PDA

View Full Version : حذف كردن آنتي ويروس در 6600

Orion
15 March 2005, 12:50 AM
سلام
من يه آنتي ويروس توي 6600 نصب كردم ولي حالا ميخوام حذفش كنم. توي Manager ميرم و ميخوام كه removeش كنم ولي ميگه نرم‌افزار بازه و نميتونه حذفش كنه. دكمة منو رو نگه داشتم تا ليست process ها بياد تا بتونم آنتي ويروس رو kill كنم اما توي ليست نبود! حالا چجوري بايد از دست اين آنتي ويروس راحت شم؟!!!!!!!!!

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
15 March 2005, 12:54 AM
رامبد, اسم آنتي ويروس چيه ؟

گوشي را روشن خاموش كنيد دوباره سعي كنيد آن را Remove كنيد .

Evanescence
15 March 2005, 12:55 AM
با appman سعي كنيد close ش كنيد

Joe Satriani
15 March 2005, 01:14 AM
و همانا يكتا خالق Symbian در فروم فرمود :
اي انسان , بدرستيكه ما Safe Mode را براي تو آفريديم كه از آن استفاده كني و نرم افزار هاي رزيدنت در رم گوشی را به حداقل برسانی شبيه به روز اول خلقت گوشی
و مديران و کاربران فروم را بر آن داشتيم كه هزارن مرتبه روش آن را به شما آموزش دهند که از ان استفاده کنيد و شکر گذار باشيد و همانا جستجو پسنديده ترين كارهاست :mrgreen:

master
15 March 2005, 01:41 AM
با توام اي شيخ جو ساترياني ..آن user نونهال اگر safe mode ميدانست psforums به چه كارش بود

تو كه در وادي سيمبيان بحرالمعاني هستي ناداني آن جوان ببخشاي . مرحمتي كن از فضل بي حد خويش safe mode را بياموزش

در ضمن در راس الف ( آن) مد بگذار تا قلم به دستان مزدور پنبه تو را نزنند . :mrgreen:

StarSoheil
15 March 2005, 02:18 AM
سعي كن با نصب برنامه sysman يا SystemExplorer اين برنامه رو ببندي.

Joe Satriani
15 March 2005, 02:22 AM
StarSoheil,
Safe Mode مطمئن ترين راهه
مخصوصاً كه نرم افزار Third Party نيست

StarSoheil
15 March 2005, 02:28 AM
Joe_Satriani
منم ميگم نصب يكي از اين دو برنامه سريعترين راهه.در ضمن ميخواستي Safe Mode رو براي بنده خدا توضيح بدي.

master
15 March 2005, 02:58 AM
انگار هيچ كدوم safe mode رو بلد نيستين كه هي به هم پاس ميدين

يه كلك ديگه هم ميتوني بزني

.... يه برنامه ديگه رو remove كن . وقتي يه برنامه remove ميشه خود گوشي تمامه برنامه ها رو اتوماتيك close ميكنه و سريع پشتش اونيكه ميخواي و remove كن

توضيح safemode رو هم ميز ارم به عهده جناب ساترياني

StarSoheil
15 March 2005, 03:05 AM
master
مثل اينكه شما هم پاس دادي به نفر اول!!!!
Joe_Satriani
خودت شروعش كردي خودتم تمومش كن.

master
15 March 2005, 03:08 AM
دقيقا درست فرموديد من اگه توضيح بدم آقاي ساترياني ناراحت ميشن. خودشون زحمتشو ميكشن :mrgreen:

Joe Satriani
15 March 2005, 03:40 AM
دوستان اين چه حرفيه ؟ :|
من عرض كردم كه ايشون بايد جستجو كنند
اما بايد دكمه مداد معروف به ABC رو نگه داريد و گوشي رو روشن كنيد و ول نكنيد تا صفحه اصلي بياد

secondphoenix
16 March 2005, 12:15 PM
اما بايد دكمه مداد معروف به ABC رو نگه داريد و گوشي رو روشن كنيد و ول نكنيد تا صفحه اصلي بياد

اين يعني Safe Mode ؟ :?:

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
16 March 2005, 02:51 PM
secondphoenix, بله !

mahdi1944
16 March 2005, 06:59 PM
من پيشنهاد مي‌کنم يه کارت ريدر بگيريد خودتون رو راحت کنيد. بي دردسر برنامه رو مموري بريزيد و بيدردسر هم پاک کنيد ديگه باوتوس و اينفرارد قديمي شده و مشکل حذف نشدن برنامه به خاطر فعال بودن توي رم هم حل مي‌شه.
به امتحانش مي‌ارزه چون من دارم و خيلي هم کارم رو راحت کرده 8)

srosh
16 May 2005, 12:53 PM
آنتي ويروسه رو مموري اصلي اينستال ميشه با كارد ريدر نميشه كاريش كرد

ali_faghihi
16 May 2005, 01:16 PM
به طور دستي با فايل منيجر فايل app و ديگر فايلها رو پاك كنيد

سپس ري استارت كنيد

و بقيه فايلها رو پاك كنيد

سپس از منيجر برنامه رو uninstall كنيد

bromideh
16 May 2005, 01:55 PM
من هم همين مشكل را با آنتي ويروس simwork V 1.8 -البته غير كرك شده- داشتم كه با نصب نسخه كرك شده اش تونستم از شرش راحت بشم. شايد نسخه آنتي ويروس شما هم چنين باشد!!!

master
16 May 2005, 02:50 PM
منكه اصلا آنتي ويروس ندارم و راحتم . وقتي بلوتوث ميگيرم و ميبينم بايد اينستال شه . پاكش ميكنم و تا حالا هم ويروسي نشدم . سرعت گوشي رو مياره پايين :x

ATOS
16 May 2005, 03:04 PM

اين يعني Safe Mode ؟ :?:
هيچ فرقي از نظر قيافه ظاهري با حالت عادي نداره. فقط بدون Safe Mode و زياد پي شو نگير :lol:

master
16 May 2005, 04:08 PM
[اين يعني Safe Mode ؟ :?:[/quote]
هيچ فرقي از نظر قيافه ظاهري با حالت عادي نداره. فقط بدون Safe Mode و زياد پي شو نگير :lol:[/quote]

چرا پيشو نگيره ؟!؟!؟ موضوع مربوط به امنيت مليه؟!؟!!؟ :idea:

Peiman_Pn
10 September 2005, 01:47 PM
من هم همين مشكل را با آنتي ويروس simwork V 1.8 -البته غير كرك شده- داشتم كه با نصب نسخه كرك شده اش تونستم از شرش راحت بشم. شايد نسخه آنتي ويروس شما هم چنين باشد!!!

خوب دوست من من هم همين مشكل شما رو دارم
ميشه بگي از كجا ميتونم كرك شده اش رو بگيرم؟

shining
10 September 2005, 02:34 PM
نسخه كرك شده simwork را از اين محل دريافت كنيد :

[Only registered and activated users can see links]

bromideh
10 September 2005, 03:30 PM
خوب دوست من من هم همين مشكل شما رو دارم
ميشه بگي از كجا ميتونم كرك شده اش رو بگيرم؟
اميدوارم كه موفق شده باشي و گرنه اي ميل بده برات بفرستم.

Orion
10 September 2005, 03:43 PM
تا حالا دقت كرديد خود آنتي‌ويروس SimWork توي منوهاش گزينه Uninstall داره!! :icon_mrgr

bromideh
12 September 2005, 08:54 AM
تا حالا دقت كرديد خود آنتي‌ويروس SimWork توي منوهاش گزينه Uninstall داره!! :icon_mrgr
پس چي.حالا گزينه Update هم داره :icon_mrgr كه اگه Online باشي واقعاً بروز ميشه! :icon_sad: