PDA

View Full Version : روشن ماندن چراغ ايربگ در 206 تيپ 3

doctorxx
19 June 2008, 08:23 PM
امروز در حال رانندگي بدون اينكه اتفاق خاصي بيفته يه دفعه چراغ ايربگ بيب روشن شد.
ماشينو خاموش كردم و دوباره روشن كردم چراغش خاموش شداما بعد از 1 دقيقه دوباره روشن شد و تا حالا هم همينطوره.
بردمش دياگ زدم گفتن نرم افزاري نيست و سخت افزاره و بايد تمام داشبرد باز شه و دونهدونه چك بشه
حالا چكار كنم؟
بدم بازش كنن؟
چقدري خرج داره؟
لطفا راهنمايي كنيد
:icon_cry:

pouya_yz
19 June 2008, 11:32 PM
اگه گارانتی داشته باشی که قاعدتا نباید خرجی داشته باشه .

اگه هم گارانتی نداشته باشی داشتن یا نداشتن ایربگ میل خودته .

ATOS
20 June 2008, 12:39 AM
ببر یه نمایندگی کاردرست و یا بیا تهران (اگه نیستی) ببر یادگار امام:icon_evil
ولی تا درست نشده ول کن قضیه نباش،به هر قیمتی.

doctorxx
20 June 2008, 01:30 AM
ميگه ماكزيمم ممكنه 158 تومن خرج داشته باشه ولي ميترسم وسط كارش ايربگ باز شه خرج بزاره رو دستم

doctorxx
22 June 2008, 03:17 PM
الو؟

doctorxx
22 June 2008, 03:29 PM
بردمش يه تعميرگاه ديگه ويارو گفت اصلا اين چراغ ايربگ نيست كه، اگه ايربگ باشه مينويسهairbag روي پنل ،اين چراغ كشنده كمربنده .ecu كمربند زير كنسوله گاهي كه ويروسي!!! ميشه اين چراغ روشن ميشه شايدم فيشهاي كمربند شل شده كه نمي ارزه بغلها رو باز كني براي كمربند چون ديگه درست نميشه چون مجبوريم خارشو بشكنيم و ديگه محكم نميشه !!!
از اساتيد خواهش ميكنم نظر خودتونو اعلام كنيد و راهنمائي بفرمائيد

shahramcat
22 June 2008, 03:52 PM
جناب من استاد نیستم استاد زیاد هست اینجا اما :

چراغ کمربند تو 206 غیرفعال هست مگر خودتون فعال کنید . کشنده کمربند تیپ3 نداره !

ATOS
23 June 2008, 12:44 AM
جناب من استاد نیستم استاد زیاد هست اینجا اما :

چراغ کمربند تو 206 غیرفعال هست مگر خودتون فعال کنید . کشنده کمربند تیپ3 نداره !

داره عزیز:icon_evil
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کن (http://www.ikco.com/persian/products/206.aspx):icon_cool

shahramcat
23 June 2008, 03:24 AM
شرمنده خوب شد اطلاع پیدا کردم . مرسی

doctorxx
23 June 2008, 02:49 PM
ممكنه از گرماي زياد كانكترها يا سنسورها مشكل پيدا كرده باشه؟
آخه ديروزش ماشين 6-7 ساعت ماشين تو آفتاب شديد بود

doctorxx
23 June 2008, 10:44 PM
آقا دياگ كه هنوز نشد دوباره بزنم ولي از امروز بعد از ظهر يه چراغ ديگه هم روشن شد كه البته خاموش شد دوباره ولي تا حالا نديده بودمش.
زير چراغ ايربگ بود و يه مثلث كه توش يه ماشين در حال ليز خوردن هست.
نكنه ECU داره كم كم ميسوزه؟

karash501
23 June 2008, 11:14 PM
چراغ سيستم پيش كشنده مگه با چراغ ايربگ يكي نيست؟

shahramcat
24 June 2008, 12:13 AM
آقا دياگ كه هنوز نشد دوباره بزنم ولي از امروز بعد از ظهر يه چراغ ديگه هم روشن شد كه البته خاموش شد دوباره ولي تا حالا نديده بودمش.
زير چراغ ايربگ بود و يه مثلث كه توش يه ماشين در حال ليز خوردن هست.
نكنه ECU داره كم كم ميسوزه؟

آقا اون چراغ برای سیستم ترمز ABS هست اگر به طور دائم روشن بمونه مشکلی در سیستم ترمز به وجود اومده .

doctorxx
27 June 2008, 12:51 PM
من متوجه يه چيزي شدم كه امروز 2-3 بار امتحانش كردم و همون نتيجه رو گرفتم.
وقتي ماشينو تو گاراژ روشن ميكنم اگه راه نيفتم و به فرمون دست نزنم هر چي كه با كمربند ها ور برم چراغ ايربگ-كمربند روشن نميشه ولي به محض اينكه فرمونو در جا ميچرخونم چراغ روشن ميشه.
ميشه نتيجه گرفت كه 100 ايراد ٪ از كمربندها نيست و از كام2000 هست؟ :roll:

z_qz54
28 June 2008, 04:06 PM
دوست عزیز،در صورتی که خودروی شما تصادفی نداشته باشد و داشبور و ایبرگ ها باز نشده باشد،به احتمال بسیار زیاد مشکل از کانکتور ها است.
لطفا پیش هر مکانیکی برای قطعات بسیار حساسی مانند ایربگ نروید!! یونیت کیسه هوا قطعه ای نیست که ویروسی شود! میکرو کنترلر های آن تنها قابلیت مانیتورینگ اطلاعات را برای کامپیوتر ها دارند نه ورود!
در ضمن؛کام 2000 هیچ دخالتی در سیستم کیسه هوا ندارد،این قطعه تنها به وسیله چند رشته سیم مسی رابط کانکتور هاست.
2 فیش در 2 سمت بدنه کام 2000 نصب شده که مستقیما از پشت همان قطعه به وسیله چند سیم منتقل میشه به در محل اتصال فلت کابل داخل فرمان و بوق که در عکس های زیر میبینید:

http://i30.tinypic.com/2a4vod2.jpg

http://i31.tinypic.com/nb5bg5.jpg
من احتمال میدم یا این 2 کانکتور که در عکس مشخص کردم شل شده باشه و یا کانکتور های داخل فرمان که به 2 طرف قطعه انفجاری کیسه هوا متصل شده. نگران نباشد،این قطعه هیچ وقت خود به خود باز نمیشه حتی اگر به سیم آن ولتاژ بدهید(مسئولیت این کار ها با خود شما است و من مسئولیتی ندارم :icon_surp ) ولی در کل قضیه پیچیده ای نیست.
کانکتور های دخل فرمان 2 تا هستند، سبز- زرد در سمت راست و آبی- زرد در سمت چپ یونیت نصب شده. برای باز کردن اهرم بوق و دسترسی به این کانکتور ها با یک پیچکوشتی تخت را درون سوراخ زیر فرمان قرار بدید و میله داخل آن را رو به بالا فشار بدید تا اهرم آزاد بشه. قبل از این عملیات باتری را هم قطع کنید.

doctorxx
28 June 2008, 06:59 PM
آقا واقعا ممنونم
منم همين احتمال رو ميدادم ولي از جزئياتش خبري نداشتم
حتما اينا رو چك ميكنم ولي اگه ميشه يه لينك يا توضيح يا عكسي از نحوه باز كردن روي فرمون ئو دسترسي به كام 2000 لطف كنيد .
آيا بايد مثل شما اين قطعه رو باز كنم يا بر داشتن اهرم بوق كافيه و از همه مهمتر من مشكوك به اين فلت كابل هستم
اينو چطور ميشه تست يا تعويض كرد؟
از لطفتون ممنون ميشم

doctorxx
11 July 2008, 02:51 PM
الو ؟؟؟؟؟
تو رو خدا لااقل يكي بگه فلت كابلو چطوري عوض كنم؟

mehdi7788
24 July 2008, 07:38 AM
چرا از صفحه جلوآمپر یه عکس توسایت نمی زاری تا مطمین بشیم چراغ چی روشن شده در ضمن همه206 ها کمربند پیش کشنده دارن.

doctorxx
26 July 2008, 04:37 PM
آقا هيچي آخرش 175 تومن سلفيديم درست شد

كام 2000 رو عوض كردم