PDA

View Full Version : شلوار جين با كفش پاشنه بلند!

navid_2006
19 June 2008, 11:49 AM
وقتي چشم جاي عقل تصميم مي‌گيرد
جين با كفش پاشنه بلند!

سبا قديري
اگر خانم‌هاي جوان بدانند فلسفه وجودي شلوار جين چيست ديگر هيچ وقت اين نوع شلوار را با كفش چرمي پاشنه بلند نخواهند پوشيد.

اين تصوير فرم رايج و هماهنگ در انتخاب نوع كفش و شلوار را نشان مي‌دهد. شلوار جين زمانيكه با كفش اسپرت پوشيده شود رنگ و مدل دوخت شلوار و از همه مهمتر حالت خاص شلوار به خوبي مشخص مي‌شود.

متاسفانه نگاه غلطي كه در فرهنگ پوشش ايرانيان مدتي است رواج پيدا كرده تلاش براي برهم زدن سبك پوشيدن است. جوان‌ترها مدام سعي مي‌كنند ريتم‌هاي لباس پوشيدن را با سبك‌هاي من درآوردي و بدون پشتوانه مطالعاتي، بدون منطق تغيير دهند. بي‌راهه‌هايي كه جوانان و به‌خصوص برخي خانم‌هاي جوان در نحوه لباس پوشيدن طي مي‌كنند اگرچه به دليل خلاء فرهنگ‌سازي از جانب نهادهاي مرتبط و مسوول ناشي شده اما اگر جوانان خودشان به اين مساله توجه نكنند در آينده‌اي نزديك چالش جدي در سبك پوشش به‌وجود خواهد آمد.
مدتي است برخي خانم‌هاي جوان شلوار جين را با كفش چرمي پاشنه بلند براي پوشيدن انتخاب كرده‌اند.اين عده تصورشان برآن است كه چون از قديم‌الايام كفش چرمي پاشنه بلند با لباس رسمي و كلاسيك استفاده مي‌شده و از سوي ديگر شلوار جين هميشه در كنار كفش‌هاي اسپرت كتاني پوشيده مي‌شده حالا بايد اين طرز پوشيدن را تغيير داد.همين تصور غلط از مدآفريني امسال باعث شده شلوار جين و كفش پاشنه بلند مد شود و همه از روي هم، اين كپي‌برداري غلط را انجام دهند.
شلوار جين گذشته از اينكه به لحاظ جلوه و قشنگي هيچ سنخيتي با كفش پاشنه‌بلند ندارد، به خاطر نوع بافت نيز مناسب همراهي با اين نوع كفش نيست.پارچه اين شلوار ضخيم است بنابراين شخص با پوشيدن شلوار جين امكان راحتي ندارد.از سوي ديگر با كفش پاشنه بلند هم بايد در پياده‌روي احتياط كرد و نمي‌شود با آن مسافت زيادي را پياده طي كرد. حالا اگر شلوار جين همراه با كفش پاشنه‌بلند بپوشيد و بخواهيد مسافتي را پياده‌روي كنيد حتما پاهايتان آسيب خواهد ديد.
شلوار جين هميشه بايد با كفش راحتي پوشيده شود.اين روزها شلوارهاي گشاد و كتان با كلي جيب در كناره‌هاي آن هم مد شده است. اين شلوارها كه اصطلاحا «بگي» گفته مي‌شود بسيار مناسب براي فصل گرم سال يعني تابستان هستند.
اصطلاح «بگ» يا «Bag» به خاطر جيب‌هاي فراواني است كه در اين شلوار كار گذاشته شده است.شلوار بگي از جنس كتان (پنبه) است و پوشيدن آن احساس خنكي به فرد مي‌دهد.
اين شلوار مانع از عبور حرارت و گرماي محيط به بدن مي‌شود. شلوارهاي بگي گشاد هستند و گرماي بدن در درون آن حبس نمي‌شود.
شلوارهاي بگي به رنگ‌هاي كرم روشن مد مناسب و شيكي است، البته اگر همراه با كفش‌هاي پاشنه بلند پوشيده نشود.
[Only registered and activated users can see links]

اين تصوير ناهماهنگي كفش پاشنه بلند با شلوار جين را به خوبي نشان مي‌دهد.در اين تصوير شلوار در قسمت انتهايي به دليل آنكه روي كفش قرار نگرفته، فرم نامناسبي پيدا كرده است.
[Only registered and activated users can see links]

Artemis
19 June 2008, 12:10 PM
متاسفانه بعضی از عزیزان تیپ هایی میزنن که تو هیچ جایی از این دنیا شبیه اون دیده نمیشه و معلوم هم نیست روی چه حسابی اینجوری لباس تنشون میکنن

و خیلی اوقات هم فروشنده ها از نا آگاهی مردم سو استفاده میکنند برای مثال چندی پیش خانمی اومده بود دم مغازه ی ما (مانتو فروشی ) و در خواست مانتو با مارک D&G می کرد ...در حالی که این مارک اصلا مانتو نداره ، شاید توی محصولات زمستانی اون چیزی نزدیک به پالتو های رایج در ایران یافت بشه اما مانتو نداره و اون خانم اصرار میکرد که خیلی جاها این مانتو بوده و هر چقدر هم من بهش میگفتم این مارک را با هزینه ی کمتر از 500 تومن میشه به کار زد قبول نمی کرد

eastern
20 June 2008, 12:29 AM
متاسفانه نگاه غلطي كه در فرهنگ پوشش ايرانيان مدتي است رواج پيدا كرده تلاش براي برهم زدن سبك پوشيدن است. ......
مدتي است برخي خانم‌هاي جوان شلوار جين را با كفش چرمي پاشنه بلند براي پوشيدن انتخاب كرده‌اند.اين عده تصورشان برآن است كه چون از قديم‌الايام كفش چرمي پاشنه بلند با لباس رسمي و كلاسيك استفاده مي‌شده و از سوي ديگر شلوار جين هميشه در كنار كفش‌هاي اسپرت كتاني پوشيده مي‌شده حالا بايد اين طرز پوشيدن را تغيير داد.

البته باید یاد آور شد که این مدل ترکیب کفش پاشنه بلند و جین ، اختراع خانمهای ایرانی نیست. اگر یه سری به سایت یکی از معروفترین تولیدکنندگان لباسهای جین دنیا ، یعنی Levis بزنید نمونه هاشو می بینید :

مثلا اینجا ([Only registered and activated users can see links]) یا اینجا ([Only registered and activated users can see links]) یا این یکی ([Only registered and activated users can see links])

به هر حال سلیقه است دیگه.. یکی اینطوری می پسنده و یکی اسپرت..

diyaco
20 June 2008, 12:50 AM
دوستان زیاد هم سخت نگیرید !, ما کدام روش زندگمیان به دیگر نقاط دنیا شباهت دارد که این یکی داشته باشد؟
درثانی زمانیکه دختران ما از پوشیدن دامن محرومند تنها راه استفاده از کفش پاشنه بلند در زیر همین مانتو و شلوار جین است .

GHAHRAMAN
20 June 2008, 02:52 AM
مده دیگه قانون نیست که.هر چی یه آدم بیاد و قشنگ دیده بشه میشه مد.
البته تعریف مد به هیچ وجه نیست ولی من معنی روتینش رو گفتم.

سپندار مزد
20 June 2008, 08:43 AM
مقاله بالا یک طرفه بود .اون عکس به عمد تناسب رنگی توش نیست .مد خیلی چیز خوبیه ادم روحیش شاد میشه یه نفر رو مد و خوش تیپ میبینه .
سبا قديري
اگر خانم‌هاي جوان بدانند فلسفه وجودي شلوار جين چيست ديگر هيچ وقت اين نوع شلوار را با كفش چرمي پاشنه بلند نخواهند پوشيد.
کدوم فلسفه.؟
ادمیزاد هر چیز رو که دوست داره میپوشه اگر ملت خاله زنک واسش حرف در نیارن

naymz
20 June 2008, 10:55 AM
اتفاقا به نظر من ترکیب جین و کفش پاشنه بلند خیلی هم فشن هستش
یه ترکیب جالب از اسپرت و کلاسیک

اگه قرار بود جین رو فقط با کفش ورزشی و سر کار پوشید که برند های خفن جین تولید نمیکردن

الان اکثر برند های لباس مثله ورساچه , گوچی و غیره جین تولید میکنن مسلما شلوار جین 500 دلاری ورساچه رو با کفش ورزشی نمیپوشن یا با همون پاشنه بلند ها برای خانوم ها یا با کفشهای مردونه اسپرت مثله کلارکس یا لاکاست

navid_2006
20 June 2008, 03:47 PM
اتفاقا به نظر من ترکیب جین و کفش پاشنه بلند خیلی هم فشن هستش
یه ترکیب جالب از اسپرت و کلاسیک

اگه قرار بود جین رو فقط با کفش ورزشی و سر کار پوشید که برند های خفن جین تولید نمیکردن

الان اکثر برند های لباس مثله ورساچه , گوچی و غیره جین تولید میکنن مسلما شلوار جین 500 دلاری ورساچه رو با کفش ورزشی نمیپوشن یا با همون پاشنه بلند ها برای خانوم ها یا با کفشهای مردونه اسپرت مثله کلارکس یا لاکاست

دوست عزیز همون برندهای معروف که گفتید مثل گوچی/ورساچه/کریستین دیور/دنیل هشتر/برنو بلینی/انریکو مارینلی و... وقتی یه مد درست میکنند کامل درست میکنند نه ناقص!!! مثلا شلوار جین با تیشرت و کفش و مدل مو و برای دخترا آرایش مخصوص خودش مد میشه!!!اگه سری به سایت بزرگترین برندهای دنیا بزنید متوجه خواهید شد یا حتی تو ماهواره به خصوص شبکه مدا(فشن) میبیند
مده دیگه قانون نیست که.هر چی یه آدم بیاد و قشنگ دیده بشه میشه مد.
البته تعریف مد به هیچ وجه نیست ولی من معنی روتینش رو گفتم.
شما تعریف مدی رو که گفتید تو ایران معنی میده نه هیچ جای دنیا!!!!!!!:icon_razz:icon_twis
یه طراح لباس که یه مد ایجاد میکنه و براش میلیون ها دلار پول میاره الکی این کار رو نمیکنه کلی برای تمام نقاط اون لباس برای اینکه هارمونی داشته باشه طرح میکشه ودر کنارش برای اون لباس کفش بلوز درست میکنن تا یه ست بی نقص باشه!!! مگرنه الان تمام مانتو فروشی های هفت تیر تو دنیا اسطوره بودن!!!!!!!!!:icon_twis:icon_cool

naymz
20 June 2008, 06:27 PM
سری به سایت بزرگترین برندهای دنیا بزنید متوجه خواهید شد یا حتی تو ماهواره به خصوص شبکه مدا(فشن) میبیند

اتفاقا به سایت های بزرگترین برند های دنیا هم سر زدم از اتفاق همشون شلوار جین رو با کفش پاشنه بلند ست کرده بودن مشکلی هم نداشت

نمونش ([Only registered and activated users can see links])

این جمله تون " مثلا شلوار جین با تیشرت و کفش و مدل مو و برای دخترا آرایش مخصوص خودش مد میشه "

پست اولتون رو نقض میکنه

تو پست اول این مدل رو محکوم کردین ولی تو این پست از این مدل به عنوان یه مد نام بردید

navid_2006
20 June 2008, 10:17 PM
اگه دقت کنید متوجه میشید منظور نویسنده مد من دراوردی هستش نه مد روز دنیا!!!:icon_razzدر ضمن من این پست رو ننوشتم روزنامه دنیای اقتصاد نوشته منم کپی پیست کردم

navid_2006
20 June 2008, 10:18 PM
اتفاقا به سایت های بزرگترین برند های دنیا هم سر زدم از اتفاق همشون شلوار جین رو با کفش پاشنه بلند ست کرده بودن مشکلی هم نداشت

نمونش ([Only registered and activated users can see links])

این جمله تون " مثلا شلوار جین با تیشرت و کفش و مدل مو و برای دخترا آرایش مخصوص خودش مد میشه "

پست اولتون رو نقض میکنه

تو پست اول این مدل رو محکوم کردین ولی تو این پست از این مدل به عنوان یه مد نام بردید

میشه آدرس یکی از اون سایت ها رو بدین ما هم ببینیم؟؟؟!!!!:icon_razz:icon_cool

naymz
21 June 2008, 12:18 AM
توی پستم لینک داره

[Only registered and activated users can see links]_0

[Only registered and activated users can see links]*1*24*-1*-1&kw=Jeans&LinkType=EverGreen

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

navid_2006
21 June 2008, 09:38 AM
حرف شما درست بود و این مدل ها وجود داشت ولی تو برندهای معروف نبود(ولی به هر حل بود!!:icon_cool) ولی من این جور مدل ها رو تو خارج از کشور ندیدم همونطور که میدونید هلند بهترین دیسکو تک و کلاپ های دنیا رو داره و به غیر از بلیط ورودیش که پول خون داره!!!!!!!:icon_twis و باعث میشه خیلی ها نرن یه شرط ورود داره و اون اینه که باید تمام دختر و پسرهایی که میرن رو مد روز باشند و من چند بار که رفتم تا به حال همچین چیزی رو ندیدم!!!

hany20
14 September 2008, 05:36 PM
راستش ...من چند بار تو این شوها همچنین تیپی رو دیده بودم .. ولی راست میگی قشنگ نیست...
شلوار لی ماله تیپه اسپورته ... من اطلاعی نداشتم همین جوری مادرزادی رعایت میکردم :icon_arro

tabeta_03
14 September 2008, 11:56 PM
ترکیب خوبیه فقط شلوار نباید اینقدر بلند باشه کوتاه بشه ناز میشه .نه؟:icon_razz

mnikzad
15 September 2008, 12:05 AM
مسخرس.:icon_eek: شلوار جین با کفش اسپرت خوبه.

soheilm
15 September 2008, 08:59 AM
دوستان اینجور چیزها سلیقه هست
هر کس یکجور میپسنده

navid_2006
15 September 2008, 09:16 AM
ترکیب خوبیه فقط شلوار نباید اینقدر بلند باشه کوتاه بشه ناز میشه .نه؟:icon_razz

دوره مد شلوار برمودا دیگه گذشته!!!

mohsen3544
15 September 2008, 09:27 AM
منم اول فکر میکردم خیلی ضایع باشه اما یه کم تو برنامه های خارجی دقت کردم.اصلا ضایع نیست و همه جا استفاده میکنن به نظرم اگه تناسب داشته باشه جالب هم هست.

sfs_farzaneh
15 September 2008, 09:54 AM
با سلام
به نظر منم اين چيزا سليقه اي ، ولي شما شلوار لي اتو شده كه خط تا هم داشته باشه رو با كفش پاشنه بلند بپوش قشنگ هم ميشه. :lover:

eblis_051
15 September 2008, 10:10 AM
ببخشید ولی چرا بیشتر کسانی که در این گفتگو شرکت کردند از آقایون هستند ؟
بابا ول کنید این خاله زنک بازی ها رو ، آخه به من و شما چه که شلوار جین به کفش پاشنه بلند میاد یا نه ....:123:

ماندانگاس
16 September 2008, 03:40 AM
بابا ول کنید این خاله زنک بازی ها رو

به دلیل بحث های بیهوده، تاپیک قفل شد.