PDA

View Full Version : مشکل در روشن شدن پاور دستگاه

zxcvmohsen
9 June 2008, 05:09 PM
سلام دوستان
من مدتیه با این مشکل مواجه هستم، اونم به این صورته که اگه برق قطع بشه (برق بره یا مثلا فیوز بپره و ...) دستگاه من پس از وصل مجدد برق برای مدت نا معلومی روشن نمی شه!!
این مشکل از وقتی حاد تر شده که برق روزانه حداقل یه بار می ره و تقریبا کامپیوتر من اصلا دیگه روشن نمی شه!! (مثل حالتی که ترانس محافظ می ذاری و پس از قطع و وصل برق برای چند دقیقه برق رو وصل نمی کنه تا نوسانات برق کم شه؛ اما این پاور من بجای چند دقیقه چندین ساعت قطع می شه!!!)
می خواستم بدونم این ایراد از چه چیزی ناشی می شه؟

Orion
9 June 2008, 06:34 PM
من علتش رو نميدونم ولي يكي از كامپيوترهاي شركتمون اينجوري بود. من هر بار كه اينجوري ميشد و روشن نميشد دكمه قطع پاور رو ميزدم و چند ثانيه صبر ميكردم و دوباره دكمه پاور رو ميزدم و كامپيوتر روشن ميشد!

zxcvmohsen
9 June 2008, 07:54 PM
من علتش رو نميدونم ولي يكي از كامپيوترهاي شركتمون اينجوري بود. من هر بار كه اينجوري ميشد و روشن نميشد دكمه قطع پاور رو ميزدم و چند ثانيه صبر ميكردم و دوباره دكمه پاور رو ميزدم و كامپيوتر روشن ميشد!

ممنونم ولی این سیستم من پشت پاورش دکمه واسه خاموش روشن کردن نداره

ممنون می شم بقیه دوستان هم کمکی کنن

sepehr4252
9 June 2008, 08:06 PM
پاورتو از دستگاه ( مادربرد . هارد . سیدی رام و...) قطع کن یه سیم کوتاه حدود 10 سانتی وردار و روی اون سوکت بزرگه پاور (همون که به مادربرد وصل میشه ) پایه های مشکی و سبز رو بهم وصل کن . اگه پاورت روشن شد یعنی پاورت درسته.

smail
10 June 2008, 12:14 AM
البته اگر بيشتر از 3 سال هست كه اين mainboard را داريد باتري رو عوض كنيد شمارش براي بيشتر mainboard ها 2035 است

GHAHRAMAN
10 June 2008, 01:24 AM
سلام
به احتمال قوی از باطری بک آپ هست.

zxcvmohsen
10 June 2008, 01:50 AM
پاورتو از دستگاه ( مادربرد . هارد . سیدی رام و...) قطع کن یه سیم کوتاه حدود 10 سانتی وردار و روی اون سوکت بزرگه پاور (همون که به مادربرد وصل میشه ) پایه های مشکی و سبز رو بهم وصل کن . اگه پاورت روشن شد یعنی پاورت درسته.

ممنونم دوست عزیز
انجام دادم، پاور کار می کنه

البته اگر بيشتر از 3 سال هست كه اين mainboard را داريد باتري رو عوض كنيد شمارش براي بيشتر mainboard ها 2035 است

منظورتون رو دقیقا از جمله آخر متوجه نشدم
ولی در کل عرض کنم، بله سیستم بیش از سه سال عمر داره و احتمالا دردشم همینه؛ چطور مطمئن شم؟

سلام
به احتمال قوی از باطری بک آپ هست

ممنونم

smail
10 June 2008, 01:58 AM
الان كه اومدم تاپيك رو ديدم ديدم كه شماره باتري رو اشتباه نوشتم اشتباه تايپي شده بود
شماره باتري 2032 است

zxcvmohsen
10 June 2008, 02:29 AM
الان كه اومدم تاپيك رو ديدم ديدم كه شماره باتري رو اشتباه نوشتم اشتباه تايپي شده بود
شماره باتري 2032 است

آقا ممنون چک می کنم، خبرشو می دم

zxcvmohsen
11 June 2008, 12:41 AM
سلام رفیق
باطری رو هم عوض کردم، هر چند که باطریی که انداختم نو نبود ولی مث قبلیه خالی نبود. با اینحال بازم سیستم روشن نمی شه
با توجه به اینکه پاور مطمئنا سالمه، ایراد از کجاست؟
آیا ممکنمه ایراد از این باشه که باطری نو ننداختم؟ یا ایراد از جای دیگست؟؟
ممنونم

Orion
11 June 2008, 12:59 AM
وقتي كامپيوتر روشن نميشه چند تا دليل ممكنه داشته باشه:
1- پاور خراب باشه
2- ميبورد سوخته باشه (دور از جون!)
3- CMOS مشكل داشته باشه (كه با ريست كردن CMOS درست ميشه)
4- سوييچ روشن خاموش مشكل داشته باشه

ديگه عقلم جايي قد نميده! در ضمن يه پيشنهاد هم دارم كه يه بار تمام سيم‌هاي سيستمت رو باز كني و دوباره ببندي! بعضي اوقات جواب ميده!

zxcvmohsen
11 June 2008, 02:16 AM
وقتي كامپيوتر روشن نميشه چند تا دليل ممكنه داشته باشه:
1- پاور خراب باشه
2- ميبورد سوخته باشه (دور از جون!)
3- CMOS مشكل داشته باشه (كه با ريست كردن CMOS درست ميشه)
4- سوييچ روشن خاموش مشكل داشته باشه

ديگه عقلم جايي قد نميده! در ضمن يه پيشنهاد هم دارم كه يه بار تمام سيم‌هاي سيستمت رو باز كني و دوباره ببندي! بعضي اوقات جواب ميده!

مورد اول که نیس
مورد 2 و 4 هم ددلیلی نداره چون هر چند الان در روزه روشن نمی شه اما قبلش با همین حالت چند ساعت یه بار روشن می شد
در مورد شماره 3 توضیح می دی؟

این توصیه آخر شما رو هم قبلا انجام دادم که تغییری حاصل نشد

Orion
11 June 2008, 07:44 AM
براي ريست كردن CMOS، اكثر Motherboardها يه جامپر دارند كه اگر اون جامپر رو ست بكنيد CMOS فلش ميشه. توي Motherboardهاي قديمي‌تر، مي‌بايست باطري Cmos رو در بياري و قطب منفي و مثبت جاي باطري رو اتصال كوتاه كني.

zxcvmohsen
18 June 2008, 12:40 AM
مشکل من با تعویض باطری نو هم مرتفع نشد