View Full Version : برنامه هاي قابل نصب و غير قابل نصب در گوشي هاي 7610
گل آقا
14 March 2005, 10:49 PM
بنا به پيشنهاد متخصص عزيز اين تاپيك رو باز كردم كه همگي بتونيم اطلاعات خودمون رو در مورد - برنامه هاي قابل نصب و غير قابل نصب در گوشي هاي 7610 - با هم در ميون بذاريم.
خود من تا حالا زياد وقت نذاشتم ولي يه چند تاييشو تست كردم كه در پايين ليست ميكنم.
برنامه هاي قابل نصب و تست شده :
1- SeleQ
2- Smart Movie 2.72 (به لطف متخصص ، Joe_Satriani ، SinaSystem و ....)
3- FSCaller v3.02
4- IQ Test
برنامه هاي غير قابل نصب :
من تا حالا فقط FaceWrap رو نتونستم نصب كنم.
از دوستان عزيزي كه 7610 دارن خواهش ميكنم اطلاعاتشون رو به ما هم منتقل كنند.
موفق باشيد 8)
Joe Satriani
15 March 2005, 12:09 AM
گل آقا, :wink:
تعداد برنامه هايي كه نصب ميشن خيلي زيادند :(
من رو 7610 كلي نرم افزار نصب كردم كه الان اسم همشون يادم نيست :oops:
بهتره متمم اون ها رو نام ببريم كه ظاهراً FaceWarp اوليشه 8)
master
15 March 2005, 01:52 AM
face warp چون براي دوربين هايي كه 640*480 عكس ميگيرن طراحي شده به مگاپيكسليها نميخوره
بايد واسه مگاپيكسليها طراحي شه
facewarp ي هم كه با 7610 و 6670 كار كنه مسلما واسه 6630 كار نخواهد كرد
ميبينيم كه وقتي تو facewarp . قسمت load image عكس غير از vga رو قبول نميكنه
StarSoheil
15 March 2005, 02:13 AM
به اميد روزي كه يه FaceWarp براي سيمبيان ورژن 7 ساخته بشه.
Joe Satriani
15 March 2005, 02:19 AM
master,
آفرين 8)
من اصلاً توجه نكرده بودم
و در واقع دليل اكثر اينگونه موارد رو ميشه به همين روش حدس زد
نياز سخت افزاري :evil:
متخصص
15 March 2005, 02:43 AM
از جناب گل آقا براي باز نمودن اين تاپيك تشكر مي كنم.
اجراي برنامه facewarp برروي 7610 منتفي است.
برنامه ديگري كه بدرستي روي 7610 كار نمي كند CellTrack است.اين برنامه اجرا مي شود اما قدرت سيگنال دريافتي را بصورت گرافيكي نشان نمي دهد.
موفق باشيد 8)
گل آقا
15 March 2005, 05:23 AM
با تشكر ويژه از متخصص عزيز كه يكي ديگه از برنامه هاي غير قابل نصب رو نوشتن.
خدمت سرور عزيزم Joe_Satriani عرض كنم كه من هم اول نظر شما رو داشتم ولي بعدا فكر كردم كه ممكنه دوستان جديدي به سايت اضافه بشن و بخوان فقط بدونن چه برنامه هايي رو ميتونن نصب كنن ، به خاطر همين گفتم شايد بهتر باشه كه ليست برنامه هاي قابل نصب رو هم بنويسم ( مثل خود من كه سه ، چهار روز پيش عضو شدم و دلم ميخواست بدونم چه برنامه هايي رو ميتونم نصب كنم :wink: ) . از شما به خاطر توجهتون تشكر ميكنم.
من دو تا برنامه ديگه رو هم با موفقيت نصب كردم.
1- SmartAnswer 2.03 كه خيلي خوب كار ميكنه و ميتونه همزمان با برنامه FSCaller هم اجرا بشه.
2- Message Puzzler 1.01 كه يه بازيه.
StarSoheil , master عزيز ، ممنون 8)
گل آقا
15 March 2005, 06:52 AM
آقا برنامه PhotoAcute 2.0.1 كه توسط دوست عزيز SinaSystem توي Upload Center 'گذاشته شده هم روي 7610 كار نميكنه.
نصب ميشه ولي موقع كار با دوربين پيغام 4-: Camera Server error ميده. :shock:
hyund
15 March 2005, 11:31 AM
تو سايت زير سرچ كن پيدا مي كني . مال من 6260 است و برنامشو پيدا كردم.
h**p://[Only registered and activated users can see links]
:o
-–•(-• SinaSystem •-)•–-
15 March 2005, 03:55 PM
آقا برنامه PhotoAcute 2.0.1 كه توسط دوست عزيز SinaSystem توي Upload Center 'گذاشته شده هم روي 7610 كار نميكنه.
نصب ميشه ولي موقع كار با دوربين پيغام 4-: Camera Server error ميده. :shock:
اين ورژن 2.0.1 روي 7610 قابل نصبه ولي 2.0.2 رو نميدونم
[Only registered and activated users can see links]
StarSoheil
17 March 2005, 03:00 AM
برنامه Photofusion هم جز برنامه هايي هستش كه نصب نميشه.
گل آقا
17 March 2005, 04:49 AM
SinaSystem عزيز ، مرسي از توجهتون. من دوباره Download و نصب كردم ، موقع كار با دوربين باز هم پيغام 4-: Camera Server error داد.
ممكنه ورژن 2.02 كار كنه ولي هنوز اونو تست نكردم.
StarSoheil عزيز ، دقيقا درست گفتيد چون من هم اين برنامه رو ديشب تست كردم كه جواب نداد. در ضمن برنامه smsface 1.3 هم جواب نداد.
StarSoheil
17 March 2005, 10:44 AM
گل آقا
راست ميگي SMSFace هم جواب نداد؟!!! :cry:
گل آقا
17 March 2005, 10:24 PM
چند تا برنامه ديگه رو هم تست كردم كه همگي نصب شدند و خيلي خوب كار ميكنن. :(
1- CameraXpro
2- Alarm Manager v1.0
3- CallCheater 1.02
4- City time 1.31
5- SMSReminder 1.00
6- MumSMS 4.05
7- SplashPhoto v4.1
8- Natural Recorder
گل آقا
21 March 2005, 05:46 AM
قبل از همه چيز فرا رسيدن سال 84 رو به همه شما دوستان و عزيزان تبريك ميگم ، اميدوارم كه سال بسيار خوبي پيش رو داشته باشيد.
تو اين يكي دو روزه من چند تا برنامه ديگه رو هم تست كردم كه بعضيهاش كار نكرد و بعضيهاش هم مشكل داشت ،
اوليش برنامه PhotoAcute ورژن 2.02 بود كه مثل ورژن قديمي ترش خطاي 4-: Camera Server error داد و كار نكرد.
دوميش برنامه PhotoBase 2.027 كه نصب شد كار هم كرد ولي متاسفانه بعدا كه من چك كردم ديدم عكسهايي رو كه گرفته همش 640*480 بوده.
بعديش PhotoRite 5.17 بود كه اون هم مثل PhotoBase دوربينش عكس 640*480 مياندازه ولي اگه قبلا شما عكسي رو با يه برنامه ديگه 1152*864 انداخته باشيد ميتونيد با اين برنامه روش كار كنيد. كلا اين برنامه رو يه اديتور سريع و خيلي خوب ديدم Auto-fix و اضافه كردن قابهاي از پيش آماده شده از كارايي هاي سريع و خيلي خوبشه ، فقط مواظب باشيد كه با خود برنامه عكس نگيريد چون بهتر از 640*480 عكس نمياندازه ولي 8X ديجيتال زوم داره.
براي اطلاعات بيشتر در مورد اين برنامه آخري لينك زيرو كليك كنيد كه توسط سينا جان نوشته شده.
[Only registered and activated users can see links][/url]
تا بعد 8)
نويد hp
21 March 2005, 06:05 PM
اين طور كه پبداست ظاهرا اين گوشي با اكثر برنامه هايي كه با عكس و دوربين سروكار داند مشكل داره . علتش هم سايز عكس و دور بين هست .
گل آقا
21 March 2005, 09:47 PM
ظاهرا همينطوره نويد جان ، بايد منتظر ورژن هاي جديدتر اين برنامه ها باشيم ولي ميشه با برنامه خود گوشي عكس 864*1152 انداخت و بعد عكس رو تو اين برنامه ها اديت كرد.
چه ميشه كرد فعلا بايد ساخت تا ورژنهاي جديدتر برسند.
hos.comput
22 March 2005, 01:05 AM
چرا تو 7610 نم?شه ک?ف?ت عکس و شدت نور رو تنظ?م کرد؟
و کلا نم?شه تو نور عکس گرفت؟؟؟؟؟ :cry:
گل آقا
22 March 2005, 04:56 AM
كيفيت پيكسليش رو ميشه درست كرد و سه مود High , Normal و Basic داره ولي اگه منظورتون كيفيت رنگه و .... ، اونا رو با يه برنامه اديتور مثل همين PhotoRite ميشه تا حدي تغيير داد.
در مورد شدت نور بايد بگم كه دوربين اين گوشي مثل دوربينهاي Point and Shoot عمل ميكنه و عمل تنظيم نور به صورت كاملا اتوماتيك انجام ميشه ولي چند تا نكته هست كه اگه در نظر بگيريد عكسهاتون به نسبت بهتر ميشن.
يكي اينكه تو محيطهاي دو نوره عكس نگيريد ، دوربين نميتونه يك انتخاب خوب بين سايه روشن داشته باشه.
دوم اينكه اگه مثلا يه عكس پرتره دارين ميگيرين سعي كنيد كه منبع نور تقريبا از پشت سر شما به سوژه مورد نظر بتابه و اينطوري نباشه كه يه طرف صورت در معرض نور زياد باشه و طرف ديگه نور كمي داشته باشه.
كلا از دوربين اين گوشيها نميشه انتظار داشت كه عكسهاي حرفه اي بندازه ولي خوب به قول معروف ( كاچي بعض هيچ چي ) ولي اينم بگم كه من از عكسهايي كه باهاش انداختم راضي ام.
اونجوري كه من رو لنز اين دوربين ميخونم، نوشته شده كه لنزش 1:2.8 هست و اين يعني كه ديافراگم بازي داره و دوربين براي عكس گرفتن در جاهاي كم نور طراحي شده فقط نميدونم كه آيا دوربين از همين يك ديافراگم استفاده ميكنه يا دياف بسته تري هم داره. من خودم تا حالا باهاش توي جاهاي پر نور عكس نگرفتم ولي اگه اينطوري كه شما ميگين باشه حتما از همين يه دياف استفاده ميكنه و سرعت رو بالا و پايين ميبره تا مقدار نور مورد نياز وارد شده به دوربين تنظيم بشه.
hos.comput عزيز ، بايد اين رو در نظر داشت كه ما در درجه اول گوشي خريديم و در درجه دوم دوربين ، ضمن اينكه در مقايسه با خيلي از گوشيهاي دوربين دار ديگه ، دوربين گوشي 7610 بينظيره.
موفق باشيد 8)
فكر كنم نوشته هاي من با تيتر اين تاپيك در تضاد افتاده و ممكنه كه به بيراهه بره پس بهتره بريم سراغ برنامه هاي قابل نصب و ...... :o
من برنامه Surprise Jelly 1.0 رو هم با موفقيت نصب كردم. يه چيزي تو مايه هاي Facewrap هست البته نه به اون باحالي ولي خوب يه كارايي ميشه باهاش كرد. تستش كنيد به امتحانش مي ارزه.
Sefro1
12 May 2005, 06:12 PM
برنامه Callcheater هم روي 6670 نصب ميشود اما عمل نميكند / احتمالا براي 7610 هم اين موضوع وجود دارد /
ضمنا چرا من نميتوانم در اين تاپيك ها حروف انگليسي را بنويسم ؟ :?: مجبور شدم از Notepad استفاده كنم !!! :oops:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.