View Full Version : باآزاد شدن بنزين سوپر از چه بنزيني استفاده خواهيد کرد؟
شهرام 2
15 June 2008, 11:52 AM
باآزاد شدن بنزين سوپر از چه بنزيني استفاده خواهيد کرد؟
اگر فقط ازبنزين معمولي استفاده کنيم چه صدماتي به اتومبيل خواهد رسيد
نظرتان در مورد سهميه دولتي بنزين معمولي وماهي يکبار سوپر چيست ؟
در صورت استفاده ازبنزين معمولي در رابطه با استفاده از مکمل هاچه نظري داريد؟
simbaleo
15 June 2008, 01:03 PM
با نسبت تراکم 10.5 به 1 که تیپ 5 داره استفاده از بنزین معمولی در دراز مدت موتورشو به اشکال خواهد انداخت.
من تا جایی که بتونم بنزین سوپر میزنم، معمولی هم گاهی ! مکمل هم نمیشه زیاد استفاده کرد چون اون هم عوارض جانبی خودشو داره.
BloodReza
15 June 2008, 02:15 PM
با لیتری 540 تومن بنزین سوپر بیشتر از یک دفعه در ماه برای ما قشر پر آسیب(دانشجو!) امکان نداره
FARZAD_1975
15 June 2008, 03:07 PM
من 206 ندارم سمند دارم ولي با اينحال تا امروز فقط 4 مرتبه بنزين معمولي تو ماشين ريختم. فکر کنم با آزاد شدن قيمت بنزين سوپر علاوه بر ماهي يکبار استفاده از اين نوع بنزين بهتره که شمعها 5000 و روغن موتور 1000 کيلومتر زودتر از موعد هميشگي عوض بشه تا عوارض احتراق ناقص سوخت کمتر بشه و به موتور فشار کمتري بياد
شهرام 2
15 June 2008, 04:28 PM
با نسبت تراکم 10.5 به 1 که تیپ 5 داره استفاده از بنزین معمولی در دراز مدت موتورشو به اشکال خواهد انداخت.
من تا جایی که بتونم بنزین سوپر میزنم، معمولی هم گاهی ! مکمل هم نمیشه زیاد استفاده کرد چون اون هم عوارض جانبی خودشو داره.
لطفا بيشتر توضيح دهيد
simbaleo
15 June 2008, 05:09 PM
به زبان ساده عدد اکتان کمتر در بنزین معمولی به معنی تراکم پذیری کمتر اون نسبت به سوپره، تو موتورهای با نسبت تراکم بالا اگر از بنزین معمولی استفاده بشه مخلوط سوخت و هوا قبل از موعد و به خاطر متراکم شدن منفجر میشه و از اونجا که هنوز پیستون به بالاترین حد خودش نرسیده این ضربه (که بهش ناک میگن) در جهت عکس گردش میل لنگ بهش وارد میشه که مشخصا خیلی ضرر داره. و ممکنه باعث شکستن پیستون یا تاب برداشتن میل لنگ و چندین جور مکافات دیگه بشه. فلسفه استفاده از بنزین سوپر هم برای همینه که تراکم پذیری بالاتری داره و تو اینجور موتور ها باعث ناک یا خودسوزی نمیشه، البته تو موتورهای جدید اکثرا سنسوری برای تشخیص ناک وجود داره که به محض ناک زدن فرمان رقیقتر شدن مخلوط سوخت و تغییر زمان جرقه شمعها رو میده که تا حد امکان از ناک جلوگیری بشه، تا بشه از بنزین با اکتان پایین هم استفاده کرد ولی این کار کم شدن قدرت موتور و کاهش شتاب رو به همراه داره. اگر برای یه مدت کوتاه از بنزین معمولی استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد و ناک سنسور وظیفش رو بخوبی انجام میده ولی در دراز مدت همون سنسور هم حساسیت خودشو از دست میده و ناک بیشتر اتفاق میافته. تو ماشینی مثل پراید یا پیکان و امثال اینها چون نسبت تراکم بالا نیست در نتیجه استفاده از بنزین معمولی براشون مشکلی به دنبال نداره، ولی تیپ 5 و 6 و مدلهای مختلف SD با بنزین معمولی در دراز مدت به مشکل خواهند خورد، این پیش بینی منه.
مکملها هم عدد اکتان رو اونطوری که ادعا میکنن افزایش نمیدن و علاوه بر اون باعث خوردگی و ایجاد رسوب تو اجزای موتور میشن (باز هم در دراز مدت)
vahid_elx_645ci
15 June 2008, 10:13 PM
ما هم یه نوبت در میون سوپر میزنیم
آریو
16 June 2008, 12:17 AM
عجب کاری دادن دستمون ، من بیچاره تاحالاهمیشه سوپر زدم به غیر از چندتا مسافرت به این امید که ماشنم سرپاباشه ولی حالا فکرکنم ماهی یک بار به زور سوپر بزنم.
Narimanhb
16 June 2008, 12:46 PM
من تا حالاغیر سوپر نزده بودم ولی با این وضع فکر میکنم یک بار در میون یا دوبار در میون سوپر بزنم.آخه خیلی ستمه هربار بری بنزین برنی واسه 30-40 لیتر16500 تا 21600 تومن پول بدی!اینطور که من شنیدم مکمل ها کارایی چندانی ندارن و نمیشه بهشون اعتماد کرد.
ehsan62
16 June 2008, 02:21 PM
آخه من نمیدونم چی بگم لیتری 540!!! :icon_bigg اکثر افراد مثل من وسعشون نمیرسه که واسه یه نوبت بنزین20-25هزار تومن پول بنزین بدن(این واقعا نامردیه). :icon_cry:ماهی یک یا چند بار سوپر زدن هم فکر نکنم در ازای پول پرداختی تاثیر چندانی رو موتور داشته باشه.:icon_eek:
دوستان قدر همین بنزین معمولی رو بدونین که در دوره بعد اونم به وضیعیت بنزین سوپر دچار میشه.
pesaremelli
16 June 2008, 02:34 PM
من تو سمند قبلی خیلی بنزین معمولی میریختم که باعث هزار جور مکافات شد سر سیلندر ترکوندم و کلی دردسر دیگه که به گفته ایرانخودرویی ها همش ماله بنزین بی کیفیت بود ولی تو این یکی تا حالا به غیر از مسافرت هیچوقت بنزین معمولی نزدم اما الان با این شرایط نمیدونم چه کار کنم بنزین سوپر یک باک 37800 تومن خیلی گرونه راستی نظرتون راجع این قرص هایی که اکتان بنزین رو بالا میبرن چیه؟
shahramcat
16 June 2008, 11:56 PM
والا بلا به خدا ما که 206 داریم پول دار نیستیم باید به کی گفت آخه ! من که شخصا سوپر میزنم ازونور پیاده بیشتر میرم . عجب گیری کردیم
Artemis
17 June 2008, 11:43 PM
من یکبار از دستم در رفت و تحت جو از این مکمل های آمریکایی که قوطی زرد رنگ داره خریدم و برای ماشین استفاده کردم 4000 تومن بود و نسبت به بنزین سوپر واقعا موتور را زیر و رو کرد چه در شتاب گیری و چه در صدای موتور تغییرات کاملا محسوس بود مخصوصا در ریو که صدای موتور آزار دهنده است به شدت کم شده بود
به نظرم به جای بنزین سوپر در کنار بنزین معمولی از این مکمل ها استفاده بشه خیلی بهتره
aTN_1366
18 June 2008, 10:57 PM
البته این مکمل های سوخت چون حاوی سرب بیشتر نسبت به بنزین معمولی و سوپر هستند بهتره از اون ها استفاده نشه ... چون ثابت شده که سرب اثرات مخربی در محیط زیست و موجودات زنده دارد ( بخصوص کودکان )
بهتره به خاطر موتور اگه امکانش رو دارید 2 هفته یک بار یا 1 ماه یکبار بنزین سوپر بزنید ...
فعلاً هم بهتره قبل از اول تیر برید و بنزین سوپر بزنید ( 1 مو کندن از خرس هم غنیمته !!! )
shahramcat
24 June 2008, 10:39 PM
بهترین کار اینه که از قرص های مکمل سوخت استفاده کنین .
من خودم الان از اونا استفاده می کنم و خیلی خوب جواب میده.
آقا ممنون میشم مارک و قیمت رو به ما هم بگید . از کجا میشه خرید کرد ؟
واقعا ممنون
masoud2535
27 June 2008, 07:32 PM
سلام دوستان
من توصيه ميکنم براي جلوگيري از ناک زدن موتور، اولاً دور موتور را در کرانه پائين (بين 2000 تا 3000) نگهداريد، در ثاني از اکتان بوسترهاي خوب براي افزايش عدد اکتان بنزين معمولي استفاده کنيد، ثالثاً از هر 2-3 باک حداقل يک بار بنزين سوپر استفاده کنيد.
مهمترين صدمهاي که بنزين معمولي (با اکتان پائين) به اين خودروي محبوب وارد ميکند، افزايش ناک در دورهاي بالا و در نتيجه از بين رفتن حساسيت ناک سنسور به مرور زمان ميباشد.
لذا در صورتيکه دور موتور را پائين نگه داريد و شتابگيري سريع نداشته باشيد، آسيب جدي به ناک سنسور و همچنين خود موتور وارد نخواهد شد، طبق بررسيهائي که با نرمافزار PCM Scan روي ECU7.4.5 انجام دادهايم، ريتارد جرقه در صورت وارد کردن شک به پدال گاز شديداً افزايش پيدا ميکند که اين عامل باعث کاهش راندمان موتور گرديده و در مورد 206هائي که کاتاليزور دارند (حذف نکردهاند) شديداً عمر کاتاليزور به علت انتشار بيشتر گازهاي آلاينده کم ميشود.
موفق باشيد.
masoud2535
29 June 2008, 01:56 PM
سلام دوستان
عکسهاي مربوط به تريپ کامپيوتر ماشين من رو ميتوانيد در لينک زير ببينيد:
http://www.tuningtalk.com/forum/206-t14803-315.html
شما ميتوانيد با کمک گرفتن از کامپيوتر سفري (LCD TYPE B) مصرف داخل شهر را تا صدي 8.5 کاهش دهيد.:icon_surp
لازم به ذکر است که اين عکسها رو ديشب ساعت 12 گرفتم و چون سايز عکسها کوجيکه کمي وضوح تصويرش کمه، ولي خوب با همين بسازيد:icon_arro
دور موتور زير 3000 با بنزين معمولي موتور ناک نميزنه و مشکلي پيش نمياره!
موفق باشيد.:icon_cool
aquarium
1 August 2008, 08:44 PM
آخه تو مملکتی که نفت و گازش حرف اول میزنه چرا باید اینطور جیره بندی بشه ؟ حالا که شده چرا باید سوپر بزنیم که پولش بره تو جیب این نا م .ر.دا .
po2ya
1 August 2008, 10:02 PM
دوستان تمامی پستهای مربوط به مکملهای بنزین و اکتان بوستر های به تاپیک ذیر انتقال داده شد
بقیه بحث ها در این مورد رو در اوون تاپیک ادامه بدید
http://www.phalls.com/showthread.php?t=44280
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.