PDA

View Full Version : مشکل با راست به چپ در XML

aTN_1366
15 July 2008, 12:22 PM
سلام به همگی دوستان ...

من یه فایل XML دارم که با یه فایل php در ارتباط است و در اصل یک فرم تماس است ...

مشکلی که من دارم اینه که یه باکس در فرم دارم که کاربر نام خودش رو در اون قسمت وارد میکنه ولی هر کاری میکنم نمیتونم نوشته داخل این باکس رو راست به چپ کنم ... و از چپ به راست هست ...!!!

من کل فایل های فرم رو zip کردم و ضمیمه کردم اینجا ...فایل xml هم درون اون هست ... فکر میکنم که مشکل من باید با دستکاری در فایل xml حل بشه ...

(راستی این فرم رو با coffeecup form builder درست کردم ورژن 7.6)

از دوستان عزیز خواهش میکنم اگه میتونید منو راهنمایی کنید ...

لینک دانلود فایل (http://rapidshare.com/files/129816124/myform.zip)

با تشکر.

d@nial
15 July 2008, 12:49 PM
فایل فلش ( fla ) رو اپلود کنید

aTN_1366
15 July 2008, 05:45 PM
دوست عزیز من فایل fla رو ندارم ، فقط فایل swf هست ...
همونطور که گفتم من این فرم رو با coffeecup form builder درست کردم و خروجی های این برنامه فقط این فایل ها هست که من در فایل zip قرار دادم ...

با تشکر ...

Orion
15 July 2008, 06:05 PM
واسه ساختن يه فرم ساده چقدر دنگ و فنگ داره!! شما مجبوريد كه فرمتون رو اينجوري بسازيد؟ نميتونستيد بصورت HTML بسازيد؟

aTN_1366
15 July 2008, 07:33 PM
چرا میشد ...
ولی راستش چون coffeecup قابلیت داره که فرم رو طوری درست کنه که به صورت php باشه و با بانک اطلاعاتی mysql هم در ارتباط باشه ... من به خاطر همین مورد از coffeecup استفاده کردم ...!!!

d@nial
15 July 2008, 07:59 PM
احتمالا فلش هم کاره همون coffeecup هست؟

aTN_1366
15 July 2008, 11:09 PM
بله ...
عرض کردم ... تمام فایل ها خروجی این برنامه هست و این فایل ها با هم دیگه تشکیل فرم رو میدن ...!!!
ولی من فکر میکنم که با دستکاری در فایل xml بشه راست به چپ رو درست کرد چون وقتی یکسری تغییرات در فایل xml میدین فرم هم تغییر میکنه ...!!!

حالا از دوستان کسی متوجه نشده که من چطوری میتونم مشکلم رو حل کنم ؟؟؟

Orion
16 July 2008, 12:11 AM
اصولاً براي راستچين كردن از كد"dir="rtl استفاده ميكنند كه تو اين مورد من تست كردم و جواب نداد!

aTN_1366
16 July 2008, 12:19 AM
بله ... کد های direction رو من تست کردم ...!!! حتی text-align رو هم همینطور ... ولی جواب نمیدن ..!!!

موندم چیکار کنم /؟؟؟

d@nial
16 July 2008, 01:38 AM
خب عزیز جان، دستورهایی که شما تست کردی دستور های HTML ـه، شما از سورس فلش میتونی راست چین کنی متن رو

aTN_1366
16 July 2008, 02:32 AM
خوب دوست عزیز من همونطور که بالا گفتم به سورس فلش دسترسی ندارم و فقط فایل swf رو دارم ...
حالا میخوام ببینم که با این فایل swf میشه اون فیلد رو راست به چپ کرد ؟؟؟
یا مثلاً طوری فایل swf رو به fla تبدیل کرد که به اون رو راست به چپ کرد ؟؟

با تشکر .