View Full Version : صداي هارد بعد از Standby
Orion
21 July 2008, 11:24 PM
من يه هارد WD 300 GB دارم كه وقتي سيستمم رو از Standby خارج ميكنم، صداي زياد و مداومي از خودش توليد ميكنه و من از ترس، سيستمم رو Restart ميكنم!
كسي نميدونه اين صدا براي چيه و آيا امكان Crash كردن هارد وجود داره؟
EbliiS
22 July 2008, 12:06 AM
يه اسكن كن ببين Badsector نداره؟!
PAYAM
22 July 2008, 03:03 AM
من هم موقع بوت ویندوز هم اکثر مواقع صدای تِکتِک از هارد میشنوم که بوت ویندوز هم طولانی میشه، با چندبار تعویض ویندوز هم حل نشد.
سامسونگ 300 ساتا
؟
Orion
22 July 2008, 07:56 AM
يه اسكن كن ببين Badsector نداره؟!
نه نداره. از همون اول كه اين سيستم رو بستم هم همينجوري بود! راستي يه چيزي رو اشتباه گفتم، Restart نميكنم! چون بازم همون آش و همون كاسه. حتماً بايد سيستم رو خاموش كنم و دوباره روشنش كنم.
من هم موقع بوت ویندوز هم اکثر مواقع صدای تِکتِک از هارد میشنوم که بوت ویندوز هم طولانی میشه، با چندبار تعویض ویندوز هم حل نشد.
سامسونگ 300 ساتا
پيام جان هارد من تِك تِك نميكنه! قِرقِر ميكنه.
EbliiS
22 July 2008, 12:22 PM
موقع بوت شدن ويندوز يا روشن شدن كامپيوتر اين صدا عاديه،اما اگه در حين كار با ويندوز و مرتبا شنيده بشه هاردتون مشكل پيدا كرده و شديدا توصيه ميشه به گارانتي ببريدش.
Orion
22 July 2008, 12:30 PM
موقع كار كردن باهاش اصلاً مشكلي ندارم. عرض كردم كه فقط وقتي از Standby بيرون مياد اينجوري ميشه!
mohammad51
22 July 2008, 02:29 PM
موقع كار كردن باهاش اصلاً مشكلي ندارم. عرض كردم كه فقط وقتي از Standby بيرون مياد اينجوري ميشه!
رامبد عزيز
شايد در حالت Standby جرياني برقي كه به هارد وارد ميشه زياده يك بار با يك هارد ديگه همين مسئله رو امتحان كنن ببين باز اين مشكل پيش مياد يانه اگر فقط با هارد خودت اين مشكل پيش مياد حتما براي گارانتي ببرش واگر براي هارد ديگه اي كه براي تست ميگذاري هم پيش مياد بايد به مادر برد و پاورت يك نگاهي بندازي كه احتمالا برات مشكل ساز ميشن:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.