View Full Version : خرید لوازم ایساکو.....>آری ، خیر
ATOS
26 June 2008, 08:07 PM
با سلام:
همونطور که دوستان عزیز میدونن بازار قطعات اتومبیل های ایران خودرو در قبضه ایساکو است:icon_evilو انصافا خیلی هم کامل ساپورت میکنه:icon_cool
ولی:
اگه جنسی رو که قصد دارید بخرید نمونه غیر ایساکو ش هم موجود باشه ، مثل ضدیخ و ... آیا بازهم سراغ ایساکو میرید؟:icon_evil
آیا تمام کالاهای با هولوگرام ایساکو اصلی هستن؟:icon_razz
Orion
26 June 2008, 10:26 PM
ميدوني چيه. اگر همه مردم بدونند كه موقع خريد يك قطعه بايد جعبه اون رو هم از فروشنده بگيرند، موارد تقلبي خيلي كم ميشه.
hupirate
26 June 2008, 11:20 PM
بعضی از قطعات ایساکو از مارک های شناخته شده یا حتی متفرقه کیفیت پایین تر و قیمت بالاتری دارند برای خودم چند مورد پیش اومده مثلا زمستان گذشته رادیاتور ماشینم سوراخ ریزی داشت که خیلی کم آب کم میکرد رفتم رادیاتور ایساکو گرفتم 49000 تومان دیدم از یه مارک ناشناخته بود در ضمن شیر تخلیه که روی رادیاتور فابریکش بود رو نداشت رفتم جدا بگیرم یارو یه پلاستیک کوچیک که چند تا شلنگ و بست و یه شیر که نه روی خود رادیاتور بلکه بین راه جنت پایین نصب میشد رو بهم داد گفت 18000 تومان همونجا رادیاتور و شیر رو پس دادم رفتم نمایندگی رادیاتور ایران که مارک شناخته شده ای هست با شیر تخلیه گرفتم 44000 تومان
قبل از این ماشین آردی داشتم که دینامش سوخت رفتم ایساکو یکی گرفتم قیمتش یادم نیاد میدونم به دو ماه نکشید رفت پیش اون یکی ایندفعه رفتم یه دینام استوک اروپایی گذاشتم روش تا وقتی داشتم خداییش عالی بود
MSv-Classic
17 July 2008, 06:28 PM
من كه اصلا قطعه ايراني توصيه نميكنم...من يه جفت لنت ايراني انداختم(ايساكو 15000هزار تومن) بعد از يك هفته از بس نافرم صوت ميكشيد روم نميشد ماشينو ببرم بيرون...ماشيناي پشت چراغ قرمز از يك كيلومتري مي فهميدن من دارم ميام!!
بردم دادم فرانسوي انداخت- 8ماهه داره كار ميكنه بدون كمترين صدا.
ضرب المثل فرانسوي:چون پول ندارم جنس ارزان نمي خرم.
ضرب المثل ايراني:چون پول ندارم جنس ايراني نمي خرم.
ATOS
17 July 2008, 07:23 PM
من كه اصلا قطعه ايراني توصيه نميكنم...من يه جفت لنت ايراني انداختم(ايساكو 15000هزار تومن) بعد از يك هفته از بس نافرم صوت ميكشيد روم نميشد ماشينو ببرم بيرون...ماشيناي پشت چراغ قرمز از يك كيلومتري مي فهميدن من دارم ميام!!
بردم دادم فرانسوي انداخت- 8ماهه داره كار ميكنه بدون كمترين صدا.
ضرب المثل فرانسوي:چون پول ندارم جنس ارزان نمي خرم.
ضرب المثل ايراني:چون پول ندارم جنس ايراني نمي خرم.
چه مارکی؟ قیمت؟
محسن آ
18 September 2008, 11:32 AM
اگر قرار باشه جنس غير فابريک تهيه کنم از ايساکو خريد ميکنم مطمين تره
مگه ايساکو قطعات فابريک هم ميفروشه
behzadov
19 September 2008, 05:54 PM
اگر قرار باشه جنس غير فابريک تهيه کنم از ايساکو خريد ميکنم مطمين تره
مگه ايساکو قطعات فابريک هم ميفروشه
در حالت کلی خیلی از قطعات ایساکو کیفیت پایینی دارند. خیلی اشتباهه اگه بخواهید همه چیزو از ایساکو بخرید!
hosseinabd
19 September 2008, 08:59 PM
به نظر من اگر برای پیکان میخواید از قطعات انگلیسی استفاده کنید بهتره و اگر برای 405 و سمند و پرشیا میخواید از نمونه های فرانسوی استفاده کنید.این بسته های ایساکو ایرانی هستند و کیفیت پایینی دارند.
reza_118
28 October 2008, 12:41 AM
من به شخصه اگر مارکهایی که مطمئن هستم الالخصوص BOSCH گیرم نیاد ترجیح میدم ایساکو بگیرم ولی خب ایساکو هم اینجوری که من دیدم خوب و بد داره باید از جای مطمئن خرید کنید
mr_mashmash
11 December 2008, 01:25 PM
ايساكو آشغال به تمام معناست. به قطعه سازان سفارش آشغال ترين و بي كيفيت ترين قطعه رو ميده تا ارزون تموم شه و فقط ميكنتش تو پك آبي ايساكو!
لنت ترمز ايساكو براي 405 گرفتم ، سازندش "تلا " بود ولي فكر كنم جنس درجه 3 يا 4 بود كه 2 روز بيشتر برام كار نكرد. همين لنت "تلا" رو با پك خودش گرفتم با همون قيمت خدايي زمين تا آسمون كيفيتش بهتر بود و داره برام بي صدا كار ميكنه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.