View Full Version : استهلاک خودرو 206 Type 5 در چه حالتی بیشتر است؟
ATOS
23 June 2008, 01:42 AM
با سلام:
در دفترچه این خودرو یکی از موارد فشار به اتومبیل رو رانندگی طولانی مدت ذکر کرده:icon_evilیعنی رانندگی در جاده و مسافرت و از طرفی رانندگی در داخل شهر به ترمز ها و دیسک و صفحه و لاستیک ها صدمه بیشتر میزنه:icon_excl
از دوستان میخوام نظرات خودشو جهت رسیدن به یک نتیجه مناسب بفرمایند:icon_cool
benyamilan
23 June 2008, 02:01 AM
اصطهلاک !!!
اگه به نسبت کیلومتری که ماشین طی میکنه حساب کنیم به نظر من تو شهر به مراتب میشه گفت استهلاک بیشتره
masoud2535
23 June 2008, 12:53 PM
سلام
اگه شما در جاده با حداکثر توان 110 اسب رانندگي کنين، خيلي مضره!:icon_cry:
براي حداکثر توان محدوديت زماني هست! حتي امکان داره با يک ساعت مداوم رانندگي با حداکثر توان، موتور به اندازه 5 سال رانندگي در شهر آسيب ببينه!!!
در مورد قطعات الحاقي، ديسک و صفحه و لنت و ... معمولاً رانندگي در شهر بيشتر باعث استهلاک ميشه! (شما تعويض دندههاتون در شهر بيشتره و همچنين از پدال کلاچ و ترمز بيشتر استفاده ميکنين، در حاليکه در خارج شهر کمتره!)
شرکت در مسابقات و درگ به شدت براي موتور و ملحقاتش ضرر داره!
درجا کار کردن زياد هم خيلي مضره!
شما با يک رانندگي اصولي، چه در شهر و چه در خارج از شهر ميتوانيد عمر موتورتان را زياد کنيد در حاليکه تنها با 2-3 ساعت رانندگي پر فشار و حداکثر توان ممکنه حتي موتور TU5 هم مرخص بشه:icon_razz
موفق باشيد.
fafal
23 June 2008, 01:30 PM
سلام
اگه شما در جاده با حداکثر توان 110 اسب رانندگي کنين، خيلي مضره!:icon_cry:
براي حداکثر توان محدوديت زماني هست! حتي امکان داره با يک ساعت مداوم رانندگي با حداکثر توان، موتور به اندازه 5 سال رانندگي در شهر آسيب ببينه!!!
در مورد قطعات الحاقي، ديسک و صفحه و لنت و ... معمولاً رانندگي در شهر بيشتر باعث استهلاک ميشه! (شما تعويض دندههاتون در شهر بيشتره و همچنين از پدال کلاچ و ترمز بيشتر استفاده ميکنين، در حاليکه در خارج شهر کمتره!)
شرکت در مسابقات و درگ به شدت براي موتور و ملحقاتش ضرر داره!
درجا کار کردن زياد هم خيلي مضره!
شما با يک رانندگي اصولي، چه در شهر و چه در خارج از شهر ميتوانيد عمر موتورتان را زياد کنيد در حاليکه تنها با 2-3 ساعت رانندگي پر فشار و حداکثر توان ممکنه حتي موتور TU5 هم مرخص بشه:icon_razz
موفق باشيد.
البته منظور ایشون 110 کیلومتر در ساعت بوده که مثلما ضرر کمتری به سیستم انتقال قدرت نسبت به شهر که کلاچو ترمز پیاپی داره به ماشین وارد میشه
shahramcat
23 June 2008, 02:25 PM
من هم نظرم همین هست . اصطحلاک تو شهر مخصوصا تهران خیلی بیشتر هست چون راندمان کاری موتور و قطعات منظم نیست .
masoud2535
24 June 2008, 12:49 AM
سلام
من يک سوال دارم :icon_surp
ماشين من چيپ تيون شده هست و همچنين سيستم اگزاست هم تيون شده به همراه کيت فيلتر اسپرت...
براي کنترل سوخت و رانندگي اکونوميک کامپيوتر سفر هم دارم ...
حالا جريان اينه که...
از ديروز که متاسفانه مجبور شدم بنزين معمولي بزنم (البته به همراه اکتان بوستر) سعي ميکنم با دور موتور پائين (کمتر از 3000Rpm) رانندگي کنم، اين عامل باعث شده مصرف داخل شهر ماشين من به شدت کاهش پيدا کنه :icon_arro
طبق مواردي که عرض کردم در حال حاضر رانندگي من در شهر بين دور موتور 2000 تا 3000 انجام ميگيره، حالا سوالم اينه که با توجه به اينکه از دور موتور پائين در رانندگي استفاده ميکنم و با توجه به تيونينگ موتوري که انجام دادم، آيا فشار وارده به موتور پائين مياد يا نه؟ (به دور موتور توجه کنيد بعد جواب بدين!!!)
فرزاد عزيز ميدونه که بعد از نصب فيلتر اسپورت، تورک در دورهاي پائين به ميزان قابي توجهي افزايش پيدا ميکنه، علاوه بر آن يک عامل مهم ديگري که باعث افزايش تورک در دورهاي پائين ميشه و به عبارتي دنده مرده از بين ميره، چيپ تيونينگ هست!
احساس من اينه که با توجه به کاهش قابل ملاحظه مصرف سوخت، اصولاً فشار از روي موتور برداشته ميشه! ولي با توجه به اينکه دور موتور 3000 براي يک 206 تيپ 5 استاندارد جزو دنده مرده محسوب ميشه، آيا در مورد ماشين من هم اين امر صادق هست يا نه؟
در ضمن با توجه به استفاده از بنزين با اکتان پائين، اين مورد رو هم در نظر بگيرين که رانندگي با دور موتور پائين تر از 4000 براي موتور TU5 موجب ميشه که جرقه کمتر ريتارد بشه و از ناک زدن موتور جلوگيري ميشه!
با تشکر فراوان:icon_cool
shahramcat
24 June 2008, 01:00 AM
سلام
من يک سوال دارم :icon_surp
ماشين من چيپ تيون شده هست و همچنين سيستم اگزاست هم تيون شده به همراه کيت فيلتر اسپرت...
براي کنترل سوخت و رانندگي اکونوميک کامپيوتر سفر هم دارم ...
حالا جريان اينه که...
از ديروز که متاسفانه مجبور شدم بنزين معمولي بزنم (البته به همراه اکتان بوستر) سعي ميکنم با دور موتور پائين (کمتر از 3000Rpm) رانندگي کنم، اين عامل باعث شده مصرف داخل شهر ماشين من به شدت کاهش پيدا کنه :icon_arro
طبق مواردي که عرض کردم در حال حاضر رانندگي من در شهر بين دور موتور 2000 تا 3000 انجام ميگيره، حالا سوالم اينه که با توجه به اينکه از دور موتور پائين در رانندگي استفاده ميکنم و با توجه به تيونينگ موتوري که انجام دادم، آيا فشار وارده به موتور پائين مياد يا نه؟ (به دور موتور توجه کنيد بعد جواب بدين!!!)
فرزاد عزيز ميدونه که بعد از نصب فيلتر اسپورت، تورک در دورهاي پائين به ميزان قابي توجهي افزايش پيدا ميکنه، علاوه بر آن يک عامل مهم ديگري که باعث افزايش تورک در دورهاي پائين ميشه و به عبارتي دنده مرده از بين ميره، چيپ تيونينگ هست!
احساس من اينه که با توجه به کاهش قابل ملاحظه مصرف سوخت، اصولاً فشار از روي موتور برداشته ميشه! ولي با توجه به اينکه دور موتور 3000 براي يک 206 تيپ 5 استاندارد جزو دنده مرده محسوب ميشه، آيا در مورد ماشين من هم اين امر صادق هست يا نه؟
در ضمن با توجه به استفاده از بنزين با اکتان پائين، اين مورد رو هم در نظر بگيرين که رانندگي با دور موتور پائين تر از 4000 براي موتور TU5 موجب ميشه که جرقه کمتر ريتارد بشه و از ناک زدن موتور جلوگيري ميشه!
با تشکر فراوان:icon_cool
جناب میشه بگید از کدوم اکتان بوستر استفاده کردید و قیمت رو بگید ؟ ممنون
masoud2535
24 June 2008, 05:06 PM
سلام
اکتان بوستر وورس - قيمت 8500 تومن - افزايش 5 واحد به عدد اکتان 50 ليتر بنزين!
يعني عدد اکتان بنزين معمولي رو از 78 به 83 اضافه ميکنه! 5 واحد هم غنيمته :icon_surp
shahramcat
24 June 2008, 10:35 PM
سلام
يعني عدد اکتان بنزين معمولي رو از 78 به 83 اضافه ميکنه! 5 واحد هم غنيمته :icon_surp
آقا این ABRO & Dyanatab رو از کجا میشه خرید ؟:icon_roll
ATOS
24 June 2008, 11:26 PM
سلام
اینطوری که بنزین سوپر بصرف تره:icon_evil
3000 براي يک 206 تيپ 5 استاندارد جزو دنده مرده محسوب ميشه
دور استانداره چند است؟:icon_ques (لطفا مستند:icon_surp)
good_rally
24 June 2008, 11:59 PM
دور استانداره چند است؟:icon_ques
دور استاندارد به دوري ميگن كه حداكثر گشتاور موتور به دست مياد
مثلا در تيپ 5 حداكثر گشتاور در 4000 به دست مياد
پس دور استاندارد ويا بهترين دور براي تعويض دنده 4000 است
fafal
25 June 2008, 08:21 AM
البته قبول کنیم دنده مرده به وضعیت جاده و شیب هم خیلی بستگی داره
این رو دنده اتومات ها خیلی خوب درک میکنن
کلا از نظر مکانیک ها و خیلی عامیانه شما در هرجاده ای وقتی دنده رو سبک کنی و برای شتاب گیری مجبور شی خیلی به گاز فشار بیاریو ماشین دلدل کنه بعد شتاب بگیره دنده مرده محسوب میشه
اما کمی علمی تر و با ال سی دی نوع بی تجربه خودم اینه که اگه شما مصرفتون توی قبل دنده دادن مثلا 8 هست دنده رو سبک کنید و از 9 در همون ابتدا بیشتر بشه سر دندتون مرده بوده و اگه صعودی بالا بره کاملا مرده هست
shahramcat
2 July 2008, 10:30 AM
سلام
آقا من 4 روز پیش این وورس رو لز مغازه 206 تو ولیعصر ربرو جام جم قیمت کردم گفت 18 تومن :icon_roll
آخه یکی نیست بگه کدوم آدم سالمی پیدا میشه 18 تومن پول این رو بده !!!!
masoud2535
10 July 2008, 01:18 PM
سلام دوستان
براي کاهش ناک، رئشهاي کاهش نسبت تراکم را هم بحث کنيد.:icon_surp
با تشکر.
محسن آ
18 September 2008, 11:14 AM
آقا این ABRO & Dyanatab رو از کجا میشه خرید ؟:icon_roll
شرکت باروک در سعادت آباد اگه مانعي نداره آدرسسشو اعلام کنم
persianking62
2 October 2008, 01:55 AM
آقا من 4 روز پیش این وورس رو لز مغازه 206 تو ولیعصر ربرو جام جم قیمت کردم گفت 18 تومن :icon_roll
آخه یکی نیست بگه کدوم آدم سالمی پیدا میشه 18 تومن پول این رو بده !!!!
اون فروشگاه 206 هیچی نیست فقط گرون فروش هستند.بهترین مکمل داینوتب هست
behzadov
3 October 2008, 01:35 AM
من هم از داینو تب استفاده می کنم و خیلی خوبه. اما شنیدم پاور پیل هم خیلی خوبه. تو تاپیک مشابه اکثر دوستان از پاور پیل بیشتر راضی بودن.
من الانم که دیگه سوپر می زنم باز هم قرص میندازم تو باک، برای من یکی که مصرف رو فوق العاده پاییین اورده و شتاب رو بیشتر کرده. هر چند تاثیر این قرص ها در بنزین های معمولی خیلی محسوس تره نسبت به بنزین سوپر.
می خوام این بار داینو تب ها که تموم شد، پاور پیل رو امتحان کنم.
اگه تبلیغ محسوب نمیشه اینم فقط برای آگاهی دوستان بگم که واد کننده های قرص های داینو تب و پاور پیل به ترتیب شرکت های باروک و آتیکو هستند.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.