View Full Version : جوجه ماشینی
Koosha_Raisi
18 July 2008, 08:59 PM
سلام دوستان این گفتگو مربوط به نحوه نگهداری از جوجه ماشینی و مشکلات آنهاست. هرکی هر چی میدونه در اینجا بنویسه. من خودم یه خرگوش دوتا جوجه و یک لاکپشت آکواریومی دارم هرکی سوالی داشت در این باره
میتونه این جا مطرح کنه.
موفق باشید
sima shadab
20 July 2008, 10:52 PM
سلام!
من بچه بودم جوجه ماشینی داشتم. به عبارتی اولین حیوونی بود که داشتم. دو تا بودند. ولی خیلی زود مریض میشن و از بین میرن. خیلی ضعیف هستند. انگار که کارخونه های جوجه کشی مریض هاشو وارد بازار می کنند.
تا حالا کسی بوده جوجه ماشینی رو نگه داره و بزرگ بشه و زنده بمونه؟
tabeta_03
21 July 2008, 12:09 AM
اگه منظورتون از جوجه ماشيني همين جوجه رنگي هاست بله اينا ضايعاته كه 99 درصد خروس هستن.در كل جوجه خوب بيرون نميدن اكثرا ضايعاته يه زماني جهاد چيز خوب بيرون ميداد نميدونم الانم ميده يا نه.
@nim
21 July 2008, 12:12 AM
سلام!
من بچه بودم جوجه ماشینی داشتم. به عبارتی اولین حیوونی بود که داشتم. دو تا بودند. ولی خیلی زود مریض میشن و از بین میرن. خیلی ضعیف هستند. انگار که کارخونه های جوجه کشی مریض هاشو وارد بازار می کنند.
تا حالا کسی بوده جوجه ماشینی رو نگه داره و بزرگ بشه و زنده بمونه؟
جوجه های یک روزه اکثرا ضعیف هستن ولی من خودم از یه مرغدازی 3 تا جوجه گرفتم از این هورمونی های بودن خیلی خوب بودن تنها جوجه هایی بودن که بالاخره بالغ شدن...!
در مورد جوجهای یک روزه رنگی هم باید بگم دلیل اینکه این جوجه ها میمیرن اینه که وقتی اینا رو دارن رنگی میکنن رنگ میره تو حلقشون و دوام نمیارن!
Koosha_Raisi
21 July 2008, 08:16 AM
سلام به همه. من خودم از یه فروشگاه مرغ دو تا جوجه خریدم رنگشونم هم رنگ جوجه معمولیه الان یه ماهه که دارمشون مشکلی برام پیش نیومده!!!
omkind
22 July 2008, 12:26 AM
حالا چرا از این رنگیا میگیرید.مگه رسمی چشه؟ تازه بزرگ میشه قشنگتره.به جوجه دونه بارس همون غذای مرغ مینا بدید تو رشدشون خیلی تاثیر میذاره.من 4تا رسمی گرفتم هر 4تاشون بزرگ شدن.
amir_foad
23 July 2008, 02:35 PM
منم می خوام یکی دو تا دونه بگیرم، خیلی نازن :icon_wink همشون خروسن؟! یعنی مرغ توشون پیدا نمیشه؟! منم دیدم غذای مرغ مینا رو بهشون میدن، ولی ارزن چی پس؟! :icon_ques امیدوارم که مال من نمیرن!
omkind
24 July 2008, 12:27 AM
منم می خوام یکی دو تا دونه بگیرم، خیلی نازن :icon_wink همشون خروسن؟! یعنی مرغ توشون پیدا نمیشه؟! منم دیدم غذای مرغ مینا رو بهشون میدن، ولی ارزن چی پس؟! :icon_ques امیدوارم که مال من نمیرن!
من شنیدم که ارزن خیلی ببخخشید جوجه رو به اسهال میندازه ونباید داد ولی بازم مطمئن نیستم.واسه خریدن جوجه هم من پیشنهاد میکنم جوجه هایی که یه ذره از این جوجه معمولیا بزرگترن رو بخرید چون مرغ و خروسیشون معلوم میشه.:icon_arro
amir_foad
24 July 2008, 10:46 AM
من پیشنهاد میکنم جوجه هایی که یه ذره از این جوجه معمولیا بزرگترن رو بخرید چون مرغ و خروسیشون معلوم میشه.:icon_arro
فکر کنم فهمیدن مرغ یا خروس بودنش راحت باشه. دو راه داره:
یکی اینکه وقتی نوکش رو می گیری و یه کمی از زمین بالا میاری اگه مرغ باشه هیچ کاری نمی کنه و آویزون می مونه، ولی اگه خروش باشه جفتک میزنه :icon_arro
دوم اینکه از روی بالهاش می فهمن که اینو من از توی تلویزیون که کازخونه ی جوجه کشی رو نشون میداد دیدم و یه کمی حرفه ای تره! :icon_surp
Koosha_Raisi
24 July 2008, 10:51 PM
سلام دوستان:icon_cry: یکی از جوجه های من مریض شد و مرد :icon_redf:icon_redf:icon_mad: ولی یه دونه دیگه خریدم که اون یکی تنها نباشه. :icon_razz
payam64
25 July 2008, 12:19 AM
یه تجربه شخصی
اگه میخواهید واسه تفریح جوجه بخرید و داشتن مرغ یا خروس واستون خیلی مهم نیست حتما جوجه اردک بخرید
وای که چقدر این موجود بامزست!!! و صداشم از جوجه مرغ کمتره و بعد از یکی دو روز هر جا برید مثل سگ دنبالتون راه میفته یه ظرف اب هم که واسش بذارید کلی دلقک بازی در میاره و مثل جوجه ماشنی هم 2روزه نمیمیره
chakeri
29 July 2008, 04:07 AM
البته همین جوجه اردک بزرگ که بشه بیچاره می شید
من یه بار 4 تا گرفتم 3 تاشون شدن از بس سر و صدا کردن بردمشون کلات نادری دادم به مردم خوب اونجا
nikpendar
10 August 2008, 11:59 AM
اندازه موهاي سرم جوجه ماشيني بزرگ كردم. شايد از بين اونهمه 2 يا 3 تا مردن. نگهداري از جوجه ماشيني خيلي سخت نيست و ميتوني بعنوان غذا هم گندم پرك شده و ارزن و برنج پخته بدون روغن بهشون بدي.
براي تعيين جنسيت هم اگه موقع خريد دقت كني جوجه خروس ها بالهاي كوچكتر و جثه ريزتري دارند.
باتلاق
10 August 2008, 07:34 PM
جوجه ماشيني بزرگ شده ديدم كاملا بزرگ شده. فروشنده ها گويا مقداري صابون قاطي غذاي اين ها مي كنند.
اما در مورد جوجه اردك من با نظر پيام 64 موافقم. جوجه اردك واقعا با نمكه. البته اون هم احتمال مردنش كمتر از جوجه مرغ نيست ولي يك سال يكي داشتيم كه در طول 4 5 ماه خيلي بزرگ شد. چون نگهداريش سخت شده بود برديمش پارك نياوران. اونجا وقتي مي خواستيم بزاريمش قاطي بقيه صحنه اي پيش اومد كه همه دورمون جمع شده بودن. موضوع از اين قرار بود كه اين آقا (آقا اردك) به خواهر كوچك ترم عادت كرده بود و حاظر نبود اونجا قاطي بقيه وايسه. اينقدر شلوغ كاري و داد و فرياد كرد كه همه دورمون جمع شدن. حتي وقتي ولش كرديم و رفيتيم با داد و فرياد از لاي نرده هاي استخر اونجا خودشو كشيد بيرون و شروع كرد دنبال ما دويدن و جالب اينكه تا اون روز همچين سر و صدايي از اين موجود نشنيده بودم! يعني كاملا داشت اعتراض مي كرد... (خواهر كوچيكم و چند تا خانم و آقايي كه اونجا بودن با ديدن اين صحنه شروع كردن به گريه كردن) و بايد اعتراف كنم كه هر كس رو تحت تاثير قرار ميداد اين صحنه. خلاصه برش گردونديم خونه و بعدا برديمش شمال!
@nim
10 August 2008, 07:53 PM
فکر کنم غاز از همشون سگ جونتر باشه !!!!:icon_wink
البته این جوجه کاکلی ها هم چیزای خوبی هستن + جوجه ابریشمی
mnikzad
11 August 2008, 07:03 PM
بچه ها من خودم مرغدارم . جوجه هورمونی دیگه چیه . اصلا همچین چیزی نداریم. در ضمن در مورد غذا و نگهداری و بیماری هاش هم تا جایی که بتونم کمکتون میکنم.
mnikzad
12 August 2008, 02:52 PM
جوجه ها باید تا یک هفته در دمای 30 درجه سانتی گراد باشند و از سرما دوری شوند . غذای اونها هم مخلوط ذرت آردشده و سویا و قرص مولتی ویتامین و کمی نمک است تا کمی رشد کنند.:icon_sad:
khashayar shah
13 August 2008, 12:53 PM
اگه یه مرغ و یه خروس داشته باشی میشه ازشون جوجه کشید یا شرایط خاصی داره؟
amir_foad
13 August 2008, 01:26 PM
شرایط خیلی خاصی که نمی خواد، یه قفس توی باغچه ای، باغی چیزی و یه جایی که بتونه توش راحت تر تخم بذاره. راحت تخم میذاره مرغ.
mnikzad
13 August 2008, 10:09 PM
معمولا برای جوجه دار شدن اگه بتونید چند تا مرغ داشته باشید بهتره با یک خروس. که آقا خروسه زیاد حواسش به تخما نره و دنبال مرغا باشه ولی با یکی هم میشه. تغذیه خوب با پروتیین بالا مخصوصا سویا و سبزیجات بسیار موثرند. کربنات کلسیم هم برای سفت شدن پوسته تخم مرغ مفیده. موفق باشید:icon_cool
saadatmandi
14 August 2008, 05:05 PM
نژاد مرغ لاری واسه جوجه کشی خیلی خوبه .مرغ ما که سالی دو بار کورچ میشه الان هم یه دونه کورچ شده دیگه نمی خواهیم زیرش تخم بزاریم چون امسال حدود 30 تا جوجه در آومده تازه یکی دیگه از مرغا تا 10 روز دیگه فارغ میشه.اگر کسی تخم مرغ روسی یا هلندی داره بده بزارم زیر این مرغه جوجه هاش هم بعد از یک ماهگی نصف.
khashayar shah
20 August 2008, 02:50 AM
بچه ها از کجا بفهمیم تخمی که مرغ گذاشته نطفه داره یا نه ممکنه مرغ روش بخوابه یا نه؟
چون یکی از دوستام چند تا مرغ و خروس تازه گرفته برای باغش مرغا هر روز تخم میزارن البته میگه خروسه هم بیکار نیست :)
فقط نمیدونه این تخما نطفه دارن یا نه . هر روز تخمارو نیمرو میکنه میخوره.
dangerless
5 September 2008, 10:18 PM
بیشترین عمری که این حیوون میکنه چقدره ؟
mnikzad
6 September 2008, 02:02 AM
بیشترین عمری که این حیوون میکنه چقدره ؟
تو سالنهای مرغداری که از 40 - 55 روز بیشتر نمیمونن. ولی در طبیعت در صورت نگهداری صحیح چند سالی عمر میکنن و تخم هم میذارن.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.