PDA

View Full Version : مشکل با صفحه لمسی p1

richiano
18 July 2008, 03:46 AM
سلام دوستان من حدود 3 هفته هست که پی1 خریدم و امروز با یه مشکل مهم و عجیب مواجه شدم و اون این هست که صفحه لمسی گوشی من از کار افتاده و فقط 2 سانت پایینش کار میکنه اونم باید رو صفحه فشار زیاد وارد کنم . یک دفعه اینجوری شد و ضزبه هم نخورده . فقط چند تا فایل بلوتوس امروز گرفتم و گوشی هم در حالی که با کامپیوتر وصل بود جدا کردم قبل از اینکه بصورت نرم افزاری قطع کنم فکر نکنم از اینا باشه . شاید ویروسی شده . انتی ویروس مک افی نصب کردم و مموری هم فرمت کردم و مستر ریست هم کردم و مشکل پا بر جاست . یه بار باتری در اوردم جا زدم بعد که اومد بالا بعد چند از دقیقه یه دفعه خوب شد ولی چند ساعت بعد همیطوری شد . بقیه کلید ها مثل بک اینا درست عمل میکنه و گوشی مشکل دیگه ای نداره و هنکم نمیکنه . لطف کنید اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید خیلی نگرانم سخت افزاری نباشه .

alenkita
18 July 2008, 06:48 AM
آقا يه چيزي رفته كنار صفحه LCD گوشيت گير كرده(100%) اونو تميز كن گوشيت درست ميشه.
گوشي منم چند وقت پيش دقيقا همين مشكلو به هم زده بود.

Orion
18 July 2008, 01:57 PM
احياناً شما طلق محافظ براش نذاشتين؟ اگر طلق گذاشين مطمئن بشين كه طلقه به جايي فشار وارد نميكنه. اصلاً يه بار درش بياريد و دوباره بچسبونيد.
اگر هم طلق نذاشتيد طبق صحبت دوستمون احتمالاً گوشه‌هاي LCD يه شيءاي قرار گرفته كه كار LCD رو مختل كرده

richiano
18 July 2008, 02:47 PM
با تشکر فراوان از دوستان عزیز مقدار خیلی نا چیزی گرد خاک رفته بود ریزش چند بار تمیز کردم خوب شد .خیلی حساس بقیه سری پی من داشتم هیچکدوم اینجوری نشدن . موفق باشید.:lover:
راستی کلید تشکر کجا صفحه است من ندیدم بزنم ؟

PAYAM
19 July 2008, 12:52 AM
راستی کلید تشکر کجا صفحه است من ندیدم بزنم ؟
با زیاد شدن پست‌های‌تان این قابلیت برای شما هم فعال می‌شود.

richiano
20 July 2008, 04:52 PM
با سلام مجدد به دوستان متاسفانه شادی من زیاد طولانی نبود و بعد از چند ساعت دوباره همینطوری شد مشکل از قسمت بالا کلید back هست یعنی در نقطه تماس صفحه و فریم در سمت چپ گوشی وقتی یکم با ناخن فریم میدم بالا یا یه کاغذ میزارم زیر این قسمت مشکل حل میشه اما مدتی بعد که گوشی یکم تو کیف یا تو دست قرار داره به حالت اول بر میگیده انگار صفحه از این قسمت تحت فشار هست بارها توسط تلق یا کاغذ بین صفحه و فریم تمیز کردم هیچ چیزی نبود خود فریم انگار داره فشارمیاره . دوستان راحی به ذهنشون نمیرسه ؟ مشکل از چیه به نظر تون . گارانتی کامتل ببرم فایده داره ؟
از وقتی مستر ریست کردم sms که میتد تو سیم کارت ذخیره میشه هرچی گشتم جایی پیدا نکردم که بشه تغییر داد شاید من ندیدم چکار باید کرد تا sms رو سیم ذخیره نشه ؟
عجب مصیبتی شده این گوشی .

richiano
21 July 2008, 09:07 PM
یه جا نشون دادم سریع گفت از فینگرشه اون باید عوض بشه . کسی نمی دون باید چه کار کرد ؟
جالب اینجاس وقتی فریم کنار صفحه با ناخن میدم بالا برای مدتی خوب کار میکنه اگه از فینگر باشه که نباید با این کار درست کار کنه . هزینش نمی دونید چقدر میشه ؟ ببرم کامتل به نظر شما قبول می کنن ؟
محل ذخیره شدن اس ام اس چی ؟ از کجا میشه عوض کرد ؟

good_rally
22 July 2008, 12:45 AM
سلام
آقا تا دير نشده
ببرش گارانتي
به هيچييم دست نزن كه گارانتي قبول نميكنه
مگه چند روزه خريده؟

richiano
22 July 2008, 09:16 PM
یک ماهم نشده . محافظم داشته . همون میبرم کامتل ببینم چی میشه . باید باز شه .