View Full Version : سوالات و مباحث مربوط به نژاد و نژادشناسی سگ های گارد و نگهبان
b.g.s
19 December 2008, 02:50 AM
http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?pictureid=1700&albumid=1596&dl=1229638281&thumb=1 (http://www.phalls.com/vbulletin/album.php?albumid=1596&pictureid=1700)خدا وکیلی این سگو با چه سگی عوض میکنید .........
سگی که هیچ نقصی نداره........... تازه کلی ویزگی داره مثل قدرت- هوش -سرعت و مقاوم در مقابل سرما وگرما.........
مثلا دبرمن و روت وایلر در مقابل سرما حساس هستن........ ولی سراب از همه لحاز عالی.......
b.g.s
19 December 2008, 02:53 AM
من با همون دوستم که گفتم در حال نوشتن کتاب هستش و یک محقق هستش در مورد نژاد سگ ایرانی در حال مذاکره هستم .
تا اینجا به این مطلب پی بردم که ایشان در حال تلاش برای ثبت سگ ایرانی هستند .
در ضمن ایشان در مورد سگ ایرانی گفتند که این نژاد با کنگال و سگ افغانی فرق دارد .
سگ افغانی که به آن سگ کوچی نیز گفته می شود باسگ ایرانی ما تفاوت دارد . راستی اگه کسی
اطلاعات دقیقتری می خواد می تونم راهنمائی کنم که با خود ایشون صحبت کنه .
قهرمان باشید دوستان من.
ما که فرقی بین سگای خودمون با سگای افغانی ندیدیم..............
حالا اگه فرق داشته باشن مال ما بهتر یا اونا............
Edalati
27 December 2008, 11:49 AM
سلام . نیاز به یه کمک کوچولو تو اهواز دارم . دوستان اهوازی یه تماس با من بگریند متشکر میشم
مرسی :icon_wink
saadatmandi
13 January 2009, 12:12 AM
سگ ماده آیا بدرد نگهبانی می خوره؟
ariyapet
13 January 2009, 12:45 AM
چرا به درد نمیخوره . سگ ماده هم به درد نگهبانی میخوره . بعضی ها معتقدن چون سگ ماده در مدت زمان کوتاهی میل جنسی داره و طی یک مدت زمان کوتاه اون دوره تموم میشه دیگه میشه مطمئن شد به خاطر سگ نر دیگری فرار نمیکنه ولی سگ نر همیشه میل جنسی داره
کبریت بی خطر
13 January 2009, 01:08 AM
http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?pictureid=1700&albumid=1596&dl=1229638281&thumb=1 (http://www.phalls.com/vbulletin/album.php?albumid=1596&pictureid=1700)خدا وکیلی این سگو با چه سگی عوض میکنید .........
سگی که هیچ نقصی نداره........... تازه کلی ویزگی داره مثل قدرت- هوش -سرعت و مقاوم در مقابل سرما وگرما.........
مثلا دبرمن و روت وایلر در مقابل سرما حساس هستن........ ولی سراب از همه لحاز عالی.......
سراب جیه؟
با دوبرمن و روت مقایسه میکنید؟
جای تعجب دارد!!!
b.g.s
23 January 2009, 05:19 PM
سراب جیه؟
جای تعجب دارد!!!
من که نمیفهمم شما از چی تعجب کردین................
شاید از بی نظیر بودن سراب............
چون حتی چهره ی روت و دوبر قابل مقایسه با سراب و سگ افغانی نیست.... یکمی شکل خرس میمونه واقا زیباست...........
کبریت بی خطر
23 January 2009, 06:59 PM
دوست عزیز تحقیق بیشتری داشته باشی میفهمی سگ یعنی چی.
اصلا شما با دوبرمن برخورد داشتی؟
به سلیقتون احترام میزارم.ولی از هر صاحب نظری که بپرسین حتما دوبرمن و روتوایلر و جرمن و سگهای برتر میدونن
موفق باشید.
ariyapet
24 January 2009, 01:27 AM
ندیدم و نشنیدم هیچ صاحب نظری از سگ سراب بد بگه . جرمن باهوشه ، دوبرمن با سرعت ، رتویلر با قدرت ولی سگ سراب یا حالا کانگال کاری به این چیز ها نداریم هیچ چی از این سه نژاد کم ندارد . بلکه بر اساس سلیقه بعضی ها از این سه نژاد زیبا تر هم هست .
b.g.s
25 January 2009, 06:22 PM
دوست عزیز تحقیق بیشتری داشته باشی میفهمی سگ یعنی چی.
اصلا شما با دوبرمن برخورد داشتی؟
به سلیقتون احترام میزارم.ولی از هر صاحب نظری که بپرسین حتما دوبرمن و روتوایلر و جرمن و سگهای برتر میدونن
موفق باشید.
دوست عزیز من هم جرمن دارم و هم دوبر فقط روتوایلر ندارم......... که اونم دوستم داره و من به همه خصوصیاتش اشنا هستم..... چون ما با هم همسایه ی دیوار به دیوار هستیم و سگامونم با هم حسابی دوست هستن...........ولی همین دوست من هر سال یک سگ میخره........ الان 8 تا سگ داره پارسال 2 تا سگ خرید یکی سگ افقانی و یکی هم سراب .... هر چند اونم نظر منو داره و میگه این دوتا سگ کپی هم هستن و تقیرات خاصی در اونا دیده نمیشه ووو ولی چیزی که از همه مهمتره اینه که میگه تمام سگای من حسابی از این دوتا سگ حساب میبرن ( حتی روت وایلرش که 1 سال بزرگ تر اون دوتاس) و تا حالا هیچ کدوم از سگاش جرعت حمله به این دوتا سگو نداشتن.......... خلاصه تا سراب نداشته باشید درکش نمیکنید من به همه ی دوستان توصیه میکنم.... راستی من الان یکیشو دارم 3 ماهشه و تا اینجا که حسابی راضی بودم.......:icon_arro
rezazhi
25 January 2009, 07:45 PM
اگه امکانش هست چنتا عکس از سگای خودنون و دوستتون بذارین.
ممنون:icon_cool
solid
28 January 2009, 01:13 PM
سراب جیه؟
جای تعجب دارد!!!
بنظر من اگه شما فقط 2 ماه از سراب نگهداري كر ده باشيد يا لااقل اونو از نز ديك ديده باشيد ديگه دنبال اين نژاداي خارجي نميريد
.من بطور همزمان چند نژاد استفاده ميكنم.ولي هيچ كدوم به قابليت سراب نميرسن
جالبه بدونين كه ايني كه من دارم با اينكه جثش از روتويلرم كوچيكتره ولي روتويلرم ازش حساب ميبره
charli
29 January 2009, 12:28 PM
سلام. خوب هر کس سلیقه ای داره. مثلا من ژرمنو سرتر از همه سگا میدونم. اگه یکی اصیلشو داشته باشید نمیدونید چقد باهوشو مهربونه.
کبریت بی خطر
29 January 2009, 02:50 PM
دقیقا همینطوره و البته دوبرمن و روتوایلر
Saman.Cls
30 January 2009, 05:03 PM
آقا دوبرمن يه چيز ديگست
تنها سگي كه با اشاره هاي ابرو هم مقاصد صاحبش رو درك مي كنه
کبریت بی خطر
30 January 2009, 07:15 PM
تا چند وقت دیگه میگن سرابم اینطوریه....:icon_smil
b.g.s
31 January 2009, 01:31 PM
اگه امکانش هست چنتا عکس از سگای خودنون و دوستتون بذارین.
ممنون:icon_cool
چشم حتما هر وقت برم ویلامون براتون چنتا عکس قشنگ از تمام سگام میگیرم و میزارم...........
نگران نباشید من بهتون دروغ نگفتم.........:icon_surp
b.g.s
31 January 2009, 01:39 PM
اینو برای اخرین بار میگم تا سراب نداشته باشید نمیتونید در موردش قضاوت کنید..........
من حاضرم تضمین کنم که از داشتنش پشیمون نمیشید... البته اگه اصل و خالص باشه چون بعضی از سگای دورگه خیلی شبیه اصلش هستن و ممکن توی خریدنش کمی کلاه سرتون بره پس از جای معتبر و اشنا تهیه کنید........
b.g.s
31 January 2009, 02:03 PM
راستی اقایsoild میخواستم چیزی بهتون بگم من عکس سگ شما رو دیدم و فهمیدم که سگ شما سراب اصل نیست چون گوشاش کمی تیزه در صورتی که گوش سراب کاملا افتادست .........
من قصد بدی نداشتم فقط میخواستم بهتون اطلاع بدم امید وارم از حرف من ناراحت نشده باشید.....
ولی به نظرم باید سگ خوبی باشه....:icon_arro
solid
31 January 2009, 11:49 PM
راستی اقایsoild میخواستم چیزی بهتون بگم من عکس سگ شما رو دیدم و فهمیدم که سگ شما سراب اصل نیست چون گوشاش کمی تیزه در صورتی که گوش سراب کاملا افتادست .........
من قصد بدی نداشتم فقط میخواستم بهتون اطلاع بدم امید وارم از حرف من ناراحت نشده باشید.....
ولی به نظرم باید سگ خوبی باشه....:icon_arro
چرا ناراحت بشم:icon_excl
نميدونم شايد شما درست ميگيد چون هنوز مشخصه استاندادي براي سراب نداريم.
به هرحال الان يكي از گوشاش هم كاملا كنده شده(با روتويلرم سر جفت درگير شدن)
ariyapet
1 February 2009, 12:53 AM
این که میگن دوبرمن زبون اشاره رو درک میکنه نه اینکه صد در صد اینجوری باشه . درصد این فهم خیلی پایینه . در ضمن تعداد این گونه دوبرمن ها خیلی کم هست و اگر هم باشه قیمت بسیار زیادی داره
rezazhi
1 February 2009, 10:47 AM
چشم حتما هر وقت برم ویلامون براتون چنتا عکس قشنگ از تمام سگام میگیرم و میزارم...........
نگران نباشید من بهتون دروغ نگفتم.........:icon_surp
دوست عزیز ..دروغ چیه؟؟:icon_surp
از این نظر گفتم که برای دوستان و البته خودم جالبه...
گفتم یه موقع سوء تفاهم نشه..
پیشاپیش از توجهتون ممنونم:icon_cool
alix
1 February 2009, 09:46 PM
ولی به نظرم باید سگ خوبی باشه....:icon_arro راستی عکسش کجاست:icon_quesمنم میخواهم ببینم:icon_cry:
Saman.Cls
5 February 2009, 05:17 PM
تا چند وقت دیگه میگن سرابم اینطوریه....:icon_smil
دوبرمن رو واقعا با هیچ سگی مقایسه نکنید در مورد تعداد وقیمت هم بگم که هر چند تعداد این نوع دوبرمن کم باشه ولی باز تنها سگیه که این ویژگی رو داره در ضمن ما در مورد سگهایی با نژاد خالص بحث می کنیم که نژاد خالص دوبرمن هم این ویژگی رو داره
surena2534
5 February 2009, 09:52 PM
http://g.imagehost.org/0565/rexi.jpgبا درود به دوستان گرامی این رکس منه. سه ماهست اگه ممکن در مورد جنس و اصالتش نظر بدین با سپاس
Edalati
6 February 2009, 12:34 PM
http://g.imagehost.org/0565/rexi.jpgبا درود به دوستان گرامی این رکس منه. سه ماهست اگه ممکن در مورد جنس و اصالتش نظر بدین با سپاس
سایز عکستون خیلی کوچیکه . اما به نظر من میکس جرمن و دوبرمنه و احتمال سیخ شدن گوشش کمه . باز اگر عکسهای بهتری بزارید میشه دقیق تر نظر داد
surena2534
6 February 2009, 02:24 PM
با سپاس از شما جناب عدالتی.متاسفانه من کمی ناواردم لطفا ببخشید
دوستانم که رکس رو دیدن میگن روتوایلر چند تا عکس دیگه میذارم ببینین
http://g.imagehost.org/0991/rexi2.jpg
هوش واقعا عجیبی داره با دو بار گفتن چیزی فورا یاد میگیره
1سوال هم داشتم من زیاد بیرون میبرمش وادم زیاد میبینه ایا براش بد نیست تو این سن من قبلا 7
قلاده ژرمن داشتم اما روتوایلر نه .سپاسگذارم
http://g.imagehost.org/0536/rexi1.jpg
دوست عزیز لطف کنید و از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید.
Edalati
6 February 2009, 04:06 PM
نمیشه گقت روتوایلر . رگه جرمن توش دیده میشه و حالاتی از روتوایلر
باید مقداری بزرگتر بشه ، گوشش هم تیز نمیشه
در مورد زیاد دیدن آدم هم باید گفت که شاید باعث بشه در بزرگسالی بگیر نشه :icon_cool
ariyapet
7 February 2009, 03:06 AM
میکس جرمن . من توش روت ویلر نمیبینم . در مورد گوش هاش من هم با آقای عدالتی کاملا موافقم سیخ نمیشه .
b.g.s
7 February 2009, 08:06 PM
سلام دوستان میخواستم یه سوالی از جمع بپرسم.............
چرا روت وایلر این قدر گرونه و چرا توی ایران مثل دبرمن و جرمن پرورش انبوه داده نمیشه تا شاید ارزون تر بشه ...........
من خیلی دوست دارم یکیشو داشته باشم نه به خاطر قدرت یا هوش کلا از استیلش خوشم میاد.... ولی بخاطر قیمت بالا نمیتونم اونو بخرم .... ولی نه به خاطر نداشتن پول. بیشتر به خاطر ریسکی که داره چون تا حالا چنتا از سگای منو یا کشتن ( با سم و تفنگ شکاری برای دزدی از ویلا ) یا دزدیدن اگه اینو بخرم و یکی از این اتفاقا واسش بیوفته 1 ملیون حتی بیشتر از دست من رفته ........ من عاشق سگا هستم کلا از همشون خوشم میاد و دوست دارم کلکسیونی از همشون داشته باشم ولی این یکی رو به دلایلی که گفتم نمیتونم داشته باشم......... من دوست دارم سگی که میخرم جفت بخرم مثل همه ی سگایی که تا حالا داشتم( که متصفانه همشون قبل از جفت گیری یه اتفاقی واسشون افتاده. و تا حالا بجز یک بار بیشتر شاهد زایمان سگام نبودم) چه برسه به این یکی که اصلا من نمیتونم روش ریسک کنم.چون قیمت جفت اصیل و خوبش حداقل 2.3 ملیون میشه.
از کسایی که صاحب پت شاپ هستن خواهش میکنم کمی وقت روی پرورش انبوه اون بزارن شاید من بتونم یه روز یکیشو بخرم....... ممنون .
Hesam844
10 February 2009, 02:46 AM
من هیچ شاخصه ای از روتوایلر در این سگ نمیبینم...
خدا برات نگهش داره... قیافه ی مهربونی داره :icon_surp
Hesam844
10 February 2009, 02:48 AM
سلام دوستان میخواستم یه سوالی از جمع بپرسم.............
چرا روت وایلر این قدر گرونه و چرا توی ایران مثل دبرمن و جرمن پرورش انبوه داده نمیشه تا شاید ارزون تر بشه ...........
فکر میکنم قیمت مولد این سگ بالاست...
به همین جهت اگر کسی هم وارد کنه مجبوره با قیمت بالا توله هاش رو بفروشه که جبران هزینه بشه و احتمالا در رقابت با سگی مثل دوبرمن (از حیث قیمت پايين، بازار شناخته شده و فروش) نمی تونه خیلی موفقیت داشته باشه...
در مورد این سگ هم کاملا با شما هم سلیقه ام، واقعا سگ با ابهت و همه چی تمومیه...
:icon_cool
حالا روتوایلر که هیچ، من ژرمن شفرد خوب هم کم دیدم... کلا مساله تولید و پرورش سگ تو کشور ما یه هوا بی متولیه... هیچ کسی نیس که بازرسی کنه جلوی یه فروشنده ای رو به خاطر گرون فروشی، دروغ در تبلیغ و... بگیره!
flightland
10 February 2009, 04:54 PM
http://irapic.com/view/5l2dch.jpg
http://irapic.com/view/j9oaxf.jpg.html
http://irapic.com/view/german-shepherd-2sfw1.gif.html
آقای عدالتی سلام .مدتهاست فقط خواننده بودم. الان واسه اولین بار خواستم باهاتون مشورت کنم.من تمام تاپیک نژاد شناسی را خواندم.لطفا جوابم را کامل بدهید . ممنون.
من یک سری عکس از جرمن های اصیل توی نت دیدم . واقعا خوش رنگ و زیبا بودند . در اصیل بودن جرمن های شما شکی نیست ولی چرا جرمن های خوش هیکل و خوش رنگ مانند این عکس نمیارید ؟
مخصوصا دو عکس اول.
اگر جرمنی مانند دو عکس اول بخوام داشته باشم چقد هزینه خرید داره ؟
آیا شما میتونید جرمنی ازنظر ترکیب رنگ و هیکل مثل نمونه هایی که گذاشتم واسم پیدا کنید ؟
اگر بخوام جرمنی حرف شنو و تربیت شده داشته باشم الزام داره که از تولگی بیارم ؟
آیا سگ ممکنه صاحب خودش هم بگیره ؟ خطری برای صاحبش داره ؟
منظورم اینه که از تولگی نیارم.
آیا شما تربیت کننده سگ هم دارید ؟
اگر بخوام از تولگی بیارم چقدر زمان میبره که مثل جرمن های بالغ یا این عکس ها بشه ؟
کلا من عاشق این ترکیب رنگ ها هستم که همون ترکیب رنگ رکس معروف هست ؟
سایت سگ رکس را دارید ؟
چرا سگ های شما همگی سیاه یا بد رنگ هستند ؟(میبخشید . سلیقه خودم را گفتم )
اگر همچین سگی مثل عکس ها بخوام ضمانت رسمی هست برای بعد از تحویل ؟>
و هروقت خواستم بفروشم همچین سگ جرمن اصیلی و گرون قیمتی مشتری داره ؟
میتونید در فروشش کمکم کنید ؟
در مورد تنها گذاشتن این سگ هم لطفا اطلاعات بدید .چقدر میشه تنهاش گذاشت ؟
آیا وقتی بیرون میبرمش اگر تربیت شده باشه باز هم نیاز به قلاده داره ؟
هزینه تربیت چقدره ؟
در مورد مدفوع و ادرار سگ هم توضیح بدید . که بو داره یا نه ؟ مدفوعش چه جوریه ؟ حتما باید روی خاک باشه ؟ روی پشت بام یا روی تراس که فقط لوله واسه دفع ادرارش میشه تعیین کرد برای دفع ؟
توی دستشویی خونه چی ؟
ریزش موی جرمن چه حد هست ؟اذیت نمیکنه ؟
بیماری واسه صاحب سگ پیش نمیاد ؟
و سوال آخر اینکه اگر سک داشته باشم و دزد بیاد و سگم به دزد اصیبی برسونه قانون مشکلی واسم پیش نمیاره ؟ اطلا از سگ به عنوان نگهبانی و جلوگیری از سرقت میشه استفاده کرد یا فقط واسه زیبایی میشه آورد ؟
میبخشید .یک ماه تحمل کردم ولی دیگه نتونستم.
اگر به تک تکش جواب دقیق و روشن بدید ممنون میشم .
وای میدونم زیاد شد . شرمندم استاد .
در مورد اصالت این پایینی هم نظر بدید ؟سگ یکی از دوستامه
http://irapic.com/view/DSC00435.JPG-44378.html
Edalati
10 February 2009, 06:53 PM
اول از همه باید گفت که جرمنهایی که ما داریم همچین که شما میفرمایید بد نیستند و در حد این جرمن هایی که عکس گذاشتین داریم و فقط این عکسها که گذاشتین بسیار خوب بهشون رسیدگی شده
خب برسیم به جواب سوال هاتون
اگر جرمنی مانند دو عکس اول بخوام داشته باشم چقد هزینه خرید داره ؟ الان جرمن در همین حد موجوده 400.000 تومن
آیا شما میتونید جرمنی ازنظر ترکیب رنگ و هیکل مثل نمونه هایی که گذاشتم واسم پیدا کنید ؟ بله این ترکیب رنگ اصلی جرمن شپهزده
اگر بخوام جرمنی حرف شنو و تربیت شده داشته باشم الزام داره که از تولگی بیارم ؟ بله
آیا سگ ممکنه صاحب خودش هم بگیره ؟ خطری برای صاحبش داره ؟ اگر درست تربیت بشه خیر
آیا شما تربیت کننده سگ هم دارید ؟ فعلاً نه اما به زودی انشاالله میاریم
اگر بخوام از تولگی بیارم چقدر زمان میبره که مثل جرمن های بالغ یا این عکس ها بشه ؟ 1 سال
کلا من عاشق این ترکیب رنگ ها هستم که همون ترکیب رنگ رکس معروف هست ؟ بله
سایت سگ رکس را دارید ؟ خیر متاسفانه
چرا سگ های شما همگی سیاه یا بد رنگ هستند ؟(میبخشید . سلیقه خودم را گفتم ) ما برای بودجه های مختلف سگ میاریم پس این حرف که همه سیاه هستند بی انصافیه
اگر همچین سگی مثل عکس ها بخوام ضمانت رسمی هست برای بعد از تحویل ؟ تضمین برای اصالت هست
و هروقت خواستم بفروشم همچین سگ جرمن اصیلی و گرون قیمتی مشتری داره ؟ مشترین هست
میتونید در فروشش کمکم کنید ؟ 100%
در مورد تنها گذاشتن این سگ هم لطفا اطلاعات بدید .چقدر میشه تنهاش گذاشت ؟ بهتره بیشتر باهاش باشید تا بتونید بیشتر تربیتش کنید
آیا وقتی بیرون میبرمش اگر تربیت شده باشه باز هم نیاز به قلاده داره ؟ خیر اما سگ در بیرون از منزل بدون قلاده جریمه داره
هزینه تربیت چقدره ؟ تربیت مقدماتی 300 تا 400 تربیت حرفه ای 500
در مورد مدفوع و ادرار سگ هم توضیح بدید . که بو داره یا نه ؟ مدفوعش چه جوریه ؟ حتما باید روی خاک باشه ؟ روی پشت بام یا روی تراس که فقط لوله واسه دفع ادرارش میشه تعیین کرد برای دفع ؟مگر میشه مدفوع موجودی بو نداشته باشه اما میشه با غذاهای آماده مخصوص بو رو کم کرد.روی تراس هم میشه جای مشخصی رو انتخاب کرد
توی دستشویی خونه چی ؟ میشه آموزش داد
ریزش موی جرمن چه حد هست ؟اذیت نمیکنه ؟ جرمن در بعضی از فصول سال موریزی زیادی داره
بیماری واسه صاحب سگ پیش نمیاد ؟ برای هر موجود زنده خطر بیماری وجود داره اگر واکسیاسون و انگل زدایی دقیق انجام بشه مشکل بیماری زیاد چشمگیر نیست
و سوال آخر اینکه اگر سک داشته باشم و دزد بیاد و سگم به دزد اصیبی برسونه قانون مشکلی واسم پیش نمیاره ؟ اطلا از سگ به عنوان نگهبانی و جلوگیری از سرقت میشه استفاده کرد یا فقط واسه زیبایی میشه آورد ؟ در حال حاضر بخشنامه مرتباً عوض میشه یه مدت اگر سگ دزد رو میگرفت باید دیه میدادین ولی الان مشکلی نداره و میتونید سگ رو آموزش بدید برای گیرایی
در مورد اصالت این پایینی هم نظر بدید ؟سگ یکی از دوستامه
http://irapic.com/view/DSC00435.JPG-44378.html
سگ خوبیه موهاش کمه ، و دمش هم باید کلفتر میشد رسیدگی خوبی هم بهش نشده:icon_coolباز سوالی بود در خدمتم
flightland
10 February 2009, 10:52 PM
ضمنا چرا دمش را بالا گرفته ؟
آخه مگه نباید جرمن دمش را پایین بگیره ؟
یکم به چهرش و دمش که بالاست دقت کنید . به نظرتون با این نژاد سگی که به عنوان آواتار گذاشتید و اسمشم یادم نیست میکس نشده ؟
شما 400 تومن را تولش گفتید یا بالغ ؟
اون جرمنی که میگفتید 1 میلیون در میاد چی بود ؟
جدی واقعا با 400 تومن میتونم جرمنی مثل عکس اول داشته باشم ؟اییوللللللل به شمااا
منظور شما از بهش خوب میرسند چی بود ؟
در مورد تنها گذاشتنش هم اگر میشه بیشتر صحبت کنید ؟ تا چقدر ؟ اصلا میشه ؟
تنها باشه جنون نمیگیره ؟
چند مورد دیدم سگ موقع غذا خوردن کسی که بهش غذا میداده و غریبه هم نبوده اومده ظرف غذا را جابجا کنه یا نوازش کنه اونو گاز گرفته .همه سگ ها اینجورند ؟
اگر سگ را از زمان بلوغ بیارم اون چیزی که میخوام مثل حرف شنوی و اینکه منو نگیره نمیشه ؟ درسته ؟
اگر جرمن این شکلی بخوام اگر داشته باشید که رنگشو میبینم ولی اگر بخواید وارد کنید رنگشو چجوری ببینم ؟آخه در مورد رنگ بسیار مشکل پسندم
ه درو مورد بیماری و خطرات مریضی واسه صاحب سگ مختصر نوشتید که جدی نیست .لطفا از خطرات زندگی با حیوانات مخصوصا سگ بنویسید .بالاخره تو جامعه تااسم سگ میاد وسط مردم یاد میکروب و مریضی و کثیفی می افتند.البتهنه همه
آیا برای اینکه سگ بگیر بشه حتما باید روش های دوری از اجتماع و اتاق تاریک و ........ را اجرا کرد؟
واقعا روش حرفه ای تربیت سگ همینه ؟
در مورد قدرت جرمن توضیح بدید.مثلا بند قلاده به دست صاحبشه و اون بخواد با تمام قدرتش شیطننت کنه یا یکی را بگیرد . از پس قدرتش میشه بر اومد؟خطر نداره ؟
شما در جای دیگه گفتید جرمن هایی که پشتشون شیب داره کارایی کمتری دارند.
چرا؟چه کارایی؟
چقدر ماهانه خرج داره جرمن ؟چی میخوره؟
شما جرمن را از آلمان میارید ؟
جرمن تربیت شده چنده؟
واقع بینانه آیا سگ خطری همبرای صاحبش داره؟منظورم اینه که بگیره؟
دو حالتش را بگید اگر میشه .
شما در شیراز هم نمایندگی دارید ؟نمایندگی هاتون کجاست ؟
شیراز متاسفانه یک پت شاپ هم نیست.قصد ندارید یکه تاز فروش حیوانات در این شهر پر تقاضا و بزرگ باشید؟نمایندگی منظورم بود.
در مورد ادرارش که از روی پشت بام از طریق ناودون میشه دورش کرد ولی مدفوعش چی ؟سرتاسر پشت بام سرامیکی هست .
سگ ها از آب موقع شست شو بدشون نمیاد ؟
در مورد تربیتش اگر کتاب یا سیدی بگیرم دقیقا اونهارو اجرا کنم میتونم یا باز هم نیاز به یک مربی حرفه ای هست؟من رکس میخواممممممممممممممممممممممممممم .گریییییهههههههههههههههههههههههههههههههه
شرمنده استاد.انبوه سوالات اذیتتون نمیکنه ؟
استاد بزرگی و دردسر دیگه
ممنون.
Edalati
11 February 2009, 12:05 AM
ضمنا چرا دمش را بالا گرفته ؟ میکس شدن جرمن باعث اینجور مشکلا میشه
یکم به چهرش و دمش که بالاست دقت کنید . به نظرتون با این نژاد سگی که به عنوان آواتار گذاشتید و اسمشم یادم نیست میکس نشده ؟ آواتار فعلی من نژاد هاسکی و فکر نمیکنم اثری ازش تو این سگ باشه
شما 400 تومن را تولش گفتید یا بالغ ؟ توله . عکسش رو سایت هست
اون جرمنی که میگفتید 1 میلیون در میاد چی بود ؟ اونها وارداتی هستن و اینی که داریم از پدر مادر وارداتی
جدی واقعا با 400 تومن میتونم جرمنی مثل عکس اول داشته باشم ؟اییوللللللل به شمااا
منظور شما از بهش خوب میرسند چی بود ؟ تغذیه مناسب ، ورزش ، رسیدگی به ظاهر
در مورد تنها گذاشتنش هم اگر میشه بیشتر صحبت کنید ؟ تا چقدر ؟ اصلا میشه ؟ میشه روزی 1 بار بهش سر زد برای دادن غذا اما بهتره بیشتر پیشش باشید
تنها باشه جنون نمیگیره ؟ نه
چند مورد دیدم سگ موقع غذا خوردن کسی که بهش غذا میداده و غریبه هم نبوده اومده ظرف غذا را جابجا کنه یا نوازش کنه اونو گاز گرفته .همه سگ ها اینجورند ؟ نه این بستگی به خلق و خوی سگ داره ولی در کل اکثراً به غذاشون حساسیت نشون میدن
اگر سگ را از زمان بلوغ بیارم اون چیزی که میخوام مثل حرف شنوی و اینکه منو نگیره نمیشه ؟ درسته ؟ در کل سگ بالغ ممکنه عالی تربیت شده باشه و یا خیلی بی تربیت که این شانسه اما باز توصیه شخصی من توله سگه که با خدتون خو بگیره و بزرگ بشه
اگر جرمن این شکلی بخوام اگر داشته باشید که رنگشو میبینم ولی اگر بخواید وارد کنید رنگشو چجوری ببینم ؟آخه در مورد رنگ بسیار مشکل پسندم ! سفارش رنگ رو میدید شبیه چیزی که میخواهید میاریم
ه درو مورد بیماری و خطرات مریضی واسه صاحب سگ مختصر نوشتید که جدی نیست .لطفا از خطرات زندگی با حیوانات مخصوصا سگ بنویسید .بالاخره تو جامعه تااسم سگ میاد وسط مردم یاد میکروب و مریضی و کثیفی می افتند.البتهنه همه ! سگی که واکسن زده باشه و انگل زدایی کامل شده باشه و واکسن هاری رو به موقع بزنه هیچ خطر بیماری و ویروسی نداره این باور کاملاً اشتباه و یک گاو به مراتب خطرات بیماری و انگلش از سگ بیشتره
آیا برای اینکه سگ بگیر بشه حتما باید روش های دوری از اجتماع و اتاق تاریک و ........ را اجرا کرد؟
بله بهتره که شرایط رعایت بشه
واقعا روش حرفه ای تربیت سگ همینه ؟ بله البته روش هر تربیت کننده فرق داره
در مورد قدرت جرمن توضیح بدید.مثلا بند قلاده به دست صاحبشه و اون بخواد با تمام قدرتش شیطننت کنه یا یکی را بگیرد . از پس قدرتش میشه بر اومد؟خطر نداره ؟ بستگی به قدرت کسی داره که زنجیر رو داره:icon_arro
شما در جای دیگه گفتید جرمن هایی که پشتشون شیب داره کارایی کمتری دارند.
چرا؟چه کارایی؟ از لحاظ دویدن مشکل دارن
چقدر ماهانه خرج داره جرمن ؟چی میخوره؟ بستگی به نوع نگهداری داره میشه ارزون میشه گرون ، اون سگی نشون دادین خرج خوبی براش شده
شما جرمن را از آلمان میارید ؟ اگر سفارش بدین بله حدود 4.000.000 در میاد
جرمن تربیت شده چنده؟ متغیره
واقع بینانه آیا سگ خطری همبرای صاحبش داره؟منظورم اینه که بگیره؟ متوجه نشدم
شما در شیراز هم نمایندگی دارید ؟نمایندگی هاتون کجاست ؟ خیر نمایندگی نداریم فعلاً
شیراز متاسفانه یک پت شاپ هم نیست.قصد ندارید یکه تاز فروش حیوانات در این شهر پر تقاضا و بزرگ باشید؟نمایندگی منظورم بود. انشاالله به وقتش حتماً
در مورد ادرارش که از روی پشت بام از طریق ناودون میشه دورش کرد ولی مدفوعش چی ؟سرتاسر پشت بام سرامیکی هست .میشه یهجا روزنامه بزارید و بهش آموزش بدین
سگ ها از آب موقع شست شو بدشون نمیاد ؟ بستگی به تریبیت در تولگی داره
در مورد تربیتش اگر کتاب یا سیدی بگیرم دقیقا اونهارو اجرا کنم میتونم یا باز هم نیاز به یک مربی حرفه ای هست؟ بله من هم کمکتون میکنم و باید خیلی خیلی وقت بزارید
Saman.Cls
11 February 2009, 11:47 PM
سلام آقاي عدالتي بنده يكي از دوستانم يه سگه ميكس داره 4 5 ماهشه
مريض شده بود برديمش دكتر
دكتر موقعيي كه مي خواست آمپول بزنه اين انقدر اذيت كرد و ناله كه دكتر عصبي شد و گفت اين چه سگيه ديگه
بعد به ما ياد داد گفت برين اين آمپول رو خودتون تزريق كنيد بهش كه البته ما اين كار رو از ترس فلج شدن سگ انجام ندادين
مي خواستم بپرسم همه سگا اينطورين؟
چجوري مي شه با اين كارش مبارزه كرد ؟
Edalati
12 February 2009, 01:16 AM
سلام آقاي عدالتي بنده يكي از دوستانم يه سگه ميكس داره 4 5 ماهشه
مريض شده بود برديمش دكتر
دكتر موقعيي كه مي خواست آمپول بزنه اين انقدر اذيت كرد و ناله كه دكتر عصبي شد و گفت اين چه سگيه ديگه
بعد به ما ياد داد گفت برين اين آمپول رو خودتون تزريق كنيد بهش كه البته ما اين كار رو از ترس فلج شدن سگ انجام ندادين
مي خواستم بپرسم همه سگا اينطورين؟
چجوري مي شه با اين كارش مبارزه كرد ؟
سلام . ببینید این موضوع در بچه های کوچیک هم صدق میکنه ممکنه کودکی از آمپول نترسه و کودکی دیگر وحشت داشته باشه . این عمل در کل باید در تولگی به سگ آموزش داده بشه که آمپول چیز بدی نیست . اما اگر دکتری آمپول داده سعی کنید حتماً تزریق کنید تا دوره درمان تکمیل بشه :icon_cool اما مراقب تزریق باشید . برای اون دامپزشک هم متاسفم که نمیتونه یه آمپول بزنه:icon_mad:
Saman.Cls
12 February 2009, 03:58 PM
خوب چطوري مي شه آموزش داد ؟
آمپول را چطوري تزريق كنيم ؟
بيماري سگ هم نمي دونم چيه ولي آروغ هاي بد بو و استفراغ داشت
ariyapet
12 February 2009, 04:17 PM
به نظر من زیاد خوردن و رودل کردن احتمالا اسهال هم داشته باشه . ولی تشخیص دکتر اصله . آمپول صد درصد عضلانی هست که دکتر داده خودتون بزنید وگرنه آمپول داخل رگ اصلا کار شما نیست اگر گفته عضلانی میتونید به قسمتی از سگ که عضلانی هست وارد کرده و به آرومی تزریق رو انجام بدید در ضمن زدن آمپول برای دکتر کاری نداره نمی دونم چرا این دکتر این کار رو کرده در هر حال اگر خواستید میتونید دکترش رو عوض کنید که حداقل بتونه یه آمپول به سگ بزنه
ashir
27 February 2009, 02:38 AM
اقای عدالتی عزیز ایا در هوای سرد توله جرمنو اگه بدنش بو بگیره لازمه بشوریم2-چرا انقدر کم سگ جدید می اورید 3-در ضمن اگه توله اکازیونی اوردید "میتونید به ما اطلاع بدید و اگه جواب مثبته چطور4-توله جدید اگه با صاحبش همراهی نکنه مثلا باهاشو سفت بگیره ولج کنه چه باید کرد
Edalati
27 February 2009, 12:08 PM
اقای عدالتی عزیز ایا در هوای سرد توله جرمنو اگه بدنش بو بگیره لازمه بشوریم2-چرا انقدر کم سگ جدید می اورید 3-در ضمن اگه توله اکازیونی اوردید "میتونید به ما اطلاع بدید و اگه جواب مثبته چطور4-توله جدید اگه با صاحبش همراهی نکنه مثلا باهاشو سفت بگیره ولج کنه چه باید کرد
نه نشورید بهتره چون ممکنه سرما بخوره
2- این همه سگ جدید میزنیم ! باز بعد از عید بیشتر سگ و گربه میاریم
3 - از طریق پیغام خصوصی بهتون اطلاع میدم
4- محبت کند
b.g.s
7 March 2009, 06:19 PM
سلام من یه سوال از جمع داشتم میخواستم ببینم سگهای گارد و گله میتونن از پس کفتار و گرگ بر بیان...... مثلا ( دبرمن.سراب.جرمن و .........) یا این که یک گله از اونا رو با صدای پارس و وحشی گری فراری بدن. اخه بعضیا میگن گرگ توی جنگ خیلی وحشیه و هیچ حیوونی از پسش بر نمیاد ...
و سوال بعدی اینکه دینگو چه جور حیوونیه و ایا از لحاض هوش و قدرت به پای رقیب سگ سانه خودش گرگ میرسه.
هیومن
7 March 2009, 11:32 PM
سلام
یک سئوال داشتم من 2 تا سگ می خوام بگیرم برای باغ که صد در صد بگیر باشه چه سگی بگیرم؟
solid
8 March 2009, 01:53 AM
سلام من یه سوال از جمع داشتم میخواستم ببینم سگهای گارد و گله میتونن از پس کفتار و گرگ بر بیان...... مثلا ( دبرمن.سراب.جرمن و .........) یا این که یک گله از اونا رو با صدای پارس و وحشی گری فراری بدن. اخه بعضیا میگن گرگ توی جنگ خیلی وحشیه و هیچ حیوونی از پسش بر نمیاد ...
و سوال بعدی اینکه دینگو چه جور حیوونیه و ایا از لحاض هوش و قدرت به پای رقیب سگ سانه خودش گرگ میرسه.
قدرت ارواره گرگ 2 برابر قدرت ارواره سگ هست.يه فيلم مستند ديدم كه توي دهات هاي تبريز فيلمبرداري شده بود.يه گرگ سفيد به يه گله حمله كرد.سگ گله از نژاد بختياري بود شروع كرد بسمتش دويدن. گرگ شروع كرد به فرار ولي سگه بهش نميرسيد.وقتي حدود 500 متر از گله دور شدن ناگهان گرگه وايساد تا سگه بهش برسه:icon_twis.با هم در گير شدن جثشون هم برابر بود ولي گرگه 3 4 بار سگ رو زد زمين ولي نميتونست گلوشو بگيره و دوباره سگه بلند ميشد.اين درگيري تقريبا 35 36 ثانيه طول كشيد.يهو يه سگ ديگه پيداش شد كه مشكي و قهوه اي بودفكر ميكنم ماده بود.سگها كه 2 تا شدن گرگه كم اورد وميخواست در بره ولي سگ اوليه پاي عقبشو گرفته بود و ول نميكرد سگ جديده هم صورت گرگ رو گرفته بود . فيلم تا همينجا بود ديگه نميدونم گرگه گشته شد يا فرار كرد يا گرگه سگا رو خورد يا اومده فيلمبردارو خورده ؟بهرحال فكر نميكنم هيچ سگي در جنگ تن به تن از پس گرگ بر بياد .چون گرگ ذاتا درنده ست
Edalati
8 March 2009, 06:27 PM
چند نژاد هستند که فکر میکنم از عهده گرگ بر بیان
1. پیت بول
2. روتوایلر
3. سرابی :icon_cool
otol
9 March 2009, 12:15 AM
من نژادای دیگرو نمیدونم اما کار سرابی اینه که گله رو در مقبل گرگ و هر حیوونی مراقبت کنه اگر از چوبانا هم بپرسین میگن مخصوصا اینکه بعضی از سگای گله هم از لحاظ قدرت و جثه خاص میشن که حتی میگن گرگا با احساس بوی اون سگ به اون گله نزدیک نمیشن حالا معمولا اون گردنبند میخ داری که دور گردن سگه گله میندازن هر چقدر میخاش بلندتر باشه نشون میده اون سگ قویتره.یکی از دوستای قدیمم که اهل روستا بود میگفت سگای دهشون کفتارم میگیرن اما چندتا سگ با هم یا تکی نمیدونم.(حالا یه چیز جالب در مورد حمله گرگ اینو میگفت که گرگ بیشتر به الت تناسلی سگ صدمه میزنه که باعث میشه بمیره)
yasreza
12 March 2009, 03:23 PM
دوستان عزیزم میتونید کمکم کنید:icon_eek:
به تازگی یه سگ از طرف یکی از دوستانم به من داده شده و هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم
اگه کمکم کنید ممنون میشم
اینم عکسش
http://www.phalls.com/vbulletin/http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?albumid=1835&pictureid=2276
فقط میدونم 2ماه و نیمشه و باید اسکلت مرغ بپزم بهش بدم
yasreza
12 March 2009, 03:42 PM
http://i41.tinypic.com/2ivnyhy.jpg
same.
12 March 2009, 09:08 PM
در چه موردی کمک یا راهنمایی میخواید .؟این سگ نژاد خاصی نداره و میکسه که احتمالا یک رگ اون ژرمنه اگر بهش خوب برسی و درست تربیت بشه نگهبان خوبی میشه در مورد غذاش هم اگه استخوان بهش ندی خیلی خوبه .
Edalati
12 March 2009, 10:07 PM
دوستان عزیزم میتونید کمکم کنید:icon_eek:
به تازگی یه سگ از طرف یکی از دوستانم به من داده شده و هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم
اگه کمکم کنید ممنون میشم
اینم عکسش
http://www.phalls.com/vbulletin/http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?albumid=1835&pictureid=2276
فقط میدونم 2ماه و نیمشه و باید اسکلت مرغ بپزم بهش بدم
سلام دوست عزیز . سگتون میکس جرمن شپرد و سگهای محلی
برای سوالاتی هم که دارید از روی سایت 100% جوابش رو میتونید پیدا کنید :icon_cool سوال خاصی بود که تو سایت پاسخش نبود مستقیم از خودم بپرسید
دلشدگان
13 March 2009, 06:41 PM
با سلام
آیا امکان دارد در مورد نزاد آکباش توضیح بدهید؟
roham_westlife
15 March 2009, 02:33 PM
دوست من اکباش ؟ اشتباه تلفظ می کنی یا من تا به حال نشنیدم ؟ در ضمن به نظر دوستان pitbull american از میکس چه نژادهایی مشتق شده یه سرش فکر کنم sttafordshire standard باشه
هیومن
16 March 2009, 12:08 AM
اگه قرار باشه یک نژاد از سگهای گارد رو بعنوان 6 دانگ انتخاب کنیم کدام نژاده ؟
roham_westlife
16 March 2009, 02:51 AM
هیومن در جواب شما :
یه سر به بحث مقایسه چند سگ گارد بزن اونجا به تفصیل صحبت شده اما در یک جمله [DOBERMAN]
رو واقعا به عنوان یه سگ 6 دانگ میشه برای مقاصد گارد و نگهبانی و حتی خانگی انتخاب کرد
rezazhi
16 March 2009, 02:27 PM
با سلام
آیا امکان دارد در مورد نزاد آکباش توضیح بدهید؟
اینجا رو مطالعه بفرمایید، اطلاعات کلی در مورد نژاد آکباش داره:
http://www.woofwoof.ir/FARSI/MOAREFI%20NEJHAD/nejhad/Akbash.htm
rezazhi
16 March 2009, 02:32 PM
اگه قرار باشه یک نژاد از سگهای گارد رو بعنوان 6 دانگ انتخاب کنیم کدام نژاده ؟
به نظر من ژرمن شیپرد. چون یه نژاد متعادله از هر لحاظ نسبت به تمام سگای گارد و حتی خانگی.
در مورد اینکه دوبرمن از لحاظ گارد بودن یه سگ تاپ هست حرفی نیست، ولی ضعفهایی داره از قبیل ضعف در برابر سرما و بیماری.
roham_westlife
16 March 2009, 04:55 PM
اتفاقا دوبر یکی تز مقاوم ترین سگاست در برابر سرما گرما و بیماریها . خلاصه سگ جون که میگن دوبرمنه
Hesam844
16 March 2009, 07:57 PM
به نظر من ژرمن شیپرد. چون یه نژاد متعادله از هر لحاظ نسبت به تمام سگای گارد و حتی خانگی.
در مورد اینکه دوبرمن از لحاظ گارد بودن یه سگ تاپ هست حرفی نیست، ولی ضعفهایی داره از قبیل ضعف در برابر سرما و بیماری.
ژرمن شپرد در دسته سگهای گارد نیست!
این سگ به جهت هوش بسیار و تربیت پذیری سریع به عنوان سگ کاری، پلیس و نجات استفاده میشه
یقینا اگر ژرمن شپرد داشته باشید تایید میکنید که سگ بسیار جامعه پذیریه و به همین سبب برای سگ گارد نمیتونه مورد اطمینان باشه. برخلاف دوبرمن که خیلی دیر نسبت به جامعه اطرافش اخت میشه
roham_westlife
16 March 2009, 11:47 PM
ژرمن برای راهنمایی نابینالان مثه مریم حیدر زاده کاربرد داره در کل در امور راهنمایی چون خیلی صبور و ارام در نگهبانی هم تا حدودی قابل اطمینانه
دلشدگان
17 March 2009, 12:39 AM
از اینکه در مورد آکباش راهنمایی کردین تشکر .چند وقت پیش یه توله آکباش آورده بودن چون نمیدونستم چیجوریه نگرفتم . آیا دوستان تجربه نگهداری این سگ را دارن ؟
هیومن
17 March 2009, 12:41 AM
بنظر من الان باید ظاهر سگ مخوف باشه تا دزد موقع شناسائی محل ببینه و بلکه بترسه مثلا گریت دین قیافش
و هیکلش ترسناکه و هر کی ببینه میگه اوف چه هیولائی ولی میدونید که نمیشه بهش گفت بگیره ! ولی بر
عکس پیت بول یا روتوایلر چهره روتوایلر یه جورائی مهربونه ولی خدا نکنه :icon_cry:بخواد بگیره منم موافقم که یه
دوبرمن اصیل درشت هیکل می تونه یک سگ ششدانگ از هر نظر باشه ولی روتوایلر یه چیز دیگست:icon_arro:icon_cool
roham_westlife
17 March 2009, 01:25 AM
میگن مریم حیدر زاده جرمن داشته ! اما اگه دنبال گیرایی سگ هسی حتما دوبرمنو امتحان کن
rezazhi
17 March 2009, 10:52 AM
ژرمن شپرد در دسته سگهای گارد نیست!
این سگ به جهت هوش بسیار و تربیت پذیری سریع به عنوان سگ کاری، پلیس و نجات استفاده میشه
یقینا اگر ژرمن شپرد داشته باشید تایید میکنید که سگ بسیار جامعه پذیریه و به همین سبب برای سگ گارد نمیتونه مورد اطمینان باشه. برخلاف دوبرمن که خیلی دیر نسبت به جامعه اطرافش اخت میشه
درسته !!! اصلاح می کنم. منظور من بیشتر خصوصیت نگهبانی بود نه گارد بودن! (در لغت اشتباه شد)
گرچه با تربیت هدف دار در سنین پایین میشه از ژرمن شیپرد به عنوان سگ گارد خوب هم استفاده کرد، اما به صورت کلی از نظر گارد بودن، دوبرمن کارایی بهتری داره.
roham_westlife
18 March 2009, 11:04 PM
سگ ژرمن اگه مثه رکس باشه واقا ارزشه هر هزینه ای داره
دلشدگان
25 March 2009, 11:58 PM
سلام سال نو مبارک .
اگه امکان داره درمورد نژاد آکیتا توضیح بدهید؟
hrc123
27 March 2009, 09:22 PM
سلام
من اولین باره که می خوام یه سگ بخرم از سگ قد بلند و درشت هیکل خوشم میاد من گریت دین رو انتخاب کردم حالا می خوام بدونم که وقتی می خوام بخرم چجوری یه اصیلش رو گیر بیارم؟
Hesam844
28 March 2009, 02:06 AM
سلام
من اولین باره که می خوام یه سگ بخرم از سگ قد بلند و درشت هیکل خوشم میاد من گریت دین رو انتخاب کردم حالا می خوام بدونم که وقتی می خوام بخرم چجوری یه اصیلش رو گیر بیارم؟
سلام
بهتره یه فروشنده مطمئن و امین پیدا کنید!
چون تشخیص گریت دن اصیل کار ساده ای نیست
بالاخص که شما باید توله بخرید که بتونید تربیت کنید و تشخیص اصالت در توله ها خیلی مشکله
به هرحال مشخصات گریت دن رو اینجا (http://www.phalls.com/showthread.php?t=43809)میتونید ببینید
hrc123
28 March 2009, 11:19 AM
اونو خونده بودم و چون جای نگه داریشو دارم و می خوام کم پارس کنه اینو انتخاب کردم و گرنه از نظر خودم روت وایلر خیلی بهتره ولی گفته بودن زیاد پارس می کنه و از نظر بگیر شدن هم اون خیلی بهتره ولی اگه می دونید واسه خونه روت وایلر بهتر بگید اونو چجوری باید تشخیص بدم
roham_westlife
29 March 2009, 12:02 AM
اگه دنبال سگ یه قر و درشت و خشنی که واقعا باهوش باشه دوبرمن بهترینه قیمتشم مناسبه
hrc123
29 March 2009, 12:14 AM
آخه دوبرمن خیلی خشن هست کنترلش هم سخته
b.g.s
29 March 2009, 01:14 PM
آخه دوبرمن خیلی خشن هست کنترلش هم سخته
من به شما سگای سراب و گله و نوعی از سگای محلی که من دارم روشون تحقیق میکنم و از همه لحاز با سراب یکسان هستن حتی در بضی مواقع بهتر رو پیشنهاد میکنم از همه لحاض عالی من براتون چنتا عکس از اونا میزارم توله هاشم خودم دارم برای فیلمشون هم باید به من کمک کنید چون نمیدونم چجوری بزارم که ببینی میتونی برای شناخت بیشتر یه سرم به سایت (WWW.GILDOG.COM (http://www.GILDOG.COM)) بزنی من توله های اصیل با قیمت مناسب براتون سراغ دارم....
(تا حالا ندیدم کسی از این سگا نا راضی باشه و عاشقشون نباشه البته اونایی که داشتن یا دارن)
hrc123
29 March 2009, 02:21 PM
من واسه تو خونه که خودم تنها هستم و فقط با خودم در ارتباط هست یه فضای حدودا 200 متری دارم که سگ می تونه توش آزاد باشه و نمی خوام زیاد پارس کنه و وحشی باشه من از هیبت گریت دین خوشم میاد این فضای باز 200 متری براش خوبه تو خونه هم نیاد
roham_westlife
29 March 2009, 06:56 PM
ذوسته من نمی دونم جقذ سگ داشتی یا دیدی یا اطلاعاتت چقدزه هما گریت دو برابره دوبرمن قد و وزن داره بی نهایت کنترلش سخته
hrc123
29 March 2009, 09:04 PM
می دونم هیکلش گنده تره ولی آروم تره من با یک دوبرمن بچه بود بازی می کردم صاحبش هم بود ولی تو همو بازی چنان گازی از من گرفت که نگو صاحبش هم هر چی بهش می گفت ول نمی کرد خوشش اومده بود بعد خودش ول کرد و رفت پی یه بازی دیگه
hrc123
29 March 2009, 09:07 PM
http://hrc123.persiangig.ir/image/DSC00132.JPG
این سگ نژادش چیه همون گریت دین هست یا چیز دیگی هست این چند سال پیش تو باغ وحش مشهد بود که من خیلی باهاش حال کردم ولی نمی دونم چه نژادی هست گوشش خیلی تیزه
Hesam844
29 March 2009, 10:21 PM
این سگ نژادش چیه همون گریت دین هست یا چیز دیگی هست این چند سال پیش تو باغ وحش مشهد بود که من خیلی باهاش حال کردم ولی نمی دونم چه نژادی هست گوشش خیلی تیزه
این سگ گریت دن هست
گوشش رو هم جراحی کردن
والا گوش گریت دن در حالت عادی افتاده دو طرف صورته
حالا این بنده خدارو چرا پشت میله انداختن!؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این خوشگل ترین گریت دنی است که من تابحال دیدم
توی فیلم seven pound
http://www.citypaper.net/images/movies/61905/1.jpg
خیلی گشتم ازش عکس تکی پیدا کنم، من که موفق نشدم
اگر دوستان داشتند معرفی کنند...
گریت دن سگیه که خوشگلش خیلی خوشگله، زشتشم خیلی زشته..!!
انگار حد وسط نداره
hrc123
30 March 2009, 02:33 PM
کسی می دونه نژاد این سگ چیه
http://hrc123.persiangig.com/image/315.jpg
http://hrc123.persiangig.com/image/314.jpg
اینقد وحشی هست که نگو تا حالا چند بار صاحبش هم گرفته فکر می کنم یه رگش دینگو باشه یه بارم با یه دوبرمن جنگید و کشتش
این یکی چیه نژادش
http://hrc123.persiangig.com/image/1.jpg
solid
30 March 2009, 04:41 PM
هر دوتاشون ميكس هستن و نژاد خاصي ندارن.
roham_westlife
31 March 2009, 02:53 AM
اون مشکیه شبه سگ رمه استرالیهیه به هر حال منم با سلید موافقم میکسن
b.g.s
5 April 2009, 02:10 PM
چند نژاد هستند که فکر میکنم از عهده گرگ بر بیان
1. پیت بول
2. روتوایلر
3. سرابی :icon_cool
اقای ادالتی یعنی سگایی مثل ( دوبرمن و جرمن و (کانگال که حتی در بعضی مواقع میشه گفت از سراب بهتره)از پس گرگ بر نمیان......... :confused: یعنی گرگ این قدر قوی ...........:icon_twis
roham_westlife
12 April 2009, 11:12 PM
سگ از گرگ نمیترسه پس مسلما یه پله از گرگ جلوتره اما بسته به نژاد و جثه یگ فرق میکنن اما جرمن تخصصش گله بانی بوده و هست پس بر میاد البته تک به تک یا نهایتا دو به تک
Amir 1986
16 April 2009, 01:51 AM
سلام
عکس زیر مربوط به سگ یکی از دوستان هستش . می خواستم ببینم کسی می دونه نژاد چیه و در کل چه جور سگی هستش .
البته بچه هستش و گوشاش رو هم بریدن که قبلا حالت افتاده داشت .
با تشکر .
http://www.gigaimage.com/images/21zb97dy43uy3to4dgc.jpg
badform
16 April 2009, 02:10 AM
سلام
عکس زیر مربوط به سگ یکی از دوستان هستش . می خواستم ببینم کسی می دونه نژاد چیه و در کل چه جور سگی هستش .
البته بچه هستش و گوشاش رو هم بریدن که قبلا حالت افتاده داشت .
با تشکر .
http://www.gigaimage.com/images/21zb97dy43uy3to4dgc.jpg
نژتئش ميكسه و در صورت تربيت درست سگ خوبي ازش در مي ياد.
لطفا به دوستتون بگوييد هم يكم به غذا و خوراك حيوان توجه كند چون در رشد و درشت شدنش تاثير داره.(يكم لاغر به نظر مي رسه)
و هم اگر تونست بعضي روزا يه برس به موهاش بكشه هم تميز مي شه حيوون و هم موهاش درخشان تر مي شوند.
Amir 1986
16 April 2009, 02:47 AM
سلام
با تشکر از شما , زمانی که این عکس رو گرفتم اونو تازه خریده بود و به همین خاطر خیلی لاغره که منم بهش گفتم , ولی چون خیلی خوشش اومده بود اونو خریده بود و الآن هم خیلی خوبه ولی چون توی باغشون که اطراف کرجه نگهداریش میکنه نرسیده بود که تمیزش کنه و سگ باهوشی هم هست و خیلی شجاع و داره روی تربیتش هم کار میکنه و تا حالا هم که خوب پیشرفته و کاملا گوش به فرمان صاحبشه .
راستی عکسی از یه نمونه بالغ و سرحالش که رنگش هم سفید باشه ندارید ,
خیلی ممنون . :lover:
Hesam844
16 April 2009, 02:20 PM
نژتئش ميكسه و در صورت تربيت درست سگ خوبي ازش در مي ياد.
لطفا به دوستتون بگوييد هم يكم به غذا و خوراك حيوان توجه كند چون در رشد و درشت شدنش تاثير داره.(يكم لاغر به نظر مي رسه)
و هم اگر تونست بعضي روزا يه برس به موهاش بكشه هم تميز مي شه حيوون و هم موهاش درخشان تر مي شوند.
میکس چی با چیه!؟
هر سگی در صورت تربیت سگ خوبی میشه
زاویه عکس برای تشخیص دقیق مناسب نیست
اصراری نیست برای هر سگ، نژاد ثبت شده ای وجود داشته باشه...
ضمن اینکه اختلاط میتونه اونقدر زیاد باشه که ترجیح بدیم بگیم این سگ هیچ نژادی نداره!
من تو این سگ، نشونه اختصاصی از هیچ نژادی پیدا نکردم
هیومن
16 April 2009, 02:32 PM
سلام
بنظر من هم میکسه ! میکسه 2 نژاد میکس محلی
Amir 1986
16 April 2009, 05:07 PM
سلام
با تشکر از نظرات دوستان همون طور که گفتم این سگ ماله یکی از دوستان هستش و وقتی در مورد این سایت بهش گفتم ازم خواست که بپرسم که نژاد این سگ چیه البته عکس ها مربوط به حدود 6 ماه پیش هستش و فعلا دسترسی به عکس های بیشتری ندارم . البته در مورد حالت اصلی گوشاش مطمئن نیستم که نوکش افتاده بوده یا نه .
فعلا این عکس ها رو قرار میدم امیدوارم که کمک کنه , اگه نظر خاصی هم دارید بگید ممنون میشم . کلا چه جور سگیه ( اگه یکم عضله ای تر بشه )
نترسید هرچی می خواهید بگید چون سگ خودم نسیت . :icon_mrgr
http://www.gigaimage.com/images/ow62w52llrls5c27bcwb.jpg
http://www.gigaimage.com/images/uq4rr2wsio77gs921ea8.jpg
http://www.gigaimage.com/images/etw1ka9cfmhtz3bwto.jpg
هیومن
16 April 2009, 11:20 PM
سلام
یادت باشه خودت گفتی نترسیدها هر دوست دارید بگی !:icon_arro ! ولی بنظر من که خیلی سگ بیخودیه ! فکر کنم از قحطی اومده باشه ! میدونم که گفتی عکس شش ماه پیششه ! ولی بهتر نیست آدم دو زار بیشتر خرج کنه و وقتشو صرف یه نژاد خوب کنه ! اینا رو شما ها از کجا گیر میارید .:icon_cool
badform
16 April 2009, 11:38 PM
كلا زياد به نژاد گير نديد...مهم هوش و مقاومت جسمي سگه...اگه اون هدفي را كه از نگهداري سگ داريد را بر آورده مي كنه ديگه چه كار به نژادش داريد؟
گوشش هم مهم نيست افتاده باشه يا ايستاده...فقط بگو رو تربيت و تغذيه و بهداشتش حساس باشه و حالشو ببره...بازم ازش عكس بزار....
Amir 1986
17 April 2009, 12:49 AM
سلام
ممنون از نظرات دوستان , هیومن جان درست گفتید این حیوان بیچاره از قحطی اومده بود و دوست بنده هم به خاطر نجات این حیوان زبون بسته از قحطی اونو خریده بود , چون دلش به حال حیوون سوخته بود و فکر کنم اگه نمی خریدش حتما از گرسنگی تا حالا مرده بود .
Edalati
17 April 2009, 02:22 AM
سلام به تمامی دوستان . کارای شرکت خیلی وقت گیر شده و به هیچی نمیرسم
دلم برای اینجا و همه دوستان تنگ شده
دوست عزیز امیر جان این سگ نژادش میکس سالوکی ( تازی ) :icon_surp
yourdkhani
18 April 2009, 01:28 PM
دوستان میشه تو یه جمع بندی ساده بگین کدوم یک از این دسته سگ هارو می شه تو آپارتمان راحتر نگه داشت ؟
هیومن
18 April 2009, 11:21 PM
بهترین برا تو آپارتمان بنظر من از نوع سگهای نگهبان بول ماستیف میتونه باشه
Hesam844
18 April 2009, 11:44 PM
بهترین برا تو آپارتمان بنظر من از نوع سگهای نگهبان بول ماستیف میتونه باشه
با چه معیاری این سگ رو معرفی میکنید1؟؟
یه سگ عظیم الجثه و کم یاب در داخل و با هزینه بالا و...؟
تو چه فاکتوری امتیاز میگیره؟
مخصوصا که خودتون هم میگید سگ نگهبان
http://static.gotpetsonline.com/pictures-gallery/dog-pictures-breeders-puppies-rescue/bullmastiff-pictures-breeders-puppies-rescue/pictures/bullmastiff-0094.jpg
هیومن
19 April 2009, 04:36 PM
خدمتتان عرض شود بول ماستیف از نظر انتخاب سگ گارد برا آپارتمان بنظر من به چند دلیل گزینه خوبیه
1 - کم پارس می کنه
2 - با بچه ها رابطه خوبی داره
3 - زیاد احتیاج به بیرون بردن نداره و بیشتر تو حالت استراحته و آرو مه
4 - سگ گارد و نگهبان شناخته شده ایه
5 - با کلاســــــــــه
6 _ آپارتمان 55 متری نگفتم اگه آپارتمان کوچک باشه که احتیاج به سگ گارد نیست بهترین گزینه یه سگ عروسکیه
7 - گزینه بهتری سراغ داری که حداقل کم صدا باشه توجه داشته باش که سگ گارد هم باشه
:icon_surp
Hesam844
19 April 2009, 08:14 PM
خدمتتان عرض شود بول ماستیف از نظر انتخاب سگ گارد برا آپارتمان بنظر من به چند دلیل گزینه خوبیه
1 - کم پارس می کنه
2 - با بچه ها رابطه خوبی داره
3 - زیاد احتیاج به بیرون بردن نداره و بیشتر تو حالت استراحته و آرو مه
4 - سگ گارد و نگهبان شناخته شده ایه
5 - با کلاســــــــــه
6 _ آپارتمان 55 متری نگفتم اگه آپارتمان کوچک باشه که احتیاج به سگ گارد نیست بهترین گزینه یه سگ عروسکیه
7 - گزینه بهتری سراغ داری که حداقل کم صدا باشه توجه داشته باش که سگ گارد هم باشه
:icon_surp
از نظر بنده سگ گارد برای داخل آپارتمان گزینه مناسبی
اگر معیارهای شما رو بخواییم ملاک بگیریم یقینا بولداگ انگلیسی امتیاز بیشتری میگیره
ضمن اینکه سگهای اپارتمانی و خانگی مجموعه نژادهای مشخصی هستند که تو این فروم هم صحبت در موردشون زیاده
اگر هم منظور از این اپارتمانهای 500 متریه حیاط داره که یه کم تو تعریف اپارتمان اختلاف نظر داریم اما اونوقت با نگهداری سگ گارد موافقم :icon_surp
هیومن
19 April 2009, 09:34 PM
آیا بولداگ سگ گارده ؟
Hesam844
20 April 2009, 12:33 AM
آیا بولداگ سگ گارده ؟
امریکن بولداگ بله...
اگر مراحعه کنید، دوستان تو همه پرسی در مورد سگهای گارد قبلا در این مورد صحبت کردن
اینجا (http://phalls.com/showthread.php?t=24311&page=43)
http://europuppyblog.com/media/40/american_bulldog.jpg
اما بولداگ انگلیسی خیر
بولداگ انگلیسی، سگ خاص، آروم، کم پارس، کم تحرک، بچه دوست و...
البته ترشحات زیاد دهانی، زایمان سخت، هزینه زیاد هم از نقایصشه
http://www.buysellcommunity.com/uploads/020606/hdvdpdbrobnc.jpg
yourdkhani
20 April 2009, 12:06 PM
تعریف کلی از آپارتمان متراژی کمی بیشتر یا کمتر از 100 متر مربع است . من به دنبال سگی از این دسته هستم که از تولگی بزرگ کنم ، خودم مشکلی ندارم ولی بیشترین مشکل نگهداری سگ در آپارتمان پارس کردنه . وگرنه توی آپارتمانم فیل هم بخوام نگه دارم به کسی ربطی نداره :D
charli
22 April 2009, 03:03 PM
سلام. یه ژرمن دارم برای غریبه ها خیلی پارس میکنه ولی تا حالا جلو غریبه زنجیرش باز نکردم. به نظر شما اگه باز باشه میگیره؟ یا فقط همون پارس ادامه میده؟
کبریت بی خطر
22 April 2009, 04:12 PM
سگ ژرمن به طور کلی آلفا لیدرش پایین هست ...
solid
22 April 2009, 04:20 PM
سلام. یه ژرمن دارم برای غریبه ها خیلی پارس میکنه ولی تا حالا جلو غریبه زنجیرش باز نکردم. به نظر شما اگه باز باشه میگیره؟ یا فقط همون پارس ادامه میده؟
:icon_sad:ازون سوالا بودا !!!!!تنها راهش اينه كه بازش كنيد تا معلوم بشه واقعا ميگيره يا نه فقط ميره جلوش وايميسته و پارس ميكنه شايد هم تا بازش كرديد فرار كنه خلاصه تا بازش نكنيد معلوم نميشه ميتونيد موقعي كه داره پارس ميكنه به همون غريبه بگيد با چوب تحريكش كنه اگه چوب رو راحت و بدون ترس گاز بگيره به احتمال قوي به غريبه هم حمله ميكنه
Hesam844
25 April 2009, 05:19 AM
سگ ژرمن به طور کلی آلفا لیدرش پایین هست ...
کاش این عبارت رو بیشتر توضیح میدادی
کبریت بی خطر
25 April 2009, 10:49 AM
برای سنجش قدرت درندگی سگ استفاده میشه... پیت بول و توسا اینو بیشترین آلفا لیدر رو دارند
American Pit Bull Terrier (http://www.apbtconformation.com/)
Tosa Inu
Second Class
- Dogo Argentino
- American Bandogge
- English Bull Terrier
- American Staffordshire Terrier
- American Bulldog
- Presa Canario
- Bully Kutta
- Fila Brasileiro
Third Class
- Caucasian Ovtcharka
- Neapolitan Mastiff
- Spanish Bulldog
- Cane Corso
- Mallorquin Bulldog (Ca De Bou)
- Gul Dong
- Dogue De Bordeaux
- Guatemalan Bull Terrier
- Indian Bull Terrier
- Staffordshire Bull Terrier
The fourth class
- German Shepherd
- Doberman
- Rottweiler
- Shar Pei
- Alaskan Malamute
- Bullmastiff
- Wolf Hybrids
Chow Chow
- Most of the ovtcharkas
- A few shepherds.
- Akita Inu
- Thai Ridgeback
- Tibetan Mastiff
تو همین فروم این لیست گفته شده بود برحسب قدرت سگ هست ..ولی اینطور نیست.
hrc123
30 April 2009, 09:05 PM
سلام
از بچه ها کسی نژاد ای دوتا سگ رو می دونه چیه؟
http://hrc123.persiangig.com/other/248.JPG
http://hrc123.persiangig.com/other/65.bmp
solid
1 May 2009, 01:49 AM
سلام
از بچه ها کسی نژاد ای دوتا سگ رو می دونه چیه؟
عكس اول از نژاد سرابه
دومي فكر كنم ميكس باشه
هیومن
1 May 2009, 10:54 AM
بنظر من اولی سگ گله تو آلپ باشه مال ایران نیست دومی هم احتمالا میکس شکاری
hrc123
1 May 2009, 01:51 PM
اگه سگ اول سرابه که خیلی با حاله یه سراب با همچین شکلی چقدر می شه بعد واسه نگهبانی خوبه یا تنبله چقد صدا می ده زیاد پارس می کنه یا کم وقت حمله طرفو می کشه یا فقط می ترسونه واسه تو باغ سگ خوبیه یا نه تربیت پذیرش خوبه یا نه چون تا حالا هرچی سک بوده که جسش بزرگ بوده گفتن تنبله حالا می خوام ببینم این چطوره
solid
1 May 2009, 02:54 PM
اگه سگ اول سرابه که خیلی با حاله یه سراب با همچین شکلی چقدر می شه بعد واسه نگهبانی خوبه یا تنبله چقد صدا می ده زیاد پارس می کنه یا کم وقت حمله طرفو می کشه یا فقط می ترسونه واسه تو باغ سگ خوبیه یا نه تربیت پذیرش خوبه یا نه چون تا حالا هرچی سک بوده که جسش بزرگ بوده گفتن تنبله حالا می خوام ببینم این چطوره
در مورد سراب تو تايپيك خودش كامل بحث شده.به نظر من تو نگهباني حرف اول رو ميزنه من تا حالا هيچ سگي رو به درندگي و نترسي اين نژاد نديدم.علي الرقم جثه بزرگش بسيار فعاله.خلاصه امنيت ملك شمارو تضمين ميكنه
ashir
1 May 2009, 03:31 PM
بچه ها کسی میدونه اگه دوبر من و روت وایلر را جفت بندازند (با توجه به شباهت ظاهری) توله های حاصله چطوری خواهند شد؟
hrc123
1 May 2009, 04:14 PM
یکی از نژادهایی که دوبرمن از روش درست شده همین روت وایلر هست حالا میکس کن ببینیم چه شکلی می شه
ashir
4 May 2009, 12:10 AM
کسی اینجا از سگ نزاد سنگسری اطلاعی یا عکسی دارد من یک توله 4 ماهه اونو دیدم از سرابی خیلی بزرگتر بود
F@RSH@D rezayi
4 May 2009, 06:58 PM
عكس اول از نژاد سرابه
دومي فكر كنم ميكس باشه
میشه در مورد سراب و قیمتش و اصلیتش دوستان توضیح بدن ؟ ایرانیه ؟
amir_tak_1350
5 May 2009, 01:07 PM
کسی اینجا از سگ نزاد سنگسری اطلاعی یا عکسی دارد من یک توله 4 ماهه اونو دیدم از سرابی خیلی بزرگتر بود
من قبلا یکیشو داشتم متاسفانه بهش سم دادن وکشتنش. اما در مجموع سگ بسیار عالی برای نگهبانیه اسمش رو هم از محل پیدایشش یعنی روستای سنگسر گرفته(سمنان) این روستا دامدار های زیادی داره به همین خاطر برای گوسفنداشون این سگ رو انتخاب کردن چون خیلی درندست من خودم دوبرمن هم دارم اما سنگسری یک چیز دیگست هم سرما رو بهتر تحمل میکنه هم قوی تره اکثرا هم سیاه هستن خیلی به صاحبش حساسه و همیشه مراقبشه به نظر من از سرابی بیشتر نباشه کم تر نیست اما نمی دونم چرا کسی در موردش اطلاعی نداره
راستی خودم رو معرفی نکردم من امیرم و تازه عضو شدم:icon_cool
دلشدگان
29 May 2009, 02:22 PM
دوستان در مورد نژاد کن کورسو اطلاعات دارید؟
wiler koby
3 June 2009, 12:25 PM
سلام بچه ها بعد از 7 8 ماه دوباره برگشتم البته با اجازه تمامی دوستان.
خوب دوست عزیزمون دلشدگان (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=98912) در مورد کن کرسو سوال کردن .با اجازه اساتید ها
این نژاد سگ بسیار قدرتمند است و در ایران خیلی کمه شاید 2 3 یا شایدم بیشتر در کل سگ خوبیه و از این سگ هم به عنولن نگهبانی استفاده میکنند و از قدرت بدنی بالایی هم برخور دار هست و جدیدا دیدم که این نژاد و تو سایت ایستگاه برای فروش میزنن ولی چون تو ایران کمه پس به نظر من با قیمت بالایی این نژآد میدن درسته سگ پر زوریه ولی من به اندازه روتوایلر و دوبرمن قبولش ندارم البته نظر من اینه. راستی این سایت منه در مورد سگ ها توضیح دادم اگه دوست داشتید ببینید...www.2222wiler.webphoto.ir
http://www.greatdogsite.com/admin/uploaded_files/1198065190cane_corso_italiano.jpg
F@RSH@D rezayi
3 June 2009, 02:18 PM
شما نپسندید ولی با این قیافه رعب انگیزی که داره من فکر می کنم نگهبانی خوبی باشه . من که بدم نمیاد همچین سگی از من نگهبانی کنه . :icon_eek:
ali_sys1000
17 June 2009, 02:04 PM
با سلام ممنون میشم نظرتونو در مورد این سگ شکاری من بگین و اینکه از چه نژادی هست ؟ ( تاپیک شکاری نداشتین اینجا مطرح کردم شرمنده )
http://upload.iranblog.com/6/1245266421.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1245301043.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1245310800.jpg
Edalati
18 June 2009, 06:31 PM
با سلام ممنون میشم نظرتونو در مورد این سگ شکاری من بگین و اینکه از چه نژادی هست ؟ ( تاپیک شکاری نداشتین اینجا مطرح کردم شرمنده )
http://upload.iranblog.com/6/1245266421.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1245301043.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1245310800.jpg
این سگ میکس نژاد پوینتر انگلیسی و آلمانیه :icon_cool
Mehdi-HTC
30 June 2009, 11:34 PM
این سگ من از چه نژادی هست ؟ نژادش خوبه ؟ گوشش هم سیخ شده.......الان 6 ماهشه.......خیلی حرف گوش کن نیست چیکار کنم ?
http://upload.iranblog.com/6/1246453275.jpg
(http://www.phallz.com/showthread.php?t=49682&goto=nextoldest)
Edalati
4 July 2009, 06:09 PM
این سگ من از چه نژادی هست ؟ نژادش خوبه ؟ گوشش هم سیخ شده.......الان 6 ماهشه.......خیلی حرف گوش کن نیست چیکار کنم ?
http://upload.iranblog.com/6/1246453275.jpg
(http://www.phallz.com/showthread.php?t=49682&goto=nextoldest)
رگی از جرمن داره و در کل نژاد این سگ میکس جرمنه
در این سن بازیگوشه و بالای 8-7 ماهگی درست میشه:icon_cool
Mehdi-HTC
4 July 2009, 07:03 PM
رگی از جرمن داره و در کل نژاد این سگ میکس جرمنه
در این سن بازیگوشه و بالای 8-7 ماهگی درست میشه:icon_cool
میگم خیلی پامو گاز میگیره.....یعنی باید تا 8 ماهگی صبر کنم ؟؟؟ میشه خوب هارش کرد ؟؟؟ آخه به نظر میرسه اگه بزرگ بشه قیافش ترسناک میشه........پوزش خیلی از وقتی عکس گرفتم اومده جلو و گوشش هم وقتی حرف میزنم سیخ میکنه.........غذا باید به چه صورت داده بشه تا خوب بار بیاد و هیکلشم هوب بشه.........آخه گذاشتمش توی تالارمون در روز شاید یکی 2 بار بشتر وقت نکنم بهش غدا بدم ولی غذا مفصل بهش میگم مثلا 8تا پا رو توی 2 دقیقه میخوره......کلا توصیتون در مورد این سگ چیه ؟؟؟
F@RSH@D rezayi
4 July 2009, 07:06 PM
سلام . من از دوستان سوالی داشتم که چطور بعضی از سگهاو گربه ها به این اندازه رشد می کنند ؟ از نژادشون هست یا تغذیه ؟
http://208.106.191.145/_media/imgs/articles/a406_tallestdog.jpg
http://208.106.191.145/_media/imgs/articles/a406_cat.jpg
Edalati
4 July 2009, 07:50 PM
سلام . من از دوستان سوالی داشتم که چطور بعضی از سگهاو گربه ها به این اندازه رشد می کنند ؟ از نژادشون هست یا تغذیه ؟
سلام به دوست عزیز آقا فرشاد
ببینید تو همه موجودات این موضوع وجود داره که یکی خیلی کوچیک و یا خیلی بزرگ میشه
اما بحث تغذیه 100% تاثیر داره اما نه اینقدر که کاری کنه که یه سگ نژاد گریت دین تبدیل به این اندازه بشه اما تغذیه و برنامه ورزشی درست باعت میشه سگ بیشتر از حد معمول رشد کنه
این مرد فکر میکنم بلند قد ترین انسان دنیا باشه . فکر نمیکنم تغذیه باعث این رشد شده باشه :icon_twisو دلیل اصلی ترشح بیش از اندازه قده رشده :icon_cool
http://www.instadaily.com/images/worlds-tallest-man-saves-dolphin_18.jpg
کبریت بی خطر
4 July 2009, 08:50 PM
دو تصویر اول سگ نژاد گریت دین بوده وبه صورت ژنتیکی جثه بزرگی داشته و تغذیه کامل نیز یکی از عوامل هست.
دو تصویر پایین حیوانی به نام Liger هست موجودی بین شیر(lion) و ببر(tiger) که بر اثر اختلالات ژنتیکی( هماهنگ نبودن ترکیب ژن) به این صورت در میاد..حتی گاهی بزرگتر از ببر و شیر
http://www.freeimagehosting.net/uploads/e3b3ad2c70.jpg (http://www.freeimagehosting.net/)
b.g.s
14 September 2009, 06:36 AM
میشه در مورد سراب و قیمتش و اصلیتش دوستان توضیح بدن ؟ ایرانیه ؟
بله کاملا ایرانی... اگه ایرانی نبود که ما این قدر سر این سگ با دیگران سر و کله نمیزدیم ......
اصلیتشم مال شهر سرابه ... قیمتشم از 100 تومن هست تا 400 البته اینم بستگی به فروشنده داره بعضی موقع ها چوپانا و یا محلی هایی که این سگو دارن از قیمتش اطلاع ندارن ارزون میدن ولی بعضی موقع ها طرف از قیمت خبر داره ولی سگه نژاد خالصی نداره کلا به شرایت سگ و صاحب سگ بستگی داره البته این قیمتی که گفتم مختص توله هاشونه.
از همه لحاضم از هر سگی به نطر من سره ......:icon_cool
b.g.s
14 September 2009, 07:08 AM
ولی ما سگای دیگه ای هم داریم که هیچی از سراب کم ندارن و حتی خیلی وقتا از سرابم خیلی بهترن (از همه لحاض البته) که همشونم ایرانی اصیل اصیلن... مثلا نژاد سنگسری/ نژاد قدر جانی/ نژاد بختیاری و نژاد بیابانی که به نطر من بهترین سگ ایرانی...(البته پدرم در اومد که تا اینجای کار روی این نژادا تحقیق کردم چنتا عکسl از هر نژاد دارم که در اولین فرصت براتون میزارم) خلاصه سگ تو ایران بسی بسیار است اما واقا کی قدر این سگا رو میدونه که از همه لحاض از سگای خارجی سرن و شب تا صبح یا به دست مامورای شهرداری کشته میشن و یا به خارج برده میشن و به نام کشور های دیگه ثبت میشه و ما باید با چند برابر قیمت سگای خودمونو از اونا بخریم و اونا پزشو به ما بدن ازتون خواهش میکنم اونایی که تا حالا سگ ایرانی نداشتن یه بارم که شده این سگارو امتحان کنن و سر بودنشون توی نژادای خارجی رو تجربه کنید به امید ان روزی که مردمان ایران قدر این مخلولاتی که خداوند در کشورمان ایران قرار داده بدانند و به گسترش ان در دنیا کمک کنند و بی رقیب بودن سگ های ایرانی را (از لحاظ هوش/ قدرت/ استقامت/ و وفاداری و زیبایی ) به همه ی دنیا ثابت کنیم........... راستی بد نیست بدونید که قهرمان جنگ سگ روسیه در سال 2004 یک سگ کاملا ایرانی بود که صاحب سگ به خاطر پنهان کردن این موضوع و برتری سگ خودش تو مسابقات بعدی این مسئله رو تکذیب کرد ( که در مسابقات بعدی کسی نیاد سگ ایرانی بخر و نون این اقا اجر بشه) اینم برای اونا یی که عاشق قدرت و سگای جنگن.
با تشکر b.g.s
F@RSH@D rezayi
14 September 2009, 01:55 PM
ولی ما سگای دیگه ای هم داریم که هیچی از سراب کم ندارن و حتی خیلی وقتا از سرابم خیلی بهترن (از همه لحاض البته) که همشونم ایرانی اصیل اصیلن... مثلا نژاد سنگسری/ نژاد قدر جانی/ نژاد بختیاری و نژاد بیابانی که به نطر من بهترین سگ ایرانی...(البته پدرم در اومد که تا اینجای کار روی این نژادا تحقیق کردم چنتا عکسl از هر نژاد دارم که در اولین فرصت براتون میزارم) خلاصه سگ تو ایران بسی بسیار است اما واقا کی قدر این سگا رو میدونه که از همه لحاض از سگای خارجی سرن و شب تا صبح یا به دست مامورای شهرداری کشته میشن و یا به خارج برده میشن و به نام کشور های دیگه ثبت میشه و ما باید با چند برابر قیمت سگای خودمونو از اونا بخریم و اونا پزشو به ما بدن ازتون خواهش میکنم اونایی که تا حالا سگ ایرانی نداشتن یه بارم که شده این سگارو امتحان کنن و سر بودنشون توی نژادای خارجی رو تجربه کنید به امید ان روزی که مردمان ایران قدر این مخلولاتی که خداوند در کشورمان ایران قرار داده بدانند و به گسترش ان در دنیا کمک کنند و بی رقیب بودن سگ های ایرانی را (از لحاظ هوش/ قدرت/ استقامت/ و وفاداری و زیبایی ) به همه ی دنیا ثابت کنیم........... راستی بد نیست بدونید که قهرمان جنگ سگ روسیه در سال 2004 یک سگ کاملا ایرانی بود که صاحب سگ به خاطر پنهان کردن این موضوع و برتری سگ خودش تو مسابقات بعدی این مسئله رو تکذیب کرد ( که در مسابقات بعدی کسی نیاد سگ ایرانی بخر و نون این اقا اجر بشه) اینم برای اونا یی که عاشق قدرت و سگای جنگن.
با تشکر b.g.s
دوست عزیز کاملا حق با شماست . نژادهای ایرانی خیلی برتر از اکثر نژادهای خارجی هستند ولی مشکلی که هست اینه که متاسفانه مراکز تربیت این سگها در ایران قابل رقابت با مراکز و صنفهای دولتی و مردمی خارجی نیستند . به همین دلیل مشخصات و رکوردهای این سگها به گوش جهانیان نمی رسه . به همین دلیل به نظر می رسه همچنان باید شنونده ی بهتر بودن سگهای خارجی باشیم با اینکه خود دارای برترین سگها هستیم که بیشتر مربوط میشه به کم کاری هایی که توسط دولت انجام میشه . چون همین تجارت سگ ارز آوری کمتری در برابر خیلی از صادراتها نداره . (ولی حیف)
بی صبرانه منتظر دیدن عکسهای شما و تحقیقی که کردید هستم و از این بابت ازشما به عنوان یک ایرانی تشکر می کنم .
b.g.s
15 September 2009, 12:58 AM
دوست عزیز کاملا حق با شماست . نژادهای ایرانی خیلی برتر از اکثر نژادهای خارجی هستند ولی مشکلی که هست اینه که متاسفانه مراکز تربیت این سگها در ایران قابل رقابت با مراکز و صنفهای دولتی و مردمی خارجی نیستند . به همین دلیل مشخصات و رکوردهای این سگها به گوش جهانیان نمی رسه . به همین دلیل به نظر می رسه همچنان باید شنونده ی بهتر بودن سگهای خارجی باشیم با اینکه خود دارای برترین سگها هستیم که بیشتر مربوط میشه به کم کاری هایی که توسط دولت انجام میشه . چون همین تجارت سگ ارز آوری کمتری در برابر خیلی از صادراتها نداره . (ولی حیف)
بی صبرانه منتظر دیدن عکسهای شما و تحقیقی که کردید هستم و از این بابت ازشما به عنوان یک ایرانی تشکر می کنم . منم به خاطر توجه شما به این نوشته ازتون تشکر میکنم .........
فقط من هنوز نفهمیدم چه جوری باید عکسا رو بریزم رو سایت میشه کمک کنید بگید چه جوری عکسا رو اپلود کنم..... بازم ممنونم.........:icon_cool
badform
15 September 2009, 11:48 AM
و خداوند گوگل را آفريد :
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF+%D8%B9%DA%A9%D8%B 3&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
و
http://www.google.com/search?hl=fa&client=opera&rls=en&hs=5gS&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%DA%AF%D8%B0%D8%A 7%D8%B4%D8%AA%D9%86+%D8%B9%DA%A9%D8%B3+%D8%AF%D8%B 1+%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%85&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr=
حتما مطلب نژادها و عکسشون را بزار....
b.g.s
15 September 2009, 04:15 PM
دوستان یه خبر بدی دارم تقریبا نصف تحقیقاتم به باد رفت چون عکسایی که توی موبایلم بود با کل کیلیپ ها و موزیک ها یی که داشتم یهو قیب شده و هر کاری میکنمم نمیاد فکر کنم مموری کارتم سوخته اما زیاد نگران نباشید چون من دوباره باید یه سفری به اون شهرا داشته باشم و بازم براتون عکس میگیرم در هر حال من چنتا عکس از تو اینترنت در مورد سگای عشایر پیدا کردم که شباهت دقیقی نسبت به عکسای من داشت پس فعلا با همون عکسا یه خلاصه ی کوتاهی براتون در مورد نژاد بختیاری و قدر جانی میدم امید وارم کمکتون کنه ........( ولی حیف شد عکسا ی خودم خیلی واضح و عالی بود سگای توشم خلوص بالایی داشتن ) نژاد اول در موری سگای قدر جانی ....... این نوع سگ از قدیم بین چوپانان و عشایر ایران خرید و فروش میشده به خاطر همین تقریبا تو کل ایران پراکنده شده و از اون برای نگهبانی از گله استفاده زیده میشده از مشخصات ظاهری و باطنی این سگ میشه گفت سگ فوق الاده ایه و فاکتور ظاهری اون عبارت از 1. قد بین 45 تا55در ماده ها و55تا 65 در نر هاس 2. در اکثر رنگ ها پیدا میشه اما رنگ پوستش حتما باید ترکیب سفید یا خاکستری داشته باشه حتی اگر این ترکیب بسیار مختصر باشه 3. پوزه نسبتا پهن و اما کمی کوتاه 4. من هر جا رفتم گوش این سگارو بریده بودن فعلا فاکتوری از گوششون ندارم اما فکر میکنم نیمه تیزه خلا صه این یکی رو کامل نفهمیدم.5. که میشه گفت یکی از مهمترین فاکتور هاست اونم دمشه که محلیا بهش میگن دوم خروسی بخاطر این که خیلی خیلی پر موئه و شکل دم خروس میمونه ( عکسی که من داشتم سگ یه چوپان تو اصفهان بود که این فاکتور توش به خوبی معلوم بود سگشم سیاه و سفید بود و چنتا سگ دیگه اما متاسفانه از بین رفت) در ضمن این نوع سگ از هوش و قدرت بالایی نسبت به جسته ی خود برخوردار است ( اخه محلیا و چوپانا یی که من دیدم میگفتن این سگا گرگو راحت میزنن!!!!!!!!!!!!) ولی با این که قد نسبتا کوتاهی دارن خیلی درشتو و تو پرن اگه از نزدیک ببینید خودتون میفهمید..... و ویژه گی های بسیاری که تمامی ندارد.......عکسسمت راستی یا بالایی سگ اصیل تر و خالص تریه.http://64.22.87.85/vbulletin/picture.php?albumid=1596&pictureid=3108http://64.22.87.85/vbulletin/picture.php?albumid=1596&pictureid=3107
b.g.s
17 September 2009, 02:18 AM
اما نژاد بختیاری این نژاد که بیشتر بین عشایر بختاری مورد استفاده قرار میگیره و از جسه متوسطی هم برخورداره و دو نژاد متفاوتم داره که یکیش شبیه خرس و دیگری شبیه سگا ی بیابونه به هوش و سرعت و قدرت معروفا... مشخصات ظاهری عبارت از.....1. در اکثر رنگ های ترکیبی و یک دست یافت میشه 2. از این سگها برای کنترل گوسفندا استفاده میشه که اگه از گله دور شدن بره و اونا رو بیاره که من اینو خودم به صورت زنده دیدم خیلی هم جالب بود و همین طور برای شکار و محافظ از گله استفاده میشد این سگا قدرت جنگ بالایی هم دارن که واقا این جوریه چون من الان سه تا شو دارم که بخاطر همین مجبور به فروششون شدم واقعا اذیت میکنن همش با بقیه ی سگام تو جنگنو هیچ وقت با اونا اخت نمیشن و به اونا اسیب میرسونن حتی بعضی موقع ها با هم دیگه هم میجنگن کلا یکم نسبت به سگای دیگه حساسن 3 . قد در ماده ها 50 تا 60 و در نر ها 60 تا 70 4.پوزهای متناسب با صورت و فکی قوی 5. بسیار عاطفی و وفادار و حساس نسبت به صاحب خود 6.دمی متوسط و اندامی پر مو و عضلانی 7. گوش ها در نژاد شبیه خرس تیز و در نژاد شبیه سگ های بیابانی افتاده و .................... البته میگفتن این سگا رو به کسی نمیفروشن ولی من خریدمو و الانم بخاطر قضیه ای که گفتم پشیمونم.... فقط به درد جنگل و بیابون و جنگ میخوره ولی ناگفته نماند که من بالغشو گرفتم شاید اگه از تولگی بزرگشون میکردم خاکی تر بار میومدن ........... سفیده و زرده و سیاه ماله خودمه که هم عکس اونا رو براتون میزارم( سیاهرو قبل از خرید یه عکس ازش گرفتم که همونو میزارم واستون) البته دیگه میخوام کم کم بفروشمشون به کسی که به دردش بخوره به دلایلی که گفتم (سفیده و زردرو) و اون یکی سفیده هم ( اخرین عکس) که صاحبشو از دست خرس نجات داده تو یکی از روستا ها بوده ( من یه عکس کپی این یکی رو داشتم فقط قهوه ای روشن بود که همون طور که گفتم همش پاک شد )
http://64.22.87.85/vbulletin/picture.php?pictureid=3106&albumid=1596&dl=1253010974&thumb=1 http://64.22.87.85/vbulletin/picture.php?pictureid=2377&albumid=1596&dl=1238926173&thumb=1 (http://64.22.87.85/vbulletin/album.php?albumid=1596&pictureid=2377) http://64.22.87.85/vbulletin/picture.php?pictureid=3105&albumid=1596&dl=1253010642&thumb=1 (http://64.22.87.85/vbulletin/album.php?albumid=1596&pictureid=3105)
b.g.s
18 September 2009, 03:10 AM
سلام دوستان یه خبر براتون دارم اگه بشنوید از خوشحالی نمیدونید چیکار کنید ( البته کسایی که طرف دار سگای ایرانین) من یه کیلیپ دیدم که اگه مایل باشید میتونید برید و ببینید ..... سگا ی کنگالو نشون میداد که هم پیت بولو زدن هم رتوایلر بعد دوباره یه کلیپ داره که سگای ما کنگالو زدن ( البته به بد بختی یکی دوتا شونم خوردن) دقیقا از همون کنگالایی که روت و پیترو زدن سگا از نژاد سراب و بیابونی بودن اما هر کدوم از لحاظ قد و هیکل اندازه ی یه خرس بودن!!!!!!!!!!!! خلاصه من که خیلی خوشحال شدم چون سگای ما از همه لحاظ دارن تو دنیا جلو میزنن اینم یه نژاد خوب برای محافظت از جون شما در جنگلو و خونه و بیابون ( البته از جسه ی این سگا معلوم بود که رسیدگی بالایی بهشون شده و هزینه ی بالایی هم سرفشون کردن) ولی بچه ها من خیلی خیلی ناراحت شدم چون روت وایلر و پیت بوله در مقابل اونا مثل یه بچه بودن و به طرز وحشیانه ای زخمی شدن اصلا بیچاره ها اینگار یه توله سگن در مقابل اونا امید وارم هیچ سگی تو این مسابقه ها ی وحشیانه اسیب جدی نبینه در ضمن این که میگن پیت بولو یه نفر به سختی میتونه بگیره و نفر اول تو جنگه همش چرت و پرته برن ببینن کنگالا و سگای ما چه جورد اینا رو میزنن بعد میگم کی نفر اوله یه عکسم براتون میزارم که سگای افغانی رو دو نفر به بد بختی نیگرش داشتن و همینطور یه نژاد بیابونه خودمونو...... عکسارو پس فردا میزارم الان در دسترس نیست. تازه این سگا هم عاطفی ترن هم باهوشن اما پیت بول یه سگ کند زهن شناخته شده کلا کم داره و در مقابل بیماریم حساسه ............. من نژاد کنگالم خیلی دوست دارم چون %100 رگو ریشه ی ایرانی داره اخه پسر عموم یه دوست چوپان داره که سگش با کنگال مو نمیزنه هم از لحاظ قد و هیکل هم از لحاظ قیافه میگفت اینا ایرانی اصیلن خلاصه یا کنگال ایرانیه و به ترکیه راه پیدا کرده یا یا مال ترکیستو به ایران راه پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی من میگم تمام سگای افغانی و ترکیه ای مال ایرانه چو تمام این کشورا یه زمان جزو ایران بودن الانم هم مرزن ولی به نظر من تمام این سگا اخر مال یه کشور بوده یا ایران یا افغانستان یا ترکیه چون از همه لحاظ شبیه همن.............
F@RSH@D rezayi
18 September 2009, 11:43 AM
سلام دوستان یه خبر براتون دارم اگه بشنوید از خوشحالی نمیدونید چیکار کنید ( البته کسایی که طرف دار سگای ایرانین) من یه کیلیپ دیدم که اگه مایل باشید میتونید برید و ببینید ..... سگا ی کنگالو نشون میداد که هم پیت بولو زدن هم رتوایلر بعد دوباره یه کلیپ داره که سگای ما کنگالو زدن ( البته به بد بختی یکی دوتا شونم خوردن) دقیقا از همون کنگالایی که روت و پیترو زدن سگا از نژاد سراب و بیابونی بودن اما هر کدوم از لحاظ قد و هیکل اندازه ی یه خرس بودن!!!!!!!!!!!! خلاصه من که خیلی خوشحال شدم چون سگای ما از همه لحاظ دارن تو دنیا جلو میزنن اینم یه نژاد خوب برای محافظت از جون شما در جنگلو و خونه و بیابون ( البته از جسه ی این سگا معلوم بود که رسیدگی بالایی بهشون شده و هزینه ی بالایی هم سرفشون کردن) ولی بچه ها من خیلی خیلی ناراحت شدم چون روت وایلر و پیت بوله در مقابل اونا مثل یه بچه بودن و به طرز وحشیانه ای زخمی شدن اصلا بیچاره ها اینگار یه توله سگن در مقابل اونا امید وارم هیچ سگی تو این مسابقه ها ی وحشیانه اسیب جدی نبینه در ضمن این که میگن پیت بولو یه نفر به سختی میتونه بگیره و نفر اول تو جنگه همش چرت و پرته برن ببینن کنگالا و سگای ما چه جورد اینا رو میزنن بعد میگم کی نفر اوله یه عکسم براتون میزارم که سگای افغانی رو دو نفر به بد بختی نیگرش داشتن و همینطور یه نژاد بیابونه خودمونو...... عکسارو پس فردا میزارم الان در دسترس نیست. تازه این سگا هم عاطفی ترن هم باهوشن اما پیت بول یه سگ کند زهن شناخته شده کلا کم داره و در مقابل بیماریم حساسه ............. من نژاد کنگالم خیلی دوست دارم چون %100 رگو ریشه ی ایرانی داره اخه پسر عموم یه دوست چوپان داره که سگش با کنگال مو نمیزنه هم از لحاظ قد و هیکل هم از لحاظ قیافه میگفت اینا ایرانی اصیلن خلاصه یا کنگال ایرانیه و به ترکیه راه پیدا کرده یا یا مال ترکیستو به ایران راه پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی من میگم تمام سگای افغانی و ترکیه ای مال ایرانه چو تمام این کشورا یه زمان جزو ایران بودن الانم هم مرزن ولی به نظر من تمام این سگا اخر مال یه کشور بوده یا ایران یا افغانستان یا ترکیه چون از همه لحاظ شبیه همن.............
خیلی ممنون از اطلاعاتی که می ذارید فقط لطفا لینک فیلم و عکسهایی که فرمودید رو هم بذارید تا از دیدنشون لذت ببریم .
ashir
20 September 2009, 12:40 AM
لطفا از نزاد سنگسری اطلاعات دقیق بدید
b.g.s
20 September 2009, 01:15 AM
اقا فرشاد من فیلم جنگ این سگا رو از یه وب سایت خریداری کردم اگه بخواید ببینید باید برید اونارو از وب سایت خریداری کنید که انواع جنگ سگو و گربه و هر چیزی رو داره در ضمن من دارم به یک سفر چند روزه میرم اگه سوالی داشتید توی پروفایل خودم ازم بپرسید تا وقتی برگشتم بهتون جواب بدم پس فعلا دوستان .......
اقای اشیر خان من اطلاعات اون قدر دقیقی از نژاد سنگسری هنوز کسب نکردم ولی میدونم یه چیزی تو مایه های سراب و نژاد بیابانی یکی از دوستام رفت شهر سراب و 2 تا سراب خرید که یکیشو به فامیلشون تو یکی از روستا های چالوس داد یکیشم برداشت واسه خودش اینا توی توله گی عین هم بودن اما الان یکیشون یه سگ لاغر شده که قدش 64 سانته ولی مال دوستم شده 76 سانت میگفت این فامیلمون فقط به این سگ بیچاره نون و ته مونده ی سفره میداده اما خودش به سگش قرص ویتامینو غذاهای مغذی و ورزش داده فقط میخوام بهتون بگم اگه به سگای ایرانی برسید میشن خرس اگر هم نرسید میشن روباه همچی به خودتون بستگی داره حتی نژاد کنگالم اینطوریه بدونه رسیدگی یه سگ بدرد نخور و ضعیف بار میاد ................
دوست عزیز لطفا از زدن پست های متوالی خودداری کنید.موفق باشید
farzad128
4 December 2009, 01:50 AM
اساتید محترم سلام
این اقا که عکسشو گذاشتم یکم اذیتم میکنه خواستم ازشما راهنمایی بگیرم
الان تقریبا 100 روزشه و تو این مدت هر روز شربت سانستول و روزی 3 وعده غذا شامل بال گردن ماهی کیلکا تخم مرغ و سنگدونه مرغ میخوره ولی بنظرم اونقدر که میخوره تپل نیست
خیلی راجع به محل ادرار باهاش کلنجار رفتم ولی بازم گاهی تو خونش ادرار و مدفوع میکنه و چند دفعه هم حسابی تنبیه شده ولی فایده نداره
با اینکه غذاش کامله ولی خیلی وقتها شروع میکنه به جویدن سنگ و گاهی هم علفهای باغو میخوره که نمیدونم دلیلش چیه
با توجه به سرمای مشهد تو خونش واسش یک وارمر روشن کردم تا گرمتر باشه بنظرتون لازمه یا نه
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم
http://farzad128.persiangig.com/video/03122009040.jpg
http://farzad128.persiangig.com/video/21102009081.jpghttp://farzad128.persiangig.com/video/21102009079.jpg
Edalati
9 February 2010, 02:03 AM
اساتید محترم سلام
الان تقریبا 100 روزشه و تو این مدت هر روز شربت سانستول و روزی 3 وعده غذا شامل بال گردن ماهی کیلکا تخم مرغ و سنگدونه مرغ میخوره ولی بنظرم اونقدر که میخوره تپل نیست
خیلی راجع به محل ادرار باهاش کلنجار رفتم ولی بازم گاهی تو خونش ادرار و مدفوع میکنه و چند دفعه هم حسابی تنبیه شده ولی فایده نداره
با اینکه غذاش کامله ولی خیلی وقتها شروع میکنه به جویدن سنگ و گاهی هم علفهای باغو میخوره که نمیدونم دلیلش چیه
با توجه به سرمای مشهد تو خونش واسش یک وارمر روشن کردم تا گرمتر باشه بنظرتون لازمه یا نه
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم
سلام . اولاً سگ خوبی در رده نژادی دوبرمن دارید :icon_cool فقط به فکر یه جراحی حسابی تخصصی گوش و دم باشید تا به زیبایی سگتون افزوده بشه :icon_surp
خب در مورد ادرار و مدفوع باید بگم عجله نکنید ! بچه انسان نمیتونه ادرار و مدفوع رو در این سن یاد بگیره چه برسه به این توله سگ خوشکل ... بهش زمان بدید این مشکل رو زمان حل میکنه:icon_idea
در مورد گاز زدن سنگ باید بگم دندون های شیری خارش عجیبی دارند تا حدود 6-7 ماهگی بیفته و دندون اصلی دربیاد
در مورد خوردن علف . خوردن علف چیز بدی نیست و برای کمبود ویتامین به وجود میاد
سانستول روزی 5 سی سی بهش بدین و حتماً از قرص های مخصوص سگ مکمل ویتامین استفاده کنید
در مورد چاقی و غذا باید بگم سگتون اصیل خوبی داره و بیش از این چاق محصوب میشه اما برای رشد بیشتر و حل بسیاری از مشکلات کمبود ویتامین و رشد از غذای آماده سگ (حتماً مارک معتبر و کیفیت بالا ) استفاده کنید . در همه جای دنیا سگهای هم سن سگ شما غذای مخصوص توله سگ رو میل میکنند نه چیزهایی که فرمودین
غذای شما هرچقدر عالی باشه باز هم کمبودهای داره که در غذای آماده برطرف شده
غذای خشک آنیموندا ، فریسکیس و گودی به ترتیب بسیار عالی هستند (حتماً از غذای مخصوص puppy استفاده فرماید)
badform
9 February 2010, 02:32 AM
فیبر در غذاش استفاده کن...هفته ایی یک دونه قلم خام بهش بده....
تنبیه فایده نداره چون اون کارشو قبلا انجام داده و نمی فهمه برای چی تنبیه اش می کنید....از روش روزنامه استفاده کنید در لونه اش....(بلدی؟)
ضمنا زرده تخم مرغ برای سگ خوب نیست.جیگر و سنگدون هم سعی کن خیلی کم بهش بدی بیشتر شکم پرکنه در کل ضررش بیشتر نفعشه....
http://ww.phalls.com/showthread.php?t=49333
قرص ویتامین و مکمل هست که می تونی قاطی غذاش کنی...
برای سرما هم خب کی از جای گرم و نرم بدش می یاد؟ یک پتو را چند لایه کن بزار کف لونه اش...
lip2lip
15 February 2010, 02:15 PM
دوستان عزیز
بنده سر 2 راهی گیر کردم
نمیدونم این توله رو بر دارم http://togoshuskies.webs.com/apps/photos/photo?photoid=59458795http://togoshuskies.webs.com/apps/photos/photo?photoid=59458795
یا یه توله جرمن شپرد
فقط واسه رفع تنهایی می خوام نه نگهبانی
تا حالا سگ هم نداشتم
ارادتمند شما .آرمان
b.g.s
16 February 2010, 03:41 AM
یک سگ ایرانیه اصیل بگیر بهترین همدم و نگهبان محسوب میشه..... هرچی ازش بگم کم گفتم.....
دوستان به این سایت هم سر بزنید من الان خودم از اعضای فعال هستم ..... خیلی اطلاعاتتونو بالا میبره.....
7evil
24 March 2010, 03:20 AM
سلام ببخشید من یه سگ دارم نمیدونم اصیل هست یا نه میشه کمکم کنید؟
http://evil7.persiangig.com/22071980234.jpg
Edalati
24 March 2010, 02:30 PM
سلام ببخشید من یه سگ دارم نمیدونم اصیل هست یا نه میشه کمکم کنید؟
http://evil7.persiangig.com/22071980234.jpg
سلام دوست عزیز . نژاد سگتون دوبرمنه . اصالت مناسبی هم داره . در کل من از 20 بهش 16 میدم:icon_surp
7evil
24 March 2010, 09:18 PM
اره خیلی سگ خوبیه و تا حالا دوبار زنجیر پاره کرده ولی مشکلی که داره اینه که اگه یک غریبه که دید و طرف مثلا رفت توی ماشین اول میره پدر ماشین رو در میاره بعدشم عصبانی میشه و خودشو گاز میگیره و بعضی موقع ها از عصبانیت از لثه هاش خون میاد ولی من دوتا دوبرمن توی باغ دارم این یکی وحشی و درنده تره و اون یکی که سعی میکنم ازش عکس بگیرم بزارم میخوره که نژادش قاطی باشه م منم حدس میزنم محصول مشترک المان (جرمن) و دوبرمن باشهخ حالا من عکسشو براتون میزارم تا شما تشخیص بدید چون پوز به دوبرمن رفته و یکی از پاهاش هم سفید هست
Edalati
24 March 2010, 09:57 PM
اره خیلی سگ خوبیه و تا حالا دوبار زنجیر پاره کرده ولی مشکلی که داره اینه که اگه یک غریبه که دید و طرف مثلا رفت توی ماشین اول میره پدر ماشین رو در میاره بعدشم عصبانی میشه و خودشو گاز میگیره و بعضی موقع ها از عصبانیت از لثه هاش خون میاد ولی من دوتا دوبرمن توی باغ دارم این یکی وحشی و درنده تره و اون یکی که سعی میکنم ازش عکس بگیرم بزارم میخوره که نژادش قاطی باشه م منم حدس میزنم محصول مشترک المان (جرمن) و دوبرمن باشهخ حالا من عکسشو براتون میزارم تا شما تشخیص بدید چون پوز به دوبرمن رفته و یکی از پاهاش هم سفید هست
پرخاشگری در ذات دوبرمنه :icon_cool تشویقش هم بکنید که گیردگی داره ... :icon_winkاون سگ هم عکس بزارید نژاد رو میگم
b.g.s
26 March 2010, 02:34 AM
سلام دوست عزیز .... بله همون طور که اقای ادالتی گفتن این سگ دبرمن هست و من هم از 20 به این سگ 15 میدم..........
ولی ای کاش به جای این سگ که حتی به صاحب خودش هم رحم نمیکنه(چون من یک زمانی از این نژاد داشتم) یک سگ سرابی یا قدره جانی می گرفتی و اون وقت از سگ داشتن لذت می بردی........
این سگها که گفتم دبرمن رو مثل یک گربه میترکونن و حتی پیت بول و رتوایلر رو مثل اب خوردن میزنن و همینطور اونقدر وحشی هستن که فقط باید از نزدیک ببینی......... و بسیار عاطفی نسبت به صاحب خودشون و کاملا مقاوم و قوی در مقابل شرایط مختلف........... خلاصه هر چی بگم کم گفتم........
Edalati
26 March 2010, 03:14 AM
سلام دوست عزیز .... بله همون طور که اقای ادالتی گفتن این سگ دبرمن هست و من هم از 20 به این سگ 15 میدم..........
ولی ای کاش به جای این سگ که حتی به صاحب خودش هم رحم نمیکنه(چون من یک زمانی از این نژاد داشتم) یک سگ سرابی یا قدره جانی می گرفتی و اون وقت از سگ داشتن لذت می بردی........
این سگها که گفتم دبرمن رو مثل یک گربه میترکونن و حتی پیت بول و رتوایلر رو مثل اب خوردن میزنن و همینطور اونقدر وحشی هستن که فقط باید از نزدیک ببینی......... و بسیار عاطفی نسبت به صاحب خودشون و کاملا مقاوم و قوی در مقابل شرایط مختلف........... خلاصه هر چی بگم کم گفتم........
سلام . در مورد دعوتتون برای اون فروم متشکر . چشم وقت کنم حتماً میام:icon_surp
و موردهای اصلی . مورد های که قرمز کردم
اولی اینکه من 12 ساله دوبرمن دارم و مشکلی در رفتار ندیدم و این حرف رو فقط به صورت شایعه شنیدم . دوم اینکه هر سگی رفلکسخاص خودش زیبایی هوش استیل و ... چیزهای مخصوص خودش رو داره و هر کس چیزی رو میپسنده:icon_cool مثله مهم !!! این یعنی چی میترکونه آقا ؟! :icon_bigg چرا کاری میکنید همه از سگ قدرتمند و اشرافی ایرانی سگ وحشی و مخصوص جنگ به خاطر داشته باشند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم مدتی در فکر پرورش سگ سراب بودم که به راستی از افتخارات ایرانه . اما هر کی رسید گفت سگ سراب فلان سگ و زده فلان سگ چندتا سگ کشته ... دیدم نه ! همین بهتر که فقط سگهای ثبت شده جهانی رو برای فروش داشته باشیم . سگ بیچاره سراب رو وا بزاریم به همونایی که از یه سگ سراب دنبال تعداد سگی میگردن که چندتا سگ رو کشته یا زده ...:icon_mad::icon_mad::icon_mad: به عنوان یه ایرانی متاسفم ...
به نظر من سراب فاکتورهای زیباتر و بهتری از جنگ داره
زیبایی ،مقاومت شدید در همه شرایط ، ابهت ، هیکل بسیار بزرگ ، فهمیده ، احساسی و مهربان و از همه زیباتر اشرافی بودن در ظاهر و رفتار این سگ
شما که مدعی هستید این سگ رو پرورش میدین کمک کنید این باور جنگ رو از رو این سگ برداریم
سگ ماله جنگیدن مگه ؟ ما ادعا میکنیم سگمون رو مثل اعضا خانواده دوست داریم . خودم رو عرض میکنم جسارتی به کسی نباشه . چطور میتونم برادرم رو ببرم دعوا تا یکی رو بکشه یا خودش کشته یا زخمی بشه که من لذت ببرم یا شرط بندی کنم ؟! دوست داشتن معنای دیگری داره به خدا ... :icon_redf
b.g.s
26 March 2010, 12:55 PM
سلام به دوست عزیز اقای ادالتی .........
دوست عزیز چند نکته هست که دوست دارم اینجا توضیح بدم.........
اول اینکه همین جنگوندن باعث شده تا این سگها منقرض نشن توی ایران و تا الان پایدار باشن و دوم این که ما بحث قدرت سگ رو برای این مطرح میکنیم که شما همیشه سگ رو برای حفاظت از املاک خودتون نگهداری نمیکنید و بعضی مواقع مثلا میخوایید با سگتون برید به کوه و دشت و جنگل و اون موقع اگه یک حیوان وحشی مثل گرگ یا پلنگ و .... بهتون حمله کرد اون موقع هست که بحث قدرت یک سگ میاد وسط و اگه سگه شما فقط گیرنده باشه و قدرت مقابله نداشته باشه اون موقع هم جون خودش و هم جون شما رو به خطر میندازه.......
ولی من کلیپ هایی از قدره جانی و سرابی دارم که گرگ رو به راحتی میزنن و میتونن برای شما یک نگهبان همه کاره باشن.......
یک روز یکی از دوستای من با یک سگ ژرمن رفته بود توی محل ویلاهای ما یک دوری بزنه که همون موقع یک سگه دیگه که به قول خودش میگفت فکر کنم دبرمن بود زنجیرش پاره شده بود و زده بود پدر سگه این بیچاررو در اورده بود و میگفت من هم جرات جداکردن نداشتم و شکه شده بودم و فرار کردم و سگم بعد چند دقیقه تیکه پاره برگشت خونه..... حالا اگه اینجا به جای ژرمن یک قدر جانی یا سرابی بود به نظر شما این دبرمن جرات میکرد بیاد جلو یا اگه میومد میدونید چه بلایی سرش میومد......... پس دوست عزیز قدرت سگها به نوبه ی خودش خیلی مهم هست و ما نباید نسبت به اون بی اعتنا باشیم و بحث بعدی هم سر قیمت هست چرا ما باید 300-400 تومن پول بدیم و یک دبرمن معمولی بگیریم ما با دادن همین پول میتونیم یک سگی بگیریم که از همه لحاظ از سگای خارجی مثل دبرمن و پیت بول و رتوایلر و ..... خیلی بهترن.......
Edalati
26 March 2010, 01:54 PM
سلام به دوست عزیز اقای ادالتی .........
دوست عزیز چند نکته هست که دوست دارم اینجا توضیح بدم.........
اول اینکه همین جنگوندن باعث شده تا این سگها منقرض نشن توی ایران و تا الان پایدار باشن و دوم این که ما بحث قدرت سگ رو برای این مطرح میکنیم که شما همیشه سگ رو برای حفاظت از املاک خودتون نگهداری نمیکنید و بعضی مواقع مثلا میخوایید با سگتون برید به کوه و دشت و جنگل و اون موقع اگه یک حیوان وحشی مثل گرگ یا پلنگ و .... بهتون حمله کرد اون موقع هست که بحث قدرت یک سگ میاد وسط و اگه سگه شما فقط گیرنده باشه و قدرت مقابله نداشته باشه اون موقع هم جون خودش و هم جون شما رو به خطر میندازه.......
ولی من کلیپ هایی از قدره جانی و سرابی دارم که گرگ رو به راحتی میزنن و میتونن برای شما یک نگهبان همه کاره باشن.......
یک روز یکی از دوستای من با یک سگ ژرمن رفته بود توی محل ویلاهای ما یک دوری بزنه که همون موقع یک سگه دیگه که به قول خودش میگفت فکر کنم دبرمن بود زنجیرش پاره شده بود و زده بود پدر سگه این بیچاررو در اورده بود و میگفت من هم جرات جداکردن نداشتم و شکه شده بودم و فرار کردم و سگم بعد چند دقیقه تیکه پاره برگشت خونه..... حالا اگه اینجا به جای ژرمن یک قدر جانی یا سرابی بود به نظر شما این دبرمن جرات میکرد بیاد جلو یا اگه میومد میدونید چه بلایی سرش میومد......... پس دوست عزیز قدرت سگها به نوبه ی خودش خیلی مهم هست و ما نباید نسبت به اون بی اعتنا باشیم و بحث بعدی هم سر قیمت هست چرا ما باید 300-400 تومن پول بدیم و یک دبرمن معمولی بگیریم ما با دادن همین پول میتونیم یک سگی بگیریم که از همه لحاظ از سگای خارجی مثل دبرمن و پیت بول و رتوایلر و ..... خیلی بهترن.......
حرفهای شما متین . من خودم سگ سراب داشتم وقعاً همه جوره سگ عالی بود . خود شما هم دارید در مورد حیوانات وحشی صحبت میکنید ... پس بهتره بجای اینکه بگید فلان سگ رو میتونه بزنه بگید این سگ متونه جلوی گرگ و یا هر حیوان وحشی مبارزه کنه :icon_cool
جنگ دادن سگها به نظر من بدترین کاریه که میشه در حق یه سگ کرد ....:icon_redf
شاد باشید:icon_cool
b.g.s
26 March 2010, 02:16 PM
خیلی ممنون از نظراتتون ........... بله حرف شما هم درست هست اما من این رو گفتم که دوستان بجای دادن پول زیاد بابت سگی که در شرایط های کوه و جنگل و .... ضعیف هست و از لحاظ قدرتی هم نمیتونه یک گرگ رو بزنه بیان و یک سگه ایرانی خودمون رو بگیرن و از اون لذت ببرن....
بابت قبول دعوت من هم ازتون ممنونم ..... حتما عضو بشید چون اونجا خیلی بهتر هست و شما هم میتونید نقش مهمی داشته باشید.........
radian
10 April 2010, 12:37 AM
اساتید محترم سلام
[/IMG]
سلام همشهری ،
عجیبه ، چون دوبرمنه من که تقریبا از 2.5 ماهگی داشتمش تا الان که 3.5 ماهشه ، درسته که هرجایی
دستش برسته کارش رو انجام میده ، ولی همیشه از یک سری اصولی تبعیت میکنه :
- عمرا توی لونش دستشویی نمیکنه ! اگر روزی بر حسب اتفاق در لونه روش بسته بشه و دستشویی
داشته باشه ، اینقدر گریه میکنه تا در رو براش باز کنن ، بعد که اومد بیرون سریع میره پشت مشتا کارش
رو انجام میده .
- جایی که دستشویی میکنه ، معمولا جاییه که از دورترین نقطه از ظرف غذاشه .
البته بازم جا داره که خیلی روش کار بشه .
فعلا فقط بشین رو یاد گرفته :D ... اونقد مهربونه که مادرم میگه بیخیال گارد کردنش بشم :D
اون روز یه تعدادی از مهمونا از دور اومدن نگاش کنن ، تا متوجه شد ، میرفت دونه دونه اسباب بازیهاش رو
از تو لونش میاورد بیرون و باهاشون هنر نمایی میکرد .
به هیچ وجه جلوی ما صداش رو بلند نمیکنه ، من به طور اتفاقی دیدم وقتی دارم با عروسکش بازی مکنه و حواسش به من نیست پارس میکنه .
البته هنوز به طور کامل سر از رفتار هاش در نیاوردم . چون بعضی وقتا احساس میکنم شیرین میزنه :icon_redf:icon_redf
(http://del.icio.us/post?url=http%3A%2F%2Fww.phalls.com%2Fvbulletin%2F showthread.php%3Ft%3D43793&title=%D3%E6%C7%E1%C7%CA+%E6+%E3%C8%C7%CD%CB+%E3%D 1%C8%E6%D8+%C8%E5+%E4%8E%C7%CF+%E6+%E4%8E%C7%CF%D4 %E4%C7%D3%26%231740%3B+%D3%90+%E5%C7%26%231740%3B+ %90%C7%D1%CF+%E6+%E4%90%E5%C8%C7%E4)
alireza rezaei
10 April 2010, 06:05 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز . اینم عکس سگ من هست . ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیارم بذارین . با تشکر .
http://www.upic.ir/share-37FD_4BC07E13.html
Edalati
13 April 2010, 04:02 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز . اینم عکس سگ من هست . ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیارم بذارین . با تشکر .
http://www.upic.ir/share-37FD_4BC07E13.html
اطلاعات کامل رو به صورت خصوصی براتون گفتم :icon_cool اما برا آگاهی کلی :
نژادش میکس جرمن شپهرده :icon_surp
khashayar shah
15 April 2010, 10:51 AM
سلام
بچه هایی که ماهواره دارن و فارسی 1 نگاه مکنن . 1 سریال به نام سفری دیگر نشون میده که توش یه سگ هست به نام آزور. سگ عجیبیه. شبیه ژرمن میمونه و لی ژرمن نیست. از دوستانی که دیدن میخوام نژادشو بگن اگه میدونن
با سپاس
Edalati
15 April 2010, 04:00 PM
سلام
بچه هایی که ماهواره دارن و فارسی 1 نگاه مکنن . 1 سریال به نام سفری دیگر نشون میده که توش یه سگ هست به نام آزور. سگ عجیبیه. شبیه ژرمن میمونه و لی ژرمن نیست. از دوستانی که دیدن میخوام نژادشو بگن اگه میدونن
با سپاس
من یکی دو بار اتفاقی دیدم اما سگی ندیدم تو اون چند لحظه . اگر بتونید عکس بزارید میگم خدمتتون:icon_cool
tony_great
15 April 2010, 07:02 PM
سلام دوستان
اینم عکس عشقم tony :icon_wink
http://www.aks98.com/images/cqk26pi9daqqidt46q.jpg
بگو ماشا الله :icon_evil
باز اگه بخواین ازش عکس میزارم الان 6ماهش
Edalati
15 April 2010, 11:04 PM
سلام دوستان
اینم عکس عشقم tony :icon_wink
http://www.aks98.com/images/cqk26pi9daqqidt46q.jpg
بگو ماشا الله :icon_evil
باز اگه بخواین ازش عکس میزارم الان 6ماهش
سلام . سگتون نژادش خوبه و اصالت قابل قبولی داره فقط چند نکته توصیه میشه :
روغن زیتون روزی 1 قاشق غذا خوری تو غذاش بریزید و هفته ای سه بار به بدنش روغن زیتون بمالید:icon_cool
برس کشیدن روزانه هم فراموش نکنید
از این به بعد از مایل بودین عکسی بزارید در بخش مربوط به عکسهای ارسالی حیوانات پست بدین
http://ww.phalls.com/forumdisplay.php?f=275
tony_great
16 April 2010, 03:37 PM
خیلی ممنون از نکته ای که فرمودین حتما به غذاش اضافه میکنم روغن زیتون بله خوب :icon_cool
بهترین غذاهارو براش درست میکنم الان 2 وعده غذا میدم چون 3 وعده نمیخوره دیگه .ت2 3 4 ماهگیش 6 5 4 وعده غذا میدادم و هر 2 هفته حتما غذاش عوض میکنم الان صبح 250cc شیر پر چرب کلسیم دار بهش میدم +1 قرص کلسیم خارجی ساعت 13 2تا لواش +تن ماهی بزرگ+نیم کیلو مرغ (سینه-ران یا باله)+سیب زمینی+هویج+اب لیمو نمک که روغن زیتونم اضافه میکنم .ساعت 20 هم 2 تا نان لواش یا بربری+برنج+سبزی (جعفری اسفناج و حتی سیر)+تن ماهی بزرگ یا ماهی تازه نیم کیلو(بدون استخوان)+300گرم گوشت قرمز+ابلیمو +نمک و شب موقع خواب هم باز 250cc شیر و قرص کلسیم.در مورد شانه کشیدن هم روزی 2 3 بار با دست تمیزش میکنم و ماهی 1 بار میشورمش :icon_excl
دوستان بیاین از سگهامون خوب نگهداری کنیم و خوب بهشون برسیم سگ خریدن و نگه داشتنش اسون شرط خوب نگه داشتن وخوب رسیدنشون.موفق باشین :icon_cool
badform
16 April 2010, 04:48 PM
فکر کنم سر و پیاز برای سگ خوب نیستا؟
روغن زیتون هفته ایی سه بار به بدن؟ چرا؟ کقیف می شه خب....خاک و کقیفی می گیره...
Edalati
16 April 2010, 05:14 PM
فکر کنم سر و پیاز برای سگ خوب نیستا؟
روغن زیتون هفته ایی سه بار به بدن؟ چرا؟ کقیف می شه خب....خاک و کقیفی می گیره...
سیر و پیاز فقط به صورت پخته مصرف بشه
روغن زیتون هم خیلی کم فقط برای شفافیت مو:icon_cool
khashayar shah
18 April 2010, 08:43 PM
دوستان چند تا سوال داشتم
1- فرق بین سگ گارد و نگهبان چیه؟ و اصلا چه تعریفی میشه از این دو کرد ؟ چه سگهایی گاردن چه سگهای نگهبان؟
2- اصالت سگ یعنی چی ؟ خلوص سگ یعنی چی؟ این دوت چه فرقی میکنه با هم؟ و اگه فرق میکنه کدوم مهمتره؟
اگه دوستان مخصوصا جناب عدالتی پاسخ بدن ممنون میشم
با سپاس
Edalati
19 April 2010, 01:11 AM
دوستان چند تا سوال داشتم
1- فرق بین سگ گارد و نگهبان چیه؟ و اصلا چه تعریفی میشه از این دو کرد ؟ چه سگهایی گاردن چه سگهای نگهبان؟
2- اصالت سگ یعنی چی ؟ خلوص سگ یعنی چی؟ این دوت چه فرقی میکنه با هم؟ و اگه فرق میکنه کدوم مهمتره؟
اگه دوستان مخصوصا جناب عدالتی پاسخ بدن ممنون میشم
با سپاس
سلام سوال های جالبیه:icon_surp
1- سگ نگهبان و گارد یه تعریف داره اما سگ بادی گارد فرق داره . سگ بادی گارد یعی از بغل یه غریبه رد میشه و کاری باهاش نداره اما به محض حمله به شمت صاحبش واکنش نشون میده اما سگ گار کلاً به همه در واکنش گیرایی داره
2- اصالت یعنی فاکتورهای ثبت شده توسط موسسه ها و کلابهای تخصصی سگ و خلوص میزان نزدیک بودن یک سگ به فاکتورهای اصالتی و نمیشه گفت کدوم مهمه و مکمل همدیگن :icon_cool مثلاً برای اطلاع دقیق از فاکتورهای اصالت هر نژاد میتونید به سایت www.akc.org مراجعه کنید
roham_westlife
22 April 2010, 12:56 AM
سلام به همه . khayar shah اون سگ تو فارسی 1 از نژاده مالینوی یا بلژین شپهرده البته با کمی شاید نا خالصی و این نژاد مخصوص کارای پلیسیه و از انواع نگهبان محسوب میشه !
roham_westlife
2 May 2010, 04:39 AM
سلام. خوب هر کس سلیقه ای داره. مثلا من ژرمنو سرتر از همه سگا میدونم. اگه یکی اصیلشو داشته باشید نمیدونید چقد باهوشو مهربونه.
ژرمن در امور ژاسبانی باهوسه انحراف ناژذیره اما بهتره اگه میخای کمتر خرج کنی یه دوبر نر بلوطی بگیر حال کن:icon_arro:icon_arro:icon_mrgr:icon_mrgr
khashayar shah
5 May 2010, 05:08 PM
سلام
تو 1 سایتی مسابقه برای سگا بود یه نژاد خیلی باحال دیدم که گفته بود پیت بول تریر! مگه پیت بول جزو تریر ها محسوب میشه.؟
http://woofwoof.ir/data/original/animal/896446989/Vote_my_pets.29279.1.jpg
اینم عکسش .هم کوچیکه هم خیلی خوش استیله. میخوام نظرتونو مخصوصانظر آقای عدالتی رو بدونم
با سپاس
b.g.s
6 May 2010, 01:48 AM
دوست من پیت بول چند دسته داره...
1- امریکن پیت بول
2- پیت بول تریر
3 - پیت بول ارژانتینی و ....
b.g.s
6 May 2010, 02:13 AM
ببخشید حواسم نبود ....
امریکن پیت بول با پیت بول تریر یکی هست.....
اون پیت بولی که شما میگید بله همون امریکن پیت بوله که در دسته ی تریر ها قرار داره....
البته ارژانتین پیت بول به کل با پیت بول معمولی یا همون امریکن پیت بول تریر فرق داره....
Edalati
6 May 2010, 07:22 AM
سلام
تو 1 سایتی مسابقه برای سگا بود یه نژاد خیلی باحال دیدم که گفته بود پیت بول تریر! مگه پیت بول جزو تریر ها محسوب میشه.؟
اینم عکسش .هم کوچیکه هم خیلی خوش استیله. میخوام نظرتونو مخصوصانظر آقای عدالتی رو بدونم
با سپاس
با سلام . بله دوست عزیز اسم کامل این نژاد american pit bull terrier
سگی بسیار جسور و درنده و ار این نژاد بیشتر برای مسابقات جنگ سگها استفاده میشه :icon_mad: و اکثراً مقام بالایی هم میاره
roham_westlife
8 May 2010, 01:10 AM
اقای عدالتی خودت بین روتوایر و دوبرمن کدوم رو واسه نگهبانی انتخاب میکنی ؟؟؟ و چرا؟؟؟؟؟؟؟
b.g.s
8 May 2010, 01:37 AM
دوست من ببخش من هم پاسخ دادم اینا جفتشون توی نگهبانی خیلی خوبن و هر کدوم یه خاصیتی دارند....
مثلا سرعت و درندگی دبرمن کمی بیشتره و همینطور قیمت پایین تر و در عوض قدرت و کلاس و مطیع بودن رتوایلر بهتر.... در هر صورت اگه اینا هر کدوم خوب تربیت بشن میتونن یک نگهبانه بسیار مناسب باشند و تمام خواسته های شما رو براورده کنند....
roham_westlife
8 May 2010, 10:26 AM
سلام bgsتو بالاخره کدومشو میخریدی؟؟؟؟؟؟
b.g.s
10 May 2010, 02:43 AM
سلام ....
من از روتوایلر خیلی بیشتر خوشم میاد......
roham_westlife
10 May 2010, 06:25 PM
دوستان شما هم یه نظری بدید روت یا دوبر ؟؟؟ چرا؟؟؟ میدوووونید که روتویلر خیلیی گرووونتره
radian
10 May 2010, 07:42 PM
اونطور که من مطالعه داشتم ، روتوایلر سگ بی سر و صدایی هست ، و به سمت دشمن با سکوت
حمله میکنه .
این میتونه برای شما در نگهبانی دردسر ساز بشه .
در حالیکه یک دوبرمن با دیدن غریبه خودشو خفه میکنه ، و به همین خاطر احتمال اینکه کار به زد و خورد بکشه بسیار کمتره .
b.g.s
11 May 2010, 12:23 PM
دوستان یادتون باشه رتوایلر جای ژرمن رو به کل گرفته و حالا اونه که بهترین نژاد گارد جهان شناخته شده.....
moh@mm@d reza
11 May 2010, 02:04 PM
دوستان یادتون باشه رتوایلر جای ژرمن رو به کل گرفته و حالا اونه که بهترین نژاد گارد جهان شناخته شده.....
سلام
میشه منبعی از همین مطلب رو بیان کنید؟البته منظورم منبع خارجی هست
radian
11 May 2010, 02:35 PM
با احترام ؛ اما من این صحبت شما رو به هیچ عنوان قبول ندارم .
و هنوز هم ارتش آمریکا از دوبرمن برای نگهبانی آشیانه های حساس استفاده میکنه .
و همین طور ارتش بلوک شرق به طور وسیعی از جرمن استفاده میکنه .
در ثانی من به شخصه خیلی با استایل دوبرمن بیشتر حال میکنم .
b.g.s
11 May 2010, 10:16 PM
من منبعم یک کلیپ کامل هست از رتوایلر که در اون اکثر تربیت کنندگان روتوایلر رو بهترین مینامند و گسترش اون توی دنیا رو خیلی بیشتر از ژرمن و دبرمن میدونند و حتی گفته میشد در سالهای اینده این دامنه گسترده تر خواهد شد...
این کلیپ کاملا معتبر هست....
رتوایلر به خاطر قویتر بودن ارامتر بودن مطیع بودن و به نوعی کامل بودن در برابر این نژاد ها بهترین شناخته شده...
b.g.s
11 May 2010, 10:19 PM
البته هر یک از این نژاد ها در گارد بودن به نظر بنده یک کارایی خاصی دارن که اون یکی نداره....
هیچ موجودی کامل نیست پس کامل ترین را پیدا کنید...
البته به نظر من اینا توی نگهبانی هیچ فرقی با هم نمیکنن و هر کدوم میتونن بهترین نگهبان باشند و خوب بودن یک سگ کاملا به سلیقه بستگی داره.....
راستی دوستان یک حرفی نا گفته نماند که این قانون انسانیته که حر چند وقت یک بار یک چیز رو مد میکنن....
lip2lip
20 May 2010, 08:43 PM
تعصب رو بی خیال شید
رتوایلر ،دوبرمن،جرمن همگی عالیند
تربیت بین این ۳تا مهمه
این که آمریکا از دوبرمن استفاده میکنه ، انگلیس از این صرفا دلیل بر برتر بودن اون نژاد نیست ۱۰۰۱ دلیل میشه اورد الان ما تو دنیایی زندگی میکنیم که سیاست تو هر کاری حرف اول رو می زنه
بنده به شخصه مالینوس رو برازنده نگهبانی می دونم
b.g.s
20 May 2010, 11:26 PM
بله من هم همین رو گفتم....
این سگها همشون عالی هستن و انتخابشون کاملا به سلیقه ی هر فرد بستگی داره....
من هم به شخصه سگهای ایرانی مثل سرابی یا قدره جانی رو برای نگهبانی مناسب میدونم...
اگه از نزدیک ببینید واقا باورتون نمیشه.....
hesam10
28 June 2010, 04:24 AM
سلام این عکس سگ من هستش اساتید لطف کنن نظرشونو بگن راجب اصالتش اینجا 7 ماهشه
بهم گفتن ژرمن
http://i47.tinypic.com/10dshz9.jpg
7evil
10 July 2010, 02:33 AM
سلام به همگي دوست من يه سگ داره كه دوبرمنه و تقريبا يك سالشه و تازه داره قيافش مثل دوبرمن ميشه و اما اصالتش پايينه و در عين حال خيلي عالي تربيت شده و خيلي هم رو به راهه من فردا يا پس فردا يه عكس ازش ميزارم ببينيد چه طوره؟
faridddd
23 August 2010, 07:05 PM
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه لطفا نظر تونو در مورد نژاد این سگ ها بگیین .جلویی حدود 1 سالشه عقبی هم حدود 1 سال و 2 ماه شه
http://myup.ir/images/53778479544741303134.jpg
alireza_sos
24 August 2010, 01:00 AM
از دوستان کسی نیست جواب مارو بدن
فکر کنم این نژاد ژرمن شپرد باشه که خیلی هم معروفه
faridddd
24 August 2010, 01:59 AM
کدوم جلویی یا عقبی در مورد اصالت و خالص بودنش اگه می شه توضیح بدین
faridddd
25 August 2010, 05:28 PM
آقا کسی جواب ما رو نداد
اگه میشه در مورد این سگ ها نظر بدین مال منه می خوام ببینم ارزش نگهداری داره
با تشکر
Edalati
26 August 2010, 10:38 PM
آقا کسی جواب ما رو نداد
اگه میشه در مورد این سگ ها نظر بدین مال منه می خوام ببینم ارزش نگهداری داره
با تشکر
سلام دوست عزیز
سگ جلویی میکس جرمن شپهرد و سگ گله سرابه و سگ پشتی هم سگ سراب که سگ بسیار خوبیه و ارزش نگهداری رو داره:icon_cool
Edalati
26 August 2010, 10:39 PM
سلام این عکس سگ من هستش اساتید لطف کنن نظرشونو بگن راجب اصالتش اینجا 7 ماهشه
بهم گفتن ژرمن
http://i47.tinypic.com/10dshz9.jpg
سلام دوست عزیز
سگ شما میکس جرمن شپهرد با سگهای مصالت محلیه و اصالت خوبی نداره
اما نداشتن اصالت دلیل بر بد بودن سگی نیست :icon_cool
به نظر من از لحاظ نژادی فقط 30% جرمن قاطی داره
faridddd
26 August 2010, 10:49 PM
سلام دوستان ممنونم از راهنمایی تون
سگ جلویی خیلی بی غیرت ه و با هر کی که می ره و میاد دوسته اما سگ عقب خیلی عالیه حتی بعضی وقت ها به خود ما هم پارس می کنه
دوستان راهی وجود نداره که من بتونم سگ جلویی رو وحشی تر کنم چون اول ها خوب پارس می کرد اما حالا صداش هم گرفته همم تغییر کرده ولوم صداش اومده پایین در ضمن من به سگ هام بیشتر کله ماهی هم می دم .
دوستان اگه راهنماییم کنین ممنون می شم
Edalati
27 August 2010, 07:05 PM
سلام دوستان ممنونم از راهنمایی تون
سگ جلویی خیلی بی غیرت ه و با هر کی که می ره و میاد دوسته اما سگ عقب خیلی عالیه حتی بعضی وقت ها به خود ما هم پارس می کنه
دوستان راهی وجود نداره که من بتونم سگ جلویی رو وحشی تر کنم چون اول ها خوب پارس می کرد اما حالا صداش هم گرفته همم تغییر کرده ولوم صداش اومده پایین در ضمن من به سگ هام بیشتر کله ماهی هم می دم .
دوستان اگه راهنماییم کنین ممنون می شم
بهتره مدتی انسان نبینه و فقط صاحبش رو ببینه تا انسانهای غریبه براش غریبه بشن ! نه همه کس آشنا:icon_cool
در مورد غذا هم کله ماهی اصلاً غذای کاملی نیست
اگر میخواهید ارزون تموم بشه غذاشون . از کله ، پا ، بالچه ، گردن مرغ + اضافی غذای مصرفی بهتره استفاده بشه:icon_surp
faridddd
29 August 2010, 09:24 PM
http://myup.ir/images/30803327874674301142.jpg
n@vid
30 May 2011, 04:47 PM
سلام
من قصد خريد يك سگ نگهبان رو دارم. منطقه نگهداري دماوند بوده و بنابراين بايد توانايي تحمل زمستان سرد اون منطقه رو در نظر داشت. تا به حال هم سگ نداشتم و مبتدي هستم.
به نظر شما چه نژادي براي اين كار مناسب است؟
بهترين سن براي خريد چند ماهگي است؟
نر بهتره يا ماده؟
آيا نمونه هاي تكثير داخل كيفيت و اصالت خوبي دارند يا صرف هزينه بالا براي خريد سگ وارداتي لازم است؟
مناسب ترين محل خريد كجا است؟
با تشكر
edrisbr
30 May 2011, 08:59 PM
دوست عزيز اينجا خيلي سوت كوره من هم 10 روزه منتظر جوابم
farshad_1988
30 May 2011, 11:07 PM
سلام
من قصد خريد يك سگ نگهبان رو دارم. منطقه نگهداري دماوند بوده و بنابراين بايد توانايي تحمل زمستان سرد اون منطقه رو در نظر داشت. تا به حال هم سگ نداشتم و مبتدي هستم.
به نظر شما چه نژادي براي اين كار مناسب است؟
بهترين سن براي خريد چند ماهگي است؟
نر بهتره يا ماده؟
آيا نمونه هاي تكثير داخل كيفيت و اصالت خوبي دارند يا صرف هزينه بالا براي خريد سگ وارداتي لازم است؟
مناسب ترين محل خريد كجا است؟
با تشكر
برای تمام سگ ها در تاپیک مخصوص خودشون یک سری اطلاعاتی هست که اونها را بخونید خیلی خوبه
از نظر منطقه و این که تحمل سرما را داشته باشه اگه من بودم هاسکی میخریدم که کلا مال مناطق سرد هست و شرایط سگ نگهبان را هم داره و کار کردن باهاش هم سخت نیست و کلا سگیه که همه دوستش دارن
از نژاد شپر (همون رکس)هم میتوانید بخرید که سگ خیلی باهوش و مهربون با صاحبش هست و مثلا اگه یه سیاهش را بخرید باب نگهبانیه
نژاد های دیگه هم هست مثل روت وایلر که یگ فوق العاده قوی هست ولی چون تاحالا سگ نداشتید دلتون را میزنه
دوبرمن هم خیلی ترسناک و چابک هست اما کار باهاش سخته
اما به نظر من چون سگ اولتون هست یا هاسکی بخرید یا شپر
بهترین سن هم زیر یک سالگی هست مثلا چهار یا سه ماه که خیلی خوب باهاش دوست بشید و هرچیزی که بخواهید یادش بدید
اگه دنبال سگ خوب هم هستید اصلا فکر تکثیر داخل نباشید و فقط به فکر سگ وارداتی اصیل ! (وقتی بگیرید تفاوت هاش کاملا محسوس هست با یک سگ بی اصالت)هرچند از تولید های داخل هم میشه نمونه های متوسط و قابل قبولی پیدا کرد بستگی داره چقدر بخواهید هزینه کنید
نرها هجومیتر هستند و کمی باهوشتر
موفق باشید
farshad_1988
1 June 2011, 09:13 AM
شپر مشکیhttp://www.phalls.com/vbulletin/customprofilepics/profilepic129496_2.gif
mr.foad
20 July 2011, 12:35 AM
سلام.
من نمیدونستم این سوالو کجا بپرسم واسه همین شانسی اینجا رو انتخاب کردم !! D:
اگه من یه عکس از یه توله ژرمن بندازم آپ کنم اینجا کسی میتونه به من بگه اصالتش چطوره و چند میارزه ؟؟ البته اصالت زیاد واسم مهم نیست فقط میخوام طرف توی این آشفته بازار پول اضافی ازم نگیره !!
در ضمن اینا سنشون کمه نه واکسنی خوردن و نه هیچی !! کلا تمیز کاری کردنش چقدر خرج داره ؟؟ یه طوری که از تمیزیش خیالم راحت باشه !!
hrc123
27 July 2011, 11:33 AM
بچه ها این جریان دیونه شدن دوبر من چیه من داشتم می رفتم یه دوبرمن بخرم همه بهم گفتن بعد از 10 سال دیونه می شه و... راسته؟
n@vid
27 July 2011, 01:04 PM
مدتي هست كه دنبال خريد يه سگ براي نگهباني هستم. اينطور كه در چند مورد تماس تلفني و مراجعه حضوري به فروشندگان متوجه شدم خريد سگ از جاي غريبه به دليل قيمت هاي بسيار متفاوت و شناخت نزديك به صفر بنده از سگ و وقت محدود حداقل براي من خيلي مشكله. خوشبختانه ديشب مطلع شدم كه يكي از آشنايان 7-8 تا توله رات وايلر 1 ماهه داره كه از پدر و مادري وارداتي و داراي پاسپورت به دنيا اومدند. طبق گفته ايشون بايد حداقل 20 روز ديگه صبر كنم تا بشه توله رو با حداقل مشكلات بعدي از مادرش جدا كرد. اولش نظرم روي جرمن شپرد بود كه تقريباً همه معتقدند هوش بالاتري نسبت به راتوايلر داره ولي از اونجايي كه وقت و حوصله گشتن دنبال يه توله خوب رو ندارم، براي خريد يكي از همين رات وايلرها ترغيب شدم.
1) آيا رات وايلر نگهباني به خوبي جرمن هست؟
2) مزايا و معايب رات وايلر نسبت به جرمن چيه؟
3) فكر مي كنيد براي توله هايي كه عرض كردن چه قيمتي مناسبه؟
با تشكر
edrisbr
27 July 2011, 02:36 PM
سلام
اين شايعات همش ساختگي وبيخوده در مورد دوبرمن
edrisbr
27 July 2011, 02:39 PM
سلام تبريك ميگم خيلي گزينه ايده الي است
روت نگهبان خيلي بهتري نسبت به جرمن هستش
معايبش نسبت به جرمن رو نميدونم
قيمت توله روت خوب 1 تومن تا 1200 هست ولي خوب اگه اشناست شايد كمتر بده به شما .البته اگر پدر ومادر خيلي استثنايي باشند طبيعتا قيمت از اين هم بالاتر ميره ولي فرصت خوبيه از دستش نده
mrvk50
29 March 2012, 06:34 PM
http://s1.picofile.com/file/7340670963/DSC0000000.jpg
دوستانن نژاد این سگ رو کسی میدونههه ؟؟؟؟ مرسی
mrvk50
30 March 2012, 02:02 PM
واقعا کسی نمیدوووونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_bigg
phallz
15 June 2012, 12:05 PM
سلام دوستان عزیز
آقای عدالتی عکس سگ زیبایی رو در نمایه خودشون قرار دادند: http://up98.org/upload/server1/02/j/k8trt3u64s6dbdb2i9x.gif
لطفا بفرمایید اسم این سگ چیست؟
نحوه نگهداری اون چه طوریه؟
قیمت؟
پیشتر متشکرم
phallz
15 June 2012, 12:10 PM
ارادت دوستان
خونه ای خالی در مرکز شهر داریم، می خواهم دوبرمن بگیرم، هم برای نگهبانی و هم خودم باهاش حال کنم
فقط چند سوال در رابطه با سگ نگهبان:
- دوستان میگند که نگهداری سگ دوبرمن کار تونیست و خیلی سخته، آیا می تونم نگه دارم؟
- از اونجا که خونه در مرکز شهر هست و محل تردد، میشه طوری تربیت بشه که کمتر پارس کنه؟
- آیا با 300 تا 400 تومن می تونم دوبرمن اصیل بگیرم؟
- کی باید دم و گوش رو ببرم جراحی؟
اینم چند تا عکس زیبا:
http://dogbreedinsight.com/wp-content/uploads/2012/02/Doberman-Pinscher-20.jpg
http://dogbreedworld.net/wp-content/uploads/2012/01/Doberman-Pinscher-5.jpg
petfa
15 June 2012, 12:52 PM
1-نگهداری دابرمن به هیچ وجه سخت نیست اما باید دقت داشته باشید که مشکلات سلامتی نسبتا زیادی داره
2-بله البته شخصیت خود سگ هم در تربیت نقش داره اما اگر از تولگی اجتماعی بار بیاد مشکلی در پاس کردن نخواهید داشت
3-با این قیمت توله های نسبتا خوبی میتونید خریداری کنید و دابر داخلی همین قیمت هست البته نه خیلی عالی و شاخ اما 300 400 نسبتا خوب میشه خرید
4-زیر 4 ماه بهترین زمان هست اما بیشتر 2 تا 2.5 این کار رو می کنند چون درد کمتر هست ولی من یک دوستی داشتم که گوش رو جراحی نکرد یعنی کوتاه نکرد فقط آتل کرد که واقعا زیبا شده بود ولی دم رو باید جراحی کنید
ممنون
phallz
15 June 2012, 01:31 PM
خیلی متشکرم از توضیحات کامل شما، به نظرتون اگر دوبرمن جراحی شده، مثلا 3 تا 4 ماهه بگیرم، می تونم تربیتش کنم، یا اینکه دیگه کم حرف شنوی داره
petfa
15 June 2012, 01:41 PM
سگ رو در هر سنی بالای 2 ماه میشه تربیت کرد ولی بهترین حالتش اینه که تربیت مقدماتی رو تا 6 ماهکی تموم کنید و تربیت حرفه ای بعد 6 ماه باشه حالا شما میخوای گارد و نگهبان تربیت کنی که خوب نسبتا راحت تر هست
ولی باز هم تربیت کار آسونی نیست
roham_westlife
7 February 2013, 08:33 AM
خیلی متشکرم از توضیحات کامل شما، به نظرتون اگر دوبرمن جراحی شده، مثلا 3 تا 4 ماهه بگیرم، می تونم تربیتش کنم، یا اینکه دیگه کم حرف شنوی داره
اگر اینکار کنی بهتره.... darde saret kamtare
دلشدگان
20 May 2013, 09:25 PM
از دسته نگهبانهاچند تا نر باهم بهتر میمونند یا چند تا ماده:icon_mrgr
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.