View Full Version : درخواست راهنما جهت خرید بخارشوی (Steam Cleaner)
skyx433
29 June 2008, 09:35 AM
بخارشوی هایی از قبیل مجیک، بیم ، دلونگی ، Ecovitta و... در بازار ایران موجود است. هر کدام در تبلیغات خود ویژگی های جالبی را ذکر می کنند. ولی در عمل دوستانی که تجربه استفاده از بخارشوی ها را دارند مزایا و معایب و قیمت مدلهایی را که می شناسند بنویسند تا کمکی باشد به امثال بنده برای انتخاب بهتر بخارشوی.
در مورد بخارشوی دلونگی مدل XVT3000 کسی تجربه استفاده را دارد؟ من دنبال یک بخار شوی همه کاره برای تمیز کردن کف سنگ و سرامیک، فرش ، مبل ، پنجره ها و شیشه می گردم. ممنون می شوم اگر کمک کنید.
liszt
19 July 2008, 01:00 AM
یکی از دوستان اونی که تو شبکه me shop تبلیغ میکنه را خرید و اصلا راضی نیست
و میگه کارایی توی اگهی را نداره
(راستش من هم میخواستم بخرم بی خیال شدم)
airmirror
26 August 2008, 04:15 PM
با سلام
من دو مدل از بخارشوی را معرفی می کنم انتخاب با خوتان
1-دلونگی با قیمت 180 تومان:در هنگام روشن بودن می توان در ان اب ریخت و جایی برای جمع کردن سیم دارد ومحفظه اب روی زمین است وفشار زیادی به فرد در هنگام تمیز کردن نمی اید.(هیچکدام از بخار شوها از بیم کنوود وحتی مدل های قدیمی دلونگی این قابلیت اب ریختن در هنگام روشن بودن را ندارند)
دومی :اکو ویتا بد نیست فقط چون اب را در خودش می ریزی کمی سنگین است
مغازه اش - شریعتی - ابتدای پاسداران - نبش سروستان چهارم - پ. ۶۹
من این دو مدل را از نزدیک دیدم
omkind
27 August 2008, 12:43 AM
با سلام خدمت دوستان
ما خودمون بخارشوی داریم که معمولیه یعنی بعد از اینکه کف و دیوار و... روش بخار گرفتید باید پشتش دستمال بکشید تا آب نمونه،که موقع تمیز کردن یه ذره سخته و بهتره بگم اصلا کارایی نداره و گذاشتیمش کنار .ولی یکی از دوستان یه مدل داره که مکش به داخل هم داره یعنی دیگه نمیخاد دستمال بکشی وکارایی خیلی خوبی داره،مخصوصا برای فرش خیلی خوبه،خودشون 8 ساله که فرشاشونو با همین دستگاه تمیز میکنن و دیگه نمیشورن:icon_razz.فقط قیمتش بالاست که الان فکر کنم حدود 500 باشه. :icon_mrgr
setareh*
28 September 2008, 05:05 PM
با سلام ....ما بخار شوی دلونگی خریدیم قیمتش هم 185000 تومان اما جدیدا زده بودن 230000 تومان ..10 تا سری داره برا از بین بردن چروک لباسها هم میباشد .. برا شستن سرامیک خیلی خوبه اما برا فرش جالب نیست چون نمناک میشه ..ما ازش راضیم
BMW2007
5 October 2008, 12:54 AM
فکر کنم کنوود مارک خوبی باشه! شاید گرفتم...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.