View Full Version : همهچیز در مورد بازی اینترنتی erepublik
aydinn
27 July 2008, 09:03 PM
بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده .
در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.
فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونه که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره.
شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید
زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باشید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید
ادرس سایت اصلی :[Only registered and activated users can see links]
فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید و درخواست دعوت نامه كنيد تا برايتان ارسال كنم و بعد از ارسال تا ثبت نام فقط 48 ساعت وقت داريد تا روي دعوت نامه ي ارسالي كليك كنيد و ثبت ام كنيد در غير اين صورت دعوت نامه ببسته ميشود
در ضمن براي ارسال دعوت نامه ايميل خود را نيز حتما بنويسيد ترجيحا جيميل باشه بهتره [Only registered and activated users can see links]
یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات عضو شده حساب می شه و اگر هم ثبت نام كنيد و فعاليت نداشته باشيد حتما اقتصاد ايران سقوط خواهد كرد
راهنمای بازی :
راهنمای بازی
IRR و Gold چییست؟
در این بازی شما دو واحد پول دارید
که البته Gold بین همه ی کشور ها ثابت است ولی IRR ثابت نیست و فقط در ایران است
این واحد ها نشان گر پول های شما است
با این دو واحد شما می توانید وسایل مختلف بخرید و کارهای گوناگون بکنید و یا یک حزب یا یک کمپانی تشکیل بدهید
[Only registered and activated users can see links]
کار کردن و پول در آوردن
در این بازی شما برای پول در آوردن باید کار کنید
برای کار کردن به قسمت economy در بالای صفحه رفته ولی روی آن کلیک نکیند
سپس در گزینه هایی که باز می شود گزینه ی find a job را انتخاب کنید و روی آن کلیک کنید
یک پنجره باز می شود
در این پنجره در قسمت Curiculum Vitae در ردیف Industry شما گزینه هایی را می بینید
این گزینه ها این ها هستند:
Moving همون مسافر بری
Food کارخانه های تولید مواد غذایی
Weapons اسلحه سازی ها
Housing بنگاه ها
Hospitals کارخانه های تولید لوازم بهداشتی و لوازم بیمارستان ها
Gifts کارخانه های تولید کادو و هدیه
در کنار این گزینه ها شما دو نوشته را می بینید
یکی companies که نشانگر کمپانی های فعال آن قسمت است
و آن یکی هم employees که نشانگر کارمندان آن بخش و تعداد اعضای شاغل آن قسمت است
این ها باعث این می شوند که شما بتوانید رشته ی کاری خود را بهتر انتخاب کنید
به نظر من سعی کنید قسمت های را انتخخاب کنید که دارای اعضای کمتر و کمپانی های بیشتر است
خب می رسیم به بخش Request salary که بسیار محبوبه
در این بخش شما حقوقی که می خواهید روزانه دریافت کنید را انتخاب می کنید (البته هیچ وقت بالای 3 IRR نزنید چون آن موقع هیچ کمپانی ای شما را انتخاب نمی کند
قسمت بعدی Observations است که پیغامی که می خواهید با خود داشته باشید را آن جا می نویسید
چیز هایی از قبیل من کارمند خوبی هستم و به من اعتماد کنید و یا حتی شرح حال زندگی خودتون رو و ..............
قسمت بعدی هم روی اولین گزینه کلیک کنید
یه دور همه چیز رو مرور کنید
حالا می تونید روی گزینه ی OK کلیک کنید
حزب سازی و پیوستن به یک حزب
برای پیوستن به یک حزب ابتدا موستان را به قسمت politics ببرید ولی روی آن کلیک نکنید
در قسمتی که می آید روی join party کلیک کنید سپس در صفحه ای که می آید روی حزب مورد نظر کلیک کنید.
در صفحه ی جدیدی که می آید روی گزینه ی join this party کلیک کنید و عضو حزب مورد نظرتان شوید
برای حزب سازی نیز باز موستان را به قسمت politics ببرید ولی روی آن کلیک نکنید ولی اینبار در قسمتی که می آید روی create party کلیک کنید
سپس در این صفحه ای که می آید اطلاعات حزب خودتان را وارد کنید
چگونه درجه ی خود را در ارتش افزایش دهیم؟
برای این کار شما باید ابتدا تمرین نظامی کرده و بعد با این کار قدرتتان افزایش یافته و به مرور درجه ی تان بالا می رود
برای وارد شدن به بخش تمرینات باید موستان را در قسمت military نگه داشته ولی روی آن کلیک نکنید
در قسمتی که ضاهر می شود روی train here کلیک کنید
به این صورت
حال شما وارد یک پنجره ی تازه می شوید
یک بخش به این شکل[Only registered and activated users can see links] هست که شاید از خود بپرسید این دیگه چیه؟
این به شما می گه که شما چه روز هایی را تمرین کرده اید و چه روز هایی را تمرین نکرده اید.
علامت تیک نشانگر روز هایی است که شما تمرین کرده اید و علامت ضبدر نشانگر روز هایی است که شما تمرین نکرده اید.
برای تمرین کردن باید به قسمت train که به این شکل است[Only registered and activated users can see links] بروید و روی آن کلیک کنید
اگر این قسمت سبز باشد یعنی شما تمرین خود را انجام نداده اید و می توانید تمرین امروز خود را بکنید ولی اگر سبز نباشد و خاکستری باشد یعنی شما تمرین امروزتان را انجام داده اید و دیگر نمی توانید تمرین کنید
روزنامه ها و خبر گذاری ها
در این قسمت هم که با نام media در بالای صفحه قرار دارد می توانید اخبار روز سایت اخبار اعضا و روزنامه ها و درست کردن یک روزنامه را انتخاب کنید
به خاطر اینکه این بخش زیاد مهم نیست دیگه به اون صورت توضیحی براش نمی دم
----------------------
بازی کردن
چگونه توی کمپانی ای که عضو شدم کار کنم
برای این کار شما باید ابتدا به بخش economy رفته و مانند قبل آن قسمت را باز کنید ولی این بار به جای کلیک روی find a job روی آخرین گزینه ی موجود در اون قسمت کلیک کنید
چون اسما با هم فرق می کنه عکس دیگه نگذاشتم
تو صفحه ای که باز می شه روی گزینه ی work در کنار صفحه کلیک کنید
اینبار هم یه صفحه مثل تمرین کردن تو ارتش باز می شه و شما باید دوباره رو اون عکسی که شبیه اینتر هست کلیک کنید (همونی که روش نوشته work )
رنگ این گزینه هم عین همون رنگ های train ارتشه
Marketplace
این بازی هم مانند همه ی بازی ها یک فروشگاه مجازی داره که توش وسایلی که کمپانی ها ساختند رو می گذارند
برای ورود به این قسمت شما باید به بخش economy رفته و در قسمتی که باز می شه روی گزینه ی Marketplace کلیک کنید
وارد صفحه ای می شوید
در کنار و سمت چپ صفحه لیست اعضای موجود در اون قسمت بازار رو نشون می ده
در سمت راست صفحه هم لیست چیزهایی که می خوایید مثل غذا , خانه , اسلحه , بیلیط و..... ر. نشون می ده که با کلیک روی اینا فقط اجناس مربوط به اون چیز رو نشون شما می ده
بقیشم تو این راهنمای تصویری ببینید
تبدیل پول
این قسمت برای تبدیل کردن یه واحد پول به یه واحد پول دیگست.
برای ورود به این قسمت به قسمت ecomony رفته و آن قسمت را باز کنید سپس بر روی گزینه ی Exchange money کلیک کنید
یک صفحه باز می شود که دارای دو قسمت است
یکی قسمت I want to buy که در زیر آن پولی که می خواهید بخرید را از لیست مورد نظرتون انتخاب می کنید
و دیگری هم قسمت in exchange of که در زیر آن پولی که می خواهید برای خرید پولتان بخرید را انتخاب کنید
یک گزینه ی post هم وجود دارد که می توانید به وسیله ی آن انتخاب های پیش رویتان را ببینید
پس از این که پولهایتان را انتخاب و بر روی گزینه ی post کلیک کردید یک بر زیر آن گزینه های قبلی گزینه های جدیدی باز می شوند
این ها در واقع انتخاب های موجود و پیش روی شما هستند
اولین نوشته و عدد مربوط می شوند به اینکه در این انتخاب چقدر پولی که می خواهید موجود است
دومین عدد و نوشته نشان گر این است که هر مقدار پولی که می خواهید چقدر برایتان آب می خورد
و سومین هم که یک گزینه هست به نام buy که وقتی مورد استفاده قرار می گیرد که شما بخواهید این شرایط را قبول و پولتان را گرفته و پول معادلش را به آن فردی که این انتخاب را برایتان گذاشته بدهید.
خب این می شه گفت نصف بیشتر توضیحات بازی بود
بقیشم دیگه کاری نداره
اگه هم مشکلی داشتید حتما به من بگید
راستی حتما عضو شید الآن ایران فقط و فقط 661 نفر عضو داره در حالی که سوئد 2565 عضو داره و این واقعا بده
پس عضو شوید تا آبروی کشورتون نره
payamix
27 July 2008, 09:33 PM
سوال : با دعوت نامه شما میشه سرباز کشور دیگه ای شد ؟
aydinn
28 July 2008, 12:15 AM
با دعوت نامه ای که ارسال میشه شما موقع عضویت عضو هر کشوری بشید میتونید سرباز اون کشور بشید
payamix
28 July 2008, 12:20 AM
سوال : آیا محدودیتی در تعداد دعوت نامه ارسالی توسط هر کاربر وجود داره ؟
aydinn
28 July 2008, 12:53 AM
موقع عضویت 5 تا دعوت نامه داریم تموم بشه 2 هفته بعد 3 تا میگیریم دوباره
aydinn
28 July 2008, 12:58 AM
الان ادمین به من 12 تا دعوت نامه داد
abdarchi
28 July 2008, 02:05 AM
سلام
منم دارم میام!
به دومی بفرستی زودتر می بینم :)
salman24h
28 July 2008, 02:41 AM
سلام
منم دارم میام!
به دومی بفرستی زودتر می بینم :)
دعوتنامه رو به دومی فرستادم
میبینمت :icon_cool
عرفنا
28 July 2008, 01:01 PM
سود ارسال دعوتنامه برای فرستنده ی دعوتنامه چیه؟(به جز کمک به ایران :icon_surp)
EbliiS
28 July 2008, 01:39 PM
دوستان طبق قوانين سايت قرار دادن ايميل و شماره تلفن در پست ها ممنوع مي باشد.
لطفا فقط از پيغام خصوصي براي اين مورد استفاده كنيد.
aydinn
28 July 2008, 03:22 PM
5 گلد به کسی که اینوایت کرده داده میشه
X_Man
30 July 2008, 12:51 AM
پیشنهاد می کنم عضو این قبیله بشید: دوست داران بازی erepublik.com ([Only registered and activated users can see links])
فعلا 10 تا عضو داره.
castilla_ht
30 July 2008, 10:46 AM
سلام منم دعوت نامه میخوام ، چی کار باید بکنم ؟
aydinn
30 July 2008, 12:58 PM
ایمیلتونو برای من از طریق پیام خصوصی بفرستید
abdarchi
30 July 2008, 05:29 PM
دعوتنامه به دست من نرسید :(
X_Man
30 July 2008, 07:26 PM
دعوتنامه به دست من نرسید :(
Spam ها رو هم چک کنید.
abdarchi
30 July 2008, 11:47 PM
Spam ها رو هم چک کنید.
من چون روزی 500- 600 تا اسپم دارم تند تند پاکشون میکنم :(
abdarchi
31 July 2008, 01:46 AM
من عضو شدم و درخواست کار هم پر کردم
چه جوری خبر دار بشم که استخدام شدم یا نه؟
چقدر زمان لازم داره؟
اگر در خواست کار جدید پر کنم قبلی از بین میره؟ یا هر دوتاش در جریانه؟
salman24h
31 July 2008, 02:10 AM
من عضو شدم و درخواست کار هم پر کردم
چه جوری خبر دار بشم که استخدام شدم یا نه؟
چقدر زمان لازم داره؟
اگر در خواست کار جدید پر کنم قبلی از بین میره؟ یا هر دوتاش در جریانه؟
سلام
وقتی CV پر کنید و کسی از شما تقاضای کار کنه براتون یدونه پیغام میاد که توش نوشته مثلا با حقوق 1 IRR در شرکت X که مثلا مربوط به صنایع غذایی هست مایل به کار هستید؟
که 2 تا لینک yes و no داره
وقتی استخدام شدید هر روز باید به کمپانی برید و لینک work رو بزنید و در نهایت روی کلید سبزرنگ که به شکل Enter هست کلیک کنید تا کار کنید و حقوق بگیرید
زمان استخدامتون معمولا بیشتر از 3-2 روز طول نمیکشه و در این مدت حتما مشغول به کار خواهید شد.
اگه درخواست جدیدی رو پر کنید CV قبلی از بین میره
همیشه سعی کنید تا حقوق پیشنهادی خودتون رو با توجه به skill تون در زمینه ی کارتون انتخاب کنید. مثلا اگه دلتون میخواد در شاخه Food کار کنید و skill شما 1 هست حقوق بیشتر از 2 انتخاب نکنید
aydinn
31 July 2008, 02:28 AM
سلام من براتون درخواست به کار فرستادم
راستی اگه تو حزب iran eminent میومدین بهتر بود من خودم اونجام
Nomad
31 July 2008, 02:41 AM
دوستان ببخشید ... سو تعبیر نشه .
میخواستم بدونم تنها هنر بازیکن های این بازی اینه که هر روز آن بشن و تو محل های مورد نظرشون برن ( مثه حزب و کار و غیره ) و گزینه کار و اینتر رو بزنن !!!؟؟
خیلی کسالت آور نیست ؟
اگه اینطور نیست ، میشه لطف کنید و یه توضیحی بصورت مختصر برای من بدید ؟
salman24h
31 July 2008, 02:50 AM
میخواستم بدونم تنها هنر بازیکن های این بازی اینه که هر روز آن بشن و تو محل های مورد نظرشون برن ( مثه حزب و کار و غیره ) و گزینه کار و اینتر رو بزنن !!!؟؟
خیلی کسالت آور نیست ؟
سلام مسعود جان
اصلا اینطور نیست و اتفاقا خیلی هم اعتیاد آوره :icon_arro
ببینم... بازی sim city یا The SIMS رو بازی کرده بودی؟
یادته در حین ساده بودن چقدر هیجان داشت؟ erepublik هم دقیقا همینطوره
به نظر این بازی یه راه خیلی عالی برای تمرین دمکراسیه :icon_cool
aydinn
31 July 2008, 02:54 AM
من که میخوام شهردار بشم فردا هم میرم جنگ
X_Man
31 July 2008, 03:01 AM
خیلی کسالت آور نیست ؟
اولش اصلا کسالت آور نیست؛ کلی هم هیجان داره. انتخابات, جنگ, بحث روزنامه ها , شرکت زدن و....
اما معمولا یعد 2 و 3 ماه خسته کننده میشه. دلت می خواد ولش کنی اما دلت نمیاد این همه Skill و طلا و ... رو از دست بدی.
این اتفاق تقریبا برای همه میافته وبه یه بهانه از بازی میرن.
مثلا گنده بزرگترین سرمایه داره ایران, ایزیربات محبوب ترین رییس جمهور و پاسدار رییس جمهور بعدی , بیژن و... همه از بازی کناره گیری کردن.
Nomad
31 July 2008, 03:10 AM
عجب ...
من که با اون SIMS یه سالی سر کردم ... کلی هم به ملک و املاک رسیدم .
خوب پس اینم همچین هم بد نیستش و ارزش تست کردن رو داره ...
aydinn
31 July 2008, 03:13 AM
من که تا رییس جمهور نشم بازی رو ول نمی کنم
abdarchi
1 August 2008, 01:11 AM
من که تازه شروع کردم!
شهر رو اشتباه زدم شیراز ! حالا میگه باید بلیط بخری بری تهران!!!
کار هم هنوز پیدا نکردم دو تا پیشنهاد داشتم با حقوق 1.2 و 2 !! رد کردم
بریم ببینیم چی میشه!
X_Man
1 August 2008, 02:34 AM
کار هم هنوز پیدا نکردم دو تا پیشنهاد داشتم با حقوق 1.2 و 2 !! رد کردم
شما که کار نداری باید اولیش رو قبول می کردید.
با افزایش اسکیل حقوق شما هم زیاد میشه.
خیلی از کارخانه دار ها با افزایش Wellness هم حقوق شما رو زیاد می کنند.
اگر نخواهید به صاحب کارخونه متعهد باشید، بهترین راه اینه که همیشه با 1IRR بیشتر از حقوق فعلی تقاضای کار بدید. مثلا اگر 5IRR میگیرید با حقوق 6IRR تقاضای کار بدید تا شاید یکی استخدامتون کنه.
در ضمن من در بازی JohnSmith ([Only registered and activated users can see links]) هستم. [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
abdarchi
1 August 2008, 11:26 AM
شما که کار نداری باید اولیش رو قبول می کردید.
با افزایش اسکیل حقوق شما هم زیاد میشه.
خیلی از کارخانه دار ها با افزایش Wellness هم حقوق شما رو زیاد می کنند.
اگر نخواهید به صاحب کارخونه متعهد باشید، بهترین راه اینه که همیشه با 1IRR بیشتر از حقوق فعلی تقاضای کار بدید. مثلا اگر 5IRR میگیرید با حقوق 6IRR تقاضای کار بدید تا شاید یکی استخدامتون کنه.
در ضمن من در بازی JohnSmith ([Only registered and activated users can see links]) هستم. [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
متشکرم .
اگر دو تا درخواست کار در دو عنوان شغلی بدیم آیا هر دو در جریان میفته یا اینکه فقط یکیش قبوله؟
منم همه جا آبدارچی هستم!!!!
aydinn
1 August 2008, 03:35 PM
یکیش قبوله
abdarchi عزیز
اون حقوق 1.2 ر. من ارسال کرده بودم
برای اسکیل 1 معمولا 0.8 حقوق میدن من معمولا 1.2 و با افزایش اسکیا شما حقوق بالا میره
abdarchi
1 August 2008, 09:12 PM
در ضمن من در بازی JohnSmith ([Only registered and activated users can see links]) هستم. [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[/quote]
آقا من اشتباه دیدم یا شما تبعه ی ترکیه هستید؟!
aydinn
2 August 2008, 12:39 AM
برای جنگ اونجان
abdarchi
3 August 2008, 02:31 AM
من که زیاد سر در نمیارم اونقدری هم فرصت ندارم که هی به سایتش ور برم!!
اما لیست جنگ ها رو دیدم
ترکیه داره با اسرائیل می جنگه
ترکیه 5 تا جنگ برنده شده و اسرائیل هیچی!
چه جوری میشه بریم ترکیه؟ :)
aydinn
3 August 2008, 11:53 AM
قدرت نظامیتون باید بالای 4.5 باشه بعد اسلحه و بیلیط هم داشته باشید
abdarchi
3 August 2008, 02:12 PM
آقا دمت گرم !
پس بریم تو کار افزایش قدرت و ثروت :)
من فقط با فعالیت سیاسی مشکل دارم الان
کلا من اصلا از فعالیت سیاسی خوشم نمیاد !!
فعلا کار کنیم و تمرین تا ببینیم چی میشه :)
EbliiS
4 August 2008, 04:16 PM
دوستان لطفا اين تاپيك را به چت روم تبديل نكنيد و خبرهايي كه مي خواهيد از يكدگير داشته باشيد توسط پيام خصوصي ارسال كنيد.متشكرم:icon_cool
abdarchi
4 August 2008, 06:04 PM
چت روم؟
من سوالم رو اینجا می نویسم چون نمیدونم کی می تونه جواب بده تا براش پیغام خصوصی بدم
هر کدوم از دوستان که جواب بدن خوشحال میشم :)
من تو یه شرکت استخدام شدم امروز که رفتم دیدم نوشته شرکت پول نداره
منم اومدم بیرون
در اینجور مواقع چه باید کرد؟
X_Man
4 August 2008, 08:51 PM
منم اومدم بیرون
1) با صاحب کارخونه تماس بگیرید و از اون سوال کنید.
2) ممکن ساحب شرکت شما بن شده باشه و یا چند روز به بازی سر نزنه, بهتر همون موقع تقاضای کار بدید و صبر کنید تا کسی بهتون پیشنهاد کار بده. لازم نیست تا زمانی که شرکت دیگه این شما رو استخدام نکرده از این شرکت خارج بشید, چون ممکنه پول بیاد تو حساب شرکت (صاحب شرکت بریزه به حساب شرکت, شرکت محصولاتی توی بازار داشته باشه و با فروش رفتنشون پول بیاد تو حساب شرکت)
EbliiS
4 August 2008, 11:47 PM
چت روم؟
من سوالم رو اینجا می نویسم چون نمیدونم کی می تونه جواب بده تا براش پیغام خصوصی بدم
منم اومدم بیرون
دوست عزيز روي صحبت من با همه بود نه شخص شما،گرچه من در اين پست سوالي نميبينم:icon_razz
آقا دمت گرم !
اين تاپيك بيشتر جنبه اطلاع رساني داره،پس سعي كنيد سوالات خصوصي را در پيام خصوصي بپرسيد.
متشكرم:icon_cool
abdarchi
5 August 2008, 12:53 AM
دوست عزيز روي صحبت من با همه بود نه شخص شما،گرچه من در اين پست سوالي نميبينم:icon_razz
اين تاپيك بيشتر جنبه اطلاع رساني داره،پس سعي كنيد سوالات خصوصي را در پيام خصوصي بپرسيد.
متشكرم:icon_cool
درسته که مشا مدیرید ولی این دلیل نمیشه که هر چی شما میگید درست باشه !
تو اون پستی که شما سوال ندیدید سوال مطرح شده و تو پست بعدی هم دوست خوبمون جواب سوال رو دادن
این روالی است که برای بحث در مورد یک بازی عادیه
حالا اگر به نظر شما فقط باید اطلاع رسانی بشه می تونید پیشنهاد بدید انجمن های مربوط به بازی ها کلا حذف بشه و تو یک صفحه فقط بازی ها معرفی بشن و بقیه مسایل با ایمیل و پیغام خصوصی پیگیری بشه .
به هر حال انجمن گفتگو محلی برای گفتگو در مورد موضوعات است ما هم خارج از موضوع انجمن گفتگویی نکردیم.
salman24h
5 August 2008, 12:45 PM
چت روم؟
منم اومدم بیرون
سلام
در این جور مواقع بهتره که از شرکت Resign نکنین و فقط یدونه CV جدید پر کنید چون ممکنه که در طول مدتی که باید صبر کنید تا در یه شرکت جدید استخدام بشید اوضاع مالی اون کمپانی که دارید توش کار میکنید بهتر شد و دوباره در ازای کار بهتون حقوق پرداخت بشه
EbliiS
5 August 2008, 06:41 PM
تو اون پستی که شما سوال ندیدید سوال مطرح شده
پس فكر كنم مشكل از منه كه نمي تونم سوالي در اين پست ([Only registered and activated users can see links]) ببينم.:icon_roll
از دوستان گرامي تقاضا دارم سوال اين پست را براي من بازگو كنند تا منم متوجه سوال اين پست بشم:icon_razz
آقا دمت گرم !
sahandpotter
5 August 2008, 06:42 PM
دوستان سلام....
نمیدنوم امیدوارم اشکالی نداشتهخ باشه که اینجا سوال میکنم...
ولی من حدودا 2-3 ما پیش توی یورو پابلیک عضو شدم...
به درجه های خوبی هم رسیده بودم...روزی 3 irr پول میگرفتم و درجه ی سربازیم به 4.9 رسیده بود و wellness هم 100 بود...یکمی شیطون گولم زد و 3 تا اکانت ساختم...
ولی ماه پیش همه ی اکانت هام بن شدن....
میخواستم ببینم هیچ راهی نداره اون اکانت اصلی رو برگردونم!!!
abdarchi
6 August 2008, 12:03 AM
پس فكر كنم مشكل از منه كه نمي تونم سوالي در اين پست ([Only registered and activated users can see links]) ببينم.:icon_roll
از دوستان گرامي تقاضا دارم سوال اين پست را براي من بازگو كنند تا منم متوجه سوال اين پست بشم:icon_razz
آقا کل کل که نیست!!!
اون پستی که گفتید سوال توش ندیدید پست بعد از این بود که سوال داشت
حالا شما میگی این ؟ باشه
اما بعدش که سوال طرح شده ... پس اشکال وارده منتفیه :)
دوستان اگر ممکنه در مورد غذا و خرید غذا و مسایل دیگه هم توضیح بدن
امروز برا من نامهخ اومد که مشکل مواد غذایی دارم ....
salman24h
6 August 2008, 06:06 PM
دوستان اگر ممکنه در مورد غذا و خرید غذا و مسایل دیگه هم توضیح بدن
امروز برا من نامهخ اومد که مشکل مواد غذایی دارم ....
سلام
اصولا هرچه غذا با کیفیت بالاتری تهیه کنید ولنس شما بالا تر میره.
شما وقتی کار یا تمرین نظامی میکنی از ولنستون کم میشه. برای تمرین نظامی 1 واحد و برای کار بسته به کوالیتی کمپانی از ولنس کم میشه.
البته شما اگه در طول 1 روز هیچ کاری انجام ندی و تمرین نظامی هم نداشته باشی باز هم به غذا احتیاج داری.
حالا اگه شما ذخیره غذایی نداشته باشی به این معنی هست که چیزی برای جبران ولنس از دست رفته نداری و اگه ولنس شما از یه حدی کمتر بشه ممکنه که کاراتر شما فوت کنه و همه چیز تمام بشه :icon_evil
اگه واسه یه مدتی تصمیم داری که بازی نکنی بهتره که تعداد زیادی غذا بخری یا اینکه به vacation بری. (فک کنم 1 ماه باشه)
aydinn
7 August 2008, 01:01 AM
salman24h شما در گیفت من کار می کردید امروز رفتید
من نمیدونم چجوریه با نرم افزار حساب می کنم قیمت هر محصول با حقوقی که به شما میدادم 0.71 در میومد
بعد 0.75 میفروختم به قیمت
نمیدونم بقیه چی کار می کنن
شما اطلاعی دارید ؟
salman24h
7 August 2008, 01:07 PM
salman24h شما در گیفت من کار می کردید امروز رفتید
من نمیدونم چجوریه با نرم افزار حساب می کنم قیمت هر محصول با حقوقی که به شما میدادم 0.71 در میومد
بعد 0.75 میفروختم به قیمت
نمیدونم بقیه چی کار می کنن
شما اطلاعی دارید ؟
سلام رییس :icon_cool
راستش من از نحوه محاسبه حقوق اصلا اطلاعاتی ندارم چون تا حالا کمپانی نداشتم و نمیدونم محیط نرم افزارش چطوریه
تنها دلیلی که من کمپانی شما را ترک کردم این بود که 3 روز متوالی وقتی میومدم که کار کنم میگفت کمپانی پولی واسه پرداخت نداره و من هم نمیتونستم کار کنم. واسه همین متاسفانه کمپانی شما رو ترک کردم. باید ببخشید :icon_neut
aydinn
8 August 2008, 12:05 PM
تو کمپانی پول بود
نمیدونم والاسایت قاطی داره
منو بن کردن دیشب :((
salman24h
8 August 2008, 04:00 PM
تو کمپانی پول بود
نمیدونم والاسایت قاطی داره
منو بن کردن دیشب :((
چه بد
مولتی بودی شما یا اینکه اشتباهی این کار رو کردن؟
کسی میدونه تحت چه شرایطی کسی رو بن میکنن؟
sahandpotter
8 August 2008, 07:54 PM
اقا به دادم برسید !! منم بن کردن !!!!
پست زده بودم بتالاتر...کسی جواب نداد !!
اگه چند اکانت داشته باشین...یا یه نفر رو با دونیت کردن بکشونین بالا...بنوتن میکنن...
کارهایی از این قبیل..
aydinn
9 August 2008, 12:21 AM
من نه مولتی بودم نه چیزی صبح ازاد کردن ولی دوباره بن شدم
X_Man
9 August 2008, 09:52 PM
دوستان سلام....
نمیدنوم امیدوارم اشکالی نداشتهخ باشه که اینجا سوال میکنم...
ولی من حدودا 2-3 ما پیش توی یورو پابلیک عضو شدم...
به درجه های خوبی هم رسیده بودم...روزی 3 irr پول میگرفتم و درجه ی سربازیم به 4.9 رسیده بود و wellness هم 100 بود...یکمی شیطون گولم زد و 3 تا اکانت ساختم...
ولی ماه پیش همه ی اکانت هام بن شدن....
میخواستم ببینم هیچ راهی نداره اون اکانت اصلی رو برگردونم!!!
اگر واقعا مولتی ساخته باشید به هیچ وجه امکان برگشت هیچ کدوم از یوزر ها نیست.
abdarchi
9 August 2008, 11:11 PM
دوستان یه نکته ای
اینجا که بعضی ها از دیال آپ استفاده میکنن ممکنه ای پی ها شبیه هم بشه
اونا هم ظاهرا از رو آی پی می فهمن که یک نفر چند تا آی دی داره
یا اینکه اگر من از سیستم یکی از آشناها (ای دی اس ال) با آی پی اون برم
یا اینکه تو یک اداره که ای دی اس ال اشتراکی دارند و آی پی ها یکیه
در این موارد هم ممکنه یه نفر زندگیش رو از دست بده!!!
درسته؟
X_Man
10 August 2008, 01:41 AM
دوستان یه نکته ای
اینجا که بعضی ها از دیال آپ استفاده میکنن ممکنه ای پی ها شبیه هم بشه
اونا هم ظاهرا از رو آی پی می فهمن که یک نفر چند تا آی دی داره
یا اینکه اگر من از سیستم یکی از آشناها (ای دی اس ال) با آی پی اون برم
یا اینکه تو یک اداره که ای دی اس ال اشتراکی دارند و آی پی ها یکیه
در این موارد هم ممکنه یه نفر زندگیش رو از دست بده!!!
درسته؟
در مورد Dial up احتمالش ضعیفه اما در مورد ADSL تو جاهای که چند نفر هستند همین طوره که میگید.
مثلا ممکنه همکارتوم یا دوستتون دز کافی نت به این بازی علاقه مند بشه و چون هر دو با یک ip به سایت وصل میشید هر دو Ban بشید.
aydinn
10 August 2008, 02:50 AM
من که از ای دی اس الم فقط خودم وارد این بازی
میشم
sahandpotter
10 August 2008, 10:28 AM
نه نه!!!
اینجوری نیست!!
منو برادرم هم از یه کامپوتر و با adsl میرفتیم تو بازی...
ولی برادرم بن نشد...ولی من که مولتی داشتم...بن شدم....
abdarchi
10 August 2008, 04:48 PM
خب یعنی از کجا می فهمند؟
دوستانی که قدیمی ترن در مورد نکات مختلف بازی توضیح بدن لطفا
این جریان وزارت اطلاعات و جاسوس و اینا چیه؟
فعالیت سیاسی در حزب چه جوریه؟
من فقط عضو شدم
نمی دونم تو حزب باید چکار کنم
aydinn
11 August 2008, 12:26 AM
ساعت ورود ساعت خروج مک ایدی
وب براورس - متعلقات نصب سیستم
زمان دونیت یا ارسال پول
و....
abdarchi
12 August 2008, 05:31 PM
دوستان لطفا در مورد فعالیت های سیاسی توضیح بدید؟
چه طور میشه یک شرکت که برای فروش گذاشتن رو بخریم؟
sahandpotter
12 August 2008, 06:08 PM
حتما باید اول خونه داشته باشین...
abdarchi
12 August 2008, 07:56 PM
حتما باید اول خونه داشته باشین...
برای کدومش؟
فعالیت سیاسی یا خرید شرکت؟
نمیشه اجاره نشین باشیم اما شرکت بزنیم؟ :icon_arro
aydinn
13 August 2008, 01:57 AM
شرکت زدن فایده نداره
ولی اگر صبر کنین تا ورژن یک قرار 6 صنعت دیگه بیاد که اون موقع به درد میخوره
راستی منم از بن در اومدم
NEC
13 August 2008, 11:07 AM
من رو هم به اشتباه بن كرده بودند كه با تماس هايي كه با ادمين داشتم قبول كرد و منو از بن بيرون آورد . راستي من توي بازي هم NEC هستم .
sahandpotter
13 August 2008, 11:29 AM
اقا چجوری با ادمینشون صحبت کردین؟؟
به خدا من وضع خوبی داشتم....
aydinn
13 August 2008, 12:21 PM
sahand potter
عزیز
شما مولتی داشتین بن شدین
اگه اشتباهی بن میشودین ممکن بود باز بشین
راستی دوستان
در خانه سازی
بلیط
کسی هست اینجا ؟؟ که تو کمپانی من بخواد کار کنه ؟؟
abdarchi
13 August 2008, 07:35 PM
اگر حقوق بالای 6 بدید من میام :)
البته عیدی و بن و این چیزا هم فراموش نشه!
abdarchi
15 August 2008, 05:53 PM
دوستان قدیمی تر
لطفا در مورد انتخاب شهردار و اختیارات شهردار توضیح بدید
چه جوری میشه کاندیدا شد
aydinn
16 August 2008, 12:47 AM
باید رییس اون حزب شما رو کاندید کنه
من کاندید بندر عباس شدم
abdarchi
16 August 2008, 01:03 AM
باید رییس اون حزب شما رو کاندید کنه
من کاندید بندر عباس شدم
خب اختیاراتش چیه؟
مزایاش چیه؟
این جریان وزیر اطلاعات واقعا سمت سایت است یا خودش خودش رو وزیر کرده؟!
X_Man
16 August 2008, 01:39 AM
خب اختیاراتش چیه؟
مزایاش چیه؟
این جریان وزیر اطلاعات واقعا سمت سایت است یا خودش خودش رو وزیر کرده؟!
ابنجا فروم بازیه.
جواب اکثر سوال هاتون قبلا اونجا داده شده/
و اگر سوال های جدیدتون رو هم اونجا بپرسید بهتر, دقیقتر و سریع تر جواب می گیرید.
aydinn
16 August 2008, 01:47 AM
130 نفر گزارش دادم بن شدن
abdarchi
17 August 2008, 04:35 PM
من یه روزنامه ی فرهنگی زدم برای تقویت روحیه و افزایش همبستگی
لطفا مشترک شوید :) و کمک کنید تا مقالات خوبی چاپ کنیم
aydinn
17 August 2008, 04:36 PM
vote دادم
abdarchi
17 August 2008, 06:34 PM
دوستان خوبی بدی دیدید حلال کنید!
من دارم میرم آفریقا!
کسی نظری توصیه ای چیزی نداره؟
sahandpotter
17 August 2008, 06:49 PM
یه چیز جالب پیدا کردم !!!
خود مدراتور سایت...بن شده !!! مولتی داشته !!! :D
abdarchi
17 August 2008, 08:19 PM
یه چیز جالب پیدا کردم !!!
خود مدراتور سایت...بن شده !!! مولتی داشته !!! :D
این دیگه از اون حرفا بودا!
یعنی خودشون هم آره؟!
abdarchi
20 August 2008, 12:10 AM
دوستان جریان مرگ چیه؟
هر روز یه عده میمیرن
یعنی چی میشن؟
aydinn
20 August 2008, 12:17 AM
نخوردن غدا یا به صفر رسیدن ولنس یا بن شدن موجب مرگ میشه
abdarchi
24 August 2008, 08:27 PM
دوستانی که تو بازی فعالند چرا اینجا نظر نمیدن؟
میشه اسلحه را به کسی دیگه انتقال داد؟
aydinn
24 August 2008, 08:41 PM
هیچ چیز قابل انتقال نیست جزو پول و گیفت
salman24h
29 August 2008, 03:45 PM
یه سوال
من الان یدونه خونه Q2 دارم. حالا اگه بخوام یه خونه Q4 بخرم تکلیف اون خونه قبلی چی میشه؟
aydinn
29 August 2008, 03:59 PM
از بین میره
پولشم حتی نمیده
abdarchi
4 September 2008, 10:21 AM
دوستان این نسخه ی جدید سایت کی میاد؟
بازی زمان داره؟
یعنی یه موقعی تموم میشه یا تا وقتی کشورها هستند ادامه داره؟
aydinn
4 September 2008, 07:48 PM
نسخه باصلی تا یک ماه دو ماهه آینده میاد
بازی هم ادامه داره تموم شدنی نیست :icon_surp
abdarchi
6 September 2008, 11:23 AM
خب کشورهایی که در جنگ از بین میروند آیا راهی برای برگشتن دارن؟
یا تموم میشن؟
abdarchi
10 September 2008, 07:34 PM
سلام
قيمت غذا افتضاح اومده پايين
همه شركت ها دارن ضرر ميدن
من امروز تصادفا يه چيز جالب ديدم
اينا همه تو يه روز عضو شدن
همشون هم همون روز رفتن تو يه شركت مواد غذايي استخدام شدن
همشون هم هر روز سر كار حاضر ميشن
و همون شركت داره غذا رو نصف قيمت ميده تو بازار ...
نظرتون چيه؟ جالب نيست؟
راستي يادم رفت بگم ! هيچ كدوم عكس برا پروفايل نذاشتن
هيچكدوم هم تمرين نظامي نكردن!!!
فقط تو احزاب مختلف سياسي عضو شدن!
aydinn
11 September 2008, 12:31 AM
ممنون
شما درست گفتید
ایشون مولتی بود
منم گزارشش رو رد کردم
abdarchi
11 September 2008, 11:06 AM
امیدوارم بازار غذا اصلاح بشه
:)
salman24h
29 September 2008, 01:59 AM
سلام
کسی میدونه چطوری میشه به جنگ بریم؟!
مثلا الان که اسپانیا توی جنگ هستش اگه بریم اونجا سرباز میشیم؟
abdarchi
29 September 2008, 12:07 PM
سلام
کسی میدونه چطوری میشه به جنگ بریم؟!
مثلا الان که اسپانیا توی جنگ هستش اگه بریم اونجا سرباز میشیم؟
سلام
شما وقتی اسکیل نظامیتون بالا باشه و اسلحه هم داشته باشید(البته به تعداد کافی) تنها با تهیه بلیط! می تونید به هر کشوری که جنگ هست بروید و در اونجا بجنگید
البته بعضی وقت ها کشور شما با کشوری که در حال جنگه پیمان نظامی داره که اونوقت لازم نیست شما بلیط بخرید و برید اونجا
salman24h
1 October 2008, 12:30 PM
سلام
شما وقتی اسکیل نظامیتون بالا باشه و اسلحه هم داشته باشید(البته به تعداد کافی) تنها با تهیه بلیط! می تونید به هر کشوری که جنگ هست بروید و در اونجا بجنگید
البته بعضی وقت ها کشور شما با کشوری که در حال جنگه پیمان نظامی داره که اونوقت لازم نیست شما بلیط بخرید و برید اونجا
سلام
خب اسکیل نظامی من 5.46 هست و 1 اسلحه Q4 هم دارم. الان هم رفتم اسپانیا
هر روز هم تمرین میکنم اما ظاهرا هیچ خبری از جنگ نیست!!!
دلم میخواد سرباز بودن در این بازی رو تجربه کنم :icon_surp
abdarchi
1 October 2008, 01:02 PM
سلام
خب اسکیل نظامی من 5.46 هست و 1 اسلحه Q4 هم دارم. الان هم رفتم اسپانیا
هر روز هم تمرین میکنم اما ظاهرا هیچ خبری از جنگ نیست!!!
دلم میخواد سرباز بودن در این بازی رو تجربه کنم :icon_surp
من خودم تا حالا نرفتم چنگ
اما تو يه مقاله نوشته بود براي جنگ بايد 20 تا اسلحه درجه 4 بخريد و چند تا هم درجه 3
تا جايي كه شنيدم جنگ ها تا آمدن ورن يك به حالت تعليق در آمده
aydinn
3 October 2008, 02:15 PM
اگه تو سايت كلوب .كام عضويد ميتونيد اينجا هم اطلاعات به دست بياريد
در مورد جنگ هم متن اموزش كاملشو دادم تو روزنامم لينكش هست
salman24h
13 October 2008, 02:24 AM
چه اتفاقی افتاده؟ سرورشون رو دارن عوض میکنن؟
Nazanin
13 October 2008, 02:55 AM
چه اتفاقی افتاده؟ سرورشون رو دارن عوض میکنن؟
فردا ( 14 اکتبر ) اولین روز ورژن یکه ! سرور داره عوض میشه !
sahandpotter
13 October 2008, 10:54 AM
سر کار و تمرینمون که بلایی نمیاد ؟؟؟
abdarchi
13 October 2008, 11:20 AM
ظاهرا همه چیز منتقل میشه
نمیدونم 14 به وقت ما یا وقت اونا!!!
اگر به وقت اونا باشه بعد از ظهر باید بتونیم وارد بشیم :)
NEC
13 October 2008, 04:27 PM
فعلا كه خبري نيست و سايت بالا نيومده
abdarchi
13 October 2008, 05:50 PM
آره هنوز نیومده
اگر به وقت گرینویچ باشه باید امشب حدود ساعت 9 بیاد
sahandpotter
14 October 2008, 10:49 AM
چرا هنوز خبری نشده؟؟؟؟
NEC
14 October 2008, 11:50 AM
بالاخره اومد .
abdarchi
14 October 2008, 01:02 PM
آره ولی چه اومدنی؟!
غذا ها و پول و طلایی که من تو بورس داشتم غیب شدن !!!!
زود اعتراف کنید کی غذاهای من رو خورده D:
sahandpotter
14 October 2008, 01:35 PM
محیطش چرا انقدر پیچیده شده؟؟
NEC
14 October 2008, 01:42 PM
من حدود 2000 ريال ضرر كردم و اينونتوريم خالي شده . لعنت به ادمين ......
sahandpotter
14 October 2008, 02:19 PM
2 تا گولد داشتم نیست...
45 ریال پول داشتم...شده 6 ریال!!
تازه نمیشه تمرینم کرد...
محیطش خیلی پیچیده و سنگین شده !!
Nazanin
14 October 2008, 03:22 PM
دوستان پول از دست دادن ! من که ظاهراً با تغییر ورژن تغییر جنسیت پیدا کردم !!!!!!
چرا این Train و کار کردنش اینقدر مسخره شده ؟ فکر کنم خودشون هم نمیدونن چیکار کردن !! اما چیزای جالبی به این ورژن اضافه شده مثل achievements که توی پروفایله !!
salman24h
15 October 2008, 02:47 AM
به نظر من ورژن 1 اصلا جالب نیست
محیطش خیلی پیچیده و نامنظمه
اصلا احساس راحتی سابق رو بهش ندارم :icon_mad:
NEC
17 October 2008, 04:39 PM
من شركت زدم . هر كس دوست داشت مرام بزاره و بياد كار كنه :
abdarchi
18 October 2008, 01:14 AM
من که دارم باهاش حال میکنم!
البته هنوز ضعف هم داره
پول و طلا و انبار ها کامل منتقل شده
هر کشی مشکلی داشت بپرسه
کارگر هم استخدام میکنم :)
mehrad_1989
18 October 2008, 05:41 AM
سلام .
جهت کار باید به سوال ها جواب داد ؟
چه جوری به اسکیلمون اضافه میشه ؟
mehrad_1989
18 October 2008, 06:40 AM
سلام دوستان .
الان من در کمپانی NEC - Iron Company مشغول به کار شده ام .
طریقه کار کردن به چه صوررته ؟
موقعی که روی Work کلیک می کنم , ازم 5 تا سوال تستی می پرسه .
باید به چند تای آن جواب درست داد ؟
جهت دادن جواب درست مرجعی نیست ؟ یا باید از معلومات خودمون استفاده کنیم ؟
جهت Train هم به همن صورته ؟
قضیه این اسکیل چیه ؟
چه جوری میشه به دستش آورد ؟
sahandpotter
18 October 2008, 01:22 PM
آقا من این قضیه بونوس رو نفهمیدم....اگه 5 تا رو درست جواب بدیم...100 % کار میکنیم...یا اینکه اگه همه رو درست جواب بدیم...علاوه بر کارمون...یه درصدی بونوس میده؟؟
salman24h
18 October 2008, 02:07 PM
آقا من این قضیه بونوس رو نفهمیدم....اگه 5 تا رو درست جواب بدیم...100 % کار میکنیم...یا اینکه اگه همه رو درست جواب بدیم...علاوه بر کارمون...یه درصدی بونوس میده؟؟
سلام
تا جایی که من فهمیدم این بوناس ها باعث میشن تا امتیاز بیشتری بگیری و سریع تر به level بعدی بری
مثلا من الان level 14 هستم و برای رسیدن به level 15 به 999 تا point احتیاج هست. حالا هرچی بیشتر به سوالات جواب درست بدی point بیشتری میگیری
NEC
18 October 2008, 02:59 PM
نه زياد خوشحال نباش كلا 14 لول داريم و لول 15 اي وجود نداره . من الان امتيازم بيشتر از 999 هست ولي لولم 14 هست . مال همه همينطوره . كلا توي لول 14 همه كارهايي كه مي توني توي بازي بكني باز ميشه و ديگه به لول بالاتري نياز نيست ! موفق باشي
mehrad_1989
18 October 2008, 08:43 PM
لطفا جواب من رو هم در پست 111 بدهید .
با تشکر
aydinn
19 October 2008, 04:45 PM
@ پست 111
شما درصد كارتون سر جاشه ولي اگه هر سوالي رو جواب بديد به صورت درست 10 % به امتيازتون اضافه ميكنه حالا اگه جواب درست رو زير 5 ثانيه بزنيد اين امتياز 2 برابر ميشه
براي تمرين نطامي هم همينطوره
و مرجع هم اينو دوستان درست كردن
موفق باشيد
salman24h
29 October 2008, 08:53 PM
سلام به همه
یه سوال
چند ماه پیش زمانی که توی اسپانیا جنگ بود واسه اینکه ببینم جنگ چطوریه حدود 10 روز اسپانیا بودم
از شانس من همون روز ورود جنگ تمام شد و نتونستم جنگیدن رو تجربه کنم.
طبیعاتا برای زنده موندن توی اسپانیا کار گرفتم و با واحد پول اسپانیا هم حقوق میگرفتم
موقع برگشتن به ایران همه ی ESP هام رو دادم و GOLD خریدم و برگشتم
مشکلی که دارم اینه که توی پروفایلم هنوز 0.01 ESP پول هست!!!
چطور میتونم از شر این ESP خلاص بشم طوری که دیگه توی پروفایلم نشون داده نشه؟!
sahandpotter
29 October 2008, 10:26 PM
اقا...کسی تا حالا اینجا جنگیده؟؟
طریقه ی جنگیدن چطوریه؟؟
میشه از تجربیاتتون هم بگین؟؟
X_Man
3 January 2009, 12:33 AM
بالاخره ایران وارد جنگ شده و بازی هیجان پیدا کرده.
حتما بیایید واسه ایران بجنگید ;-)
sahandpotter
3 January 2009, 12:49 AM
ظاهرا اینجا طرف دار کم داره!
جنگ ایران وارد مرحله های جالبی شده!
تا نزدیک های چین رسیدیم!
من توی ارتش هستم..
خبر های جدید به زودی!!
قراره چین رو هم بگیریم...و با نروژ هم مرز بشیم!
salman24h
3 January 2009, 03:43 PM
سلام سهند جان
بله... پاکستان رو که خیلی راحت گرفتیم
رومانی رو هم که یه حال اساسی بهش دادیم
راستی. من خیلی تلاش کردم تا توی ارتش و یکی از اون گردان ها ثبت نام کنم اما آرتیکل های مربوط به ثبت نام رو پیدا نکردم و فعلا دارم با بودجه شخصی میجنگم. شما میدونی چطوری باید توی ارتش ثبت نام کنم؟
X_Man
3 January 2009, 04:40 PM
سلام سهند جان
بله... پاکستان رو که خیلی راحت گرفتیم
رومانی رو هم که یه حال اساسی بهش دادیم
راستی. من خیلی تلاش کردم تا توی ارتش و یکی از اون گردان ها ثبت نام کنم اما آرتیکل های مربوط به ثبت نام رو پیدا نکردم و فعلا دارم با بودجه شخصی میجنگم. شما میدونی چطوری باید توی ارتش ثبت نام کنم؟
هر لحظه سیستمشون عوض میشه
از این روزنامه ببین یا از آتیلا بپرس [Only registered and activated users can see links]
اینم ببینید جالبه : [Only registered and activated users can see links]
sahandpotter
3 January 2009, 09:43 PM
آی دی بنده توی بازی gereenboy هست...
هرکی دوست داشت ادد کنه!:D
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.