PDA

View Full Version : درخواست ADSL و مشکل با خطوط PCM ا

A.R.T
17 July 2008, 07:21 PM
سلام
6 روز پیش از طریق شاتل درخواست ADSL دادم
راستش این منشیای خانمش اینقدر که به خودشون میرسن، به کیفیت کار و راه انداختن مشتری توجه نمیکنن و خییییلی بیش از اندازه سر به هوا هستن و سرو گوششون میجنبه!!
صبح شنبه که زنگ زدم، گفت عصرش تماس بگیرید که استعام خطتونو گرفته باشیم.
عصر که زنگ زدم از نحوه صحبتش پیدا بود که هنوز استعلام خط نگرفته و به من گفت که خطم معمولیه...
من همون روز رفتم و پولو بهشون دادم و گفتن که تا هفته دیگه ADSL شما وصل میشه...
امروز که برای راهنمایی خرید مودم و پیگیری کارها تماس گرفتم، یک خانم دیگه گوشیو برداشت و گفت که خطم PCM است و باید چند روزی بیشتر صبر کنم تا مخابرات اونو از حالت PCM خارج کنه... راستش من به حرفهای این یکی منشی هم مشکوکم چون اصلا فکر نمیکنم که خطم PCM باشه و درست جواب منو نداد!

اگه خط از نوع PCM باشه، سرعت کانکت شدن Dialup قاعدتا نباید از 33.6 بیشتر بشه در حالی که من بیشتر مواقع با سرعت 50.6 کانکت میشم و سرعت دانلودم هم بیشتر مواقع بین 4 تا 6 کیلو بیت در ثانیه است حتی با سرعتهای بیشتر از 6 هم برای چند ثانیه تونستم دانلود کنم!!

حالا اگر هم خطم از نوع PCM باشه، آیا مخابرات خط منو معمولی میکنه؟
شرکت شاتل که میگفت این کارو انجام میده، ولی طبق تجربه ایی که بدست آوردم اصلا نمیشه به حرف این منشیهای خانم اعتماد کرد...
من مودمو امروز خریدم ولی اگه بدونم خطم معمولی نمیشه و نمیتونم از ADSL استفاده کنم، شنبه برم مودمو پس بدم چون اگه قرار باشه بیمصرف بمونه به پولش خییلی بیشتر احتیاج دارم...

یکی از دوستام (که هنوز باهاش در این مورد تماس نگرفتم!) در مخابرات شاغله و میگفت در سال گذشته رتبه جهانی مخابرات ایران از 30 ام به 70 ام نزول کرده و مخابرات هم برای جبران این موضوع تا اواسط امسال حدود 800 هزار خط دیتا در استان اصفهان به مشترکین تلفن ثابت میده که اگه چنین چیزی عملی بشه بیش از 90 درصد مردم اصفهان میتونند از ADSL استفاده کنند!!

ATOS
17 July 2008, 07:28 PM
اتفاقا خط های PCM خیلی راحتر و بی دردسر تر در Dial Up با سرعت بیش از 50 کانکت میشن:icon_coolو در مورد ADSL هم کمی صبر کنید مخابرات درستش میکنه:icon_surpبرای فهمیدنش هم کافیه یه نگاه بندازی ببینی سیم تلفن از جعبه خاکستری رنگ اومده یا نه:icon_evil

A.R.T
17 July 2008, 07:44 PM
اتفاقا خط های PCM خیلی راحتر و بی دردسر تر در Dial Up با سرعت بیش از 50 کانکت میشنو در مورد ADSL هم کمی صبر کنید مخابرات درستش میکنهبرای فهمیدنش هم کافیه یه نگاه بندازی ببینی سیم تلفن از جعبه خاکستری رنگ اومده یا نه
ممنون از جوابت
اگه دلیل اینکه گفتید در خطوط PCM سرعت اینترنت بیشتر از خطوط معمولی است را بیان کنید خییلی ممنون میشم
از آنجایی که یک خط PCM کار 4 تا 8 زوج سیم معمولی را انجام میده، قاعدتا پهنای باند کمتری در مقایسه با خطوط معمولی داره و لذا باید سرعت اینترنت در خطوط PCM کمتر از خطوط معمولی باشه...

ATOS
17 July 2008, 10:27 PM
ممنون از جوابت
اگه دلیل اینکه گفتید در خطوط PCM سرعت اینترنت بیشتر از خطوط معمولی است را بیان کنید خییلی ممنون میشم
از آنجایی که یک خط PCM کار 4 تا 8 زوج سیم معمولی را انجام میده، قاعدتا پهنای باند کمتری در مقایسه با خطوط معمولی داره و لذا باید سرعت اینترنت در خطوط PCM کمتر از خطوط معمولی باشه...
فقط تجربه ، همین:icon_razz

A.R.T
18 July 2008, 12:44 AM
فقط تجربه ، همین
:icon_arro
والا هم طبق منطق ریاضی و هم تجربه سایرین که خطشون از نوع PCM هست، سرعت اینترنت خطوط PCM کمتر از سرعت در خطوط معمولی گزارش شده...
با این حال من نمیدونم با اینکه مسئولان کشورمون همیشه کباده ایرانی بودن و بومی بودن تکنولوژیها را به سینه میکشند، چرا ما باید از تکنولوژی دهه 1980 آمریکا استفاده کنیم؟
میشه گفت PCM یک تکنولوژی کدگذاری مترود هست که میشه با اون از یک زوج سیم کار 4 تا 8 تا زوج سیم را انجام داد که در این حالت دیگه نمیشه ADSL داشت!!
بنازم به این مملکت که اساس و بنیاد حکومتش مثلا اسلامیه...

Shahrooz
18 July 2008, 03:34 AM
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ،رفتم با یه شرکت قرارداد رو بستم و بعد فهمیدم که خط PCM تشریف داره و کلی هم ضدحال خوردم ، مرکز مخابراتی شما کجاست؟ چون می دونم توی بعضی از مراکز اگه امکانش باشه به راحتی مشکل رو حل می کنن اما بعضی جاها مثه مرکز ما ( بهشتی) به این سادگیا این کار رو انجام نمی دن.
در مورد سرعت هم باید بگم که سرعت من از 31.2 بالاتر نمیره.

فکر می کنید مخابرات چطوری تونست یهو بدون کابل کشی جدید اینا همه شماره جدید واگذار کنه و یه سود زیاد از بابتش به جیب بزنه؟ اینطوری که روی هر سیم 8 تا شماره بده که فقط به درد مکالمه می خوره ولی هزینه ی اشتراک خط معمولی رو بگیره.

A.R.T
18 July 2008, 08:57 AM
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ،رفتم با یه شرکت قرارداد رو بستم و بعد فهمیدم که خط PCM تشریف داره و کلی هم ضدحال خوردم ، مرکز مخابراتی شما کجاست؟ چون می دونم توی بعضی از مراکز اگه امکانش باشه به راحتی مشکل رو حل می کنن اما بعضی جاها مثه مرکز ما ( بهشتی) به این سادگیا این کار رو انجام نمی دن.
در مورد سرعت هم باید بگم که سرعت من از 31.2 بالاتر نمیره.

فکر می کنید مخابرات چطوری تونست یهو بدون کابل کشی جدید اینا همه شماره جدید واگذار کنه و یه سود زیاد از بابتش به جیب بزنه؟ اینطوری که روی هر سیم 8 تا شماره بده که فقط به درد مکالمه می خوره ولی هزینه ی اشتراک خط معمولی رو بگیره.
دقیقا!
با حرفت موافقم... دزدی که فقط از دیوار مردم بالارفتن نیست! این هم خودش یک نوع دزدی دولت از مردمه!
ما مرکز مخابراتی مدرس هستیم... فردا معلوم میشه که آیا میتونم از ADSL استفاده کنم یا نه!:icon_smil

kelen
18 July 2008, 12:52 PM
دوست عزيز برو يك خط بخر كارات زودتر انجام ميشه

smail
18 July 2008, 12:55 PM
معمولا دوستاني كه دنبال اين ماجرا رفتند با " ما فقط مسئول برقراري ارتباط تلفني هستيم و شما در روز تقاضا براي اين موضوع تقاظاي خط تلفن داديد و اگر مشكلي در برقراري تماس تلفني داريد بگيد تا درست كنيم و در غير اين صورت چيز ديگري به ما مربوط نيست " روبرو ميشوند .
راه سادش تقاضاي يك خط تلفن ديگر است كه معلوم نيست pcm يا عادي باشه و راه دوم پارتي در مخابرات .
البته شايد با نامه نگاري و ملاقات حضوري با مديريت مخابرات منطقه بشه يك كارهايي كرد .

ehsan_iuc
19 July 2008, 02:33 PM
دوستان خودتون رو خسته نكنيد من 3ساله اين مشكل رو دارم هيچ جوابي هم نگرفتم متاسفانه ...راه حل:يا وايرلس يا اينترنت ماهواره اي..

A.R.T
19 July 2008, 10:23 PM
آقا! مشکل خطم با استفاده از بند پ (پارتی) حل شد...
الان ADSL خط من وصله...:icon_sad:

farhad_s5
20 July 2008, 02:17 AM
منم سرعت اينترنتم از 30 بيشتر نشده!!!!!!!

ولي امروز كه با سپنتا تماس گرفتم گفتن ما به شما خدمات ميديم!
و بعد از ظهر امروز هم بهم زنگ زدن گفتن كه مشكلي نيست و ما قرار داد رو فردا براتون ميفرستيم تا داشته باشين!!

ehsan_iuc
20 July 2008, 01:47 PM
آقا! مشکل خطم با استفاده از بند پ (پارتی) حل شد...
الان ADSL خط من وصله...:icon_sad:
دوست عزيز مي شه از اين بند پ ما رو هم به فيض برسونيد اگه ممكنه؟!منطقه مخابراتيتون كجاست؟

A.R.T
20 July 2008, 06:49 PM
دوست عزیز
در اصل مرکز مخابراتی باید این قابلیتو داشته باشه که بتونه اگه خطتتون PCM است اونو از PCM خارج کنه. بعضی از مراکز بخاطر دلایل کاملا مبهم (عموما بخاطر تنبلي ) خطو از حالت PCM خارج نمیکنند!
در صورت وجود امکان در مرکز مخابراتی، استفاده از بند پ! بمانند نوشادور عمل میکنه و روند کارتونو واقعا سرعت میده...

Glimpser
20 July 2008, 08:25 PM
دوستان توجه داشته باشید خطوط pcm در بهترین حالت امکان کانکت با سرعت 32 را در اختیار شما قرار میدهد
من چند سال پیش این مشکل را داشتم بعد که از طرف رئیس مرکز یک سال سر دوانده شدم رفتم به دفتر مدیر کل مخابرات استان تهران شکایت کتبی کردم در مدت یک هفته هم مشکلم حل شد.
یادتون باشه در هیچ اداره ای تا درخواست رسمی کتبی و ثبت شده ،ندهید و جواب کتبی نخواهید کسی به کار شما رسیدگی نمیکنه
همین مرکز منطقه خودمان وقتی نامه مدیرکل مخابرات استان تهران را بردم پیشش بهم گفت امکانات نداریم منم بهش گفتم کتبی جواب بده اونم گفت تا 48 ساعت دیگه خبر میده و. . . . . .

farhad_s5
30 July 2008, 02:02 AM
منم فكر كنم خطم PCM باشه كه وقتي برا ADSL در خواست دادم 24 ساعت هم قطع بود ولي هنوز سرويس ADSL آماده نيست!!! سپنتا هم گفت كه مودمت رو وصل كن هر وقت كه چراغ ADSL مودمت روشن موند به ما بگو تا يوزر و پسورد رو بهت بديم !!

گفت كه هنوز از مخابراتتون براي ما جوابي نيومده كه بدونيم چي شده!!!!!!!!!!