View Full Version : مشكل كاهش صدا در سوني اريكسون
ebrahimacc
16 March 2005, 03:31 PM
سلام
من يك گوشي سوني اريكسون k700i خريدم ولي با يك مشكلي برخورد كردم كه علتشو نمي دونم چيه؟
زماني كه تماس برقرار ميشه اكثرن صدا خيلي ضعيف است و در برخي موارد نيز در ابتدا مكالمه صدا خوب و بلند و با كيفيت است و لي بعد از مدتي يكمرتبه صدا ضعيف ميشود البته در بعضي موارد نيز از ابتدا تا انتهاء مكالمه صدا خوب و بلند است ولي اين مشكل كاهش صدا و ضعيف بودن آن تقريبن خيلي زياد اتفاق ميافتد
در ابتدا تصورم اين بود كه يا مربوط به كيفيت آنتن دهي است و يا مربوط به تنظيمات گوشي ولي با تستهاي مختلفي كه انجام دادم به اين نتيجه رسيدم كه هيچكدام از اين موارد نيست و وقتي گوشي صداي مكالمه كاهش مي يابد آنتن پر است
به نظر خودم شايد مربوط به ورژن گوشي باشد كه بايد ارتقاء داد براي همين براي اينكه مطمئن بشوم كه آيا اشكال مربوط به ورژن گوشي است از كليه دوستاني كه گوشي سون اريكسون k700i دارند خصوصا با ورژن r2aa003 تقاضا ميكنم اگر با اين مورد برخورد داشتند اطلاع دهند و اگر راه حلي وجود دارد لطف كرده راهنمايي كنند
yahoo.com@*******
--------------------------------
ninijapoli:
نوشتن آدرس ايميل ممنوع است. لطفن قوانين سايت رو مطالعه بفرماييد
احمدLX
16 March 2005, 09:34 PM
مال من هم همينطور است صداي مكالمه واقعا ضعيفه
best
16 March 2005, 11:21 PM
اين مشگل وجود نداره....من ازR2L استفاده ميكنم.....يك شماره بگيريد، دكمه ولوم را بلا فاصله فشار دهيد تا نمودار صدا بياد بالا،تا انتها پر بشه،save كنيد!گوشي هيچ مشگلي نداره....توپه توپههههههههههههه
ATOS
21 April 2005, 08:57 PM
اين مشگل وجود نداره....من ازR2L استفاده ميكنم.....يك شماره بگيريد، دكمه ولوم را بلا فاصله فشار دهيد تا نمودار صدا بياد بالا،تا انتها پر بشه،save كنيد!گوشي هيچ مشگلي نداره....توپه توپههههههههههههه
اين گزينه در تمام گوشي ها از زمان ساسانيان تا حالا مشتركه :o
ninijapoli
10 May 2005, 10:53 PM
گوشي من هم همين مشكل رو داره الان يه 2 هفته اي هست اينجوريه .
من P910 دارم . مشكل اينه كه در بعضي از مواقع يكدفعه صدا خيلي ضعيف ميشه .............. يعني من صداي طرف مقابل رو خيلي خوب و عادي ميشنوم ولي اون صداي من رو خيلي ضعيف ميشنوه كه با نشنيدن فرقي نداره ...........
بعضي وقتها هم از اول صدا همينجوره ............
براي اينكه درست بشه بايد يكبار Flip رو باز كنم تا به حالت Speaker بره ...... اينكار حتا براي 30 صدم ثانيه هم مفيده و صدا رو درست ميكنه.. بعد دوباره Flip رو ميبندم.
البته اين كار يه درمان موقت بيش نيست ..... كسي درمان دايميش رو نمي دونه ؟
ممنون :o
poopoo
10 May 2005, 11:47 PM
برا من مشكل نداره k700 8)
ali_faghihi
10 May 2005, 11:52 PM
p800 هم همينطور بود
فروختيمش
علی سلیمی
11 May 2005, 11:38 PM
به نظر من سوني اريكسون تنها مشكلي كه داره صداي كم هنگام زنگ خوردن موبايل هست وگرنه دوستان من هميشه هنگام صحبت كردن از صداي بلند من زجر ميكشن :mrgreen: اما من تنها مشكلي كه دارم صداي كم زنگ اون هست كه بايد هميشه ويبراتورش رو فعال كنم٬ اما چنين مشكلاتي رو كه اين دوستان گفتن من اصلا ندارم مدل گوشي من هم تي 630 هست :|
darya
12 May 2005, 01:11 AM
من هم با علي سليمي موافقم. جدا شما هم با صداي كم زنگش مشكل داريد؟ فكر ميكردم فقط مال من اينطوره. ولي صداي مكامله خيلي بلنده بطوريكه توي جاي ساكت اگه صداش تا آخر باشه كر ميشم!!!
مارال55
12 May 2005, 07:59 PM
910 من مشكلش فقط اينكه صداي زنگش نسبت به بقيه گوشي ها كمتره كه اونم البته وقتي تا اخر ميزارمش حل ميشه وگرنه صداي مكالمه خيلي خيلي زياده هميشه مجبورم با فاصله زياد از گوشم بگيرمش
من فكر ميكنم مشكل كمي صدا از گوشي شما نباشه
ninijapoli
12 May 2005, 09:23 PM
نه دوستان .... من مشكلي در شنيدن صداي طرف مقابل ندارم كه ...... اونا هستند كه صداي منو نميشنون .... :x
علی سلیمی
13 May 2005, 09:42 AM
من p900 ندارم كه بتونم از طريق منو شما رو راهنمايي كنم اما در منو ها امكان افزايش صداي زنگ و صداي شخص امكان پذيره تا اون حد كه گوش طرف مقابل از صداي بلند شما آزار ميبينه 8) مشكل در تنظيمات پيش فرض هست٬ راستي فراموش نكنيد هنگام مكالمه كليد زياد كردن صدا رو چندين بار بفشاريد (+)٬ دوستاني كه اين مدل گوشي رو دارند بيشتر ميتونن شما رو راهنمايي كنند :o
ساران سافت
13 May 2005, 11:39 AM
من هم p910i دارم باهاش هيچ مشكلي ندارم 8)
صدام من هم خيلي قوي ميره 8)
براي صداي زنگش هم يك فايل ويو با امپدانس واريانس بالا كذاشتم مشكل زنگش هم حل شد 8)
meloserj
15 May 2005, 08:05 PM
دوستان مشكل از گوشيهاي شما نيست.
در بسياري از BSC ها Option مربوط به Half Rate فعال شده. به همين خاطر افت صدا محسوس است.
براي اطلاع دوستان بايد بگم در Half rate يك كانال صوتي 13khz به 2 كانال 6.5khz تبديل مي شود. براي بالابردن ظرفيت و البته خراب كردن quality
ninijapoli
15 May 2005, 08:22 PM
آخه هميشه كه از اول اينجوري نيست .......
5٪ مواقع از اول اينجوريه
95٪ مواقع وسط مكالمه اينجوري ميشه ....يعني به همين دليله كه شما فرمودين ؟
يه چيز ديگه هم هست .... وقتي با Handsfree صحبت كنم هيچوقت اين مشكل پيش نمياد يا حداقل تا حالا پيش نيومده.
meloserj
16 May 2005, 10:19 AM
خوب براي اين مشكل كه فرموديد ديگه جوابي ندارم.
اگر handsfree استفاده مي كنيد و مطمن هستيد كه اين مشكل پيش نمياد پس حتما گوشي مشكل دارد.
در سيستم موبايل frequency hopping داريم. براي همين شما نمي توانيد تصميم بگيريد كه چه وقت full rate يا half rate از شبكه استفاده كنيد.
اگر يادم باشه در نوكيا كد #3720* گوشي رو به حالت half rate مي برد.
darya
16 May 2005, 11:06 AM
من هم از كسي كه تازه گوشي k700 رو خريده همين مشكل رو شنيدم ميگه نسبت به گوشي قبلش خيلي صداي مكالمه كمتره ولي با هندزفري اين مشكل رو نداره!
ساران سافت
16 May 2005, 11:12 AM
ميگم nini يك مستر ريست بكن برنامه هاي مثل Advance call manager را هم نصب نكن ببين درست ميشه 8)
ninijapoli
16 May 2005, 12:12 PM
ساران سافت, آخه اين مشكل از وقتيه كه من چيزي نصب نكرده بودم يعني مشكل از خوده گوشيه :oops:
يكي بهم گفت كه ميكروفنش درست وصل نشده ...... من دوست ندارم بدم كسي بازش كنه ..... حاضرم تا آخر با هندزفري حرف بزنم ولي ندمش دست تعمير كار ............... يعني جدن اين همه آدم كه ميگن گوشي هاشون اين مشكل رو داره ...ميكروفن هاشون درست نصب نشده ؟ :twisted:
اين سوني اريكسون داره چكار ميكنه ؟ :x
ميرم سوني اريكسون رو سو ميكنم :o
ساران سافت
16 May 2005, 12:20 PM
بعيد مي دونم از همچين چيزي باشه :?:
چرا يك ميل به قسمت ساپورت خود سوني اريكسون نمي زني 8)
احمدLX
16 May 2005, 01:48 PM
مال من هم همين مشكل رو داره با هندزفري صداش خوبه ولي با گوشي افتضاح
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.