View Full Version : ارتباط نسبتا کامل گوشی های سری P با برنامه MyPhoneExplorer
redapple
15 July 2008, 05:49 PM
میخوام به یک موضوع مهم اشاره کنم که اتفاقی بهش رسیدم.
من با کمی ور رفتن تونستم گوشیمو ( P1 ) به برنامه MyphoneExplorer لینک کنم و از تمام امکاناتش من جمله فرستادن و دریافت مسیج با کامپیوتر به صورت real time , و بعضی کارای دیگه ( واقعا معرکست. خاک بر سر سونی اریکسون که یه برنامه با 3 مگابایت حجم 1000 تا کار انجام میده که برنامه مزخرف PC suite با 60 مگ به هیچ دردی نمی خوره ) که تو این برنامه تمام مسیجها با ساعت درست نشون داده میشن. حتی تو خود گوشی بهم ریختست ولی وقتی گوشی رو با کامپیوتر sync میکنی تو خود برنامه همشون درست.
میتونین با کامپیوتر تماس بگیرین ، به فالیهاتون بطور کامل دسترسی پیدا کنین، وضعیت گوشیتونو مانیتور کنین و غیره
Behzad_68
16 July 2008, 01:57 AM
خوب دوست عزیر بگید چیکار کردید ما هم استفاده کنیم من که هرچی وصل کردم گوشی رو نمیشناسه!
redapple
18 July 2008, 06:52 PM
اگه بقیه هم راضی بودن و نیازی بود من توضیح بدم و اگه میدونن که دیگه خوب هیچ
Orion
18 July 2008, 06:55 PM
اگر ميتونيد آموزشش رو اينجا بذارين كه چه بهتر. :icon_cool
lvloh3nn
22 July 2008, 11:16 AM
ممنون ميشم آموزش رو قرار بديد
در ضمن آيا براي W هاي جديد مثل W960 و ... هم جواب ميده؟؟
redapple
25 July 2008, 12:27 AM
دوستان ببخشید. رفته بودم مسافرت نتونستم جواب بدم. سعی میکنم تو اولین فرصت روش اتصال رو بگم
بله برای تمام سری ها که با usb و با متصل میشن احتمال بسیار قوی جواب میده.
redapple
25 July 2008, 08:12 AM
با سلام مجدد
دوستان عزیز من از نحوه کار کرد خودم یه فیلم با فرمت ( Mpeg4-Xvid (.avi گرفتم که اون رو UP کردم. به گزینه های اصلی اشاره شده که البتته بعد از اتصال گوشی به کامپیوتر میشه کارهای خیلی زیادی انجام داد. در واقع وقتی تو خونه، محل کار و یا هر جای دیگه که باشید میتونید تمامی ارتباطات رو فقط با کامپیوتر انجام بدید.
1 : ابتدا باید Driver گوشیتون رو نصب کرده باشید و 1 بار کلمپیوتر، گوشی رو Detect کرده باشه. ( با نصب PC suite خود گوشی، درایور هم نصب میشه )
2 : با برنامه ای مثل DreamConnect میتونید از Phonebook گوشی Backup بگیرد و اون فایل بک آپ گرفته شده رو به کامپیوتر منتقل کنید تا بتونید تو بخش phone برنامه، تلفن ها رو Import کنید. ( آخه این برنامه فقط برای گوشیهای Java طراحی شده و نمی تونه بصورت Auto دفتر تلفن رو Sync کنه و باید دستی اینکار رو بکنیم تا بتونیم بروی Call ها و SMS ها مدیریت و دسترسی کامل داشته باشیم.)
آخرین ورژن : MYPhoneExplorer : http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
باور کنید این برنامه با حجم 3 مگ 1000 تا کار انجام میده که خود برنامه بدرد نخور PC Suite شرکت SoneEricsson با 60 مگ عمرا بتونه. تازه اونم فقط بدرد Backup گیری میخوره که اونم باز تو Restore کردن ها کلی ایراد داره و کامل بر نمی گرده.
من اگه خونه یا محل کارم باشم دیگه به گوشی اصلا دست نمی زنم و تمام SMS ها و یا تلفن هام رو فقط با کامپیوتر کنترل میکنم.
در نهایت اگر اشکال داشت ( که حتما زیاد داره ) منو ببخشید .
من 2 تا فایل Attach کردم ولی نمی دونم چرا تو پستم وارد نشدن.
وقتی تو خودسایت Upload میکنه ، آخر کار Faile میشه. ؟؟؟
به همین خاطر تو Rapidshare اپلود کردمش.( یه فایل زیپ با حجم 3.9 مگ )
http://rapidshare.com/files/132263586/Configoration_Pack.rar.html (http://rapidshare.com/files/132263586/Configoration_Pack.rar.html?killcode=4398605025882 493710)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.