View Full Version : راهنمایی در مورد خرید هود و کابینت
aminkhan2008
11 July 2008, 10:48 AM
اول ازهمه پیشنهاد من به شما که میخواین کابینت برای استفاده خودتون سفارش بدین ،اصلا به سراغ کابینت MDF نرین که بدرد نمیخوره،چون من خودم بعد از کلی پرس وجو از کابینت سازها اکثرشون بهم گفتن طول عمر ام دی اف کمتر از فلز هست و اگر ام دی اف درز داشته باشه سریع زنگ میزنه و ام دی اف فقط برای بساز و بندازی و کلاس گذاشتن خوبه
برای روی کابینت هیچی بهتر از سنگ نیست و فرمیکا و ام دی اف و باقی علکی هست
برای خرید هود همه که میدونن ولی هودهای شومینه ای که چند سال هست اومده و خرید اون به صرفه تر هست
چون هم دیگه پول علکی برای ساخت کابینت بالای هود نمیدید و هود شومینه ای دیگه نیاز به تعویض فیلتر نداره و اشپزخانه شیک میشه
فقط هر چند وقت یکبار فیلترش را تمیز باید کرد .قیمتش هم مناسبه رنگی حدود 95 تومن و استیل 130 تومن
البته شیشه ای ها گرون هست180 تومن به بالا
مارکهای ایتالیایی هم گرونه
HOJATSHABANI
11 July 2008, 11:40 AM
دوست عزیز نظر شما در مورد کابینت ام دی اف قطعا روی ام دی اف بوده در غیر اینصورت ام دی اف اقتصادی ترین و مناسبترین جنسه
با توجه به پیشرفت در دهه خیر همه از ام دی اف و در صورت استفاده کوتاه مدت از لترون استفاده میکنند .
aminkhan2008
11 July 2008, 12:39 PM
من متوجه منظورتون نشدم
ولی در کل برای کابینت پیشنهاد خود سازنده کابینت اول ساخت کابینت فلز ،بعد کابینت بدنه فلز با درب ام دی اف،در اخر تمام ام دی اف هست
Glimpser
11 July 2008, 01:42 PM
اینکه داری میگی دقیقا برعکسه و فقط از نظر قیمت درسته چون mdf از همه گرونتره بعدش هم معمولا بدنه زیر سینک را با mdf درست میکنند که مقاومتش دربرابر آب بیشتره و بقیه را با لترون برای درب mdf از همه مقاومتره ولی مدل های زیباتری هم هست که اسمش یادم نمیاد ولی از نظر مقاومت در برابر خراب شدن به اندازه mdf نیست و ضمنا گرانتر هم هستند . از همه مهمتر نگفته این آشپز خانه در کدام شرایط جغرافیایی است هوای مرطوب یا هوای خشک ؟؟؟؟
سنگ روی کابینت هم بستگی به جنس سنگش داره که فقط در موارد خیلی مرغوب از صفحه های mdf بهتره " جنس رویه صفحه را مشخص نکردی ، mdf متریال داخل صفحه است " بعدش میدونی حمل کردن سنگ برای مثلا یک کانتر5 متری اگر بخواهی سنگ یک تکه بذاری چقدر هزینه داره و خود اون سنگ قیمتش چنده و تا نصب بشه چند بار میشکنه و .... تازه اگر سنگ گرانیت بدون رگه و... نباشه به مرور زمان بخاطر مواد تمیز کننده رویه اش خورده میشود و دیگه شفاف نیست و رگه ها هم خالی میشوند .حالا خودت قیمت را حساب کن .....
پسر خوب هود شومینه ای !!!! احتیاج داره که شما پشت و ... را از قبل کاشی کرده باشی " متری خدا تومن " ضمنا اینطوری یک کابینت را هم در فضای آشپز خانه از دست میدی ....... قیمتش هم که ...... حالا شما چطوری بدون در نظر گرفتن مقدار فضا وطرح و دکور آشپز خانه یکهویی این حکم کلی را صادر کردید ؟
ضمنا فاکتور مهم برای هود جدا از ظاهرش بی صدا بودن هنگام کار و قدرت کشش بالا است
اوج اطلاعات شما در زنگ زدن mdf خلاصه شده که از لطف شما سپاسگذاریم
aminkhan2008
12 July 2008, 07:00 AM
پس دلیلش چی هست که من هر چی کابینت ساز دیدم بهم گفتن اگه کوچکترین خراشی رو کابینت ام دی اف بیفته و آب بهش برسه دیگه پوسیده میشه
ثانیا مگه ام دی اف چیزی غیر از مقوای فشرده هست
تازه من از چند تا نجار هم پرسیدم بهم گفتن اصلا ارزش نداره کابینت را ام دی اف کرد به دلیل استفاده از آب در آشپزخانه
مگه شما پشت کابینتهاتون را کاشی نمیکنین که میگین پشت هود شومینه ای را باید کاشی کرد
ثانیا قسمت بالای هود عادی در کابینت لوله هوا کش هود رد میشه که یک قسمت از فضای کابینت بالای هود را از بین میبرد.
پس در کل هود شومینه ای هم قشگنتره هم به صرفه تر.
HOJATSHABANI
12 July 2008, 07:18 AM
پس دلیلش چی هست که من هر چی کابینت ساز دیدم بهم گفتن اگه کوچکترین خراشی رو کابینت ام دی اف بیفته و آب بهش برسه دیگه پوسیده میشه
تازه من از چند تا نجار هم پرسیدم بهم گفتن اصلا ارزش نداره کابینت را ام دی اف کرد به دلیل استفاده از آب در آشپزخانه
مگه شما پشت کابینتهاتون را کاشی نمیکنین که میگین پشت هود شومینه ای را باید کاشی کرد
ثانیا قسمت بالای هود عادی در کابینت لوله هوا کش هود رد میشه که یک قسمت از فضای کابینت بالای هود را از بین میبرد.
ببینید اگه اب به داخل ام دی اف ورود کنه چون مقوای فشرده هست باد میکنه
اما نه به همین سادگی و سرعت
و اینکه برتری ام دی اف به جنس روکشش هست
این روکش انقدر مقاومت در برابر خش و ضربه داره که بلایی سرش نیاد
رنگ فلز هم اگه خش روش بیافته روی فلز پوسیدگی بوجود میاد
با احترام / حجت
aminkhan2008
12 July 2008, 09:49 AM
از لحاظ قیمت چی
ام دی اف ارزانترینش متری 170 تومن و گرانترین 250 تا 300 تومن هست
درحالیکه فلز متری 110 تومن هست
ولی من با پرس وجو به این نتیجه رسیدم
حرفی هست که همه کابینت سازان چه فلز ساز چه ام دی اف ساز میزدند:
کابینت فلز بهتر از ام دی اف هست و روی کابینت هیچی بهتر از سنگ نیست
amahdavi2004
12 July 2008, 09:04 PM
من خودم اخيرا دكور آشپزخانه ام را تغيير داده ام و قبل از انجام اين كار تحقيق بسيار زيادي انجام دادم و نتيجه تحقيقاتم را در اختيار شما مي گذارم:
[/quote]MDF چیست؟
(Medium Dencity Fibernation) مخفف MDF است.
MDF فیبر با چگالی متوسط است که بصورت فشرده از ضایعات چوب تهیه می گردد و از مقاومت زیادی در مقابل رطوبت برخوردار است. MDFهمواره به عنوان مغز و درون کار در صنعت چوب مورد استفاده قرار می گیرد. آنچه MDF را زیبا می سازد پوشش روی آن است که بسته به نوع کارمتفاوت می باشد. از معروفترین روکشهای MDF می توان PVC ، VINILIUM، HPL وفرمیکا را نام برد. لازم به ذ کر است فرمیکا بسته به نوع ضخامتش متفاوت می باشد. بنابراین هرچه از روکشهای ضخیمتر و مقاومتر در پوشش MDF استفاده شود جنس مرغوبتری بدست خواهد آمد.
MDF چیست:
MDF نوعی فیبر است که از خرده چوب بهم فشرده تحت فشار و حرارت به وجودمی آید.
اکنون در بیشتر موارد سازندگان کابینت از MDF به جای تخته سه لائی یا تخته های نئوپان استفاده می کنند.
دلائل استفاده:
چگال بودن MDF ، یعنی زیاد بودن ذرات چوب در واحد حجم آن، محکم و بدون گره بودن این نوع فیبر که به سوراخ کاری و سوهان کاری آن و ایجاد فرم های دلخواه کمک می کند.
سطح آن هموار است.
وجود ذرات بسیار ریز و نرم ، بافت غیر قابل تشخیصی دارد.
این نوع فیبر براحتی با چسب چوب به هم می چسبد،
سطح آن را می توان رنگ روغن یا رنگ پلاستیک زد و همچنین با لترون یا اچ پی ال یا ملامین روکش کرد.
نسبت به اب مقاومت بیشتری دارد.
و باز هم:
MDF از نئوپان مرغوب تر است. اين فيبر كه از خانواده چوب است، مقاومت بيشتري دارد.
كابينت هاي رايج در بازار از انواع بدنه و در فلزي، بدنه فلزي و در لتروني، بدنه فلزي و در MDF ، بدنه لترون و در MDF، بدنه MDF و در MDF، و در MDF و در پروفيل هستند.
لترون را شركتي آلماني در سال 1963 ميلادي در يك كارخانه صنعت و كاغذ و لاك اختراع كرد، در آن زمان طراحي لترون ماشيني بود و امروزه توسط دستگاه هاي تمام اتوماتيك توليد مي شود. اين نوع روكش توليدي بالغ بر 150 ميليون متر مربع در سال مي شودو بيشترين مقدار مصرف در روكش هاي صنايع چوبي در 5 قاره دنيا را داراست.
پس :
1 - MDF مقواي فشرده نيست (اين حرف از دهان برخي كابينت كارهاي بي سواد در مي آيد) و از نظر دوام و مقاومت بسيار متفاوت است.
2 - لترون نام روكشي است كه بر روي MDF يا نئوپان مي كشند، حواستان باشد نئوپان با روكش لترون را به جاي MDF به شما قالب نكنند با بررسي كه در بازار كردم 98% اجناسي مثل ميز و كمد كه عرضه مي شود نئوپان با روكش لترون است ولي فروشندگان در هنگام پرسش با پر رويي مي گويند MDF است. حتي برخي بساز و بفروشها كابينت نئوپاني را به جاي MDF معرفي مي كنند.
دفعه اولي كه من خواستم كابينت آشپزخانه را سفارش دهم با بررسي كه كردم فلزي را انتخاب كردم دليلش هم 1 - كمبود نقدينگي در ابتداي خريد منزل 2 - MDF تازه آمده بود و شناختي نسبت به آن نداشتم و همين حرف كابينت كار كه مقواي فشرده است مرا بد گمان كرد. 3 - پول كابينت بر عهده پيمانكار بود و او نيز در قرارداد فلزي را قيد كرده بود.
با همه اينها جنس كابينت و دربها را آهن سفيد سفارش دادم تا مقاوم باشد و كابينت كار كه مي خواست سفارش كل مجتمع را بگيرد استثنائا فقط مال مرا آهن سفيد ساخت.
رويه كابينت و ميز اپن را باز هم با توجه به توصيه كابينت كارها سنگ گرانيت انتخاب كردم چون دوامش بي نظير است.
اما پس از چند سال كه خواستم دكور منزل و عمدتا آشپزخانه را تغيير دهم MDF را انتخاب كردم به دلايل ذيل:
1 - كمبود نقدينگي بر طرف شده بود.
2 - انعطاف پذيري MDF در طراحي از فلز بسيار بيشتر است.
3 - زيبايي كار نسبت به فلز فوق العاده است و اين نكته با در نظر گرفتن اين كه امروزه در طراحي منازل، آشپزخانه ها اپن و در جوار سالن پذيرايي هستند و در واقع جزيي از پذيرايي هستند اهميت بسياري پيدا مي كند و بايد توجه هم كرد كه خانمها ساعات بسياري از عمرشان را در آشپزخانه مي گذرانند.
4 - با توجه به مطلب ذيل:
علي حياتي يكي از فروشندگان كابينت در خيابان سهروردي مي گويد: «الان در بازار ايران ورق فلزي مرغوب براي كابينت ارائه نمي شود. ورق فلز براي كابينت ورق 70 گالوانيزه است كه به علت گراني در كابينت مورد استفاده قرار نمي گيرد و به جاي آن ورق 60سنگين به كار گرفته مي شود كه از مقاومت كمتري برخوردار است».
مقاومت بيشتر كابينت فلزي بر MDF محل ترديد است زيرا با توجه به استفاده از ورق سياه نازك به جاي ورق سفيد ضخيم، پوسيدگي در اثر آب به سرعت ايجاد مي شود. حتي اگر مثل من از ورق سفيد استفاده كنيد بعلت نامرغوب بودن رنگ آميزي (حتي كوره اي و استاتيك) پس از مدتي رنگها در اثر آب و وايتكس و جرم گير و اسپري ديوار شوي اتك يا مي ريزند يا كدر و نا زيبا مي شوند و منظره زشتي را پديدار مي كنند (تجربه خودم) و شما مي مانيد و كابينتهايي كه شايد 100 سال دوام داشته باشند ولي قيافه شان غير قابل تحمل شده است و لا اقل اگر نبايد تعويض شوند بايد جايي را پيدا كنيد تا برايتان حاضر شوند كابينت را باز كنند و رنگ قبلي را بتراشند و رنگ آميزي مجدد كنند و دوباره نصب كنند و قيمت مناسبي هم پيشنهاد كنند (ما كه پيدا نكرديم)
اصولا دوام بالا هميشه مثبت نيست و بايد تناسبي بين دوام و زيبايي و هزينه و تنوع بر قرار كرد آيا شما حاضريد لباسهاي سربازي را بخاطر دوامشان نسبت به ساير اجناس در حالت عادي انتخاب كنيد؟
يكي از دوستانم كابينتهايش را از آلومينيوم ساخت تا يك عمر كار كند و نتيجه اين بود كه همسرش پرده اي جلوي آشپزخانه نصب كرده بود و هر گاه مهمان مي آمد آن را مي كشيد و تلاش مي كرد جلوي ورود خانمهاي كنجكاو را به آشپزخانه بگيرد.
4 - در مورد سنگ هم همين اشكال وجود دارد سنگي كه من براي ميز اپن دو و نيم متري از گرانيت سفارش دادم گرچه در برابر آب و حرارت و اسيد و خش مقاومت زيادي داشت ولي باز هم پس از مدتي جلاي اوليه را نداشت و كدر شد. آن قدر سنگين بود كه 6 - 5 گارگر ساختماني كمك كردند تا حمل و نصب شوند و شانس آوردم كه چند تكه نشد، قيمتش بسيار گران شد، بعدها كه خواستم تعويضش كنم براي خلاص شدن از جسدش عزا گرفته ام و هنوز كه هنوز است جنازه اش گوشه راهرو دهن كجي مي كند چون از بس سنگين و بي قواره است كسي آن را مجاني هم بر نمي دارد ببرد.
H P L:
فرميكا با اسم اختصاري HPL كه مخفف HIGH PRESSUS LAMINATE مي باشد يك كلمه اسپانيايي و معرف ورقه اي است مركب كه از چندين لايه ساخته شده از الياف (مثل كاغذ)آغشته به رزين هاي عمل كننده در گرما (گرما سخت)كه تحت تاثير حرارت و فشار 5 مگا پاسگال به هم چسبيده باشد. يك يا دو سطح فرميكامي تواند از ورقه هاي رينگي يا تزييني آغشته به رزين ملامين پوشيده شود .در ايران به توليد ورقه هاي فرميكاي ضد حرارت و رطوبت پرداخته مي شود و در حال حاضر از كشورهايي نظير هند، تركيه، سوريه،... نيز وارد مي شود. مواد اوليه معمولي جهت ساخت فرميكا يا HPL عبارتند از: كاغذ كرافتك، كاغذ دكورتيو ، رزين فنليك ، و رزين ملامين مي باشد.
خصوصيت روكش فرميكا :
مقاومت هاي رطوبتي :مقاوم در برابر آب و بخار بدون ترك خوردگي و ورقه ورقه شدن . جذب رطوبت در حال غوطه وري در آب كمتر از 6درصد و افزايش ضخامت ناشي از جذب آب آن كمتر از 10درصد مي باشد.
مقاومت حرارتي : تحمل دماي خشك و شوك حرارتي تا 180درجه سانتيگراد. مقاومت در برابر حرارت سيگار بدون باقي ماندن اثر آن . تغييرات ابعادي در دماي بالا كمتر از 3درصد مي باشد .
ساير مقاومت ها : به دليل استفاده از چسب رزين فنو ليك در توليد فرميكا در مقابل جريان الكتريسيته مقاوم بوده به دليل استفاده از جسب رزين ملامين در سطح لايه باعث مقاومت رويه در برابر اسيدهاي ضعيف شده است .
البته مهمترين ضعف آن مقاومت كمتر در برابر خش (نسبت به سنگ گرانيت) است ولي در عوض تنوع رنگ و انعطاف و سبكي خوبي دارد و ضمنا اخيرا چيز جديدتري آمده است كه الآن اسمش را فراموش كرده ام ولي انعطاف و دوام و زيبايي بيشتري نسبت به اچ پي ال دارد.
اما مي رسيم به مهمترين پارامتر كه هزينه و بودجه است:
اگر تازه خانه خريده ايد و بودجه تان محدود است و به سفارش MDF نمي رسد مي توانيد اين نكات را انجام دهيد تا بعدها بتوانيد با كمترين هزينه درب فلزي كابينتها را به mdf ارتقاء دهيد (كاشكي كسي قبلا به من گفته بود):
1 - لولاي دربها را از نوع گازور انتخاب كنيد.
2 - عمق كابينتهاي زميني را 50 يا 55 و ارتفاع كابينتهاي هوايي را حد اقل 70 در نظر بگيريد.
بعدها مي توانيد براحتي دربهاي فلزي موجود را برداشته و درب mdf بجايشان بگذاريد.
البته اگر باز هم اگر اصرار به فلزي بودن كابينتها داريد مي توانيد از ابتدا بدنه كابينتها را فلزي و دربها را mdf كنيد و هزينه را اين جوري پايين بياوريد و حتي اگر كابينتهاي زميني را mdf (براي استحكام) مي كنيد كابينتهاي هوايي را نئوپان با روكش لترون كنيد تا ارزانتر شود فقط مشكلتان انعطاف كمتر در طراحي و پيدا كردن كابينت كاري است كه سفارش را بپذيرد.
Glimpser
13 July 2008, 11:50 PM
دوست عزیز قسمت اول را که دوستان پاسخ گفتند فقط به این نکته اشاره میکنم که در بازار نئوپان با روکش لترون را اصطلاحا لترون میگویند.
بهتره برای صرفه جویی در هزینه فقط کابینت های مرتب با اب مثل زیر سینک ظرف شویی را با بدنه mdf سفارش بدهید . مگر اینکه در منطقه ای با رطوبت هوای خیلی بالا زندگی میکنید .
معمولا از mdf بیشتر برای درب کابینت استفاده میشود توضیحات کامل را amahdavi2004 عزیز نوشته
درباره کاشی هم معمولا قسمت هایی را که دیده نمیشود با کاشی معمولی به اصطلاح کاشی حمام یا سیمان میپوشانند نه کاشی متری 100 هزار تومان .
درباره ارزش فضای بالای هود بهتره متراژ کابینت ها را درنظر بگیری و با یک خانوم خانه دار صحبت کنی تا بهت توضیح بده چه ارزشی داره .
مشکل دیگر بدنه فلزی اینه که خوب با نماهای چوبی جفت و جور نمیشه
البته همه اینها بستگی به طرح و مقدار بودجه درنظر گرفته شده دارد
صدای هود را فراموش نکن صدای زیاد برابر است با استفاده نکردن و زود خراب شدن رنگ دیوار وسقف کل خانه .
HOJATSHABANI
14 July 2008, 07:27 AM
در مورد اینکه ام دی اف از مقوای فشرده نیست :
من با تولید کنندش صحبت کردم و گفتند اصلش مقواست
فکر میکنم کاملا خورد میشه
البته من یک سال زیر بارون گذاشتم 3 برابر شد
تو اطاق بارون نمیاد رطوبت تاثیر کمی میگذاره
aminkhan2008
14 July 2008, 12:50 PM
نوع ساخت ام دی اف هم مهمهه
اکثر ام دی اف سازها روی درب ام دی اف یک درزهایی ایجاد میکنند که همین درز با مرور زمان و نفوذ آب به آن درهای کابینت را خراب میکنند وام دی اف پوسته میکند.
اول مگه شما کجا هستی که میگی کاشی متری 100 هزارتومان
کاشی فوقش مارک تبریز و خزر ومریم یزد و..... که مارک گرون هست متری حداکثر 15 هزارتومان باشه ثانیا تو جایی که من دیدم بیشتر افراد آشپزخونه را کامل کاشی میکنند و سیمان کردن به جای کاشی هر چند بنا هم حرفه ای باشد ضایع کاری داره
اگه هم شما به هود آشنا باشید صدای هود بیشتر به نوع لوله خروجی بستگی داره
باید لوله قطر 10 سانتی را با 12 سانتی عوض کنید
ما خودمان هم هود معمولی بیمکث داریم هم همود شومینه ای کن
صدای هود شومینه ای به خاطر استفاده از لوله 12 سانتی کمتر از هود بیمکث معمولی هست
Glimpser
14 July 2008, 07:22 PM
درزهایی را که در دید نیست میشه با چسب آکواریوم پوشاند .
اگر هم به ساختمان هود وارد باشید متوجه میشود که چیزی به اسم بدنه و ارتعاش آن وجود داره و قسمتی داره که بهش میگن موتور !!!!!! و یک صداهایی داره !!!!!!و از همه مهمتر سیستم مکشی که براش طراحی شده در بعضی از انواع یک صدا هایی میدهد که آدم بیخیالش میشه !!!!! خصوصا اگر هود با قدرت مکش زیاد ابتیاع فرمایید که وقت سرخ کردن ماهی بوهای قشنگ در فضا پخش نشود . اختلاف یک هود ارزان با هود گران هم در همین موارده.
درباره کاشی هم بهتره ادم به محل و بودجه نگاه کن وگرنه از قیمتی که من گفتم گرانتر هم هست
قطر دهنه هود یکی از دلایله
فکر میکنم گفتنی ها گفته شده و ادامه بحث بیمورده
amahdavi2004
14 July 2008, 09:02 PM
اگر بحث به كل كل كردن و تلاش بيهوده براي اقناع ديگران نكشد و تنها براي در اختيار نهادن اطلاعات و تجربيات مفيد و علمي باشد بسيار جاي ادامه دارد.
aminkhan2008
15 July 2008, 08:14 AM
پس همونطور که خودتون گفتین صدای هود ربطی به شومینه ای بودن و معمولی بودن نداره
کسی هم که از هود خوشش نمیاد میتونه هود معمولی کار بگذاره
کسی هم که کاشی متری 100 هزار تومان برای اشپزخونه کار میکنه دیگه نمیاد پشت کابینتش را خراب کن کاشی متری 1000 تومان کار کنه
Glimpser
15 July 2008, 03:10 PM
پس همونطور که خودتون گفتین صدای هود ربطی به شومینه ای بودن و معمولی بودن نداره
کسی هم که از هود خوشش نمیاد میتونه هود معمولی کار بگذاره
کسی هم که کاشی متری 100 هزار تومان برای اشپزخونه کار میکنه دیگه نمیاد پشت کابینتش را خراب کن کاشی متری 1000 تومان کار کنه
بهتره از اول نوشته ها را مطالعه کنید تا متوجه بشوید جایی گفته نشده فقط هود شومینه ای !!!! صدا داره بلکه گفته شده دقت کنید هود صدا نداشته باشد.
کسی هم که از هود خوشش نمیاد میتونه اصلا هود نصب نکنه
درباره کاشی هم اگر گذرت به جایی افتاد که کاشی گران کار کرده بودند دقت کنی متوجه میشی که پشت کابینت را کاشی معمولی یا سیمان میکنند.
من متوجه نمیشم اگر قراره نظر گفته بشه و عقیده پرسیده بشه جریان این جواب های بی ربط چیه
پسر خوب اگر شما تا حالا یک بار این کار را انجام دادی من برای هر واحد که داره تمام میشه انجامش میدم کدوم منطقی میگه برای جایی که در دید نیست و هیچ وقت هم قرار نیست دیده بشه هزینه اضافه انجام بدیم با فرض کاشی ارزان همون متری 15000 تومان که از نظر شما آخرین کاشی بازاره هم با این روشی که اینجا بهت مجانی یاد دادم در هر آشپزخانه حداقل 200 هزار تومان صرفه جویی میشه که شما با این پول میتوانی کیفیت کاشی که در دید است را افزایش بدی
aminkhan2008
16 July 2008, 08:30 AM
دوست عزیز همانطور که خودتون گفتین سیمان کردن پشت کابینت بیشتر کار بساز بنداز ها است و برای اینکه ملت را گول بزنن روی اون را کابینت ام دی اف میزنن تا یک نما ی زیبا داشته باشد بعد اونو میندازن به ملت بیچاره
ولی در کل به نظر من که اصلا خوب نیست
من فقط از صحبتهای دوستان فهمیدم که دوام کابینت فلز خوبه ولی شیک نیست
در آینده یک نمونه براتون میذارم تا ببیند فلز هم چیز بدی نیست
aminkhan2008
19 July 2008, 07:18 AM
این هم نمونه کابینت فلزی
[Only registered and activated users can see links]
این هم عکس دیگه
[Only registered and activated users can see links]
اونجوری هم که گفتین فلز زشت هست بد نیست
بعلاوه من روش را از بهترین نوع گرانیت مال اشنویه متری 52 هزار تومن کار کردم
این جایی هم که میبینی گرد شده میخوام شیشه گرد بندازم موقعی که درست شد عکسشو نشونتون میدم
از باقی بچه هم میخوام هر نوع کابینتشون را نشون بدن
HOJATSHABANI
19 July 2008, 02:06 PM
........................
HOJATSHABANI
19 July 2008, 02:15 PM
.................
BABY_CITY
20 July 2008, 09:39 AM
کابینت اولی قشنگه
متری چند خریدی
صفحه روش چیه؟
aminkhan2008
25 August 2008, 10:59 AM
از دوستی که می گفت به ام دی اف وارد هست
درخواست دارم که به من بگن طرز تشخیص ام دی اف از لترون چیه و چجوری میشه فهمید که فلان چی لترون هست یا ام دی اف؟
amahdavi2004
26 August 2008, 12:11 AM
زير لايه لترون، نئوپان است و ام دي اف چيزي شبيه فيبر فشرده كلفت. به محلهاي اتصال يا لبه هاي پشت كار كه فاقد روكش لترون هستند نگاه كنيد؛ اگر پيدا نكرديد نوار روي لبه را با اتو داغ كنيد و بلند كنيد و زيرش را نگاه كنيد و مجددا با حرارت اتو سر جايشچسبانيد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.