View Full Version : گفتگوهای متفرقه در رابطه با مرغ عشق
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
amir_foad
10 March 2009, 03:36 PM
سلام دوستان
قفس مرغ عشقای من قسمتیش زیر لامپ مهتابیه براشون مشکلی ایجاد نمی کنه؟:icon_ques
من لونه رو دوباره براشون امروز گذاشتم:icon_excl
چه مشکلی ممکنه براشون پیش بیاد مگه؟! :icon_ques
خوب کاری کردی :icon_cool
4rooos
10 March 2009, 06:37 PM
دوستان میشه بگید چطوری باید جونه گندم درست کرد؟
مرغ عشق من حدودا 4تا5 ماهشه(نره)ماده هم حدود یه سال،به نظر شما براشون لونه بذارم یه فعلا نه؟
مهربانو
10 March 2009, 06:58 PM
دوستان میشه بگید چطوری باید جونه گندم درست کرد؟
مرغ عشق من حدودا 4تا5 ماهشه(نره)ماده هم حدود یه سال،به نظر شما براشون لونه بذارم یه فعلا نه؟
منظورتون گندم خیس شده اگه هست به این صورته که: گندم به مقداری که در یک وعده بخورن و تموم بشه بریز تو آب روش کاملا با آب پوشیده بشه چون الان هوا خوبه می تونی بیرون یخچال بزاری اما من تا بستون می زارم تو یخچال بعد از 24 ساعت نرم میشه و باید مصرف بشه اگه چیزی هم تو ظرف اضافه موند بیرون بریز و دیگه استفاده نکن من با این روش براشون گندم درست می کنم:icon_cool
در مورد لونه هم به نظر من اگه با هم جفت شدن ولاو بازی دارن بزار البته من خودم مبتدی هستم نظر دوستان سندیت بیشتری داره:icon_surp
چه مشکلی ممکنه براشون پیش بیاد مگه؟! :icon_ques
خوب کاری کردی :icon_cool
آخه فاصله با لامپ کمتر از 10 سانتی متره بعد چون وقت و بی وقت روشن میشه مشکلی ایجاد نمی کنه؟:icon_quesدارم ناز نازو بارشون میارم انگار:icon_sad::icon_arro
amir_foad
10 March 2009, 08:59 PM
منم با مهربانو موافقم. اگه واقعاً جفت هستن (به هم غذا میدن و همدیگه رو نوازش می کنن براشون لونه رو بذار :icon_cool
آخه فاصله با لامپ کمتر از 10 سانتی متره بعد چون وقت و بی وقت روشن میشه مشکلی ایجاد نمی کنه؟:icon_quesدارم ناز نازو بارشون میارم انگار:icon_sad::icon_arro
خب ممکنه بترسونتشون. چون مهتابی با حالت فلش زدن روشن میشه. حالا چرا قفس اون قدر بالاست؟! یا مهتابی پایینه؟! جای دیگه نمیشه گذاشتشون؟!
مهربانو
10 March 2009, 10:01 PM
خب ممکنه بترسونتشون. چون مهتابی با حالت فلش زدن روشن میشه. حالا چرا قفس اون قدر بالاست؟! یا مهتابی پایینه؟! جای دیگه نمیشه گذاشتشون؟!
مهتابی پایینه قفس یکم بالاتر از صورت منه وقتی روبه روشونم جای دیگه می تونم بزارم اما دیگه جلو چشام نیستن :icon_winkکنار کامپیوترن تقریبا" که جلو چشمم باشن :icon_sad::icon_wink
امروز بعد از اینکه لونه رو گذاشتم کمی بعدش ماده رفت توش:icon_sad::icon_arroاما همچنان اجازه جفت گیری به نر نمیده:icon_eek:ماده جدیده هم بال بال می زنه همین صدای این نر خوشملم میاد:icon_mrgr:icon_arro
machkol
10 March 2009, 10:37 PM
می بخشید ولی شب ها باید اطاق خاموش باشه فقط 1 لامپ مثل شب خواب براشون باید روشن کنید که نترسن .
چون اگه بترسن دیگه شب خواب ندارین .
sh00k00f
10 March 2009, 10:38 PM
رفتن ماده داخل لونه حاکی از خبر های خوش داره مطمئن باش خودش رو که آماده کرد اجازه جفتگیری هم میده
داره شرایط لونه رو میسنجه ببینه مناسبه یا نه
( این مرغ عشق های ماده یه پا مهندس هستن واسه خودشون ... میرن تو لونه انگار میخوان سانت به سانت خونه رو بررسی کنن و بسنجن :icon_arro )
machkol
10 March 2009, 10:43 PM
راستی کسی می دونه چرا بچه هام غذایی که خوردن رو بالا میارن ؟ وقتی میارمشون بیرون همش کثیف کاری میکنن .
مهربانو
10 March 2009, 10:43 PM
می بخشید ولی شب ها باید اطاق خاموش باشه فقط 1 لامپ مثل شب خواب براشون باید روشن کنید که نترسن .
چون اگه بترسن دیگه شب خواب ندارین .
شب که خودم میب خوابم(نصف شب)لامپ و خاموش می کنم و همیشه اتاق در حد اینکه نترس روشنایی داره :icon_arroکلا" نترسن از اون نظرا مشکل ندارم:icon_surpشما اینجا رو حتما مطالعه کن دوست گرامی http://www.phalls.com/announcement.php?f=259
رفتن ماده داخل لونه حاکی از خبر های خوش داره مطمئن باش خودش رو که آماده کرد اجازه جفتگیری هم میده
داره شرایط لونه رو میسنجه ببینه مناسبه یا نه
( این مرغ عشق های ماده یه پا مهندس هستن واسه خودشون ... میرن تو لونه انگار میخوان سانت به سانت خونه رو بررسی و کنن و بسنجن :icon_arro )
دفعه پیش یه هفته لوهه رو گذاشته بودم و حسابی توش می رفت اما واسه جابجایی مجبور شدم برش دارم اما لونه رو که گذاشتم شناخت و خیلی زودتر از دفعه قبلی رفت توش :icon_sad::icon_arroامیدوارم زودتر اجازه بده که جوجه بیارن:icon_wink:icon_arro
sh00k00f
10 March 2009, 10:48 PM
وقتی میاریشون بیرون ؟؟؟
چه جوری میاری مگه ؟
لابد به چینه دونشون فشار وارد میکنی
دقیق تر بگو
_____
دفعه پیش یه هفته لوهه رو گذاشته بودم و حسابی توش می رفت اما واسه جابجایی مجبور شدم برش دارم اما لونه رو که گذاشتم شناخت و خیلی زودتر از دفعه قبلی رفت توش :icon_sad::icon_arroامیدوارم زودتر اجازه بده که جوجه بیارن:icon_wink:icon_arro
ماده ها خصوصیات متفاوتی دارن ولی اکثرا تا دو هفته الی سه هفته لونه رو بررسی میکنن و شرایط بدنی اشون رو برای روی تخم نشستن بررسی میکنن بعد تخم اول رو میبینی توی لونه ....
( دیگه باقیه این بحث باشه واسه اصول تکثیر )
machkol
10 March 2009, 10:53 PM
رو انگشتم میارمشون بیرون . اصلا فشارشون نمی دم .
4rooos
10 March 2009, 11:20 PM
منم با مهربانو موافقم. اگه واقعاً جفت هستن (به هم غذا میدن و همدیگه رو نوازش می کنن براشون لونه رو بذار :icon_cool
اگه منظورتون غذا دادنه والا این نر من میاد رو دستم میشینه انگشتم رو میگیرم جلوی صورتش و هی کلش رو بالا و پایین میکنه و غذا میاره تو دهنش بعضی موقع هم از دهنش ارزن میریزه پایین،میره جلوی اینه و همین کارو میکنه اصلا هر چیزی رو ببینه براش کلش رو بالا و پایین میکنه و میخواد بهش غذا.وقتی تو قفسه هر کی از کنارش رد بشه براش ادا در میاره.من که گیج شدم از دست این مرغ عشق شیطون.
حالا نمی دونم لاو بازیش با ماده مثله بقیه چیزاست یا واقعا دوسش داره.
مهربانو
10 March 2009, 11:27 PM
اگه منظورتون غذا دادنه والا این نر من میاد رو دستم میشینه انگشتم رو میگیرم جلوی صورتش و هی کلش رو بالا و پایین میکنه و غذا میاره تو دهنش بعضی موقع هم از دهنش ارزن میریزه پایین،میره جلوی اینه و همین کارو میکنه اصلا هر چیزی رو ببینه براش کلش رو بالا و پایین میکنه و میخواد بهش غذا.وقتی تو قفسه هر کی از کنارش رد بشه براش ادا در میاره.من که گیج شدم از دست این مرغ عشق شیطون.
حالا نمی دونم لاو بازیش با ماده مثله بقیه چیزاست یا واقعا دوسش داره.
به نظر من نرت کاملا مسته:icon_arroاگه ماده هم بهش میل نشون میده و رفتارهای متقابل داره لونه رو بزار:icon_surp
mahdi629
11 March 2009, 09:19 AM
سلام
شنیدم میگن مرغ عشقا باهوشن. من که چیزی ندیدم ازشون. یه قناری 1 ماه شده خریدم میرم کنار قفسش میاد جلو منتظره که غذا بهش بدم. ولی این مرغای عشق که وقتی منو میبینن انگار دشمنشونو دیدن. 3 ماه شده خریدمشون ولی انگار نه انگار. دو جفت دارم. جفتی که تو پرریزی هستن خیلی میترسن. خلاصه اینهمه زحمت آخرش این.
مهربانو
11 March 2009, 10:59 AM
سلام
شنیدم میگن مرغ عشقا باهوشن. من که چیزی ندیدم ازشون. یه قناری 1 ماه شده خریدم میرم کنار قفسش میاد جلو منتظره که غذا بهش بدم. ولی این مرغای عشق که وقتی منو میبینن انگار دشمنشونو دیدن. 3 ماه شده خریدمشون ولی انگار نه انگار. دو جفت دارم. جفتی که تو پرریزی هستن خیلی میترسن. خلاصه اینهمه زحمت آخرش این.
سلام اگر توقع شما از حیوانی که خریداری می کنید صرفا" دستی شدن و عادت کردنه مرغ عشق می تونه گزینه خوبی باشه اما باید از جوجگی اونو داشته باشید تا دستی شدنش تنها ازش مراقبت و نگهداری کنید و سعی کنید خودتون بهش غذا بدید اون وقته که مثل همون قناریتون میشه مرغ عشقی که از جوجگی پیش شما نبوده و الان هم جفت داره به شما ممکنه کمی عادت کنه اما هیچ وقت رفتارهای مورد انتظار شما رو از خودش بروز نمیده:icon_surp
شما از با هم بودن و کارهای بامزشون و زیبای بی حد این پرنده لذت ببر :icon_cool
sh00k00f
11 March 2009, 01:06 PM
به نظر من مرغ عشق صاحبش رو به خوبی میشناسه و میدونه کی براش غذا میزاره و جاش رو تمیز میکنه ... به خوبی همه این هارو درک میکنه ... مرغ عشق های من بعد از یک ماه کاملا بهم اعتماد داشتن حتی وقتی براشون کاهو میزاشتم و هنوز کاهو رو درست قرار نداده بودم میومدن میخوردن و ترسی نداشتن ...
moh@mm@d reza
11 March 2009, 02:01 PM
راستی کسی می دونه چرا بچه هام غذایی که خوردن رو بالا میارن ؟ وقتی میارمشون بیرون همش کثیف کاری میکنن .
وقتی میاریشون بیرون ؟؟؟
چه جوری میاری مگه ؟
لابد به چینه دونشون فشار وارد میکنی
دقیق تر بگو
_____
ماده ها خصوصیات متفاوتی دارن ولی اکثرا تا دو هفته الی سه هفته لونه رو بررسی میکنن و شرایط بدنی اشون رو برای روی تخم نشستن بررسی میکنن بعد تخم اول رو میبینی توی لونه ....
( دیگه باقیه این بحث باشه واسه اصول تکثیر )
رو انگشتم میارمشون بیرون . اصلا فشارشون نمی دم .
دوستان عزیز مشکل بیماری رو در تاپیک مخصوص به خودش مطرح کنید لطفا!!!!!
دفعه دیگه پست ها بدون اطلاع پاک خواهند شد
4rooos
11 March 2009, 07:13 PM
سلام
برادر من یه مرغ عشق دارم وقتی منو میبینه همه کار میکنه که بیارمش بیرون.جلوی صورتم میگیرمش و سرم رو بالا و پایین میکنم اونم دقیقا همین کارو میکنه(خیلی باحاله).هرجای خونه باشه بهش بگم بیا حتما میاد (البته براش سوت میزنم).
میاد و پر های کله اش رو پف میکنه که نوازشش کنی و......
کلا خیلی باحاله البته من از بچگی بزرگش کردم.
فکر کنم در قسمت تصاویر مرغ عشق ازش فیلم هم گذاشتم.
sh00k00f
11 March 2009, 08:16 PM
4rooos (http://www.phalls.com/member.php?u=109829) جان میشه برامون توضیح بدی توی قسمت دستی کردن پرندگان که چه طوری به این چیزا عادتش دادی؟
و اینکه الان چند وقتشه ؟
نره یا ماده ؟
amir_foad
11 March 2009, 09:18 PM
سلام
دوست عزیز بنظر من شاید هوش Budgie نسبت به پرنده های هم اندازه خودش کمتر هم باشه در بعضی موارد! مثلاً بنظر من سهره از Budgie باهوش تره ولی چیزی که Budgie داره و از این قبیل پرنده ها متمایزش می کنه قدرت درک محبت و وفاداریه اونه :icon_cool وقتی می خریش و بهش محبت می کنی قدرشو می دونه و بهت اعتماد می کنه و از داشتنش لذت می بری، با اینکه حتی صدای زیبایی هم نداره. ولی سهره رو صد سال هم بهش محبت کنی وقتی از کنار قفسش رد بشی عین دیوونه ها خودش رو می کوبه به در و دیوار قفس و متاسفانه شعور درک محبت و عاطفه رو نداره :icon_mad:
مهربانو
11 March 2009, 09:49 PM
دوست عزیز بنظر من شاید هوش Budgie نسبت به پرنده های هم اندازه خودش کمتر هم باشه در بعضی موارد! مثلاً بنظر من سهره از Budgie باهوش تره ولی چیزی که Budgie داره و از این قبیل پرنده ها متمایزش می کنه قدرت درک محبت و وفاداریه اونه :icon_cool وقتی می خریش و بهش محبت می کنی قدرشو می دونه و بهت اعتماد می کنه و از داشتنش لذت می بری، با اینکه حتی صدای زیبایی هم نداره. ولی سهره رو صد سال هم بهش محبت کنی وقتی از کنار قفسش رد بشی عین دیوونه ها خودش رو می کوبه به در و دیوار قفس و متاسفانه شعور درک محبت و عاطفه رو نداره :icon_mad:
با حرفای شما کاملا موافقم :icon_cool
مرغ عشقای اولی من که 3 ماه دارمشون اونقدر به من اعتماد دارن که از دقت کرده باشین دوربین عکاسیم نزدیکشونه اما مثل بچه های خوب نشستن من عکس بگیرم:icon_wink اصلا خودشونو نمی کوبن به قفس اما مرغ عشق جدیدام چون هنوز به من اعتماد ندارن موقعه عوض کردن جا دونشون کلی به نفس نفس می افتند از بس بال بال می زنن:icon_eek:مرغ عشقای هم که دستی میشن پیرو اصل اعتماده که رام می شن چونوقت و محبت بیشتری براشون خرج می کنیم بازده بالاتری داره:icon_excl
machkol
11 March 2009, 09:54 PM
سلام
من که چند تا مرغ عشق دیدم که اسم صاحبشون رو مثل طوطی تکرار می کردن . البته باید از بچهگی باهاشون کار کنی .
مهربانو
12 March 2009, 04:24 PM
سلام دوستان
من امروز واسه بچه هام کاهو گذاشتم اینبار یکم نم دار بود دیدم خودشونو می مالن به کاهوها:icon_winkمتوجه شدم که حموم دلشون می خواد:icon_sad:تو ظرف براشون آب ولر گذاشتم یه تیکه هم کاهو گذاشتم توش:icon_arroبعد کلی خودشونو شستن و خودشونو خوشگل کردن:icon_winkاولین بار بود حموم کردنشونو می دیدم وقتی مرغ عشق قبلیامو داشتم تو تابستون بهش با آبپاش آب می زدم بهشون اما این نوع حموم کردنشون واقعا" جالب تر و زیبا تره:icon_winkازشون عکس گرفتم اگه خوب شده باشه تو آلبوم می زارم:icon_surp
البته ظرف آب هنوز هست و دارن توش آب بازی می کنن:icon_sad::icon_arro:icon_wink
pasheh
12 March 2009, 04:48 PM
چند مدت پیش یکی از دوستان دو تا پوشه عکس گذاشته بود که یکیش عکس مرغ عشقهای نر بود و یکیش ماده که انواع رنگ بندیهای بینی بود
هرچی گشتم نتونستم کسی آدرس لینکش رو میتونه واسم بزاره؟
sh00k00f
12 March 2009, 10:59 PM
دوست عزیز بفرمایین اینم لینکه سایت
http://www.birds-online.de/allgemein/geschlecht_en.htm
mehsad
13 March 2009, 11:54 AM
دوستان
درود
صبح که از خواب پا شدم دیدم کف قفس جوجه ها خون هست.....بعدش دیدم اون جوجه اولم که یک ماهه شده
ناخنش شکسته و از ریشه شکسته....و کلی هم خون اومده.....!:icon_cry:
نمیدونم چرا اینجوری شده..اخه این جوجه اولیه خیلی خجالتیه و اصلا از لونه نمی اومد بیرون! در ضمن هر وقت من دستمو میبردم تو لونه میخاست خودشو تو یه جا فرو کنه و قایم بشه! اما اون دومیه خیلی شیطون و اجتماعیه..!
عجب ...! مرغ عشقها هر کدوم واسه خودشون یه شخصیتی دارند دیگه!:icon_razz
حالا موندم این ناخن شکسته رو چیکار کنم که خوب بشه! از چه پماد یاپانسمانی میشه استفاده کرد؟ یا خود بخود بزارمش خوب میشه؟:icon_ques
در ضمن پارسا(پدر) دوباره داره یه جورهایی اذیت میکنه و قصد حمله و .....!!! به جوجه ها رو داره فکر کنم این هم همینجور شده! چون مرتب میره روش و اونم جیغ میکشه! :icon_eek:
من پارسا رو جدا کردم دوباره و جوجه ها پیش مامانشون هستند....آخه مامانه که میخاست به جوجه ها غذا بده باباهه نمیزاشت و مدام هم میخاست حمله کنه به این زن و بچه بی گناه!......:icon_conf
خب حالا من این زخم پای جوجه خجالتی رو چیکار کنم؟ :icon_redf
با سپاس
بدرود
sh00k00f
13 March 2009, 03:29 PM
من اطلاع خواصی ندارم ولی اول کاری کن که خونش بند بیاد به مرغ عشقت هم مقداری چایی شیرین شده بده تا فشارش بیاد بالا چون خون زیادی از دست داده
اگه میتونی با بتادین هم ضد عفونیش کن
دوستان من رفته بودم بازار گل یه چیز خیلی ناز دیدم برای جوجه مرغ عشقم ... توی نورگیر میخوام آزاد بزارمش اینم وسله بازی چوبی جالبیه براش قیمتش هم فقط 2000 تومن بود واقعا مناسبه :icon_excl
http://img.majidonline.com/thumb/182039/DSC01731.JPG (http://img.majidonline.com/show/182039/DSC01731.JPG)
البته اون ریسمان چوبی حلقه رو متری 500 تومان جدا گرفتم ... تازه کلی زنگوله های زیبا هم بود دونه ایی فقط 200 تومان :icon_excl
mehsad
13 March 2009, 08:15 PM
میگم جوجه های من یه ماهشونه من امروز لونه رو برداشتم دیگه ...آخه اون جوجه اولیه که خجالتی بود همه ش میره تو لونه و غذا نمیخوره....! منم برداشتم ....یک ماه بسه برای نگهداری جوجه ها؟ سری قبلی هم یک ماهگی برش داشتم!..حالا میرن رو میله ها...بد نیست پیش مامانشونن و سعی میکنن دون هم بخورن!..مامانه بیشتر هواشونو داره.:icon_wink
..........................................
راستی اون جوجه زخمیم خون پاش بند اومده و اون تیکه ناخنش رو کنده خودش....فعلا مشکلی نداره....میترسم فقط عفونت کنه...من با پماد بتامتازون چربش کردم...:icon_ques
amir_foad
14 March 2009, 01:04 AM
دوستان درود
صبح که از خواب پا شدم دیدم کف قفس جوجه ها خون هست.....بعدش دیدم اون جوجه اولم که یک ماهه شده ناخنش شکسته و از ریشه شکسته....و کلی هم خون اومده.....!:icon_cry:
خب حالا من این زخم پای جوجه خجالتی رو چیکار کنم؟ :icon_redf
شما به کمی پنبه گوله شده بتادین بزن و بزن به محل زخمش که خون می اومد (البته الان دیگه شاید وقتش گذشته باشه، ولی برای دفعات بعد حالا) کار خاص دیگه ای هم لازم نیست. خودش خوب میشه و دوباره ناخنش درمیاد.
میگم جوجه های من یه ماهشونه من امروز لونه رو برداشتم دیگه ...آخه اون جوجه اولیه که خجالتی بود همه ش میره تو لونه و غذا نمیخوره....! منم برداشتم ....یک ماه بسه برای نگهداری جوجه ها؟ سری قبلی هم یک ماهگی برش داشتم!..حالا میرن رو میله ها...بد نیست پیش مامانشونن و سعی میکنن دون هم بخورن!..مامانه بیشتر هواشونو داره.:icon_wink
..........................................
راستی اون جوجه زخمیم خون پاش بند اومده و اون تیکه ناخنش رو کنده خودش....فعلا مشکلی نداره....میترسم فقط عفونت کنه...من با پماد بتامتازون چربش کردم...:icon_ques
یک ماه تقریباً خوبه، ولی برای جوجه های آخری تا یک ماه و نیم یا حتی بیشتر (برای اون بچه لوس ها :icon_surp) اشکالی نداره اگه تو لونه باشن. تا وقتی هم که توی لونه ان مامانشون بهشون غذا میده.، نگران نباش.
بتامتازون هم لازم نیست مهساد جان!! هم بتادینی که زدی (و اگه نزدی بزن) برا ضد عفونی کردنش کفایت می کنه.
mehsad
14 March 2009, 01:39 AM
یک ماه تقریباً خوبه، ولی برای جوجه های آخری تا یک ماه و نیم یا حتی بیشتر (برای اون بچه لوس ها :icon_surp) اشکالی نداره اگه تو لونه باشن. تا وقتی هم که توی لونه ان مامانشون بهشون غذا میده.، نگران نباش.
مرسی امیر جان
من امروز لونه رو برداشتم و شستمش.
ولی فردا میزارمش....
چون درست میگی مامانه وقتی لونه نیست به جوجه ها غذا نمیده...! فکر میکنه بزرگ شدن! :icon_eek:الان یک ماه تمام شده برای جوجه اخری! فکر کنم یه کم بیشتر بزارم بهتره...ولی امیر خان جوجه ته تاقاری من یه هفته زودت راز اولی بیرون اومد و مستقل تر از اولیه شده.....انگار اولیا لوس ترن!:icon_mrgr:icon_surp
eastern
14 March 2009, 08:35 PM
اولیای محترم مرغ عشق ها :icon_surp سلام
بعد از فکر کنم نزدیک یک سال دارم میرم دیدن بچه هام. گفتم پیشاپیش عید رو تبریک عرض کنم و برای شما و کوچولوهای قشنگتون آرزوی سلامتی و خوشی داشته باشم.
این کارت تبریک هم تقدیم به تمام خانواده تالار مرغ عشق
http://g.imagehost.org/t/0019/lovebird.jpg (http://g.imagehost.org/view/0019/lovebird) ...http://g.imagehost.org/t/0853/norooz.jpg (http://g.imagehost.org/download/0853/norooz)
sima shadab
16 March 2009, 09:34 PM
اولیای محترم مرغ عشق ها :icon_surp سلام
بعد از فکر کنم نزدیک یک سال دارم میرم دیدن بچه هام. گفتم پیشاپیش عید رو تبریک عرض کنم و برای شما و کوچولوهای قشنگتون آرزوی سلامتی و خوشی داشته باشم.
این کارت تبریک هم تقدیم به تمام خانواده تالار مرغ عشق
http://g.imagehost.org/t/0019/lovebird.jpg (http://g.imagehost.org/view/0019/lovebird) ...http://g.imagehost.org/t/0853/norooz.jpg (http://g.imagehost.org/download/0853/norooz)
الهی بمیرم برات! من می دونم چی می کشی! من صبح میرم سر کار تا ظهر بیام خونه دلم برای بچه هام یه ذره میشه:icon_redf هی صداشونو گوش میدم یا فیلم هایی که ازشون گرفتم رو نگاه می کنم. صدبار صفحه ی موبایل رو، عکسشون رو بوس می کنم تا ظهر بشه برگردم خونه.
حالا تو دیگه جای خود داری:icon_wink
فدای همگی
سیما
hell boy 666
17 March 2009, 01:12 PM
سلام
مرغ عشق جوونم در اولین تجربه تخم گذاریش 6 تخم سالم و خوشرنگ گذاشته:icon_wink .اصلا معلوم نیس چطور این همه تخم از این کوچولو در اومده:icon_arro.خیلی خوبم رو تخم ها خوابیده.همین روزها در میان.:icon_cool
منم با غذای خوب حسابی بهش حال میدم.:icon_cool
تخم مرغ.سبزی.کاهو.7 تخم در کنار ارزن این روزها جایزشه:icon_arro
فقط حکم شرعیش معلوم نیس چیه! چون این تخم ها از بابای خودشه:icon_neut
amir_foad
17 March 2009, 01:47 PM
سلام
مرغ عشق جوونم در اولین تجربه تخم گذاریش 6 تخم سالم و خوشرنگ گذاشته:icon_wink .اصلا معلوم نیس چطور این همه تخم از این کوچولو در اومده:icon_arro.خیلی خوبم رو تخم ها خوابیده.همین روزها در میان.:icon_cool
منم با غذای خوب حسابی بهش حال میدم.:icon_cool
تخم مرغ.سبزی.کاهو.7 تخم در کنار ارزن این روزها جایزشه:icon_arro
فقط حکم شرعیش معلوم نیس چیه! چون این تخم ها از بابای خودشه:icon_neut
سلام. آقا چه عجب از این ورا گذری...
خب به سلامتی :icon_excl ایشالا که جوجوهای خوشگلت زود بدنیا بیان...
حکم شرعی اش هم طوری نیست!! :icon_surp فقط اگه اینطوری جفت نمی خوردن بهتر بود :icon_cool
alireza 1991
17 March 2009, 08:51 PM
سلام بر دوستان. چون موضوع سوالم رو نمیدونستم ایتجا مطرحش کردم. الان 1 هفته است که شواهدی مبنی بر تخم گذاری در ماده دیده میشه. زیاد تو لونه میره+دمش تکون میخوره+شکمش باد کرده+حساسیت مرغ نر بیشتر شده.اما تا حالا تخمی ندیدم. اما الان 2 روز که دارهروزنامه کف قفس رو ریز ریز میکنه و بی خیال هم نمیشه.نمی دونم قصدش چیه. لطفا راهنمایی کنید.:lover:
m9780d
17 March 2009, 09:06 PM
دوستان لطف میکنن در خرید مرغ عشق من رو راهنمایی کنن
یه آدرس خوب در اطراف شمال شرق تهران(رسالت-هنگام و... )بدن برای خرید
میدونم جاش اینجا نیست ولی خوب تازه کاریم دیگه شما به بزرگواریتون ببخشید
sky_bird611
17 March 2009, 10:26 PM
سلام بر دوستان. چون موضوع سوالم رو نمیدونستم ایتجا مطرحش کردم. الان 1 هفته است که شواهدی مبنی بر تخم گذاری در ماده دیده میشه. زیاد تو لونه میره+دمش تکون میخوره+شکمش باد کرده+حساسیت مرغ نر بیشتر شده.اما تا حالا تخمی ندیدم. اما الان 2 روز که دارهروزنامه کف قفس رو ریز ریز میکنه و بی خیال هم نمیشه.نمی دونم قصدش چیه. لطفا راهنمایی کنید.:lover:
سلام دوست عزیز
کمبود اهک برای پوسته تخم مشکل مرغ عشق شماست
حل مشکل شما خیلی سادست
شما یه دونه پوست تخم مرغ رو بشویید بندارید تو قفس خودش میخوره و در نتیجه کمبود اهک رفع میشه و تخم گذاشته میشه
تغذیه مناسب از جمله سبزیجات در این موقع ضروریه:icon_cool
moh@mm@d reza
18 March 2009, 01:26 AM
سلام دوست عزیز
کمبود اهک برای پوسته تخم مشکل مرغ عشق شماست
حل مشکل شما خیلی سادست
شما یه دونه پوست تخم مرغ رو بشویید بندارید تو قفس خودش میخوره و در نتیجه کمبود اهک رفع میشه و تخم گذاشته میشه
تغذیه مناسب از جمله سبزیجات در این موقع ضروریه:icon_cool
البته می بخشید من دخالت می کنم ها ولی فک کنم منظورتون از اهک همون کلسیوم هستش اره؟اگه نه یه کوچولو توضیح بده.ممنون
4rooos
18 March 2009, 01:28 AM
سلام دوستان
مرغ عشق نرم که خیلی دستی بود و دوستان مطلع هستند نمی دونم چش شده بد جور گاز میگیره.هر کس میره طرف قفسش و دست میزنه به قفس حالشو میگیره.
حتی وقتی میخوامن ظرف غذاشونو دربیارم میپره رو دستم و گاز میگره.امروز روی دستم بود دماغم رو گاز گرفت که پوستش کند.خلاصه بد اخلاق شده.
خیلی هم رفته توی کار ماده و میخواد پا بذاره روی کمر ماده اما ماده اجازه نمیده.به نظرتون این عادیه و میخوان تخم بذارن؟
sky_bird611
18 March 2009, 11:28 AM
البته می بخشید من دخالت می کنم ها ولی فک کنم منظورتون از اهک همون کلسیوم هستش اره؟اگه نه یه کوچولو توضیح بده.ممنون
نمیدونم اسمش چیه :icon_arro
ولی میدونم مشکلی که این دوستمون داشت خودم ده ها بار داشتم با یه پوس تخم مرغ حل شدش:icon_cool
sky_bird611
18 March 2009, 11:33 AM
سلام دوستان
مرغ عشق نرم که خیلی دستی بود و دوستان مطلع هستند نمی دونم چش شده بد جور گاز میگیره.هر کس میره طرف قفسش و دست میزنه به قفس حالشو میگیره.
حتی وقتی میخوامن ظرف غذاشونو دربیارم میپره رو دستم و گاز میگره.امروز روی دستم بود دماغم رو گاز گرفت که پوستش کند.خلاصه بد اخلاق شده.
خیلی هم رفته توی کار ماده و میخواد پا بذاره روی کمر ماده اما ماده اجازه نمیده.به نظرتون این عادیه و میخوان تخم بذارن؟
یکم در مورد مرغ عشقت توضیح بده
چند ماهشه؟
تو قفسش چند تا مرغ عشق دیگه هست؟
احتمال زیاد میدم
مرغ عشق تو اون زمانی که دستی بود زیر سه ماه عمرش بود
جوجه مرغ عشقا خیلی رام و دستین , گاز هم نمیگیرن راحت با بقیه اخت میشن ولی وقتی به سن بلوغ برسن همه اینا رو فراموش میکنن
اگه نره باشه یه جفت داشته باشه بازم محلی به تو نمیزار.
مرغ عشق کیس مناسبی برای دستی شدن نیست از حیواناتی استفاده کنید که معدشون تند تند کار میکنه مثل بلبل خرما و گنجشک چون بخاطر غذا صبح تا شب تو بغلتن:icon_surp
اینکه نرت میره رو کمر ماده ها یعنی نرت مسته
اینکه بخوان تخم بزارن بستگی به شرایط غذا , دما قفس و.. داره فقط نره مست کافی نیست
4rooos
18 March 2009, 11:50 AM
یکم در مورد مرغ عشقت توضیح بده
چند ماهشه؟
تو قفسش چند تا مرغ عشق دیگه هست؟
احتمال زیاد میدم
مرغ عشق تو اون زمانی که دستی بود زیر سه ماه عمرش بود
جوجه مرغ عشقا خیلی رام و دستین , گاز هم نمیگیرن راحت با بقیه اخت میشن ولی وقتی به سن بلوغ برسن همه اینا رو فراموش میکنن
اگه نره باشه یه جفت داشته باشه بازم محلی به تو نمیزار.
مرغ عشق کیس مناسبی برای دستی شدن نیست از حیواناتی استفاده کنید که معدشون تند تند کار میکنه مثل بلبل خرما و گنجشک چون بخاطر غذا صبح تا شب تو بغلتن:icon_surp
اینکه نرت میره رو کمر ماده ها یعنی نرت مسته
اینکه بخوان تخم بزارن بستگی به شرایط غذا , دما قفس و.. داره فقط نره مست کافی نیست
دوست عزیز نرم چهار ماهش بیشتره و با یه ماده توی یه قفسه.خیلی وقته هم که جفت داره .این مرغ عشقم خیلی خوب بود.هرجای خونه که بود وقتی صداش میکردم میومد رو دستم مینشست اما یهو بد اخلاق شده!!!
amir_foad
18 March 2009, 09:11 PM
سلام.
شما به دو مورد برای تخمگذاری ماده ات نیاز داری:
قبل از همه چیز صبر
و بعد استفاده از کف دریا (که سرشار از کلسیمه) و تغذیه مناسب.
دوستان لطف میکنن در خرید مرغ عشق من رو راهنمایی کنن
یه آدرس خوب در اطراف شمال شرق تهران(رسالت-هنگام و... )بدن برای خرید
میدونم جاش اینجا نیست ولی خوب تازه کاریم دیگه شما به بزرگواریتون ببخشید
دوست عزیز
جواب درخواست شما در تاپیک مربوطه داده شد. بچه ها همه قسمت ها رو چک می کنن و در صورت اطلاع در تاپیک مرتبط بهتون پاسخ میدن. ممنون میشم هر سوال رو در قسمت خودش بپرسین تا تاپیک های دیگه منحرف نشه.
مرسی از توجهتون :icon_excl
محمد جان در این مورد قبلاً با جناب ایران پرست (که اخراج شدن الان) اگه یادت باشه مفصلاً صحبت کرده بودیم. متاسفانه لینکش رو گیر نیاوردم برای دوستان بذارم.
سلام دوستان
سلام.
پرنده شما که همچنان دستی ایه، چون اگه موردی بود روی دستتون نمی پرید. ولی در مورد بداخلاق شدنش چون براش ماده گرفتی شاید می خواد از قلمرو زندگیش حفاظت کنه. چون وقتی به ظرف غذا و قفسش دست میزنه گازت می گیره.
تخم که نمی ذارن چون ماده اجازه نمیده فعلاً. شما براشون لونه بذار + سنگ کف دریا و از نظر تغذیه بهشون برس. انشاءا... بزودی برات نی نی میارن :icon_cool
mehsad
19 March 2009, 09:53 AM
درود
میگم این جوجه کوچیکه من (آخریه) که یک ماه و 6 روزشه.....از دیروز تا حالا یه کم بیحال و پف کرده ست! سرحال نیست آتیش نمیسوزونه! همه ش داره چرت میزنه....اون یکی ولی طبیعیه! چه مشکلی برا ش پیش اومده یعنی....ممکنه سرما خورده باشه؟؟؟ یه جوریه....مثل قبل شیطونی نمیکنه....حالا عکسشم میزارم.
اگر کسی چیزی در مورد جوجه تو این سن میدونه بهم بگه.
با سپاس
بدرود
sky_bird611
19 March 2009, 02:17 PM
دوست عزیز نرم چهار ماهش بیشتره و با یه ماده توی یه قفسه.خیلی وقته هم که جفت داره .این مرغ عشقم خیلی خوب بود.هرجای خونه که بود وقتی صداش میکردم میومد رو دستم مینشست اما یهو بد اخلاق شده!!!
به نظر من فصل تولید مثلشونه
وقتی فصل تولید مث بشه مرغ ماده یه بویی از خودش ترشح میکنه که نر ها رو جذب میکنه , در نتیجه نرت مست میشه و هدف یه چیز جفت گیری. رفتارش تغییر میکنه و همون خوی طبیعیشو پیدا میکنه این رفتار رو همه جانداران دارن:icon_cool
amir_foad
19 March 2009, 03:21 PM
درود
میگم این جوجه کوچیکه من (آخریه) که یک ماه و 6 روزشه.....از دیروز تا حالا یه کم بیحال و پف کرده ست! سرحال نیست آتیش نمیسوزونه! همه ش داره چرت میزنه....اون یکی ولی طبیعیه! چه مشکلی براش پیش اومده یعنی....ممکنه سرما خورده باشه؟؟؟ یه جوریه....مثل قبل شیطونی نمیکنه....حالا عکسشم میزارم. اگر کسی چیزی در مورد جوجه تو این سن میدونه بهم بگه.
تو قسمت بیماریها عکسش رو بذار و علائم بالینیش رو کامل تر توضیح بده تا بشه نظر داد. مرسی.
وقتی فصل تولید مثل بشه مرغ ماده یه بویی از خودش ترشح میکنه که نر ها رو جذب میکنه....
دوست عزیز منابع علمی تون رو هم در این مورد ذکر کنین لطفاً.
sky_bird611
19 March 2009, 05:10 PM
تو قسمت بیماریها عکسش رو بذار و علائم بالینیش رو کامل تر توضیح بده تا بشه نظر داد. مرسی.
دوست عزیز منابع علمی تون رو هم در این مورد ذکر کنین لطفاً.
'مستند پرندگان
شبکه چهار صدا و سیما
:icon_cool
Hesam844
19 March 2009, 06:49 PM
جالبه من تو بچگی حدود 5 سال یه جفت مرغ عشق داشتم که خیلی هم با اخت بودیم اما هیچ وقت تخم نگذاشتن!
ولی الان میبینم دوستان ظاهرا خیلی راحت از مرغ عشقهاشون جوجه میگیرن!
کم کم دارم وسوسه میشم که یه بار دیگه طوطی سانان رو تجربه کنم :icon_surp
مرغ عشق که ندارم اما حکایتهای مرغ عشقیه دوستان این فروم رو کامل پیگیری میکنم
انشاالله همه اش براتون ماندگار باشه...
پیشاپیش سال نو مبارک
amir_foad
19 March 2009, 08:50 PM
جالبه من تو بچگی حدود 5 سال یه جفت مرغ عشق داشتم که خیلی هم با اخت بودیم اما هیچ وقت تخم نگذاشتن!
ولی الان میبینم دوستان ظاهرا خیلی راحت از مرغ عشقهاشون جوجه میگیرن!
کم کم دارم وسوسه میشم که یه بار دیگه طوطی سانان رو تجربه کنم :icon_surp
مرغ عشق که ندارم اما حکایتهای مرغ عشقیه دوستان این فروم رو کامل پیگیری میکنم
انشاالله همه اش براتون ماندگار باشه...
پیشاپیش سال نو مبارک
حسام جان بعضاً من دیدم میگن که جوجه کشی از Budgie خیلی سخته، ولی چیزی که خوشبختانه اینجا دیده شده اینه که بچه ها خوب و راحت از جفت هاشون جوجه می گیرن. چون اطلاعات اینجا هم علمیه و هم از تجارب دوستانیه که نسبت به گردن ماها خیلی حق دارن و به هر دلیل الان یا کمتر از وجودشون بهره می بریم یا دیگه فعالیت نمی کنن بهره بریدم و طبق وظیفه انتقال میدیم.
شما هم بنظر من حتماً دوباره این کار رو بکن. پشیمون نمیشی :icon_surp بی صبرانه منتظر دیدن عکس پرنده های خوشگلت هستم. :icon_cool عید شما هم مبارک باشه...
مستند پرندگان
شبکه چهار صدا و سیما
:icon_cool
جالبه! پس احتمالاً تو مدتی که مثلاً حسام جان Budgie هاشو داشته هیچ وقت فصل جفت گیریشون نشده! چون ماده اش بویی نداده که نرش مست بشه و تخم بذارن.
F_Hoseini
19 March 2009, 10:10 PM
سلام دوستان
من مدتی پیش یه جفت مرغ عشق خریدم (مثلا جفت شده بودن)
با اینکه چند ماه گذشته هیچکدومشون حاظر نیستن برن تو لونه شون
نمیدونم چیکارشون کنم
sky_bird611
19 March 2009, 10:16 PM
جالبه! پس احتمالاً تو مدتی که مثلاً حسام جان Budgie هاشو داشته هیچ وقت فصل جفت گیریشون نشده! چون ماده اش بویی نداده که نرش مست بشه و تخم بذارن.
اینکه ماده بویی ترشح کنه دلیل تخم گذاری نیست باعث تحریک نره که اونم بدون دلیل بو ترشح نمیشه باید شرایطش تخم گذاری محیا باشه و ماده اماده باشه .
که این بو ترشح شه تا جنس نر بهش توجه کنه این بوی که میگم تو همه حیونا وجود داره , ما از سگ با وفاتر نداریم من سگ یکی از اشنا هونو دیدم که بخاطر این که یه ماده چند کوچه اونورتر فصل جفتگیریش بود صاحبش گاز گرفت فرار کرد رفت به کارش برسه
تخم گذاری جفت سالم میخواد , تغذیه خوب میخواد , محیط خوب و....... این اقا حسام بچه بوده (حدود 5 سالگی) مرغ عشق داشته در نتیجه واسه ی تخم کردن اونا هیچ کدوم از شرایط محیا نبوده که این بو ترشح شه.
لطفا قبل از زدن پست بعدیتون حتما قوانین رو بخونید تا حجت بر شما تموم بشه
sky_bird611
19 March 2009, 10:28 PM
سلام دوستان
نمیدونم چیکارشون کنم
دلایل بسیاری وجود داره.
1- دو تاش نر باشن.
2- مرغ عشق نر مست نباشه(که ماده رو تحریک به تخم گذاری کنه)
3-ماده علاقه ای به تولید مثل نداشته باشه (محیط بد , تنوع غذایی کم ,نبود نور کافی , تحرک کم , تحریک کم و.......)
4-دلیل اخری اینه که همه مرغ عشقا قادر به تولید مث نیستند(مرغ عشق بدرد نخور خریدی)
من خودم یه نر داشتم که معلوم نبود نره یا ماده نر بود ولی حرکات ماده ها رو بروز میداد.
F_Hoseini
19 March 2009, 10:46 PM
دلایل بسیاری وجود داره.
1- دو تاش نر باشن.
2- مرغ عشق نر مست نباشه(که ماده رو تحریک به تخم گذاری کنه)
3-ماده علاقه ای به تولید مثل نداشته باشه (محیط بد , تنوع غذایی کم ,نبود نور کافی , تحرک کم , تحریک کم و.......)
4-دلیل اخری اینه که همه مرغ عشقا قادر به تولید مث نیستند(مرغ عشق بدرد نخور خریدی)
من خودم یه نر داشتم که معلوم نبود نره یا ماده نر بود ولی حرکات ماده ها رو بروز میداد.
خوب چاره اش چیه؟
کاری میشه کرد؟
amir_foad
19 March 2009, 11:20 PM
سلام دوستان
نمیدونم چیکارشون کنم
سلام. خیلی خوش اومدین.
شما لطف کنین یه چند تا عکس خوب و واضح ازشون بذارین تا بشه فهمید که جنسیتشون به چه صورته. با توجه به عکسهایی که از پرنده هاتون دیدم به نظرم هنوز جوجه هستن و در نتیجه زوده واسه رفتن توی لونه و این حرفها ولی چون عکسها اصلاً واضح نبودن مطمئن نیستم. سوال دیگه ای بود در خدمتم. http://www.phalls.com/images/icons/icon7.gif
sky_bird611
19 March 2009, 11:42 PM
سلام. خیلی خوش اومدین.
شما لطف کنین یه چند تا عکس خوب و واضح ازشون بذارین تا بشه فهمید که جنسیتشون به چه صورته. با توجه به عکسهایی که از پرنده هاتون دیدم به نظرم هنوز جوجه هستن و در نتیجه زوده واسه رفتن توی لونه و این حرفها ولی چون عکسها اصلاً واضح نبودن مطمئن نیستم. سوال دیگه ای بود در خدمتم. http://www.phalls.com/images/icons/icon7.gif
مرغ عشق در 85 روزگی اولین تخم رو میزاره در نتیجه جوجه نیستن چون ایشون فرمودند چند ماهی گذشته
amir_foad
19 March 2009, 11:55 PM
مرغ عشق در 85 روزگی اولین تخم رو میزاره در نتیجه جوجه نیستن چون ایشون فرمودند چند ماهی گذشته
دوست عزیز.
مرغ عشق در همون حدودی که شما فرمودید قابلیت تخمگذاری رو پیدا می کنه که بنده هم به شخصه تجربه تخمگذاری ماده سه ماهه رو داشتم. منتها این مسئله همیشگی نیست و برای اکثریت قریب به اتفاق زمان بیشتری طول میکشه تا جفت گیری کنن و تخم بذارن. منتظر عکسهای واضح ایشون هستم.
sky_bird611
19 March 2009, 11:57 PM
خوب چاره اش چیه؟
کاری میشه کرد؟
اول اینکه قصدت از تولید مثل چیه؟
مرغ عشق اگه تخم بزاره وشرایط مناسب باشه بین 6-7 جوجه در 2 ماه به مرغ عشقاتون اضافه میشه.
1-برای نگهداری خودتون دوست دارید تکثیر کنید و مرغ عشقهای زیادی داشته باشید که 8 تا مرغ عشق واقعا ادمو کلافه میکنه.
2-قصد فروش دارید؟(مرغ عشق رو از شما در سن 3 ماهگی جفتی 5 هزار تومن میخرن(ارزن کیلو 500 ماهی دو کیلو سه ماه) کل پلی که از فروش مرغ عشقاتون به دست بیارید پول ناچیزیه.
3-قصد دادنشون به دوست و اشنا رو دارید (قبلش باید مطمئن باشید که میخوانشون)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه شما بازم به تکثیر علاقمندید
1- رفتار مرغ عشق نرتون تو قفس چه جوریه؟ سرشو تکون میده همراه با رقص و اواز مخصوص خودش ؟
به ماده غذا میده؟
به زور قصد سوار شدن برروی کمره ماده رو داره؟
2-روزی چند ساعت مرغ عشقتونو تو حیاط یا بالکن یا هوای ازاد که گنجشک ها رو ببین بیرون میبرید؟
3-اطمینان از جفت بودنشون حاصل کنید . یا عکسشونو بزارید یا بگید بالای نوکشون چه رنگیه یا
راه بنده با 100% اطمینان (مرغ عشق رو با یه دستکش میگیری دستت مخرجشو لمس میکنی (دو تا استخون وجود داره ) مرغ ماده فاصله بین دو تا استخونش از مرغ نر خیلی بیشتره به راحتی میشه اختلاف فاصله رو حس کرد.
4- تو تغذیشون چقدر سبزیجات استفاده میکنید؟
فعلا اینا رو جواب بدید تا بعد
Hesam844
20 March 2009, 02:24 AM
نکته عجیب ماجرا این بود که مرغ عشقهای من جفت گیری میکردند، نر و ماده بودنشونم محرز بود چون کاملا رنگ بینی جنسیت رو نشون میداد. دائم هم مشغول اظهار لطف به هم بودن، تو لونه هم زیاد میرفتن و خلاصه همه چیز بود الا تخمگذاری...
هنوزهم برام این اتفاق حل شده نیست و عجیبه... اما خب احساس میکنم خیلی از چیزهایی که میتونه موثر باشه رو رعایت نکردم، مثل تغذیه خاص، آرامش محیط و... البته خب اون موقع علم انقدر پیشرفت نکرده بود :icon_surp من جفتشون رو با یه قفس فانتزی خریدم 1500 تومن!! یادش بخیر... یه ثلث مثل انیشتین درس خوندم که جایزه برام مرغ عشق بخرن :icon_wink
-[منوچهر]-
20 March 2009, 03:13 AM
نکته عجیب ماجرا این بود که مرغ عشقهای من جفت گیری میکردند، نر و ماده بودنشونم محرز بود چون کاملا رنگ بینی جنسیت رو نشون میداد. دائم هم مشغول اظهار لطف به هم بودن، تو لونه هم زیاد میرفتن و خلاصه همه چیز بود الا تخمگذاری...
هنوزهم برام این اتفاق حل شده نیست و عجیبه... اما خب احساس میکنم خیلی از چیزهایی که میتونه موثر باشه رو رعایت نکردم، مثل تغذیه خاص، آرامش محیط و... البته خب اون موقع علم انقدر پیشرفت نکرده بود :icon_surp من جفتشون رو با یه قفس فانتزی خریدم 1500 تومن!! یادش بخیر... یه ثلث مثل انیشتین درس خوندم که جایزه برام مرغ عشق بخرن :icon_wink
اون پرنده (ماده ش) از شانس شما لابد اشتباهی شده بود مثل مسعود شصت چی(!) :icon_arro
از لحاظ احساسات مرغ عشق جزو بهترین ها هست.. طوطی برزیلی با اون همه قشنگی یه ذره معرفت نداره مثل این مرغ عشق ها :icon_razz
aminboy_70
20 March 2009, 03:30 AM
سلام دوستان :lover:
من یه سوال داشتم مرغ عشق رو بعد از چند وقت میشه تو محیط خانه آزاد کرد و چرخوندش :icon_arro
با سپاس فراوان:icon_excl
-[منوچهر]-
20 March 2009, 04:01 AM
سلام دوستان :lover:
من یه سوال داشتم مرغ عشق رو بعد از چند وقت میشه تو محیط خانه آزاد کرد و چرخوندش :icon_arro
سلام دوست عزیز.. هروقت کمی اهلی بشه میشه آزادش کرد.. اما اگه وحشی باشه که برگردوندنش سخته به داخل قفس.. اگه اهلی نیست تو همین انجمن یه تاپیک به عنوان آموزش تربیت مرغ عشق وجود داره :icon_excl
sky_bird611
20 March 2009, 10:25 AM
من نیز به شخصه این مشکلو داشتم بعد ها که با تجربه شدم فهمیدم اگه یه پوست تخم مرغ میانداختم تو قفسشون و سبزی بیشتری بهشون میدادم تخم میذاشتن
amir_foad
20 March 2009, 05:55 PM
سلام دوستان
سلام.
بستگی به پرنده ات داره عزیزم. اگه از بچگی پیش خودت بوده و با محیط آشناست اشکالی نداره، چون گشنه اش که بشه برمیگرده تو قفسش. ولی اگه از این پرنده های بالغ و ترسوه که تو پرنده فروشی ها هم زیاده بنظر من آزادش نکنی بهتره. چون وقتی بیاد بیرون اولاً اینکه همش خودشو به در و دیوار می کوبه، بعدش هم برگردوندنش به قفس خیلی سخته :icon_cool
F_Hoseini
21 March 2009, 02:39 AM
سلام. خیلی خوش اومدین.
http://g.imagehost.org/t/0584/01m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0584/01m) http://g.imagehost.org/t/0155/02m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0155/02m) http://g.imagehost.org/t/0056/03m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0056/03m)
http://g.imagehost.org/t/0098/04m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0098/04m) http://g.imagehost.org/t/0581/05m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0581/05m) http://g.imagehost.org/t/0881/06m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0881/06m)
http://g.imagehost.org/t/0951/07m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0951/07m) http://g.imagehost.org/t/0422/08m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0422/08m) http://g.imagehost.org/t/0711/09m.jpg (http://g.imagehost.org/view/0711/09m)
mehsad
21 March 2009, 12:01 PM
درود
میگم مرغ عشقام کنارگلدون بودن صبح پاشدم دیدم 2 تا زا برگها رو خوردن!
و چرت میزنن بیحال بودن...! یعنی مسموم شدن!؟؟؟ حالا چیکارکنم؟؟؟
Hesam844
21 March 2009, 12:29 PM
سلام.
بستگی به پرنده ات داره عزیزم. اگه از بچگی پیش خودت بوده و با محیط آشناست اشکالی نداره، چون گشنه اش که بشه برمیگرده تو قفسش. ولی اگه از این پرنده های بالغ و ترسوه که تو پرنده فروشی ها هم زیاده بنظر من آزادش نکنی بهتره. چون وقتی بیاد بیرون اولاً اینکه همش خودشو به در و دیوار می کوبه، بعدش هم برگردوندنش به قفس خیلی سخته :icon_cool
امیرجان، مرغ عشقی که در خونه آزاده، آیا برای فضله اندازی هم قابل تربیته؟
یا هرکجای خونه که بتونه بشینه فضله میندازه!؟
اساساً پرنده ها تو این موضوع تربیت پذیرند...!؟
4rooos
21 March 2009, 01:32 PM
سلام دوستان
عید همگی مبارک
بالاخره مرغام جفت گیری کردن!!!!!!!!!نرم که اولین بارشه اما مادم سابقه ی تخم خوری داره.
به نظرتون چند روز بعد از جفت گیری تخم میذارن؟و چون بار اول نرم هست تخم ها رو بشکنم؟
m9780d
21 March 2009, 05:50 PM
آقا چرا این Budgie های من جفت گیری نمیکنن و چرا نره نمیپره رو کمر ماده هه
من جوجه میخوام:icon_cry:
moh@mm@d reza
21 March 2009, 09:30 PM
آقا چرا این Budgie های من جفت گیری نمیکنن و چرا نره نمیپره رو کمر ماده هه
من جوجه میخوام:icon_cry:
چشم ایندفعه بهشون میگیم جفت گیری کنن.خب قربونت برم این بخش پره از اطلاعاتی که می تونه به شما کمک کنه.مطالعه بفرمایید اگه باز سوالی بود دوستان باتجربه این بخش بهتون کمک می کنن البته به شرطی که جفت گیری پرنده هاتونو از اونا نخواید:icon_arro
amir_foad
22 March 2009, 02:37 PM
سلام دوستان
نمیدونم چیکارشون کنم
خانم حسینی ممنون از عکسهای واضحی که گذاشتین :icon_cool
Budgie سفید شما ماده ست و اون زرده هم به احتمال زیاد نره. منتها مسئله ای که هست اینه که نر شما (زرده) هنوز جوونه و بالغ نشده در نتیجه نمی تونه تولید مثل کنه فعلاً ولی ماده شما (سفیده) بالغ شده. پس باید فعلاً صبر کنین و ببینید در آینده چی میشه. جفت خوبی هم هستن. سری رنگشون با هم متفاوته و جوجه های جالبی میدن :icon_surp
و یه سوال: چرا سر شاه پرهاشون (مخصوصاً زرده) سیاه رنگ شده؟!!
(راستی خیلی بهتره که موقع عکس گرفتن از "فلش" استفاده نکنین! چون هم چشمهاشون اذیت میشه و قرمز میفته هم رنگ های طبیعی پر و نوک بینی رو نا مشخص می کنه. استفاده از نور طبیعی خیلی بهتره http://www.phalls.com/images/icons/icon14.gif)
درود
میگم مرغ عشقام کنارگلدون بودن صبح پاشدم دیدم 2 تا زا برگها رو خوردن!
و چرت میزنن بیحال بودن...! یعنی مسموم شدن!؟؟؟ حالا چیکارکنم؟؟؟
سلام.
باید ببینی برگهای چه گیاهی رو خوردن!!
اگه سمی نباشه که مشکلی نداره ولی اگه سمی باشه مسموم میشن. یا اسم گیاه رو بگو یا عکسش رو بذار. اگه هم تا الان زنده ان که پس مشکلی نبوده!
امیرجان، مرغ عشقی که در خونه آزاده، آیا برای فضله اندازی هم قابل تربیته؟
یا هرکجای خونه که بتونه بشینه فضله میندازه!؟
اساساً پرنده ها تو این موضوع تربیت پذیرند...!؟
حسام جان راهی برای تربیتشون در این مورد وجود نداره (حداقل برای امثال ما) هر کجای خونه که حال کنن کارشون رو می کنن http://www.phalls.com/images/icons/icon10.gif
amir_foad
22 March 2009, 02:46 PM
سلام دوستان. عید همگی مبارک
بالاخره مرغام جفت گیری کردن!!!!!!!!!نرم که اولین بارشه اما مادم سابقه ی تخم خوری داره.
به نظرتون چند روز بعد از جفت گیری تخم میذارن؟و چون بار اول نرم هست تخم ها رو بشکنم؟
سلام. عید شما هم مبارک
خب به سلامتی :icon_excl معمولاً یه هفته بعد از اولین جفت گیری تخم میذارن. تخمها رو برای چی بشکنی؟!!! :icon_twis بذار جفتگیری کنن کامل، تخمهاشون رو بذارن. بعد که 21 تا 22 روز از گذاشتن آخرین تخم گذشت، اون تخمهایی که جوجه نشدن رو بشکن ببین توش چه خبره! دقت کن که زودتر از چیزی که گفتم تخمها رو برنداریا!!
آقا چرا این Budgie های من جفت گیری نمیکنن و چرا نره نمیپره رو کمر مادهه؟! من جوجه میخوام!
باید صبر کنی بابا http://www.phalls.com/images/icons/icon10.gif فکر کردی الکیه؟! اونایی که جوجه کشیدن از جفت هاشون کلی زحمت کشیدن، مطالعه و مشورت کردن، صبوری کردن تا تونستن.
F_Hoseini
22 March 2009, 11:59 PM
و یه سوال: چرا سر شاه پرهاشون (مخصوصاً زرده) سیاه رنگ شده؟!!
یه وقتایی که تو خونه آزادن میرن سمت پره های کانال کولر .واسه همین پراشون یه کم کثیف شده.
راستی اوائل روابطشون خوب بود ولی مدتیه وقتی زرده میره سمت سفیده ، سفیده بهش حمله میکنه.
دلیل چی میتونه باشه؟
با تشکر فراوان از راهنمایی هاتون
mehsad
23 March 2009, 12:17 AM
سلام.
باید ببینی برگهای چه گیاهی رو خوردن!!
اگه سمی نباشه که مشکلی نداره ولی اگه سمی باشه مسموم میشن. یا اسم گیاه رو بگو یا عکسش رو بذار. اگه هم تا الان زنده ان که پس مشکلی نبوده!
آره چیزیشون نشده
اسم گلشو نمیدونمولی شاید عکسشو بزارم!
فعلا که مشکلی ندارن!
مرسی
با سپاس:icon_excl
amir_foad
23 March 2009, 12:26 AM
راستی اوائل روابطشون خوب بود ولی مدتیه وقتی زرده میره سمت سفیده ، سفیده بهش حمله میکنه. دلیل چی میتونه باشه؟
با تشکر فراوان از راهنمایی هاتون
تو نرهای جوون بعضاً از این اتفاقات می افته، مخصوصاً مواقعی که بحث جفت گیری و اینا به میون بیاد. اولین جفت من هم دقیقاً همچین حالتی داشتن. به هر حال عدم تفاهم بین زن و شوهر دیگه :icon_surp من چند تا پیشنهاد داشتم بهتون تا اگه خواستن براتون نی نی بیارن این مسئله تسریع بشه:
- توی قفسشون حتماً سنگ کف دریا به میزان مناسب باشه.
- آب و دونشون همیشه آماده و ردیف باشه براشون (دونشون اگه مقداری از حد نیاز هم بیشتر باشه چه بهتر)
- غذاهای کمکی و تقویتی از جمله (تخم کتان، شاهدانه، کاهو به اندازه و مقدار مشخص یادتون نره)
- اگه اندازه قفسشون کوچیکه ترجیحاً لونه رو بیرون قفس نصب کنید تا جای قفس براشون بازتر بشه.
- از لونه های چوبی بزرگتر استفاده کنید.
nikpendar
26 March 2009, 11:40 AM
با سلام مجدد به اهالي Budgie دوست پيهالز
يه مدتي بخاطر هيچ اخراج شدم و حالا باز فعاليت برام آزاد شده است ... از دوستاني كه توي اين مدت احوال پرس من بودند بسيار متشكرم ... با اينكه از تعدادي از مديران سايت دلخوري دارم ولي گاه گاهي سر ميزنم تا اگر از دستم بربياد بتونم به دوستان خودم در رابطه با Budgie هاشون كمك كنم. اميدوارم كاري از دستم بربياد.
در اين مدت كه دور از محيط سايت بودم تونستم با آرامش خاطر به پرنده هام برسم و جفت هايي كه خودم درست كرده بودم را تقويت و آماده كردم و حدود 14 جوجه از پرنده هام گرفتم. ايشالا در يك فرصت مناسب تصاوير و نژادشون را براي دوستان قرار ميدم.
سالي پر از موفقيت و پر از Budgie داشته باشيد.:icon_cool:icon_arro
m9780d
26 March 2009, 03:57 PM
سلام ضمن تبریک سال نو دوتا سوال داشتم
1)ماده من یه عادت بد پیدا کرده همش روی لونه میره و اونجا که مدفوع میکنه اونها رو به دهن میگیره و شروع میکنه به مزه مزه و خوردن اونها
2)این کف دریا رو از کجا تهیه کنم البته غیر پرنده فروشیها
ممنون
amir_foad
27 March 2009, 01:48 AM
با سلام مجدد به اهالي Budgie دوست پيهالز
يه مدتي بخاطر هيچ اخراج شدم و حالا باز فعاليت برام آزاد شده است ... از دوستاني كه توي اين مدت احوال پرس من بودند بسيار متشكرم ... با اينكه از تعدادي از مديران سايت دلخوري دارم ولي گاه گاهي سر ميزنم تا اگر از دستم بربياد بتونم به دوستان خودم در رابطه با Budgie هاشون كمك كنم. اميدوارم كاري از دستم بربياد.
در اين مدت كه دور از محيط سايت بودم تونستم با آرامش خاطر به پرنده هام برسم و جفت هايي كه خودم درست كرده بودم را تقويت و آماده كردم و حدود 14 جوجه از پرنده هام گرفتم. ايشالا در يك فرصت مناسب تصاوير و نژادشون را براي دوستان قرار ميدم.
سالي پر از موفقيت و پر از Budgie داشته باشيد.:icon_cool:icon_arro
ســــــــــــــــــلام نیک پندار عزیز :icon_excl امیدوارم هر جا که بودی و هستی و خواهی بود خوش و سلامت باشی.
با برگشتنت حداقل من رو خیلی خوشحال کردی. چون جزو معدود کسایی هستی که نظرات برام قابل احترام و بررسی هست و مشورت کردن باهات رو دوست دارم. در مورد اینجا هم چیزی نمی خوام بگم جز اینکه باید تا بحال متوجه میشدی که تو پی هالز حرف اول و آخر رو قانون میزنه (به درست و غلطش هم کاری ندارم) :icon_cool
تولد تک تک اون چهارده تا گوگولی رو هم بهت تبریک میگم :icon_excl :icon_wink خدا برات حفظشون کنه. بی صبرانه منتظر عکسها و مطالبشون تو آلبوم تصاویر شخصی ات هستم. شاد و پیروز باشی :icon_excl :icon_cool
سلام ضمن تبریک سال نو دوتا سوال داشتم
1)ماده من یه عادت بد پیدا کرده همش روی لونه میره و اونجا که مدفوع میکنه اونها رو به دهن میگیره و شروع میکنه به مزه مزه و خوردن اونها
2)این کف دریا رو از کجا تهیه کنم البته غیر پرنده فروشیها
ممنون
سلام. سال نوی شما هم مبارک.
1) روی لونه رفتن که مشکلی نداره. برای حل مسئله خوردن مدفوعش هم دو راه حل داری. اولی اینه که اگه می بینی وجود لونه توی قفس لازم نیست لونه رو برداری. دوم اینکه در لونه رو هر دو، سه روز یه بار بشوری.
2) مگه از پرنده فروشیها بخری چی میشه؟! اتفاقاً من همین امروز از آدرسی که این زیر برات گذاشتم سنگ کف دریا خریدم خیلی خیلی هم عالی بود. هم تمیز بود، هم بزرگ و مایه دار بود و هم قیمتش خوب بود:
رسالت ، خیابان هنگام، خیابان سی متری دوم شرقی، پلاک 374 (دنیای پرنده)
تلفن: 77447719 – 09123057001
همچنان هم منتظر تماس شما هستم. موفق باشی :icon_cool
mehsad
27 March 2009, 10:17 AM
درود
مرغ ماده دیروز تخم دومو گذاشت!
نمدونم چی به سرش میاد تو این 6 ماه اخیر این سومین باره که برای تکثیر نسلش به لونه میره و حاصلش 6 جوجه بوده و دفعه دوم به میزان قابل توجه بازدهی کمی داشت چون از 5 تخم 2 تاش جوجه شد!:icon_eek:
دیروز دیدم که مرغ نر رفتهتو لونهو صدای جیغ و داد مامان خانوم میاد! :icon_cry:دلم خیلی براش سوخت!!!!! بعد دیدم تخماش پرت شد این ور ونه و من دیدم که 2 تا تخمه! حالا با این اوصاف این تخمها با این ضربه ها بین جنگ پد رو مادر خراب نمیشن!:icon_redf
خب من هم دخالت نکردم! گفتم هرجوری خودشون میدونند حتما درسته!:icon_ques
ولی فکر میکنم این جناب نرمن یه جوریه! زیادی علاقه داره که ..............................!:icon_razz:icon_neu t
باید چیکارش کنم؟:icon_twis:icon_redf
حالا که فعلا دوباره داستان تخم و لونه بازی شروع شده!:icon_eek:
amir_foad
27 March 2009, 08:19 PM
درود
مرغ ماده دیروز تخم دومو گذاشت!
نمدونم چی به سرش میاد تو این 6 ماه اخیر این سومین باره که برای تکثیر نسلش به لونه میره و حاصلش 6 جوجه بوده و دفعه دوم به میزان قابل توجه بازدهی کمی داشت چون از 5 تخم 2 تاش جوجه شد!:icon_eek:
دیروز دیدم که مرغ نر رفتهتو لونهو صدای جیغ و داد مامان خانوم میاد! :icon_cry:دلم خیلی براش سوخت!!!!! بعد دیدم تخماش پرت شد این ور ونه و من دیدم که 2 تا تخمه! حالا با این اوصاف این تخمها با این ضربه ها بین جنگ پد رو مادر خراب نمیشن!:icon_redf
خب من هم دخالت نکردم! گفتم هرجوری خودشون میدونند حتما درسته!:icon_ques
ولی فکر میکنم این جناب نرمن یه جوریه! زیادی علاقه داره که ..............................!:icon_razz:icon_neu t
باید چیکارش کنم؟:icon_twis:icon_redf
حالا که فعلا دوباره داستان تخم و لونه بازی شروع شده!:icon_eek:
سلام.
خب به سلامتي :icon_excl بنظر من كه بزار به حال خودشون باشن. فقط مواظبشون باش كه بلايي سر هم نيارن و تخم و جوجه هاشون سر جاشون باشن،همين! :icon_cool
hell boy 666
27 March 2009, 08:46 PM
درود...:icon_excl
مال منم تا حالا از 6 تا تخم 5 تاش جوجه شدن.اولی به دلیل نا مشخصی مرد.:icon_redfیکی از تخم ها هم فعلا جوجه نشده.شاید اون فردا بیاد.:icon_surp
فکر میکنم واسه تجربه اولش بد نبود
لونه مرغ عشق ها کثیف شده.چکار کنم؟:icon_razz
mehsad
28 March 2009, 01:21 PM
درود
میگم این جفتای من که الان 2 تا تخم دارن میتونم آروم جابجاشون کنم و قفسو یه جای دیگه بزارم؟:icon_ques
آخه من میبینم این جنگ و دعوایی که دارن و تخمها از این و ربه اون ور پرتا ب میشه فکر نمیکنم با آروم جابجا کردن من چیزیش بشه! اگر هم بشه با اون پرتابها فکر کنم بدتر چیزیش میشه!:icon_redf
من چیکا رکنم که این مرغ نرم یه ذره اروم و رام بشه! دیگه نه مهربونه نه اروم! همه ش داره به ماده حمله میکنه!:icon_conf
amir_foad
28 March 2009, 11:54 PM
درود...:icon_excl
مال منم تا حالا از 6 تا تخم 5 تاش جوجه شدن.اولی به دلیل نا مشخصی مرد.:icon_redfیکی از تخم ها هم فعلا جوجه نشده.شاید اون فردا بیاد.:icon_surp
فکر میکنم واسه تجربه اولش بد نبود
لونه مرغ عشق ها کثیف شده.چکار کنم؟:icon_razz
سلام.
راندمان خوبیه رفیق. هر چی خاکشه بقای عمرت برادر و خواهرهاش انشاءا... :icon_excl اگه هم آخری بدنیا نیاد موردی نداره، پیش میاد، ولی اگه بدنیا بیاد خیلی راندمان خوبیه :icon_cool
لونه شون هم اگه خیلی کثیف شده باید تمیز کنیش دیگه. لونه رو آروم میاری بیرون و جوجه ها رو آروم آروم یه جای خوب میذاری (مثلاً بین یه دستمال که ناخن هاشون هم به دستمال گیر نکنه) بعد لونه رو تمیز میشوری و خشک می کنه و جوجه ها رو می ذاری تو گودی و لونه رو میذاری سر جاش :icon_surp
درود
میگم این جفتای من که الان 2 تا تخم دارن میتونم آروم جابجاشون کنم و قفسو یه جای دیگه بزارم؟:icon_ques
آخه من میبینم این جنگ و دعوایی که دارن و تخمها از این و ربه اون ور پرتا ب میشه فکر نمیکنم با آروم جابجا کردن من چیزیش بشه! اگر هم بشه با اون پرتابها فکر کنم بدتر چیزیش میشه!:icon_redf
من چیکا رکنم که این مرغ نرم یه ذره اروم و رام بشه! دیگه نه مهربونه نه اروم! همه ش داره به ماده حمله میکنه!:icon_conf
سلام.
آره می تونی. اگه دعواشون خیلی زیاد شده یه مدت جداشون کن ببین چی میشه. اگه هم بتونی یه فیلم ازشون بگیری که ببینم چه جوری حمله می کنه و چرا خیلی خوب میشه.
aminboy_70
29 March 2009, 12:26 AM
سلام بر همه و اساتید محترم
ما به دلیل اینکه وضعیت آب لوله کشی در شهرمون بد جوری خرابه و قابل نوشیدن نیست :icon_mad: از آب معدنی استفاده می کنیم .
به همین دلیل به مرغ عشق ها هم آب معدنی می دم :icon_arro می خواستم بدونم که مشکلی براشون پیش نمی یاد؟:icon_ques
مرسی
مهربانو
29 March 2009, 12:50 AM
سلام بر همه و اساتید محترم
ما به دلیل اینکه وضعیت آب لوله کشی در شهرمون بد جوری خرابه و قابل نوشیدن نیست :icon_mad: از آب معدنی استفاده می کنیم .
به همین دلیل به مرغ عشق ها هم آب معدنی می دم :icon_arro می خواستم بدونم که مشکلی براشون پیش نمی یاد؟:icon_ques
مرسی
نه مشکلی پیش نمیاد :icon_arroبا کلاس تر از پرنده های ما هم میشن :icon_mrgr
hell boy 666
29 March 2009, 01:28 AM
سلام.
راندمان خوبیه رفیق. هر چی خاکشه بقای عمرت برادر و خواهرهاش انشاءا... :icon_excl
سلام.
نگرانم کردی .خاکش نکردم:icon_razz
nikpendar
30 March 2009, 02:14 AM
درود
مهساد خانم پیشنهاد من اینه که نر را از ماده جدا کرده و در قفسی در کنار قفس ماده قرار دهید... اینطوری نر قدر عافیت را بیشتر میداند و خوی وحشیگری اش کمتر میشه و بعد از 2-3 روز میتونین برگردونیدش کنار ماده... اگر دلتون نمیاد اینکار رو انجام بدید بایستی تا یک هفته براشون فقط ارزن و آب قرار دهید و از دادن غذاهای مکمل خودداری کنید ... امیدوارم مشکلتون حل بشه...
amir_foad
30 March 2009, 08:53 AM
مهساد خانم پیشنهاد من اینه که نر را از ماده جدا کرده و در قفسی در کنار قفس ماده قرار دهید... اینطوری نر قدر عافیت را بیشتر میداند و خوی وحشیگری اش کمتر میشه و بعد از 2-3 روز میتونین برگردونیدش کنار ماده... اگر دلتون نمیاد اینکار رو انجام بدید بایستی تا یک هفته براشون فقط ارزن و آب قرار دهید و از دادن غذاهای مکمل خودداری کنید ... امیدوارم مشکلتون حل بشه...
پیشنهاد خوبیه نیک پندار جان. در تکمیل صحبت هات بنظرم اومد دو تا نکته دیگه رو هم ذکر کنم. یکی اینکه حواست به رفتارشون باشه. اگه اعتصاب غذایی کردن بذارشون پیش هم دوباره. دوم اینکه اگه خودشون رو کشتن که از قفس رد بشن و به هم برسن دلت نشوزه ها!! به قول نیک پندار جان بذار قدر عافیت رو بدونه :icon_cool
m9780d
4 April 2009, 12:29 PM
با سلام چند تا سوال پیش اومده که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1)ماده ی من به شدت مستبد هست و نمیزاره نره درست غذا بخوره-هرچی گیرش بیاد میخوره و مثلا اگه 3 جا کاهو بزارم اگه ماده مشغول خوردن در یک جا باشه و نره در جای دیگه سریع میره پیش نره و غذای اون رو شروع به خوردن میکنه چیکار کنم؟؟؟
2)من میله های پلاستیکی رو برداشتم و از چوب درخت چنار استفاده کردم ماده هه شروع کرده به جویدن و کندن و خوردن پوستش سمی نیست و براش ضرر نداره؟
3)من برای اینکه لونه رو از قفس بیارم بیرون مجبور شدم در ارتفاع پایین نصبش کنم یعنی 10 سانتی از کف ولی خود قفس تو ارتفاع 2.5 متری از کف زمینه ممکنه به خاطر این تو لونه نرن؟؟
ممنون
mehsad
4 April 2009, 01:39 PM
راستش این کارو که میکنم خانومشون بهش بر میخوره!!!!!!!!!!!!!!!! میگه چرا شوهرمو گرفتی !!!!!!!!!!! کز میکنه !!!
جناب نرهم دیوونه میشن! و خودشونو به در و دیوار قفس میزنه ...! و بیتابی میکنه! :icon_mrgr
نفهمیدم منظورتون تو اون جمله های قرمز چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! واسه چی چیز دیگه نزارم!؟؟؟؟:icon_twis
پیشنهاد خوبیه نیک پندار جان. در تکمیل صحبت هات بنظرم اومد دو تا نکته دیگه رو هم ذکر کنم. یکی اینکه حواست به رفتارشون باشه. اگه اعتصاب غذایی کردن بذارشون پیش هم دوباره. دوم اینکه اگه خودشون رو کشتن که از قفس رد بشن و به هم برسن دلت نشوزه ها!! به قول نیک پندار جان بذار قدر عافیت رو بدونه :icon_cool
بله درسته...! شوهره غذا میخوره ها...! ولی خانومش نه!!!!!!!!!!!!!!!! با غذا قهرمیکنه!!!!!!!!!!!.... اینهمه اذیتش میکنه ...بازم دلش تنگ میشه!:icon_razz
مهربانو
4 April 2009, 03:46 PM
سلام دوستان
من چهار روز پیش برای سری دوم مرغ عشقام لونه گذاشتم اولش ترسیده بودن چسبیدن به میله ها بعد از نیم ساعت درست شد و بعد از نصف روز سقف لونه رو امتحان کردن:icon_arro
بعد از گذاشتن لونه به هم غذا دادن و شروع کردن و امروز ماده رفت تو لونه و انگار خوشش اومده:icon_excl
نمی دونم چرا همه پرنده های من در همین مرحله فیکس شدن :icon_eek:
sh00k00f
4 April 2009, 08:12 PM
سلام
بعد از کلی مشکلات و اتفاقات برگشتم
نمیدونم عقیده به اینکه اگر قرار باشه اتفاقی برای آدم بیافته میخوره به حیوان هاش دارین یا نه ؟
من توی عید اتفاقاتی برام افتاد که خیلی نظر هارو جلب کردم و متاسفانه باعث شد به پرنده های عزیزم آسیب برسه
:icon_cry:
متاسفانه دردونه ام در حالی که سلامت بود بعد از نیسم ساعت جنازه اش رو دیدم
مرغ عشق نر هم بعد اون جان به جان آفرین تسلیم کرد ...
مرغ ماده تنها شده بود ... رفتم براش یه نر خشکل گرفتم ولی دوستش نداره و میزنتش ... حالا یه جوجه ماده 3 ماهه خریدم و با اون نر انداختم ... تا با هم جفت بشن ... ولی فعلا که به هم تمایلی نشون ندادن
مهربانو
4 April 2009, 09:46 PM
سلام
نمیدونم عقیده به اینکه اگر قرار باشه اتفاقی برای آدم بیافته میخوره به حیوان هاش دارین یا نه ؟
من توی عید اتفاقاتی برام افتاد که خیلی نظر هارو جلب کردم و متاسفانه باعث شد به پرنده های عزیزم آسیب برسه
متاسفانه دردونه ام در حالی که سلامت بود بعد از نیسم ساعت جنازه اش رو دیدم
مرغ ماده تنها شده بود ... رفتم براش یه نر خشکل گرفتم ولی دوستش نداره و میزنتش ... حالا یه جوجه ماده 3 ماهه خریدم و با اون نر انداختم ... تا با هم جفت بشن ... ولی فعلا که به هم تمایلی نشون ندادن
آخی کلی ناراحت شدم عزیزم:icon_redf
امیدوارم اینا با هم جفت بشن و جوجه های خوشگل برات بیارن تا جای دوردنه تو برات پر کنن
علتش نمی دونی چیه؟
امکان داره از اون جونورا که تو قفس دیدی بوده باشه؟:icon_ques
nikpendar
5 April 2009, 08:12 AM
راستش این کارو که میکنم خانومشون بهش بر میخوره!!!!!!!!!!!!!!!! میگه چرا شوهرمو گرفتی !!!!!!!!!!! کز میکنه !!!
جناب نرهم دیوونه میشن! و خودشونو به در و دیوار قفس میزنه ...! و بیتابی میکنه! :icon_mrgr
نفهمیدم منظورتون تو اون جمله های قرمز چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! واسه چی چیز دیگه نزارم!؟؟؟؟
دليل اينكه ميگم غذايي غير از ارزن و آب براشون نزاريد اين است كه ساير غذاها (مثل كتان و شاهدانه و كاهو و ...) باعث تحريك شدن قواي جسماني پرنده نر شده و خوي وحشيگري اش را بيشتر مي كنند.
سلام دوستان
من چهار روز پیش برای سری دوم مرغ عشقام لونه گذاشتم اولش ترسیده بودن چسبیدن به میله ها بعد از نیم ساعت درست شد و بعد از نصف روز سقف لونه رو امتحان کردن:icon_arro
بعد از گذاشتن لونه به هم غذا دادن و شروع کردن و امروز ماده رفت تو لونه و انگار خوشش اومده:icon_excl
نمی دونم چرا همه پرنده های من در همین مرحله فیکس شدن :icon_eek:
هنوز كه اتفاقي نيفتاده است پس كمي منتظر باشيد تا نتيجه رفتن ماده به لونه مشخص گردد.
سلام
متاسفانه دردونه ام در حالی که سلامت بود بعد از نیم ساعت جنازه اش رو دیدم
بابت پرنده هات تسليت ميگم و اميدوارم اين جفت جديد برات پربار باشه و جبران از دست دادن پرنده هات بشود.
amir_foad
5 April 2009, 04:04 PM
با سلام چند تا سوال پیش اومده که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1)ماده ی من به شدت مستبد هست و نمیزاره نره درست غذا بخوره-هرچی گیرش بیاد میخوره و مثلا اگه 3 جا کاهو بزارم اگه ماده مشغول خوردن در یک جا باشه و نره در جای دیگه سریع میره پیش نره و غذای اون رو شروع به خوردن میکنه چیکار کنم؟؟؟
2)من میله های پلاستیکی رو برداشتم و از چوب درخت چنار استفاده کردم ماده هه شروع کرده به جویدن و کندن و خوردن پوستش سمی نیست و براش ضرر نداره؟
3)من برای اینکه لونه رو از قفس بیارم بیرون مجبور شدم در ارتفاع پایین نصبش کنم یعنی 10 سانتی از کف ولی خود قفس تو ارتفاع 2.5 متری از کف زمینه ممکنه به خاطر این تو لونه نرن؟؟
ممنون
سلام.
1- اگه در غذا خوردن و امورات نر اختلال ایجاد می کنه باید جداش کنی دیگه.
2- چوب درخت چنار فکر نمی کنم سمی باشه. چوب بهتر از میله پلاستیکیه.
3- معمولاً لونه اگر از وسط قفس بالاتر باشه بهتره ولی لونه من کف قفسه و مشکلی هم ندارم. ماده ام میره راحت توش و جوجو میاره.
m9780d
5 April 2009, 07:19 PM
با تشکر از فواد جون و سایر دوستان
1-مرغهای من کاهو خیلی دوست دارن و حتی روزی 2 تا هم بزارم خورد خاک شیرش میکنن اشکال نداره زیادی کاهو میخورن؟؟ سردیشون نمیشه؟
2- میتونه یکی از دلایل جفت گیری نکردن مرغ های من جاشون باشه که هی عوض میشه؟توی تراس در ارتفاع 2.5 متری توسط پدر نسب شده ولی برای غذل دادن و مرتب کردن قفس روزی 10 بار بالا و پایین میشه این موردی داره؟
3-من شبها روشون رو با یه پارچه میکشم طوری که داخل تاریک میشه ولی بخاطر تلوزیون و سرو صدا تا ساعت 1 هر وقت میرم میبینم بیدارن اشکال نداره؟
بعدا یه عکس از قفس میزارم تا مکانش رو ببینید و نظر بدید
ممنون
مهربانو
6 April 2009, 10:39 AM
با تشکر از فواد جون و سایر دوستان
1-مرغهای من کاهو خیلی دوست دارن و حتی روزی 2 تا هم بزارم خورد خاک شیرش میکنن اشکال نداره زیادی کاهو میخورن؟؟ سردیشون نمیشه؟
2- میتونه یکی از دلایل جفت گیری نکردن مرغ های من جاشون باشه که هی عوض میشه؟توی تراس در ارتفاع 2.5 متری توسط پدر نسب شده ولی برای غذل دادن و مرتب کردن قفس روزی 10 بار بالا و پایین میشه این موردی داره؟
3-من شبها روشون رو با یه پارچه میکشم طوری که داخل تاریک میشه ولی بخاطر تلوزیون و سرو صدا تا ساعت 1 هر وقت میرم میبینم بیدارن اشکال نداره؟
بعدا یه عکس از قفس میزارم تا مکانش رو ببینید و نظر بدید
ممنون
سلام
دوست عزیز برای تشکر از دوستان از این http://www.phalls.com/images_phalls/buttons/post_thanks.gif (http://www.phalls.com/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=689477) استفاده کنید
1. درسته کاهو دوست دارن اما نباید زیاده روی کرد هفته ای دو دفعه کافیه براشون هویج سفیده تخم مرغ و شوید و هم در برنامه غذاییشون بزار
2.جاشونو نیاز نیست اونقدر بالا قرار بدی از قد خودت کمی بالاتر باشه کفایت می کنه قفس هم که هر روز مرتب کردن نمی خواد:icon_quesغذاشونم در حد کفایت بزار فقط یه نگاه بنداز تموم نشده باشه فقط آب و هر روز عوض کن که با اون ارتفاعی که گفتم دیگه نیاز به جابجایی نیست
3. نه اشکال نداره اما جاشون بی سروصدا باشه شب بهتره اما اونم زیاد مهم نیست
m9780d
6 April 2009, 10:25 PM
دوست عزیز برای تشکر از دوستان از این http://www.phalls.com/images_phalls/buttons/post_thanks.gif (http://www.phalls.com/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=689477) استفاده کنید
چشم اطاعت میشه
یکی از کاربران که فکر کنم جناب فواد بود یه سری صدا از مرغ عشق آپ کرده بود من به صدای جفت گیری+دیگر صداها احتیاج دارم لینک اون صداها خراب شده بود میخواستم خواهش کنم که اگه امکان داره دوباره زحمتش رو بکشن
(مونده بودم که این مطلب رو اینجا بنویسم یا توی تاپیکه تکثیر دیدم اینجا بهتره اگه جاش بد بود به بزرگی خودتون ببخشید)
gps1112001
6 April 2009, 11:46 PM
دوستان من هم خيلي دوست دارم صداشونو بشنوم حتما صدا رو بزاريد ما هم فيض ببريم
sima shadab
9 April 2009, 10:38 AM
سلام خدمت همه ی دوستان!
من بالاخره یه کار خوب رو به سفارش دوستان انجام دادم!:icon_surp
وقتی 15 فروردین از مسافرتی 10 روزه برگشتیم و budgy هام رو در نهایت صحت و سلامت دیدم، کلی خوشحال شدم چون در کل سفر داشتم به اونا فکر می کردم و سه شب اول خوابشون رو می دیدم! :icon_winkآخه اونا رو با کلی آب و دونه تو خونه تنها گذاشتم و رفتم! واقعا ریسک بزرگی بود و خدا خودش رحم کرده که اتفاق خاصی براشو نیفتاده!
فردا صبحش که از خواب بیدار شدم دیدم صدای جنگ و دعوا میاد! بلند شدم دیدم ای وای! این بابایی که بدون زن مونده، رفته دور و بر دخترش! و این دختر هم با داداشش دوست بود! جنگ و دعوا بین پدر و پسر بود! اول ندوستم چیکار کنم! گفتم الان تموم میشه دعوا! ولی نه! بعد از چند ساعت کشت و کشتار صورت گرفت و پدر و پسر گلاویز هم شدند و حالا نزن، کی بزن! کف قفس افتاده بودند و باهم کشتی می گرفتند!:icon_arro
چند بار کوبیدم به قفس و با صدای داد من از هم جدا شدند! بابایی رو آوردم بیرون دیدم ای وای! سرش داره خون میاد! پسر همچین بر فرق پدر کوفته بود که خون جاری شده بود! :icon_arro
با بتادین تمیزش کردم و پدر رو جدا کردم. یادم نیست چی شد که دوباره افتادن پیش هم! فکر کردم بعد از چند ساعت با هم خوب شدن! ولی زهی خیال باطل! بعد از چند ساعت دوباره افتادن به جون هم و این بار هرچی زدم به قفس دست بردار نبودن! همچنین کشتی می گرفتن! دست کردم تو قفس و خواستم جداشون کتم! باباهه اصلا توجه به دست من نکرد و فکر کرد هنوز داره با اون دعوا می کنه! اون بیچاره هم تو مشت من بود! و باباهه بالای دست من چسبیده بود و داشت پشت سر هم گاز میگرفت!!!! از خنده روده بر شده بودم و از گریه و درد گازهای بابایی اشک تو چشام جمع شده بود!:icon_mrgr بعد از 30 ثانیه گاز گرفتن، دیگه تحمل نیاوردم و محکم دستم رو تکون دادم و باباهه از دستم جدا شد!!!
دیگه دیواره ی بین قفس رو گذاشتم! همه ی بچه ها یه طرف، بابایی و زیتون هم یه طرف. چون دیدم زیتون دیگه به داداشش محل نمیده!
خلاصه! تصمیم گرفتم که همه رو بفروشم. دلم براشون سوخت. 3 تا ماده با 6 تا نر! چون فصل بهار بود و همه هم مست! دیدم گناه دارن. دارم بهشون ظلم می کنم. به مامانم گفتم می خوام همه رو بفروشم به غیر از یکیشون (همون که با باباش گلاویز شده بود، چون یه کم دستی بود) و گفتم براش یه جفت می خرم. مامانم هم موافقت کرد و زنگ زدم به داداشم که بعدازظهر اگه وقت کردی بیا بریم اینارو....
خوشبختانه داداشم وقت نکرد و شد فردا! :icon_mrgrتازه فهمیدم همسایه بالایی هم مرغ عشق خریده! اون یکی همسایه هم که عاشق مرغ عشق های من بود!
رفتم صداش زدم گفتم اگه می خوای دوتاشو بهتون بدم! کلی خوشحال شد و فرداش با قفس اومد! ولی من از دوتا گذشتم! 9 تارو با قفس جوجه پرون دادم بهش! و همون یه دونه رو نگه داشتم و فرداش رفتم براش یه عروس خوشگل خریدم! اسم نر رو گذاشتم :Charming که یعنی دلربا، اسم ماده رو که سفید بود گذاشتم ویونا که فارسی اصیله به معنی عروس! :icon_wink
جالب اینجاست که وقتی وارد قفس جدید شد دیگه تکون نخورد و charming که از ترس داشت می مرد، می رفت و بهش نوک می زد ببینه تکون می خوره یا نه! اونم تکون نمی خورد! بعد از چند ساعت که برای charming درونی شد که این یک عروسک بیش نیست چون نه صدا داره نه حرکت، وقتی ویونا برای دونه خوردن رفت پایین،charming انگار جن دیده!!! بیچاره افتاده بود به نفس زدن!!! قلبش داشت تند تند میزد!!! رفت پایین یه کم با ترس به ویونا نگاه کرد و رفت کف قفس چند بار بهش نوک زد و دید آره!!!! این عروسک داره تکون می خوره! یهو خودش رو کوبوند به در و دیوار قفس!!! از وحشت داشت میمرد!!! :icon_arroاز خنده با مامانینا روده بر شده بودیم! این حیوون ها هم واسه خودشون عالمی دارند ها!
الان خیلی همدیگر رو تحویل نمی گیرند. نه دعوا می کنند نه پیش هم می شینند. مخصوصا اینکه ویونا مریضه و حال نداره. تا میره پیش charming، همون لحظهcharming میره ی جای دیگه میشینه! خیلی نامرده! ولی وقتی در قفس رو باز کردم و charming اومد بیرون، ویونای بدبخت از ترس داشت میمیرد و به هر زحمتی بود اینم اومد بیرون. طفلک خوب بلد نبود پرواز کنه و مثل هلیکوپتر پرواز می کرد!!! :icon_arroمی چسبید به سقف! تا میرفت پیش charming، اونم با هزار زحمت، اون میرفت یه جای دیگه!
همسایه مون هم از خوشحالی داشت پر پر میزد! (یه خانم میان ساله که عاشق پرنده هاست و قبلا قناری و بلبل خرما داشته) و خوشحال شدم که تونستم خوشحالش کنم! ایشالله بعدا باهم میریم و واسه همه ی نر ها ماده می خریم! :icon_wink
تازه شب قبل از اهدای budgy هام، مرغ عشق های همسایه رو آوردیم پیش مال من! یه دست کتک مفصل به budgy های من زدن و فکر کردن که قفس مال اوناست!!!! بعد شروع کردن خودشون رو تمیز کردن و بعد رفتن سراغ دونه ها!!! انگار نه انگار که محیط جدیده و قفس جدیده و اصلا غریبی نکردن! :icon_arro خیلی قلدر بودن! دستی هم بودن. چون از فالگیر های دور حرم حضرت معصومه خریده بودنشون!
خلاصه این چند روزه ماجراهایی داشتیم که گفتم برای شما هم تعریف کنم.
البته الان حال ویونا خیلی خوب نیست و شرح ما وقع رو در قسمت بیماری ها نوشتم! ببخشید سرتون رو درد آوردم! امیدوارم از داستان امروزم خوشتون اومده باشه! تا داستان بعدی خداحافظ:icon_arro
mehsad
9 April 2009, 01:30 PM
درود
امروز دیدم مرغ ماده 8 تا تخم کرده!
ولی خب....فکرمیکنم 3 تای اول خیلی بد نگهداری شدن....شاید به نتیجه نرسن!
مهربانو
10 April 2009, 02:14 PM
سلام دوستان
من دو جفت مرغ عشق بالغ خریدم که فروشنده گفت جفت هستند
اونا رو تو قفس عروسام با هم نگهداری می کنم و دو تا لونه توش هست
به نظر شما جاشون مناسبه یا قفسها مجزا باشه؟
hrc123
10 April 2009, 03:18 PM
مرغ عشق ها با هم مشکلی ندارن ولی اگه با پرنده دیگه ای تو یه قفس باشن دیگه همدیگه رو می زنن
amir_foad
10 April 2009, 04:15 PM
یکی از کاربران که فکر کنم جناب فواد بود یه سری صدا از مرغ عشق آپ کرده بود من به صدای جفت گیری+دیگر صداها احتیاج دارم لینک اون صداها خراب شده بود میخواستم خواهش کنم که اگه امکان داره دوباره زحمتش رو بکشن
این لینک اول (http://amirfoad.persiangig.com/audio/Recorded_Audio_2008-Aug-27_11-35-34.mp3)
اینم لینک دوم (http://amirfoad.persiangig.com/audio/m_chirpall.mp3)
صدا زیاد هست تو اینترنت منتها به علت سرعت دیزلی اینترنت آپلود همشون سخت و تا حدی عملی نیست.
سلام دوستان
من دو جفت مرغ عشق بالغ خریدم که فروشنده گفت جفت هستند
اونا رو تو قفس عروسام با هم نگهداری می کنم و دو تا لونه توش هست
به نظر شما جاشون مناسبه یا قفسها مجزا باشه؟
سلام.
جاشون حتماً باید جدا باشه و هر چه زودتر هم این کار رو بکن تا اتفاق غیرمترقبه ای نیفتاده!
عکسهاشون هم یادت نره :icon_surp
مهربانو
10 April 2009, 04:26 PM
سلام.
جاشون حتماً باید جدا باشه و هر چه زودتر هم این کار رو بکن تا اتفاق غیرمترقبه ای نیفتاده!
عکسهاشون هم یادت نره :icon_surp
سلام
امان از دست این فروشنده های ...
می گفت مرغ عق قبلیام هر دو ماده هستن:icon_twisبهش میگم اینا نژادشون اینجوریه وکشون صورتی می مونه نمی فهمید :icon_eek:کلا بیسواد بود:icon_smilاون گفت تو یه قفس باشن تحریک به تخمگذاری میشن من گفتم خب اگه همدیگه رو نزن یه جوجه بیفته کف قفس که فاتحه :icon_redfمی گفت نه :icon_roll:icon_bigg
باشه جداشون می کنم اما یه مشکلی دارم من هنوز نفهمیدم کی با کی جفته :icon_quesرفتارشون نشون نمیده :icon_roll
عکس هم در اولین فرصت می زارم
یدونشون خیلی نازه :icon_wink
amir_foad
10 April 2009, 05:06 PM
سلام
امان از دست این فروشنده های ...
می گفت مرغ عق قبلیام هر دو ماده هستنبهش میگم اینا نژادشون اینجوریه وکشون صورتی می مونه نمی فهمید کلا بیسواد بوداون گفت تو یه قفس باشن تحریک به تخمگذاری میشن من گفتم خب اگه همدیگه رو نزن یه جوجه بیفته کف قفس که فاتحه می گفت نه
باشه جداشون می کنم اما یه مشکلی دارم من هنوز نفهمیدم کی با کی جفته رفتارشون نشون نمیده
عکس هم در اولین فرصت می زارم
یدونشون خیلی نازه
مهربانو جان، شما دقت کن، اگه واقعاً جفت هستن و تمایل به جفت گیری و رفتن تو لونه دارن جداشون کن. ولی اگه چهار تا پرنده هستن (نه دو جفت!) بهتره پیش هم باشن، یهو دیدی نظرشون عوض شد و جفت ها عوض شد. به هر حال زیر نظر گرفتن رفتارشون مهمه.
hrc123
10 April 2009, 05:33 PM
من که تا حالا ندیدم مرغ عشق های تو یه قفس با هم دعوا کنن من خودم 20 تا مرغ عشق هم با هم تو 1 قفس داشتم که هرکی با هرکی جفت بود حالا نمی دونم شما چی می گین در مورد دعوا:icon_razz
amir_foad
10 April 2009, 06:33 PM
من که تا حالا ندیدم مرغ عشق های تو یه قفس با هم دعوا کنن من خودم 20 تا مرغ عشق هم با هم تو 1 قفس داشتم که هرکی با هرکی جفت بود حالا نمی دونم شما چی می گین در مورد دعوا:icon_razz
دوست عزیز. ملاک چیزیه که در تمامی موارد و شواهد اتفاق افتاده! بنده خودم مواردی از دعوا داشتم که در یک بار آن چیز منجر به کشته شدن دو تا از پرنده هام گشت!! و این مورد برای دوستان دیگری نیز اتفاق افتاده است.
hrc123
10 April 2009, 07:09 PM
نمی دونم شاید چون پرنده های من از بچه گی با هم بزرگ شدن با هم مشکل نداشتن بهرجال ممنون
m9780d
12 April 2009, 04:19 PM
سلام
دوستان یه سوال
اگه پرهای دم پرنده کنده بشه چقدر طول میکشه دوباره در بیاد؟؟
من وقتی شهرستان بودم مادرم اینا پرنده ها رو از قفس در آوردن که پرواز کنن بعدش که میخواستن بندازه تو قفس پرنده فرار کرده و دمش توی دست مادرم مونده!!!
الان بیچاده دم نداره
sima shadab
12 April 2009, 06:53 PM
سلام
دوستان یه سوال
اگه پرهای دم پرنده کنده بشه چقدر طول میکشه دوباره در بیاد؟؟
من وقتی شهرستان بودم مادرم اینا پرنده ها رو از قفس در آوردن که پرواز کنن بعدش که میخواستن بندازه تو قفس پرنده فرار کرده و دمش توی دست مادرم مونده!!!
الان بیچاده دم نداره
سلام! والا نمی دونم دقیقا ولی فکر کنم یکی دو ماه طول می کشید. اشکالی نداره چون بعضی موقع ها خودشون این کارو می کنن و چون برای من عادی شده دقت نمی کنم که چند وقته در میاد! نگران نباش! این جوری خنده دار میشن! :icon_wink
m9780d
12 April 2009, 07:18 PM
آره وقتی رسیدم خونه رفتم سراغش دیدم تازه اینجوری قشنگ تره میخوام آبیه هم اینطوری کنم!!
راستی این جونور های من با هم جفت نمیشن یعنی اصلا به هم توجه نمیکنن حالم گرفته هست کسی راهکاری نداره؟
amir_foad
12 April 2009, 07:39 PM
آره وقتی رسیدم خونه رفتم سراغش دیدم تازه اینجوری قشنگ تره میخوام آبیه هم اینطوری کنم!!
راستی این جونور های من با هم جفت نمیشن یعنی اصلا به هم توجه نمیکنن حالم گرفته هست کسی راهکاری نداره؟
نکنی این کار رو ها :icon_mrgr بذار دم سبزه در بیاد!! :icon_surp
بنده که راهکارهای لازم رو حضوراً خدمتتون عرض کردم :icon_cool (البته اینو واسه این گفتم که نگن چرا من در این مورد چیزی نگفتم!)
مهربانو
12 April 2009, 08:02 PM
سلام دوستان
من امروز مرغ عشقا رو از هم جدا کردم
چون یکی از ماده ها با بقیه دعوا می کرد سر لونه من هم بر اساس اینکه کی بیشتر پیش کی میشینه جداشون کردم :icon_eek:البته فکر نکنم اونقدر دقیق باشه اما چاره ای نبود
از قتی جدا کردم: یکی از جفتها که خیلی راحت دارن دون می خورن اما تا صدای یکیشون در میاد جفت دیگه (بخصوص نر) بیتابی می کنه و سرشو می کنه تو لونه جیغ جیغ می کنه :icon_arro
این مشکلی نیست؟عادت می کنن به شرایط؟
amir_foad
12 April 2009, 09:37 PM
سلام دوستان
من امروز مرغ عشقا رو از هم جدا کردم
چون یکی از ماده ها با بقیه دعوا می کرد سر لونه من هم بر اساس اینکه کی بیشتر پیش کی میشینه جداشون کردم :icon_eek:البته فکر نکنم اونقدر دقیق باشه اما چاره ای نبود
از قتی جدا کردم: یکی از جفتها که خیلی راحت دارن دون می خورن اما تا صدای یکیشون در میاد جفت دیگه (بخصوص نر) بیتابی می کنه و سرشو می کنه تو لونه جیغ جیغ می کنه :icon_arro
این مشکلی نیست؟عادت می کنن به شرایط؟
سلام. خب می بینم که بالاخره مجبور شدی جداشون کنی! باید صبر کنی ببینی در آینده چی میشه. به این زودی نمیشه نظری داد.
مهربانو
12 April 2009, 09:48 PM
سلام. خب می بینم که بالاخره مجبور شدی جداشون کنی! باید صبر کنی ببینی در آینده چی میشه. به این زودی نمیشه نظری داد.
الان اون ماده که سر لونه دعوا می کرد اومد بیرون به کوش یه تخم بود که انداخت بیرون یه تخم که معلوم بود تازه شکسته شده :icon_ques
البته حدس می زدم تخم داشته باشه الان هم احتمالا داره بازم
علت رفتارهاش همینه؟:icon_twis
من اینا رو به اسم جفت و به شرط جفت بودن و تخم گذاشتن بعد از سه هفته خریدم این اتفاقا نیفته می برم پیش فروشنده :icon_mad:
amir_foad
13 April 2009, 10:21 AM
الان اون ماده که سر لونه دعوا می کرد اومد بیرون به کوش یه تخم بود که انداخت بیرون یه تخم که معلوم بود تازه شکسته شده :icon_ques
البته حدس می زدم تخم داشته باشه الان هم احتمالا داره بازم
علت رفتارهاش همینه؟:icon_twis
من اینا رو به اسم جفت و به شرط جفت بودن و تخم گذاشتن بعد از سه هفته خریدم این اتفاقا نیفته می برم پیش فروشنده :icon_mad:
من نفهمیدم چی شد!! ماده تو شکمش تخم داره؟! یا یه تخم گذاشته و بعد اونو شکسته؟!
در هر حالت ماده به دنبال لونه می گرده تا تخمش رو بذاره و روشون بخوابه.
m9780d
13 April 2009, 11:04 AM
نکنی این کار رو ها :icon_mrgr بذار دم سبزه در بیاد!! :icon_surp
بنده که راهکارهای لازم رو حضوراً خدمتتون عرض کردم :icon_cool (البته اینو واسه این گفتم که نگن چرا من در این مورد چیزی نگفتم!)
متوجه هستم متاسفانه این خرس های گنده هیچ کدوم جفت گیری و لاو بازی بلد نیستن:icon_wink با این هیکل گندشون خجالت نمیکشن:icon_arro
nikpendar
13 April 2009, 11:07 AM
اگه از نر و ماده بودن پرنده هات مطمئن هستي ، تقويت شون كن... محيط كم رفت و آمد هم مؤثر است.
amir_foad
13 April 2009, 11:49 AM
اگه از نر و ماده بودن پرنده هات مطمئن هستي ، تقويت شون كن... محيط كم رفت و آمد هم مؤثر است.
من حضوراً اینارو بررسی کردم نیک پندار جان. نر و ماده که هستن و بالغ هم هستن. از نظر تغذیه هم خوب بهشون میرسه منتها نرش بی بخاره!! گفتم کتان رو بیشتر کنه کمی و شاه دانه هم براشون بذاره. محیطش هم بد نیست خوبه. بنظرم اگه بعد از مدتی (مثلاً تا اوایل تابستون) خبری نشد نر رو عوض کنه.
sima shadab
13 April 2009, 03:44 PM
بچه ها من این ماده ی تازه ای که خریدم خیلی پسرم رو دوست داره. مخصوصا اینکه خودش جوجه هستش هی دنبال اون راه میفته و وقتی اون نیست و یهو از قفس میره بیرون خیلی میترسه. همش دوست داره بره پیش پسرم بشینه ولی تا میره پیشش، اون میره اون ور میشینه! حتی میره رو یه میله ی دیگه یا اون طرف میله ی پرده!
بیچاره عروس کوچولوم سرش رو میبره جلو میگه: eee (یعنی سرم رو بخارون!) اون محکم با نوک میزنه تو صورتش. البته از روز اول که اصلا کنارش نمی نشست خیلی بهتر شده ولی هنوز باهاش دوست نشده! فقط با غرور به عروسم نگاه می کنه و میگه که اجازه داری پیشم بشینی!
فکر کنم هنوز خاطرات خوش روزهایی که با زیتون دوست بودن، تو فکرشه! و خیانت زیتون و به طرف بابایی رفتن!
نمی دونم باهم هیچ وقت جفت گیری کرده بودن یا نه. چون زیتون میرفت تو لونه می نشست و اینم کشیک میداد، ولی هیچ وقت نه خبری از تخم بود و قضیه جدی نبود. دیروز که داشتم بهشون فکر می کردم، پیش خودم گفتم نکنه جفت گیری کرده بودن و بعد این زیتون رفت طرف باباهه. پیش خودم گفتم نکنه کار اشتباهی کردم که اینارو از هم جدا کردم. جفت خوردن با خواهرش که مسلماً درست نبود ولی میگم نکنه ناراحت شده باشه:icon_ques
به نظرتون کار درستی کردم؟ آخه اگه جفت بودن پس زیتون چرا رفت طرف باباهه؟ و دیگه اینو تحویل نمی گرفت، یاد کتکی افتادم که پسرم به باباهه زد! نکنه قضیه جدی بوده که اینجوری ناراحت شده بود...؟ ای خدا چی کار کنم؟:icon_ques
مهربانو
13 April 2009, 04:47 PM
من نفهمیدم چی شد!! ماده تو شکمش تخم داره؟! یا یه تخم گذاشته و بعد اونو شکسته؟!
در هر حالت ماده به دنبال لونه می گرده تا تخمش رو بذاره و روشون بخوابه.
ماده تخم گذاشت و شکست
الان حالت اینو داره که تو شکمش تخمه البته من در این مورد تجربه ندارم اما اینطوری به نظر میاد چون دمش هی تکون می خوره:icon_ques
اصلا روش نخوابید فقط تخم گذاشت و شکستش :icon_twis
sh00k00f
13 April 2009, 06:43 PM
ماده من دائم توی لونه است مثل ماتم زده ها ... باید چی کارش کنم ؟ بدون نر نمیدونم چش شده همش توی لونه است
گاهی اوقات که میاد بیرون اون یکی ماده رو میزنه ... به جاش نر هم میاد اینو میزنه ...
نمیدونم چی کارش کنم طفلک بیوه رو ... مغازه هم ازم برنداشتنش
m9780d
13 April 2009, 08:40 PM
من حضوراً اینارو بررسی کردم نیک پندار جان. نر و ماده که هستن و بالغ هم هستن. از نظر تغذیه هم خوب بهشون میرسه منتها نرش بی بخاره!! گفتم کتان رو بیشتر کنه کمی و شاه دانه هم براشون بذاره. محیطش هم بد نیست خوبه. بنظرم اگه بعد از مدتی (مثلاً تا اوایل تابستون) خبری نشد نر رو عوض کنه.
فواد جان دلت خوشه ها
من بهش اولتیماتوم دادم گفتم حالیم نیست من تا 1ماه دیگه جوجه تو دستم باشه اونم مثل ابله ها به من نگاه کرد
خلاصه امروز یه 3-4 ساعتی پرواز رو تجربه کردن بعدش غذا بهشون ندادم تا راه لونه رو پیدا کنن راه رو پیدا کردن غذت رو داخل لونه ریختم دوتایی رفتن اون تو و مثل.... شروع به خوردن کردن اولش میترسیدن و فقط سرشون رو تو میکردن ولی بعدش کامل میرفتن تو حالا تا ببینم چی میشه
جوجه آورد آورد نیاورد ضبحش میکنم میدم مادرم یه آبگوشت مشت درست کنه البته اگه 2 گرم گوشت بده:icon_surp
در ضمن اگه کسی خواست بلوغ نرش رو امتحان کنه بیاد با ماده من بندازه هم یه حالی به ماده من میده هم یه حالی نرش میکنه هم همه خوشحال میشن
nikpendar
14 April 2009, 09:02 AM
فواد جان دلت خوشه ها
من بهش اولتیماتوم دادم گفتم حالیم نیست من تا 1ماه دیگه جوجه تو دستم باشه اونم مثل ابله ها به من نگاه کرد
خلاصه امروز یه 3-4 ساعتی پرواز رو تجربه کردن بعدش غذا بهشون ندادم تا راه لونه رو پیدا کنن راه رو پیدا کردن غذت رو داخل لونه ریختم دوتایی رفتن اون تو و مثل.... شروع به خوردن کردن اولش میترسیدن و فقط سرشون رو تو میکردن ولی بعدش کامل میرفتن تو حالا تا ببینم چی میشه
جوجه آورد آورد نیاورد ضبحش میکنم میدم مادرم یه آبگوشت مشت درست کنه البته اگه 2 گرم گوشت بده:icon_surp
در ضمن اگه کسی خواست بلوغ نرش رو امتحان کنه بیاد با ماده من بندازه هم یه حالی به ماده من میده هم یه حالی نرش میکنه هم همه خوشحال میشن
شما كه تا يك ماه ديگه جوجه ميخواي به توصيه هاي زير عمل كن :
1) پرواز آزادانه ممنوع.
2) لونه رو بردار.
3) از برنامه غذايي مشخص استفاده كن و غذاهاي تقويتي (ارزن درشت - تخم كتان - تخم كاهو - شاهدانه - جوانه گندم - ذرت پخته) و ميوه جات و سبزيجات (كاهو - هويج - سيب - كرفس - اسفناج - گشنيز - جعفري) و تخم مرغ آب پز رنده شده (3 بار در هفته به اندازه يك وعده غذايي) را در اين برنامه بصورت منظم براشون قرار بده.
4) به مدت 2 هفته آب قفس را هر روز عوض كن و بترتيب براشون مولتي ويتامين - آب معمولي - كلسيم - آب معمولي قرار بده.
5) قفس را در محلي با كمترين رفت و آمد و بهترين دما بين 22-25 درجه سانتيگراد قرار بده.
6) در زماني كه مشاهده كردي همديگر را تيمار مي كنن و به همديگر غذا مي دهند، 2 روز صبر كن و سپس براشون لونه رو قرار بده.
7) آخرين مرحله براي بار اول خيلي سخت هستش ولي بايد انجام بدي... ماده بعد از 2 تا 4 روز در لونه ساكن مي شود و شرايط لونه را براي تخم گذاري بررسي مي كند ، در اين زمان به هيچ وجه به لونه دست نميزني و درب لونه را براي بررسي اينكه تخم گذاشته يا نه برنميداري و با چراغ قوه هم داخل لونه را نگاه نمي كني (بصورت خودماني كمي بر فضولي خودت غلبه مي كني) ... اگر ماده چند روز متوالي از لونه خارج نشد به اين معناست كه تخم گذاشته است... بازهم نبايد به لونه كاري داشته باشي تا ماده نترسيده و از روي تخم ها بلند نشود... در صورتي كه خيلي در مورد تخم گذاري كنجكاو بودي ميتوني از صداي چرخاندن تخم ها توسط ماده از تخمگذاري مطمئن بشي.
در زمان تخم گذاري كاهو و تخم كتان و تخم مرغ ادامه پيدا كرده و ساير غذاها كمتر داده شود...
ايشالا با اين شرايط چيزي در حدود 40 روز ديگر بايد صداي زيباي اولين جوجه زيبات رو از داخل لونه بشنوي...:icon_cool
در ضمن از فكر ذبح و اين چيزا بيا بيرون كه بدجور اعصاب اعضاي تاپيك خط خطي ميشه :icon_conf
amir_foad
14 April 2009, 10:31 PM
بچه ها من این ماده ی تازه ای که خریدم خیلی پسرم رو دوست داره...............به نظرتون کار درستی کردم؟ آخه اگه جفت بودن پس زیتون چرا رفت طرف باباهه؟ و دیگه اینو تحویل نمی گرفت، یاد کتکی افتادم که پسرم به باباهه زد! نکنه قضیه جدی بوده که اینجوری ناراحت شده بود...؟ ای خدا چی کار کنم؟:icon_ques
بنظر من جفت شدن خواهر و برادر خوب نیست! حداقل از نظر روانی برای من مشکله! بنظر من حتی اگه جفت هم بودن (که نبودن) کار درستی کردی و اینا کم کم با هم خوب میشن. اگه هم نشدن پسرت رو با یه دختر دیگه آشنا کن :icon_surp
ماده تخم گذاشت و شکست
الان حالت اینو داره که تو شکمش تخمه البته من در این مورد تجربه ندارم اما اینطوری به نظر میاد چون دمش هی تکون می خوره:icon_ques
اصلا روش نخوابید فقط تخم گذاشت و شکستش :icon_twis
حتماً در اون وضعیت این رو صلاح دیده و یا تخم موردی داشته. به هر حال شرایط رو براش مهیا کن. به زودی دوباره دست به کار میشه :icon_cool
ماده من دائم توی لونه است مثل ماتم زده ها ... باید چی کارش کنم ؟ بدون نر نمیدونم چش شده همش توی لونه است
گاهی اوقات که میاد بیرون اون یکی ماده رو میزنه ... به جاش نر هم میاد اینو میزنه ...
نمیدونم چی کارش کنم طفلک بیوه رو ... مغازه هم ازم برنداشتنش
بنظر من در وهله اول یه نر مثل نر قبلیت اگه بتونی پیدا کنی و با این ماده ات تو یه قفس جدا بذاری خیلی بهتره.
مهربانو
14 April 2009, 10:57 PM
امروز اون ماده که تخم و شکسته بود به نر علاقه نشون میداد می خواست بهش دون بده و تیمارش می کرد اما نر زیاد طرفش نمیره
امیدوارم با هم لاو بشن
فکر می کنم درست جداشون کردم چون اون جفت دیگه هم کم کم دارن به هم علاقه نشون میدن :icon_excl
sima shadab
15 April 2009, 01:24 PM
بنظر من جفت شدن خواهر و برادر خوب نیست! حداقل از نظر روانی برای من مشکله! بنظر من حتی اگه جفت هم بودن (که نبودن) کار درستی کردی و اینا کم کم با هم خوب میشن. اگه هم نشدن پسرت رو با یه دختر دیگه آشنا کن :icon_surp
آره منم همین نظر رو دارم. چه فایده فردا جفت هم می شدن و جوجه هم میاوردن و جوجه هاشون مشکل دار می شدند:icon_mad:
حالا این پسرم داره با عروسم کم کم دوست میشه. دیروز یهو عروسم سرش رو بالا و پائین آورد، به مامانم گفتم نگاه کن می خواد به charming غذا بده، چند ثانیه بعد بهش غذا داد! پسرم خیلی تعجب کرده بود!!! یه لحظه احساس کردم از خودش خجالت کشید! :icon_arro بعد رفتارش با عروسم بهتر شد.
اگرچه چون قفس کوچیکه هنوز با عروسم سر جا و غذا دعوا می کنه! (البته عروسم میگه بیا پیشم بشین یا بیا با هم غذا بخوریم، چون صداش میزنه) ولی پسرم خیلی تحویل نمی گیره!
فکر نکنم پسرم دختر به این خوشگلی رو رد بکنه! تازه خرج عروسی هم کمتره چون خودش لباس عروس سفید داره:icon_arro
مرسی امیر جان از راهنمائیت. موفق باشی:icon_cool
sima shadab
17 April 2009, 03:33 PM
بچه دو روز پیش همسایه مرغ عشق هام رو پس داد!!!! گفت من نمی تونم از اینا مواظبت کنم! منم گفتم چه بهتر! ولی امروز بردم فروختم همه رو! (به غیر این دو تا ها!) پسر فروشنده هه کف کرده بود! :دی می گفت این مرغ عشق های تو مثل اونایی هستند که بزرگن و صد تومن قیمتشونه! 9 تارو دادم سی هزار تومن. پولش هم گذاشتم تو صندوق خاتم کاری که پر و آخرین تخم های مامانی توش هستند! تا آخر عمرم به پولش دست نمی زنم. می دونم ارزون فروختم ولی دیگه چاره ای نبود! یارو می گفت چقدر دادی اینا خوردن!!! آخرش هم گفت از این به بعد هر وقت مرغ عشق خواستی باهات 4تومن حساب می کنم! خلاصه خیلی جالب بود!
هرکی مرغ عشق های من رو می دید می گفت که خیلی درشت هستند! ماشالله بزنم به تخته! ایشالله هرکدوم یه همسر خوب گیرشون بیاد و خوشبخت شن! اصلا هم گریه نکردم!
ولی جالب اینجاست که مامانم نیومد ببینه دارم می گیرم میندازمشون تو قفس که ببرمشون! دلش نیومد. بعدا سر ناهار یه کم بغض کرد! گفت این همه براشون زحمت کشیدی آخرش بردیشون...!!! وقتی هر کدوم رو می گرفتم هزار تا ماچشون می کردم بعد مینداختم تو قفس!!!! خیلی باحال بود. :icon_winkاینم از بچه های گل من.
ایسترن عزیز، پسته خانم رو هم دادم رفت! فرزند ارشد خانواده...:icon_redf
بچه ها! الان که دارم می نویسم اشک تو چشمام جمع شده....:icon_cry: ولی می دونم اگه بیشتر از این پیشم می موندن، ظلم بود بهشون. گناه داشتن جفت نداشتن... :icon_surp
چه می دونم والا! خدا حفظشون کنه! :icon_wink
کلی هم ازشون فیلم گرفتم!:icon_arro
همگی موفق باشید!
4rooos
18 April 2009, 09:52 PM
سلام بچه ها امید وارم حالتون خوب باشه :icon_excl
مدتیه که نیستم بدجور سرم شلوغ شده،درسام زیاد شدن از ترس مشروط شدن دارم محکم میخونم،دلم خیلی براتون تنگ شده بود گفتم بیام اینجا و چندخطی بنویسم حد اقل اینجا گفتگوی متفرقه ست و خیالم امنه که کسی گیر نمیده.:icon_surp
راستی هنوز نتونسم از مرغ عشقام جوجه بگیرم.قناری هامم که بار اولشون تخماشون جوجه نشد دوباره تخم گذاشتن قراره سه روز دیگه جوجه بشن.:icon_ques
نمی دونم بامرغ عشقام چیکار کنم پسر کوچولوم هم بزرگ شده و هم مست،یه کارای عجیب غریبی میکنه :icon_eek:
مادم هم که چربی گرفته و نه تخم میذاره و نه پرنده فروشیا برش میدارن.نمی دونم چیکارش کنم.:icon_ques
باورم نمیشه یه روز پرنده هام نی نی بیارن.:icon_redf
همه چی دارن،اسباب بازی،چرخ و فلک،کف دریا ،قفس بزرگ،جاشونم تمیزه و هر روز هم ابشونو عوض میکنم ...
هر هفته هم حموم میکنن.به غذاشونم میرسم اما...:icon_cry:
خب دیگه سرتونو در اوردم.
یاحق.
mehsad
18 April 2009, 10:14 PM
درود
میگم از 8 تا تخم موجودی که داشتم الان 4 روزه فقط یه جوجه دراومده!
آخه چند روز هم از 21 روز رد شد...!
نمیدونم چرا بازدهی اینقدر پایین اومده!!!:icon_redf
هردفعه کمتر میشه!!!
دفعه اول 4 تا جوجو (6 تخم)
دفعه دوم 2 تا(5 تخم)
ایندفعه یه دونه!!!(8 تخم)
:icon_cry::icon_redf
m9780d
19 April 2009, 07:47 AM
برو خدا رو شکر کن من همینش رو هم ندارم آرزو دارم از 10تا1 دونه در بیاد البته اول باید جفت بشن!!!که نمیشن
mp2006
19 April 2009, 07:54 AM
با سلام
بالای نوک مرغ عشقم یعنی روی دماغش خیلی خشکه یعنی پوسته های خشک داره البته از اول هم داشت. به نظر شما چرا اینجوریه آیا مشکلی داره؟
sima shadab
19 April 2009, 10:02 AM
مادم هم که چربی گرفته و نه تخم میذاره و نه پرنده فروشیا برش میدارن.نمی دونم چیکارش کنم.:icon_ques
باورم نمیشه یه روز پرنده هام نی نی بیارن.:icon_redf
همه چی دارن،اسباب بازی،چرخ و فلک،کف دریا ،قفس بزرگ،جاشونم تمیزه و هر روز هم ابشونو عوض میکنم ...
هر هفته هم حموم میکنن.به غذاشونم میرسم اما...:icon_cry:
چرا اینقدر ناراحتی؟ اگه ازشون نگهداری می کنی که صواب کنی، پس بهشو فشار نیار چون اگه بخوان جوجه بیارن میارن. می دونم جوجه داشتن خیلی تجربه ی جالبیه ولی به نظر من بهشون فشار نیار. تو وظیفه ی خودت رو انجام بده و اگه جوجه می خوای برو دنبال یه جفت با تخم یا جوجه! :icon_cool
درود
هردفعه کمتر میشه!!!
دفعه دوم 2 تا(5 تخم)
اگه واقعا داری از همه نظر بهشون میرسی، چه اصراری به جوجه ی زیاد داری؟ من هر سری از 5تا تخم 4تاش در میومد ولی 2تاش زنده می موندن. هیچ وقت هم ناراحت نمی شدم چون انتظاری از این بیچاره ها نداشتم. حتما همین قدر توان دارن خوب! مگه می خوای جوچه کشی راه بندازی؟!:icon_arro
با سلام
بالای نوک مرغ عشقم یعنی روی دماغش خیلی خشکه یعنی پوسته های خشک داره البته از اول هم داشت. به نظر شما چرا اینجوریه آیا مشکلی داره؟
چند سالشه؟ تا جایی که من شنیدم اگه خیلی زیاد باشه ماله پیری هستش. تو اینترنت هم چند تا عکس دیدم که ماله مریضیشون بود. نمی دونم والا اطلاعات بیشتری ندارم. باید منتظر نظر اساتید بود. :icon_cool من مرغ عشق هام اینقدر که مریض نشدن من همه چی یادم رفته!!! هیچ وقت مشکلی براشون پیش نیومد! به همین خاطر تو جواب ها می مونم!
موفق باشید
N1M9
19 April 2009, 10:24 AM
سلام دوستان
2روز قبل که به مغازه رفته بودم ، مرغ عشق ماده ای دیدم که پرهایی یکدست به رنگ سفید و چشمانی قرمز داشت
اگه اشتباه نکنم آلبینو هست .. فروشنده می گفت نر این ماده فرار کرده و ماده هایی که با این بیچاره در یک مکان نگهداری می شدند حسابی خدمت این طفلی رسیده بودند و زخمیش کردند .. منم که دیدم اوضاع اینجوریه طاقت نیاوردم و از فروشنده خریدمش به همراه یک نر خیلی جوانتر ، ( از بقیه نرها مناسبتر به نظر می رسید )داخل قفسی جداگانه گذاشتم.. ( کنار بقیه مرغ عشق ها که همه دارای جفت و جوجه هستند نگذاشتم )
ماده خیلی بزرگتر از نر به نظر میاد ، با توجه به این که نر قبلی حدود 1 هفته است که فرار کرده ، امکان داره که با هم جفت بشند ؟؟ این اختلاف سنی چندین ساله مشکل ساز نیست ؟
sima shadab
19 April 2009, 11:18 AM
اگه اشتباه نکنم آلبینو هست .. ماده خیلی بزرگتر از نر به نظر میاد ، با توجه به این که نر قبلی حدود 1 هفته است که فرار کرده ، امکان داره که با هم جفت بشند ؟؟ این اختلاف سنی چندین ساله مشکل ساز نیست ؟
بله حدستون درسته و آلبینو هست. در مورد جفت خوردنش هم باید بزاری یه مدت بگذره ببینی اوضاع چی جوری پیش میره.
دیروز گل پسرم charming خان که الان دقیقا 1 سالشه قصد داشت با ویونای بیچاره که 1ماهشه جفت گیری کنه! هی پاشو میزاشت و میرفت بالا و خودش هم میومد پائین:icon_arro:icon_neut اون بیچاره هم هیچی نمی گفت و به ظاهر نمی دونست قضیه از چه قراره!!! :icon_arro
کل بهشون خندیدم. ویونا که خیلی پسرم رو دوست داره، پسر ما هم که به ظاهر کم کم داره از ویونا خوشش میاد! تصور اینکه این کوچولو برام جوجه بیاره خیلی با مزه هستش!
راستی بچه ها، از امیر فؤاد خبری ندارین؟ چند وقتی هست که نمیاد تو سایت. نگرانش شدم. ایشالله که هرجا هست موفق باشه و به اینجا هم سر بزنه و ما رو از اطلاعات خوبش بی بهره نکنه :icon_cool
4rooos
19 April 2009, 12:35 PM
چرا اینقدر ناراحتی؟ اگه ازشون نگهداری می کنی که صواب کنی، پس بهشو فشار نیار چون اگه بخوان جوجه بیارن میارن. می دونم جوجه داشتن خیلی تجربه ی جالبیه ولی به نظر من بهشون فشار نیار. تو وظیفه ی خودت رو انجام بده و اگه جوجه می خوای برو دنبال یه جفت با تخم یا جوجه! :icon_cool
موفق باشید
سیما جان من کاریشون ندارم ولی خب همه دوست دارن جوجه های پرنده هاشونو ببینند.تازه برا هرکی پرنده میگیرم تخم میذارن اما واسه خودم هیچ.
من نگهداری از پرنده ها رو دوست دارم.
nikpendar
19 April 2009, 01:05 PM
سلام دوستان
2روز قبل که به مغازه رفته بودم ، مرغ عشق ماده ای دیدم که پرهایی یکدست به رنگ سفید و چشمانی قرمز داشت
اگه اشتباه نکنم آلبینو هست .. فروشنده می گفت نر این ماده فرار کرده و ماده هایی که با این بیچاره در یک مکان نگهداری می شدند حسابی خدمت این طفلی رسیده بودند و زخمیش کردند .. منم که دیدم اوضاع اینجوریه طاقت نیاوردم و از فروشنده خریدمش به همراه یک نر خیلی جوانتر ، ( از بقیه نرها مناسبتر به نظر می رسید )داخل قفسی جداگانه گذاشتم.. ( کنار بقیه مرغ عشق ها که همه دارای جفت و جوجه هستند نگذاشتم )
ماده خیلی بزرگتر از نر به نظر میاد ، با توجه به این که نر قبلی حدود 1 هفته است که فرار کرده ، امکان داره که با هم جفت بشند ؟؟ این اختلاف سنی چندین ساله مشکل ساز نیست ؟
كار خيلي خوبي كردي...
اگر نر و ماده هر دو آماده باشند با هم جفت ميخورن ...
mehsad
19 April 2009, 01:58 PM
اگه واقعا داری از همه نظر بهشون میرسی، چه اصراری به جوجه ی زیاد داری؟ من هر سری از 5تا تخم 4تاش در میومد ولی 2تاش زنده می موندن. هیچ وقت هم ناراحت نمی شدم چون انتظاری از این بیچاره ها نداشتم. حتما همین قدر توان دارن خوب! مگه می خوای جوچه کشی راه بندازی؟!:icon_arro
خب بهشون میرسم...
والا به خدا من جوجه نخواستم ازشون...! :icon_eek:خودشون اصرار دارن هی جوجو بدن! من کلی خواستم جواشون کنم و تقویتشون کنم.....خودشون طاقت ندارن:icon_mrgr..من ناراحت اینم که آخه طفلی تخمو که میزاره...! :icon_twisخب آخه بیچاره دلش میخاد جوجه هاشم ببینه دیگه!!! :icon_redf
ولی ایندفعه جداشون میکنم که مامانی هم یه هوای بخوره...بیچاره ت واین مدت 6 ماه 3 دوره تو لونه بوده!!!:icon_conf
مهربانو
19 April 2009, 06:43 PM
سلام دوستان
این جفت جدیدایی که خریدم
یک جفتشون رفتار خوبی با هم دارن بخصوص ماده به نر خیلی لطف داره:icon_arroتازیگیا هم می خواد پاشو بزاره رو کمر نر :icon_twisاین رفتار واسه چیه ؟ این ماده که می گم همونه که تخمشو شکست از بعد از اون با نر خیلی جوره اما نره شدت لاوش به اندازه ماده نیست
nikpendar
19 April 2009, 07:02 PM
خب بهشون میرسم...
والا به خدا من جوجه نخواستم ازشون...! :icon_eek:خودشون اصرار دارن هی جوجو بدن! من کلی خواستم جواشون کنم و تقویتشون کنم.....خودشون طاقت ندارن:icon_mrgr..من ناراحت اینم که آخه طفلی تخمو که میزاره...! :icon_twisخب آخه بیچاره دلش میخاد جوجه هاشم ببینه دیگه!!! :icon_redf
ولی ایندفعه جداشون میکنم که مامانی هم یه هوای بخوره...بیچاره ت واین مدت 6 ماه 3 دوره تو لونه بوده!!!:icon_conf
مهساد جان به نظر من مشکل از ماده نیست ... پرنده نر ضعیف شده است و نمی تواند تخمها را نطفه دار کند... باید جداشون کنی بصورتی که همدیگر ببینند تا توی لک نرن...
mehsad
19 April 2009, 07:06 PM
مهساد جان به نظر من مشکل از ماده نیست ... پرنده نر ضعیف شده است و نمی تواند تخمها را نطفه دار کند... باید جداشون کنی بصورتی که همدیگر ببینند تا توی لک نرن...
درود و خوش آمد مجدد به شما
آخه اون سری که تخماش 2تا از 5 تا جوجه شد...توش جنین بودا...! یعنی نطفه داشته ولی خب به نتیجه نرسید!
ولی این دفعه سومی که من هنوز توی تخما رو ندیدم که جنین داره یا نه!
درست میگی د این دفعه جداشون میکنم.
با سپاس از راهنماییتون.
بدرود
nikpendar
19 April 2009, 07:13 PM
گاهی اوقات جنین بعلت اینکه ضعیف است ممکن است داخل تخم بمیرد که این هم به ضعف نر برمی گردد...
zeuss
19 April 2009, 09:37 PM
بچه ها من این پرنده هامو بیشتر از 1ماهه که خریدم ولی نمیدونم چرا خانومه نمیره تو لونه:icon_eek:تازه یکی دو روزی میشه که فقط کلشو میکنه توی لونه و در میاره.انگار میترسه بره تو!!!! حالا به نظرتون چجوریاس؟این طبیعیه یا نه؟کی میره تو لونه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_cry:
eastern
19 April 2009, 10:52 PM
بچه ها! الان که دارم می نویسم اشک تو چشمام جمع شده....:icon_cry: ولی می دونم اگه بیشتر از این پیشم می موندن، ظلم بود بهشون. گناه داشتن جفت نداشتن... :icon_surp
متاسفم سیما جان. حیف پسته خانم. اما منم امیدوارم که پیش کسی برن که مثل تو ازشون نگهداری کنه. اگر تهران بودی که چندتاشون رو می گرفتم ازت.
من 2-3 روزی هست که از شهرمون برگشتم. همونطور که تلفنی بهت گفتم. بچه های من تو این مدت 1 سالی که منو ندیده بودن تخم نذاشتن. اما در این یک ماه مسابقه داشتن برای تخم گذاری ! هر چی گفتم که من دارم می رم و کسی نیست جوجه ها رو نگهداری کنه فایده نداشت ! امیدوارم حداقل نی نی ها رو شوت نکنن از لونه ها بیرون که کسی نیست جمعشون کنه.
به هر حال همین روزا باید سر و کلشون پیدا بشه. نمی دونم نسل چندم هستند. خدا می دونه .. من که حسابش رو ندارم.
aminboy_70
19 April 2009, 11:02 PM
بچه ها من این پرنده هامو بیشتر از 1ماهه که خریدم ولی نمیدونم چرا خانومه نمیره تو لونه:icon_eek:تازه یکی دو روزی میشه که فقط کلشو میکنه توی لونه و در میاره.انگار میترسه بره تو!!!! حالا به نظرتون چجوریاس؟این طبیعیه یا نه؟کی میره تو لونه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_cry:
سلام بر همه با اجازه اساتید محترم:lover:
دوست عزیز نگران نباش این رفتارا تو ماده عادیی داره لونه رو بررسی می کنه سعی کن هنگام بررسی نزدیکش نباشی بزار کارشو بکنه! :icon_surp
شما فقط خوب بهشون برس.
در ضمن از این که دیدم eastern عزیز دوباره اومده خیلی خوشحال شدم:icon_arro
mp2006
20 April 2009, 09:05 AM
با سلام
نمی دونم چند سالش است من خودم 10 ماهه که خریدمش بالای نوک مرغ عشقم یعنی روی دماغش خیلی خشکه یعنی پوسته های خشک قهوه ای داره البته از اول هم داشت.عکسش رو در آلبوم عکس هام گذاشتم .لطفا اگر زحمتی نیست نظر خودتون رو بگید .
shahreghods
20 April 2009, 10:23 AM
سلام من دو تا مرغ عشق دارم قبلا سابقه جوجه داشتن اما پیش من نه حدود یک هفته میشه آوردمشون خونمون اما اصلا نره نه دونه میده به نوکه ماده نه عشق بازی میکنن خیلی هم ساکتن اما صدای مرغ عشقایی که تو موبایل دارم میزارم شارژ میشن اما اصلا عشق بازی نمی کنن ((توی لک رفتن یعنی چی ))ممکنه اینطور شده باشن در کل چیکار کنم یه کمی بخونن شاد باشن از غذا و دون مشکلی ندارن میوه و سبزی هم نمی خورن لونه رو بردارن 3 روزه گذاشتم عکس العملی هم انجام نمی دن
sh00k00f
20 April 2009, 10:59 AM
شما اول بزار به محیط خونه و جاشون عادت بکنن بعد چنان واسط سرو صدا میکنن که آسی شی ...
اکثرا دو هفته ایی به محیط عادت میکنن ... شما فعلا لونه رو بردار بزار اینا به محیط اول عادت بکنن
nikpendar
20 April 2009, 12:59 PM
با سلام
نمی دونم چند سالش است من خودم 10 ماهه که خریدمش بالای نوک مرغ عشقم یعنی روی دماغش خیلی خشکه یعنی پوسته های خشک قهوه ای داره البته از اول هم داشت.عکسش رو در آلبوم عکس هام گذاشتم .لطفا اگر زحمتی نیست نظر خودتون رو بگید .
اين ماده آماده جفت گيري و تخم گذاري هستش ... يك نر آماده ميخواد.
mp2006
20 April 2009, 01:58 PM
اين ماده آماده جفت گيري و تخم گذاري هستش ... يك نر آماده ميخواد.
اتفاقا یه نر خیلی سالم و قوی دارم که خیلی مسته و چند ماهه که تلاش می کنه با این ماده جفتگیری بکنه ولی ماده به هیچ وجه اجازه نمی ده و با نوک تیزش حسابی نره رو گوشمالی میده .شرایط زندگی شون هم خوبه غذا ، میوه ، سبزی ، کاهو ، پوست تخم مرغ ، کف دریا و ... هم مهیا است.
nikpendar
20 April 2009, 03:15 PM
دوست عزيز تا وقتي جفت نخورن كه ماده اجازه جفت گيري نميده ... بايد شرايط مكاني هم مهيا باشه تا جفت بخورن ... البته شما هم بايد صبر داشته باشي ...
چند وقته كه اين دوتا كنار همديگه هستند؟ شرايط نگهداريشون رو ميشه توضيح بدي؟
mp2006
20 April 2009, 03:27 PM
دوست عزيز تا وقتي جفت نخورن كه ماده اجازه جفت گيري نميده ... بايد شرايط مكاني هم مهيا باشه تا جفت بخورن ... البته شما هم بايد صبر داشته باشي ...
چند وقته كه اين دوتا كنار همديگه هستند؟ شرايط نگهداريشون رو ميشه توضيح بدي؟
خدمت شما دوست عزیزم عرض کنم که من همین یک جفت مرغ عشق را دارم داخل یک قفس زیبا به همرا یک لانه ،حدودا 10 ماه هست که اینها را دارم نر و ماده کاملا با هم جفت هستند یعنی به هم غذا می دهند(بیشتر نر به ماده غذا میده) همدیگر را تیمار می کنند ، با هم بازی می کنند و ظاهرا خیلی همدیگر را دوست دارن ولی وقتی نره مست میشه و می خواهد جفتگیری بکنه یکدفعه اخلاق ماده عوض می شه و به هیچ وحه اجازه نمیده.
eastern
20 April 2009, 05:49 PM
با سلام
دوست عزیز مرغ عشق شما از مرحله جوونی گذشته. رنگ و مدل پوست بینی اش نشون می ده که سرد و گرم روزگار چشیده. این حالت که رنگ بینی به قهوه ای تبدیل میشه و خشک به نظر میرسه برای مرغ عشقهای مسن عادیه.
مرغ عشقهای ماده زودتر و بیشتر از نرها این حالت رو پیدا می کنن. اما جای نگرانی نیست و تو همین سن و حتی بیشتر هم می تونن برات نوه و نبیره بیارن. به شرطی که از نظر تغذیه بهشون خوب برسی.
موفق باشی
mehsad
20 April 2009, 08:38 PM
درود
امروز دیدم 3 تا جوجو تو لونه هست.:icon_wink..خیلی امیدوار شدم.:icon_excl..خوشحالم :icon_sad:حالا بازم 3 تا خوبه.....بیچاره مامانه داشت دپرس میشد!:icon_razz
nikpendar
21 April 2009, 07:58 AM
خدمت شما دوست عزیزم عرض کنم که من همین یک جفت مرغ عشق را دارم داخل یک قفس زیبا به همرا یک لانه ،حدودا 10 ماه هست که اینها را دارم نر و ماده کاملا با هم جفت هستند یعنی به هم غذا می دهند(بیشتر نر به ماده غذا میده) همدیگر را تیمار می کنند ، با هم بازی می کنند و ظاهرا خیلی همدیگر را دوست دارن ولی وقتی نره مست میشه و می خواهد جفتگیری بکنه یکدفعه اخلاق ماده عوض می شه و به هیچ وحه اجازه نمیده.
دوست عزيز همانطور كه ميدانيد و بارها در مباحث مطرح گرديده است ، بودن طولاني نر و ماده در كنار هم و تيمار كردن و غذا دادن بمعناي كامل جفت خوردن نيست ... بعنوان مثال خودم پرنده نر و ماده اي داشتم كه از جوجگي اينها را بزرگ كردم و اينها كاملا باهم جور بودند و تيمار كردن و غذا دادن براي اينها عادي بود و حتي ماده به تخمگذاري هم رسيد ولي تخم ها بي نطفه بودند . جالب بود كه تمام رفتارهاي يك جفت را داشتند ولي ماده در حالي كه تخم هم مي گذاشت اما اجازه جفت گيري نميداد... بالاخره يك روز با جسد ماده در كف قفس مواجه شدم در حاليكه پشت سرش كاملا داغون شده بود . نر انتقام خودش را گرفت و ماده زيباي مرا با ضربات متوالي نوكش كشت ... :icon_eek: براي همين اين رفتارها را به منزله جفت خوردن نگذاريد.
پيشنهاد من اين است كه براي نر آماده خود يك ماده بالغ ديگر قرار دهي تا توي لك نرود ... حيف است كه پرنده ات آماده باشد و استفاده نكني... موفق باشي
m9780d
21 April 2009, 08:24 AM
همچنان بدون جفت گیری و بچه ی گوگولی
خسته شدم دیگه برام انگیزه ای نمونده
ما که...
nikpendar
21 April 2009, 08:49 AM
همچنان بدون جفت گیری و بچه ی گوگولی
خسته شدم دیگه برام انگیزه ای نمونده
ما که...
دوست عزيز من هم زماني مثل شما بودم ... 2 تا ماده داشتم كه در چند مرحله نزديك 30 تا تخم گذاشتن ... روي تخم ها ميخوابيدن و بعد از 20 روز وقتي ميديدم تخم ها درنيومده ، تخم ها رو ميشكستم و ميديدم هيچي توش نيست و زرده و سفيده خشك شدن ... تصور كن 20 روز انتظار بكشي و بعدش هيچي اونهم چندبار ... خيلي سخت بود و ميخواستم بيخيالش بشم ولي گفتم يكبار ديگه بصورت اصولي ميرم جلو و براشون برنامه غذايي منظم قرار دادم و ميوه و سبزيجات و ويتامين و ... بصورت مرتب و منظم بهشون دادم و بالاخره وقتي صداي جيك جيك اولين جوجه رو شنيدم تمام خستگيم در رفت... من موفق شدم :icon_excl
حالا چندين جفت دارم كه همه هم جوجه دارن و هيچ خستگي هم احساس نمي كنم...:icon_cool
sima shadab
21 April 2009, 10:57 AM
اینا خیلی خنده دارن! همین که کلّه اش رو می کنه تو جای شکرش باقیه که لااقل به فکر هست! می بینی میره تو و میاد بیرون،5دقیقه بعد با ترس سرش رو می کنه تو که انگار کسی تو نشسته! می دونی چیه؟ به نظرم اینا همه بر طبق غریزه هست. چون اینا تو سوراخ درخت ها لونه درست می کنن و باید اونو خوب چک کنن که نکنه ماری چیزی توش باشه. به همین خاطره که وقتی لونه های پلاستیکی رو هم بررسی می کنن با ترس و لرز بررسی می کنن:icon_wink:icon_arro ولی نگران نباش. همین که طرف لونه میره یه نشونه ی خوبه. :icon_cool
متاسفم سیما جان. حیف پسته خانم. اما منم امیدوارم که پیش کسی برن که مثل تو ازشون نگهداری کنه. اگر تهران بودی که چندتاشون رو می گرفتم ازت.
.
آره خیلی حیف شدن:icon_redf ایشالله اینجوری بشه. اگه می دونستم که می خوای چند تاشون رو که میومدم تهران برات میاوردم، مخصوصا پسته خانم رو! :icon_surp ایشالله نی نی های تو هم همه سالم به دنیا بیان و مامان باباشون ازشون خوب مراقبت کنن. :icon_cool
در ضمن از این که دیدم eastern عزیز دوباره اومده خیلی خوشحال شدم:icon_arro
این ایسترن عزیز به نظر من که همیشه به سایت سر می زنه ولی هر وقت مورد خاصی بشه نظر خودشون رو میگن:icon_surp ببین چه زود نظرشون رو در مورد پسته خانم من دادن:icon_arro چون علاقه ی زیادی به پسته خانم من داشتن فوراً جواب من رو دادن:icon_arro
سلام من دو تا مرغ عشق دارم قبلا سابقه جوجه داشتن اما پیش من نه حدود یک هفته میشه آوردمشون خونمون اما اصلا نره نه دونه میده به نوکه ماده نه عشق بازی میکنن خیلی هم ساکتن اما صدای مرغ عشقایی که تو موبایل دارم میزارم شارژ میشن اما اصلا عشق بازی نمی کنن ((توی لک رفتن یعنی چی ))ممکنه اینطور شده باشن در کل چیکار کنم یه کمی بخونن شاد باشن از غذا و دون مشکلی ندارن میوه و سبزی هم نمی خورن لونه رو بردارن 3 روزه گذاشتم عکس العملی هم انجام نمی دن
نگران نباش. مال اینه که جابجا شدن و تا به محیط جدید خو بگیرند طول می کشه. فقط حواست باشه که جایی بزاریشون که استرس نداشته باشن.
همگی موفق باشید!
shahreghods
21 April 2009, 02:13 PM
سلام مرغ عشق نر من پاهاش رو میکوبه به چوب و میله ای که روش وایساده یکی درمیون هم میکوبه مثل تیک عصبی :icon_arro چیکارش کنم و اینکه اگر باهم کاری نکن جفتگیری نکن عشق بازی نکن جداشون کنم تو همون قفس با یه محافظ که هم رو ببینن اما نتونن به هم نزدیک بشن ؟ تو لک رفتن یعنی چی ؟ماده من خیلی آمادس اما نره اصلا هیچکاری نمی کنه خوبه نر آماده بگیرم ؟یا اون هم کلی طول میکشه جفت بشن ؟
shahreghods
21 April 2009, 02:50 PM
سلام یه مرغ عشق نر آماده جفتگیری می خوام اگر کسی می تونه کمکم کنه بگه قیمتش هم برام بزنه ممنون
مهربانو
21 April 2009, 04:32 PM
دوست عزيز من هم زماني مثل شما بودم ... 2 تا ماده داشتم كه در چند مرحله نزديك 30 تا تخم گذاشتن ... روي تخم ها ميخوابيدن و بعد از 20 روز وقتي ميديدم تخم ها درنيومده ، تخم ها رو ميشكستم و ميديدم هيچي توش نيست و زرده و سفيده خشك شدن ... تصور كن 20 روز انتظار بكشي و بعدش هيچي اونهم چندبار ... خيلي سخت بود و ميخواستم بيخيالش بشم ولي گفتم يكبار ديگه بصورت اصولي ميرم جلو و براشون برنامه غذايي منظم قرار دادم و ميوه و سبزيجات و ويتامين و ... بصورت مرتب و منظم بهشون دادم و بالاخره وقتي صداي جيك جيك اولين جوجه رو شنيدم تمام خستگيم در رفت... من موفق شدم :icon_excl
حالا چندين جفت دارم كه همه هم جوجه دارن و هيچ خستگي هم احساس نمي كنم...:icon_cool
تو پرنده های من هم میشه اینکار و انجام داد یعنی واسه نر آماده یه جفت دیگه بگیرم؟
من الان یه نر مست دارم(همون سری اولیا)که ماده اجازه جفت گیری نمی ده و یه ماده مست دارم(سری دومیا)که نر بهش بی توجه و کامل جفت نشدن میشه این ماده رو بزرم کنار این نر؟
با هم جفت میشن؟
سری اولیا از دوری چیزیشون نمیشه؟
اصلا میشه اینکارو کرد؟یا بزارم همینجوری که هست بمونه؟
sima shadab
21 April 2009, 08:32 PM
سلام مرغ عشق نر من پاهاش رو میکوبه به چوب و میله ای که روش وایساده یکی درمیون هم میکوبه مثل تیک عصبی :icon_arro چیکارش کنم و اینکه اگر باهم کاری نکن جفتگیری نکن عشق بازی نکن جداشون کنم تو همون قفس با یه محافظ که هم رو ببینن اما نتونن به هم نزدیک بشن ؟ تو لک رفتن یعنی چی ؟ماده من خیلی آمادس اما نره اصلا هیچکاری نمی کنه خوبه نر آماده بگیرم ؟یا اون هم کلی طول میکشه جفت بشن ؟
:icon_winkرقص پا میره دیگه! چی کارش داری. از این دلقک بازی ها زیاد در میارن:icon_arro
تو لک رفتن همون افسردگیه!
اگه می خوای جوجه بگیری ازشون یه نر مست بگیر. (آماده ی جفت گیری، از اونا که هی واسه خودشون آواز می خونن و آدم رو کر می کنن!)
موفق باشی:icon_cool
nikpendar
22 April 2009, 08:08 AM
تو پرنده های من هم میشه اینکار و انجام داد یعنی واسه نر آماده یه جفت دیگه بگیرم؟
من الان یه نر مست دارم(همون سری اولیا)که ماده اجازه جفت گیری نمی ده و یه ماده مست دارم(سری دومیا)که نر بهش بی توجه و کامل جفت نشدن میشه این ماده رو بزرم کنار این نر؟
با هم جفت میشن؟
سری اولیا از دوری چیزیشون نمیشه؟
اصلا میشه اینکارو کرد؟یا بزارم همینجوری که هست بمونه؟
اگر در مورد مست بودنشون مطمئن هستي و ميخواي جفتشون بندازي مشكلي نيست و ميتوني نر و ماده رو در كنار هم قرار بدي بطوريكه جفت قبلي خودشون رو نبينن و صداشون رو نشنون...:icon_evil
تنها نكته اي كه وجود دارد اينه كه ديگه بعد از جفت شدن نبايد جداشون كني تا باز با جفت قبلي خودشون قرارشون بدي... موفق باشي.:icon_cool
m9780d
25 April 2009, 09:23 AM
سلام آقا بلاخره دیروز که من نبودم مادرم میگفت این ماده ما یه 20 دقیقه رفته بوده تو لونه و اونجا نشسته بوده بعد اومد بیرون تا الان هم دیگه تو نرفته
این نشانه خوبی هست؟؟
بعد یه چیز جالب شاید هم عجیب این خانومی ما همش دنباله آقامون هست جای اینکه برعکس باشه آقاهه کلاس میزاره و پا نمیده
AlexiLaiho
25 April 2009, 05:34 PM
درود
ببخشید میخواستم بدونم یک نر و دوماده در یک قفس مشکلی برای جفتگیری
ایجاد نمیکنه ؟ من تازگی یه ماده خریدم انداختم پهلوی دو جفتی که قبلا داشتم
راستش از ماده قبلیم ناامید شده بودم خیلی بی احساسه . بهتره جداشون کنم یا
نه ؟
26 April 2009, 06:22 AM
دوستان حرفه ای و کار بلد در زمینه مرغ عشق
از جمله Eastern و بقیه ی دوستان کار بلد و با تجربه نظر تون را جع به این دو جلد کتاب چیه؟
نام کتاب: مرغ عشق (شناخت، نگهداري، تغذيه، امراض، تکثير و پرورش) نويسنده/مترجم: آنته ولتر,علي فرشچي انتشارات: روز بهان (http://kotobiran.net/PublisherBooks.aspx?PubId=231) وب سايت: _ تاريخ انتشار: 1386/9/6 نوبت انتشار: 10 شابک: 964-5529-31-X تعداد صفحات: 96 قطع: وزيري نوع جلد: شوميز قيمت: 17500 ریال وزن: نا معلوم
و
نام کتاب: مرغ عشق: شناخت و نگهداري 89 رنگ مختلف تکثير و پرورش، بيماريها، امور ارثي نويسنده/مترجم: تئو وينس,علي فرشچي انتشارات: روز بهان (http://kotobiran.net/PublisherBooks.aspx?PubId=231) وب سايت: _ تاريخ انتشار: 1382/3/25 نوبت انتشار: 1 شابک: 964-5529-92-1 تعداد صفحات: 168 قطع: رحلي نوع جلد: سلفون قيمت: 75000 ریال وزن: نا معلوم توضيحات : "اين كتاب حاوي اطلاعاتي است درباره مرغ عشق كه در خصوص نگهداري، تكثير و پرورش اين پرنده به تفصيل بحث و بررسي گرديده است .همچنين زندگي آزاد پرنده در وطنش استراليا و نيز چگونگي راه يافتنش به اروپا و اهلي شدنش از جمله مباحث كتاب هستند .فصلهاي كتاب با اين عناوين سامان يافته است :شناخت مرغ عشق ;مرغ عشق در 89رنگ مختلف ;نگهداري مرغ عشق ; تغذيه مرغ عشق ;محل زندگي مرغ عشق ;بيماريها و نحوه معالجه آنها ;تكثير و پرورش مرغ عشق ;انتخاب و خريد پرندگان براي پرورش ;لانه سازي و خوابيدن روي تخمها و پرورش جوجهها ;اختلالات و بيماريهاي ناشي از پرورش ;مرغ عشق يك پرنده نمايشي ."
آیا یک صفر کیلومتر مثل من پس از خوندن این کتب میتونه راه به جایی ببره یا اینکه نه و اینکه بیشتر کار عملیه
و تجربی هست و کتاب خوندن راجع بهش خیلی موثر نخواهد بود.
اگر لطف کنید و جواب بدهید ممنون شما خواهم شد
sima shadab
26 April 2009, 11:56 AM
دوستان حرفه ای و کار بلد در زمینه مرغ عشق
از جمله Eastern و بقیه ی دوستان کار بلد و با تجربه نظر تون را جع به این دو جلد کتاب چیه؟
آیا یک صفر کیلومتر مثل من پس از خوندن این کتب میتونه راه به جایی ببره یا اینکه نه و اینکه بیشتر کار عملیه
و تجربی هست و کتاب خوندن راجع بهش خیلی موثر نخواهد بود.
با سلام، من کتاب اول رو خوندم و به میشه گفت اینقدر خوندمش که حفظ شدمش! کتاب دوم رو تعریفش رو شنیدم. به نظر من چه اون کتاب هارو بخونی چه تمام فروم های این سایت رو هردوش خوبه. به نظر من کتاب اول رو بگیر و بخون و چون مرغ عشق داری، تئوری حساب نمیشه!
و بعد از خوندن اون شروع کن این سایت رو بخون (به طور کامل و با صبر و حوصله)
کتاب دومی هم برای حرفه ای کار کردنه و چون نویسنده ی اون خارجیه، ممکنه بعضی شرایط تفاوت داشته باشه.
در هر صورت نگران نباش. :icon_cool
sima shadab
26 April 2009, 12:14 PM
درود
نه ؟
به قول کرمانشاهی ها یهو دیدی شد گیس کِشی:icon_lol: اگه ماده ی قبلیت همینجوری بی احساس بمونه اتفاقی نمیفته! ولی اگه یهو حسّ حسادت زنانه در درونش تبلور کنه.... خدا آخر عاقبتشون رو به خیر کنه!!! :icon_arro فعلا مواظبشون باش ببین چی میشه. کلا ببین عکس العمل چیه! به محض مشاهده ی کوچکترین نفرت، جداشون کن!
mehsad
26 April 2009, 05:20 PM
درود
جوجو های من امروز 5 تا شدن از 8 تخم..!:icon_excl:icon_sad::icon_razz
ولی یه تخمها مفقود شده ...نیست...5 تا جوجو و 2 تا تخم!:icon_twis
نمیدونم اون یه تخم دیگه کجاست!!!:icon_ques
ولی اون اخریه بیچاره به پشت افتاده تکون هم نمیخوره!!!:icon_idea
:icon_sad: خیلی خوشحالم
mohammad.1020315
27 April 2009, 03:21 AM
با سلام، من کتاب اول رو خوندم و به میشه گفت اینقدر خوندمش که حفظ شدمش! کتاب دوم رو تعریفش رو شنیدم. به نظر من چه اون کتاب هارو بخونی چه تمام فروم های این سایت رو هردوش خوبه. به نظر من کتاب اول رو بگیر و بخون و چون مرغ عشق داری، تئوری حساب نمیشه!
و بعد از خوندن اون شروع کن این سایت رو بخون (به طور کامل و با صبر و حوصله)
کتاب دومی هم برای حرفه ای کار کردنه و چون نویسنده ی اون خارجیه، ممکنه بعضی شرایط تفاوت داشته باشه.
در هر صورت نگران نباش. :icon_cool
سلام و عرض ادب به شما
البته من کار خوندن فرم های سایت رو از دیشب شروع کردم اول هم از قسمت مطالب آرشیو شروع کردم
اما راستش من برای پیشگیری از همین کار دنبال کتاب رفتم چون اینکار هم خیلی وقت گیره هم یه
جورایی البته فقط یه جورایی جامع نیست
که اونم دلیلش فکر کنم اینه که هر کس مشکل پرنده ی خودش رو مطرح می کنه و اساتید هم راح حل رو میدن که البته خیلی هم خوبه
یعنی من فکر میکنم به نوعی برای خواننده تمرین و تکرار مشکلات و راه حل هاست حتی به اظافه ی مشکلات نادر یا کمتر پیش بینی شده
اما به هر حال خیلی حوصله میخواد ضمن اینکه من در همین قسمت (مقاله ها و کتاب هایی در رابطه با مرغ عشق) دو مقاله از آقای sam_912 (http://www.phalls.com/showthread.php?t=51141) دانلود کردم که خیلی خوب به خصوص جلد دوم و با مطالعه ای که در قسمت مطالب آرشیو وبعضا دیگر قسمت ها داشتم متوجه شدم این دو مقاله به نوعی اومده و مطالب در سطح وب رو جمع آوری کرده و سامان داده که این رو البته خود نویسنده هم در مقدمه ذکر کرده و کلان بسیاری از مطالب مفید در قسمت مطالب آرشیو رو منظم و کنارهم قرار داده که دیگه نیازی نیست خواننده ای مثل من کل سایت رو بخونه
در واقع منم به خاطر همین مساله از اساتید پرسیدم که آیا این کتب ها رو قبول دارند تا ببینم نظر اونها چیست
سوال :
آیا واقعا سیر و سفر در سایت و تالار مرغ عشق ها در صورت مطالعه ی کامل این دوجلد کتاب بازم لازم و مفیده؟؟؟؟؟
راستی نویسنده های این دو کتاب هر دو خارجی هستند
شما نظرتون راجع به این کتاب که خوندی چی بود چطور بود
کاش اون یکی هم رو خونده بودی اون وقت نظرت کلی کارشناسانه بود!!!
nikpendar
27 April 2009, 09:02 AM
خوشحالم که می بینم داری به نتیجه دلخواه میرسی ... به شما گفتم که اگر صبر کنی اتفاق های جالبی خواهد افتاد :icon_evil
sima shadab
27 April 2009, 11:21 AM
سلام و عرض ادب به شما
البته من کار خوندن فرم های سایت رو از دیشب شروع کردم اول هم از قسمت مطالب آرشیو شروع کردم
.....
دوست عزیز، همونطور که در پست قبلم هم گفتم، به نظر من اول کتاب آنته ولتر رو بخون و بعد برای ممارست بیشتر سایت رو دنبال کن.
کتاب دومی به نظر من برای اینکه حرفه ای بخوای به تکثیر بپردازی خیلی خوبه. ولی تجربه هم قسمت اعظم کار رو تشکیل میده و خیلی خوب میشه وقتی تجربه با علم همراه میشه یا برعکس.
به نظر من اینکه شما مقاله های آقای sam_912 رو بخونی خوبه ولی هیچ وقت کافی نخواهد بود. فعالیت شما باید پویا باشه و استمرار داشته باشه. این نظر شخصی منه.
من با اینکه الان دو ساله مرغ عشق دارم و تا حالا مشکل خاصی براشون ایجاد نشده، ولی هر روز به سایت سر می زنم و البته شاید بتونم بگم عاشق جمع صمیمی اینجا هستم. اگه یه روز نیام تو سایت واقعا احساس ناراحتی می کنم!
در هر صورت این به خودت بستگی داره که چه طور به اینجا سر بزنی و این به وقت و علاقه ی شما به این پرندگان مهربون برمی گرده. :icon_wink
امیدوارم همیشه موفق باشی. :icon_cool
m9780d
27 April 2009, 02:48 PM
درود
جوجو های من امروز 5 تا شدن از 8 تخم..!:icon_excl:icon_sad::icon_razz
ولی یه تخمها مفقود شده ...نیست...5 تا جوجو و 2 تا تخم!:icon_twis
نمیدونم اون یه تخم دیگه کجاست!!!:icon_ques
ولی اون اخریه بیچاره به پشت افتاده تکون هم نمیخوره!!!:icon_idea
:icon_sad: خیلی خوشحالم
خوش به حالت
پر راست بچه هات روی سر بچه های بی غیرت من:icon_arro
ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم بلاخره اوله کاره دیگه:icon_neut
ماده من امروز تو دهن نره دونه میزاشت و نره مستی میکرد خلاصه ماده توی لونه رفت و داره دستمال کاغذی جمع میکنه(براش گذاشتم کف قفس) خلاصه امیدوارم ایندفعه یه خبرهایی بشه
به نظر شما این نشانه خوبی هست؟؟؟
mehsad
27 April 2009, 09:50 PM
خوش به حالت
پر راست بچه هات روی سر بچه های بی غیرت من:icon_arro
ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم بلاخره اوله کاره دیگه:icon_neut
ماده من امروز تو دهن نره دونه میزاشت و نره مستی میکرد خلاصه ماده توی لونه رفت و داره دستمال کاغذی جمع میکنه(براش گذاشتم کف قفس) خلاصه امیدوارم ایندفعه یه خبرهایی بشه
به نظر شما این نشانه خوبی هست؟؟؟
درود
ای بابا من حتما سفارشتونو به جوجه هام میکنم..!:icon_lol:
شما مگه چند وقته که جفتاتو داری؟:icon_roll
برعکسه..؟ نر تو دهن ماده دونه میزاره آخه!!!!!....عجیبه..! :icon_twis
تازه مرغ عشقای من اصلا علاقه به کاغذ و دستمال و اینا ندارن...ولی خب مال شما لابد این کارشونم برعکسه!!!:icon_razz
ولی خب....فکر کنم دارین بازی میکنن چون مرغ عشق علاقه زیادی به جویدن و ریز ریز کردن داره.:icon_mrgr
بله نشونه خوبیه و تمایل به جفت گیری و شروع تخمگزاری رو نشون میده!:icon_sad:
این دفعه حتما نوه هاتو میبینی نگران نباش.:icon_arro
mehsad
28 April 2009, 07:49 PM
درود
دوستان میگم من واسه مرغ عشقام میخوام ماسه بزارم....:icon_excl
ماسه ای که کنار ساحل هست....حالا این ماسه که به خاطر اب دریا شوره و نمکش بالاست...! :icon_eek:
نمک برا مرغ عشق ضرر داره!!! من چیکار کنم؟ بشورمشون؟یا همینجوری بزارم براشون؟:icon_twis
m9780d
28 April 2009, 08:58 PM
درود
ای بابا من حتما سفارشتونو به جوجه هام میکنم..!:icon_lol:
شما مگه چند وقته که جفتاتو داری؟:icon_roll
برعکسه..؟ نر تو دهن ماده دونه میزاره آخه!!!!!....عجیبه..! :icon_twis
تازه مرغ عشقای من اصلا علاقه به کاغذ و دستمال و اینا ندارن...ولی خب مال شما لابد این کارشونم برعکسه!!!:icon_razz
ولی خب....فکر کنم دارین بازی میکنن چون مرغ عشق علاقه زیادی به جویدن و ریز ریز کردن داره.:icon_mrgr
بله نشونه خوبیه و تمایل به جفت گیری و شروع تخمگزاری رو نشون میده!:icon_sad:
این دفعه حتما نوه هاتو میبینی نگران نباش.:icon_arro
آره حتما سفارش بکون
کوتاهی نکنی ها:icon_razz
منظورم همون بود اشتباهی گفتم نره تو دهن مادهه دونه میزاره امروز نگاه کردم دستمال کاغذی هارو بیرون ریخته بود در ضمن همش هر چند دقیقه ماده تو لونه میره تا میاد بیرون نره سر و صدا میکنه و میپره بهش اونم یا شاخ بازی در میاره یا میره تو تازه بعضی وقتا میره در لونه میشینه تا ماده بیرون نیاد تا حدی جدی بود که گفتم شاید تخم گذاشته ولی وقتی نگاه کرده دیدم زهی خیال باطل دو روزه دارن اینجوری میکنن
حالا یه چیز اینا دارن لونه رو آماده و بررسی میکنن؟؟؟
درآخر اگه شانس منه نر بدون نطفه از آب در میاد فواد جان میدونه چشم من از نره آب نمیخوره:icon_arro
mehsad
28 April 2009, 10:05 PM
آره حتما سفارش بکون
کوتاهی نکنی ها:icon_razz
منظورم همون بود اشتباهی گفتم نره تو دهن مادهه دونه میزاره امروز نگاه کردم دستمال کاغذی هارو بیرون ریخته بود در ضمن همش هر چند دقیقه ماده تو لونه میره تا میاد بیرون نره سر و صدا میکنه و میپره بهش اونم یا شاخ بازی در میاره یا میره تو تازه بعضی وقتا میره در لونه میشینه تا ماده بیرون نیاد تا حدی جدی بود که گفتم شاید تخم گذاشته ولی وقتی نگاه کرده دیدم زهی خیال باطل دو روزه دارن اینجوری میکنن
حالا یه چیز اینا دارن لونه رو آماده و بررسی میکنن؟؟؟
درآخر اگه شانس منه نر بدون نطفه از آب در میاد فواد جان میدونه چشم من از نره آب نمیخوره:icon_arro
درود
شما نگران نباش
اینا همه ش نشونه های خوبیه برا جفت گیری و تخم گزاری ...! پس به زودی نوه هاتو میبینی!:icon_mrgr:icon_razz
nikpendar
29 April 2009, 08:58 AM
درود
دوستان میگم من واسه مرغ عشقام میخوام ماسه بزارم....:icon_excl
ماسه ای که کنار ساحل هست....حالا این ماسه که به خاطر اب دریا شوره و نمکش بالاست...! :icon_eek:
نمک برا مرغ عشق ضرر داره!!! من چیکار کنم؟ بشورمشون؟یا همینجوری بزارم براشون؟:icon_twis
تا جايي كه من اطلاع دارم نمك براي طوطي سانان خطرناك است ... ماسه ها رو بشور و بزار توي آفتاب خشك بشه ...
zeuss
29 April 2009, 12:39 PM
سلام به همه
این خانوم و آقا 2ماهه که کف دریا واسشون گذاشتم اما لب نزدن بهش:icon_eek:فقط چند وقت قبل فقط یه نوک بهش زدن و دیگه بیخیال شدن.!!حالا به نظرتون راهکار چیه یا به قولی مشکل چیه و راه حل کجاست؟؟:icon_surp راستی میشه بهشون ازین قرص جوشان های خودمون بدیم؟؟؟
m9780d
29 April 2009, 01:23 PM
به قول مهساد جون: درود
برای منم همین طور بود ولی یه بار اونو گرفتم دستم و بردم تو فقس بعدش گرفتم جلوی مادم(مخصوصا ماده)چون نمیدونم توجه کردی یا نه ماده وقتی حتا نوازشش که بخوای بکونی سعی میکنه گازت بگیره و دوست یا دشمن بودنت رو بفهمه منم کف رو گرفتم و مالیدم به نوکش اونم کف رو گاز گرفت نمیدونم چی شد که خوشش اومد و در عرض 1 ماه یه کف به اندازه نصف کف دست رو خورده
البته ما تازه کاریم اساتید بهتر میتونن راهنماییت کنن
mehsad
29 April 2009, 02:29 PM
سلام به همه
این خانوم و آقا 2ماهه که کف دریا واسشون گذاشتم اما لب نزدن بهش:icon_eek:فقط چند وقت قبل فقط یه نوک بهش زدن و دیگه بیخیال شدن.!!حالا به نظرتون راهکار چیه یا به قولی مشکل چیه و راه حل کجاست؟؟:icon_surp راستی میشه بهشون ازین قرص جوشان های خودمون بدیم؟؟؟
درود
هر وقت نیاز داشته باشن میخورن شما نگران نباش....فقط کف دریا رو هم به صورت آسیاب شده داخل ظرفی که نتونن بریزنش (سنگین باشه) و هم به صورت سنگ بزار کف قفس ....در مواقع خاص مثل تخمگزاری و کمبود کلسیم خودشون میرن سراغش و یوهو میبینی که دیگه چیزی ازش نمیمونه!
قرص جوشان کلسیم هم میتونی استفاده کنی داخل ظرف آبشون! ( تو ارشیو رو بخون طرز مصرفش رو گفته ) ولی من که تا حالا بهشون ندارم ....و با همین تخم مرغ و کف دریا و دون و ویتامین و سبزی و میوه نیازشون برطرف شده.
به قول مهساد جون: درود
برای منم همین طور بود ولی یه بار اونو گرفتم دستم و بردم تو فقس بعدش گرفتم جلوی مادم(مخصوصا ماده)چون نمیدونم توجه کردی یا نه ماده وقتی حتا نوازشش که بخوای بکونی سعی میکنه گازت بگیره و دوست یا دشمن بودنت رو بفهمه منم کف رو گرفتم و مالیدم به نوکش اونم کف رو گاز گرفت نمیدونم چی شد که خوشش اومد و در عرض 1 ماه یه کف به اندازه نصف کف دست رو خورده
البته ما تازه کاریم اساتید بهتر میتونن راهنماییت کنن
درود
بله خوششون میاد....ولی خب شاید همون موقع اصلا به طرفش هم نرن ....ولی خب...خودشون به موقع یه ذره هم باقی نمیزارن!
با سپاس
zeuss
1 May 2009, 12:45 AM
بچه ها این مادهه یه جند روزیه که میره رو میله های قفس و یکم دم نررو میکشه بعد میره سر جاش:icon_rollبه نظرتون علتش چیه یا نشونه چیه؟!؟!
mehsad
1 May 2009, 01:05 AM
بچه ها این مادهه یه جند روزیه که میره رو میله های قفس و یکم دم نررو میکشه بعد میره سر جاش:icon_rollبه نظرتون علتش چیه یا نشونه چیه؟!؟!
دلیل خاصی نداره ...بازی میکنند باهم و شیطنت و جلب توجه نر و ماده....!:icon_razz
مال من مرغ نر دم مرغ ماده رو میکشید قبل از جفت گیری !..و تو جلب توجه خیلی هم موفق بود!:icon_mrgr
mehsad
1 May 2009, 03:26 PM
درود
میگم امروز که خاستم لونه رو تمیز کنم ... دیدم 4 تا جوجه و 2 تا تخم بیشتر نیست!!!:icon_twis
اخه 8 تا تخم بود من تا جایی که یادمه 5 تا جوجه دیدم و 2 تا تخم و یه تخم هم گم شده بود!!!:icon_twis:icon_ques:icon_eek:
حالا نمیدونم یعنی من اشتباه دیدم ...؟؟؟ بنابراین 2 تا تخم الان گم شده!!! :icon_redf
قضیه چیه؟
این تخمها کجا رفتند؟؟؟؟؟:icon_twis
به هر حال ایندفعه بازدهی از 8 تا تخم 4 تا جوجه بود!!!!!:icon_redf
باید سریال lost بسازم از این پرنده هام!!!:icon_lol::icon_mrgr
zxcvmohsen
1 May 2009, 04:40 PM
درود
میگم امروز که خاستم لونه رو تمیز کنم ... دیدم 4 تا جوجه و 2 تا تخم بیشتر نیست!!!:icon_twis
اخه 8 تا تخم بود من تا جایی که یادمه 5 تا جوجه دیدم و 2 تا تخم و یه تخم هم گم شده بود!!!:icon_twis:icon_ques:icon_eek:
حالا نمیدونم یعنی من اشتباه دیدم ...؟؟؟ بنابراین 2 تا تخم الان گم شده!!! :icon_redf
قضیه چیه؟
این تخمها کجا رفتند؟؟؟؟؟:icon_twis
به هر حال ایندفعه بازدهی از 8 تا تخم 4 تا جوجه بود!!!!!:icon_redf
باید سریال lost بسازم از این پرنده هام!!!:icon_lol::icon_mrgr
سُلام
بعضا اتفاق می افته که جوجه تو همون یه روزگی تلف می شه و در اثر رفت و آمد والدین و نیز فشار سایر جوجه ها به سرعت مث یه ورق:icon_redf کف لونه تخت می شه و کمی بعد جزئی از فضولات داخل لونه می شه، بهمین دلیل هیچ بعید نیست واقعا 5 تا بوده اند و حالا 4 تا شده اند
همچنین راجع به تخم هم ممکنه تخم کاملا پوک شده باشه و بعد از شکسته شدن توسط والدین پوسته اش خورده شده باشه..
mehsad
1 May 2009, 04:53 PM
سُلام
بعضا اتفاق می افته که جوجه تو همون یه روزگی تلف می شه و در اثر رفت و آمد والدین و نیز فشار سایر جوجه ها به سرعت مث یه ورق:icon_redf کف لونه تخت می شه و کمی بعد جزئی از فضولات داخل لونه می شه، بهمین دلیل هیچ بعید نیست واقعا 5 تا بوده اند و حالا 4 تا شده اند
همچنین راجع به تخم هم ممکنه تخم کاملا پوک شده باشه و بعد از شکسته شدن توسط والدین پوسته اش خورده شده باشه..
درود
بله درسته من 5 تا کله جوجه دیدم!!!...:icon_ques:icon_redf
ولی خب بعد شدن 4 تا!!!:icon_mad::icon_eek:
حالا پوک بودن تخمها خیلی بهتره تا ورقه شدن جوجه یکی دو روزه:icon_cry::icon_redf
zxcvmohsen
2 May 2009, 01:59 AM
سلام به همه ی دوستای خوبم
امروز یه سر رفته بودم کلبه پرنده دهکده، یه سری مرغ عشق هلندی آورده بود که واقعا معرکه بودن
ازشون عکس گرفتم، هر چند تو عکس خیلی نمی شه فهمید که اندازشون چقدره اما ابهتشون پیداست!!
قیمت هم اگه گفتین چند؟؟!
جفتی 120 تومن که البته تخفیف هم می ده
من که به شخصه فعلا سمت خریدش نمی تونم برم
http://www.tinypic.info/files/9xyoi0fde28d090snjl7_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=9xyoi0fde28d090snjl7.jpg) http://www.tinypic.info/files/kxqwcnouh171oyhij5io_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=kxqwcnouh171oyhij5io.jpg)
پ.ن: اگه تصاویر کیفیت نداره دیگه ببخشید عکس فوری بود با دوربین گوشیم
sima shadab
2 May 2009, 11:16 AM
امروز یه سر رفته بودم کلبه پرنده دهکده، یه سری مرغ عشق هلندی آورده بود که واقعا معرکه بودن
ازشون عکس گرفتم، هر چند تو عکس خیلی نمی شه فهمید که اندازشون چقدره اما ابهتشون پیداست!!
قیمت هم اگه گفتین چند؟؟!
http://www.tinypic.info/files/9xyoi0fde28d090snjl7_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=9xyoi0fde28d090snjl7.jpg) http://www.tinypic.info/files/kxqwcnouh171oyhij5io_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=kxqwcnouh171oyhij5io.jpg)
یه حس غریبی بهم می گه ضرر کردم! با توجه به سایز سوکت برق، احساس می کنم که مرغ عشق های منم همین اندازه ای بودن! پرنده فروشه هم گفت ها! من بهش خندیدم! هرکی هم میومد خونه ی ما و مال من رو با مال خودش مقایسه می کرد میگفت مال تو چقدر غول پیکر هستند!
به نظرتون من الان باید چه حسی داشته باشم! :icon_arro
nikpendar
2 May 2009, 11:26 AM
قیمت هم اگه گفتین چند؟؟!
دوستان توجه كنيد اين پرنده ها به English Budgie معروف هستند و اندازشون 2 برابر پرنده هايي است كه ما داريم، به پرنده هاي ما ميگن American Budgie ... معمولا براي نمايشگاه ،از اين نوع استفاده مي گردد.
یه حس غریبی بهم می گه ضرر کردم! با توجه به سایز سوکت برق، احساس می کنم که مرغ عشق های منم همین اندازه ای بودن! پرنده فروشه هم گفت ها! من بهش خندیدم! هرکی هم میومد خونه ی ما و مال من رو با مال خودش مقایسه می کرد میگفت مال تو چقدر غول پیکر هستند!
سيما جان اين پرنده ها يك ويژگيهاي خاصي دارند كه من توي تصاوير پرنده هاي شما نديدم پس خيلي ناراحت نباش ... ويژگي اصلي اين پرنده ها صورت بسيار پر و ريشهاي زياد هستش... بين نوع امريكايي هم گاهي پرنده هايي با هيكل هاي بزرگ پيدا ميشن ... جوجه هاي يكي از جفت هاي من هميشه يك سر و گردن از همه پرنده ها درشت تر هستند چون پدر درشت هيكلي دارند ... اين بدلايل تغذيه اي و جغرافيايي هستش...
zxcvmohsen
2 May 2009, 09:24 PM
یه حس غریبی بهم می گه ضرر کردم! با توجه به سایز سوکت برق، احساس می کنم که مرغ عشق های منم همین اندازه ای بودن! :icon_arro
سیما جان من یه چی می گم تو یه چی می شنوی!! اندازه جغد بودن:icon_sad: (بگو آخه تو اصلا جغد دیدی:icon_mrgr)
دوستان توجه كنيد اين پرنده ها به English Budgie معروف هستند و اندازشون 2 برابر پرنده هايي است كه ما داريم، به پرنده هاي ما ميگن American Budgie ... معمولا براي نمايشگاه ،از اين نوع استفاده مي گردد.
ممنون از نیک پندار عزیز و دوس داشتنی بله پرنده های سیما از این نژاد نبودن
مهربانو
2 May 2009, 10:24 PM
سلام دوستان
بالاخره انگاری داره طلسم تخم نذاشتن این مرغ عشقای من شکسته میشه :icon_twis
سه روزه که ماده(یکی از جفت جدیدا )همش تو خونه است من جفت گیریشونو ندیدم(خیلی کم خونه هستم)اما فکر می کنم خبری باشه نر هم تو لونه زیاد می ره میاد و کلا" شبا ماده تو لونه می خوابه:icon_mrgrالان هم هر دو داخل لونه هستن:icon_sad:
میشه امیدوار بود؟:icon_excl
4rooos
3 May 2009, 01:00 AM
سلام بچه ها
مدتیه که نمی تونم به نت سربزنم دلم براتون تنگ شده بود.
این پرنده فروشی ها هم تا اونجاییکه زورشون برسه قیمتا رو بالا میگن.
nikpendar
3 May 2009, 07:58 AM
سلام دوستان
بالاخره انگاری داره طلسم تخم نذاشتن این مرغ عشقای من شکسته میشه :icon_twis
سه روزه که ماده(یکی از جفت جدیدا )همش تو خونه است من جفت گیریشونو ندیدم(خیلی کم خونه هستم)اما فکر می کنم خبری باشه نر هم تو لونه زیاد می ره میاد و کلا" شبا ماده تو لونه می خوابه:icon_mrgrالان هم هر دو داخل لونه هستن:icon_sad:
میشه امیدوار بود؟:icon_excl
مباركه ... ايشالا تا يكي دو روز ديگه تخم ميگذاره و همه ما خوشحال ميشيم ... راستي كدوم پرنده ها رو با هم جفت كردي؟
sima shadab
3 May 2009, 11:21 AM
سيما جان اين پرنده ها يك ويژگيهاي خاصي دارند كه من توي تصاوير پرنده هاي شما نديدم پس خيلي ناراحت نباش ... ويژگي اصلي اين پرنده ها صورت بسيار پر و ريشهاي زياد هستش... بين نوع امريكايي هم گاهي پرنده هايي با هيكل هاي بزرگ پيدا ميشن ... جوجه هاي يكي از جفت هاي من هميشه يك سر و گردن از همه پرنده ها درشت تر هستند چون پدر درشت هيكلي دارند ... اين بدلايل تغذيه اي و جغرافيايي هستش...
آره بابا می دونم! مال من بچه هام به باباشون برده بودن.باباشون هیکلش درشت بود! همه ی دخترهام درشت بودن! صاحب مغازه هم گفت بس که بهشون دادی خوردن اینجوری شدن!!!:icon_arroالهی قربون اون چاق و چلّگیشون برم من!
سیما جان من یه چی می گم تو یه چی می شنوی!! اندازه جغد بودن:icon_sad: (بگو آخه تو اصلا جغد دیدی:icon_mrgr)
ممنون از نیک پندار عزیز و دوس داشتنی بله پرنده های سیما از این نژاد نبودن
جدی؟ خیلی دوست دارم ببینم اینا چه شکلی اند! نه تهران نه کرمانشاه تا حالا ندیدم! ایشالله یه روز قسمت بشه زیارتشون نصیبم بشه:icon_arro
مهربانو
3 May 2009, 03:49 PM
مباركه ... ايشالا تا يكي دو روز ديگه تخم ميگذاره و همه ما خوشحال ميشيم ... راستي كدوم پرنده ها رو با هم جفت كردي؟
همین الان دیدم یه صدا اومد رفتم قفسو دیدم
نر افتاده بیرون از لونه از نوکش یه مایع زرد میاد بیرون کاملا" بیحاله جداش کردم
اگه بمیره:icon_cry:ماده خودش می تونه در صورتی که تخم گذاشته باشه از تخم نگهداری کنه:icon_redf
چی باید بکنم برای ماده؟
جفت بگیرم دوباره براش؟
:icon_redf
m9780d
5 May 2009, 02:42 PM
قیمت هم اگه گفتین چند؟؟!
منم امروز یه پرنده فروشی بودم یه جفت داشت که اندازه مرغ مینای بالغ بود و چهارشونه-سینه کفتری-قد بلند-خلاصه گفتم جفتی چند گفت هلندی ه و 80چوق گفتم برو بابا از همین تهرانی ها:icon_arro میخریم حالشو میبریم
کسی یه کیلو(دونه)مرغ ماده نداره به ما بده بعد اگه با نره ما جفت نخورد دوباره عوضشون کنیم دلم نمیاد ماده ام رو بفروشم دوسش دارم:icon_neut:icon_idea
m9780d
5 May 2009, 02:44 PM
همین الان دیدم یه صدا اومد رفتم قفسو دیدم
نر افتاده بیرون از لونه از نوکش یه مایع زرد میاد بیرون کاملا" بیحاله جداش کردم
اگه بمیره:icon_cry:ماده خودش می تونه در صورتی که تخم گذاشته باشه از تخم نگهداری کنه:icon_redf
چی باید بکنم برای ماده؟
جفت بگیرم دوباره براش؟
:icon_redf
دلم کباب شد
حالا حالش چطوره؟؟؟
خدا کنه خوب بشه وگرنه بچه هات یتیم میشن
من که خیلی ناراحت شدم اگه خیلی دوسش داری و هنوز نمرده ببرش دکتر تا خوب بشه
خبرش رو بده
مهربانو
5 May 2009, 03:48 PM
دلم کباب شد
حالا حالش چطوره؟؟؟
خدا کنه خوب بشه وگرنه بچه هات یتیم میشن
من که خیلی ناراحت شدم اگه خیلی دوسش داری و هنوز نمرده ببرش دکتر تا خوب بشه
خبرش رو بده
متاسفانه نیم ساعت بعد از ارسال اون پست مرد طفلکیم:icon_redfماده هم کلی صداش می زنه اما هنوز هم تو لونه رو تخما می خوابه نمی دونم تخما چجوری هستن و اصلا چندتا هستن اما دیدم چندتا تخم هست و کلا زیاد می خوابه روی تخما امیدوارم که جوجه بشه که البته خیلی بعید به نظر میاد
ممنون از ابراز همدردی:icon_surp
(تو این تالار انگار امیر فواد نیست خیلی از سوالا بی پاسخ می مونه امیدوارم همیشه موفق باشه)
قراره یه هفته صبر کنم ببینم اگه ماده رو تخما بود که هیچی اگه نموند می دم ماده رو به امیر فواد و یه جفت دیگه می خرم شاید هم English Budgie خریدم:icon_excl
m9780d
5 May 2009, 03:52 PM
اگه خواستی ماده رو رد کنی منم پایه ام ها نمیدونم میدونی یا نه ولی نیاز مبرم به یک نر یا ماده دارم تا یه جفت جور کنم(آخه این دوتا با هم جفت نمیخورن شایدم بخورن؟؟؟)
حالا یه سوال آخر فهمیدی دلیله مرگش چی بود؟؟
zeuss
5 May 2009, 04:14 PM
دوستان سلام
خداییش دیگه خسته شدم.این مادهه انگار اصلا بیخیال رفتن تو لونشه!!!!!2ماه میشه که گرفتمشون و تازه از 2هفته پیش فقط کلشو میکنه تو هی میاره بیرون.کلا تو این مدت فقط 4یا5بار رفت تو لونه و 10ثانیه بعد اومد بیرون.:icon_bigg
حالا من میخوام بدونم یعنی براندازی لونه انقدر زمان میبره آخه؟؟؟؟؟کی میره تو لونش بمونه؟؟کی جفت گیری میکنن؟؟
با همدیگه هر کاری که فکرشو بکنین انجام میدن الا اون کار اصلیرو!!!!:icon_eek: مشاوره بهم بدین-اعصابم داغونه
m9780d
5 May 2009, 07:05 PM
دوستان سلام
خداییش دیگه خسته شدم.این مادهه انگار اصلا بیخیال رفتن تو لونشه!!!!!2ماه میشه که گرفتمشون و تازه از 2هفته پیش فقط کلشو میکنه تو هی میاره بیرون.کلا تو این مدت فقط 4یا5بار رفت تو لونه و 10ثانیه بعد اومد بیرون.:icon_bigg
حالا من میخوام بدونم یعنی براندازی لونه انقدر زمان میبره آخه؟؟؟؟؟کی میره تو لونش بمونه؟؟کی جفت گیری میکنن؟؟
با همدیگه هر کاری که فکرشو بکنین انجام میدن الا اون کار اصلیرو!!!!:icon_eek: مشاوره بهم بدین-اعصابم داغونه
نگران نباش منم مثل خودتم ماده ی منم مثل نرم بی غیرت هستند و خیال ازدواج ندارن مثل اینکه نامحرم با هم بیشتر حال میکنن:icon_neut
جفت گیری هم نکردن؟
مهربانو
5 May 2009, 08:04 PM
اگه خواستی ماده رو رد کنی منم پایه ام ها نمیدونم میدونی یا نه ولی نیاز مبرم به یک نر یا ماده دارم تا یه جفت جور کنم(آخه این دوتا با هم جفت نمیخورن شایدم بخورن؟؟؟)
حالا یه سوال آخر فهمیدی دلیله مرگش چی بود؟؟
دیگه دیر گفتی صاحبش پیدا شد ایشالا یه جفت خوب بگیری:icon_cool
نه نفهمیدم چرا مرد
دوستان سلام
سلام
دوست عزیز
این پرنده های خوشگل تا وقتش نرسه و خودشون نخوان هیچ چیز نمی تونه باعث بشه که جفت گیری کنن به نظر من اگه دوسشون داری که نگهشون دار و ازشون لذت ببر تا خودشون دست به کار بشن و تحمل کن و اگه نه برو ردشون کن جاش یه جفت که سابقه تخم گذاشتن داشتن یا اینکه الان تخم یا جوجه دارن بگیر خیال خودتو راحت کن:icon_surp
m9780d
5 May 2009, 08:45 PM
دیگه دیر گفتی صاحبش پیدا شد ایشالا یه جفت خوب بگیری:icon_cool
نه نفهمیدم چرا مرد
سلام
دوست عزیز
این پرنده های خوشگل تا وقتش نرسه و خودشون نخوان هیچ چیز نمی تونه باعث بشه که جفت گیری کنن به نظر من اگه دوسشون داری که نگهشون دار و ازشون لذت ببر تا خودشون دست به کار بشن و تحمل کن و اگه نه برو ردشون کن جاش یه جفت که سابقه تخم گذاشتن داشتن یا اینکه الان تخم یا جوجه دارن بگیر خیال خودتو راحت کن:icon_surp
باشه ایشالله تخم آینده که امیدوارم 12 تایی باشه(دو بسته 6 تایی تلاونگ) یه 6 تاش رو ازت میگیرم(جدی نگیر شوخی کردما نگی عجب بچه پررویی ها)
zeuss
7 May 2009, 07:51 PM
سلام
دوستان این خانومه یه چند روزیه که افتاده به جون چوبی که گذاشتم جلوی سوراخ لونشون تا گوش شیطون کر اگه خواست بره تو راحت بره و هی میخواد با نوکش ازش بکنه.البته تا الان یه مقداریش هم خورده.:icon_ques به نظرتون مشکل چیه؟؟اصلا ایرادی داره یا نه طبیعیه؟!؟!
mehsad
8 May 2009, 12:26 AM
سلام
دوستان این خانومه یه چند روزیه که افتاده به جون چوبی که گذاشتم جلوی سوراخ لونشون تا گوش شیطون کر اگه خواست بره تو راحت بره و هی میخواد با نوکش ازش بکنه.البته تا الان یه مقداریش هم خورده.:icon_ques به نظرتون مشکل چیه؟؟اصلا ایرادی داره یا نه طبیعیه؟!؟!
درود
طبیعیه دوست عزیز!
این پرنده ها نیاز دارند که نوک و ناخنشونو با چوب درخت سایش بدن.
پس نگران نباش...در ضمن هم چوب(میله آهنی استفاده نکن یا پلاستیک چوب ایده اله:icon_excl) و هم کف دریا ( به صورت سنگ و آسیاب) براشون بزار تا این نیازشون تامین بشه....در ضمن از سبزیجات و میوه هایی مثل گشنیز شوید و جعفری هویج و این جور چیزا براشون بزار.:icon_surp
amir_foad
8 May 2009, 06:26 PM
بچه دو روز پیش همسایه مرغ عشق هام رو پس داد!!!! گفت من نمی تونم از اینا مواظبت کنم! منم گفتم چه بهتر! ولی امروز بردم فروختم همه رو! (به غیر این دو تا ها!) پسر فروشنده هه کف کرده بود! :دی می گفت این مرغ عشق های تو مثل اونایی هستند که بزرگن و صد تومن قیمتشونه! 9 تارو دادم سی هزار تومن. پولش هم گذاشتم تو صندوق خاتم کاری که پر و آخرین تخم های مامانی توش هستند! تا آخر عمرم به پولش دست نمی زنم. می دونم ارزون فروختم ولی دیگه چاره ای نبود! یارو می گفت چقدر دادی اینا خوردن!!! آخرش هم گفت از این به بعد هر وقت مرغ عشق خواستی باهات 4تومن حساب می کنم! خلاصه خیلی جالب بود!
هرکی مرغ عشق های من رو می دید می گفت که خیلی درشت هستند! ماشالله بزنم به تخته! ایشالله هرکدوم یه همسر خوب گیرشون بیاد و خوشبخت شن! اصلا هم گریه نکردم!
ولی جالب اینجاست که مامانم نیومد ببینه دارم می گیرم میندازمشون تو قفس که ببرمشون! دلش نیومد. بعدا سر ناهار یه کم بغض کرد! گفت این همه براشون زحمت کشیدی آخرش بردیشون...!!! وقتی هر کدوم رو می گرفتم هزار تا ماچشون می کردم بعد مینداختم تو قفس!!!! خیلی باحال بود. :icon_winkاینم از بچه های گل من.
چه می دونم والا! خدا حفظشون کنه! :icon_wink
کلی هم ازشون فیلم گرفتم!:icon_arro
همگی موفق باشید!
کار خیلی خوبی کردی سیما جان :icon_excl اصلاً هم ارزون نفروختی! :icon_cool قیمت پیشنهادی طرف برای خرید خیلی خویه :icon_surp انشاءا... این جفتت نسل جدیدی رو برات بیارن :icon_evil
درود
هردفعه کمتر میشه!!!
دفعه دوم 2 تا(5 تخم)
خب مشخصه که باید نر تقویت بشه و ماده استراحت بکنه.
سلام دوستان
بله ممکنه جفت بشن، باید صبر کنی و ببینی رفتارشون با هم چطوریه.
راستی بچه ها، از امیر فؤاد خبری ندارین؟ چند وقتی هست که نمیاد تو سایت. نگرانش شدم. ایشالله که هرجا هست موفق باشه و به اینجا هم سر بزنه و ما رو از اطلاعات خوبش بی بهره نکنه :icon_cool
چرا من خبر دارم :icon_arro
مرسی سیما جان که به یاد من بودی... والا من حدود یک ماهی فکر کنم میشه که خیلی کم میام تو سایت (در حد چک کردن پیامهام) امروز فرصتی شد که در خدمت شما دوستان و اساتید باشم و مطالب قشنگ و آموزنده تون رو بخونم :icon_cool مطمئن باش شوق اومدن من به سایت و مخصوصاً این قسمت خیلی زیاده و اگه فرصت کنم حتماً میام اینجا.
amir_foad
8 May 2009, 06:42 PM
ممکنه از لحاظ سنی به شرایط مساعد برای جفت گیری و تخمگذاری نرسیده باشن هنوز. ولی به هر حال موردی که گفتی نشون میده که ماده کم کم ممکنه به سراغ لونه بره. شما عجله نکن به موقعش تخم هم برات میذاره :icon_surp
با سلام
سلام.
من عکس رو دیدم دوست عزیز. مورد خاصی نیست، نگران نباش. از نظر تغذیه بهشون برس فقط. :icon_cool
سلام.
دوست عزیز وقتی این پرنده ها جابجا میشن مدتی رو نیاز دارن تا به محیط جدید عادت کنن. ان شاءا... کم کم رفتارشون به حالت عادی برمیگرده و برات جوجو هم میارن :icon_cool
سلام آقا بلاخره دیروز که من نبودم مادرم میگفت این ماده ما یه 20 دقیقه رفته بوده تو لونه و اونجا نشسته بوده بعد اومد بیرون تا الان هم دیگه تو نرفته
این نشانه خوبی هست؟؟
بعد یه چیز جالب شاید هم عجیب این خانومی ما همش دنباله آقامون هست جای اینکه برعکس باشه آقاهه کلاس میزاره و پا نمیده
خب به سلامتی. بله، نشونه خوبیه.
خب اون بیشتر نی نی می خواد دیگه :icon_arro
درود
نه ؟
سلام. نمیشه صد در صد گفت که مشکلی داره یا نه. باید حواست به ماده ها باشه که خدایی نکرده یهو اون حس رقابت خشنشون باعث نشه که دعوا کنن و صدمات جبران ناپذیری که حتی ممکنه تا مرگشون پیش بره براشون ایجاد بشه.
amir_foad
8 May 2009, 07:05 PM
سوال :
آیا واقعا سیر و سفر در سایت و تالار مرغ عشق ها در صورت مطالعه ی کامل این دوجلد کتاب بازم لازم و مفیده؟؟؟؟؟
شما نظرتون راجع به این کتاب که خوندی چی بود چطور بود
کاش اون یکی هم رو خونده بودی اون وقت نظرت کلی کارشناسانه بود!!!
سلام. دوست عزیز شما هر منبعی رو که پیدا کردی حتماً مطالعه کن. هر دو کتاب رو تهیه کن و مطالعه کن. بعد از اون هم می تونی مطالب اینجا رو بخونی و کم کم با کسب تجربه به یه پرورش دهنده خوب و موفق تبدیل بشی :icon_cool
سیما جان شما ضرر نکردی. مغازه دار بیشتر از این نمی خره. قیمتی که دادی عالی بوده! :icon_cool
منم چند تا از پرنده هام واقعاً هیکلشون خیلی درشته. شما تصور کن که همه پرنده های ما خوب و عالی و زیاد غذا می خورن و از هر نظر خوب و شاداب هستند. حالا تصور کن بین اینا یکی از همه بزرگتر و هیکلی تر باشه. گنده بک من و یکی از اولین جوجه هاش واقعاً بزرگ هستن. ولی دو موردی که در English Budgie ها هست فرم پرها و چهره و علاوه بر اون هیکل درشتشون هست. (این رو هم در نظر بگیر که ممکنه یک English Budgie خوب تغذیه نکرده باشه و کوچیک مونده باشه! شما اگه از اینا جوجه بگیری و حسابی تقویتش کنی تازه می فهمی چقدر میشه...! :icon_evil)
متاسفانه نیم ساعت بعد از ارسال اون پست مرد طفلکیم:icon_redfماده هم کلی صداش می زنه اما هنوز هم تو لونه رو تخما می خوابه نمی دونم تخما چجوری هستن و اصلا چندتا هستن اما دیدم چندتا تخم هست و کلا زیاد می خوابه روی تخما امیدوارم که جوجه بشه که البته خیلی بعید به نظر میاد
ممنون از ابراز همدردی:icon_surp
(تو این تالار انگار امیر فواد نیست خیلی از سوالا بی پاسخ می مونه امیدوارم همیشه موفق باشه)
قراره یه هفته صبر کنم ببینم اگه ماده رو تخما بود که هیچی اگه نموند می دم ماده رو به امیر فواد و یه جفت دیگه می خرم شاید هم English Budgie خریدم:icon_excl
خدا بیامرزتش :icon_excl
بنده که از راههای ارتباطی دیگه سعی می کنم به سوالات دوستان پاسخ بدم. شرمنده که وقت نمی کنم بیام اینجا مثل سابق :icon_neut
الان وضعیت ماده و تخم ها چجوریه؟! اگه بتونم یه نر پیشش بذارم که با اون جفت بشه حتماً بهت برش می گردونم. :icon_cool
بابا English Budgie ....... :icon_evil :icon_mrgr
مهربانو
9 May 2009, 03:54 PM
خدا بیامرزتش :icon_excl
بنده که از راههای ارتباطی دیگه سعی می کنم به سوالات دوستان پاسخ بدم. شرمنده که وقت نمی کنم بیام اینجا مثل سابق :icon_neut
الان وضعیت ماده و تخم ها چجوریه؟! اگه بتونم یه نر پیشش بذارم که با اون جفت بشه حتماً بهت برش می گردونم. :icon_cool
بابا English Budgie ....... :icon_evil :icon_mrgr
:icon_excl
ممنون بابت وقتی که می زاری واسه سوالات من:icon_neut:icon_arro
تخمها که می دونم تعدادش چهارتا به بالا است اما دقیقا" نمی دونم چندتا:icon_quesچون در لونه رو برنداشتم و یه نگاه کوچیک نداختم بهش :icon_smilاما ماده همچنان اکثر اوقات رو تخما است الان 10 روزی هست که تخم داره تو این مدت هم خیلی کم اومده بیرون فقط برای رفع احتباج اگه م کمی بیرون شیطونی کرده محیط خونه هواش گرم بوده در غیر این صورت مدام رو تخما خوابیده تو لونه هم خیلی پر ریخته:icon_twis
:icon_arroامیدوارم تخماش جوجه بشه :icon_ideaاما امیدی ندارم اما طفلی خیلی زحمت کشیده:icon_roll
از English Budgie هم میشه جوجه کشید؟:icon_idea
mehsad
9 May 2009, 05:36 PM
درود
دوستان میگم من دوباره همون مشکل قدیمی رو با جفتام دارم....ایندفعه نر نمیزاره ماده خانوم بره تو لونه. نشسته در لونه و از حربه کتک کاری استفاده میکنه!!!:icon_conf
ای بابا نمیدونم این جناب نر چه ش میشه ..:icon_redf..اخه جوجه هاش این دفعه هنوز خیلی ریزه موندن ..! اصلا بیرون هم نمیان....!:icon_ques
نه میزاره خانوم به بچه ها برسه و تو لونه بره ....نه خودش میره! عجب داستانی داریم ما با این نر خان!!!:icon_bigg
حالا من امروز دیدم خیلی داره اذیت میکنه ماده خانوم هم هی مدام جیغ میزنه ..:icon_eek:. بعدش مجبور شدم که به سختی آقا رو جدا کنم تا یه کم جو قفس اروم بشه ....ولی این دفعه حتما جداشون میکنم !!! ولی جوری که بتونن همو ببینند...به اصطلاح تو لک نرن!!!:icon_razz
فعلا که بابا خان تو یه قفس دیگه ست تا ببنم چی میشه.:icon_surp
nikpendar
10 May 2009, 01:40 AM
یکی از جوجه هام در اثر ضربات نوک باباش به لقاءا... پیوست :icon_eek: این جوجه خیلی شیطون بود و از روزی که چشماشو باز کرده بود یک روز در میون کف قفس بود , ظاهرا باباش کفری شده بود و چنان زده بود تو سر بچه که چیزی از سر و صورتش باقی نمونده بود . وقتی از سر کار اومدم و با جسد داغون این جوجه و صورت باباهه که تمام ریش هاش پر از خون بچه اش بود مواجه شدم حالم بد شد :icon_redf, حالا فردا عازم سفر هستم و این جفت هنوز 3 تا جوجه دارن که تو لونه هستند و نمیدونم چه بلایی ممکنه سرشون بیاد!؟ دعا کنید که جناب پدر کمی مهربون باشه و این سفر کاری رو کفتمون نکنه... :icon_ques
m9780d
11 May 2009, 04:36 PM
تسلیت عرض میکنم
یه اتفاق جالب که برای من پیش اومد این بود که تا 2 هفته پیش ماده همش توی لونه رفت و آمد داشت ولی یک شب که قفس رو تمیز کردم جای لونه هم عوض شد قبلا در لونه پشت به ما بود و ار پنجره که نگاه میکردی درب رو نمیدیدی ولی با عوض شدن جای لونه هم داخل لونه تاریک تر شده بود و هم دربش رو به ما بود و ما میتونستیم توش رو ببینیم بهد از عوض شدن جای لونه دیگه ماده تو لونه نرفت تا دوهفته
منم به این نکته توئجه نکرده بودم ولی با حرف مادرم که گفت توجه کردی بعد از جا به جا شدن لونه پرنده دیگه تو لونه نمیره منم دیدم دل غافل راست میگه بعد جای لونه رو برگردوندم به شکل سابق و دیدم پرنده دوباره تو لونه رفت
برام خیلی جالب بود که حتی جهت و نور لونه توی پرنده تاثیر داره!!!
قدرت خدا
Aless
11 May 2009, 10:12 PM
تسلیت عرض میکنم
یه اتفاق جالب که برای من پیش اومد این بود که تا 2 هفته پیش ماده همش توی لونه رفت و آمد داشت ولی یک شب که قفس رو تمیز کردم جای لونه هم عوض شد قبلا در لونه پشت به ما بود و ار پنجره که نگاه میکردی درب رو نمیدیدی ولی با عوض شدن جای لونه هم داخل لونه تاریک تر شده بود و هم دربش رو به ما بود و ما میتونستیم توش رو ببینیم بهد از عوض شدن جای لونه دیگه ماده تو لونه نرفت تا دوهفته
منم به این نکته توئجه نکرده بودم ولی با حرف مادرم که گفت توجه کردی بعد از جا به جا شدن لونه پرنده دیگه تو لونه نمیره منم دیدم دل غافل راست میگه بعد جای لونه رو برگردوندم به شکل سابق و دیدم پرنده دوباره تو لونه رفت
برام خیلی جالب بود که حتی جهت و نور لونه توی پرنده تاثیر داره!!!
قدرت خدا
يعني شما ميگي نور توي لونشون باشه و پشت به ديد ما؟ من قبلا شنيدخ بودم درب لونه فنچ بايد رو به تاريكي باشه ولي...
بازم مرسي.فردا جاي لونشونا عوض ميكنم! چون ماده من بعد از ازدست دادن 4تا تخم هاش ديگه توي لونه نرفت!!!!
m9780d
11 May 2009, 11:07 PM
نه توجه نکردی من چی عرض کردم من منظورم این بود ماده من وقتی تو لونه رفته بود که نور توی لونه میافتاد و پشت به ما بود و مانع از سرک کشی ما میشد و اون وقتی تو لونه میرفت ما رو نمیدید که بترسه و بیاد بیرون و همین طور نور به داخل میتابید البته منظورم از نور اینه که یک نور ملایم از پشت پرده تراس(اگه تو آلبوم من توی قسمت عکس ها نگاه کنی پرده ها مانع از ورود نور شدید میشه)
من گفتم در اون حالت پرنده از محیط و نور و وضعیت لونه خوشش اومده بود که با بهم خوردن محیط ناراضی بود که من اینو کشف کردم و به حالت قبلی برگردوندم که تا حالت رو عوض کردم 1 دقیقه نشد که رفت تو
اگه توجه کنی بچه ها وقتی جوجه میارن برای نشکستن تخم در اثر سقوط و آسیب ندیدن بچه ها در اثر سقوط از لونه لونه رو یا پایین میارن یا کف قفس در این حالت هم پرنده باید بدش بیاد و تو لونه نره ولی اینطور نیست و شاید در اون حالت مهمتر بچه هان یا اینکه اون موقعیت هم براش ایده ال ه
در کل برداشت من از این موضوع این بود ممکنه که پرنده پس از تکون خوردن لونه اش از محیط جدیدش بدش بیاد و نره توش که با برگردوندن محیط دوباره...
البته این نظر من بود تا نظر اساتید چی باشه
sima shadab
12 May 2009, 10:44 AM
نه توجه نکردی من چی عرض کردم من منظورم این بود ماده من وقتی تو لونه رفته بود که نور توی لونه میافتاد و پشت به ما بود و مانع از سرک کشی ما میشد و اون وقتی تو لونه میرفت ما رو نمیدید که بترسه و بیاد بیرون و همین طور نور به داخل میتابید البته منظورم از نور اینه که یک نور ملایم از پشت پرده تراس(اگه تو آلبوم من توی قسمت عکس ها نگاه کنی پرده ها مانع از ورود نور شدید میشه)
من گفتم در اون حالت پرنده از محیط و نور و وضعیت لونه خوشش اومده بود که با بهم خوردن محیط ناراضی بود که من اینو کشف کردم و به حالت قبلی برگردوندم که تا حالت رو عوض کردم 1 دقیقه نشد که رفت تو
اگه توجه کنی بچه ها وقتی جوجه میارن برای نشکستن تخم در اثر سقوط و آسیب ندیدن بچه ها در اثر سقوط از لونه لونه رو یا پایین میارن یا کف قفس در این حالت هم پرنده باید بدش بیاد و تو لونه نره ولی اینطور نیست و شاید در اون حالت مهمتر بچه هان یا اینکه اون موقعیت هم براش ایده ال ه
در کل برداشت من از این موضوع این بود ممکنه که پرنده پس از تکون خوردن لونه اش از محیط جدیدش بدش بیاد و نره توش که با برگردوندن محیط دوباره...
البته این نظر من بود تا نظر اساتید چی باشه
سلام!
حالا من یه چیز جالب بهت بگم! من اون اول یه نر داشتم با دو ماده که یکیش جفت اصلیش بود که باهاش جفت گیری میکرد و تمام وظایف همسری و پدریش رو انجام میداد. یه ماده ی دیگه هم تو قفس بود که به زور میرفت خودش رو می چسبوند به نره و اون محلش نمیزاشت ولی بعضی موقع ها باهاش جفت گیری می کرد، ولی دیگه ولش می کرد به امان خدا و اون بیچاره تخم میزاشت و کسی نبود بهش غذا بده!!! :icon_arro
حالا اینارو گفتم که اینو بگم!!! این دو تا ماده دو تا لونه ی مجزا داشتن. یکی این ور قفس، یکی اون ور قفس (قفس جوجه پرون دارم من)، بعد یه سری که قفس رو جابجا کردم و جای نور عوض شد، دو تا ماده ها اشتباهی رفتن تو لونه ی همدیگه!!! چندین بار این اتفاق تکرار شد!
جالب اینجا بود که توجه هم نمی کردن که تخم ها کم و زیاد شده!!!
البته بیشتر ماده اصلیه اشتباهی می نشست تو لونه ی اون یکی، چون اون یکی ماده هه تا جای قفس رو عوض می کردیم میومد بیرون دنبال شیطنت!!! و مات و مبهوت نگاه به اون یکی می کرد که رفته تو لونه ی این خوابیده!!!
یعنی اینا نور خیلی در شرایطشون تأثیر داره. در تخم گزاری و خیلی چیزای دیگه.
ببخشید زیاد حرف زدم:icon_arro
m9780d
12 May 2009, 01:13 PM
ببینم با عوض شدن جهت نور نره مادش رو گم نمیکرد منظورم اینه که جفتش عوض نمیشد؟؟؟
sima shadab
13 May 2009, 09:16 AM
ببینم با عوض شدن جهت نور نره مادش رو گم نمیکرد منظورم اینه که جفتش عوض نمیشد؟؟؟
این سؤال رو به شوخی پرسیدی؟ یا جدی؟!!!!
یعنی budgy ها اینقدر IQ پائین هستن که با جهت نور جفتشون تغییر کنه؟ اینجوری باشه تو طبیعت قراره چه اتفاقی بیفته؟:icon_arro
حالا جدا از سؤالی که پرسیدی از نظر من، Budgy ها حافظه ی فوق العاده قوی دارند. :icon_wink
موفق باشی :icon_cool
N1M9
13 May 2009, 03:11 PM
جناب نیک پندار خیلی متاسف شدم
اتفاقا یک مسئله ناراحت کننده هم برای من پیش اومده
یکی از ماده ها ( نمی دونم از کنجکاوی یا شیطنت ) به داخل یکی از لونه ها رفته و مامان جوجو ها هم برای دفاع از لونه و این فسقلی ها با این ماده درگیر شده .. حالا هر چی می خوام از همدیگه جداشون کنم فایده نداره ..
سر ماده ای که شیطونی کرده بود که به شدت زخمی شد .. چشم مامان جوجوها هم متورم شده
از همه ناراحت کننده تر : ما بین درگیری ، پای یکی از جوجه ها هم به شدت آسیب دیده و از شدت درد خیلی بی قراری می کنه .. خیلی متورم شده .. تنها کاری که از دستم بر می یاد شستشو با بتادین هست :icon_cry:
نمی دونم کفایت می کنه یا نه ؟؟
چون این جوجه زخمی 1 هفته هست که به دنیا اومده اگه دامپزشکی هم ببرم حتما برخورد مناسبی با این مورد ندارند ..
sh00k00f
13 May 2009, 07:07 PM
نیکپندار جان تسلست میگم
توی مرغ عشق های من خیلی همه چیز قر و قاتی شده ... ماده به ماده غذا میده !!!
میخوام بفروشمشون احتمالا این جمعه عصر ببرمشون برای فروش هرندی عکسشون توی آلبوم عکسم توی انجمن عکس ها هستش
میخوام کلا budgie هامو رد کنم برن
zeuss
14 May 2009, 12:41 AM
دوستان سلام
من با این مادهه مشکل دارم:icon_biggوقتی تخم مرغ رنده شدرو تو یه ظرف میریزم و میزارم جلوشون نره مثله آقاها میخوره ولی این یکی بعد از 7،8 بار نوک زدن یدفه ای دهنشو پر از تخم مرغ میکنه و کلشو انگار عمدا تکون میده که همه تخم مرغ هایی که تو دهنشه بریزه اینور اونور.!!
در مورد هویج هم همینطوره:icon_eek:هویج رنده شدرو 3،4تا نوک تند تند میزنه و بعد کلشو تکون میده و همشو پرت میکنه.!! چیکارش کنم؟؟؟؟؟
nikpendar
14 May 2009, 08:25 AM
جناب نیک پندار خیلی متاسف شدم
اتفاقا یک مسئله ناراحت کننده هم برای من پیش اومده
یکی از ماده ها ( نمی دونم از کنجکاوی یا شیطنت ) به داخل یکی از لونه ها رفته و مامان جوجو ها هم برای دفاع از لونه و این فسقلی ها با این ماده درگیر شده .. حالا هر چی می خوام از همدیگه جداشون کنم فایده نداره ..
سر ماده ای که شیطونی کرده بود که به شدت زخمی شد .. چشم مامان جوجوها هم متورم شده
از همه ناراحت کننده تر : ما بین درگیری ، پای یکی از جوجه ها هم به شدت آسیب دیده و از شدت درد خیلی بی قراری می کنه .. خیلی متورم شده .. تنها کاری که از دستم بر می یاد شستشو با بتادین هست :icon_cry:
نمی دونم کفایت می کنه یا نه ؟؟
چون این جوجه زخمی 1 هفته هست که به دنیا اومده اگه دامپزشکی هم ببرم حتما برخورد مناسبی با این مورد ندارند ..
با توجه به سن كم جوجه كاري نمي توان كرد ... شما ضدعفوني رو ادامه بده ، ايشالا بهبود پيدا مي كنه.
نیکپندار جان تسلست میگم
توی مرغ عشق های من خیلی همه چیز قر و قاتی شده ... ماده به ماده غذا میده !!!
میخوام بفروشمشون احتمالا این جمعه عصر ببرمشون برای فروش هرندی عکسشون توی آلبوم عکسم توی انجمن عکس ها هستش
میخوام کلا budgie هامو رد کنم برن
باز چه اتفاقي افتاده كه اينطور از داشتن Budgie زده شده اي... بزار ماده ها به همديگه غذا بدن ... پرنده نر چكار ميكنه؟ به ماده ها تمايل نداره؟
sh00k00f
14 May 2009, 10:59 AM
باز چه اتفاقي افتاده كه اينطور از داشتن Budgie زده شده اي... بزار ماده ها به همديگه غذا بدن ... پرنده نر چكار ميكنه؟ به ماده ها تمايل نداره؟
نه بابا نره خیلی بی احساسه ... :icon_arro
یه چند روز مادهه بهش غذا میداد سرش رو میخاروند ... اصلا به بیچاره توجه نکرد ...
کلا که نمیخوام قید مرغ عشق رو بزنم !!
احتمالا بدم یه جفت دیگه بگیرم ... اونجا الان مرغ عشق جفت زیاد میفروشن چون بهاره ...
mp2006
14 May 2009, 02:47 PM
سلام بچه ها
کسی فیلم مستندی از زندگی budgie ها در استرالیا نداره ؟ من خیلی دنبال اینجور فیلم های مستند هستم.لطفا اگر کسی سراغ داره لینکش رو بذاره.
amir_foad
15 May 2009, 10:26 PM
از English Budgie هم میشه جوجه کشید؟:icon_idea
نشد که نداره هیچ چیز ولی خب خیلی سخته دیگه! مخصوصاً با این محدودیت و قیمتی که در فروشش هست. من چندین بار قصد جوجه کشی از این نژاد رو داشتم ولی قیمت زیاد و همیشه در دسترش نبودنش مانع این کار شده! :icon_ques
دوستان سلام
من با این مادهه مشکل دارم:icon_biggوقتی تخم مرغ رنده شدرو تو یه ظرف میریزم و میزارم جلوشون نره مثله آقاها میخوره ولی این یکی بعد از 7،8 بار نوک زدن یدفه ای دهنشو پر از تخم مرغ میکنه و کلشو انگار عمدا تکون میده که همه تخم مرغ هایی که تو دهنشه بریزه اینور اونور.!!
در مورد هویج هم همینطوره:icon_eek:هویج رنده شدرو 3،4تا نوک تند تند میزنه و بعد کلشو تکون میده و همشو پرت میکنه.!! چیکارش کنم؟؟؟؟؟
کاریش نمی تونی بکنی که دوست عزیز! عادت غذا خوردنشه دیگه!
4rooos
17 May 2009, 08:13 PM
سلام بچه ها.
منم یه البوم درست کردم حتما ببینید.
راستی یه ماده گرفتم که کنار نرمه.البته پرنده فروشیه گفت 2 ماهشه و به احتمال 80 درصد مادست،شما چی فکر میکنید؟
قیمتش رو هم بالاتر از بقیه میگفت.!؟گفت دورگست؟!!راست میگه؟
مهربانو
17 May 2009, 08:24 PM
سلام بچه ها.
راستی یه ماده گرفتم که کنار نرمه.البته پرنده فروشیه گفت 2 ماهشه و به احتمال 80 درصد مادست،شما چی فکر میکنید؟
:icon_twis
منظور از دورگه یعنی چی؟یعنی از دو نژاد متفاوته؟:icon_ques
فکر نمی کنم درست باشه احتمالا" توپول تر از بقیه بوده که این حرف و زده :icon_rollنگفت دو رگه چه نژادیه؟مامان باباشم نشونتون داد؟
شبیه خیلی از مرغ عشقای دیگه ایه که دیدم :icon_surp
4rooos
17 May 2009, 09:49 PM
:icon_twis
منظور از دورگه یعنی چی؟یعنی از دو نژاد متفاوته؟:icon_ques
فکر نمی کنم درست باشه احتمالا" توپول تر از بقیه بوده که این حرف و زده :icon_rollنگفت دو رگه چه نژادیه؟مامان باباشم نشونتون داد؟
شبیه خیلی از مرغ عشقای دیگه ایه که دیدم :icon_surp
مهربانو جان نمی دونم والا.منم پرسیدم اخه از اینام منم کمو بیش دیدم.نه پدرو مادرشو ندیدم.
قیمت اینو از بقیه بالاتر میگفت و میگفت دورگست.!!!!!!!!!!!
تازه از بقیه لاغر تره که ،به نظرت مادست یا باید هنوز صبر کنم تا نوکش سفید تر بشه؟راستی از بس مرغ عشقام تخم نذاشتن و هر ماده ای میوردم تخم نمی ذاشت رفتم ایم کوچول رو گرفتم که پیش خودم بزرگ بشه و مشکلی نداشته باشه.
ماده ها معمولا چند ماهگی میتونن تولید مثل کنن؟
m9780d
17 May 2009, 11:20 PM
این سؤال رو به شوخی پرسیدی؟ یا جدی؟!!!!
یعنی budgy ها اینقدر IQ پائین هستن که با جهت نور جفتشون تغییر کنه؟ اینجوری باشه تو طبیعت قراره چه اتفاقی بیفته؟:icon_arro
حالا جدا از سؤالی که پرسیدی از نظر من، Budgy ها حافظه ی فوق العاده قوی دارند. :icon_wink
موفق باشی :icon_cool
نه بابا یه شوخی کوچولو بود
یعنی جدا فکر کردی جدی گفتم بابا من که تو IQ این فسقلی های فوضول و کنجکاو شکی ندارم 20 ه 20ه
مهربانو
17 May 2009, 11:37 PM
مهربانو جان نمی دونم والا.منم پرسیدم اخه از اینام منم کمو بیش دیدم.نه پدرو مادرشو ندیدم.
قیمت اینو از بقیه بالاتر میگفت و میگفت دورگست.!!!!!!!!!!!
تازه از بقیه لاغر تره که ،به نظرت مادست یا باید هنوز صبر کنم تا نوکش سفید تر بشه؟راستی از بس مرغ عشقام تخم نذاشتن و هر ماده ای میوردم تخم نمی ذاشت رفتم ایم کوچول رو گرفتم که پیش خودم بزرگ بشه و مشکلی نداشته باشه.
احتمالا" به خاطر رنگش بوده البته رنگ خیلی خاصی هم نداره:icon_surpچند داده به شما؟
خوب نر و هم رد می کردی یه جفت با جوجه یا تخم می خریدی خیال خودتو راحت می کردی :icon_evil
به نظر من ماده است :icon_ideaفکر می کنم از چهار ماهگی در صورتی که شرایط فراهم باشه بتونه البته زودتر و دیرتر هم داره
4rooos
19 May 2009, 10:04 PM
احتمالا" به خاطر رنگش بوده البته رنگ خیلی خاصی هم نداره:icon_surpچند داده به شما؟
خوب نر و هم رد می کردی یه جفت با جوجه یا تخم می خریدی خیال خودتو راحت می کردی :icon_evil
به نظر من ماده است :icon_ideaفکر می کنم از چهار ماهگی در صورتی که شرایط فراهم باشه بتونه البته زودتر و دیرتر هم داره
جوجه میده 4 تا 5 تومن،اینو 6.5 داد.
درضمن نرم دستیه،اصلا روش قیمت نمیذارم.
mehsad
20 May 2009, 10:06 AM
درود
دیروز یکی از جوجه ها که مامانش میزدش رو از لونه بیرون اوردم ...بعد خیلی مقاومت کرد...اوردمش بیرون دیدم یه کم ارزن بالا اورد!:icon_eek:
دلیلش چیه؟مریض شده؟:icon_quesیا فشار بهش اومده؟
amir_foad
22 May 2009, 06:41 PM
سلام بچه ها.
سلام. عکسهای آلبومت رو دیدم. فقط یه عکس از ماده ات گذاشتی که از روی اون نمیشه تشخیص داد.
منظور این پرنده فروش های بی سواد و پول دوست هم از دو رگه، ابلقه! همش دروغ و چرته!
راستی از بس مرغ عشقام تخم نذاشتن و هر ماده ای میوردم تخم نمی ذاشت رفتم ایم کوچول رو گرفتم که پیش خودم بزرگ بشه و مشکلی نداشته باشه.
شما اگه دنبال جوجه کشی هستی باید جفت با تخم یا جوجه بخری.
ماده ها هم از سه چهار ماهگی می تونن شروع به جفت گیری و تخم گذاری بکنن.
zeuss
29 May 2009, 03:34 PM
سلام
دیشب یه حرکتی از پرنده هام دیدم،خودم خیلی تعجب کردم.:icon_twis
تو اتاق بودم که یهو دیدم پرنده نر بالهاشو مثله عقاب باز میکنه و همینجوری نگه میداره،البته ماده هم یه کم خودشو خواست اونطوری بکنه ولی نتونست،یعنی پرنده نر بدجوری بالاشو از هم باز نگه داشته بود.!!!:icon_roll
2تا عکس ازشون میذارم،اما کیفیتشون زیاد خوب نیست،ولی به هر صورت خواستم ببینید و بهم بگید که علتش چی میتونه باشه؟!!!!!!!!!!!!؟
http://www.tinypic.info/files/5vghb2qzg383a5eh8fdo_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=5vghb2qzg383a5eh8fdo.jpg) http://www.tinypic.info/files/h47nlp7zzgrzdrkgmv72_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=h47nlp7zzgrzdrkgmv72.jpg)
sh00k00f
29 May 2009, 08:04 PM
منم خیلی این حرکت رو بین پرنده هام دیدم ... اکثرا مواقعی که بال بال میزدن و گرمشون بود اینجوری میکردن من که خودم فکر کردم احتمالا از گرماست
تقریبا همه مرغ عشق هامو توی این حالت دیدم
mohsen-tehran
30 May 2009, 06:27 PM
سلام
من تو يكي از صفحات ديدم كه دوستي از يه فروشكاهي به نامه كلبه پرنده گفته بود ميخاستم اگه ممكنه آدرسش رو بهم بده
ممنون:icon_surp
shahreghods
31 May 2009, 10:07 AM
بلوار دهکده کوچه 22 یا شهید صنوبری پلاک 30 موبایل آقای عتیقه چی 09123583105
sh00k00f
31 May 2009, 11:53 AM
سلام دوستان مرغ عشق باز ... راستش من میخواستم یه جفت مرغ عشق بخرم ... ولی گفتم فعلا نگیرم ...
میخواستم از همتون حلالیت بگیرم ... اگه حرفی زدم و ناراحتتون کردم ...
من 5شنبه عازم عربستانم و تا 15 روزی نیستم ... الان که مرغ عشقی ندارم ... ولی بعد از برگشت میخوام یه جفت با تخم یا جوجه بگیرم ... آخه جوجه دادن این کوچولوها خیلی برای من برکت داشت
با تشکر
خدانگهدار
4rooos
1 June 2009, 08:08 PM
سلام
دیشب یه حرکتی از پرنده هام دیدم،خودم خیلی تعجب کردم.:icon_twis
تو اتاق بودم که یهو دیدم پرنده نر بالهاشو مثله عقاب باز میکنه و همینجوری نگه میداره،البته ماده هم یه کم خودشو خواست اونطوری بکنه ولی نتونست،یعنی پرنده نر بدجوری بالاشو از هم باز نگه داشته بود.!!!:icon_roll
2تا عکس ازشون میذارم،اما کیفیتشون زیاد خوب نیست،ولی به هر صورت خواستم ببینید و بهم بگید که علتش چی میتونه باشه؟!!!!!!!!!!!!؟
http://www.tinypic.info/files/5vghb2qzg383a5eh8fdo_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=5vghb2qzg383a5eh8fdo.jpg) http://www.tinypic.info/files/h47nlp7zzgrzdrkgmv72_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=h47nlp7zzgrzdrkgmv72.jpg)
مرغ عشقام وقتی گرمشون میشه اینکار رو میکنن.
zxcvmohsen
28 June 2009, 08:35 PM
سلام به همه ی دوستان خوبم
راستش مدت زیادی می شد که فرصت نمی کردم سری به تالار بزنم و مشغله های فراوان نمی ذاشت حتی نوشته های دوستان رو بخونم و راستش دل و دماغشم نداشتم..
اما بعد از مدتی که خواستم بیام دیدم ای دل غافل!! سایت ف ی ل تر شده!! تا اینکه با عمو فواد تماس گرفتم و راه حل رو بم گفت..
بگذریم؛ وقتی اومدم دیدم اینجا هم واسه خودش برهوتی شده و در اکثر گفتگوها خبری از نوشته جدید نیست!!
گفتم چیزی بنویسم که یه کم رونق بگیره..
واسه اینکه خیلی خارج از بحث هم نباشه از اوضاع بچه هام بگم که انگار همگی اعتصاب کردن و بجز یکی دو تا جفت همه دست از جفت گیری برداشته اند!! منم جریمشون کردم و لونه ها رو جمع آوری کردم:icon_arro
به امید رونق مجدد تالار، بویژه بخش مرغ عشق
sima shadab
29 June 2009, 11:33 AM
سلام به همه ی دوستان خوبم
راستش مدت زیادی می شد که فرصت نمی کردم سری به تالار بزنم و مشغله های فراوان نمی ذاشت حتی نوشته های دوستان رو بخونم و راستش دل و دماغشم نداشتم..
اما بعد از مدتی که خواستم بیام دیدم ای دل غافل!! سایت ف ی ل تر شده!! تا اینکه با عمو فواد تماس گرفتم و راه حل رو بم گفت..
بگذریم؛ وقتی اومدم دیدم اینجا هم واسه خودش برهوتی شده و در اکثر گفتگوها خبری از نوشته جدید نیست!!
گفتم چیزی بنویسم که یه کم رونق بگیره..
واسه اینکه خیلی خارج از بحث هم نباشه از اوضاع بچه هام بگم که انگار همگی اعتصاب کردن و بجز یکی دو تا جفت همه دست از جفت گیری برداشته اند!! منم جریمشون کردم و لونه ها رو جمع آوری کردم:icon_arro
به امید رونق مجدد تالار، بویژه بخش مرغ عشق
سلام! خیلی خوش اومدی! منم کلی نگران بچه ها بودم. ما که ADSL داریم اوضاع سرعتمون اینه! وای به حال بچه های دیگه!!! اوضاع م م ل ک ت هم که بهم ریخته است و کسی دل و دماغ نداره پست جدید بزاره!!! به همین خاطر مدتی بود که اینجا به قول شما شده بود برهوت!!! طفلی بچه هات چرا اعتصاب کردن!؟ اونا از چی ناراضی اند؟
ایشالله همگی موفق باشید و لب هاتون خندون:icon_cool
مهربانو
30 June 2009, 09:59 PM
سلام دوستان
امروز صدای جیک جیک خیلی ضعیفی از لونه مرغ عشقام به گوش می رسه:icon_winkفکر کنم بالاخره طلسم شکسته شد و بعد از این همه مدت بچه های من هم جوجه دار شدن:icon_excl
amir_foad
1 July 2009, 09:05 PM
سلام دوستان
امروز صدای جیک جیک خیلی ضعیفی از لونه مرغ عشقام به گوش می رسه:icon_winkفکر کنم بالاخره طلسم شکسته شد و بعد از این همه مدت بچه های من هم جوجه دار شدن:icon_excl
سلام. خـــــــــــــــب به سلامتی :icon_excl دیدی بالاخره تو هم آره... :icon_surp
مهربانو
1 July 2009, 09:17 PM
سلام. خـــــــــــــــب به سلامتی :icon_excl دیدی بالاخره تو هم آره... :icon_surp
امروز صبح که ماده اومده بود از لونه بیرون دیدمش:icon_winkیه چیز قرمز لرزون با دوتا چشم قلمبه:icon_arroرفت و اومد نر هم به داخل لونه زیاد شده
تو دونشون میشه تخم کتان یا هفت تخم ریخت یا فقط ارزن باید باشه؟:icon_idea
sima shadab
2 July 2009, 12:21 PM
امروز صبح که ماده اومده بود از لونه بیرون دیدمش:icon_winkیه چیز قرمز لرزون با دوتا چشم قلمبه:icon_arroرفت و اومد نر هم به داخل لونه زیاد شده
الان مهربانو این شکلیه: http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif
خوش به حالت... ایشالله این عروس خانم ما هم یه روزی به فکر جوجه آوردن بیفته!
amir_foad
2 July 2009, 01:26 PM
خب ديگه به سلامتي.
مي توني براشون تخم كتان هم بريزي ولي به نظر من هفت تخم رو بي خيال شو. بيشتر غذاهاي كمكي بهشون بده. هفته اي دو دفعه سفيده تخم مرغ رنده شده. نون سبوس دار كم نمك خيس خورده خيلي دوست دارن. سبزيجات هم كه ديگه نگو... ولي كاهو زياد نده. :icon_surp
kianaz
2 July 2009, 01:27 PM
بچه ها ماده من همش میره تو لونه هنوزم ولی خبزی از جفتگیری نیست در ضمن نمیزاره نره هن بره تو ولی خودش همش تو لونس
مهربانو
2 July 2009, 08:44 PM
الان مهربانو این شکلیه: http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif
خوش به حالت... ایشالله این عروس خانم ما هم یه روزی به فکر جوجه آوردن بیفته!
:icon_arro
ایشالا دوباره مامان بزرگ بشی:icon_sad::icon_arro
خب ديگه به سلامتي.
مي توني براشون تخم كتان هم بريزي ولي به نظر من هفت تخم رو بي خيال شو. بيشتر غذاهاي كمكي بهشون بده. هفته اي دو دفعه سفيده تخم مرغ رنده شده. نون سبوس دار كم نمك خيس خورده خيلي دوست دارن. سبزيجات هم كه ديگه نگو... ولي كاهو زياد نده. :icon_surp
نونه سبوس دار و که گفتی بزرگ شدن می خورن یا اینکه بابا می خوره دایورت می کنه؟:icon_arro
همینجا هم لازم که از همه کمکها و اطلاعات مفیدت تشکر کنم:icon_cool
amir_foad
6 July 2009, 06:29 PM
نونه سبوس دار و که گفتی بزرگ شدن می خورن یا اینکه بابا می خوره دایورت می کنه؟:icon_arro همینجا هم لازم که از همه کمکها و اطلاعات مفیدت تشکر کنم:icon_cool
مامان و باباشون دایورت می کنن :icon_arro
خواهش می کنم. بنده هم در همین راستا از ایسترن عزیز که روزی در این زمینه از اطلاعاتش استفاده می کردیم تشکر می کنم. :icon_excl
مهربانو
6 July 2009, 08:47 PM
منم ار خودم تشکر می کنم که اینقدر صبوری به خرج دادم:icon_arro
امروز در لونه رو باز کردم دیدم جوجه ها دو تا هستن یه دو تا تخم دیگه هم بود نسبت ب دفعه اول خیلی بزرگ شده بود و کمی هم کرک در آورده بود که با این حساب ماده 5 تا تخم گذاشته بوده چون یه تخمشو انداخت بود از لونه بیرون همون اوایل :icon_sad::icon_arroاما فکر کنم لونه ردمایت داره چون درشو باز کردم دو تا نقطه قهوای اینور و انور می رفت:icon_mad:اما فکر نکنم خیلی زیاد باشن چون جوجه ها کاملا سرحال و توپولو بودن فکر می کنم تا بزرگ شدن جوجه ها نمیشه کاری کرد به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟:icon_eek:
amir_foad
6 July 2009, 08:58 PM
منم ار خودم تشکر می کنم که اینقدر صبوری به خرج دادم:icon_arro
امروز در لونه رو باز کردم دیدم جوجه ها دو تا هستن یه دو تا تخم دیگه هم بود نسبت ب دفعه اول خیلی بزرگ شده بود و کمی هم کرک در آورده بود که با این حساب ماده 5 تا تخم گذاشته بوده چون یه تخمشو انداخت بود از لونه بیرون همون اوایل :icon_sad::icon_arroاما فکر کنم لونه ردمایت داره چون درشو باز کردم دو تا نقطه قهوای اینور و انور می رفت:icon_mad:اما فکر نکنم خیلی زیاد باشن چون جوجه ها کاملا سرحال و توپولو بودن فکر می کنم تا بزرگ شدن جوجه ها نمیشه کاری کرد به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟:icon_eek:
خب به سلامتی. الان هم می تونی تمیزش کنی. بستگی به خودت داره. می تونی لونه رو خیلی آروم و با احتیاط بیاری بیرون و جوجه ها و تخم ها رو یه جار نرم قرار بدی. بعد لونه رو حسابی با آب جوش بشوری و تمیز کنی و خشک کنی. بعد تخم ها و جوجه ها رو بذاری داخل لونه و لونه رو هم توی قفس قرار بدی. :icon_cool
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.