View Full Version : یک SUB واسه این آمپ من معرفی کنید
soheilm
1 July 2008, 04:20 PM
سلام
دوستان من یک آمپ جی بی ال دارم که لینکشو گذاشتم یک ساب میخوام که خیلی بزرگ نباشه
و کوبش بده چه مدل بخرم؟؟؟
http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS60.4&Language=ENG&Country=AE&Region=EUROPE&cat=AMP&ser=CSS
mr.designer
2 July 2008, 12:21 AM
کلا این امپ رو میخواهی بدی به ساب ؟
یا فقط 2 کانالش ؟ اگر فقط 2 کانالش رو میخواهی بدی به ساب...کاملا بیخیال شو..
اما اگر کلش میخواهی بدی به ساب...یه ساب MTX 5512-44 بگیر...هر کویل بریج به 2 کانال-قیمت هم حدود 165 تومن.
mehrdadk-jam
2 July 2008, 12:27 PM
کلا این امپ رو میخواهی بدی به ساب ؟
یا فقط 2 کانالش ؟ اگر فقط 2 کانالش رو میخواهی بدی به ساب...کاملا بیخیال شو..
اما اگر کلش میخواهی بدی به ساب...یه ساب MTX 5512-44 بگیر...هر کویل بریج به 2 کانال-قیمت هم حدود 165 تومن.
من هم دقیقا همین امپ رو دارم و همین مشکل
یک کامپوننت Sound Stream TRC6N { http://oferta.deremate.com.ar/id=18737154_soundstream-components-trc6n-200w-rms-nada-igual }رو ماشینم دارم و میخوام تو همین هفته یه ساب بهش اضافه کنم(زیر 100 تومن) {چون همونطور که میدونید کاپوننت ساب درست و حسابی نداره{افتضاحه سابش}}چی پیشنهاد میکنین؟(فضا زیاد ندارم)
راستی چرا اگه واسه 2 تا کانال میخوایم وصل کنیم بیخیال بشیم؟ یعنی میخوای بگی امپ 100 تومنی نمیتونه 2 تا باند و 1 ساب رو خوب جواب بده؟:icon_bigg
soheilm
2 July 2008, 04:09 PM
یعنی من که الان از چهار تا باند استفاده میکنم نمیتونم یک ساب کوچولو روی این ببندم؟؟؟؟
mr.designer
2 July 2008, 06:34 PM
اخطار : درست صحبت کردن نشانه ی شخصیت شماست - نگه داشتن احترام بقیه هم جزو وضایف شما
یه جوری میگید انگار A6000 هست...یه امپ فسقلی که 4 تا 60 وات میده که این حرفا رو نداره...
{چون همونطور که میدونید کاپوننت ساب درست و حسابی نداره{افتضاحه سابش}}چی پیشنهاد میکنین؟(فضا زیاد ندارم)
شما مشکلی داری که از فونت بزرگ استفاده میکنی ؟!
مگه کامپوننت هم ساب داره ؟ فکر میکنم منظورتون بیس یا صدای بم بوده..
خوب حالا...هر کسی که از این امپ داره استفاده میکنه...میتونه ازش عکس قرار بده (عکس برای خودتون نه از توی اینترنت )- (جزو قوانین این بخش هست که ادامه یک مبحث با عکس جلو میره).
من نمیدونم از یه امپی که روی 4 اهم بریج 150 وات (اخرین توان که به مدت طولانی ام هم گرم میشه و هم پروتکت میکنه)...چه اتنتظاری دارید !
کلا این امپ به درد ساب نمیخوره...
حالا اگر خیلی احتیاج دارید و حتما هم با همین امپ میخواهید باشه...
SWE-1242 الپاین گذینه ی نسبتا خوبیه...ولی یادتون باشه که هنوز ساب 100 وات جا داره...
یعنی من که الان از چهار تا باند استفاده میکنم نمیتونم یک ساب کوچولو روی این ببندم؟؟؟؟
!
4 تا باند !
!
پس چجوری میخواهی ساب ببندی ؟
باندارو چجوری بستی ؟!
عکس امپتون فراموش نشه !
Sasannn
2 November 2008, 01:03 PM
mr. designer جان پس لطفا 1 نظر هم در مورد این آمپ من بده:
http://i36.tinypic.com/r040fm.jpg
ماکسیموم سابی که میشه رو بریجه این آمپ ببندی چیه؟ چون دیگه نمیخوام پول آمپ بدم، هر سری سیستم ارتقا دادم کلی ضرر روش دادم! ترجیحا 15 اینچ باشه، فکر نکنم بجز آلپاین و ساند استریم گزینه دیگه ای داشته باشم!
بین این 2 تا نظر شما چیه؟ T4 رو میکشه؟ T5 رو چی؟ (حالا کامله کامل هم پرش نکرد خیالی نیستا! زیاد گیر نیستم، بیس "کلفت" و "عمیق" برام مهمه! مثل بیسی که تو کنوود 3010 در عین سادگی و ارزانی با همین آمپ یک سال تجربه کردم و لذت بردم!!! )
یا مثلا موافقید 2 تا ساب 12 اینچ معمولی (مثلا کنوود 3010) تو 2 تا باکس جدا ببندم روش؟ یا همون یکم ساب بهتر ولی 1 دونه رو بریج بهتر جواب میده؟ (قیمتهاش که تقریبا در هر 2 حالت یکی در میاد!)
:lover:
Sasannn
2 November 2008, 01:28 PM
دوستان من مطمئنم که این سوال خیلی ها هست، چون خیلیا نمیپرسن و فقط بدنبال پاسخ سرچ میکنن!
پس لطفا هرکسی تجربه ی تست صدا و یا اطلاعاتی تو این حدود "وات" داره نظرشو بگه، چون متاسفانه ساب 1 مدلیه که هرچی هم از مشخصات این رنج بگیم ولی نظر اون کسی که صدا رو شنیده یه ارزشه دیگه ای داره!
مثلا ممکنه زیبایی و عمق صدای 1 ساب با توان 200 وات RMS روی یک آمپ با توان ماکسیمم 100 وات خروجی(!) از پر کردن 1 ساب 100 واتی با همین آمپ بیشتر باشه!!! (البته با در نظر گرفتن شرایط یکسان در برند و کیفیت هر 2 ساب!)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.