View Full Version : سوالات و مباحث عمومی پیرامون سگ
hoda.1
28 March 2009, 03:44 AM
سلام.میخواستم بدونم امکان داره موی گربه باعث عفونت چشم سگ بشه؟دامپزشکش این نظر رو داره.
سگ و گربهه با هم زندگی نمیکننا!!:D
roham_westlife
29 March 2009, 12:05 AM
کلا موی گربه مضرات زیادی داره و توصیه نمیشه اما این بحثو جای دیگه پی بگیرین لطفا ممنون
solid
12 April 2009, 03:00 PM
آیا از کله و پای مرغ بعد از آبپز شدن لازم نیست جیزی جدا شود برای انکه در گلویش گیر نکند ؟:icon_evil
نه لازم نيست.يا دتون باشه غذاي اصلي سگ استخوان هست.ناخن و نوك مرغ رو بعضي ها جدا ميكنن در حاليكه اين دو بافتهاي 100% استخواني و مقوي هستن
roham_westlife
12 April 2009, 11:03 PM
البته در تکمیل صحبتهای سلید به هر حال سعی کنید از نان و قطعات میوه و سبزی و سیب زمینی استفاده کنید اما غذای اصلی سگ همان گوشت و استخوانه
astm1834
12 April 2009, 11:35 PM
نه لازم نيست.يا دتون باشه غذاي اصلي سگ استخوان هست.ناخن و نوك مرغ رو بعضي ها جدا ميكنن در حاليكه اين دو بافتهاي 100% استخواني و مقوي هستن
به هیچ عنوان توصیه نمیشه به سگ استخان داده بشه..!!
هم امکان پارگی روده ها وجود داره و هم دفع مدفوع برای حیوان به دلیل خشک شدن زیاد اون وجود داره.
ناخن و نوک مرغ هم بیشتر از جنس کیتین هستن و هیچ ارزش غذایی ندارن...!!
حتی خود پای مرغ و غیره رو هم خیلی ها بدلیل کمبود مواد مغذی توصیه نمی کنن..!!
لطفن بیشتر مطالعه بفرمایین.
در مود مضرات زیاد ! موی گربه هم اگه میشه منبعتون رو معرفی کنین.
کسی که به موی گربه حساسیت داشته باشه به موی سگ هم حساسیت خاهد داشت..!
آنچه سگ نبايد بخورد (http://www.pug.ir/tabid/62/ctl/Detail/mid/367/Id/126/Default.aspx)
هرگونه گوشت قرمز بصورت خام-------------------> آلودگی های انگلی
شش و جگر گاو و گوسفند (پخته و خام)-------->ایجاد کیست هیداتیک آلودگی انگلي
قارچ--------> ایجاد حالت تهوع
پیاز ----------> ایجاد نوعی کم خونی
هرگونه استخوان مرغ ------------------> تخریش دستگاه گوارشی و امکان انسداد
پای مرغ -------------> ناراحتی گوارشی
کله مرغ --------------> امکان تخریش دستگاه گوارش بوسیله نوک مرغ
ادویه جات تند ---------------> ناراحتی های گوارشی ناراحتی در دفع
غذای یخ زده --------------> ناراحتی های گوارشی
غذای داغ -----------------> ایجاد مشكل در بلع و التهابات حفره دهانی
سفیده تخم مرغ بصورت خام ------------> اختلال در ویتامینH
شیر ---------------> در بعضی از سگها باعث اسهال میشود (بدلیل لاکتور)
تخمه افتابگردان -----------> ایجاد حساسیت
جگر مرغ -----------> تجمع آنتی بیوتیک (اختلال سوخت ساز و بی اثر شدن آنتی بیوتیک )
hrc123
13 April 2009, 12:02 AM
بنظرم درست نمیاد چون من چند ساله تو باغ با سگهایی که اونجا هستن سر و پای مرغ خیلی زیاد که البته آبپزشون می کنم و با مقداری ادویه قاطی تا حالا هم مشکلی نداشتن
hoda.1
13 April 2009, 10:09 AM
البته من زیاد توی این مسایل حرفه ای نیستم.ولی همیشه از دامپزشک ها شنیدم که مخصوصا استخوان مرغ رو به سگ ندید چون احتمال خفگی داره.دیگه چه برسه به ناخن و نوک مرغ.آخه حیوون گناه داره بخواد از این چیزا بخوره.یکی از دوستان هم گفته بودن شکنبه و جنین مرده ...نمیدونم شاید برای سگهای خونگی قضیه فرق میکنه......
solid
13 April 2009, 06:09 PM
به هیچ عنوان توصیه نمیشه به سگ استخان داده بشه..!!
هم امکان پارگی روده ها وجود داره و هم دفع مدفوع برای حیوان به دلیل خشک شدن زیاد اون وجود داره.
ناخن و نوک مرغ هم بیشتر از جنس کیتین هستن و هیچ ارزش غذایی ندارن...!!
حتی خود پای مرغ و غیره رو هم خیلی ها بدلیل کمبود مواد مغذی توصیه نمی کنن..!!
لطفن بیشتر مطالعه بفرمایین.
در مود مضرات زیاد ! موی گربه هم اگه میشه منبعتون رو معرفی کنین.
کسی که به موی گربه حساسیت داشته باشه به موی سگ هم حساسیت خاهد داشت..!
آنچه سگ نبايد بخورد (http://www.pug.ir/tabid/62/ctl/Detail/mid/367/Id/126/Default.aspx)
هرگونه گوشت قرمز بصورت خام-------------------> آلودگی های انگلی
شش و جگر گاو و گوسفند (پخته و خام)-------->ایجاد کیست هیداتیک آلودگی انگلي
قارچ--------> ایجاد حالت تهوع
پیاز ----------> ایجاد نوعی کم خونی
هرگونه استخوان مرغ ------------------> تخریش دستگاه گوارشی و امکان انسداد
پای مرغ -------------> ناراحتی گوارشی
کله مرغ --------------> امکان تخریش دستگاه گوارش بوسیله نوک مرغ
ادویه جات تند ---------------> ناراحتی های گوارشی ناراحتی در دفع
غذای یخ زده --------------> ناراحتی های گوارشی
غذای داغ -----------------> ایجاد مشكل در بلع و التهابات حفره دهانی
سفیده تخم مرغ بصورت خام ------------> اختلال در ویتامینH
شیر ---------------> در بعضی از سگها باعث اسهال میشود (بدلیل لاکتور)
تخمه افتابگردان -----------> ایجاد حساسیت
جگر مرغ -----------> تجمع آنتی بیوتیک (اختلال سوخت ساز و بی اثر شدن آنتی بیوتیک )
دوست عزيز مطمئن باشيد صحبتهاي بنده از روي مطالعه و تجربه 20 ساله هست.اول به اين نكته توجه بفرماييد كه به بيماران مفصلي و فوتباليستها و افرادي كه نياز به استخوانهاي قوي دارن توصيه ميشه كه از سوپ پاي مرغ استفاده كنن چون پاي مرغ سرشار از مواد مغذي و استخوان ساز هست.
به ارواره ها و سقف دهان سگتون دقت كنيد بافت سقف دهان كاملا برجسته و استخوانيست كه مثل اسياب عمل ميكنه وبه كمك ارواره ها كاملا غذا و استخوان رو له ميكنه بندرت ممكنه ناخن يا نوك مرغ به همراه غذا قبل از اسياب شدن وارد معده و روده بشن.اگر هم به معده راه پيدا كنن اسيد معده براحتي انو هضم ميكنه(ايا تا حالا تو مدفوع سگتون استخوان درشت ديديد؟)
در مورد غذاي پخته باهاتون موافقم چون احتمال الوده شدن حيوان به انگل وجود داره(البته در نظر بگيريد كه سگ ذاتا خام خوار هست ) ولي اگر در كنار غذاي خام از قرصهاي ضد انگل استفاده كنيد هيچ مشكلي پيش نمياد:icon_cool
دوست عزيزم rohamخان توصيه كردن كه همراه با غذاي اصلي (سر مرغ +پاي مرغ)مقداري سبزيجات هم مصرف بشه اين روش بسيار مناسبه چون هم تو رشد حيوان بسيارمناسبه وهم اينكه سبزيجات به عنوان مواد ضد عفوني كننده روده و معده جهت اگل زدايي عمل ميكنن.
دوست عزيز به ليستي كه در بالا اعلام كرديد لطفا با دقت نگاه كنيد:icon_twis ايامواردي رو كه ذكر كرديد ما براي خودمون كه ادم هستيم رعايت ميكنيم!!! شما گفتيد به سگ غذاي داغ نديد اخه كدوم سگه ديوانه اي رو ديديد كه غذاي داغ رو بخوره تا دهنش بسوزه معمولا يكم صبر ميكنه تا غذاش به دماي مطلوب برسه شما گفتيد به سگ تخمه افتابگردان نديد:icon_twis اخه كجاي دنيا به عنوان غذا به سگ تخمه افتابگردان ميدن:icon_twis(مگه طوطيه)
hrc123 عزيز فرمودن از شكنبه و جنين استفاده ميكنن اين روش اگر در ماه 2 3 بار تكرار بشه در خلق و خوي سگ نگهبان تاثير بسزايي داره و بسيار خوب عمل ميكنه
دوست خوبم ما در اينجا روشهايي رو بايد مطرح كنيم كه براي همه دوستان قابل اجرا و كم هزينه باشه
من يه مدت در ناجا به عنوان مربي سگ مواد ياب مشغول به كار بودم در اون مركز از كروكتهاي فرانسوي به عنوان غذا استفاده ميشه كه مخلوطي از پودر استخوان+پاي مرغ+ سر مرغ+ سبزيجات+مولتي ويتامين هست .مطمئنا اين بهترين و تميزترين و راحتترين غذا براي سگ و صاحب اون هست ولي قيمت هر كيلو از اون حدود 14000تومن هست.كدوم از بچه هاي اين سايت رو گنج نشستن كه بتونن از اين غذا براي سگهاشون استفاده كنن در حاليكه قيمت يك كيلو سر مرغ +اندكي سبزيجات+يك عدد قرص ضد انگل برابر ميشه با 400 تومن(تازه قرص در هفته 1 يا 2بار مصرف ميشه). پس ما بايد توصيه ها و پيشنهاد هايي رو ارائه كنيم كه براي همه قابل اجرا باشن.سگ حيوونيه كه بر خلاف مرغ عشق به انسان يراي زنده موندن نياز نداره يعني اگه يه سگ رو تو بيابون ول كنيد بعد از مدتي بطور طبيعي شكار ميكنه و گليم خودشو از اب بيرون ميكشه.پس زياد به مسائل حاشيه اي
اهميت نديد علي الخصوص در مورد سگهاي نگهبان.
يا علي موفق باشيد
hrc123
14 April 2009, 09:37 PM
سلام بچه ها
می خواستم بدونم که باکسر هم مثل گریت دین آب دهنش زیاده؟
badform
15 April 2009, 02:36 AM
جناب solid قرص هفته ايي يكي دو بار نيست.هر ماه يا بسته به نوع قرص هر سه ماه استفاده مي شه....
yourdkhani
18 April 2009, 08:41 AM
بچه ها اگه لطف کنین یه توضیحی درباره پیت بول و روتوایلر بدین ممنون می شم .
(http://www.istgah.com/fireview/kid_314/475226.html)
hrc123
18 April 2009, 11:35 AM
هردو تاپیک مخصوص به خودشون دارن می تونی بری بخونی همه چیز هم گفته
hrc123
19 April 2009, 10:28 AM
سلام بچه ها این راسته که اگه به سگ خون بدیم وجشی می شه؟
badform
19 April 2009, 06:03 PM
نه عزيزم...خون...نگه داشتن تو تاريكي....بستن سگ...گشنه نگه داشتنش....و....(ساير خرافات!)
باعث تغيير خاصي توي سگ نمي شه....
mehran_tavakoli
19 April 2009, 10:20 PM
نه عزيزم...خون...نگه داشتن تو تاريكي....بستن سگ...گشنه نگه داشتنش....و....(ساير خرافات!)
سلام.حرفت درسته ولی من شنیدم نگه داشتن سگ های تزیینی توی تاریک خونه به مدت طولانی باعث ترس و یک دپرشن توی سگ میشه که این خودش میتونه باعث تغییر رفتار در سگ بشه:icon_cool(از یه دامپزشک شنیدم)
red3
23 April 2009, 07:03 PM
سلام
به کمک فوری نیاز دارم
من دیروز یه تریر مشکی 45 روزه خریدم
تو کارتن که بود تا بیارم خونه ( تو ماشین ) کلی صدا کرد. بعد بردم حیاط خلوت کلی صدا کرد کلا از ساعت 11 شب که اومد خونه تا فردا ظهر یکسره پارس می کرد ( البته چون توله است در واقع جیغ می کشید)
در ضمن دو سه بار گلاب به روتون اسهال کرد
بردمش پیش همونی که خریدم گفت چون توله است غریبی میکنه یک هفته باید بگذره تا عادت کنه
اسهالشم گفت توله های همین جوری هستند!
غذا تخم مرغ آب پز ( بدون زده ) و سیب زمینی آب پز دادم نخورد. اما سینه مرغ دادم یه کم خورد اما بعد از یک ربع بالا اورد. ظاهرا تکیه های بزرگ بوده و نتونسته بجوه؟
حالا به نظر شما این رفتار که یکسره پارس می کرد طبیعی بوده؟ ( بعضی ها میگن توله اولش غریبی میکنه)
اسهالش نشونه ی مریضیه؟
Edalati
23 April 2009, 07:41 PM
سلام
به کمک فوری نیاز دارم
تو کارتن که بود تا بیارم خونه ( تو ماشین ) کلی صدا کرد. بعد بردم حیاط خلوت کلی صدا کرد کلا از ساعت 11 شب که اومد خونه تا فردا ظهر یکسره پارس می کرد ( البته چون توله است در واقع جیغ می کشید)
بردمش پیش همونی که خریدم گفت چون توله است غریبی میکنه یک هفته باید بگذره تا عادت کنه
غذا تخم مرغ آب پز ( بدون زده ) و سیب زمینی آب پز دادم نخورد. اما سینه مرغ دادم یه کم خورد اما بعد از یک ربع بالا اورد. ظاهرا تکیه های بزرگ بوده و نتونسته بجوه؟
حالا به نظر شما این رفتار که یکسره پارس می کرد طبیعی بوده؟ ( بعضی ها میگن توله اولش غریبی میکنه)
اسهالش نشونه ی مریضیه؟
سلام دوست عزیز مبارک باشه
سر صداش ماله ترس و احساس نا امنیته بهش محبت کنید و نوازش خوب میشه
اما اما اما
سگ شما اسهال داره و استفراغ داره میتونه خیلی مشکلات باشه اما میتونی این داروها رو مصرف کنید . مشکلی هم بود با من تماس بگیرید09113378147
شربت کوتریموکسازول هر 6 ساعت 1 سی سی
شربت مترونیدازول هر 8 ساعت 1 سی سی
این شربت رو 20-25 دقیقه قبل غذا بدین ! شربت متوکلوپروماید 1 سی سی
پودر ORS رو به جای آب بهش بدین :icon_cool انشالله خوب میشه . من رو در جریان بزار بتونم کامل کمک کنم تا خوب بشه . فعلاً هم سرلاک برنج و مرغ پخته بده
red3
23 April 2009, 08:02 PM
سلام دوست عزیز مبارک باشه
سر صداش ماله ترس و احساس نا امنیته بهش محبت کنید و نوازش خوب میشه
اما اما اما
سگ شما اسهال داره و استفراغ داره میتونه خیلی مشکلات باشه اما میتونی این داروها رو مصرف کنید . مشکلی هم بود با من تماس بگیرید09113378147
شربت کوتریموکسازول هر 6 ساعت 1 سی سی
شربت مترونیدازول هر 8 ساعت 1 سی سی
این شربت رو 20-25 دقیقه قبل غذا بدین ! شربت متوکلوپروماید 1 سی سی
پودر ORS رو به جای آب بهش بدین :icon_cool انشالله خوب میشه . من رو در جریان بزار بتونم کامل کمک کنم تا خوب بشه . فعلاً هم سرلاک برنج و مرغ پخته بده
ممنون
1- سر و صدا کردنش چند وقت طول می کشه ... همسایه ها ناراضی اند برای همون یک شب
2- از چند ماهگی باید برای واکسن و شناسنامه اقدام کنم
Edalati
23 April 2009, 11:59 PM
ممنون
1- سر و صدا کردنش چند وقت طول می کشه ... همسایه ها ناراضی اند برای همون یک شب
2- از چند ماهگی باید برای واکسن و شناسنامه اقدام کنم
سلام
1- تا عادت کنه حدود 3-4 روز بیشتر نازش کنید
2- 50 روزگی ببرید برای واکسن چندگانه و شناسنامه:icon_coolداروهایی که گفتم رو حتماً مصرف کنید
F@RSH@D rezayi
24 April 2009, 12:27 AM
سلام دوست عزیز . در مورد بستن سگ با شما هم عقیده نیستم چون اگر سگی رو ببندید به دلیل محدودیتی که در حرکت خواهد داشت . بیشتر پارس خواهد کرد و در برابر تغییرات محیط بیشتر احساس مسئولیت می کنه . حتی تریر رو اگه ببندید تبدیل به سگ نگهبان خوبی میشه .
F@RSH@D rezayi
24 April 2009, 12:31 AM
سلام
به کمک فوری نیاز دارم
اسهالش نشونه ی مریضیه؟
البته دوست عزیزمون جواب دادن ولی من هم باید بگم تریر ها معمولا چون سگهای لجوج و کله شقی هستن در هنگان تولگی نیاز به توجه زیاد دارند . من قبلا تریر داشتم به خاطر سرو صدای زیادی که داره اونو به دوستم دادن الان پیکینیز دارم و از بی صدایی و آرامشش کیف می کنم . ولی به هر شکل تریر سگی هست که اگه بدونه با پارس کردن استفراغ کردن و ... توجه شما رو به خودش جلب می کنه این کار رو می کنه . حتی ممکنه چند روز غذا نخوره تا شما به اون متوجه شوید .
yourdkhani
24 April 2009, 01:09 PM
دوستان عزيز من مي خوام 3 توله از 3 نژاد مختلف گارد يا نگهبان را خريداري كنم و در كنار هم نگه دارم اينكه اصلا اين كارشدنيه ؟ و اينكه شما چه نژادهايي رو پيشنهاد ميدين كه حداكثر يك ميليون تومان بيشتر نشه قيمت هر 3 اينها !
solid
24 April 2009, 01:54 PM
ما هم همين كاري كه شما در نظر داريد رو چند سال پيش انجام داديم
1-سراب(حتما نر باشه) 2- دوبرمن(نر باشه بهتره) 3- ژرمن(ترجيحا ماده كه بعدا به عنوان جفت براي اون 2 تاي ديگه استفاده بشه و توله هاي قشنگي برات بياره) ژرمنتون بهتره ميكس با سراب باشه چون هم خيلي خوش استيل ميشه و هم خيلي درنده زياد دنبال نژاد خالص نگرديد چون فقط وقت و پول خودتونو تلف ميكنيد
charli
25 April 2009, 04:20 PM
سلام. این سگ زرمن ما که 1.5 سالشه خیلی انرژی داره. اگه 10 دقیقه باز باشه انگار حیات زلزله اومده. دعواش هم میکنی از لج بدتر میکنه و خرناس میکشه . میشه تو این سن این عادتش ترک داد و آروم تر شه. ؟بعضی سگای ژرمن که دیدم خیلی آرومند. راستش اگه فاکتور اعلام وجود غریبه رو نداشت از دستش خسته شدم. و ردش میکردم.:icon_redf
mehran_tavakoli
25 April 2009, 09:18 PM
سلام. این سگ زرمن ما که 1.5 سالشه خیلی انرژی داره. اگه 10 دقیقه باز باشه انگار حیات زلزله اومده. دعواش هم میکنی از لج بدتر میکنه و خرناس میکشه . میشه تو این سن این عادتش ترک داد و آروم تر شه. ؟بعضی سگای ژرمن که دیدم خیلی آرومند. راستش اگه فاکتور اعلام وجود غریبه رو نداشت از دستش خسته شدم. و ردش میکردم.:icon_redf
یکی از اشنا های من با دادن قرص آرام بخش تونست این کار رو بکنه(نژاد سگشو نمیدونم)
ولی گناه داره!بگذار خوشش باشه!یه جور سر گرمش کن تا انرژیش تموم شه:icon_cool
red3
26 April 2009, 07:00 PM
البته دوست عزیزمون جواب دادن ولی من هم باید بگم تریر ها معمولا چون سگهای لجوج و کله شقی هستن در هنگان تولگی نیاز به توجه زیاد دارند . من قبلا تریر داشتم به خاطر سرو صدای زیادی که داره اونو به دوستم دادن الان پیکینیز دارم و از بی صدایی و آرامشش کیف می کنم . ولی به هر شکل تریر سگی هست که اگه بدونه با پارس کردن استفراغ کردن و ... توجه شما رو به خودش جلب می کنه این کار رو می کنه . حتی ممکنه چند روز غذا نخوره تا شما به اون متوجه شوید .
خب شما منو ترسوندین ... یعنی همه تریرها اینطوری هستند یا میشه با تربیت بهتر بشن.
اونایی که تریر دارن همه از سر و صدای سگ شون ناراضی اند؟ بالاخره یکی جواب کاملتر بده که اگه تریر بزرگتر بشه آروم میشه یا همیشه سر و صدا داره
من جایی هستم که سر و صدای سگ همسایه ها رو خیلی آزار میده باید یه فکری بکنم
یه سوال دیگه: آیا تریر رو میشه تو حیاط نگه داشت از یه متخصص سگ پرسیدم گفت: سگ رو هر جور عادت بدی عادت میکنه منتهی باید یه قفس خوب داشته باشه تا در هوای خیلی سرد اذیت نشه
mehran_tavakoli
27 April 2009, 06:15 AM
من سگ تریر دارم!
الان حدود 6 سال هست!
اوایل با هر سر و صدایی پارس میکرد ولی الان اصلا مثل قبل نیست و سر و صداش کم شده!
سگ من که به نسبت اوایل آروم شده و با هر صدایی دیگه نمیزنه زیر پارس!
کلا فکر کنم سگ وقتی برای مدتی توی محیطی باشه و شناخت پیدا کنه نسبت به محیطی حساسیتش کمتر میشه!
shazde2
27 April 2009, 03:29 PM
حتما خيلي دير به دير بازش ميكني.
پيشنهاد ميكنم چند روز پشت سر هم ببرش تو باغ يا يه جايه خلوت كه بتونه حسابي
انرژيشو خالي كنه.:icon_cool
لطفا يكي به من بگه نگه داشتن دوبرمن نر بهتره يا ماده؟
Hesam844
27 April 2009, 07:59 PM
لطفا يكي به من بگه نگه داشتن دوبرمن نر بهتره يا ماده؟
نظرشخصی: ماده
1- تربیت پذیر تر از نر
2- امکان توله کشی
3- حداقل بودن امکان فرار ناشی از جفت یابی
mehran_tavakoli
27 April 2009, 08:06 PM
البته ماده به خاطر مشکل قاعدگی کمی دردسر داره!(از نظر تمیزی...)
shazde2
28 April 2009, 03:03 PM
البته ماده به خاطر مشکل قاعدگی کمی دردسر داره!(از نظر تمیزی...)
منظورتون از تميزي چيه؟
htc touch hd
2 May 2009, 02:17 PM
سلام
چه بیماری هایی از سگ به انسان منتقل می شود؟
F@RSH@D rezayi
4 May 2009, 09:00 AM
خب شما منو ترسوندین ... یعنی همه تریرها اینطوری هستند یا میشه با تربیت بهتر بشن.
اونایی که تریر دارن همه از سر و صدای سگ شون ناراضی اند؟ بالاخره یکی جواب کاملتر بده که اگه تریر بزرگتر بشه آروم میشه یا همیشه سر و صدا داره
من جایی هستم که سر و صدای سگ همسایه ها رو خیلی آزار میده باید یه فکری بکنم
یه سوال دیگه: آیا تریر رو میشه تو حیاط نگه داشت از یه متخصص سگ پرسیدم گفت: سگ رو هر جور عادت بدی عادت میکنه منتهی باید یه قفس خوب داشته باشه تا در هوای خیلی سرد اذیت نشه
پدر و مادر من ترير دارند . برادرم ترير داره و اكثر همسايگان نيز ترير دار هستند و من تا حاا نديدم تريري كه سر و صدا نكنه . البته در شرايط بسيار خاص و استثنائي كه توجه زيادي به سگ شده و بسته نمونده ممكنه صداش كم باشه ولي در مجموع شما سر و صداي اونرو در نظرتون بگيريد كع خواهد داشت . به همين دليل من دنبال سگهاي ديگر رفتم و فوق العاده از پيكينيز راضي ام .
در حياط هم ميشه نگهداري كرد . البته پيكينيز نمي مونه و به سرما حساس تره . در زمستون نيز ترير رو مي تونيد بيرون ولي در لونه ي نسبتا بسته نگهداري كنيد .
shazde2
7 May 2009, 06:01 PM
يكي به من بگه كه چي كار كنم كه سگم يه سگ نگهبان خوب بشه؟
الان 4ماهه هستش؟(ژرمنه)
charli
7 May 2009, 09:15 PM
الان 4ماهه هستش؟(ژرمنه)
اگه مادرش بگیره ، شما لازم نیست کار زیادی کنی چون توله از نظر گیرندگی و نگهبانی بیشتر به مامانش میره:icon_surp من که اصلا کاری نکردم نه آموزشی یا کار خاصی. در عوض یکی از کوچه هم حتی رد میشه میخاد بگیردش.
F@RSH@D rezayi
7 May 2009, 10:24 PM
الان 4ماهه هستش؟(ژرمنه)
یه مدت کاری به کارشش نداشته باشید . خوب تغذیه ش کنید باهاش بدوید و بازی کنید . بعد از یه مدتی که بهتون خوب عادت کرد هر روز مقداری ببندید و رفته رفته مدت بسته شدنش رو بیشتر کنید تا نگهبانی رو یاد بگیره .
shazde2
8 May 2009, 12:56 PM
از چند ماهگي ميگيره؟
هیومن
15 May 2009, 01:41 PM
سلام
بهترین رنگ بولداگ کدومه ؟ بولداگ یکدست سفید رنگ خوبیه ؟
کبریت بی خطر
15 May 2009, 02:35 PM
قرمز خاص تر و زیباتر هست
Hesam844
15 May 2009, 05:08 PM
سلام
بهترین رنگ بولداگ کدومه ؟ بولداگ یکدست سفید رنگ خوبیه ؟
سلام
نه ! رنگ خوبی نیست
چون لوچه و پوزه بولداگ معمولا قرمز میشه و روی بولداگ سفید این قرمزی خیلی بیشتر تو ذوق میزنه
F@RSH@D rezayi
15 May 2009, 05:56 PM
سلام
نه ! رنگ خوبی نیست
چون لوچه و پوزه بولداگ معمولا قرمز میشه و روی بولداگ سفید این قرمزی خیلی بیشتر تو ذوق میزنه
پس کدوم رنگش خوبه ؟ قیمت هم اگه دارید لطف کنید .
mtkhr
15 May 2009, 07:31 PM
با سلام
من عضو جدید انجمن هستم. این مبحث را تا حدود 15 صفحه خواندم. به جواب سئوالم نرسیدم!!!
1- ورود سگهای خارجی به کشور ممنوعه یا آزاد ؟ کسانی که وارد می کنند به چه طریقی این کار انجام می شه؟
2- اگر کسی به فرض بخواهد که از یکی از کلاب ها یا فروشندگان معتبر خارجی بصورت آنلاین ، سگ مورد نظر خود را خریداری کند ، سگ را به چه طریقی به خریدار می رسانند؟ (اصلا چنین کاری در ایران شدنی هست؟)
3- چرا قیمت خرید اکثر توله های 1-2 ماهه در نژادهای ژرمن شفرد و دوبرمن از سگ های بالغ بیشتر هست؟!!! (در چند سایت فروش سگ این را دیدم!!!)
4- اگر یک ایرانی به خارج سفر کند و سگی را بخرد ، آیا در موقع مراجعت به کشور ، اجازه ورود سگ را می دهند؟
با تشکر
hrc123
15 May 2009, 08:26 PM
با سلام
من عضو جدید انجمن هستم. این مبحث را تا حدود 15 صفحه خواندم. به جواب سئوالم نرسیدم!!!
1- ورود سگهای خارجی به کشور ممنوعه یا آزاد ؟ کسانی که وارد می کنند به چه طریقی این کار انجام می شه؟
2- اگر کسی به فرض بخواهد که از یکی از کلاب ها یا فروشندگان معتبر خارجی بصورت آنلاین ، سگ مورد نظر خود را خریداری کند ، سگ را به چه طریقی به خریدار می رسانند؟ (اصلا چنین کاری در ایران شدنی هست؟)
3- چرا قیمت خرید اکثر توله های 1-2 ماهه در نژادهای ژرمن شفرد و دوبرمن از سگ های بالغ بیشتر هست؟!!! (در چند سایت فروش سگ این را دیدم!!!)
4- اگر یک ایرانی به خارج سفر کند و سگی را بخرد ، آیا در موقع مراجعت به کشور ، اجازه ورود سگ را می دهند؟
با تشکر
با سلام شما لطف کنید به بخش خرید و فروش حیوانات تاپیک بهترین پت شاپ رو یه نگاه بنداز
ashir
15 May 2009, 10:20 PM
[quote=mtkhr;709285]با سلام
با تشکر[/quoteدوست عزیز جواب گزینه 3 اینه که توله ها را می شه به عنوان سگ اصیل به افراد مبتدی با قیمت بالا فروخت ولی وقتی بزرگ شد و معلوم شد غیر اصیله دیگه قیمتی نداره متاسفانه مارکت خرید و فروش سگ در ایران بسیار الوده است
F@RSH@D rezayi
15 May 2009, 10:35 PM
[quote=mtkhr;709285]با سلام
با تشکر[/quoteدوست عزیز جواب گزینه 3 اینه که توله ها را می شه به عنوان سگ اصیل به افراد مبتدی با قیمت بالا فروخت ولی وقتی بزرگ شد و معلوم شد غیر اصیله دیگه قیمتی نداره متاسفانه مارکت خرید و فروش سگ در ایران بسیار الوده است
باید عرض کنم اگه تشریف ببرید خارج و سگ بخرید . در صورتی که شناسنامه بهداشتی معتبر داشته باشه می تونید بیاریدش ایران . در مورد توله نیز باید بگرم چون سگ بزرگ رو نمیشه به خوبی تربیت کرد و عادت کردن سگ در تولگی ممکنه قیمت توله گاه دو یا سه برابر بالغ هست .
hrc123
17 May 2009, 07:54 PM
این طور که فهمیدم اگه خودمون بریم سگ رو وارد کنیم خیلی ارزون تر پامون میفته
حالا می خوام بدونم کدوم کشورهای دورور بیشتر پت شاپ و سگ فروشی داره چون من تا چند وقت دیگه می خوام برم به چندتا کشور عربی می خوام بدونم کدومشون بهتر سگ دارن؟
Hesam844
17 May 2009, 09:17 PM
پس کدوم رنگش خوبه ؟ قیمت هم اگه دارید لطف کنید .
رنگ قهوه ای یا ابلغ قهوه ای - سفید
حدود 1 تا 1.5 میلیون
ashir
17 May 2009, 09:46 PM
این طور که فهمیدم اگه خودمون بریم سگ رو وارد کنیم خیلی ارزون تر پامون میفته
حالا می خوام بدونم کدوم کشورهای دورور بیشتر پت شاپ و سگ فروشی داره چون من تا چند وقت دیگه می خوام برم به چندتا کشور عربی می خوام بدونم کدومشون بهتر سگ دارن؟
دوست عزیز تا اونجا که می دونم کشور های عربی خودشون وارد کننده از اکراین هستند واغلب قیمت ها از ایران با لا تره و من ارمنستان و اکراین را بیشنهاد می کنم
F@RSH@D rezayi
18 May 2009, 12:11 AM
دوست عزیز تا اونجا که می دونم کشور های عربی خودشون وارد کننده از اکراین هستند واغلب قیمت ها از ایران با لا تره و من ارمنستان و اکراین را بیشنهاد می کنم
ارمنستان اگه بخواید زیاد دور نرید . یونان و اکراین و آلمان اگه می خواید دور برید . که البته سگهای اروپایی نژاد خیلی بهتری دارند .
ogtay
24 May 2009, 09:47 PM
سلام
میخواستم بدونم میکس باکسر (نر) و دوبرمن (ماده) ارزش نیگرداشتن و بزرگ کردن داره؟
اگه لازم بود بفرمایید عکس بزارم ازش.
مرسی.موفق باشید.
hrc123
24 May 2009, 10:06 PM
سلام
مرسی.موفق باشید.
اون بستگی به عشق خودت داره اگه دوسش داشته باشی چرا که نه
F@RSH@D rezayi
24 May 2009, 11:42 PM
سلام
مرسی.موفق باشید.
کاش جای نر و ماده عوص می شد . چند ماهه هستند ؟ آیا نپاد خوبی دارند ؟ منطور مخلوط هستند یا نه ؟
ogtay
24 May 2009, 11:49 PM
کاش جای نر و ماده عوص می شد . چند ماهه هستند ؟ آیا نپاد خوبی دارند ؟ منطور مخلوط هستند یا نه ؟
1 ماه است.
نر باکسر خالص مشکی.
ماده دوبرمن خالص مشکی.
یعنی پدرو مادر جفتشون خالصن و اصیلن.
اون بستگی به عشق خودت داره اگه دوسش داشته باشی چرا که نه
مرسی عزیز.
یه جریانی هست اونم اینه که تا 1 ماه دیگه دوبرمن یکی از آشناها فارق میشه که پدر و مادر جفتشون دوبرمنن و خالص میخواستم بدونم اگه این توله ای که الان دارم چیز خوبی از آب در میاد همینو نیگر دارم اگرم نه منتظر بدنیا اومدنه دوبرمنا باشم.
موفق باشید.
ogtay
25 May 2009, 01:01 AM
اینم عکس این توله ما
http://g.imagehost.org/t/0220/DSC01624.jpg (http://g.imagehost.org/view/0220/DSC01624) http://g.imagehost.org/t/0497/DSC01625.jpg (http://g.imagehost.org/view/0497/DSC01625)
hrc123
25 May 2009, 08:45 AM
به نظر من این نظر شخصی منه
همینو بردار تا دوبرمن چون دوبرمن سگ خطرناک و دیوانه ای هست
shazde2
26 May 2009, 12:17 PM
1 ماه است.
نر باکسر خالص مشکی.
ماده دوبرمن خالص مشکی.
تا اونجايي كه من ميدونم دوبرمن يك دست سياه نداريم!
حتما ناخالصي داره، من پيشنهاد ميكنم صبر كني تا يه توله اصل دوبرمن از دوستت بگيري.
:lover:
به نظر من این نظر شخصی منه
همینو بردار تا دوبرمن چون دوبرمن سگ خطرناک و دیوانه ای هست
واقعأ تعجب ميكنم كه به همچين نژاد شناخته شده و پر طرفداري تو دنيا(دوبرمن)
برچسب ديوونه بودن رو ميچسبوني؟:lover:
شما هنوز نميدونيد كه دوبرمن رنگ يك دست ندارد و هميشه مخلوطي از 2رنگ است.
خواهشمندم ابتدا اطلاعات كامل رو داشته باشيد بعد راجع به موضوع نظر دهيد.
ogtay
26 May 2009, 03:26 PM
عزيزم منظور من خالص مشکي نبود و منظورم از خالص يعني نژادش خالصه و ميکس نيست و اينکه راجعبه دورنگ بودن دوبرمن هم اطلاع دارم و اين دوبرمني که ذکر کردم مشکي رنگ با سينه اي بلوطي هست.
موفق باشيد.
shazde2
26 May 2009, 04:36 PM
عزيزم منظور من خالص مشکي نبود و منظورم از خالص يعني نژادش خالصه و ميکس نيست و اينکه راجعبه دورنگ بودن دوبرمن هم اطلاع دارم و اين دوبرمني که ذکر کردم مشکي رنگ با سينه اي بلوطي هست.
موفق باشيد.
O.K
ولي باز هم ميگم دوبرمن اصل حرف نداره.:lover:
ogtay
26 May 2009, 06:05 PM
O.K
ولي باز هم ميگم دوبرمن اصل حرف نداره.:lover:
اون که درش شکي نيست عزيز دوبرمن اصل يکي از اصيلترين و بهترين سگاي دنياست.
حالا ببينيم چي ميشه.
مرسي و موفق باشيد.
F@RSH@D rezayi
26 May 2009, 09:24 PM
1 ماه است.
نر باکسر خالص مشکی.
ماده دوبرمن خالص مشکی.
خیلی خوبه من جای شما باشم شک نمی کنم و نگه داری می کنم . درآمدشم در آینده خوب میشه :icon_cool
hrc123
27 May 2009, 12:08 AM
1-من خودم دوبرمن داشتم و به چشم خودم دیدم وقت حمله چه کارا که نمی کنه این بخاطر دیوانگی اون
2- فکر نمی کنم گفته باشم دوبرمن یه رنگه من اصلا در باره ظاهر دوبرمن حرفی نزدم چون تو سایت یه تاپیک مخصوص خودش داره می تونی بری بخونی
ogtay
28 May 2009, 11:32 AM
سلام.
دوستان برا کفش دزدی سگ میشه کاری کرد؟میشه یجوری از سرش بیرون کرد؟
F@RSH@D rezayi
28 May 2009, 12:11 PM
سلام.
من فکر می کنم شما با توله این مشکل رو دارید . ا
گر که اینطور هست نگرانی ندارد چون بعد از مدتی درست میشه ولی اگه سگ بالغ این کار می کنه باید بگم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد . البته این تجربه شخصی منه . شاید استثناها هم داشته باشه .
shazde2
29 May 2009, 01:28 PM
سلام.
منم دنباله جوابه اين سوالم. لطفآ اونايي كه تجربه دارن بگن.
hoda.1
29 May 2009, 04:59 PM
سلام.
شما باید اسباب بازیهای بیشتری رو در اختیار سگتون قرار بدین.سگ ها وقتی سرشون گرم نشه طرف دزدیدن کفش و حتی جویدنش میرن.بعضی وقتها هم به خاطر خارش دندونهاشونه که میرن طرف برداشتن و جویدن کفش.استفاده از استخوانهای تقویت فکی هم میتونه خیلی موثر باشه.سعی کنید بیشتر باهاشون بازی کنید چون وقتی سرگرمی نداشته باشن خودشون یه فکری به حال خودشون میکنن!!
اینکه حواستون به سگتون باشه تا دقیقا وقتی داره کفش رو برمیداره دعواش کنید خیلی مهمه.نه وقتی که کارش تموم شده و نمیدونه که برای چی دارید باهاش دعوا میکنید.
ogtay
29 May 2009, 06:26 PM
شما بايد اسباب بازيهاي بيشتري رو در اختيار سگتون قرار بدين.سگ ها وقتي سرشون گرم نشه طرف دزديدن کفش و حتي جويدنش ميرن.بعضي وقتها هم به خاطر خارش دندونهاشونه که ميرن طرف برداشتن و جويدن کفش.استفاده از استخوانهاي تقويت فکي هم ميتونه خيلي موثر باشه.سعي کنيد بيشتر باهاشون بازي کنيد چون وقتي سرگرمي نداشته باشن خودشون يه فکري به حال خودشون ميکنن!!
اينکه حواستون به سگتون باشه تا دقيقا وقتي داره کفش رو برميداره دعواش کنيد خيلي مهمه.نه وقتي که کارش تموم شده و نميدونه که براي چي داريد باهاش دعوا ميکنيد.
مرسي Hoda عزيز
ولي من هر اسباب بازي که بگين خريدم براش ت استخوان پلاستيکي استخوان خوراکي برا خارش دندون بازم شيطوني ميکنه يه جفت کفش بي باستفاده هم براش گذاشتم که اونارم برداشته برده تو خونه اش ولي بازم دست از اين کار ور نداشته تو خيلي موارد حرفمو گوش ميده با اينکه يک ماهشه ولي اين مورد فعلا نتونستم کاري بکنم.سعي خودمو ميکنم مرسي از راهنمايي تون.
موفق باشيد.
ashir
30 May 2009, 09:14 PM
1-کفش کهنه نده عادت می کنه2- می تونی یک کفش کهنه در اختیارش بزاری در حالی که سس تند روش مالیدی3-زمانی که کفشو می گیره سریع از دهنش بکشی بیرون در حالی که بلند بلند می گی نه نه
F@RSH@D rezayi
30 May 2009, 11:47 PM
یک روش برای جلوگیری از برخی کارهای ناپسند سگها دعوا کردن با آنها است . بهترین روش برای این کار :
1- اسپری های بد بو . وقتی دیدید کار یدی می کنه از آن به طرفش بزنید . نگران نیاشید که این کار را تعداد زیادی تکرار خواهید کرد . بعد از یکی دو بار وقتی باز شلوغی کرد با نشان دادن اسپری آن کار را تکرار نخواهد کرد .
2- استفاده از روزنامه لوله شده و زدن آن به زمین . بعد از چند بار اگر روزنامه را به سگتون نشون دادید می فهمد که کار بدی کرده است .
** مهم اینکه به هیچ وجه سگ را تنبیه بدنی نکنید . ولی تنبیه غیر بدنی مثل داد زدن و مطالبی که گفتم برای تربیت سگ لازم است .
rastinn
27 July 2009, 09:28 PM
کسی از دوستان تجربه بزرگ کردن دو توله (نر و ماده) رو با هم داشته ؟
و اینکه بعد از بالغ شدن با هم جفت می خورند ؟
( از چند نفر پرسیدم ، گفتند : احتمالش کمه )
hrc123
3 August 2009, 11:16 PM
از بچه ها کسی می دونه توله سگ های بختیار رو از کجا می تونم گیر بیارم؟
badform
7 August 2009, 04:20 PM
از بچه ها کسی می دونه توله سگ های بختیار رو از کجا می تونم گیر بیارم؟
نژاد بختياري منظورته؟ فكر كنم گچساران نزديكتون باشه....اونجا بايد بري سمت داهات به چوپان ها يا يكي از همون دهاتي كه آدم درستي باشه بگي از يه سگ درشت توله برات كنار بزارن چون اونجا سگا همينطوري با هم جفت مي خورن از از چندتا توله يكيش درشت و با يال و كوپال مي شه...سمت شهركرد و كوهرنگ اگه بياي كه ديگه فت و فراون ريخته.....
قيمتي هم ندارن يه چيزي بزار كف دستشون به عنوان شيريني....
hrc123
11 August 2009, 11:11 PM
داشتم در مورد سگ یه سری تحقیق می کردم به این مسئله برخوردم
در روده سگ کِرم کوچکی به طول چهار میلی متر به نام «تینیا ایکینوسکوس» است.
وقتی از سگ مدفوع بیرون می آید، تخم های زیادی از این کِرم همراه مدفوع بیرون می آید و به اطراف مقعد سگ می چسبد. سگ به وسیلۀ زبانش آن تخم ها را به قسمت های دیگر بدنش منتقل نموده و همه جا را آلوده می کند. اگر یکی از این تخم ها به معده انسان وارد شود، مرض های گوناگونی تولید می کند که احیاناً منجر به مرگ می شود.[2]
می خوام بدونم از نظر پزشکی و دام پزشک ها این مسئله چقدر واقعیت داره؟ و اگر واقعی هست با این همه واکسن از بین نمیره؟
hrc123
15 August 2009, 01:22 PM
کسی می دونه که اگه سگ همچین کرمی تو بدنش باشه با واکسن خوب می شه یا نه اصلا همچین موضوعی واقعیت داره یا نه در مورد پست قبلی
F@RSH@D rezayi
15 August 2009, 01:38 PM
کسی می دونه که اگه سگ همچین کرمی تو بدنش باشه با واکسن خوب می شه یا نه اصلا همچین موضوعی واقعیت داره یا نه در مورد پست قبلی
شما اگر از واکسنهای دوره ای و قرص ضد انگل استفاده کنید و ضمنا از فراورده های گوشتی خام به سگ ندید هیچ مشکلی نخواهید داشت . من در مدت 20 سالی که در خونه داریم هیچگونه مشکلی نداشتم . یک بار یکی از دوستان گوشت نپحته داده بود که بعد از استفاده از ضد انگل کرمها به صورت رشته های زرد رنگ یا مدفوع سگ دفع شد . یکی از خطرناکترین این کرمهای کرم کدوی سگی هست که جزو کرمهای پهن بوده و فوق العاده خطر ناک هست . ولی با استفاده از واکسنهای دوره ای و ضد انگل از همه مشکلات راحت خواهید بود .
drsamy
17 August 2009, 08:22 PM
داشتم در مورد سگ یه سری تحقیق می کردم به این مسئله برخوردم
می خوام بدونم از نظر پزشکی و دام پزشک ها این مسئله چقدر واقعیت داره؟ و اگر واقعی هست با این همه واکسن از بین نمیره؟
نام این کرم اکینوکوکوس گرانولوزوس است البته با نام تنیا اکینوکوک هم شناخته می شود کرم در روده سگ زندگی می کند و تخم توسط حیوان دفع می شود این تخم از طریق مقعدی دهانی یا همان خوردن وارد بدن انسان می شود و در قسمتهای مختلف بدن انسان ایجاد کیست هیداتیک می کند که بسیار خطرناک بوده و یکی از انگلهای کشنده به شمار می رود درمان در حیوان باپراکسی کوانتل انجام می گیرد اما درمان در انسان بسیار مشکل است و در بعضی مواقع نیاز به جراحی دارد !!!
marjanir
21 September 2009, 01:29 PM
سلام.
سگ من شیتزو تریر و نزدیک 7 هفتشه. مشکل جدیدم اینه که حاضر نیست در محوطش اموزشیش مدفوع کنه و اینجور موقعها حسابس سرو صدا میکنه.نمیدونم باید بهش توجه نکنم تا رو روزنامه تو محوطش مدفوع کنه؟اخه دلم میسوزه میترسم اذیت بشه.
دیگه اینکه خیلی گاز میگیره. تا میخوام باهاش بازی کنم همش دستو پامو گاز میگیره میترسم عادت کنه به این کار.
من این اولین تجربه نگهداری از سگه برام به همین دلیل سوالامو همرو میپرسم چون دلم نمیخواد از سر بی تجربگی کاری کنم که سگم اسیب ببینه.
خواهشن کمک کتید.
ممنون.
-------------------------------------------------------------------
با سنگهایی که بر سر راهت میگذارند هم می توانی چیز قشنگ بسازی
اریک کستنر
F@RSH@D rezayi
21 September 2009, 03:26 PM
سلام.
سگ من شیتزو تریر و نزدیک 7 هفتشه. مشکل جدیدم اینه که حاضر نیست در محوطش اموزشیش مدفوع کنه و اینجور موقعها حسابس سرو صدا میکنه.نمیدونم باید بهش توجه نکنم تا رو روزنامه تو محوطش مدفوع کنه؟اخه دلم میسوزه میترسم اذیت بشه.
دیگه اینکه خیلی گاز میگیره. تا میخوام باهاش بازی کنم همش دستو پامو گاز میگیره میترسم عادت کنه به این کار.
من این اولین تجربه نگهداری از سگه برام به همین دلیل سوالامو همرو میپرسم چون دلم نمیخواد از سر بی تجربگی کاری کنم که سگم اسیب ببینه.
خواهشن کمک کتید.
ممنون.
-------------------------------------------------------------------
با سنگهایی که بر سر راهت میگذارند هم می توانی چیز قشنگ بسازی
اریک کستنر
در مورد سوال اولتون در پستهای قبلی بحث شده می تونید مطالعه کنید ولی در مورد گاز گرفتن طبیعی هست همه سگها مثل شیتزو - تریر - پیکینیز و ... در نوزادی حتی حدود 5 ماهگی عادت به گاز گرفتن دارند حتی بعد از مدتی همه کفشها و دمپاییهای تو خونه رو هم خراب می کنند . می تونید از کلینیکها استخوانهای پلاستیکی که مخصوص این کار هستند تهیه کنید .
حوصله کنید چون برای تربیت 5 ماهه اول خیلی مهمه .
موفق باشید .
Ace
27 September 2009, 12:56 AM
دوستان من یهک دونه تریر گرفتم از یکی از فامیلهام که دو سالش هست.آیا اصلا جای تربیت واسش مونده؟آیا به حرف من به عنوان صاحب جدیدش گوش میده؟
parabol
11 December 2009, 11:13 AM
با سلام
من تازه به عضویت این مکان در اومدم.امیدوارم تجربه و تخصص شما به من کمک کنه.
من علاقه به نگه داری از سگ ژرمن دارم.آیا امکان نگه داری از این نوع،در آپارتمان 70 متری با حیات 50 متری به گونه ای که هم من و هم حیوون راحت باشیم هست؟
اگر امکان داره کدوم جنس ترجیه داره؟
در ضمن من تنها زندگی من کنم و از 7 صبح تا 4 خونه نیستم.
McAcE
11 December 2009, 01:46 PM
با سلام
من تازه به عضویت این مکان در اومدم.امیدوارم تجربه و تخصص شما به من کمک کنه.
من علاقه به نگه داری از سگ ژرمن دارم.آیا امکان نگه داری از این نوع،در آپارتمان 70 متری با حیات 50 متری به گونه ای که هم من و هم حیوون راحت باشیم هست؟
اگر امکان داره کدوم جنس ترجیه داره؟
در ضمن من تنها زندگی من کنم و از 7 صبح تا 4 خونه نیستم.
پیشنهاد میکنم تجدید نظر بفرمایید ، اصولا نگهداری سگ اونم نژاد ژرمن در یه محیط بسته ی 70 متری کاری است دشوار و گاها عذاب اور ! بخصوص که شما از 7 تا 4 صبح هم خانه نیستید !
حتی در مورد نژاد های خانگی تر مثل تریر هم در این مورد پیشنهاد نمیشه !
حتی اگه علاقتونم زیاد باشه باید ببینید چه نوع سگی میخوایید ؟! سگ تربیت شده 2 سال به بالا یا توله 2 یا 3 ماهه ؟
Girl Of Acheron
11 December 2009, 03:49 PM
سلام مي خوام بدونم قيمت دال مي شن چقدره؟ ميشه تو آپارتمان ازش نگهداري كرد؟
تو تاپيك دال مي شن مطلب زير رو نوشته بود:
میزان اسید اوره (Uric Acid) در این نژاد بیش از سایر نژادها دیده می شود بنابراین بهتر است در تغذیه آنها از میزان پروتئین کمتری بهره گرفت.
مگه غذاي اصلي سگ گوشت نيست كه منبع سرشار پروتئينه
پس چي بايد بهش داد كه پروتئين كمتري داشته باشد؟
با تشكر
parabol
11 December 2009, 09:47 PM
در مورد سن سگ ترجیه خودم تربیت توله های چند ماهه است.
یعنی حیاط 50 متری هم کفایت نمی کنه؟
ashinem
12 December 2009, 05:05 PM
آقای عدالتی برای نگهداری تو آپارتمان 80 متری یورک شایر تریر بهتره یا شیتزو؟کدوم کم صداتره؟اگه میشه حدود قیمت توله دو ماهه شون رو هم بگین.
(http://del.icio.us/post?url=http%3A%2F%2Fww.phalls.com%2Fvbulletin%2F showthread.php%3Ft%3D43794&title=%D3%E6%C7%E1%C7%CA+%E6+%E3%C8%C7%CD%CB+%DA%E 3%E6%E3%26%231740%3B+%81%26%231740%3B%D1%C7%E3%E6% E4+%D3%90)
khashayar shah
14 December 2009, 09:18 PM
کسی میدونه بولداگ چقدر پارس میکنه؟
moh@mm@d reza
15 December 2009, 04:10 PM
دوستان مباحث مربوط به خرید و فروش رو فقط تو بخش خرید و فروش حیوانات دنبال کنید لطفا
faraz64
16 December 2009, 10:08 PM
با سلام یه آشنایی یه شیتزو نر رو با یه شیتزو تریر جفت زد منم قول یه تولشو گرفتم. الا به دنیا اومدن 3 تان. من از اول گفته بودم نر. یکیشون نره. حالا می خوام نظر اساتید رو بدونم که نر رو بگیرم یا ماده؟ اولین سگمه و خونمونم حیاط داره. با این شرایط نظر اساتید چیه؟ و اینکه در انتخاب بین این 3 تا توله به چه فاکتور های دیگه ای دقت کنم؟ ممنون میشم از کمکتون
Girl Of Acheron
18 December 2009, 09:20 AM
مثه اينكه كسي نمي خواد جواب ما و شما رو بده اطلاعات منم در حد خوندن مطالب اساتيد اين بخشه(البته خودم هم سگ داشتم)
نرو ماده فرقي نداره هركدم خصوصياته مثبت و منفي داره ولي به نظر من ماده بهتره تنها مشكلش قاعدگي كه اونم شنيدم هر 6 ماهه ولي عوضش مي تونيد با يه نر جفت بزنيد و توله ازش بگيريد
نمي دونم به چه فاكتورهايي بايد توجه كرد اگه همش يه قيمته به رنگش هم توجه كنيد رنگهاي روشن چون زيباتره گرونتره و طالب بيشتري داره(اين مسئله سليقه اي هم هست)
hrc123
18 December 2009, 12:55 PM
یچه ها دارم یه سفر خارج می رم تایلند و مالزی می خوام ببینم تو این کشورها سگ خوب پیدا می شه؟بعد اگر از اونجا بگیرم برای ورودش باید چه کار کنم؟
ممنون
hoda.1
26 December 2009, 01:38 AM
[QUOTE]یچه ها دارم یه سفر خارج می رم تایلند و مالزی می خوام ببینم تو این کشورها سگ خوب پیدا می شه؟بعد اگر از اونجا بگیرم برای ورودش باید چه کار کنم؟
ممنون/QUOTE]
تایلند که سگهای اصیل با قیمت های خیلی خوب پیدا میشه.سگی گه اینجا 1200 میفروشن اونجا 200 تومن.برای ورودش هم یه گمرک 300% داشت.البته من شنیدم چند وقتیه که واردات سگ از تایلند و اکراین رو ممنوع کردن.
اگه شرایط تغییر کرده خوشحال میشم در جریانم بزارین.
RAMONA
27 December 2009, 09:59 AM
یچه ها دارم یه سفر خارج می رم تایلند و مالزی می خوام ببینم تو این کشورها سگ خوب پیدا می شه؟بعد اگر از اونجا بگیرم برای ورودش باید چه کار کنم؟
ممنون
من تایلند و مالزی رو می دونم سگهای خیلی خیلی اصیل هست و با قیمت مناسب. من سگ خودم رو که شیتزوی اصیل هست یک سال نیم پیش از مالزی آوردم ایران.قبل از پروازم اونجا بردم دامپزشکی و به دکتر گفتم که میخوام بیارمش ایران معاینه اش کرد ببینه سالمه یا نه چند تا برگه جهت تائید سلامتی و تائید واکسن و قرص ضد انگل و اینا ( با وجود اینکه تو شناسنامه اس هم بود) نوشت و داد که تو امام خمینی نشون دادم کلی گیر و سوال جواب و سخت گیری و اذیت و زجر و ... 200 هزار تومان از من پول گرفتن با کلی منت و خواهش و التماس اما ریکس زیاده که تو راه بمیره چون توله سگه دیگه شما میخوای بخری توله سک میخری و چندین ساعت قبل پرواز دکتر میگه نباید چیزی بخوره در طول پرواز هم گشنه و تشنه پرواز هم طولانی میشه... چه یکسره با ایران ایر رفت آمد کنید چه با پرواز خارجی که ترانسفر داره بیشتر تایم طول میشکه و من مردم از دلهره که مبادا بمیره... من اونجا زندگی می کردم مجبور بودم با خودم بیارم وگرنه می خواستم بخرم از همین ایران می خریدم راحت تر و مطمئن تره. فرودگاه امام خمینی یک اتاقک رو دیدم پر سگهای بیچاره که گرفته بودن اونجا نگه داشته بودن. بگیر نگیر داره دیگه ریسکش بالاس. در ضمن اونجا مغازه ها می فروشن اولا فهمیدن اینکه مریضه یا سالمه خیلی سخته همین جا از دامپزشکی های معتبر خریداری بشه سلامتی اش مطمئن تر است.
دوم اینکه بفهمه خارجی هستی و توریست خیلی گرون تر میده تا به مردم عادی خودشون یا حتی خارجیهایی که اونجا زندگی می کنند.
سوم اینکه با اینکه شناسنامه دارند چون زیاد کلک میزنند به توریست ها نمیشه مطمئن شد اصیل هستند یا نه اما اینجا میری کلی توله میبینی هر کدوم رو پسندیدی پدر مادرش رو هم نشون میدن بهت می فهمی از تولگی دراومد چی شکللی میشه.
فقط تنها مزیت و خوبی داره قیمت اونجا از ایران ارزونتره که والا اگه بد و مریض بخوره به تورت اینجا هی باید خرجش کنی عوضش در میاد.
من خودم سگم رو وقتی خریدم قصد برگشت به ایران رو نداشتم با دو تا از دوستای مالایی رفتم که سگ خوب گیرم بیاد همش هم میگم شانس آوردم چون اون موقع دفعه اول سگ خریدن اصلا چیزی بلد نبودم راجع به این چیزها...
یه آقایی توله میاورده گاهی از تایلند می گفت بعضی ها می میردن بعضی ها زنده می موندن.
این تجربه و نظرشخصی منه اما من توصیه نمی کنم از مالزی یا تایلند بخری یا ایران ...
بازم سوالی داشتی حتما بپرس :icon_cool
ashinem
22 February 2010, 03:30 PM
سلام آقای عدالتی.
اون تیبتن اسپانیل قهوه ای که میگین توی باغ بزرگ شده آیا امکانش هست که توی آپارتمان نگهش داشت و ممکنه که تربیت شه و جای دستشویی و چیزهای دیگه رو یاد بگیره؟
Edalati
22 February 2010, 10:45 PM
سلام آقای عدالتی.
اون تیبتن اسپانیل قهوه ای که میگین توی باغ بزرگ شده آیا امکانش هست که توی آپارتمان نگهش داشت و ممکنه که تربیت شه و جای دستشویی و چیزهای دیگه رو یاد بگیره؟
سلام . ببینید سگی که توی باغ بوده برای دستشویی آموزشی ندیده بنابرین باید روش دقیق و درست کار بشه واسه همین زمان میبره اما 100% میشه :icon_cool
lip2lip
24 February 2010, 01:07 AM
دوستان جرمن من یکم لاغره
تو این تاپیک میتونین عکساشو ببینین
http://www.phalls.com/showthread.php?p=796334#post796334
راه کاری چیزی ندارین!؟
۲ ماهشه.نره.
غذا ۱ روزیه ران مرغ با هویج و کلم بروکلی و نخود فرنگی آب پز سه وعده در روز میخوره.
مکملی چیزی لازم نداره؟
Edalati
24 February 2010, 02:08 AM
دوستان جرمن من یکم لاغره
تو این تاپیک میتونین عکساشو ببینین
http://www.phalls.com/showthread.php?p=796334#post796334
راه کاری چیزی ندارین!؟
۲ ماهشه.نره.
غذا ۱ روزیه ران مرغ با هویج و کلم بروکلی و نخود فرنگی آب پز سه وعده در روز میخوره.
مکملی چیزی لازم نداره؟
از غذاهای مخصوص توله استفاده کنید . مارکهای معتبری مثل آنیموندا ، فریسکیس و از همه بهتر ایکنووا براش خیلی خوبه . اگر هم دسترسی و خرید مشکل براتون از اینهایی که میگم در رژیم غذاییش اسفاده کنید :
مرغ رو هم همراه با استخان بهش ندین . در سنی نیست که استخان رو راحت هضم کنه
تخم مرغ ، سیب زمینی ، عسل ، ماکارونی ، گوشت قرمز ، برنج :icon_surp
شربت سانستول روزی 2 سی سی
شربت ب کمپلکس رو هم روزی 2 سی سی بهش بدین
lip2lip
25 February 2010, 12:48 AM
از غذاهاي مخصوص توله استفاده کنيد . مارکهاي معتبري مثل آنيموندا ، فريسکيس و از همه بهتر ايکنووا براش خيلي خوبه . اگر هم دسترسي و خريد مشکل براتون از اينهايي که ميگم در رژيم غذاييش اسفاده کنيد :
مرغ رو هم همراه با استخان بهش ندين . در سني نيست که استخان رو راحت هضم کنه
تخم مرغ ، سيب زميني ، عسل ، ماکاروني ، گوشت قرمز ، برنج :icon_surp
شربت سانستول روزي 2 سي سي
شربت ب کمپلکس رو هم روزي 2 سي سي بهش بدين
ممنون جناب عدالتي
امروز رفتم تهيه کنم پت شاپ ها شربت ب کمپلکس 12 تنها نداشتن يعني يه شربت بود همه ويتامين ها توش بود.
اين ب کمپلکس 12 با انسانيش فرق ميکنه ؟يا جفتشون يکيه؟
آيا سانستول نام ژنريک شربته هست يا نام تجاري؟
یه سوال دیگه
آیا امکان داره واسه یه وعده غذای اماده بدم بهش باقی وعده ها غذایی که خودم درست کردم یا بر عکس یه وعده غذایی که خودم درست کردم و .............؟
Edalati
25 February 2010, 01:23 AM
ممنون جناب عدالتي
امروز رفتم تهيه کنم پت شاپ ها شربت ب کمپلکس 12 تنها نداشتن يعني يه شربت بود همه ويتامين ها توش بود.
اين ب کمپلکس 12 با انسانيش فرق ميکنه ؟يا جفتشون يکيه؟
آيا سانستول نام ژنريک شربته هست يا نام تجاري؟
یه سوال دیگه
آیا امکان داره واسه یه وعده غذای اماده بدم بهش باقی وعده ها غذایی که خودم درست کردم یا بر عکس یه وعده غذایی که خودم درست کردم و .............؟
شربت ب کملپکس انسانی . این هم شربط سانستول:icon_surp
http://exir.co.ir/products/img/Sanstol.jpg
بله میتونید یه وعده غذا مخصوص یه وعده خونگی بدین:icon_cool
siavashcrazymind
7 March 2010, 11:57 AM
سلام آقای عدلاتی، من سیاوشم که درباره ی جک راسل تریر باحاتون صحبت کردم، که گفتین این سگ رو باید وارد کرد و...می خواستم ببینم اگه خودم بخوام وارد کنم چه کارایی باید انجام بدم...از دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی در این مورد دارن کمک می خوام...راستی چون توله ی زیر دو سه ماه می خوام ممکنه خطرناک باشه که چند ساعت تو هواپیماس؟مرسی.:icon_cool
Edalati
7 March 2010, 10:56 PM
سلام آقای عدلاتی، من سیاوشم که درباره ی جک راسل تریر باحاتون صحبت کردم، که گفتین این سگ رو باید وارد کرد و...می خواستم ببینم اگه خودم بخوام وارد کنم چه کارایی باید انجام بدم...از دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی در این مورد دارن کمک می خوام...راستی چون توله ی زیر دو سه ماه می خوام ممکنه خطرناک باشه که چند ساعت تو هواپیماس؟مرسی.:icon_cool
سلام دوست عزیز . توصیه میکنم از یه مرکز معتبر خرید کنید به دردسرش نمی ارزه . اما اگز تصمیم دارید این شرایط مرحله به مرحله واردات :
رفتن به یه کلاب سگ در کشوری مثل اوکراین یا تایلند و خرید سگ مورد نظر
اصمینان از سلامت حیوان ( اگر از کلاب خریداری کنید این مشکل نیست ) که مهمترین نکته اینه که توله 2 دوز واکسن ویروسی زده باشه مخصوصاً واکسن دو بیماری پاروا ویروس و دیستمپر
بعد از اون صدور شناسنامه رسمی برای خروج سگ
تهیه برگه سبز خروج برای سگ از دامپزشکی
سگ رو به عنوان بار به هیچ عنوان ارسال نکنید و حتماً با مسافر باشه وگرنه برگشت میخوره
و نکته سخت ماجرا ... فرودگاه امام خمینی ...
گمرکی که الان میگیرن بین 400 تا 800 هزار تومنه :icon_cool
باز جایی نامفهومه بفرمایید توضیح بدم
lip2lip
8 March 2010, 11:18 PM
بازم سوال :icon_wink
دوستان عزيز جرمن من 4 وعده در روز بهش غذا ميدم با فاصله زماني 5 ساعت ولي هميشه گرسنه هست
هر دفعه هم به اندازه يه مشت مرغ ريش ريش شده آب پز شده +يه مقدار کلم بروکلي + به اندازه يه مشت غذاي آماده سگ
ولي بازم گرسنه هست و نمي دونم بهش بيشتر بدم يا نه مربيش ميگه نده واسه دفع مشکل ساز ميشه
ولي باز من نگرانم
راستی ۲ماه و ۱۷ روزشه
moh@mm@d reza
17 April 2010, 03:27 PM
سلام
دوستان می خواستم بدونم در موقع حمله سگ (زمانی که داره دنبال می کنه)چیکار باید کرد که صدمه نبینیم؟
اخه من دیروز با دوستم رفته بودیم کویر.تو دشت با تریل داشتیم اروم می رفتیم که به یه گله بر خوردیم. سگاش از 500 متری شرو کردن دویدن به طرف ما که مام فرار کردیم:icon_arro ولی دو تاشون به حد مرگ سرعت داشتن و عقب تریل می دویدن!!!! حالا اگه یکی پیاده باشه باید چیکار کنه؟
mehran_tavakoli
17 April 2010, 05:10 PM
سلام
دوستان می خواستم بدونم در موقع حمله سگ (زمانی که داره دنبال می کنه)چیکار باید کرد که صدمه نبینیم؟
اخه من دیروز با دوستم رفته بودیم کویر.تو دشت با تریل داشتیم اروم می رفتیم که به یه گله بر خوردیم. سگاش از 500 متری شرو کردن دویدن به طرف ما که مام فرار کردیم:icon_arro ولی دو تاشون به حد مرگ سرعت داشتن و عقب تریل می دویدن!!!! حالا اگه یکی پیاده باشه باید چیکار کنه؟
جسم متحرک سگ رو تحریک میکنه. مخصوصا اگر سریع باشه...
معمولا بهترین راه کار ایستادن هست...
همیشه میگن جلوی سگ ندوین....:icon_cool
hoda.1
18 April 2010, 12:15 AM
سلام
موقع حمله سگ نباید حالت ترس و اضطراب به خودتون بگیرید چون سگ این حالت رو احساس میکنه و ممکنه که بیشتر تحریک بشه و همون طور که فرمودن نباید هیچ وقت دوید ، دست ها رو نباید توی این موقعیت به سمتشون دراز کرد و باید یا دست به سینه واستاد یا انگشتها رو مشت کرد که نتونه گاز بگیره، ممکنه سگ یه مقدار بو بکشه و پارس کنه و بعد رفع زحمت کنه ولی اگه حمله کرد بهترین پوزیشن حالت پیچیده است که صورت و گردن با استخوان های دست و بازو محافظت بشه. بعد از یه مدت بی حرکت بودن وقتی که مطمین شدید سگه رفته میشه بلند شد.
اگه وسیله دفاعی پیدا کردین مثل چوب و ... بهترین محل برای ضربه زدن پشت گردن سگه ،اگه به صورتش ضربه بخوره بیشتر عصبانی میشه .
roham_westlife
22 April 2010, 07:04 PM
یه سوال جالب کی میدونه نژاد بولداگ چنتا توله و به چه شکل وضع حمل میکنه؟
Edalati
23 April 2010, 02:42 AM
سلام
بهترین کار اینه و حرکت نکنید ، بهتره حتی بشینید و ترس نداشته باشید چون سگ ترس شمارو حس میکنه:icon_cool
Edalati
23 April 2010, 02:46 AM
یه سوال جالب کی میدونه نژاد بولداگ چنتا توله و به چه شکل وضع حمل میکنه؟
بول داگ بین یک تا 3 توله میده و باید توله ها به شکل سزارین زایمان بشن:icon_surp
moh@mm@d reza
23 April 2010, 10:01 AM
چرا سزارین؟
mohsen3544
23 April 2010, 11:47 AM
چون کله بولداگ بزرگه و تو زایمان طبیعی نمی تونه این کار رو راحت انجام بده.و ریسک بالایی داره.
roham_westlife
25 April 2010, 12:01 AM
در جواب اون دوستی که خیلی وقت پیش پرسیده بود چرا این قدر قیمت بولداگ گیرونه ? این نژاد در ضمن فوقلعاده به گرما حساسه به خاطره چین چین بودن لایه های ضخیم پوستشه ! این سگ وقتی کسیو میگیره بینی منحصر به فردش این اجازه رو بش میده که همزمان نگه دارش و به راحتی تنفس کنه اروارهی بی نهایت مستحکمی نیز داره ! مرجع coolbuldog.info.cctv
boy_a88
25 April 2010, 10:25 AM
با سلام
من میخوام یک سگ بگیرم اما بین هاسکی و ژرمن گیر کردم. من تو تبریز زندگی میکنم اینجا زمستان هواش سرده اما تابستان خیلی گرمه . موهای هاسکی رو میشه کوتاه کرد که تو تابستون راحت بشه؟
و کدام یک برای نگهبانی تو باغ خوبه؟
و سرو صدای کدام بیشتره؟کدوم زیاد وق وق میکنه و کدام ساکتره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید با تشکر:icon_wink
Edalati
25 April 2010, 10:55 AM
با سلام
من میخوام یک سگ بگیرم اما بین هاسکی و ژرمن گیر کردم. من تو تبریز زندگی میکنم اینجا زمستان هواش سرده اما تابستان خیلی گرمه . موهای هاسکی رو میشه کوتاه کرد که تو تابستون راحت بشه؟
و کدام یک برای نگهبانی تو باغ خوبه؟
و سرو صدای کدام بیشتره؟کدوم زیاد وق وق میکنه و کدام ساکتره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید با تشکر:icon_wink
سلام . اولاً که برای هر سوال و پست شخصی تاپیک ایجاد نکنید و در بخش ربوط سوالتون رو بپرسید
در مورد هاسکی هم بله میتونید موهاش رو کوتاه کنید اما در کل هاسکی در هوای بالای 30 درجه ناراحته و اما زمستان رو هم اصلاً مشکلی نداره . در کل مشکل نگهداری زیادی نخواهید داشت و سگ به همه عادت خواهد کرد
در مورد سر و صدا هم بستگی به تربیت و توع برخودرد شما داره اما به نظر من در شرایط یکسان هر دو به یک اندازه پارس میکنند
در کل هوش و استعداد یادگیری در جرمن بیشتر و زیبایی و تک بودن در هاسکی منحصر به فرده:icon_cool
boy_a88
25 April 2010, 11:48 AM
سلام . اولاً که برای هر سوال و پست شخصی تاپیک ایجاد نکنید و در بخش ربوط سوالتون رو بپرسید
در مورد هاسکی هم بله میتونید موهاش رو کوتاه کنید اما در کل هاسکی در هوای بالای 30 درجه ناراحته و اما زمستان رو هم اصلاً مشکلی نداره . در کل مشکل نگهداری زیادی نخواهید داشت و سگ به همه عادت خواهد کرد
در مورد سر و صدا هم بستگی به تربیت و توع برخودرد شما داره اما به نظر من در شرایط یکسان هر دو به یک اندازه پارس میکنند
در کل هوش و استعداد یادگیری در جرمن بیشتر و زیبایی و تک بودن در هاسکی منحصر به فرده:icon_cool
ممنونم از راهنماییتون
کدام یک برای نگهبانی تو باغ خوبه؟ هاسکی یا ژرمن؟
Edalati
25 April 2010, 04:30 PM
ممنونم از راهنماییتون
کدام یک برای نگهبانی تو باغ خوبه؟ هاسکی یا ژرمن؟
جرمن شپهرد بهتره هاسکی جز سگهای همراه و کاری محسوب میشه نه نگهبان:icon_surp
khashayar shah
25 April 2010, 08:04 PM
آقای عدالتی از بول دااگ میشه برای نگهبانی استفاده کرد؟
من شنیدم نمیشه زیاد بهش تعلیم داد (مثلا جای اینکه یه جای مشخ بره برای دستشویی) و اگرم چیزی یاد بگیره فرداش یادش میره .
میشه تربیتش کرد به عنوان سگ گارد یا بادی گارد؟
با سپاس
Edalati
26 April 2010, 12:35 AM
آقای عدالتی از بول دااگ میشه برای نگهبانی استفاده کرد؟
من شنیدم نمیشه زیاد بهش تعلیم داد (مثلا جای اینکه یه جای مشخ بره برای دستشویی) و اگرم چیزی یاد بگیره فرداش یادش میره .
میشه تربیتش کرد به عنوان سگ گارد یا بادی گارد؟
با سپاس
این حرف اشتباه :icon_mad:من بولداگ داشتم 1 سال هم با من بود و همه چیز بلد بود :icon_surp
در مورد سگ گارد که نه با اون هیکل و وزن بخواد به طرف برسه شب میشه:icon_arroاما دیدم که بادی گارد بوده و بد جوری هم بد اخلاق بود:icon_idea
Reza-GK
27 April 2010, 02:13 PM
سلام دوستان نمیدونم این مطلب جاش اینجا هست یانه؟به بزرگی خودتون ببخشید.
من میخواهم سگ بگیرم.شیانلو.حتما بچه میگیرم که تا بزرگیش دست خودم باشه.ب
به عنوان نگهبان هم نمیخوام ازش استفاده کنم.تو خونه نگهداریش میکنم.
میخواستم بدونم تمام واکسن و قرص و خلاصه هرچی که نیاز داره چه چیزهایی هستند که جلو گیری میکنه از گرفتن بیماری،معرفی کنید.
ممنون.
Edalati
27 April 2010, 03:29 PM
سلام دوستان نمیدونم این مطلب جاش اینجا هست یانه؟به بزرگی خودتون ببخشید.
من میخواهم سگ بگیرم.شیانلو.حتما بچه میگیرم که تا بزرگیش دست خودم باشه.ب
به عنوان نگهبان هم نمیخوام ازش استفاده کنم.تو خونه نگهداریش میکنم.
میخواستم بدونم تمام واکسن و قرص و خلاصه هرچی که نیاز داره چه چیزهایی هستند که جلو گیری میکنه از گرفتن بیماری،معرفی کنید.
ممنون.
سلام
انشالله مبارک باشه :icon_winkقبل از خرید توله این مقاله رو بخونید کمکتون میکنه :icon_surp
http://www.rashtpet.ir/dog-Dissertation.html
در مورد واکسن و بیماری هم بهتره دکتر دامپزشک انتخاب کنید و خودش همه کارها رو انجام بده اما سیکل ترتیبیش اینه :
در 30 روزگی ضد انگل ( شربت پیپرازین ) هر 5 کیلو 1 سی سی
60 روزگی تکرار ضد انگل ( شربت پیپرازین + قرص آسکاتین یا درونسیت )
60 روزگی همراه با دور دوم ضد انگل در شرایط سلامت حیوان اولین دوز واکسن ویروسی ( چند گانه )
90 روزگی دوز تکرار واکسن ویروسی
4 ماهگی واکسن هاری
در اینجا واکسن ها و ضد انگل تمام میشه و دیگه از این به بعد تکرار میشه و سیکل تکرار هم ترتیبش اینه :
ضد انگل هر سه ماه
واکسین ویروسی و واکسن هاری هر 12 ماه یک بار :icon_surp
موفق باشید و از نگهداری سگتون لذت ببرید
roham_westlife
28 April 2010, 12:20 AM
با تشکر از عدالتی : البته اگر در مکانی هستید که سگتان کمتر در معرض تماس با حیوانات اهلی و یا وحشیه نیاز چندانی به یاد اوری واکسن ندارید به خصوص هاری . مرسی از توجه شما
sam_912
8 May 2010, 11:30 AM
سلام به همه اساتید این بخش
دوستان من میخوام یه سگ برای باغ بخرم که این مشخصات رو داشته باشه (ضمنا من از سگ هیچی نمیدونم) :
1_صدای پارسش بلند باشه
2_هیکل درشتی داشته باشه
3_با صاحبش دوست و با غریبه ها دشمن باشه (یه دفعه خودمون نگیره)
4_هیکل درشتی داشته باشه
یه سوال دیگه :
توله بگیرم یا بالغ
ممنون
taskforce-141
8 May 2010, 12:14 PM
به نظر من روت وایلر میتونه انتخاب خوبی برای شما باشه چون هم قدرت فوق العادهه ای داره و خیلی هم باهوش هست.البته دوبرمن وجرمن هم میتونه انتخاب خوبی باشه.حتما سگهای نگهبان رو باید از سن تولگی تربیت کرد.و خرید سگ نگهبان بالغ ریسک هست.
roham_westlife
8 May 2010, 10:05 PM
باید دید چهقد میخواید هزینه کنید و در کجا زنوگی میکنی سردسیر یا گرم ؟؟؟ اگر ارزان باشه و گزمسیزی حتما دوبرمن وگرنه جرمن بهتره روتوایلربسیار گرووووونه اما بد نیس اگه سگه محلی هم بگیر باشه کارتو را مینوازه
sam_912
9 May 2010, 01:46 AM
باید دید چهقد میخواید هزینه کنید و در کجا زنوگی میکنی سردسیر یا گرم ؟؟؟ اگر ارزان باشه و گزمسیزی حتما دوبرمن وگرنه جرمن بهتره روتوایلربسیار گرووووونه اما بد نیس اگه سگه محلی هم بگیر باشه کارتو را مینوازه
من خوزستان هستم و اینجا وری وری هاته با این اوصاف فکر می کنید کدوم خوب باشه ؟ دوبرمن ؟
با محلی حال نمی کنم چون دوست دارم سگی که میخرم باهوش باشه و حرف و دستور رو خوب بفهمه
roham_westlife
9 May 2010, 06:41 AM
sam عزیز اگه دسترسی به یه جرمن اصیل مثه رکس معروف داری و هزینه هم میدی خووبه ولی خوب با 300 تا 500 تومن میتونی یه دوبرمن خالص بگیری تو ابادان من سراغ دارم
taskforce-141
9 May 2010, 04:24 PM
البته هر گرونی بی علت نیست.اما من به نظر من دور من برا اون هوا مناسبتر هست.
jahanifar
14 July 2010, 05:06 PM
سلام
کار من طوری هست که بعضی اوقات پیش میاد که ما به روستاهای دور افتاده میریم شاید شب هم باشه، و در مقابل حمله سگ در امان نیستم.
میخواستم بدونم آیا در برابر حمله سگها اسپری محافظ وجود داره یا هر روش بهتری که شما پیشنهاد میکنین
با تشکر
Edalati
16 July 2010, 04:10 PM
سلام
کار من طوری هست که بعضی اوقات پیش میاد که ما به روستاهای دور افتاده میریم شاید شب هم باشه، و در مقابل حمله سگ در امان نیستم.
میخواستم بدونم آیا در برابر حمله سگها اسپری محافظ وجود داره یا هر روش بهتری که شما پیشنهاد میکنین
با تشکر
با سلام . میتونید از گاز فلفل استفاده کنید
مهربانو
3 October 2010, 10:38 PM
سلام
دوستان عزیز وقتی مسافرتی تشریف می برید که نمیشه سگتونو ببرید و کسی هم نیست نگهداری کنه از سگ تنها راه باقی مانده پانسیونه که امیدوارم در انتخابش دقت بسیاری داشته باشید
من چند روزی حدود نه روز مسافرتی رفتم که مجبور شدم سگمو پانسیون بزارم وقتی آگهی این پانسیونو دیدم به نظر بسیار تمیز میومد تماس گرفتم و سگمو بردم به تمیزی عکسها نبود اما خیلی هم بد نبود اما موقعه تحویل بی خبر رفتم و واقعا از شدت کثیفی محل واقعا شوکه شدم محیط بسیار بسیار کثیف و بوی بسیار خفه کننده که روز اول اصلا به این صورت نبود نکته بعدی هم در مورد قیمت نگهداری بود که موقعه تماس تلفنی اعلام شده بود 7000 تومان شبی اما موقعه تحویل 10,000 تومن شبی گرفتن و خیلی رفتار زشتی داشتن و می گفتم پول تسویه بشه بعد سگو میاریم که این هم واسه این بود که مطمئن بودن با دیدن سگ بنده پولی پرداخت نخواهم کرد سگ من که هیچگونه ناراحتی و مشکل و بیماری نداشت وقتی بغلش کردم زیر موهاش برآمدگی حس کردم مو رو که کنار زدم یه کنه در ابعاد یک لوبیا دیدم البته دامپزشکی بردمش و خیلی هم اصرار داشتن که دامپزشکی نبرم و می گفتن چیزی نیست و کنه رو جدا کردن اما بازم بود که فردا می خوام با پودر مخصوص بشورمش اما ضعیف شده
البته مشکل سگ من به دلیل اینکه واکسیناسیون کاملی داشته اصلا حاد نیست و درمان میشه اما واقعا مواظب این مراکز سودجو و کلاه بردار باشید که اصلا به شعارهای تبلیغاتیشون عمل نمی کنن البته من برای اطلاع دوستان این مرکز و که اتفاقا" سایتی هم داره معرفی می کنن تا مشکلی که برای سگم به وجود اومد برای سگ و یا بقیه حیوانات شما که تحت پانسیون شاید قرار بگیرن به وجود نیاد :icon_mad:
http://www.woofwoof.ir
دوستان لطف کنن پانسیونهای خوب و تمیز و در تهران و کرج معرفی کنن البته اونایی که مطمئن هستید
hamed_mo
4 October 2010, 01:04 AM
دوستان ببخشید این سوالم خیلی بی ربطه جای بهتری پیدا نکردم بپرسم!!
همسایه بالایی ما سگ دارند ازین سفید ها که یکم پاشون کوتاهه و جشمای گردی دارند!!:icon_wink
همسایه وقتی صبح ها میره بیرون این سگ بیچاره همش زوزه و ناله می کشه دل آدم کباب میشه!!!
براش یه تیکه موکت انداختند که اونجا بشینه ولی به نظر گرسنه میشه و از تنهایی این همه ناله می کنه!!!
به عنوان یه همسایه چه کار میشه کرد واسه این مخلوق خدا(که همسایه هم پررو نشه هر روز به ما بسپاره!!!!) !!؟؟؟؟
مهربانو
4 October 2010, 10:23 AM
فکر نمی کنم صاحب سگ اینقدر بی فکر باشه که این طفلی و گرسنه بزاره احتمالا از تنهاییه و حوصلش سر می ره اگه دوست ندارید شما ازش نگهداری کنید پس می تونید به همسایتون پیشنهاد بدید براش یه همبازی بیاره و یا کلا" کاری کنه که زمان تنهایش حوصلش سر نره
البته اساتید نظرات بهتری خواهند داشت
newwave
11 November 2010, 05:26 AM
سلام
دوستان عزیز وقتی مسافرتی تشریف می برید که نمیشه سگتونو ببرید و کسی هم نیست نگهداری کنه از سگ تنها راه باقی مانده پانسیونه که امیدوارم در انتخابش دقت بسیاری داشته باشید
من چند روزی حدود نه روز مسافرتی رفتم که مجبور شدم سگمو پانسیون بزارم وقتی آگهی این پانسیونو دیدم به نظر بسیار تمیز میومد تماس گرفتم و سگمو بردم به تمیزی عکسها نبود اما خیلی هم بد نبود اما موقعه تحویل بی خبر رفتم و واقعا از شدت کثیفی محل واقعا شوکه شدم محیط بسیار بسیار کثیف و بوی بسیار خفه کننده که روز اول اصلا به این صورت نبود نکته بعدی هم در مورد قیمت نگهداری بود که موقعه تماس تلفنی اعلام شده بود 7000 تومان شبی اما موقعه تحویل 10,000 تومن شبی گرفتن و خیلی رفتار زشتی داشتن و می گفتم پول تسویه بشه بعد سگو میاریم که این هم واسه این بود که مطمئن بودن با دیدن سگ بنده پولی پرداخت نخواهم کرد سگ من که هیچگونه ناراحتی و مشکل و بیماری نداشت وقتی بغلش کردم زیر موهاش برآمدگی حس کردم مو رو که کنار زدم یه کنه در ابعاد یک لوبیا دیدم البته دامپزشکی بردمش و خیلی هم اصرار داشتن که دامپزشکی نبرم و می گفتن چیزی نیست و کنه رو جدا کردن اما بازم بود که فردا می خوام با پودر مخصوص بشورمش اما ضعیف شده
البته مشکل سگ من به دلیل اینکه واکسیناسیون کاملی داشته اصلا حاد نیست و درمان میشه اما واقعا مواظب این مراکز سودجو و کلاه بردار باشید که اصلا به شعارهای تبلیغاتیشون عمل نمی کنن البته من برای اطلاع دوستان این مرکز و که اتفاقا" سایتی هم داره معرفی می کنن تا مشکلی که برای سگم به وجود اومد برای سگ و یا بقیه حیوانات شما که تحت پانسیون شاید قرار بگیرن به وجود نیاد :icon_mad:
http://www.woofwoof.ir
دوستان لطف کنن پانسیونهای خوب و تمیز و در تهران و کرج معرفی کنن البته اونایی که مطمئن هستید
سلام
واقعا ؟
آخه این شرکت خیلی تبلیغات گسترده ای داره
راستش من میخواستم ازشون سگ بخرم
اکه اینجوره که شما میگین بهتره منصرف بشم
مهربانو
13 November 2010, 05:43 PM
سلام
واقعا ؟
آخه این شرکت خیلی تبلیغات گسترده ای داره
راستش من میخواستم ازشون سگ بخرم
اکه اینجوره که شما میگین بهتره منصرف بشم
من ازشون سگ نخریدم اما محل نگهداری سگاشون کنار پانسیونه که میشه وضعیتی که سگا نگهداری میشن و ببینید:icon_mad:واقعا" افتضاحه اصلا گول تبلیغشونو نخورید
کسی نمی شناسه؟:icon_ques
alireza rezaei
14 November 2010, 04:46 AM
با سلام خدمت دوستان . با توجه به این که هوا رو به سرد شدن هستش چند تا سوال داشتم . شستشو و حمام کردن سگ ها در این فصل به چه صورت هستش ؟ من 1 سگ نگهبان دارم نژاد سرابی و 1 سالو 9 ماهش هست . و 2 ماهی میشه که نشستمش . اگه راه خاصی داره لطفا راهنمایی کنین . ممنون
sigma rainy
14 November 2010, 08:55 AM
همسایه بالایی ما سگ دارند ازین سفید ها که یکم پاشون کوتاهه و جشمای گردی دارند!!:icon_wink
همسایه وقتی صبح ها میره بیرون این سگ بیچاره همش زوزه و ناله می کشه دل آدم کباب میشه!!!
براش یه تیکه موکت انداختند که اونجا بشینه ولی به نظر گرسنه میشه و از تنهایی این همه ناله می کنه!!!
به عنوان یه همسایه چه کار میشه کرد واسه این مخلوق خدا(که همسایه هم پررو نشه هر روز به ما بسپاره!!!!) !!؟؟؟؟
سلام
اولا همونجور که خودت گفتی نباید کاری کنی که همسایتون پررو بشه و اگر نه هر روز سگشو میسپاره به تو و میره !!!:icon_arro
با توجه به این زوزه کشیدنها که فرمودید. احتمالا سگ همسایتون کم سن و ساله :icon_idea. هنوز توله هست.
اول مشخص کنید بالغه یا توله ؟؟ تا ....
هر کدوم یه راهی برای ساکت شدنشون هست.
البته زوزه کشیدن و پارس کردن تو وجود سگهاست و شما هم باید با اینها کنار بیاید . ولی راههایی هست که بشه کمش کرد.
tavakoliart
14 November 2010, 07:04 PM
با سلام به همه دوستان
بنده پارسال يك توله ترير از همين شركت كذايي خريداري كردم . برخلاف آنچه در تبليغاتشان است سگهاي بسيار بي كيفيتي دارند . محل نگهداريشان فاجعه است .هيچ يك از توله هاراواكسينه نكرده اند( برخلاف ادعا ) در زمان خريد هم بنده خودم نزديك به هفتاد هزارتومان هزينه داپزشك و صدور شناسنامه و واكسيناسيون پرداخت كردم . متأسفانه چون هيچ تجربه اي در خريد سگ نداشتم در دام اين پارسيان اطلس نما افتادم . بعد از آوردن اين توله بينوا به منزل ، طفلي بعد از 4 روز به اسهال خوني پاروا مبتلا شد كه با مراقبتهاي شبانه روزي خودم و همسر مهربانم اين حيوان از مرگ حتمي نجات يافت . چندين شبانه روز براي اين حيوان سرم و آمپول تزريق مي كرديم . اين حيوان بينوا دوهفته لب به هيچ غذايي نميزد . بگزريم كه چقدر هزينه دامپزشك و دارو پرداخت كرديم تا اين حيوان بانمك عمر دوباره پيدا كرد . البته الان بزرگ و سرحال شده .
به تمام دوستان اكيدأ توصيه مي كنم كه اول خوب تحقيق كنند بعد اقدام به خريد توله نمايند.حتمأ از فروشگاه هاي معتبر و با وجدان خريد كنيد .
hamed_mo
14 November 2010, 07:22 PM
فکر نمي کنم صاحب سگ اينقدر بي فکر باشه که اين طفلي و گرسنه بزاره احتمالا از تنهاييه و حوصلش سر مي ره اگه دوست نداريد شما ازش نگهداري کنيد پس مي تونيد به همسايتون پيشنهاد بديد براش يه همبازي بياره و يا کلا" کاري کنه که زمان تنهايش حوصلش سر نره
البته اساتيد نظرات بهتري خواهند داشت
اتفاقا خيلي بي فکرن!!
بهش گفتيم يه کاري کن زوزه و ناله نکنه رفت حيوون خدا رو انداخت تو حمومشون که مثلا صداش نيااااد:icon_bigg
سلام
اولا همونجور که خودت گفتي نبايد کاري کني که همسايتون پررو بشه و اگر نه هر روز سگشو ميسپاره به تو و ميره !!!:icon_arro
با توجه به اين زوزه کشيدنها که فرموديد. احتمالا سگ همسايتون کم سن و ساله :icon_idea. هنوز توله هست.
اول مشخص کنيد بالغه يا توله ؟؟ تا ....
هر کدوم يه راهي براي ساکت شدنشون هست.
البته زوزه کشيدن و پارس کردن تو وجود سگهاست و شما هم بايد با اينها کنار بيايد . ولي راههايي هست که بشه کمش کرد.
بله احتمالا مجبوريم کنار بيايم:icon_razz
sigma rainy
14 November 2010, 11:59 PM
اتفاقا خيلي بي فکرن!!
بهش گفتيم يه کاري کن زوزه و ناله نکنه رفت حيوون خدا رو انداخت تو حمومشون که مثلا صداش نيااااد:icon_bigg
اگه سگش را توی حموم بزاره که تازه صداش استریو میشه .
من 1 بار این کارو کردم. البته سگ بیچاره هر موقع پارس میکرد خودش بیشتر میترسید. فکر میکرد صدای خودش نیست. http://www.getsmile.com/emoticons/aiw-smileys/biggrin.gif
alireza rezaei
17 November 2010, 04:16 AM
با سلام خدمت دوستان . با توجه به این که هوا رو به سرد شدن هستش چند تا سوال داشتم . شستشو و حمام کردن سگ ها در این فصل به چه صورت هستش ؟ من 1 سگ نگهبان دارم نژاد سرابی و 1 سالو 9 ماهش هست . و 2 ماهی میشه که نشستمش . اگه راه خاصی داره لطفا راهنمایی کنین . ممنون
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
mehran_tavakoli
18 November 2010, 11:10 AM
دکتر سگ من میگفت حمام سگ هر 1 ماه یکباره..
البته سگ من تریر هست
برای حمام هم من میبرمش توی حمام زیر زمین خونه...
با آب ولرم. بعدش هم با حوله و سشوار خشکش میکنم.مخصوصا گوشش رو.
به نظر من با اب سرد حمامشون نکن... حتما سرما میخوره.
مخصوصا اون کوچولو رو..
توله رو بزارش توی تشک آب گرم و بشورش
اون سگ بزرگ رو هم نزدیکای ظهر که هوای گرم میشه با چند تا سطل آب گرم بشورش و بعد حتما خوب خشکش کن تا سرما نخوره
RAMONA
19 November 2010, 12:38 AM
سلام
یک مورد اصلی که در شستشوی سگ ها باید دقت کنیم اینه که داخل گوش سگ نگذاریم اصلا آب وارد بشه وگرنه عفونت میکنه در زمستان بیشتر باید دقت کرد چون هوا سرده بدتره...
سگ نگهبان رو من نمی دونم اما اون یکی رو ماهی یکبار باید حتما بشوری و خشکش کنی تو حموم بشور و با سشوار و حوله کاملا خشکش کن مثل همیشه دیگه. راه خاصی نداره...
برای تمیز بودن سگهای رنگ روشن که زود به زود کثیف و تیره می شوند می توان از شامپو خشک استفاده کرد که پودری است و نحوه استفاده اون بسیار آسان است بدین صورت که پودر رو می پاشیم رو موهای سگ و برس می کشیم که به نحوه عالی سفید و تمیز می کنه .من دو ساله سگم رو که سفید و قهوه ای روشنه هفته ای 1 یا 2 بار بسته به اینکه چقدر رنگش کثیف شده... با شامپو خشک تمیز می کنم .
hamedbrando
27 November 2010, 10:57 PM
سلام دوستان , من تاحالا سگ نداشتم
میخواستم بدونم که میتونم سنت برنارد نگهداری کنم ؟
چون یه سگی میخوام که وقتی نیستم خونه همه چیز رو به هم نزنه یعنی وقتی میام ببینم هنوز سرجاش خوابیده :icon_mrgr
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
yourdkhani
27 November 2010, 11:45 PM
دوستان من با دوستی آشنا شدم که یک پرورشگاه سگ داره ، همیشه دیدم نسبت به پرورشگاه یه جای ناجور بود اما اونجارو که دیدم واقعا کیف کردم ، روی هرسگی که دست می گذاشتم می گقتن فروشی نیست . میگفتم خب این چه کاریه می گفتن که فقط بخاطر عشقشون اینجارو در یک باغ احداث کردن . سایتشون زیاد آپدیت نیست . یه توله پیت بول به قیمت عالی خریدم . نژادهاشون عالی بود و واقعا دلال نبودن . موقع خرید تماس گرفتن با دکتر اومد و توله رو حدود نیم ساعت چک کرد و بعد گفت سالمه مشکلی نداره و شناسنامه ای که صادر شده بود رو بهم داد الان 2 ماهه توله پیشمه اینقدر توپولی و زیبا شده و دائم در حال بازی .
www.pet.ir
من فقط یه خریدار بودم که به کمک یه راننده آژانس که حالا باهم دوست شدیم این باغ رو در شهریار پیدا کردم
راضی هستم شاید شما هم راضی بشید
اینکه پانسیون می کنن یا نه رو نمی دونم .
yourdkhani
27 November 2010, 11:50 PM
توصیه من به شما اینه اصلا طرف اون سگ یا توله نرید . باید به تنهایی در خانه بدون خرابکاری عادت کنه تا صاحبش برگرده . ولی می تونید به صاحبش بگید ظرف غذا و اسباب بازیهاشو دو دست سگش بگذاره .
حج قاسم
28 November 2010, 03:11 PM
درود ..
دوستان سگم تازگیها خربزه و هندوانه میخوره .. میخواستم بدونم براش مشکلی به وجود نمیاد؟؟
نه:icon_cool
aminfadavi
31 May 2011, 01:15 PM
سلام من یه سگ نزاد میکس جرمن وسگ گله دارم که 5 ماهشه چجوری باید گیرندگی :icon_ques
ghati
8 July 2011, 08:57 PM
سلام .اقا یکی بما بگه واردات سگ به ایران ازاده.من می خوام یهboerboel یا یهBordeaux بیارام.راستی کسی می دونه اینا ایران چندن
Danial N
20 August 2011, 02:08 PM
می خوام با یه سگ ارتباط برقرار کنم!سگه نگهبان خونس، نژادشم نمیدونم(از سگ هیچی نمیدونم!) قدم به قدم میشه توضیح بدین چی کار باید بکنم hd
ايميل بده danial.nayeri@yahoo
Danial N
20 August 2011, 02:08 PM
می خوام با یه سگ ارتباط برقرار کنم!سگه نگهبان خونس، نژادشم نمیدونم(از سگ هیچی نمیدونم!) قدم به قدم میشه توضیح بدین چی کار باید بکنم
سلام .اقا یکی بما بگه واردات سگ به ایران ازاده.من می خوام یهboerboel یا یهBordeaux بیارام.راستی کسی می دونه اینا ایران چندن اينا تو ايرانگير نمياد
ali-rajabi
8 March 2012, 12:14 AM
سلام
مدت زمانیست تصمیم به خرید سگ گرفتم!
با تحقیقاتی که کردم ; به این نتیجه رسیدم که نژاد ترییر; مناسب است که با شرایط خانه هم سازگار است !
متراژ خانه بالاست و محدودیت فضا برای نگهداری ندارم و نسبت به نگهداری و مراقبت از ان(سگ) ; احساس مسئولیت میکنم!
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند ; تقاضا دارم بنده را در جهت صحیح خرید سگ; راهنمایی کنند و بفرمایند که انتخاب درستی کردم یا نه!
همچنین بنده از یک خرگوش هم در خانه نگهداری میکنم که از سازگاری این دو حیوان با هم اطلاعی ندارم!
و در اخر ضمن تشکر فراوان ;ممنون میشوم اگر مرکزی را برای خرید ; معرفی کنید
موفق باشید
mrvk50
29 March 2012, 06:32 PM
نژاد این سگ چی هست ؟؟؟لطفا سریع بگیدددد .... مرسی
http://s1.picofile.com/file/7340670963/DSC0000000.jpg
achachi
6 June 2012, 09:32 AM
تابستونا مگس های فراوونی دور و بر سگ من جمع میشوند و رو یدن و سر و صورتش میشینند و خیلی اذیت میکنند ( تو حیاط ، نه خونه ! ) بهداشت محیطش هم خوبه و تقریبا هر روز اطراف لونه اش رو میشوریم با آب ولی پشه ها و مگس ها ول کن نیستند .
یکی از دوستانم چند سال پیش مایعی به من داد که هفته ای چند با روی بدن سگ اسپری میکردم و مفید بود ولی یادم نیست چیه .
کسی تجربش رو داره ؟ چی استفاده بکنم و از کجا تهیه بکنم .
el digo
23 December 2012, 03:12 PM
سلام،من دوتا ماده مولد ميخوام براي توله کشي،براي مکان يه روستا 45 کيلومتري مشهد رو در نظر دارم اما نمدونم با چه نژادي شروع کنم و اصلا اينکار برا درآمد زايي خوبه?? فروش چه سگايي بيشتره? من از ژرمن،دوبرمن و گريت دين خوشم مياد نظر دوستان چه??
el digo
23 December 2012, 03:14 PM
نمدونم چرا حرف تو نوشته هام حذف مشه
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.