، در طول سال های تولید اپیروس ، هیوندای آزرا مانند برادر مشترکات زیادی با این محصول کیا داشته ، این همکاری در خودرو هایی همچون ریو و ورنا در کشور ما نیز مصداق دارد ، موتور اپیروس در سال های نخست ورود به بازار موتور 3.5 لیتری مشترک با هیوندای بوده و در سال 2007 پس از انجام تغییراتی در سیستم تعلیق ، ظاهر و موتور خودرو ، موتور آن مشترکا با هیوندای آزرا به موتور 3800 سی سی ، شش سلندر خورجینی DOHC ارتقاء یافته . روحی در دو بدن ، دو برند .
در تلفظ نام کیا OPIRUS بهتر است " آپیروس " تلفظ شود تلفظ درست حرف اول نام این خودرو حرفی بین O و A است.
لوکس بودن در بازار ایران به نوعی حل می شود و خودرو را خاکی و همرنگ دیگر غول های تازه وارد به کشور می کند، این جا نام برند حکم می کند ( قضاوت اشتباه در بازار ایران ) هر خودرو ساز حداکثر تلاشش را در دو خودرو ی تولیدی خلاصه می کند ، خودرو های ارزان قیمت و مردمی و لوکس ترین محصولات تولیدی اش ، در ادامه توضیحات پیرامون اپیروس متوجه می شوید که اپیروس نامی فراتر از کیا را به همراه دارد .
اطلس خودرو تنوع بسیار جالبی از محصولات کیا را در ایران بوجود آورده اما در این تنوع اپیروس جایگاه ویژه ای دارد ، تک ستاره ی کیا در ایران .
اطلس خوردو اکنون 6 نمایندگی در سطح کشور دارد که این تعداد تا سال 2009 میلادی به 20 تا خواهد رسید ، این شرکت همچنین کمی کاهش در ارائه خدمات به مشتری ها نسبت به خدمات اصلی کیا نشان داده که البته همین مقدار خدمات و راه اندازی فضای نزدیک به مشتری ها توسط پیامک و ایمیل و تلفن سریع خودش نوعی فرهنگ سازی جدید در بین وارد کننده های ایرانی به شمار می رود .
مشخصات کامل به همراه گالری تصاویر کیا اپیروس در ادامه مطلب
http://www.free-picture-host.com/images/1uOb991218205690.jpg
طراحی کیا اپیروس :
شاید در زوایای نگاه به اپیروس ، نگاهی منتقدانه به طراحی آن کمی جای حرف داشته باشد . کیا همواره در طراحی محصولاتش از نوعی سبک "کیا گونه " پیروی می کرده ، اما در اپیروس می توان نوعی سنت شکنی مشاهده کرد که از خط قرمز طراحی های کیا رد شده ، شباهت برند های مختلف امری طبیعی در طراحی محصولات جدید خودرو سازان است ( البته در این میان چینی ها که کلا طراحی را کپی می کنند بحثشان جدا است ) که در طراحی جلو و عقب اپیروس این امر کاملا مشهود است . شباهت طراحی جلوی اپیروس به مرسدس E-class که توسط طراحان نیز به عنوان نوعی الهام گیری تایید شده همواره امتیاز منفی برای اپیروس در نظر گرفته می شود اما در میان خودرو سازان ، طراحی خودرو های دو چراغ جلو این امر کاملا طبیعی است ، جگوار نیز چنین رویه ای را در نظر دارد پس از نظر ما این امر نوعی پیروی از خواسته علاقه مندان به این گونه طراحی ها است و نه کپی برداری مستقیم .
جلو پنجره بزرگ جلوی خودرو زیبایی و وقار خاصی را در تناسب با ابعاد خودرو بوجود آورده ، رینگ های آلومینیومی 17 اینچی در کنار طراحی ساده کنار خودرو و در ها و نوار روی بدنه که تا جلو و عقب خودرو ادامه پیدا می کنند مانند کمربندی زیبا در میان طراحی ساده و در عین حال زیرکانه خودرو خودنمایی می کنند .
چراغ های کشیده شده به سمت بالای عقب اپیروس در کنار صندوق نا هم سطح پشت خودرو در بالا بردن ابهت اپیروس نقش به سزایی داشته اند .
داخل اپیروس بسیار چشم نواز است ، طراحی چوبی یا چرم با تلفیق نور آبی و سفید و فضای بسیار بزرگ داخل هرگز احساس یک نواختی به سرنشینان نمی دهد ، اپیروس همواره حرف برای گفتن دارد ، چون یک لوکس تمام عیار است .
در مقایسه ای بین غول سدان های بازار ایران ، اپیروس از C5 و کمری GLX هم بزرگ تر است ، طول این خودرو دقیقا 5 متر ، عرض آن 1850 میلیمتر و ارتفاع آن 1485 میلیمتر است.
http://www.free-picture-host.com/images/Z5gKyD1218205740.jpg
http://www.free-picture-host.com/images/xaQGqO1218205783.jpg
مشخصات فنی کیا اپیروس :
اپیروس سهمیه بنزین ندارد ولی به عنوان یک خودرو قدرتمند و حجیم ، مصرف بسیار متعادلی دارد . به گفته ی اطلس خودرویی ها چیزی نزدیک مصرف سمند ایران خودرو !
· * موتور شش سیلندر خورجینی DOHC – 3800 سی سی
· * ماکزیمم قدرتی معادل 266 اس ببخار در دور 6000
· * ماکزیمم گشتاور معادل 36 کیلوگرم متر در دور 4500
· * تعداد سوپاپ : 24
· * گیربکس اتوماتیک 5 دنده تیپ ترونیک ( اسپرت و نرمال )
· * مصرف 10.5 لیتری در 100 کیلومتر برای سیکل ترکیبی – ظرفیت باک : 60 لیتر
· * فرمان هیدورلیک با قابلیت تنظیم الکترونیکی
· * سیستم کنترل کششTCS
· * کمک فنر های گازی ، سیستم ترمز ABS و ترمز های دیسکی چرخ های عقب
http://www.free-picture-host.com/images/8UXBfZ1218205852.jpg
امنیت کیا اپیروس :
اپیروس در تست های امنیت سخت گیر ترین موسسه امنیتی یعنی ، موسسه بیمه برای امنیت بزرگراه های آمریکا توانست بسیاری از رقیبانش را کنار بزند و در میان خودرو های لوکس تست شده بیش ترین امتیاز را در بین رقیبان کسب کند ، امنیتی معادل 5 ستاره ، این تست ها بسیار سخت گیرانه تر از NTHSA آمریکا انجام می شوند به گونه ای که فرضا در یکی از محصولات شورلت موسسه NTHSA چهار ستاره امنیت به خودرو مذکور داده بود ولی موسسه بیمه امنیت بزرگراه ها این خودرو را ضعیف و در حد 1 ستاره ارزیابی کرده بود .
· * سیستم ترمز ضد قفلABS
· * 12 کیسه ی هوا- ایربگ های جانبی ( پرده ای )
· * سیستم کنترل پایداری الکترونیکیESP
http://www.free-picture-host.com/images/RGgM8C1218205884.jpg
دیگرمشخصات و امکانات اپیروس :
پرونده اپیروس به این سادگی ها ختم نمی شود :
· * رینگ 17 اینچی
· * سیستم ضد سرقت ( ایموبیلایزر )
· * قابلیت تنظیم پدال ها
· * سیستم صوتی حرفه ای : پخشCD ، چنجر ، ساب ووفر و آمپلی
· * مجهز به Cruise control
· * سیستم تهویه مطبوع صندلی های جلو و خنک کننده + گرم کننده صندلی های عقب
· * آینه های الکتروکرومیک ، شیشه هایدروفوبیکی
· * لامپ های زنون + چراغ شور های جلو
· * سنسور هشدار فاصله جلو و عقب
· * تزئینات چوبی داخل
· * تنظیم برقی صندلی های جلو ، تنظیم برقی صندلی راننده با دو حافظه ( می توانید همواره وضعیت ثابتی برای خودتان هنگام رانندگی داشته باشید ، اپیروس فراموش نمی کند شما چگونه دوست دارید )
· محفظه خنک نگه دارنده ( COOL BOX )
· * و گرم کن آینه ، دور فرمان چوبی و چرمی ، سان روف ، سوئیچ کارت ، محافظ گلگیر عقب و پشت سری ها با قابلیت عکس العمل به ضربه
http://www.free-picture-host.com/images/ckqXFj1218205988.jpg
http://www.free-picture-host.com/images/lblFrg1218206060.jpg
http://www.free-picture-host.com/images/V0GQry1218206019.jpg
قیمت کیا اپیروس در ایران :
این خودرو بدون هر گونه عوارض برای وارد کنندگان حدود 25 میلیون تومان در می آید ، حال باید فرمول گرانی واردات روی آن اجرا شود تا بیش تر طعم و بوی یک خودروی وارداتی به ایران را بدهد ، قیمت کارخانه اپیروس ، یعنی قیمتی که شرکت به مردم عرضه می کند 53 میلیون و 700 هزار تومان است که در بازار به 59 میلیون تومان می رسد ، این در حالی است که برادر اپیروس ( آزرا ) با موتور 3300 سی سی حدود 50 میلیون تومان در بازار قیمت دارد .
ماکسیما و کمری را نمی توان در حد اپیروس دانست ، اما در کلاس SUV ها می تواند رقبایی داشته باشد که در آن صورت دیگر سلیقه خریدار حکم می کند که سواری می خواهد یا SUV . اپیروس در زمینه گارانتی هم تفاوت بسیاری با دیگر محصولات کیا در بازار دارد و به آن نگاه ویژه ای در ایران شده ، 60 ماه گارانتی معادل 5 سال تضمینی است که اطلس خودرو روی لوکس ترین وارداتی اش می دهد ، این در حالی است که کیا آمانتی ( اپیروس ) در آمریکا 10 سال توسط کیا گارانتی می شود .
meslehichkas
20 August 2008, 12:12 PM
به نظر من که اپیروس بجای داشتن ظاهر خشن و وحشی، قیافه ای داره که نشون دهنده ی قدرت بالاشه.
GHAHRAMAN
22 August 2008, 01:50 AM
اگر قراره از روی قیافه در مورد ماشین بحث کنیم و نتیجه بگیریم به نظر من هم قیافه ای داره که نشون دهنده سوسولی بودن این ماشین هستش!
A_R_Z
22 August 2008, 01:57 AM
ولی چند دفعه که از کنارش رد شدم بنظرم ماشین بزرگ و لوکسی اومد
GHAHRAMAN
22 August 2008, 02:26 AM
بله هم بزرگه و هم لوکسه ولی در حد 50 تومن.
قیافش به ماشینای چینی میخوری لوکس بودنش در طراحیش دیده نمیشه بلکه در تجهیزاتش نمود پیدا میکنه.
از نظر قیافه یه چیزی تو مایه های چری هستش.
meslehichkas
22 August 2008, 11:29 PM
اگر قراره از روی قیافه در مورد ماشین بحث کنیم و نتیجه بگیریم به نظر من هم قیافه ای داره که نشون دهنده سوسولی بودن این ماشین هستش!
مسلماً ظاهرش در مقایسه با یه مرسدس (ولو قدیمی) قدرتمن نشون نمیده اما در محدوده قیمت خودش بی انصافیه بگیم سوسول!!! هستش.
hosseinabd
23 August 2008, 12:42 AM
من با ظاهرش زیاد نمیتونم کنار بیام ولی در حد یک خودروی 50 میلیونی خیلی عالی هست و میتونه رقابت خیلی خوبی داشته باشه.
A_R_Z
23 August 2008, 01:18 AM
فکر کنم کیا می خواسته یجورای مفهوم ماشین های لوکس با اصالت مثل بنتلی رو تو ظاهر این ماشین به مردم القاء کنه . به نظرم عقبش از جلوش بهتره ولی در کل ظاهرش به یه ماشین لوکس میخوره .
afshin_k
23 August 2008, 10:05 AM
50 تومن نیست! 57 تومنه:icon_conf
mohsen3544
24 August 2008, 02:13 PM
اپیروس یه ظاهر جدیدی در کشورمون داره و از اون طراحی های روتین ماشینهای دیگه تو این مرز پولی رو نداره.به نظر من باید واستیم یه مدت از حضورش در بازار بگذره.به هر حال آزارا خیلی وقته تو جاده های ما داره میتازه.من یه اپیروس دیدم در حال دور زدن.نکته باحالی که توجه منو جلب کرد راهنمای جلوش بود که سطح وسیعی از سپر رو هم جلو هم عقب پوشش میده.خیلی جدید و خاص بود.
A_R_Z
3 September 2008, 02:41 PM
دیروز یه مدتی پشت یه اپیروس بودم ، از پشت خیلی هم بد نبود ، باحال بود . جالب این بود که چون ماشینه جدیدی هستش و خیلی کمه از هر جا رد می شدیم همه بر میگشتن نگاهش می کردن .
drnariman
3 September 2008, 09:23 PM
دیروز یه مدتی پشت یه اپیروس بودم ، از پشت خیلی هم بد نبود ، باحال بود . جالب این بود که چون ماشینه جدیدی هستش و خیلی کمه از هر جا رد می شدیم همه بر میگشتن نگاهش می کردن .
این که یه امر عادیه که ماشین تازه اونم تو این اندازه و کلاس جلب توجه کنه باید گذاشت که یه مدت بگزره و زیاد تر و عادی تر بشه ببینیم هنوز براش این جذبه باقی می مونه یا نه؟
Z@man
4 September 2008, 11:12 AM
من تو این رنج آزرا رو انتخاب میکنم.
hosseinabd
5 September 2008, 02:39 AM
صد در صد توی این رنج آزارا بهترینه و چون اپیروس هنوز امتحان پس نداده نمیشه گفت که خوبه یا بده.ولی امکاناتش خیلی خوبه.
A_R_Z
5 September 2008, 02:55 AM
این که یه امر عادیه که ماشین تازه اونم تو این اندازه و کلاس جلب توجه کنه باید گذاشت که یه مدت بگزره و زیاد تر و عادی تر بشه ببینیم هنوز براش این جذبه باقی می مونه یا نه؟
نه خداییش اینو یه خورده بیشتر از عادی نگاه میکردن . نمیدونم شاید بخاطر ظاهر غیر عادیش باشه که جلب توجه میکنه .
بنظرم شبکه جلوش خیلی خالیه . نمیدونم چرا آرم کیا رو روی شبکه جلوش نزدن یه خورده شلوغ تر بشه .
http://us.autos1.yimg.com/img.autos.yahoo.com/izp/kia_amanti_base_2008_exterior_frontview_640x480.jp g
hosseinabd
5 September 2008, 07:48 AM
دوستان توجه داشته باشید که اپیروس اولین تجربه کیا د زمینه ماشینهای بزرگ هست و به طبع این ممکنه زیاد هم خوب از آب در نیومده باشه ولی برای شروع خوب کار کرده.
A_R_Z
5 September 2008, 04:00 PM
مثل اینکه اپیروس هم داره زیاد میشه چون جدیدآ من هی اپیروس میبینم . امروز یه اپیروس دیدم که جلو پنجرش فرق داشت ، یه آرم هم جلوش بود ولی آرم کیا نبود . شبیه عکس زیر بود .
http://www.acaa.mn/images/stories/new%20car/KIA/61.jpg
Saman.Cls
6 September 2008, 12:39 AM
شبيه بنز هستش جلوش ولي از نوع لوچش :icon_mrgr
بابا شما اين رو با آزرا مقايسه ميكنين؟
ولي پيشرفت كيا موتورز قابل ستايش هست تو سالهاي اخير
good_rally
6 September 2008, 12:55 AM
آره کیا خیلی پیشرفت کرده یعنی کلا کره ای ها خیلی پیشرفت کردند
ولی حیف که دست از کار کپی برنمیدارند .
چراغای جلوش مثل بنز میمونه جلو پنجرشم اگه یه خورده بزرگتر بود کپی بنتلی میشد.
ولی در کل باید ببینیم که تستش چی میشه و هنوز نظر دادن در مورد ماشین خیلی زوده .
ولی در کل امکانات وفنیه خوبی داره .
ولی انتخاب من ازرا است چون فعلا که خوب جواب داده.
hosseinabd
6 September 2008, 07:54 AM
زیاد هم نباید سخت گرفت من که گفتم اولین تجربه کیا در زمینه ماشینهای بزرگ بوده.حالا به مرور زمان و در مدلهای بعدی بهتر کار میکنه.
parsa s
6 September 2008, 10:35 AM
اون مه شکنای توی سپر که بصورت LED هستند خیلی جالب و منحصر بفرده
فک می کنم یکی از اشکالات طراحیش که اونو ناهماهنگ جلوه می ده انحنای بیش از حد شیشه عقب اون هست
اگه از نزدیک دیده باشین متوجه منظورم میشین
در کل یه جورایی آدمو یاد ماشینای اشرافی می ندازه (مثل رولزرویس فانتوم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
adolf1945
6 September 2008, 04:52 PM
به نظر من شبیه ماشینای انگلیسیه ، مخصوصا" رویلز رویس .(اگه درست نوشته باشم).
azma
7 September 2008, 12:41 PM
مثل اینکه اپیروس هم داره زیاد میشه چون جدیدآ من هی اپیروس میبینم . امروز یه اپیروس دیدم که جلو پنجرش فرق داشت ، یه آرم هم جلوش بود ولی آرم کیا نبود . شبیه عکس زیر بود .
ممكنه كه rover بوده چون چند تايي وارد شده و در نگاه اول خيلي شبيه آپيروس است .
A_R_Z
8 September 2008, 02:59 AM
ممكنه كه rover بوده چون چند تايي وارد شده و در نگاه اول خيلي شبيه آپيروس است .
نه اپیروس بود ، مطمئنم . من ممکنه تو هرچیزی اشتباه کنم ولی در مورد ماشین مطمئنم اشتباه نمیکنم . قبلآ هر چی اپیروس دیده بودم جلوپنجرش شبیه عکس زیر بود .
http://us.autos1.yimg.com/img.autos.yahoo.com/izp/kia_amanti_base_2008_exterior_frontview_640x480.jp g
ولی این یکی جلو پنجرش فرق داشت دقیقا شبیه این عکسی که پایین گذاشتم بود . جفتشون هم اپیروس هستند ولی نمیدونم با هم فرقی دارن یا نه .
hosseinabd
8 September 2008, 03:01 AM
اپیروس جای خودشو داره باز میکنه و فکر کنم این دوستمون درست دیدند.چون توی اصفهان هم کمی زیاد شده.
parsa s
8 September 2008, 04:34 PM
فک می کنم کیا هم می خواد مثل شریک تجاریش هیوندای یه مارک اختصاصی واسه مدلهای لوکسش بزاره
آره منم یه آپیروس دیدم که یه آرم جلوش بود که هیچ ربطی هم به کیا نداشت
arash_viva_66
9 September 2008, 02:42 AM
دوستان من تو این هفته قراره یا آزرا یا اپیروس بخرم هردو هم قیمت هستن موندم چیکار کنم!؟؟ اگه ممکنه راهنمایی کنین
این در حالیه که میدونم آزرا نویگیشن داره ولی اوپیروس نداره یه چیز دیگه هم که هست اینه کهسیستم تعلیق و هندلینگ آزرا به نظرم خیلی خوبه ولی به اوپیروس تجربه ای ندارم!!! به نظر شما چیکار کنم؟ چون موتور اوپیروس یه سر و گردن بهتره البته وزن بیشتری داره
XELTEK
9 September 2008, 10:07 AM
ا÷یروس فعلا" تکه و اینم مد نظر داشته باش اسان موتور ازرا رو بدون نویگیشن میده و اگه هم نویگیشن دار بخری فعلا" فک کنم برنامه ایرانش نیومده باشه !
azma
9 September 2008, 12:04 PM
دوستان من تو این هفته قراره یا آزرا یا اپیروس بخرم هردو هم قیمت هستن موندم چیکار کنم!؟؟ اگه ممکنه راهنمایی کنین
این در حالیه که میدونم آزرا نویگیشن داره ولی اوپیروس نداره یه چیز دیگه هم که هست اینه کهسیستم تعلیق و هندلینگ آزرا به نظرم خیلی خوبه ولی به اوپیروس تجربه ای ندارم!!! به نظر شما چیکار کنم؟ چون موتور اوپیروس یه سر و گردن بهتره البته وزن بیشتری داره
تجربه نشان داده كه بايد خودرويي خريد كه قبلا امتحان خودش را پس داده باشد و معايب احتمالي و محاسن آن مشخص شده باشد .سريعتر هم بخريد چون با قانون جديد به احتمال زياد خودرو خارجي خيلي گران خواهد شد.ضمنا در خودرو هايي نظير آزارا و آپيروس از لحاظ قد و قواره، زياد اين تفاوتها در قدرت موتورمحسوس نيست چون با اين هيكلها امكان مانور زياد و آرتيست بازي نيست و اين خودرو ها اصولا به رانندگي با كلاس و سنگين احتياج دارد و هر دو خودرو موتورهاي قوي متناسب با وزن خود دارند و مانور دادن با آنها مثل اين است كه با كت و شلوار هاكوپيان برويد اسكيت سواري يا پيك نيك :icon_cool .
A_R_Z
9 September 2008, 05:31 PM
درسته اپیروس ماشین خوبیه ، ولی خوب آزرا یه چیز دیگست . من خیلی با آزرا حال میکنم . فکر کنم آزرا فروشش هم راحت تر از اپیروس باشه .
adolf1945
9 September 2008, 07:44 PM
آزرا بورس بهتری داره ولی در کیفیت و مرغوبیت اپیروس شک نکنید که از آزرا بهتره .
من اینو به نقل از کسی میگم که هر دوتاش رو داشته و الان با اپیروس بیشتر حال میکنه . (طرف هم طلا فروشه .)
hosseinabd
13 September 2008, 02:51 AM
انشالله که اینطور باشه که شما میگی.
منم امتحانش نکردم ولی فکر کنم موفقیت آزارا بیشتر بوده.
من که خودم بشخصه این کره ای ها رو بیشتر قبول دارم.چون پیشرفت خوبی داشتند.
rezasx1
14 September 2008, 12:15 AM
با اینکه توان و حجم موتور ایپروس از ازرا بالاتره ولی شتاب و top speed ازرا بالاتره...(نسبت توان به وزن)
نظر من 100% آزرا...:icon_cool
Nomad
14 September 2008, 12:44 AM
اپیروس به نظر ماشین خوبی میاد ... آزرا هم همینطوره ولی خوب تفاوت اینها بین تجهیزات هستش و ظاهر ...
من آزرا رو ترجیح میدم ولی برای افرادی که میخوان از سواری مثل آزرا لذت ببرن و تو خیابون هم بیشتر و متفاوت دیده بشن ، اپیروس رو پیشنهاد میکنم ...
امروز یه اپیروس مشکی دیدم که کمی هم تزئینات کرومی اضافه داشت ... جذبش شدم و اولش از پشت هم که دیدم فکر کردم که یه مدل از رولزرویسه !!
Mehao
14 September 2008, 10:22 PM
به نظر منم آزرا بهتره توی یکی از هفته نامه های تازه ماکیسما رو با اپیروس مقایسه کرده بود ماکیسما بهتر بود و برنده شد!!!
benyamilan
15 September 2008, 12:46 AM
واقعا این دیگه خیلی خنده داره
آدم هر چی روزنامه و مجله مینیویسه که قبول نمیکنه
خودمون عقل داریم وقتی یه نگاه به لیت آپشنها و موتور و سال ساخت و تکنولوژی دو خودرو نگا میکنیم همه چی مشخص میشه
hosseinabd
15 September 2008, 04:28 AM
اپیروس عامه پسند نیست ولی واقعا خوب داره فروش میکنه با اینکه اولین تجربه کیا توی ماشینهای بزرگ بوده.
اگر امروز میگیم آزارا بهتر از اپیروس هست دلیلش اینکه آزارا دورانش رو پشت سر گذاشته و چند مذل بیرون داده ولی اپیروس چی ؟
rezasx1
15 September 2008, 11:07 AM
واقعا این دیگه خیلی خنده داره
آدم هر چی روزنامه و مجله مینیویسه که قبول نمیکنه
خودمون عقل داریم وقتی یه نگاه به لیت آپشنها و موتور و سال ساخت و تکنولوژی دو خودرو نگا میکنیم همه چی مشخص میشه
توی دنیای خودرو ماکسیما رو با اپیروس از نظر فنی و موتوری مقایسه کرده بود که اپیروس با اون حجم و توان کاملا کم اورده بود ... شاید از نظر امکانات اپیروس خیلی خوب باشه ولی برای ماشین لوکسی مثل اون که از موتوری با حجم 3800 سی سی بهره میبره این واقعا یه ضعفه ...یه ماشین لوکس باید همه چیش در حد لوکس باشه... به نظر من آزرا از این نظر متعادل تره.
A J ZERO
29 September 2008, 08:13 PM
با اینکه توان و حجم موتور ایپروس از ازرا بالاتره ولی شتاب و top speed ازرا بالاتره...(نسبت توان به وزن)
نظر من 100% آزرا...:icon_cool
قربان شتاب و سرعت نهایی اپیروس هر دو از آزرا بیشتره.اپیروس شتابش 6.8 هست آزرا 7.8.
در ضمن واقعا فول آپشنه این ماشین.صندلی عقب هم برقی.تهویه عقب مجزا.اما انگار شوفر میخواد ماشین:icon_surp
اما آزرا یه حس بهتری میده.اپیروس دیگه از بس آپشن داره شده مثل این دستگاه های چینی که همه چیز دارن.
همونطور که گفتید آزرا نرمال تر هست.البته ظاهر و هندلینگ و همچنین ترمز آزرا هم بهتر هست.
hosseinabd
29 September 2008, 10:22 PM
ازارا الان تو بازار جا افتاده و همه با زیر و بم اون آشنا هستند ولی اپیروس کمی طول میکشه تا به این دست پیدا کنه و شاید هم دست پیدا نکنه.
mazdakxp
1 October 2008, 03:43 AM
من خودم داخل اپیروس رو ندیده بودم انصافا خیلی فول آپشنه ولی آزرا منطقی تر هستش
paarknet
2 October 2008, 02:11 AM
من خودم داخل اپیروس رو ندیده بودم انصافا خیلی فول آپشنه ولی آزرا منطقی تر هستش
بنظر من اپیروس مال پیرمرداست واینجور طرحها نه اصالت داره ونه موفق میشه چونکه کپی از ماشینهاییست که سالها دیدیم بعید هست که بازاره موفقی ماننده آزرای موفق داشته باشه.
الان هیچ ماشینی مثل آزرا اینقدر خوش بازار و عالی در نیومده.
pouya_yz
5 October 2008, 01:37 AM
اپیروس طرحی داره شبیه به اتومبیلهای لینکلن از کارخانه فورد و چون فورد آمریکا سهامدار کیا میباشد پس چنین طرحی از کیا بعید نیست و نمیشه گفت که یک طرح بدون ریشه و کپی است .
مثل شباهتی که بین طرحهای 2 زیر مجموعه VW یعنی سئات و اشکودا با فولکس هست . آیا میشه گفت که طرحهای اشکودا و سئات کپی و بی هویته ؟!
afshin_k
5 October 2008, 12:05 PM
اپیروس طرحی داره شبیه به اتومبیلهای لینکلن از کارخانه فورد و چون فورد آمریکا سهامدار کیا میباشد پس چنین طرحی از کیا بعید نیست و نمیشه گفت که یک طرح بدون ریشه و کپی است .
مثل شباهتی که بین طرحهای 2 زیر مجموعه VW یعنی سئات و اشکودا با فولکس هست . آیا میشه گفت که طرحهای اشکودا و سئات کپی و بی هویته ؟!
به سلامتی کی فورد سهامه کیا رو خرید که ما نفهمیدیم!!!
فورد هیچ سهمی از از کیا نداره تنها خودرو سازی که سهامه کیا رو خریده هیوندای هستش ( 30 درصد سهام ) و الان معروف به گروه خودروسازی هیوندای - کیا هستند
paarknet
7 October 2008, 09:52 AM
دوستان منظور من این هست که ماشینی مثل اپیروس زشت نیست ولی این طراحی طالبان بخصوص داره و عامه پسند نیست و به همه کس نمیاد والا کسی نمیگوید که زشته. در سبکه خودش جالبه ولی چون کشور ما کشور جوانی هست این اتوموبیل کامل کلاسیک هست و منظورم ابنه که فروش زیادی نخواهد داشت. اگر کسی بخره و هفته دیگه بخواهد بفروشه و پولشو هم لازم داشته باشه هم ضرر زیاد وهم عدم مشتری.اکثر افراد امروز
به این مسائل توجه دارند و کسانی هم هستند که دوست دارند مردم نگاهشان کنند ومیخرند ولی این هم بزودی عادی میشود. خرید ماشینهای تازه وارد پول و اعتماد به نفس بالائی میطلبه چون ممکنه روزی که خریدی فرداش دیگه وارد نشه.
hosseinabd
8 October 2008, 03:26 AM
کیا و هیوندایی فقط با جنرال موتور همکاری دارند و اصلا سهام خودشونو نفروختند.
فورد هم زیرمجموعه جنرال موتور هست.
afshin_k
16 October 2008, 11:18 PM
با کرایسلر همکاری داشتن
pouya_yz
17 October 2008, 02:29 AM
با کرایسلر همکاری داشتن
کرایسلر شریک بنز است و اخیرا هم قصد جدا کردن سهام را دارند و اصلا رابطه ای با کیا نداره
هیوندای سهام دار کیا است و اصلا رابطه ای با جنرال موتورز نداره بلکه این دوو بود که با جنرال موتورز همکاری داشت . ضمنا فورد زیر مجموعه جنرال موتورز نیست بلکه رقیب سر سخت جنرال موتورزه !
به سلامتی کی فورد سهامه کیا رو خرید که ما نفهمیدیم!!!
فورد هیچ سهمی از از کیا نداره تنها خودرو سازی که سهامه کیا رو خریده هیوندای هستش ( 30 درصد سهام ) و الان معروف به گروه خودروسازی هیوندای - کیا هستند
در مورد وضعیت فعلی تحقیق می کنم و بعد عرض خواهم کرد ولی تا جائیکه من میدانم در گذشته فورد سهام دار کیا بود نمونه آن هم همین پرایدی است که فراوان در خیابانها می بینید که همان مزدا 121 سابق یا فورد فستیوا مسبوق ! است .
hosseinabd
17 October 2008, 10:46 AM
اگر این جنرال موتور نبود که کیا الان توی دنیا حرفی برای گفتن نداشت.کیا از جنرال موتورز کمک میگیره تا موتورهای ماشینهاشو بسازه.
فورد با جنرال همکاری میکنه.اینها با هم کار میکنند توی آمریکا.
arash_viva_66
18 October 2008, 05:28 AM
دوستان از بحث اصلی خارج نشین. چیزی که مشخصه کیا-هیوندای همانند پژو-سیتروئن عمل میکنند. یعنی بسیاری از محصولات یک روح در 2 بدن هستن! چون در سهام همدیگه شریکا و معمولا در یک قالب ارائه میشن.
XELTEK
18 October 2008, 06:20 AM
امروز یه اپیروس دیدم
چراغاش ال ای دی شده
تو بطن ماشین که رفتم کمی از ازرا نداره و از نظر من خیلی لوکس تز و جذاب تره + اینکه نور جلوش قوی تره از ازرا !
من کم کم داره از اپیروس با اون موتور 3800 خوشم میاد ! روی پل حافظ در عرض 5 ثانیه ازم مینمم 150 متر فاصله گرقت !
arash_viva_66
19 October 2008, 03:54 PM
قربان شتاب و سرعت نهایی اپیروس هر دو از آزرا بیشتره.اپیروس شتابش 6.8 هست آزرا 7.8.
در ضمن واقعا فول آپشنه این ماشین.صندلی عقب هم برقی.تهویه عقب مجزا.اما انگار شوفر میخواد ماشین:icon_surp
اما آزرا یه حس بهتری میده.اپیروس دیگه از بس آپشن داره شده مثل این دستگاه های چینی که همه چیز دارن.
همونطور که گفتید آزرا نرمال تر هست.البته ظاهر و هندلینگ و همچنین ترمز آزرا هم بهتر هست.
دوست عزیز در بروشور خود اطلس خودرو شتاب 0-100 اوپیروس را 7.4 اعلام کرده. اما باید در عمل دید. چون شتاب 0-100 آزرا و سوناتا 6 سیلندر هر دو 7.8 اعلام شده که منطقی نیست با وجود 200 کیلو وزن بیشتر آزرا
hosseinabd
21 October 2008, 01:11 AM
اپیروس رو همه نمیپسندند.
ولی آزار همه پسنده.
اپیروس در آپشن خیلی خوبه ولی از موتور و فنی کمی از آزارا کم میاره.
فکر کنم این ثابت شدست.
XELTEK
21 October 2008, 10:50 AM
موتور و فنی کمی از آزارا کم میاره.
با موتور 3800 و قدرت بالای 270 حتما" حق با شماست
شتاب اپیروس 6.8 است
شتاب ازارا 7.8
شما چی میگی برادر من !
من که به شخصه مرید اپیروس شدم
سیامند
22 October 2008, 11:29 PM
اطلاعاتی از اوپیروس:
کیا اوپیروس-(2009 فول آپشن- رویال)
3800 سی سی -6 سیلندر- 5 دنده اتوماتیک با حالت اسپورت- صفر تا 100 (9/6)-تهویه هوا ( کولر و بخاری ) کاملا اتوماتیک - شش ایربگ + ایربگ پرده ای و جانبی(جمعا 12 عدد) - فرمان برقی - ریموت کنترل - چراغ مه شکن جلو - آئینه گرم کن و برقی - کنترل ضبط روی فرمان - زیر سری فعال- دسته دنده چرمی داخل چوب - سی دی چنجر- اکولایزر + بلندگوهای اینفینیتی - دخیره کننده باطری - چراغ ترمز اضافی - آینه بغل تاشو برقی
کروز کنترل اتوماتیک - کامپیوتر محاسبه گر مسافت - صندلی چرمی - فرمان چرمی - سیستم هشدار دهنده پارک جلو و عقب - سان روف برقی
پرده عقب برقی - ESP - TCS - ABS - رینگ 17 اینچ - چراغ زنون - لاستیک میشلان - کنسول و درب ها چرمی - صندلی گرم کن عقب و جلو - کامپیوتر صندلی عقب - استارتر Keyless Go - پرده کناری شیشه های عقب - تنظیم صندلی راننده متناسب با ستون فقرات - آینه با قطب نمای اتوماتیک.
من رانندگی با اپیروس را شخصا تجربه کرده ام واقعا فوق العاده است...! با نظر شما کاملا موافقم دوست عزیزم.
باید به دوستان عزیز یاد آور شوم که اتومبیل های اوپیروس موجود در ایران در چهار گروه طبقه بندی میشوند که ساده ترین آنها بوسیله اطلس خودرو وارد میگردد(مدل 2008 ساده) و بالا ترین مدل آنها نیز از کشورهای حوضه خلیج فارس بوسیله سایر شرکت های خصوصی وارد میگردد(مدل 2009 رویال). قیمت این دو مدل در صورت خرید نقدی(بدون گارانتی اطلس خودرو) به ترتیب 49 و55 میلیون تومان( در بازار تهران) است.
arash_viva_66
24 October 2008, 02:00 AM
به نظرم رقابت کیا اوپیروس و هیوندای آزرا مثل سورنتو و سانتاف میشه با وجود برتری فنی سورنتو ولی در عمل سانتافه به خاطر طراحی و نام برند چند برابر فروش داره. مشکل اصلی اوپیروس برند کیا در ایران هست که اصلا جالب نیست. بنده خودم به چند دلیل که اوپیروس نخریدم 1. برند کیا 2.طراحی ظاهری که در نگاه اول اقوا کننده هست اما به سرعت دل من یکی را زد(در عرض همون یکی دو هفته که دنبال خرید ماشین بودم) 3. دینامیک بهتر آزرا چون خوبه این ماشین ها همینجوری دینامیک جالبی ندارن چه برسه که به عنوان ضعیف هم شناخته بشن(اوپیروس با تحمل شتاب جانبی 74/0 در مقابل آزرا 78/0) 4. با وجود این طول اما سیستم دوربین عقب نداشت که مشکل ساز بود(این موضوع به نظرم خیلی حاد هست) 5.با طول اوپیروس مشکل داشتم چون پارکینگ استاندارد ایرانی 3*5 هست و پارکینگ ما هم همینطوره و طول اوپیروس دقیقا 5 متر هست که این باعث میشه مشکل پیدا کنی.
mehran_tavakoli
24 October 2008, 02:06 AM
به نظر من اپیروس ماشین کلاسیک هست
ولی آزرا کلاسیک نیست
اپیروس طراحی مثل بنز داره و به نظر من مثل ماشین های سیاسی هست
ولی بین این 2 ماشین من آزرا را به علت مدرن بودن ترجیح میدم
adolf1945
24 October 2008, 02:37 PM
شک نکنید که آپیروس با کلاستر از آزراست ....
الان توی شهر از بس آزرا فراوان شده که آدم فکر میکنه این ماشین 15 تومن قیمت داره که اینقدر زیاده .
به تعبیری ، به سرعت نور داره خز میشه (شایدم شده).
من یکی که حاضر نیستم اگر پول داشتم (حالا که ندارم) 50 تومن پول ماشین خز رو بدم .
------------------------------------------------------------------------------------------------------
من یه رفیق دارم که تو کار دام هست و جد در جد هم قصاب هستند .
ولی پسر خوب و با ادبیه ، دستش هم به دهنش میرسه.
چند وقت پیش بعد از مدتی به صورت اتفاقی دیدمش که سوار آزرای بنفش رنگ هست .(نمیدونم دقیق رنگش رو درست گفتم یا نه ولی توی همین مایه ها بود)
جالبه که با همون ماشین هم میره گاوداری و میاد .(ماشین همیشه زیر خاک و تاپاله است )
گاوداریش هم ورامینه ....
حالا هی بگید آزرا ، من رفیق خودم رو مثال زدم که به کسی بر نخوره ....
ولی آپیروس آدم رو یاد ماشینهای انگلیسی میندازه و وقتی یکی سوارشه ، احساس میکنی یارو ، «لرد برتراند راسل» هست.
A_R_Z
24 October 2008, 05:43 PM
الان توی شهر از بس آزرا فراوان شده که آدم فکر میکنه این ماشین 15 تومن قیمت داره که اینقدر زیاده .
من یکی که حاضر نیستم اگر پول داشتم (حالا که ندارم) 50 تومن پول ماشین خز رو بدم .
اگه تعرفه ای نبود و ماشین ها با قیمت واقعیشون وارد میشدند ، قیمت کلاس C یا سری 3 حدود 30 میلیون بود یا قیمت سری 5 یا کلاس E حدود 50 میلیون بود . حالا فکر کن با این قیمت ها چه اتفاقی میافتاد . همه بجایه مثلآ زانتیا کلاس C یا سری 3 می خریدن یا مثلآ بجای آزرا همه کلاس E یا سری 5 می خریدن . اون وقت بود که ایران پر میشد از بنز و BMW و این به این معنیه که حتی بنز و BMW که برای ما ایرانیا ته کلاس به حساب میان هم خز میشدن .
یعنی می خوام بگم که وقتی یه چیزی خوبه محکوم به خز شدنه چون متقاضی زیاد داره و کاریشم نمیشه کرد . حالا ممکنه آزرا باشه ، ممکنه سری 5 باشه .
خلاصه اینکه اگه بیشتر دنباله کیفیت هستی (و اهل ریسک هم نیستی) برو دنباله چیزای خز چون معلومه که خوب بودن که همه خریدن ولی اگه بیشتر دنباله متفاوت بودن هستی (که باید پایه ریسکشم وایسی ) برو دنباله چیزای جدید .
pouya_yz
24 October 2008, 08:47 PM
دوستان با سلام .
به این دو طرح دقت کنید . اولی اوپیروس که معرف حضور همه است و دومی لینکلن تاون کار مدل 2003 است .
شباهت بین طراحی این دو بسیار زیاد است و کاملا معلومه که کیا در طراحی اوپیروس به طرحهای اصیل و کلاسیکی همچون اتومبیل لینکلن توجه زیادی داشته و البته این حرکت کار بدی هم نیست .
http://www.tinypic.ws/download.php?file=sx8qierlu5w5lxihux6l.jpg
http://www.tinypic.ws/download.php?file=b7bndxpn67zivoouu8q5.jpg
شباهت ها را در طراحی چراغها - ستون c عقب - شیشه مثلثی درب عقب - شیشه عقب و حتی درب با بنزین ببینید .
A_R_Z
25 October 2008, 11:48 AM
شباهت بین طراحی این دو بسیار زیاد است و کاملا معلومه که کیا در طراحی اوپیروس به طرحهای اصیل و کلاسیکی همچون اتومبیل لینکلن توجه زیادی داشته و البته این حرکت کار بدی هم نیست .
با این حساب متقاضی های اپیروس محدود میشن به یه قشر خاصی چون معمولا ماشین هایه کلاسیک رو افراد کلاسیک سوار میشن .
فکر میکنم اگه آزرا رنج سنیه 20 تا 50 سال رو پوشش بده ، اپیروس بالایه 50 سال رو پوشش میده .
Mohsen1001
25 October 2008, 04:08 PM
------------------------------------------------------------------------------------------------------
من یه رفیق دارم که تو کار دام هست و جد در جد هم قصاب هستند .
ولی پسر خوب و با ادبیه ، دستش هم به دهنش میرسه.
چند وقت پیش بعد از مدتی به صورت اتفاقی دیدمش که سوار آزرای بنفش رنگ هست .(نمیدونم دقیق رنگش رو درست گفتم یا نه ولی توی همین مایه ها بود)
جالبه که با همون ماشین هم میره گاوداری و میاد .(ماشین همیشه زیر خاک و تاپاله است )
گاوداریش هم ورامینه ....
حالا هی بگید آزرا ، من رفیق خودم رو مثال زدم که به کسی بر نخوره ....
ولی آپیروس آدم رو یاد ماشینهای انگلیسی میندازه و وقتی یکی سوارشه ، احساس میکنی یارو ، «لرد برتراند راسل» هست.
دوست عزیز من مجذوب نوع استدلال شما شدم.
اگه بگم یکی رو دیدم که با اپیروس رفت سر گاوداریش شما دیگه از اپیروس خریدن هم منصرف میشی ؟
بابا ول کنید این صحبتهای عوامانه رو که فلان ماشین خز شده و... پس نباید خریدش پس ماشین بدیه.
منتظرم شما یه گزینه دیگه رو انتخاب کنی تا برم دنبالش ببینم کسی باهاش گاوداری میره یا نه !!!
Abolfazl2006_p
25 October 2008, 08:15 PM
دوستان عزیز لطفا از موضوع تاپیک خارج نشوید و سعی کنید تا به صورت علمی و منطقی دو خودرو مقایسه بشود تا بر مبنای سلیقه شخصی که کسی هم رنجیده نشه با تشکر
XELTEK
25 October 2008, 10:17 PM
نه اتفاقا" من 20 سالمه ولی اپیروس رو واقعا" مجذوب شدم
اپیروس قیافه ی جذابی نداره اما واقعا" عالی بود
من واقعا" لذت بردم
همون موتور 3800 به نظر من گوی سبقت رو میگیره از ازرا
شتاب 6.8 واسه یه همچون هیولایی
پایداری بالا
ماشین خوب و موقر و سنگین و جالب
در کل من دوست دارم و از نظرم در مورد ماکسیما کمی برگشتم
RobertDeniro
25 October 2008, 10:37 PM
من Opirus رو انتخاب مي كنم چون 3800 سي سيه اما اگر Hyundai Grandeur 3800 سي سي تو ايران بود اونو انتخاب مي كردم اما Grandeur كه الان تو ايراني موجود هست 3300 سي سي هست .
mehran_tavakoli
25 October 2008, 10:37 PM
دوستم میگفت با سرعت خیلی بالا (بالای 200) تایرش پنچر شده(ترکیده) خیلی راحت ماشین رو که اپیروس بوده کنترل کرده
من آزرا رو مدرن و اپیروس رو کلاسیک میدونم
در بالا هم یک از دوستان به این مورد اشاره کرده بود
اپیروس ماشینی با طراحی کلاسیک با امکانات مدرن و واسه همین طرفدارای خاص خودشو داره
arash_viva_66
26 October 2008, 02:50 AM
با توجه به اینکه اوپیروس و آزرا هر دو از یک بیس استفاده میکنن(سیاست های کیا-هیوندای برای کاهش هزینه ها) بسیار شبیه به هم عمل میکنن. اما به نظر بنده که همین تازگی (یک ماه پیش) آزرا خریدم ، بین 2 گزینه آزرا و اوپیروس تفاوت کلی وجود نداره. آزرا دارای دینامیک بهتری هست و اوپیروس دارای راحتی بیشتر. در مورد شتاب هردو خودرو فکر نکنم منبعی بالاتر از خود اطلس خودرو باشه که در برشورهاش شتاب اوپیروس را 7.4 اعلام کرده. در کل کسانی که به دنبال اتومبیلی عام پسندتر با دینامیک بهتر هستن آزرا و کسانی که خاهان اتومبیل خاص تر با راحتی بیشتر هستن اوپیروس.
hosseinabd
26 October 2008, 10:40 AM
اپیروس برای کسانی طراحی شده که شتاب و امکانات رو در یک خودرو کلاسیک میخوان.
ولی آزارا برای عموم و با امکانات و شتاب و مسائل فنی خوب طراحی شده.
Kia_Motor
16 November 2008, 02:59 AM
من از راحتی آزارا نمیتونم بگذرم.
توی یه آزارا که نشستم خیلی باراحتی و نرمی ماشین حال کردم.
Mohsen1001
16 November 2008, 03:16 AM
بعید میدونم اپیروس ماشین ناراحتی باشه ، چون من توش نشستم صندلیهای راحتی داشت.
به هر حال انتخاب این دو ماشین کاملا سلیقه ای هست ، من چون از ازرا بیشتر خوشم میاد انتخابش میکنم وگرنه امکانات بیشتر اپییروس بر کسی پوشیده نیست.
arash_viva_66
19 November 2008, 06:39 PM
اوپیروس را مجله ماشین این ماه تست کرده به نظرم تست کننده مجله ماشین اطلاعاتش در حد یک نمایشگاه دار هم نبوده خیلی اشتباه داشت! مثلا موتور را برای حوزه خلیج فارس 3.5 با قدرت 203 اسب عنوان کرده که ایران هم شامل میشده در حالی که اطلس خودرو 3.8 اعلام کرده یا شتاب 0-100 را 9.2 اعلام کرده یا حتی وزن ماشین را 2250 اعلام کرده!!! مگه تانکه؟؟؟ از طرفی حجم صندوق بار را 440 لیتر اعلام کرده!!!!!!!!!!!! در حالی که سوناتا 523 لیتر هست
mehran_tavakoli
25 November 2008, 10:18 PM
سلام به همه
دوباره بحث بین این دو ماشین هست :D
از لحاظ فنی بین این 2 ماشین تفاوت زیادی نیست
ولی از نظر ظاهری تفاوت زیادی دارن
نظر من اینکه آزرا یه ماشینی هست که نسل جوان بیشتر میپسنده یعتی ماشین اسپورت و هم با امکانات عالی
ولی اپیروس یک ماشین با امکانات عالی و کلاسیک
خیلی افراد ماشین های کلاسیک رو دوست دارن و اپیروس گزینه ی خوبی هست
در کل انتخاب این 2 ماشین بستگی به سلیقه فرد داره که کلاسیک میپسنده یا اسپورت
mamongh
8 December 2008, 11:39 PM
راحتی جفتشون خیلی خوبه ولی از نظر فنی و کیفیت تولید آزرا سرتر اوپیروس. من با هردوشون رانندگی کردم و میتونید اینو بفهمید.
البته به سایت معروف و مرجع www.edmunds.com\insideline (http://www.edmunds.com\insideline) که سر بزنید متوجه میشید که اوپیروس ارزش پول دادن نداره.البته بیشتر سایتهای تست فنی اینو تایید می کنند.
arash_viva_66
9 December 2008, 06:15 AM
موسسه جی دی پاور هم از نظر کیفی امتیاز بیشتری به آزرا داده نسبت به اوپیروس اما اوپیروس هم خوبه.
pouya_yz
17 December 2008, 06:57 PM
به نظر من تیپ و طرز فکر افرادی که اوپیروس یا آزرا انتخاب می کنند با هم تفاوت داره .
هردو ماشین از نظر فنی و راحتی در سطح بالایی هستند .
اما آزرا دارای طراحی مدرن و به روز است در حالیکه اوپیروس مدرن بودن را با طرح کلاسیک در هم آمیخته . بطور کلی علاقه مندان اتومبیلهای روز و طراحی مدرن آزرا را انتخاب می کنند در حالیکه علاقه مندان طرح های کلاسیک و شاید حتی علاقه مندان اتومبیلهای آمریکائی طراحی اوپیروس را بپسندند .
samanpapillon
29 December 2008, 10:44 PM
من فکر میکنم کیفیت هیوندای بهتر از کیا موتورز است ...
صرف نظر از ظاهر ، من به آزرا رای میدهم !
یک سوال هم از دوستانی که هر دو ماشین را سوار شدند دارم :
آیا اختلاف حجم موتور در رانندگی محسوس است ؟ و آیا اصلا این 500 سی سی حجم اضافه موتور در رانندگی نرمال تاثیری دارد ؟
james Bond
29 December 2008, 11:02 PM
من انتخابم ازرا هست. بازار دست دوم ان نیز بهتر می باشد. ماشینی هست که نشون داده موفقه.
Rain Man 4498
11 February 2009, 11:19 AM
کیا موتورز با عرضه مدل اپیروس در سال 2003 برای نخستین بار به گروه سازندگان اتومبیل های لوکس پیوستl
اپیروس در بازار امریکا با نام " امانتی " شناخته می شود.
در سال 2007 مورد بهسازی قرار گرفت و از پیشرانه 3/8 لیتری بهره مند شد.
البته مدل های مخصوص کشورهای حوزه خلیج فارس دارای موتور 3/5 لیتری هستند.
به غیر از مدل اپیروس نمونه دیگری با نام " رویال " نیز از سوی سازنده کره ای عرضه شده است.
چراغهای عقب LED . راهنمای روی ایینه بغل ها و نوشته کیا در بالای پنجره جلو رادیاتور . پخش DVD . مسیر یاب ماهواره ای و پرده عقب رویال را از اپیروس متمایز می کند.:lover:
اما به نظر من ازارا از اپیروس خیلی بهتره . اپیروس به دلیل وزن 2294 اش نسبت به ازرا تنبل تر است.:icon_wink
بازار دست دوم اپیروس تعریفی ندارد و احتمالا ضرر خواهید کرد .
hamed_mo
11 February 2009, 12:42 PM
اما به نظر من ازارا از اپیروس خیلی بهتره . اپیروس به دلیل وزن 2294 اش نسبت به ازرا تنبل تر است.
اولا وزن دقیق هرکدوم رو باید دونست...
بعدشم موتور اپیروس 3800 هست و آزرا 3300! فکر نکنم زرگتر از اپیروس باشه!!!!:lover:
Rain Man 4498
11 February 2009, 01:31 PM
اولا وزن دقیق هرکدوم رو باید دونست...
بعدشم موتور اپیروس 3800 هست و آزرا 3300! فکر نکنم زرگتر از اپیروس باشه!!!!:lover:
دوست عزیزم سلام
منم گفتم این مدل که واسه کشورهای حوزه خلیج فارس است دارای موتور 3500 است فکر کنم همه
میدونن موتور اپیروس 3800 است
وزن هیوندا ازرا 1620 است و وزن اپیروس 2294
موتور ازرا 3300 است موتور اپیروس اگه از مدلهای وارداتی حوزه خلیج فارس نباشه 3800 است حالا
دوست من انتخاب با شما :
ازرا 3300 با وزن 1620 کیلویی یا اپیروس 3800 با وزن 2294 کیلویی
یاد آور بشم کیا زیر مجموعه هیوندای است:lover:
hosseinabd
11 February 2009, 02:59 PM
دوست عزیزم سلام
منم گفتم این مدل که واسه کشورهای حوزه خلیج فارس است دارای موتور 3500 است فکر کنم همه
میدونن موتور اپیروس 3800 است
وزن هیوندا ازرا 1620 است و وزن اپیروس 2294
موتور ازرا 3300 است موتور اپیروس اگه از مدلهای وارداتی حوزه خلیج فارس نباشه 3800 است حالا
دوست من انتخاب با شما :
ازرا 3300 با وزن 1620 کیلویی یا اپیروس 3800 با وزن 2294 کیلویی
یاد آور بشم کیا زیر مجموعه هیوندای است:lover:
من کاری به موارد بالا ندارم و کمی حرف شما رو تایید میکنم.
ولی کیا همکار هیوندایی است و اصلا زیرمجموعه نیست.قدمت کیا از هیوندایی هم بیشتره.
مثل اینکه بگید ایران خودرو زیر مجموعه سایپا هست.
afshin_k
11 February 2009, 06:09 PM
تمامی اپیروس هایی که وارد ایران میشن با موتور 3.8 هستن چه شرکتی و چه غیر شرکتی ... موتور 3.5 لیتری هیوندای - کیا الان دیگه روی هیچ محصولی قرار نمی گیره.
چه خبره 2294 کیلو مگه کامیونه!!!
وزنه کیا اپیروس 3770 پوند برابر با 1710 کیلو گرم که تقریبا 100 کیلو از آزرا سنگین تره
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=150964#a_chassis
http://consumerguideauto.howstuffworks.com/2008-kia-amanti-5.htm
30 درصد کیا موتورز متعلق به هیوندای هستش
Rain Man 4498
11 February 2009, 06:19 PM
ولی کیا همکار هیوندایی است و اصلا زیرمجموعه نیست.قدمت کیا از هیوندایی هم بیشتره.
مثل اینکه بگید ایران خودرو زیر مجموعه سایپا هست.
دوست عزیزم میشه این رو واسه من توضیح بدی شاید بهتر بود میگفتم هیوندای مالک کیا است
مثل تویوتا و لکسس
hamed_mo
11 February 2009, 06:26 PM
اصلا درست نیست!
سهام داشتن از یه شرکت اونم زیر 50% از کی شده مالکیت؟!!؟!؟
Rain Man 4498
11 February 2009, 06:47 PM
تمامی اپیروس هایی که وارد ایران میشن با موتور 3.8 هستن چه شرکتی و چه غیر شرکتی ... موتور 3.5 لیتری هیوندای - کیا الان دیگه روی هیچ محصولی قرار نمی گیره.
چه خبره 2294 کیلو مگه کامیونه!!!
وزنه کیا اپیروس 3770 پوند برابر با 1710 کیلو گرم که تقریبا 100 کیلو از آزرا سنگین تره
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=150964#a_chassis
http://consumerguideauto.howstuffworks.com/2008-kia-amanti-5.htm
30 درصد کیا موتورز متعلق به هیوندای هستش
دوست عزیزم من نمیدونم شما از کجا میدونید که 30% کیا موتورز متعلق به هیوندای هست اما این چیزی که من میدونم و مطمئنم کیا موتورز متعلق به هیوندای است با استناد به این سایت ها
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1643928
http://faraznews.ir/newsdetail-4693-fa.html
و اما وزن اپیروس من همینطوری نگفتم اپیروس 2294 کیلو وزنشه بهتره مجله ماشین شماره 311 اذر 1387 رو بخونید اما با گفته ی شما موافقم فکر میکنم مجله ماشین اشتباه چاپ کرده
Rain Man 4498
11 February 2009, 07:00 PM
اصلا درست نیست!
سهام داشتن از یه شرکت اونم زیر 50% از کی شده مالکیت؟!!؟!؟
حامد جان عزیز بهتره یه سری به این سایت ها بزنی
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1643928
http://faraznews.ir/newsdetail-4693-fa.html
afshin_k
11 February 2009, 07:01 PM
در واقع بهتر است بگوییم که هیوندای یکی ازمالکین کیا است
اما همونطوری که گفته میشه رهبریت گروه خودروسازی هیوندا-کیا باهیوندای هستش که کیا رو زیر مجموعه هیوندای می دونن... مخصوصا اینکه همه این موتورها ساخت هیوندای هستند که روی کیا هم قرار می گیره ... خودروهای هیوندای همیشه گرونتر از خودروهای کیاهستند و شما می بینید اپیروس با موتور 3.8 قیمتش برابر با آزرای 3.3 هستش یا سورنتو با موتور 3.3 برابر با سانتافه 2.7 هستش ... کلا از بیشتر از لحاظ کیفیت و توانایی فنی هیوندای در درجه بالاتری قرار داره ...
تفاوت های دیگه هم هستش مثلا سانتافه از تعلیق مستقل استفاده کرده و در سورنتو از تعلیق غیر مستقل که یکی از دلایل بالا رفتن قیمت سانتافه هستش یا کیفیت تریم داخلی و چرم این تفاوت ها رو میشه در اپیروس و آزرا رو هم یافت.
the Hyundai Kia Automotive Group also refers to the group of affiliated companies interconnected by complex shareholding arrangements, with Hyundai Motor Company regarded as the de facto representative of the Group
من اون سی درصد رو تقریبا یکسال پیش تو یه وب سایت خوندم ولی الان پیداش نمی کنم
hamed_mo
11 February 2009, 07:03 PM
گرونی همیشه ملاک برتر بودن نیست....
این تفکر به نظر من غلطه...بعدشم تفاوت قمیت اونقدر نیست...در حد 2 تومن مثلا...
hamed_mo
11 February 2009, 07:15 PM
تو اکثر سایت هایی که نقد و ریویوو می کنن اگه به اختلاف سورنتو و سانتافه، و توسان و اسپورتیج نگاه کنین همیشه کیا بالاتر بوده...که یکی از عوامل مهمش قیمت پایینتر هست.
Rain Man 4498
11 February 2009, 08:31 PM
حامد جان بعضی اوقات گرونی ملاک برتر بودنه
به قول قدیمی ها هر چقدر پول بدی همون قدر اش میخوری اما با حرفت موافقم نه یکی دو تومن
afshin_k
12 February 2009, 12:14 AM
گرونی همیشه ملاک برتر بودن نیست....
این تفکر به نظر من غلطه...بعدشم تفاوت قمیت اونقدر نیست...در حد 2 تومن مثلا...
خیر من نگفتم هر چی گرونه بهتره اگر این عقیدم بود هیچ وقت نباید سوناتا می خریدم بلکه باید می رفتم کمری می خریدم! در حالیکه دیدم با این پول اگر سوناتا بخرم نه تنها چیزی رو از دست نمی دم بلکه خیلی چیزهای دیگر رو به هم بدست میارم تازه ارزون تر هم گرفتم!
مسئله اینجاست هیوندای و کیا هر دو شریک هستن پس در نتیجه رقابتی بین این دو نیست پس کمی باید عجیب باشه که اپیروس 3.8 با آزرای 3.3 هم قیمت باشه در حالیکه اپیروس امکاناته بیشتری هم داره اگر بین این دو خودروساز رقابت بود اون وقت می شد گفت که به خاطر رقابت بوده ... مثلا شتاب جانبی اپیروی 0.72 هستش ولی آزرا 0.78 هستش یا ترمز گیری هر دو که نتیجه اپیروس از وب سایت ادموندز ضعیف اعلام شده ولی آزرا خوب اعلام شده ... به هر حال چیزهایی هستند که اختلاف قیمت رو بین این دو برادر به وجود آوردند
البته این در مورد اسپورتیج و توسان زیاد صادق نیست.
hamed_mo
12 February 2009, 12:26 AM
الان آزرا حدود 49 50 هست اما اپیروس نزدیک 52
hamed_mo
12 February 2009, 12:33 AM
اینجا 2تا مشکل وجود داره:icon_arro
1 کیا اپیروس که گرون تر از ازرا هست!
2 در مورد برتری نقد هایی که بر کیا و هیوندایی میشه (تو بعضی محصولات مشابه) نظرتون چیه؟
afshin_k
12 February 2009, 12:52 AM
منظورم از هم قیمت بودن در بازاره جهانیه و گرنه ایران رونمیشه اصلا تو این قضایا مرجع حساب کرد...
نقد با اعداد و ارقام فرق می کنه ... مثلا هندلینگ رومن با نتایج آزمایش گفتم ...
hamed_mo
12 February 2009, 12:55 AM
به هر حال ما تو ایران رو بررسی می کنیم!
وگرنه ایران نبودیم که بنز و بی ام و می خریدیم:icon_arro
قبول دارم هندلینگ آزرا با توجه به آیرودینامیک بهتر، بالاتره! اما تو کفی فکر کنم کم بیاره!
afshin_k
12 February 2009, 01:00 AM
حتی بگیم ایران با وجود موتور 3.8 وکلی امکانات بیشتر باز هم 2 میلیون تومن بیشترهم یعنی از لحاظ ارزشی بازهم هم قیمته آزرا ...
حالا شما میشه توضیح بدید چرا کیا و هیوندای که باهم شریک هستن باید قیمته خودروهاشون فرق کنه؟و کیا با موتور قوی تر برابر با هیوندای با موتور ضعیف ترباشه؟
hamed_mo
12 February 2009, 01:05 AM
حتی بگیم ایران با وجود موتور 3.8 وکلی امکانات بیشتر باز هم 2 میلیون تومن بیشترهم یعنی از لحاظ ارزشی بازهم هم قیمته آزرا ...
حالا شما میشه توضیح بدید چرا کیا و هیوندای که باهم شریک هستن باید قیمته خودروهاشون فرق کنه؟و کیا با موتور قوی تر برابر با هیوندای با موتور ضعیف ترباشه؟
من که مسئول کیا یا هیوندایی نیستم:icon_cool
ولی به نظرم بیشتر به یه سیاست شبیه هست...سیاست در کنار شراکت هیوندایی و بحث های مالی...
ممکنه کیا تو بحث های مهندسی فرآیند ها یهجور دیگه عمل کرده باشه و تونسته باشه قیمت ها و هزینه هارو کاهش بده...شاید هم چون از محصولات هیوندایی استفاده میکنه (مثل موتور...بعضی قطعات، یا حتی طراحی ماشین) هزینه ی کمتری واسه هر ماشینش بوجود بیاد و ارزون تر بشه!
afshin_k
12 February 2009, 09:17 AM
پس هیوندای داره تیشه به ریشه خودش می زنه!
hamed_mo
12 February 2009, 02:08 PM
چرا تیشه به ریشه؟
اون سودش رو حتی از 30% سهامش بدشت میاره! بلکه بیشتر:icon_cool
tartuffe
16 February 2009, 01:20 AM
از سال ساخت اپیروس چند سال گذشته است و ممکن بزودی تغییر کلی کند ولی ازارا ماشین جدیدتری است و احتمال اینکه مدت بیشتری با همین شکل و قیافه تولید شود بیشتر است وقتی اتاق یک ماشین عوض شود هم از نظر قیمت و هم از نظر کلاس ماشین خیلی افت می کند
Mazda-Drive
8 March 2009, 07:55 PM
بله دوستم mazdakxp درست فرمودند. موتور اصلی آزرا 3.8 لیتری هست. اگر این اوپیروس مدل فولش باشه باید با آزرا لیمیتد مقایسه کردش. کسانی که اوپیروس رو میبینند از طراحیه خارجیش کنار نمیان. یکیش من. ماشین خریدیم که از همه لحاظ خوب باشه. دلیل نمیشه چون امکانات داره باید سر تر باشه. تو مقایسه از همه جهت بررسی میشه. به نظرم ماکسیما هم از اوپیروس قشنگتر هست . رای من هم آزرا هست.
STEEL MAN
16 March 2009, 11:16 AM
- شرکت کیاموتور توی کپی کاری از کمپانیهای دیگه معروفه . اپیروس ماشینی که جلوش شبیه بنز و عقبش هم شبیه یه مدل کادیلاکه. آزرا حداقل برای خودش شخصیت مستقل داره.
hamed_mo
16 March 2009, 03:04 PM
- شرکت کیاموتور توی کپی کاری از کمپانیهای دیگه معروفه . اپیروس ماشینی که جلوش شبیه بنز و عقبش هم شبیه یه مدل کادیلاکه. آزرا حداقل برای خودش شخصیت مستقل داره.
عزیزم کلا کره ها تو کار کپی هستن!!!
همین سانتافه کپی اینفینیتی هست!!
arash_viva_66
17 March 2009, 05:49 AM
عزیزم کلا کره ها تو کار کپی هستن!!!
همین سانتافه کپی اینفینیتی هست!!
سانتافه کپی فولوکس واگن توارگ هست با این وجود در سال 2006 جز 3 SUV برتر وارداتی به امریکا شد(موسسه جی دی پاور)
ar1358
17 March 2009, 06:32 AM
سانتافه کپی فولوکس واگن توارگ هست با این وجود در سال 2006 جز 3 SUV برتر وارداتی به امریکا شد(موسسه جی دی پاور)
منبع؟
parsa s
18 March 2009, 09:54 PM
توی مجله ماشین نوشته بود که سانتافه کپی توارگ هستش
البته اگه مجله ماشین رو بعنوان یه منبع معتبر قبول داشته باشین
من که قبول ندارم !!!!!!!!!!!
samanpapillon
19 March 2009, 01:17 AM
در این مورد احتیاجی به منبع نیست
اگر شما هم عکس آن را ببینید کاملا متوجه شباهت زیاد آن میشوید ، مخصوصا عقب ماشین ...
mads_7454
25 March 2009, 03:38 PM
دوستمون درست میگن اگه توارگ رو از نزدیک ببینید یا عکسشو مدتی طول میکشه که متوجه بشید سانتافه نیست . در مورد اپیروس به نظر من طراحیش بیشتر از روی بنتلی بوده در جلو کنتیننتال جی تی و در عقب ارنیج . و این مسئله کپی کاری به نظرم در مورد تمام خودرو سازان کره ای وجود داره و کیا و هیوندا رویه مشابهی دارن . به نظرم اپیروس در رنگ مشکی ماشین خوبیه هم در ظاهر و هم عملکرد ولی ازرا خودشو اثبات کرده و در عمل ثابت کرده ماشین خوب و قابل اعتمادیه و بازار دست دوم خوبی هم داره .:lover:
soroush_lion
2 April 2009, 12:54 AM
به نظر من اپيروس هم از نظر موتوري از آزارا سره هم از آزارا لوكس تره ولي انتخاب خيلي سخته.:icon_evil
در حقيقت به سليقه ي آدم بستگي داره!:icon_razz
اپيروس چيز ديگريست!!!:icon_mrgr
amir7x
2 April 2009, 01:27 AM
100% از نظر امكانات اپيروس بالتره حتي از ماشينايي مثله بنز . اما شايد يه جوون باهاش حال نكنه در حقيقت ركاب نداره اما عاليه .
من كابينشو دوست نداشتم كمي قديمي ميومد اما داخل آزرا فوق العادست .
soroush_lion
9 April 2009, 06:51 PM
اپيروس هم موتوري هم تجهيزاتي از آزرا سره ولي من ظاهر آزرا رو بيشتر دوست دارم در كل به نظر من اپيروس بهتره (چون من توش نشستم ميدونم خيلي نرم و راحته)
راستي 0-100 آزرا 7.8 ثانيه و 0-100 اپيروس هم 7.5 ثانيه هست.
:icon_evil:icon_arro
parsa s
12 April 2009, 10:14 PM
آپیروس ماشین فوق العاده ایه
هم از نظر امکانات هم قدرت و هم کلاس !
آزرا طراحی فوق العاده معمولی و محافظه کارانه ای داره و حتی طراحیش از مدل پایین تر هیوندایی یعنی سوناتا هم عقب تره تنها مورد قابل توجه طراحیش برآمدگی جالب گلگیر عقبش هست
ولی آپیروس ماشین متفاوتیه
من فک می کنم تو رنج قیمت 50 بهترین انتخاب آپیروسه
chormang
13 April 2009, 03:30 PM
اوپیروس....شک نکن
car-z4
13 May 2009, 08:49 PM
شما کسایی که آزرا رو خیلی دوست دارین باید بهتون بگم که اپیروس سال2007 لوکس ترین وزیبا ترین خودرو ی آمریکا از نظر مردم و کارشناسان شده.اما این آزرا رتبه ای مه بدست آورده سه رقمی بوده!:icon_arro
حالا شما فقط دنبال این هستید مه به ما این آزرا تونو نشون بدین؟:icon_surp
راستی یکی از فامیلامون که هم آزرا ، ماکسیما و هم اپیروس داشته میگه که تو آزرا یه ساعت بشینی پشت فرمون خوابت می بره اما اگر صد سال سوار اپیروس بشی اصلا" خسته بشی بعد اینکه اپیروس شتابش از صفر تا 100 در 5/6 ثانیه است.:icon_surp
Amir 1986
13 May 2009, 09:19 PM
شما کسایی که آزرا رو خیلی دوست دارین باید بهتون بگم که اپیروس سال2007 لوکس ترین وزیبا ترین خودرو ی آمریکا از نظر مردم و کارشناسان شده.اما این آزرا رتبه ای مه بدست آورده سه رقمی بوده!:icon_arro
حالا شما فقط دنبال این هستید مه به ما این آزرا تونو نشون بدین؟:icon_surp
راستی یکی از فامیلامون که هم آزرا ، ماکسیما و هم اپیروس داشته میگه که تو آزرا یه ساعت بشینی پشت فرمون خوابت می بره اما اگر صد سال سوار اپیروس بشی اصلا" خسته بشی بعد اینکه اپیروس شتابش از صفر تا 100 در 5/6 ثانیه است.:icon_surp
سلام دوست عزیز منبع شما برای این حرف چی هست .
بدترین چیز در اپیروس طراحیش هستش که مثله خودروهای چینی یه تقلید ناشیانه از یه برند معتبر هست یعنی مرسدس E کلاس , توی امریکا مردم اصلا از مرسدس بنز خوششون نمیاد چه برسه به یه خودروی تقلیدی از مرسدس بنز ! , تازه نه توی امریکا بلکه توی جهان لوکس ترین خودرو چه از نظر مردم و چه کارشناسان , میباخ هستش .
خوبی آزرا هم اینه که طراحی مستقلی داره و هیوندا سعی کرده که شکل طراحی خودشو بدست بیاره و درسته که میشه اپیروس رو برتر از آزرا به حساب آورد , ولی نه از نظر طراحی , در ضمن ما ایرانی هستیم و خودمون هم عقل داریم و میگیم که آزرا قشنگ تر از اپیروس هست و نظر مردم امریکا که مهم نیست , سلیقه ها با هم متفاوته !
راستی اون فامیلتون توی خودرویی که راحت نباشه خوابش میبره !
mohsen-big
13 May 2009, 09:21 PM
اپیروس سرتره ولی افت قیمتش خیلی بیشتر ار ازراست.بدرد کسایی میخوره که حالا حالاها قصد تعویض ماشینو نداشته باشن.بعدشم اگرم حرفتون درست باشه که اپیروس ماشین سال 2007 امریکا تو لوکس بودنو.... باشه که من شک دارم به اینم فکر کن که الان 2009 هستیم.
parsa s
14 May 2009, 12:50 PM
آپیروس ماشین فوق العاده ایه و به نظر من فعلن ارزنده ترین ماشین تو ایران هست با حدود 50 تومان سوار ماشینی میشید که امکانات بسیار زیادی داره و موتور پرقدرت که در جنسیس 80 تومنی هم ازش استفاده شده
shahramyou
1 June 2009, 01:30 AM
من آزرا رو ترجیح میدم
asheghe_tanha915
8 June 2009, 03:43 PM
کسی از دوستان هست که ازرا 2009 . اپیروس 2009 را مقایسه کنه و اطلاعات کامل را روی سایت قرار بده بدون هیچ طرفداری . ممنون میشم زود جواب بدین
از کوچیکترین امکانات تا خفن ترین امکانات
siamand71
4 March 2010, 09:39 PM
طرح کلاسيک اوپيروس جاذبه بيشتري دارد و بنظر من در ميان خودرهاي زير 100 ميليون همراه با هيونداي جنسيس و لکسوس ئي اس 350 بهترين گزينه ها ميباشد.
alireza_sos
4 March 2010, 09:56 PM
کسی از دوستان هست که ازرا 2009 . اپیروس 2009 را مقایسه کنه و اطلاعات کامل را روی سایت قرار بده بدون هیچ طرفداری . ممنون میشم زود جواب بدین
از کوچیکترین امکانات تا خفن ترین امکانات
فنی :
حضور دو محصول هم کلاس کیا و هیوندای در بازار ایران رقابتی سخت برای این دو محصول و انتخابی سخت تر برای متقاضیان خرید این دو خودرو به وجود آورده است .
اپیروس سهمیه بنزین ندارد ولی به عنوان یک خودرو قدرتمند و حجیم ، مصرف بسیار متعادلی دارد . به گفته ی اطلس خودرویی ها چیزی نزدیک مصرف سمند ایران خودرو !
موتور شش سیلندر خورجینی 3800 سی سی با 24 سوپاپ که توانایی تولید 266 اسب بخار قدرت در دور 6000 و حداکثر 360 نیوتون متر گشتاور در دور 4500 را داراست . اپیروس از گیربکس 5 دنده ی تیپ ترونیک بهره می برد که در دو نوع اسپرت و نرمال در اختیار مشتری قرار خواهد گرفت . مصرف 10.9 لیتری در سیکل ترکیبی نیز از اپیروس عظیم الجثه خودرویی به نسبت کم مصرف ساخته اند اما همچنان این خودرو ، لوکس می سوزاند .فرمان هیدورلیک با قابلیت تنظیم الکترونیکی ، سیستم کنترل کششTCS و کنترل پایداری به همراه کمک فنر های گازی ، سیستم ترمز ABS و ترمز های دیسکی چرخ های عقب از دیگر مشخصات فنی اپیروس هستند .
آزرا نیز از قاعده بی بنزینی مستثنی نیست اما هیوندای امروز دو رقیب را برای اپیروس به صورت آماده باش نگه داشته . مدل های 2006 و تازه وارد 2009 آزرا .
آزرا در مدل 2006 به نظر یک پله پایین تر از اپیروس ایستاده است . آزرا 2006 از موتور 3.3 لیتری DOHC استفاده می کند که در دور 6000 حداکثر قدرت 235 اسب بخار را در اختیار شما می گذارد . آزرا از گیربکس 5 دنده اتوماتیک شیفت ترونیک بهره می برد و مصرفی حدود 10.2 لیتری در 100 کیلومتر برای سیکل ترکیبی را به همراه می آورد .
سیستم کنترل پایداری ( ESP ) و سیستم کنترل کشش ( TCS ) به همراه ترمز های ضد قفل ( ABS ) از آپشن های مشترک دو خودرو می باشند که لذت رانندگی را هر چه بیش تر در این دو خودرو به نمایش می گذارند . در زمینه مسائل فنی اپیروس قدرتمند تر نشان می دهد اما آسان موتور با وارد کردن مدل 2009 آزرا به ایران قصد دارد رقابت را قدرتمندانه تر پیگیری کند .
طراحی :
شاید در زوایای نگاه به اپیروس ، نگاهی منتقدانه به طراحی آن کمی جای حرف داشته باشد . کیا همواره در طراحی محصولاتش از نوعی سبک "کیا گونه " پیروی می کرده ، اما در اپیروس می توان نوعی سنت شکنی مشاهده کرد که از خط قرمز طراحی های کیا رد شده ، که در طراحی جلو و عقب اپیروس این امر کاملا مشهود است . شباهت طراحی جلوی اپیروس به مرسدس E-class که توسط طراحان نیز به عنوان نوعی الهام گیری تایید شده همواره امتیاز منفی برای اپیروس در نظر گرفته می شود.جلو پنجره بزرگ جلوی خودرو زیبایی و وقار خاصی را در تناسب با ابعاد خودرو بوجود آورده ، رینگ های آلومینیومی 17 اینچی در کنار طراحی ساده کنار خودرو و در ها و نوار روی بدنه که تا جلو و عقب خودرو ادامه پیدا می کنند مانند کمربندی زیبا در میان طراحی ساده و در عین حال زیرکانه خودرو خودنمایی می کنند .چراغ های کشیده شده به سمت بالای عقب اپیروس در کنار صندوق نا هم سطح پشت خودرو در بالا بردن ابهت اپیروس نقش به سزایی داشته اند البته شباهت بی اندازه ی نمای عقب خودرو با محصولات روور و لینکلن تاون کار هم کمی جای تامل دارد !
اما آزرا که به نظر با نام هیوندای و طراحی جذاب و جوان پسندش تمامی کمبود های فنی را پوشانده از طراحی قسمت عقب با الهام گیری از سری ۷ ب ام و بهره می برد . طرح چسبیده چراغ های عقب کمی شما را به یاد الانترا های دهه نود می اندازد ، چراغ ها از ترکیب رنگ مناسبی برخوردارند و خطوط جانبی بدنه که با فرمی رو به بالا وقتی به قسمت عقب میرسند حجیم تر شده عقب این خودرو را عضلانی تر جلوه میدهد . چراغ های ساده ولی زیبا در جلوی این خودرو به همراه جلو پنجره آلومینیومی و رینگ های اسپرت نیز با طراحی زیبا ظاهری برازنده به این خودرو بخشیده اند . اما آزرا تغییرات زیباگرایانه ای را در فیس لیفت 2009 خود شاهد بوده که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد : جلوپنجره ی جدید خودرو که به نظر هماهنگی بیش تری با نمای جلوی خودرو به وجود آورده است ، رینگ های 10 پره جدید و نوپردازی آبی طراحی داخلی خودرو که در مدل 2006 به رنگ سبز بود . تغییر در نمایشگر های صوتی خودرو هم در تغییر فضای داخلی خودرو بی اثر نبوده و به نظر هیوندای در عرضه فیس لیفت های جرئی همواره بهینه سازی و ایجاد جذابیت های بیش تر را در نظر دارد .
امنیت :
اپیروس در تست های امنیت سخت گیر ترین موسسه امنیتی یعنی ، موسسه بیمه برای امنیت بزرگراه های آمریکا توانست بسیاری از رقیبانش را کنار بزند و در میان خودرو های لوکس تست شده بیش ترین امتیاز را در بین رقیبان کسب کند ، امنیتی معادل 5 ستاره ، این تست ها بسیار سخت گیرانه تر از NTHSA آمریکا انجام می شوند به گونه ای که فرضا در یکی از محصولات شورلت موسسه NTHSA چهار ستاره امنیت به خودرو مذکور داده بود ولی موسسه بیمه امنیت بزرگراه ها این خودرو را ضعیف و در حد 1 ستاره ارزیابی کرده بود . در این زمینه اپیروس علاوه بر فاکتور های امنیتی که در طراحی خودرو رعایت کرده ، 12 کیسه ی هوا ، سیستم های کمکی حرکتی همچون ESP و ABS و پشت سری هایی با قابلیت عکس العمل به ضربه را در این زمینه به حالت آماده باش دارد !
نوبت هیوندای آزرا است . 8 ایربگ شامل دو ایربگ برای سرنشینان جلو ، چهار عدد جانبی سرنشینان جلو و عقب ، دو عدد ایربگ پرده ای شیشه های کناری ، سیستم ترمز ضد قفل ABS ، توزیع الکترونیکی قدرت ترمز در چرخها EBD و همچنین ترمز کمکی BAS بهمراه دیسکهای ترمز بزرگ و پشت سری های با قابلیت عکس العمل به ضربه همانند اپیروس . 5 ستاره امنیت موسسه NTHSA آمریکا نیز حاصل تست های انجام شده روی آزرا هستند .
امکانات :
اپیروس مجموعه ای از امکانات لوکس را برای شما به همراه خواهد آورد . سیستم صوتی حرفه ای با سی دی چنجر و ساب ووفر در کنار کامپیوتر سفری ، سیستم تهویه مطبوع صندلی های جلو و خنک کننده ، لامپ های زنون ، سوئیچ کارت ، گرم کننده صندلی های عقب ، تنظیم صندلی های جلو و راننده با 2 حافظه و محفظه خنک نگه دارنده همه از جمله امکانات رفاهی اپیروس محسوب می شوند که در تناسب با معنای یک خودروی لوکس در بازار ایران به نظر مناسب می آیند .
نماینده لوکس های هیوندای ، آزرا نیز همگام با اپیروس با وجود برخی مشترکات ، آپشن های لوکسی را به همراه دارد . به نظر می آید در آزرا نیز مانند اپیروس بحث سیستم صوتی یکی از جدی ترین آپشن ها به حساب می آید ، سیستم صوتی همراه با آمپلی فایر ، ساب ووفر و 8 بلندگو infinity خدمت رسان این بخش خواهند بود . کامپیوتر سفری با تمامی امکانات ، سیستم روشن و خاموش شدن چراغ ها به صورت اتوماتیک ، سیستم ورود به کابین بدون کلید ، سانروف برقی ، لامپهای جلو زنون و حافظه جهت تنظیم اتوماتیک صندلی ، آینه بیرونی و فرمان نیز از جمله امکانات آزرا برای مدل حاضر در ایران می باشند .
در این زمینه نمی توان برتری خاصی به یکی از دو برادر داد اما لوکس بودن اپیروس در این زمینه کمی بیش تر نسبت به آزرا می چربد
از نگاه نشریات :
سایت ادماندز که در سال 2007 با دو عنوان آزرا را به عنوان پر طرفدارترین خودرو سال انتخاب کرده است در نگاهی اجمالی آزرا را یک سدان اسپورت نمی داند ، این یعنی آزرا از جرگه خودرو های لوکس خارج است ! سایت های "کار اند درایور" و کارز نیز در مقالات متعددی بر قیمت بسیار مناسب دو تیپ آزرا که باعث فروش اعجاب انگیز این خودرو شده تاکید می کنند و آن را قابل ستایش می خوانند . ادماندز در مقایسه آزرا و مرسدس اس کلاس فضای داخلی بیش تر آزرا را عاملی مناسب برای راحتی بیش تر این خودرو نسبت به مرسدس ارزیابی می کند . کارز دات کام هم نظریه ادماندز را به کلی کنار می زند و این گونه می نویسد : به یک لوکس فکر کنید ، نه هیوندای !
مجله "ROAD AND TRACK " اپیروس را با شتاب صفر تا صد نزدیک به 9 ثانیه با وزن 1.5 تنی تحسین می کند و آن را یک لوکس 4 در با امکانات مناسب می خواند و قیمت کمتر آن را در مقابل تویوتا آوالون یکی از اصلی ترین عوامل برتری اپیروس نسبت به آوالون میداند .
شتاب جانبی 0.72 g برای اپیروس در مقایسه با شتاب جانبی 0.78g در آزرا حداقل روی کاغذ ضعف کنترل و فرمان دهی مناسب اپیروس نسبت به آزرا را نشان می دهند و در حقیقت این موضوع از زبان دارندگان دو خودرو در عمل بسیار ضعیف تر است . آزرا از شتاب به مراتب بهتر در مقابل تفاوت 74 کیلوگرمی وزن برخوردار است و در عمل لذت رانندگی بیش تری را برای خریداران فراهم خواهد کرد .شتاب منفی دو خودرو ( 100 تا صفر ) به نظر با وجود سیستم های ترمز یکسان باید عملکرد یکسانی داشته باشند اما تفاوت وزن و آیرودینامیک دو خودرو ، تفاوت 4 متری و شتاب بهتری برای آزرا را نوید می دهند . اپیروس در مقابل تنوعی دل چسب از امکانات و رفاه را در کنار موتور قدرتمند در اختیار کلاسیک سواران می گذارد . این حرف که جوانان نسبت به اپیروس علاقه کمتری نشان می دهند با توجه به نوع تقاضا در بازار ایران کاملا منتفی است ، اپیروس طراحی قدرتمندی دارد و به نظر می رسد در فیس لیفت ها و نسل های بعدی بسیار قدرتمند تر نیز ظاهر شود . این خودرو که نخستین تجربه ی کیا در طراحی خودرو های لوکس محسوب می شود مطمئنا در آینده ایده های بیش تری را از کیا پذیرا خواهد بود . در مقابل آزرا که همواره به خاطر طراحی جذاب و قیمت مناسبش ستایش می شده در مدل 2009 به اوج خود رسیده .
Validator
6 March 2010, 12:09 PM
اپیروس هم زیبایی خودش رو داره اما به دلیل تجربه بیشتر هیوندای در طراح ماشین های لوکس (با قابلیت های اسپرت در کنار قیافه وزین)، همینطور فرمان پذیری بهتر، من به آزرا رای دادم.
DR_SINA
24 March 2010, 01:55 AM
چند وقت پیش منم به این مشکل دچر شده بودم اوپیروس هم موتور خوبی داره و هم امکانات خیلی زیادی تا جایی که امکاناتش از ازارا بیشتره
اما در عوض ظاهر جوان پسندی نداره و 1 ماشین به نظر من تشریفاتیه و کمتر جوونیو توی اوپیروس میبینید
اما ازارا همه گیر تر و جوون پسند تر هستش در عوض 1 سری امکانات کمترو...
در کل هر 2 ماشین خوب هستن باید دید کی میخواد این ماشینارو بخره ؟؟
چی احتیاج داره ؟
چقدر پول داره ؟
و استفاده از ماشینش برای چه کاریه؟
DR_SINA
25 March 2010, 01:51 AM
تا 43 تومان مزايا و معايب خريد کيا اپيروس چییه؟ :icon_cry:
اولا دست دوم مشکلات خودشو داره که حتما میدونید از تعمیرات تا نگهداری بد ماشین
دوم باید ببینید کی میخواد سوارش بشه کاربردش براش چیه میخواد بچرخو و خوش بگذرونه و کارای جزیی که براش پیش میادو انجام بده و به عنوان ماشین دوم ازش استفاده کنه یا نه ماشین زیر پایی و همه کاری هم باهاش میکنه و هر روز ماشینو کلی میخواد بدوونه سنش چقدره اینا همه مهمه
اوپیروس بازم میگم 1 ماشین تشریفاتی و پر خرج ولی در عین حال فول امکانات و به قول معروف لردیه اما به درد جوون و کار کردن روزانه نمیخوره اما ازارا باز بهتره و قبلا هم گفتم جوون پسند تر با کارایی بیشتر قطعات ارزونتر و خرج کمتره اما اوپیروس 1 کلاس خاصی داره که ازارا تداره و تا اخرین روز تولیدش هم به اوپیروس نخواهد رسید
شما نمیگید هدفتون و کارتون و نوع استفادتون چیه برای چه سنی چه فردی با چه نوع علاقهای میخواید ماشینو لطفا اول اینارو بگید من و دوستان شاید بتونیم بیشتر کمکتون کنیم
kasra008
25 March 2010, 04:51 PM
من كسي هستم مقرراتي ودر5سال 60000تا راه رفتم.خرجاي اپيروس؟ يا هزينه نگهداريش سر چه مساليه ايا ارزش داره واسه شخصي مثل من؟ ممنونم از همه بچه ها...
sooroosh.
27 March 2010, 01:04 AM
به جز مسائل فنی که برتری با اپیروس هست در طراحی هم برتری مجدد با اپیروس هست.
قیافۀ آزرا تکراری هست ولی اپیروس تک هست و بسیار شیک.
amirvania
27 March 2010, 10:07 AM
من به آزرا راي ميدم . چون اپيروس عليرغم داشتن موتور قويتر ماشن خيلي دلچسبي نيست ( نظر شخصي ) قيافش يه جورايي بلاتکليفه انگار هر تيکش رو از رو يه ماشين کپي کرده باشن . آزرا ماشين يه دست تريه .
سپاس
kssa
30 March 2010, 10:46 PM
من یا اینحالی که قیافه اپیروس رو میپسندم پیر شدیم رفت...نه بابا شوخی کردم
ولی از لحاظ اقتصادی و بازار دست دوم و خدمات وقطعات فراوانتر رای من به ازرا هست همچون هم که دارمش!
البته ناگفته نمونه نمیدونم نظر خانم های دیگعه چیه ولی خانم من که علاقه وافری به اپیروس داره.
موفق باشید
arash_1982
4 April 2010, 12:49 AM
موتور قویتر، ایربگ بیشتر، تشریفاتی.........
رای من به اپیروس هست.
آزرا باید با ماکسیما یا سوناتا مقایسه بشه. :icon_surp
moje90
4 April 2010, 01:00 PM
با سلام:icon_wink کسانی که اهل تشریفات هستند اوپیروس و کسانی که اسپرتی و جوون پسندی دوست دارن آزرا :icon_exclالبته من به خاطر قدرت بیشتر از اوپیروس خیلی خوشم میاد ولی طراحیش زیاد جالب نیست فکر کنم فقط بدرد کارای تشریفاتی میخوره:icon_twis البته تو طراحی اوپیروس فکر کنم از ماشینای آمریکایی مثل فورد الگو برداری شده باشه :155:
arash_viva_66
14 July 2010, 02:18 AM
من خودم 33000 کیلومتر آزرا داشتم و بعد فروختم اپیروس هم به مراتب تست کردم اوپیروس امکانات بیشتری داره مخصوصا مدل رویال که تجهیزات ردیف عقب به مراتب بیشتری نسبت به آزرا داره اما با وجود بزرگتر بودن اپیروس از لحاظ طول بدنه (11 سانت) اما فضای سرنشین با آزرا برابره حتی با توجه به اینکه در آزرا پا به راحتی زیر صندلی جلو میره جای پای راحت تری داره برای همین احساس تنگی کمتری میشه تو آزرا (اوپیروس اگه کفی صندلی عقب داشته باشه دیگه پا زیر صندلی نمیره) صندوق عقب آزرا هم بزرگ تر از اوپیروس هست(در کل اپیروس به هیج وجه از طول 5 متریش خوب استفاده نکرده) صندلی های هر دو در یک اندازه از نظر راحتی هستند (صندلی اوپیروس راننده را بیشتر در بر میگیره اما در عوض صندلی آزرا نرم تره و کاناپه مانند تره) کیفیت هر دو در یک حد و حدوده. هندلینگ آزرا بهتره، اوپیروس بهتر شتاب میگیره. از نظر نرمی و نفوذ صدا در یک حد و اندازه هستن اما اگه سرنشین نداشته باشن کمی(نا محسوس) اوپیروس نرمتره. اگه صندوق پر باشه و 5 نفر سرنشین بزرگ سال باشن تو هر 2 ماشین با وجود قدرتمند بودن آزرا و اینگه کمبودی نداره از نظر نیرو اما اپیروس یه سر و گردن بالاتر میره و اختلافش بیشتر میشه
kssa
16 July 2010, 02:27 PM
سلام
ما خودمون ازرا داریم از سال 2007 تا حالا 2 بار تصمیم به فروشش گرفتیم و منصرف شدیم.تا حالا باهاش مشکلی نداشتیم فقط یکبار بعد از قضیه بنزین های سوپر ارور داد که اون هم با ریختن انزکتور شور ورٍ ث حل شد.
اپیروس 2009 یکی از اقوام دارند و ازش راضی هستند و تو این یکسالمشکل باهاش نداشتند.
ازرا ماشین شناخته شده تری میباشد و بازار دست دوم بهتری دارد و اوریج سنی استفاده کنندگان از این ماشین پایین تر از اپیروس میباشد. اپیروس ماشین تشریفاتی تری تسبت به ازراست و از وقار خاصی برخورداه به هر حال همیشه بازار دست دوم و شناخته شدن در ایران برگ برنده اتومبیل هاست.
پس رای من به جمیع جهات با ازرا خواهد بود.
موفق باشید
fvafaee
27 July 2010, 09:46 PM
من می حوام یکی رو بخرم آزرا رو سوار شدم اون طور که باید نرم نبود ولی بخاطر بی صدایی آرامش خوبی داشت ولی اپیروس رو سوار نشدم .
اگه دوستان هر دو رو ساوار شدن بگن اپیروس آیا نرم تر هست و اگر هست آیا تفاوت زیاد است یا نه
من راحتی در رانندگی برام خیلی مهم است
Validator
27 July 2010, 10:45 PM
من می حوام یکی رو بخرم آزرا رو سوار شدم اون طور که باید نرم نبود ولی بخاطر بی صدایی آرامش خوبی داشت ولی اپیروس رو سوار نشدم .
اگه دوستان هر دو رو ساوار شدن بگن اپیروس آیا نرم تر هست و اگر هست آیا تفاوت زیاد است یا نه
من راحتی در رانندگی برام خیلی مهم است
شما که قصد خرید دارید، حتما اپیروس رو هم تست کنید، چون خیلی بهم نزدیکند. این تاپیک هم بخونید که اطلاعات خوبی داره. اما به نظر من در عین حال که قدرت اپیروس بیشتر از آزراست ، بهتر هم شتاب می گیره اما فرمان پذیری آزرا بهتره. صندلی آزرا بزرگتر و راحت تره اما صندلی اپیروس بهتر از راننده محافظت می کنه و جذبتره. فکر کنم باید شخصا تست کنید. ولی در هر صورت باید توجه کرد بازار فروش آزرا بهتر از اپیروسه.
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.