PDA

View Full Version : تجربه استفاده از دستگاه كاهنده سوخت!!!

hamedbo
25 February 2006, 05:11 PM
چه كاريه كه برهCYCLONE3يا يه همچين چيزي بخري.
(با اجازه)من سمند معمولي دارم اول كه گرفتم صدي14-15 مصرف مي كرد.درضمن از بس بوي بنزين مي كرد خفه ميشدي.
فقط شلنگ بنزين و شمع دو الكتروده انداختم هم مصرفش درس شد(صدي 9)و هم شتاب و بوي بنزينش.

pedram55
26 February 2006, 11:36 AM
کسي از cyclone استفاده کرده ؟ ايا به دردميخوره ؟ قيمتش چنده ؟

persian_gulf
26 February 2006, 12:11 PM
کسي از cyclone استفاده کرده ؟ ايا به دردميخوره ؟ قيمتش چنده ؟

آره منم دوست دارم ببینم کسی روی ال اکس تست کرده ؟ دقیقا نتیجش چیه؟
برای 405 هم میشه استفاده کرد؟

z_qz54
26 February 2006, 02:23 PM
این سایکلون معنیش نوعی گرد باد هستش. و این قطعه گرد باد درست میکنه و حجم سیلندر رو پر میکنه .
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriMy_Documen tsMy_Picturesx_cyclone3.jpg

http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriMy_Documen tsMy_Picturesx_cyclone1.jpg

http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriMy_Documen tsMy_Picturesx_cyclone2.jpg

pedram55
26 February 2006, 04:15 PM
[quote=z_qz54]این سایکلون معنیش نوعی گرد باد هستش. و این قطعه گرد باد درست میکنه و حجم سیلندر رو پر میکنه .

]

اگر ممکنه در مورد قيمتش ومزاياي اوون يه کم توضيح بدين البته در يه تاپيک جديد چون اينجا ممکنه بحث منحرف بشه و خلاصه ......

samandlx2008
19 June 2008, 02:42 PM
سلام من الان دقيقا سه ماهه كه دستگاه كاهنده سوخت رو كه با مارك تجاري mkdbروي ماشينم نصب كردم و اما نتيجه:!!!!!!
a:مصرف سوخت من از مقدار متوسط روزانه 13.5 ليتر به حدود 9 ليتر كاهش پيدا كرده
B:شتاب خودرو كاهش محسوسي نداشته ولي در هنگام استفاده از كولر متاسفانه كاملا محسوسه!
c:استارت خوردن موتور صبح ها يه كم سنگينه
d:خبري از دوده در اگزوز نيست
e:مقدار مصرف خودرو در دستگاه دياگ 7.9 lit/100kmگزارش مي شه!منطقيه!
f:در هنگام تعويض روغن رنگ روغن نسبت به قبل تيرهتره كه احتمال مي دم داره به موتور فشار مي اد.
g:قيمتش 32000 تومن بود كه من دو تا خريدم و 1.5 سال ضمانت بيمه ايران داره!

samandlx2008
19 June 2008, 02:50 PM
اگه كسي سوالي داره بپرسه تا من اگه تونستم جوابشو بدم

karash501
19 June 2008, 03:55 PM
ماشينتون كه انگار سمنده ولي اين دستگاه طرز كارش چيه؟چرا 2تا گرفتين؟اگه با كم كردن قدرت مصرفو مياره پايين تو ماشيناي كاربراتوري فكر كنم خيلي راحت بشه اينكارو انجام داد انژكتورو نميدونم

Golem
19 June 2008, 05:48 PM
اقا اصلا فايده داره با پايين اوردن قدرت مصرف رو كم كني؟ تازه اينجورا كه بوش مياد داره موتوره خراب ميكنه
ميشه يكم توضيح بدين عملكرد اين دستگاه چه جوريه ؟
ماشين داغ نميكنه؟

samandlx2008
19 June 2008, 06:05 PM
ببين بنزين هميشه مقداري از انرژي احتراق خودشو صرف شكستن پيوندهاي مولكولهاي ديگش مي كنه كه اين همر باعث تضمين ادامه سوختن بنزين تا اخرين قطرشه.اين دستگاه از دو تا اهن ربا تشكيل شده كه سر راه لوله ورودي به انژكتورها قرار مي گيره و باعث يونيزاسيون(نوعي تفكيك و شكستن بدون نياز به احتراق)بنزين مي شه و اون مقدار بنزيني رو كه قبلا گفته بودم در اينجا ديگه لازم نيست بسوزه و همين باعث صرفه جويي ميشه

طريقه نصبش هم سادست:مواد لازم:دو عدد بست پلاستيكي ساده همين!.دستگاه اندازه يه قوطي كبريته كه يه اهنرباي فرو مغناطيس روشه (بدون قطب +و_)كه عمل ionizationرو انجام ميده !اگه مي خواي راجع به deionization مطلب بدوني كتاب شيمي الي موريسون رو بخون يا تو گوگل سرج كن كه دومي راحت تره!لوله بنزين كنار انژكتورها رو ازاد مي كني و با بست دستگاه رو روش مي بندي.روش اب بندي دستگاه هم سادست(بعد از اببندي دستگاه وارد ضمانت بيمه ايران ميشه)

Golem
19 June 2008, 06:39 PM
خوب چرا روغن سياه كرده ؟ افت شتاب چرا ميده اينكار يعني سريع تر شدن عمل احتراق كه از نظر تئوري بايد شتاب بره بالا مگه نه؟

samandlx2008
19 June 2008, 06:42 PM
دقيق نميدونم شايد دوده!!!!!!!!!!ولي انو مي دونم كه من هميشه روغن Castrol Magnatech مي ريزم كه روي 45000 كيلومتر ميشه عوضش كرد اما اينبار روي 20000 به اندازهي 300000 سياه و تيره بود

samandlx2008
19 June 2008, 06:44 PM
اره شتاب بايد بره بالا اما تغيير محسوسي نديدم.ماشين من كلا شتابش بالاست.تا حالا هم توي رايس هايي كه با ماشين هاي ديگه داشتم فقط 206 تيپ 5 و صندوق دار رو نتونستم چارشون كنم

سپندار مزد
19 June 2008, 06:51 PM
اگر صرفن کمک به شکستن ملکول باشه نباید به موتور فشار بیاره و اما با این تفاسیر افت شتاب طبیعیه
ببینید نمیشه گفت به موتور فشار میاد شاید روغن موتور مرغوب نبوده واگرم به موتور فشار بیاره که من بعید میدونم برای موتور ماشین هایی مثل ماکسیما که با دنده دو صدو وخرده ای پر میکنند محسوس نیست.

samandlx2008
19 June 2008, 06:58 PM
البته مسله ي مهم كم كردن مصرفه كه هدف ماست و من تاييد مي كنم كه كاملا مصرف رو كاهش ميده.واسه امتحان هم هفته اينده يه diagnosticاز ماشينم مي كنم و ازش عكس ميگيرم اپلود ميكنم تو سايت تا همه مصرف رو ببينن

Golem
19 June 2008, 06:59 PM
اين كه ميگي موقع روشن بودن كولر افت شتاب پيدا ميكنه يعني بيشتر از قبل شده؟ يا همون افت از قبل منظورت هست؟
چرا دو تا خريدي برا دو تا ماشين يا روي يه ماشين دو تا نصب كردي ؟
من هر چي فك ميكنم براي تيره شدن رنگ روغن ربطي با اين كار پيدا نميكنم شايد از چيزه ديگه اي باشه
كاره ديگه اي با ماشينت نكردي ؟ اقا نگفتي داغ نميكنه گارانتي باطل نميكنه؟

samandlx2008
19 June 2008, 07:08 PM
ببين به ازاي هر دستگاه 1.8 تا دو ليتر كم ميكنه و بيشتر از دو دستگاه امكان نصب وجود نداره چون كنار هم قرار ميگيرن و اثر منفي رو هم مي زارن.اين دستگاه اثري روي دماي اب خودرو نداره!تازه چون از احتراق اوليه بنزين جلوگيري ميكنه اثرش برعكسه در اولين فرصت ازش عكس ميگيرم ميزارم تو سايت
.گارانتي هم تا حالا نرفتم فكر نكنم حرفي بزنن اصلا غلط كردن.بنزينو جيره بندي كردن !

Raminium2001
20 June 2008, 09:48 AM
علت سیاه شدن روغن در نصف عمر مفید آن به دلیل بالا رفتن دمای احتراق و بار مغناطیسی سوخت هست که بعد از مدتی استفاده (دو ماه) به حالت طبیعی بر می گرده و دیگه نیاز نیست روغن رو زود به زود عوض کنید. اما بعد از اون چه اتفاقی میفته که دیگه این حالت وجود نداره، تو اینترنت پیدا نکردم و خود مسئولین شرکت هم که ماشالله هیچی نمی دونند بجز فروش. ممکنه به دلیل افت توان آهنربا و میدان مغناطیسی ایجاد شده باشه، چون مصرف سوخت هم به طرز محسوسی بالا میره (البته به اندازه قبل نمیرسه)

کلا از دوستان خواهش میکنم چنین بحثهای کلی رو در بخش بحث هاي كلي در مورد اتومبيل (http://www.phalls.com/forumdisplay.php?f=36) مطرح کنند تا هم مورد استفاده همه قرار بگیره، هم سریعتر جواب بگیرید. ضمن اینکه چنین تاپیکی هم موجوده. ولی به دلیل اینکه مدتی نبودم و تاپیک هم چندین پست درش قرار داره این تاپیک و یکی دو تای دیگه که تو کلوپ سمند به اشتباه آمده رو پاک نمی کنم.
از همکاری همه شما دوستان سپاسگذارم

Golem
20 June 2008, 11:21 AM
اگه به دليل افت قدرت آهنربا باشه ميشه با القا يا قرار دادن تو ميدان مغناطيسي درستش كرد ولي اهنربا به اين زودي ها افت نميده شما چند وقت سيستم رو نصب كرديد؟

karash501
20 June 2008, 11:48 AM
اين دستگاه سايتي چيزي نداره؟اگه يه آهنرباي سادس چرا انقدر گرونه؟بيمه براي چيه؟رو همه ماشينا قابل نصبه؟

samandlx2008
20 June 2008, 03:40 PM
از نصابش كه پرسيدم گفت بيمه بخاطر صدمات احتمالي هستش كه ممكنه يه خريدار ازش بترسه و محصولو نخره!!!!
سايت هم كه نداره اما مشابه زياد داره كه يكم سرچ تو گوگل كمكتون ميكنه
روي همه ماشينا بجز 206 و پرايد قابل نصبه.

karash501
20 June 2008, 03:59 PM
دستگاه ساخت كجاست؟چه كلمه اي رو سرچ كنم؟جالبه رو 206 قابل نصب نيست اونوقت رو ماشينايي مثل كمري سوناتا و... قابل نصبه؟

Raminium2001
21 June 2008, 09:43 AM
من از مارک FuelEX استفاده کردم که اوایل تاثیرش خیلی زیاد بود. ولی بعد از یک مدتی کم شد ولی نهایتا مصرف سوختم به حالت اول بر نگشت. روی سمند هم امتحان کردم و 32 تومن بدون گارانتی خریدم (یک سال پیش) بعد از 6 ماه هم بازش کردم چون روغن ماشین زود سیاه میشد (نه به اندازه یکی دو ماه اول ولی همچنان هزینه تعویض روغن بالا بود). افت توان آهنربا رو مطمئن نیستم، ولی اونچه که مسلمه تغییراتی که بوجود میاره چندان راضی کننده نیست. یا حد اقل برای من اینطور بوده.

jacky
21 June 2008, 11:12 AM
من از Cyclone 3 استفاده کردم ، که البته نمی شه بهش دستگاه کاهنده سوخت گفت ، ولی بطور غیر مستقیم مصرف سوخت رو پایین میاره ، این هم لینکش :

http://www.vclassmotorsport.com/cyclone.html

Raminium2001
21 June 2008, 11:30 AM
البته سایکلون به دلیل هوا دهی به صورت گرد بادی و ... تاثیر مناسبی در عمر موتور، شتاب و مصرف میذاره. ولی همینجوری هم این بحث خارج از چارچوب و قوانین در کلوپ سمند مطرح شده. خواهشا پای سایکلون رو دیگه وسط نکشید.