PDA

View Full Version : خرید و فروش آوانته

skyx433
11 July 2008, 12:14 PM
تاپیکی که قبلا در خصوص خرید و فروش آوانته ایجاد شده بود ظاهرا بصورت ناخواسته حذف شده است. بنابراین این بنده تاپیک را مجددا ایجاد می کنم.
لطفا در این تاپیک فقط راجع به تجربیات خرید و فروش اتوموبیل خود و مواردی از قبیل قیمت ، مدل ، رنگ و هر مورد دیگری در ارتباط با خرید و فروش بنویسید.

azma
12 July 2008, 10:42 AM
آوانته 86 با 5000 كاركزد را چند بايد بفروشم كه ضرر نكنم ( كاملا سالم با سنسور دنده عقب و دزدگير ماجيكار تصويري و روكش داخل همرنگ تودوزي) ؟:icon_ques

parsa s
13 July 2008, 01:35 PM
اتو ماته یا دستی ؟؟!!!!

azma
13 July 2008, 03:24 PM
اتو ماته یا دستی ؟؟!!!!
اتوماتيك

arzhang7583
21 July 2008, 09:38 PM
با سلام
یک اونته 87 سفید دنده ای دارم با 1700 کیلومتر کارکرد برج 4 تحویل گرفتم چند میتونم بفروشم. ممنون میشم از راهنمایی تون

azma
22 July 2008, 09:56 AM
با سلام
یک اونته 87 سفید دنده ای دارم با 1700 کیلومتر کارکرد برج 4 تحویل گرفتم چند میتونم بفروشم. ممنون میشم از راهنمایی تون
چرا مي خواهيد بفروشيد ؟
:icon_razzصفر را الان 29500 نمايندگي تحويل يك هفته اي مي دهد و لي ظاهرا كسي در اينجا خبر جنداني از قيمت كاركرده ندارد

shahram2006_m
22 July 2008, 02:40 PM
چرا مي خواهيد بفروشيد ؟
:icon_razzصفر را الان 29500 نمايندگي تحويل يك هفته اي مي دهد و لي ظاهرا كسي در اينجا خبر جنداني از قيمت كاركرده ندارد

دوست عزیز لطفا اطلاع رسانی دقت بیشتری داشته باشید چون دوستان حرف شما رو مرجع قرار میدن، در تاپیک آونته قیمت مدل دنده به گفته دوستان که از چند نمایندگی قیمت گرفته بودند از 25 تا 26 تومن متغیر بوده نه قیمتی که شما میگید.

azma
22 July 2008, 03:07 PM
دوست عزیز لطفا اطلاع رسانی دقت بیشتری داشته باشید چون دوستان حرف شما رو مرجع قرار میدن، در تاپیک آونته قیمت مدل دنده به گفته دوستان که از چند نمایندگی قیمت گرفته بودند از 25 تا 26 تومن متغیر بوده نه قیمتی که شما میگید.

منظور بنده اتوماتيك آن است .ن مرجع مايندگي آساطوري در تهران 77223424:icon_cool:lover:

*علی*
30 July 2008, 11:04 AM
کاملا صحیح است . پسر عمو بنده چند روز پیش یک سفید اتوماتیک ( مدل 87 , خشک خشک ) با قیمت 30 میلیون تومان خریده بود.

با سلام

راحت 27 فروش میره . 1700 تا که دیگه صفر به حساب میاد اون هم تو مدت 2 ماه
دنده ای صفر الان تو بازار 27.5 معامله میشه .
الان تو بازار دنده ای خیلی کم گیر میاد . همش اتومات دارن
آوانته راحت جای خودشو تو بازار باز کرده . اگه از یک نمایشگاه بپرسید متوجه میشوید . الان هم موقع خوبی برای فروش نیست چون تحویل اتومبیل راین خودرو معمولا تو همین ماه ها است .

shahram2006_m
30 July 2008, 01:33 PM
کاملا صحیح است . پسر عمو بنده چند روز پیش یک سفید اتوماتیک ( مدل 87 , خشک خشک ) با قیمت 30 میلیون تومان خریده بود.

راحت 27 فروش میره . 1700 تا که دیگه صفر به حساب میاد اون هم تو مدت 2 ماه
دنده ای صفر الان تو بازار 27.5 معامله میشه .
الان تو بازار دنده ای خیلی کم گیر میاد . همش اتومات دارن
آوانته راحت جای خودشو تو بازار باز کرده . اگه از یک نمایشگاه بپرسید متوجه میشوید . الان هم موقع خوبی برای فروش نیست چون تحویل اتومبیل راین خودرو معمولا تو همین ماه ها است .

علی جان چون من خودم شخصا پیگیر قیمت آونته نو و دست دوم بودم ، قیمتی که در تهران هست با قیمتی که شما اعلام میکنید متفاوت هست و پایین تره

*علی*
31 July 2008, 09:33 AM
علی جان چون من خودم شخصا پیگیر قیمت آونته نو و دست دوم بودم ، قیمتی که در تهران هست با قیمتی که شما اعلام میکنید متفاوت هست و پایین تره
دوست خوبم بنده که قصد ندارم یک قیمت الکی بدهم . این قیمتی است که در کرمان داره خرید و فروش میشه و قیمت 30 میلیون برای اتوماتیک سفید مال حدود 2 هفته پیشه .
در ضمن به نظر میرسه تهران هم همین قیمت ها باشه چون دوستمون شماره یک نمایندگی رو داده که اتوماتیک رو 29.5 میلیون یک هفته ای تحویل میده .

arzhang7583
2 August 2008, 09:23 PM
با سلام وتشکر از همه دوستان خوبم
به هر حال من فروشنده ام اگر کسی مشتری داره معرفی کنه من از شرمندگیش درمیام.

*علی*
3 August 2008, 07:57 AM
با سلام وتشکر از همه دوستان خوبم
به هر حال من فروشنده ام اگر کسی مشتری داره معرفی کنه من از شرمندگیش درمیام.
چه قیمتی ؟
مشخصات کامل

arzhang7583
3 August 2008, 07:12 PM
تحویل برج 4 -رنگ سفید- چهار حلقه لاستیک 205 سومیتومو- کفی صندوق عقب- کارکرد 2600 کیلومتر بی خط و خش سرویس 1000 کیلومتر گارانتی هم رفته-قیمت 26000000 تومان

peymantip
6 August 2008, 07:19 PM
سلام

من یک حواله آوانته اتومات دارم که می بایست خرداد تحویل میدادند
باری . همانطور که اطلاع دارید تحویل مطابق معمول به تعویق افتاده
و من هم ماشین دیگه ای خریداری کردم !

بنا براین میخوام حواله رو بفروشم

در بدبینانه ترین حالت تا آخر شهریور ماه تحویل میدهند

البته سود 16 در صد هم داره به انضمام بیمه یکساله

تا الان شرکت 14 ملیون گرفته که البته تا همین الان حدود 5/1 ملیون سود بهش تعلق میگیره

من حوالم رو مقطوع به قیمت 18 ملیون فروشنده هستم

بدین معنی که اگر همین فردا قرار باشه تحویل بدهند حدود 8 تا 9 ملیون دیگه میگیرن و با این حساب یک
اونته اتومات براتون در میاد 26 الی 27 ملیون

سپاس

farzad_Sh_2020
6 August 2008, 07:36 PM
شيراز نمايندگي دل افكار 2تا آوانته سفيد دنده اي داشت سند كارتكس مي گفت 26.5 تحويل همون موقع .

parsa s
7 August 2008, 06:47 PM
سلام
یه آوانته تمیز اتومات مدل 85 یا 86 با کرکرد زیر 20000 رو با چه قیمتی می تونم پیدا کنم ؟

و جواب این سوال : ما بالاخره نفهمیدیم آوانته سهمیه بنزین داره یا نه ؟؟ آوانته دارها پاسخ بدن

drnariman
7 August 2008, 07:53 PM
سلام
یه آوانته تمیز اتومات مدل 85 یا 86 با کرکرد زیر 20000 رو با چه قیمتی می تونم پیدا کنم ؟

و جواب این سوال : ما بالاخره نفهمیدیم آوانته سهمیه بنزین داره یا نه ؟؟ آوانته دارها پاسخ بدن
بله دوست عزیز
اوانته مزدا 3 و زانتیا فعلا تا اخر تابستون بنزین دارند .

rivaldo
7 August 2008, 08:07 PM
من که رفتم تهران رئیس شرکت به من گفت اوایل مهر تحویلت می دیم.من موعد تحویلم خرداد بوده که تاخیر خورده.اگه طبق گفته این آقا اول مهر قرار بشه به من تحویل بدن دعوتنامه من اول شهریور میاد؟

drnariman
7 August 2008, 08:12 PM
فکر نکنم امسال رو نمی دونم ولی بهمن یکی از اشناها می خواست تحویل بگیره پولو که ریخت 2 هفته بعد بهش دادند.

rivaldo
7 August 2008, 10:44 PM
من فکر کنم دعوتنامه که میاد 20 روز وقت هست که پول را واریز و تکمیل وجه کرد.بعد از 20 روز نمایندگی دعوتنامه تکمیل شده و چک بین بانکی را می فرسته تهران و تا میاد مراحل قانونی و فاکتور شدن ماشین تموم بشه و ماشین را بفرستند هم 10 روز طول می کشه که رو هم رفته میشه یک ماه.
اون آشنای شما حتما" پول رو زودتر واریز کرده که دو هفته ای بهش دادند.
من برای اینکه مطمئن بشم از دوستانی که ثبت نام کرده بودن و ماشین را تحویل گرفتند می خوام بپرسم که تو دعوتنامه چند روز فرصت داده بودند تا پول را واریز و تکمیل وجه کنید؟

alimohammadreza
9 August 2008, 08:21 AM
من 15 تير 87 دعوتنامه گرفتم از دفتر مركزي پرستوي آبي تهران- ظرف 2 ساعت تكميل وجه كردم (در حالي كه 10 روز وقت داشتم) بعدش يك رسيد به من دادن كه توش نوشته بود ظرف 45 روز ماشين رو تحويل مي دن. الان هم كه 36 دوذ گذشته و هنوز خبري نيست.

rivaldo
9 August 2008, 02:18 PM
من 15 تير 87 دعوتنامه گرفتم از دفتر مركزي پرستوي آبي تهران- ظرف 2 ساعت تكميل وجه كردم (در حالي كه 10 روز وقت داشتم) بعدش يك رسيد به من دادن كه توش نوشته بود ظرف 45 روز ماشين رو تحويل مي دن. الان هم كه 36 دوذ گذشته و هنوز خبري نيست.

دوست عزیز شما چه زمانی اسم نوشتی و موعد تحویلتون در رسید كامپیوتری كه زمان ثبت نام به شما دادند چه زمانی بود؟
خود رئیس شرکت دفتر مرکزی به من گفت اوایل شهریور برات دعوتنامه میاد و یک ماه بعدش ماشینت را تحویل می دیم یعنی اوایل مهر.

peymantip
9 August 2008, 07:38 PM
دوستان

آیا میدونید که شرکت برای ماشینهای اتوماتی که قرار بوده خرداد تحویل بدهند ( یعنی بعد از 14 ملیون )

دقیقا چه رقمی رو برای تسویه حساب میگیرند ؟؟؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاع دقیقی داره به من کمک کنه

lovee_eshgh
10 August 2008, 12:07 AM
دایی جان بنده تحویل دی ماه 86 بودن که دو هفته پیش دعوت نامه اومد و قست آخرو ریختن !

گفتن تا 10 شهریور تحویل میدن !

peymantip
10 August 2008, 09:41 AM
دوستان آیا اطلاع دارند که مبلغ واریزی آخر جهت تسویه حساب چقدر هست ؟؟؟؟

yavarx
10 August 2008, 10:13 AM
آوانته-85 سفید دنده ای 56000 کارکرد
بیمه تا برج 3 سال 88
رینگ اسپورت لاستیک TOYO
فنی در حد صفر
بدون رنگ و خط و خش
سند دست اول
قیمت 22

09123961969

rivaldo
10 August 2008, 03:20 PM
دایی جان بنده تحویل دی ماه 86 بودن که دو هفته پیش دعوت نامه اومد و قست آخرو ریختن !

گفتن تا 10 شهریور تحویل میدن !
یک نفر از کاربران( babakfa )گفتند که موعد تحویلشون اسفند 86 بوده که تیر تحویل گرفتند.پس دایی شما که موعد تحویلشون دی 86 بوده چه جوری قراره شهریور تحویل بگیرن؟آیا تو قرار دادشون مشکلی بوده؟من واقعا" گیج شدم:icon_quesآخه مگه ممکنه کسی که موعد تحویلش اسفند 86 بوده را خیلی زودتر از کسی که موعد تحویلش دی 86 بوده تحویل بدن؟
دوست عزیز دقیقا" همون دو هفته پیش که شما میگی که بشه یکشنبه 6 مرداد من رفتم تهران خیابان مطهری دفتر مرکزی شرکت پرستوی آبی که رئیس شرکت به من گفت فعلا" ما برای هیچ کس در مرداد ماه دعوتنامه نفرستادیم و کسانی که موعد تحویلشون تا فروردین 87 بوده را تا تیر ماه همه را تحویل دادیم.:icon_ques:icon_ques:icon_ques
از دوستانی که موعد تحویلشون مثل من خرداد 87 بوده یه خواهشی دارم لطفا" هر روزی که براشون دعوتنامه اومد تو این تاپیک اعلام کنند.

*علی*
10 August 2008, 10:31 PM
آوانته-85 سفید دنده ای 56000 کارکرد
بیمه تا برج 3 سال 88
رینگ اسپورت لاستیک TOYO
فنی در حد صفر
بدون رنگ و خط و خش
سند دست اول
قیمت 22

09123961969

اگه واقعا اینجوری . که میگی اگه تا 1 ماه دیگه نفروختی , من نقدا خریدارم .
22 واقعا مفت میدی . اگه وقت داری یک سر بیارتش کرمان راحت 24 تا 25 فروش میره .کرمان آوانته عجیب افتاده تو بورس و یک هفته هم تو نمایشگاه ها نمیمونه .

HamedAvante
11 August 2008, 08:33 AM
دوستان عزیز من اوایل تیرماه آوانته دنده ای تحویل 45 روزه ثبت نام وکل مبلغ یعنی 24 میلیون را هم همانروز واریزکردم .آیا کسی از دوستان اطلاع دارد که با توجه به بد قولی کرمان خودرو واقعا کی ماشین را تحویل می دهند؟

parsa s
13 August 2008, 12:06 PM
اگه واقعا اینجوری . که میگی اگه تا 1 ماه دیگه نفروختی , من نقدا خریدارم .
22 واقعا مفت میدی . اگه وقت داری یک سر بیارتش کرمان راحت 24 تا 25 فروش میره .کرمان آوانته عجیب افتاده تو بورس و یک هفته هم تو نمایشگاه ها نمیمونه .

دوست عزیز من هم اهل کرمانم
آیا واقعا 22 مفته ؟ با 56000 کارکرد و دنده دستی
چون یکی از دوستان قیمت گرفته بود تحویل فوری دستی رو نمایندگی 25/5 زده

در ضمن یه سوال داشتم اونم اینکه شرایط ثبت نام آوانته الان چیه ؟؟
درضمن نشانی و تلفن نمایندگی کرمان رو هم می خواستم
ممنون موفق باشید

shahram2006_m
13 August 2008, 10:22 PM
دوستان عزیز من اوایل تیرماه آوانته دنده ای تحویل 45 روزه ثبت نام وکل مبلغ یعنی 24 میلیون را هم همانروز واریزکردم .آیا کسی از دوستان اطلاع دارد که با توجه به بد قولی کرمان خودرو واقعا کی ماشین را تحویل می دهند؟

قابل توجه علی عزیز که میگن قیمت مدل 85 (2 سال کارکرد) همین قیمته...لطفا در اطلاع رسانی دقت بیشتری کنید ، هدف اطلاع رسانی صحیح هست.

meslehichkas
14 August 2008, 10:54 AM
قیمت آوانته صفر : 25.500 (دنده ای)
تحویل به روز
منبع: روزنامه همشهری

parsa s
14 August 2008, 12:48 PM
با این حساب آوانته اتوماتیک قیمتش باید 27/5 باشه (تحویل فوری) درسته ؟

*علی*
14 August 2008, 09:51 PM
قابل توجه علی عزیز که میگن قیمت مدل 85 (2 سال کارکرد) همین قیمته...لطفا در اطلاع رسانی دقت بیشتری کنید ، هدف اطلاع رسانی صحیح هست.

دوست عزیز من هم اهل کرمانم
آیا واقعا 22 مفته ؟ با 56000 کارکرد و دنده دستی
چون یکی از دوستان قیمت گرفته بود تحویل فوری دستی رو نمایندگی 25/5 زده

در ضمن یه سوال داشتم اونم اینکه شرایط ثبت نام آوانته الان چیه ؟؟
درضمن نشانی و تلفن نمایندگی کرمان رو هم می خواستم
ممنون موفق باشید

بنده امروز عصر قیمت آوانته رو به شخصه از نمایشگاه گرفتم .

اتوماتیک 28.8 میلیون تومان

معمولی 26 میلیون تومان

راستی دوست خوب کرمانی , اگه خواستی مطمئن بشوید یک سری به نمایشگاه توفیق (قائم ) و نمایشگاه استیلایی بزنید و قیمت بگیرید .

rivaldo
14 August 2008, 11:32 PM
دلیل این همه تفاوت قیمت چیه؟
چرا نمایندگی مرکزی در تهران آوانته دنده معمولی را 24 میلیون میده ولی نمایندگی ها در سراسر کشور هر کدومشون یه قیمتی از خودشون میدن.من همون خرداد ماه که پیگیر کار ماشین خودم بودم نمایندگی سلامتیان می گفت 5/25 و نمایندگی امامی در نجف آباد 600/24 .
آخه این همه تفاوت قیمت در این شرکت خودرو سازان راین برای چیه؟
نمایندگی های ایران خودرو و سایپا در کل ایران قیمت ماشیناشون کاملا" یکسانه ولی این شرکت خودرو سازان راین بی درو پیکره و هر نمایندگی هر سازی دلش می خواد می زنه و هر قیمتی دوست داره میده.واقعا" انگار این شرکت در و پیکر نداره.

اینجانب
15 August 2008, 07:11 AM
قیمت 24 میلیون نمایندگی، تحویل 45 روزه است.
قیمت 26 میلیون، مربوط به نمایشگاه و تحویل آنی است.

meslehichkas
15 August 2008, 08:07 PM
دلیل این همه تفاوت قیمت چیه؟
چرا نمایندگی مرکزی در تهران آوانته دنده معمولی را 24 میلیون میده ولی نمایندگی ها در سراسر کشور هر کدومشون یه قیمتی از خودشون میدن.من همون خرداد ماه که پیگیر کار ماشین خودم بودم نمایندگی سلامتیان می گفت 5/25 و نمایندگی امامی در نجف آباد 600/24 .
آخه این همه تفاوت قیمت در این شرکت خودرو سازان راین برای چیه؟
نمایندگی های ایران خودرو و سایپا در کل ایران قیمت ماشیناشون کاملا" یکسانه ولی این شرکت خودرو سازان راین بی درو پیکره و هر نمایندگی هر سازی دلش می خواد می زنه و هر قیمتی دوست داره میده.واقعا" انگار این شرکت در و پیکر نداره.

دوست عزیز لطفا شماره ی تلفن و آدرس سایت نمایندگی مرکزی رو در صورت امکان بفرمائید.

rivaldo
15 August 2008, 11:47 PM
دوست عزیز لطفا شماره ی تلفن و آدرس سایت نمایندگی مرکزی رو در صورت امکان بفرمائید.

دوست عزیز من منظورم نمایندگی مرکزی شرکت پرستوی آبی واقع در خیابان مطهری مقابل دریای نور بود.سایتش را من نمی دونم که آیا سایت هم داره یا نه ولی شماره تلفنش اینه:5-88302802-021
من یه سوالی از شما دارم:
شما که در تهران هستی واقعا" آدرس و شماره تلفن نمایندگی مرکزی(دفتر فروش) شرکت پرستوی آبی را نمی دونستی؟
من از بس از اصفهان زنگ زدم تهران و پیگیر کار آوانتم بودم شماره را حفظ شدم یه بار هم اومدم تهران رفتم خیابان مطهری 3سوته آدرس را پیدا کردم.

meslehichkas
16 August 2008, 03:28 PM
دوست عزیز من منظورم نمایندگی مرکزی شرکت پرستوی آبی واقع در خیابان مطهری مقابل دریای نور بود.سایتش را من نمی دونم که آیا سایت هم داره یا نه ولی شماره تلفنش اینه:5-88302802-021
من یه سوالی از شما دارم:
شما که در تهران هستی واقعا" آدرس و شماره تلفن نمایندگی مرکزی(دفتر فروش) شرکت پرستوی آبی را نمی دونستی؟
من از بس از اصفهان زنگ زدم تهران و پیگیر کار آوانتم بودم شماره را حفظ شدم یه بار هم اومدم تهران رفتم خیابان مطهری 3سوته آدرس را پیدا کردم.

با اونجا تماس داشتم اما نمیدونستم منظور شما هم همونجاست.
ممنون از لطفتون.

با این شرکت تماس گرفتم گفت که پیش فروش برای آوانته ندارن، دوستان در این مورد اطلاعی دارن؟

rivaldo
16 August 2008, 11:16 PM
من خودم فکر کنم به خاطر اینکه تعداد زیادی از مشتریانی که پارسال ثبت نام کردن و همین طور کسانی که اوایل تیر ماه خرید تحویل فوری 45 روزه ثبت نام کردن را هنوز تحویل ندادن را می خوان اول تحویل بدن و بعد که سرشون خلوت تر شد دوباره شرایط پیش فروش بذارن.
البته همون طور که گفتم رئیس شرکت به من قول اومدن دعوتنامه در اوایل شهریور و تحویل ماشین را در اوایل مهر داده.
حالا دیگه بستگی به این داره که آیا به قولشون عمل می کنند یا نه.از من که تا امروز 3 ماه تاخیر داشته.
همون روزی هم که رفتم نمایندگی و ثبت نام کردم مدیر نمایندگی به من گفت این شرکت پرستوی آبی تو تحویل خیلی بد قوله و به احتمال زیاد نزدیک 4 ماه با تاخیر بهت تحویل می دن.
حالا من خودم منتظرم ببینم آیا اوایل شهریور برام دعوتنامه میاد یا نه.

اینجانب
17 August 2008, 06:12 AM
از دوستان کسی اطلاع داره که در حال حاضر در نمایندگی مرکز فروش 45 روزه 24 میلیونی وجود داره یا نه؟
باتشکر

meslehichkas
17 August 2008, 11:03 AM
من خودم فکر کنم به خاطر اینکه تعداد زیادی از مشتریانی که پارسال ثبت نام کردن و همین طور کسانی که اوایل تیر ماه خرید تحویل فوری 45 روزه ثبت نام کردن را هنوز تحویل ندادن را می خوان اول تحویل بدن و بعد که سرشون خلوت تر شد دوباره شرایط پیش فروش بذارن.
البته همون طور که گفتم رئیس شرکت به من قول اومدن دعوتنامه در اوایل شهریور و تحویل ماشین را در اوایل مهر داده.
حالا دیگه بستگی به این داره که آیا به قولشون عمل می کنند یا نه.از من که تا امروز 3 ماه تاخیر داشته.
همون روزی هم که رفتم نمایندگی و ثبت نام کردم مدیر نمایندگی به من گفت این شرکت پرستوی آبی تو تحویل خیلی بد قوله و به احتمال زیاد نزدیک 4 ماه با تاخیر بهت تحویل می دن.
حالا من خودم منتظرم ببینم آیا اوایل شهریور برام دعوتنامه میاد یا نه.

بابت این دیر کرد یا به قول شما بدقولی غرامتی پرداخت نمی کنند؟

rivaldo
17 August 2008, 12:40 PM
بابت این دیر کرد یا به قول شما بدقولی غرامتی پرداخت نمی کنند؟

همون روز اول ثبت نام مدیر نمایندگی به من گفت بابت هر ماه تاخیر سود تاخیر را محاسبه و از قیمتی که قراره شما زمان تحویل(خرداد) ماشین را تحویل بگیرید کم می کنند و سود تاخیر در دعوتنامه ای که میاد محاسبه می شه.
منم خودم درست نمی دونم با چه درصدی حساب می کنند؟
فکر کنم تا امروز که سه ماه تاخیر داشته نزدیک به 600000 تومان سود تاخیر بهم تعلق بگیره :icon_ques

meslehichkas
17 August 2008, 11:38 PM
به نظر من که حق مشتری خیلی ضایع میشه با این اوضاع

azma
18 August 2008, 12:00 PM
يك سئوال : اگر توليد زمان بر است و قطعات ندارند ،چرا هر لحظه كه اراده كنيد مي توانيد از نمايندگي ها آوانته را فوري خريداري كنيد ؟ پس حق و حقوق آنان كه ثبت نام كرده اند چه مي شود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_cry:

rivaldo
18 August 2008, 03:45 PM
يك سئوال : اگر توليد زمان بر است و قطعات ندارند ،چرا هر لحظه كه اراده كنيد مي توانيد از نمايندگي ها آوانته را فوري خريداري كنيد ؟ پس حق و حقوق آنان كه ثبت نام كرده اند چه مي شود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_cry:

شما کی ثبت نام کردی و کی قرار بوده تحویل بگیری؟

rivaldo
18 August 2008, 06:42 PM

ببین دوست عزیز من خودم هم که خرداد زمان تحویلم بود و دیدم تا آخر خرداد خبری نشد اوایل تیر ماه رفتم نمایندگی امامی واقع در نجف آباد یه سری اونجا بزنم که دیدم 2 تا آوانته داره.منم بهش گفتم شرایط فروشتون چه جوریه در جوابم گفت ما فعلا" همین 2 تا آوانته نقره ای را که می بینی داریم که 25200000 می گفت اگه همین الآن پول را واریز کنی ماشین را تحویل می گیری.ولی البته یه نوع تحویل فوری دیگه هم داشت که می گفت 45 روزه 24600000 در میاد.الآن تو همین تاپیک من خودم کسانی را می شناسم که اوایل تیر ماه تحویل فوری 45 روزه 24000000 ریختن و هنوز تحویل نگرفتند که دو نفری که من اینجا باهاشون آشنا شدم Behrooz_s و HamedAvante بودن.این تفاوت قیمت بین 24600000 و 24000000 را هم که می بینی هست همون طور که گفتم هر نمایندگی هر قیمتی بخواد میگه که نشان از مدیریت ضعیف شرکت پرستوی آبی هستش.من خودم 14 آبان 86 ثبت نام کردم و دو ماه بعد که رفتم ودیعه دوم را پرداخت کنم مدیر نمایندگی به من گفت ما دیگه آوانته ثبت نام نمی کنیم و شما تا امروز آخرین ثبت نامی ما بودی.
از دوستان کسی بوده که بیشتر از 4 ماه تاخیر بهش خورده باشه؟
از من تا امروز 3 ماه تاخیر داشته که از زمان ثبت نام تا امروز روی هم رفته نزدیک 9 ماه و نیمه که منتظرم.

azma
19 August 2008, 09:58 AM
شما کی ثبت نام کردی و کی قرار بوده تحویل بگیری؟
من اول مي خواستم ثبت نام كنم بعد در تالارهاي پارسي خواندم و از افرادي كه ثبت نام كرده بودند اوصاف تحويل طولاني و با تاخير را خواندم و شنيدم و چون اعصاب و حوصله آين كار ( و صبر ايوب ) نداشتم با پرداخت 5/27 يك دستگاه اتوماتيك را فوري از نمايندگي تحويل گرفتم و وقتي براي شماره گذاري به دفتر مركزي در جاده كرج رفتم ديدم كه گوش تا گوش آواته و ورنا در پاركينگ پارك است و آنوقت است كه به حال آن بندگان خدايي كه ثبت نام مي كنند و علاوه بر واريز پول بيش از يكسال صبر مي كنند افسوس خوردم :icon_twis

parsa s
19 August 2008, 11:50 AM
سلام
اگه میشه آخرین شرایط پیش فروش آوانته رو بزارید سخت بدنبال آوانته هستم و اونقدر پول نقد ندارم که بتونم نقدی بخرم
با تشکر

rivaldo
19 August 2008, 03:49 PM
من اول مي خواستم ثبت نام كنم بعد در تالارهاي پارسي خواندم و از افرادي كه ثبت نام كرده بودند اوصاف تحويل طولاني و با تاخير را خواندم و شنيدم و چون اعصاب و حوصله آين كار ( و صبر ايوب ) نداشتم با پرداخت 5/27 يك دستگاه اتوماتيك را فوري از نمايندگي تحويل گرفتم و وقتي براي شماره گذاري به دفتر مركزي در جاده كرج رفتم ديدم كه گوش تا گوش آواته و ورنا در پاركينگ پارك است و آنوقت است كه به حال آن بندگان خدايي كه ثبت نام مي كنند و علاوه بر واريز پول بيش از يكسال صبر مي كنند افسوس خوردم :icon_twis

می شه بگید کی و در چه ماهی ماشینتون را بردین برای شماره گذاری که آوانته های پارک شده را اونجا دیدید؟
شما می گی ماشین را بردی دفتر مرکزی در جاده کرج.دفتر مرکزی شرکت پرستوی آبی تهران و خیابان مطهریه که:icon_ques
این دفتر مرکزی که شما می گی در جاده کرجه پارکینگ ماشین های کرمان خودرو هستش؟
خوب اگه این جور که شما می گی این قدر ماشین اونجا پارک شده و موجودی هم دارند چرا تحویل نمی دن و این قدر مردم را اذیت می کنند؟

azma
20 August 2008, 11:42 AM
می شه بگید کی و در چه ماهی ماشینتون را بردین برای شماره گذاری که آوانته های پارک شده را اونجا دیدید؟
شما می گی ماشین را بردی دفتر مرکزی در جاده کرج.دفتر مرکزی شرکت پرستوی آبی تهران و خیابان مطهریه که:icon_ques
این دفتر مرکزی که شما می گی در جاده کرجه پارکینگ ماشین های کرمان خودرو هستش؟
خوب اگه این جور که شما می گی این قدر ماشین اونجا پارک شده و موجودی هم دارند چرا تحویل نمی دن و این قدر مردم را اذیت می کنند؟
بهمن پارسال ، همان پاركينگ ولي ساختمان اداري و محل پذيرايي هم دارند ،ظاهرا به اسم ليزينگي ماشينها را نقد به قيمت بالاتر مي فروشند .سئوال من هم همان است كه چرا براي سود بيشتر مردم را اذيت مي كنند ؟ هم پولشان را مي گيرند و هم حرصشان مي دهند .:icon_cry::icon_twis

rivaldo
20 August 2008, 12:04 PM
به هر حال من از روزی که تو این سایت عضو شدم اینجا با کسانی آشنا شدم که یه جورایی مثل من ماشینشون تاخیر خورده و یه نقطه مشترکی که بین هممون دیدم این بود که این شرکت پرستوی آبی قول اومدن دعوتنامه و تحویل ماشین ها را در شهریور به همه تاخیر خورده ها داده که حالا باید دید چی می شه.

meslehichkas
20 August 2008, 03:44 PM
ثبت نام سه مرحله ای آوانته

[Only registered and activated users can see links]

rivaldo
20 August 2008, 06:01 PM
ثبت نام سه مرحله ای آوانته

[Only registered and activated users can see links]

دوست عزیز این شرکت پرستوی آبی نزدیک به 2 ساله که اصلا" سایتش را آپ نکرده([Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])) و مثل اینکه اصلا" امروز که من رفتم تو این سایت سایتش قابل دسترس نیست و خرابه.
و این لینکی هم که شما گذاشتی خرابه.
آپ کردن سایتشون هم مثله تحویلاشون تاخیر داره:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_ lol:

دوست عزیز meslehichkas ([Only registered and activated users can see links]) دیروز این لینک ثبت نام که شما گذاشته بودی کار نمی داد و خراب بود ولی من دوباره امروز که مراجعه کردم دیدم درست شده و کار میده.
البته همون طور که گفتم این لینک ثبت نام سه مرحله ای آوانته مربوط به دو سال پیش هستش مثل اینکه تا اواخر دی 86 هیچ نمایندگی دیگه آوانته ثبت نام و پیش فروش نکرده و فروش فروری داشته.
در استان اصفهان هم من از هر سه نمایندگی که پرسیدم گفتند ثبت نام دیگه نمی کنند و فروش فوری دارند.
حالا من شهر های دیگه را نمی دونم که آیا ثبت نام آوانته دارند یا نه:icon_ques
دوستانی که می خواند ثبت نام کنند و آدرس و شماره تلفن های نمایندگی های خودرو سازان راین را در شهر یا استان خود نمی دونند می تونند به [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنند و در این سایت به قسمت آدرس نمایندگی های مجاز مراجعه کنند که هم آدرس را نوشته و هم شماره تلفن نمایندگی و می تونند با نمایندگی تماس و از جدید ترین شرایط ثبت نام آوانته مطلع بشوند.

meslehichkas
22 August 2008, 04:47 PM
دوست عزیز meslehichkas ([Only registered and activated users can see links]) دیروز این لینک ثبت نام که شما گذاشته بودی کار نمی داد و خراب بود ولی من دوباره امروز که مراجعه کردم دیدم درست شده و کار میده.
البته همون طور که گفتم این لینک ثبت نام سه مرحله ای آوانته مربوط به دو سال پیش هستش مثل اینکه تا اواخر دی 86 هیچ نمایندگی دیگه آوانته ثبت نام و پیش فروش نکرده و فروش فروری داشته.
در استان اصفهان هم من از هر سه نمایندگی که پرسیدم گفتند ثبت نام دیگه نمی کنند و فروش فوری دارند.
حالا من شهر های دیگه را نمی دونم که آیا ثبت نام آوانته دارند یا نه:icon_ques
دوستانی که می خواند ثبت نام کنند و آدرس و شماره تلفن های نمایندگی های خودرو سازان راین را در شهر یا استان خود نمی دونند می تونند به [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنند و در این سایت به قسمت آدرس نمایندگی های مجاز مراجعه کنند که هم آدرس را نوشته و هم شماره تلفن نمایندگی و می تونند با نمایندگی تماس و از جدید ترین شرایط ثبت نام آوانته مطلع بشوند.

خدای بزرگ!!!
هیچ تاریخی اونجا وجود نداشت، برای من هم عجیب بود.
ممنون که به موقع اطلاع رسانی کردی.

rivaldo
22 August 2008, 10:50 PM
خدای بزرگ!!!
هیچ تاریخی اونجا وجود نداشت، برای من هم عجیب بود.
ممنون که به موقع اطلاع رسانی کردی.

شما هم قصد خرید آوانته داری؟
فروش فوری می خوای بخری یا ثبت نامی؟
البته اگر شرایط جدید برای ثبت نام بذارند و یا بخواند به همون روش 3 مرحله ای قبل دوباره پیش فروش بذارند من توصیه می کنم کسانی که می خواند ثبت نام کنند باید صبر ایوب و تحمل زیاد داشته باشندچون این شرکت خورو سازان راین(پرستوی آبی) بد قول ترین شرکتی در تحویل ماشین هست که من تا به حال دیدم.

meslehichkas
22 August 2008, 11:20 PM
شما هم قصد خرید آوانته داری؟
فروش فوری می خوای بخری یا ثبت نامی؟
البته اگر شرایط جدید برای ثبت نام بذارند و یا بخواند به همون روش 3 مرحله ای قبل دوباره پیش فروش بذارند من توصیه می کنم کسانی که می خواند ثبت نام کنند باید صبر ایوب و تحمل زیاد داشته باشندچون این شرکت خورو سازان راین(پرستوی آبی) بد قول ترین شرکتی در تحویل ماشین هست که من تا به حال دیدم.

بله من هم قصد دارم، منتها اگر ثبت نامی وجود داشته باشه.

HamedAvante
23 August 2008, 08:42 AM
دوستان بالا خره من آوانته ثبت نام تیر ماه تحویل 45 روزه را تحویل گرفتم برای اطلاع دوستان:
1-باتری خارجی خشک(بدون آب باتری)روی آن بود با کیفیت خوب
2- پخش doble line با usb
3-لاستیک یزد تایر که هم خودم تست کردم هم از لاستیک فروش وارد سوال کردم نرم و بی صدا بوده نیازی به تعویض با خارجی ندارد
4-جهت ثبت نام وقیمت هاتنها جایی که اطلاع صحیح و به روز دارد خود پرستوی آبی است ودر صورت خرید از نمایندگی ها حتما قبلا با پرستوی آبی چک کنید

rivaldo
23 August 2008, 02:03 PM
دوستان بالا خره من آوانته ثبت نام تیر ماه تحویل 45 روزه را تحویل گرفتم

دوست عزیز امروز تحویل گرفتی؟
می شه بگی با چند روز تاخیر تحویل گرفتی؟

meslehichkas
23 August 2008, 10:44 PM
قیمت تمام شده ی خودروتون چقدر هست؟

HamedAvante
24 August 2008, 09:16 AM
هفته پیش وسر موعد تحویل گرفتم
قیمت تمام شده 24 میلیون(دنده ای)

rivaldo
24 August 2008, 02:37 PM
واقعا" این اطلاع رسانی دوستان باعث شده که من خیلی چیز ها را درباره این شرکت پرستوی آبی بفهمم.
من اول به این نکته پی بردم که اگر نمایندگی ای در نمایشگاهش آوانته داشته باشه و مشتری هم دست به نقد باشه به هر قیمتی که نمایندگی بخواد اون آوانته را می فروشه.چون طبق گفته های دوستان و به خصوص azma عزیز این آوانته هایی که نمایندگی ها در نمایشگاهشون دارند و از همون قسمت لیزینگ کرمان خودرو با قیمت بالاتر خریدن می خواند با قمیت بالاتر تری بفروشند تا یه سودی هم بکنند.
ولی الآن قیمت اصلی که خود دفتر مرکزی شرکت پرستوی آبی میده 24 میلیون(دنده ای) هستش که ارزان ترین قیمت تحویل فوری هستش ولی تحویل 45 روزه.
طبق گفته HamedAvante ([Only registered and activated users can see links]) عزیز که 24 میلیون تحویل فوری هفته پیش از دفتر مرکزی شرکت پرستوی آبی سر موعد تحویل گرفته پس مشخص می شه هنوزم که هنوزه آوانته موجودی دارند(البته منظورم خود کارخانه کرمان خودرو هستش).
و ته حرف من و نتیجه گیری من از این گفته ها اینه که واقعا" کسانی که ثبت نام کردند و ماه ها صبر کردند چرا باید تحویل ماشینشون تاخیر بخوره و گناهشون چیه و چرا باید این همه اذیت بشند تا ماشینشون را تحویل بگیرند؟
:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:

rivaldo
25 August 2008, 02:58 PM
من امروز با دفتر مرکزی شرکت پرستوی آبی تماس گرفتم.
گفتم شما به من گفتید که شهریور دعوتنامه میاد.می خواستم بدونم دعوتنامه من بالاخره کی میاد؟
در جوابم دوباره همون حرفی که یک ماه پیش زده بود را گفت:ما تا فروردین 87 دیگه تحویل نداشتیم و دعوتنامه شما هم اواخر شهریور یا اوایل مهر میاد.
من واقعا" گیج شدم:icon_twisمگه تحویل فوری ها و ثبت نامی ها هردوش مربوط به این شرکت پرستوی آبی نمی شه پس چرا می گن تا فروردین که آخرین تحویلشون بوده دیگه تحویل نداشتند؟
من اینجا با کسانی آشنا شدم که ثبت نام هم کرده بودند و تاخیر هم خورده بودن ولی تیر ماه هم تحویل گرفتند.
کسانی هم که مثل آقا حامد همون تیر ماه تحویل 45 روزه ثبت نام کردند هفته پیش تحویل گرفتند هم هستند.
پس چرا می گن تا فروردین دیگه تحویل نداشتند؟

Behrooz_S
31 August 2008, 07:42 AM
با سلام
من هم هفته پیش خودرو را حتی 3 روز زودتر تحویل گرفتم (خرید نقدی تحویل 45 روزه):icon_cool
همانطور که دوستمان گفت باطری خشک خوبی روش بود با لاستیکهای یزد. اما بجای CD پخش با مارک هیوندای داره ولی USB نداره. گفتند تو سرویس 1000 کیلومتر عوضش می کنند.

chormang
18 September 2008, 03:26 AM
قیمت میخوام....آوانته 87....10000 کیلومتر کارکزد.......سفید....لاکاغذی....دنده ای....

parsa s
22 September 2008, 11:47 AM
دوستان یه قیمت هم به من بدین
آوانته 86 ... 20000 کیلومتر کارکرد..... سفید ...... اتومات

*علی*
22 September 2008, 09:37 PM
دوستان با 23میلیون تومان اوانته برای خرید سراغ دارید ؟؟ ( چه مدلی با چه مقدار کارکرد )

parsa s
25 September 2008, 12:00 PM
فک می کنم با توجه به اینکه سهمیه جدید برای آوانته هم در نظر گرفته شده قیمتش کمی بالاتر بره
درسته ؟؟؟!!!

htaleghani
27 September 2008, 04:39 PM
بنده خريدار آوانته هستم اگر كسي برا فروش داره من هستم

peymantip
28 September 2008, 09:31 AM

دوست عزیز

من یک فقره حواله آوانته اتوماتیک دارم که در بدبینانه ترین شرایط تا دو هفته دیگه براش دعوتنامه میاد

یک سال بیمه داره و سود 16 درصد در سال / من این حواله رو به قیمت مقطوع 900/16 میفروشم

که البته زمان تحویل هم رقمی بین 10 تا 11 باید به شرکت پرداخت کنید .

اگر شما مصرف کننده هستید به نظرم این میتونه مورد خوبی باشه

arzhang7583
28 September 2008, 11:41 PM
با سلام -من یه آونته 87 برج 3 دارم سفیده خیلی تمیزه فقط یه خط کوچیک
روی درب شاگرد داره حدود 10 سانت حدود 6000 تا کارکرد داره ؛ اگه کسی از دوستان خواست فروشنده ام.

parsa s
29 September 2008, 08:43 AM
اولا اتوماته یا دستی ؟
ثانیا قیمت پیشنهادیتون چنده ؟؟

arzhang7583
29 September 2008, 02:55 PM
اولا اتوماته یا دستی ؟
ثانیا قیمت پیشنهادیتون چنده ؟؟
گریبکس دنده ای 25 تومان

rivaldo
30 September 2008, 03:17 PM
بالاخره پس از کش و قوس های زیاد دو هفته پیش دعوتنامه من اومد و من تکمیل وجه کردم.
نمایندگی هم به من گفت شما می تونی دو تا رنگ به ترتیب اولویت انتخاب کنی که هر کدوم موجودی داشتند برات بفرستند.منم سفید و خاکستری را انتخاب کردم.
بعدش که از نمایندگی رفتم خودم زنگ زدم به شرکت پرستوی آبی و گفتم رنگ های موجودیتون الآن چیه که در جوابم گفت مشکی و خاکستری فقط الآن موجودی داریم و سفید و نقره ای الآن نداریم.
البته تا دو هفته پیش نقره ای موجودی داشتند ولی بعد دو هفته تموم کردند.
موعد تحویل را هم گفتند نیمه اول آبان.
یه سوالی که از دوستان دارم اینه که آیا روی ماشین اشانتیونی به عنوان هدیه می دن یا نه؟
چون نمایندگی به من گفت قبلا" می دادن و تازگی را نمی دونم.
می خوام بدونم دوستانی که قبلا" آوانته خریدن هدیه ای که روی ماشین بهشون دادن چی بوده؟

meslehichkas
1 October 2008, 02:54 AM
به نظر من بهترین هدیه اینه که خودرو رو سر موعد تحویل بدن

Saloomeh
4 October 2008, 06:51 PM

يكي از آشناهاي ما يك آوانته نيمه دوم تيرماه 87 داره ،
5000 تا كار كرده . خيلي تميزه بدون يك ذره خط و خش
مي گفت مي خواد بفروشه
اگه مي خواي برات بپرسم

rivaldo
10 October 2008, 03:06 AM
شرایط جدید فروش هیوندای آوانته نمایندگی اصفهان(سلامتیان):
1-فروش فوری:
1-آوانته دنده معمولی 26000000 تومان تحویل 15 روزه
2-آوانته دنده اتوماتیک 29000000 تومان تحویل 15 روزه

2-شرایط پیش فروش مدل 88:
1-آوانته دنده معمولی:قیمت خودرو:24000000 تومان-پیش پرداخت 15000000 تومان-تکمیل وجه 8000000 تومان-زمان تحویل اسفند 87 به بعد
2-آوانته دنده اتوماتیک:قیمت خودرو:26000000 تومان-پیش پرداخت 18000000 تومان-تکمیل وجه 8000000 تومان-زمان تحویل اسفند 87 به بعد