PDA

View Full Version : نافرماني ماوس اپتيكال

Orion
14 June 2008, 09:49 AM
من يه ماوس اپتيكال A4Tech از نوع Run on Shine دارم. جديداً خيلي نافرمان شده و واسه خودش حركت مي‌كنه. البته حركتش بصورت لرزشي و به سمت بالا و سمت چپ صفحه است. كسي نميدونه علت اين نافرماني چيه؟ آيا ماوس خرابه؟
جالبه كه روي همون Pad يه ماوس ديگه رو تست كردم و مشكل نداره.

smail
14 June 2008, 12:48 PM
به احتمال زياد پرز گرفته
من هم6 سال هست كه a4tech دارم هر 6 ماهي كلش رو باز ميكنم تميز ميكنم .
چشم زيرش رو تميز كنيد

SMN
14 June 2008, 01:57 PM
من این مشکل رو با NB-99D داشتم که درایورش رو نصب کردم درست شد!

eastern
14 June 2008, 02:42 PM
ماوس من هم گاهی وقتی ثابت و بدون حرکته، نشانگرش بدون دلیل و معمولا به سمت بالا و چپ حرکت می کنه ولی وقتی تکونش می دم حواسش میاد سر جاش ! برای من که مشکلی درست نکرده. اما آیا برای شما زمان استفاده و با وجود کنترل با دست، به سمت دیگری حرکت می کنه ؟

Orion
14 June 2008, 05:14 PM
به احتمال زياد پرز گرفته
من هم6 سال هست كه a4tech دارم هر 6 ماهي كلش رو باز ميكنم تميز ميكنم .
چشم زيرش رو تميز كنيد

من اين ماوس رو 2-3 ماهه كه گرفتم . يعني تو اين 2-3 ماه پرز گرفته؟ براي اينكه چشم رو تميز كنم احتياج به باز كردن ماوسه؟

ماوس من هم گاهی وقتی ثابت و بدون حرکته، نشانگرش بدون دلیل و معمولا به سمت بالا و چپ حرکت می کنه ولی وقتی تکونش می دم حواسش میاد سر جاش ! برای من که مشکلی درست نکرده. اما آیا برای شما زمان استفاده و با وجود کنترل با دست، به سمت دیگری حرکت می کنه ؟

اين ماوس من حاليش نيست. حتي وقتي باهاش كار ميكنم هم همينطوريه. البته وقتي باهاش كار نميكنم محسوس‌تره.

smail
14 June 2008, 07:29 PM
نه براي تميز كردن چشم ماوس احتياج به باز كردن نيست چون دم دست است ولي چون اكثرا خانه هاي scroll كه از جلوي سنسور رد ميشوند پرز ميگيرند و ديگر اسكرول كار نميكند بايد باز شود و تميز شود
چون شما با scroll مشكلي نداريد احتياجي به باز كردن نيست

Orion
14 June 2008, 07:31 PM
خب چجوري چشمشو پاكش كنم. من گاهي وقتا توش فوت ميكنم! ولي انگار فايده نداره.

smail
14 June 2008, 07:39 PM
با يك دستمال كاغذي و لوله خودكار دستمال را سر لوله خودكار بپيچيد و با اون چشم ماوس رو پاك كنيد
براي اين گفتم لوله خودكار كه اگر از روي دستمال بيرون زد چشم رو خش نيندازد

tazmani
16 June 2008, 12:36 AM
از یک پد مشکی یک دست استفاده کنید. به احتمال زیاد مشکل حل می شود.

Orion
16 June 2008, 08:01 AM
همون كاري كه جناب smail فرمودند انجام دادم حل شد.