PDA

View Full Version : محدود کردن تماس های خروجی

abdarchi
16 June 2008, 11:47 AM
سلام
چند بار سرچ کردم اما چیزی دستگیرم نشد
برا همین گفتم تو این عنوان نظر اساتید رو جویا بشم
سوال اصلی اینه :
یک گوشی w700 داریم که می خواهیم تماس های خروجیش رو محدود کنیم
یعنی کاری کنیم که استفاده کننده گوشی نتونه زنگ بزنه و فقط به تماس های ورودی جواب بده

تو منوهای گوشی یه قسمت داره برای این کار
اما هر چی میزنیم کد می خواد و بعد هم میگه (اشکال در فرمان)

اگر راههای غیر مستقیم هم داره بفرمائید
مثلا تو گوشی نوکیا قفل صفحه کلید رو میشه رمز گذاشت و اگر کسی اون روز رو ندونه نمی تونه شماره گیری کنه و فقط می تونه به تماس های وارده جواب بده

متشکرم

aTN_1366
16 June 2008, 12:30 PM
سلام به شما ...
اول از همه باید برید به دفاتر خدمات ارتباطی و سرویس محدوديت مکالمه(CALL BARRING) رو فعال کنید وقتی اون رو فعال کنید به شما یه رمز چهار رقمی میدن که معمولا 1234 هست ...

بعد در گوشی سونی اریکسون باید به منو و بعد Setting برید و بعد برید به زبانه calls و سپس Manage calls رو انتخاب کنید و بعد Restrict calls و بعد هم All outgoing و بعد هم Activate ... سپس رمز 4 رقمی که از مخابرات گرفتید رو وارد کنید و سپس این سرویس فعال میشه ..

موفق باشید ...

aTN_1366
16 June 2008, 12:36 PM
راستی شما احتمالاً میخواهید برای کار شرکتی از این خط استفاده کنید برای همین بهترین راه همین هست که از طریق مخابرات سرویس رو فعال کنید ... چون در غیر اینصورت شما محدودیت رو روی گوشی اعمال میکنید و اینطوری استفاده کننده میتونه سیم کارت رو توی گوشی دیگه بزاره و کاملاً استفاده کنه ...

برای همین من راه فعال کردن محدودیت مکالمه Call Barring رو پیشنهاد میکنم .

abdarchi
16 June 2008, 12:49 PM
با تشکر از شما
این کار شخصیه و فکر نمیکنم اون شخص از گوشی دیگه استفاده کنه
اگر راه دیگری جز مراجعه به دفاتر خدمات داره بفرمائید .
باز هم از شما تشکر میکنم و احتمالا همین امروز برای این کار اقدام میکنم (البته چون سیم کارت به نام خودشه باید یگم پاشه بیاد!)

aTN_1366
16 June 2008, 01:30 PM
خواهش میکنم ...

راستش برای سونی اریکسون راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...!!!
ولی اگه نوکیا بود میتونستید با Fix Dialling و استفاده از PIN2 سیم کارت تماس های خروجی رو محدود کنید ...

abdarchi
16 June 2008, 02:06 PM
دوستان اگر راهنمایی های خودشون رو در مورد محدود کردن تماس های ورودی و خروجی همه گوشی ها هم اینجا بنویسن می تونه در آینده مرجع خوبی باشه

A.R.T
17 June 2008, 10:38 AM
فعال کردن محدودیت مکالمه هزینه هم داره؟ یا این هم مثل بقیه خدمات همراه اول کاملا رایگانه!!؟؟؟

abdarchi
17 June 2008, 11:32 AM
من دیروز رفتم دفتر خدمات ارتباطی گفتن ما فقط می تونیم دو صفر رو ببندیم
برای محدودیت تماس باید به خود مراکز مخابرات مراجعه کنید
در مورد هزینه اش هم سوالی نکردم :)

aTN_1366
17 June 2008, 01:00 PM
پس با این اوصاف شما باید به تلفن همراه مرکز ( سیدخندان ) برای این کار مراجعه کنید ولی راستش چون من یکی از دوستانم برای کار شرکتی این کارو کرده بود اون موقع گفت که رفته به دفاتر خدمات ارتباطی و این رو فعال کرده ...
حالا راستش دیگه نمیدونم (اینها هر روز یه قانون دارن !!!:icon_razz)

PAYAM
18 June 2008, 03:00 AM
این GSM Code استاندارد برای Bar یا همان مسدود کردن تماس‌های خروجی در تمام اپراتورها است:
*33*Barring Code#
منتهی همراه اول به صورت پیش‌فرض این قابلیت را مسدود کرده است ولی در ایرانسل می‌تونید به راحتی از آن استفاده کنید که Barring Code پیش‌فرض ایرانسل هم 0000 است که پیشنهاد می‌کنم البته عوضش نکنید!

یه راه ساده‌تر هم خاموش کردن Send My Caller ID است که چون از طرف شبکه ساپورت نمی‌شه تماس برقرا نمی‌شه و دیگه کسی نمی‌تونه با اون گوشی تماس بگیره.

SMN
18 June 2008, 04:36 AM
خواهش میکنم ...

راستش برای سونی اریکسون راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...!!!
ولی اگه نوکیا بود میتونستید با Fix Dialling و استفاده از PIN2 سیم کارت تماس های خروجی رو محدود کنید ...
این دوستمون درست اشاره کرد
ولی جالبه بدونید سونی اریکسون هم این قابلیت رو داره
1. اول وارد contact بشو و Option رو انتخاب کن
2. حالا Special Numbers رو انتخاب کن. Fixed Dialing رو انتخاب کن تا Active یا Deactivate بکنیش (برای کار شما باید Active بکنید)
3. حالا کد PIN2 که در سند سیمکارت درج شده رو وارد کنید و OK کنید
4. یک بار دیگه برای تاکید OK کنید
با این کار فرد هیچ تماسی نمیتونه بگیره حتی SMS هم نمیتونه بده مگر اینکه بره و fixed dialing رو deactivate بکنه که برای این کار هم ازش PIN2 رو میخواد
حالا اگه خواستین مثلا طرف فقط بتونه به چند شماره ی خاص بتونه زنگ بزنه کافیه این کار رو بکنید
1. وارد Contact بشید و Option رو انتخاب کنید
2. Special numbers رو انتخاب کن. Fixed dialing رو انتخاب کن.حالا Fixed numbers رو انتخاب کن.
3. حالا Add new number رو انتخاب کن (هر شماره ای که میخوای طرف اجازه ی تماس باهاش رو داشته باشه اینجا وارد کن)
**** به این نکته توجه داشته باشین که برای دادن مسیج باید شماره ی مسیج سنتر رو به لیست Fixed numbers اضافه کنید.
**** امتحان نکردم ولی احتمالش 99% هستش که این اطلاعات بر روی سیمکارت ذخیره میشه و طرف اگه گوشی رو هم عوض کنه باز هم سیمکارت قفله.
**** اگه به لیست fixed numbers نمیتونید چیزی اضافه کنید شماره های داخل سیمکارت رو پاک کنید (باز هم این رو امتحان نکردم حدس میزنم)

abdarchi
18 June 2008, 02:16 PM
دست شما درد نکنه
من در اولین فرصت امتحانش می کنم و خبرتون میکنم :)

aTN_1366
18 June 2008, 10:40 PM
جناب SMN درست گفتن ... باتشکر فراوان از ایشان ...

من این رو در مورد سونی اریکسون نمیدونستم ...
راستی من هم امتحان نکردم ولی فکر کنم که این خدمات اپراتوری نباشه یعنی فقط روی یک گوشی که فعال میشه کار میکنه و اگه سیم کارت رو روی گوشی دیگر بذاریم از کار میافته ... ( یا حداقل اینکه شماره هایی رو که در Fixed Dialling تنظیم کردیم از بین میره و طرف با هیچ شماره نمیتونه تماس بگیره :icon_razz)

لطفاً از دوستان هر کس این مساله رو امتحان کرد بی زحمت اینجا قرار بده که ماهم یاد بگیریم ...

با تشکر

abdarchi
21 June 2008, 03:51 PM
دست شما درد نکنه
امتحان کردم رو دبلیو 700 جواب داد
متشکرم