PDA

View Full Version : اضافه كردن تعداد بلندگوهاي ضبط



Mr.Hossein
16 June 2008, 11:59 AM
سلام دوستان

من در مورد اضافه كردن تعداد بلندگوها به ضبط سوال دارم. البته فكر كنم سوالم واسه دوستان پيش پا افتاده باشه ولي اگه لطف كنين راهنمائي بفرمائين ممنون ميشم

در واقع ضبط كه خودش 2 تا بلندگو داره و من فعلا 2 تا بلندگوي ديگه شبيه به همونها دارم (مال يه ضبط ديگه بوده) كه ميخوام در صورت امكان 4 تائيش كنم ، ميشه؟ افت صدا پيش مياد؟ از وسيله اي بايد استفاده كنم؟ يا همينجوري به هر خروجي بجاي يك بلندگو دو بلندگو وصل كنم ؟!
با تشكر

abaratian
16 June 2008, 09:02 PM
فرض کنیم هر بلندگو 8 اوهم باشه. اونوقت شما 2تا 8 اوهم رو که موازی ببندید مقاومت معادل میشه 4 اوهم. اگر ضبطتون 4 اوهم ساپورت باشه، مشکلی نیست وگرنه ممکنه بهش آسیب برسه. (من اطلاعات الکترونیک زیادی ندارم، بر مبنای فیزیک دبیرستان گفتم.)

Mr.Hossein
16 June 2008, 10:29 PM
روي بلندگوهاي اصلي نوشته امپدانس : 6 اهم

وبلندگوهائي هم كه ميخوام اضافه كنم اونها هم 6 اهم هستند
پس با گفته شما ميشه 3 اهم
حالا سوال من اينه كه آيا به ضبط آسيب ميرسه؟ يا هيچ اتفاقي نمي افته؟ و يا كيفيت صدا خراب ميشه؟

DRSaeid
25 June 2008, 03:45 PM
حتما" آسیب میبینه ! باید از بچه های الکترونیک کمک بگیری تا برات مدار تطبیق امپدانس طراحی کنن ! البته با ترانسفورمر هم میشه ! فکر کنم اگه از یه ترانس 2 به 1 استفاده کنی بشه :)

XELTEK
25 June 2008, 04:15 PM
من اینکار رو کردم

از نظر امپدانس مشکل نداشتم اما بعد از یه مدت امپلیفیرم سوخت ! چون بیشتر از حد محاز ازش توان گگرفتم !

من که صاح نمیدونم ! ضمنا" افزایش صدا اصلا" محسوس نیست ! بهتره از همین بند ها استفاده کنید !

Mr.Hossein
25 June 2008, 04:21 PM
حتما" آسیب میبینه ! باید از بچه های الکترونیک کمک بگیری تا برات مدار تطبیق امپدانس طراحی کنن ! البته با ترانسفورمر هم میشه ! فکر کنم اگه از یه ترانس 2 به 1 استفاده کنی بشه :)

اين ترانس كه گفتين چيه؟ مثل همين ترانسهاي آداپتوري ؟ از كجا ميشه تهيه كرد؟ وآيا كامل مشكل برطرف ميشه؟

من هم اينجا سوالمو مطرح كردم تا دوستان مطلع از الكترونيك كمكم كنند و اگر فكر ميكنين بايد جاي ديگه بپرسم راهنمائي كنيد.

باز هم ممنون

DRSaeid
25 June 2008, 04:47 PM
من اینکار رو کردم

از نظر امپدانس مشکل نداشتم اما بعد از یه مدت امپلیفیرم سوخت ! چون بیشتر از حد محاز ازش توان گگرفتم !

من که صاح نمیدونم ! ضمنا" افزایش صدا اصلا" محسوس نیست ! بهتره از همین بند ها استفاده کنید !

خوب دلیل سوختن آمپ میتونه همین کم شدن امپدانس مصرف کننده باشه که باعث افزایش جریان

میشه !