View Full Version : كمك، لپ تاپم بعد از وصل كرد موس خاموش شد
پیمان ق
9 June 2008, 03:08 AM
درود بر دوستان عزيزم
در حين روشن بودن لپ تاپ ، يه موس يو اس بي بهش وصل كردم ، يكي دو ثانيه بعد لپ تاپ خاموش شد ، هر كاري كه كردم ديگه روشن نشد ! :icon_eek:
ضمناً وقتي كليد START رو ميزنم هيچ اتفاقي مانند شنيده شدن صداي بوق يا روشن شدن فن نمي افته.
لطفاً بنده رو راهنمايي بفرمائيد كه مشكل از چي ميتونه باشه ؟
با سپاس فراوان
شاد و پيروز باشيد . :icon_wink
GHAHRAMAN
9 June 2008, 03:16 AM
سلام پیمان جان
نکنه باطریش تموم شده!:icon_arro
پیمان ق
9 June 2008, 03:28 AM
درود بر دوست گلم
نه عزيزم ، هم باطريش رو چك كردم و هم آداپتورشو . اشكال از برق يا باطري نيست ، اينو مطمئنم . :icon_surp
شاد و پيروز باشي .:icon_wink
Javid
9 June 2008, 07:51 AM
سلام پيمان عزيز.
باطري لپ تاپتون رو از دستگاه جدا كنيد
توجه كنيد اون ماوسه هم بهش متصل نباشه...
دستگاه رو بعد از يك دقيقه با برق تنها و بدون باطري روشن كنيد اگر جواب داد
بعد باطري را مجددا وصل كنيد و دستگاه رو روشن كنيد.
ديگه هرگز اون ماوس رو بهش وصل نكنيد...
پیمان ق
9 June 2008, 09:15 AM
درود بر جاويد عزيزم
جاويد جان ، همه ي اين كارهايي رو كه گفتي انجام دادم ولي روشن نشد كه نشد .
فكر كنم فاتحه ـشو خوندم :icon_redf
جالب اينجاست كه هميشه از همين موس استفاده ميكردم .(حدود 2 ساله)
شاد و پيروز باشي :icon_wink
smail
9 June 2008, 01:52 PM
اتصالي در پورت و يا سيم موس باعث آن شده است در خوشبينانه ترين حالت يكي از smd هاي نزديك پورت و در بد بينانه ترين حالت چيپست مين بورد لپتاپ سوخته
Javid
9 June 2008, 05:18 PM
درود بر جاويد عزيزم
جاويد جان ، همه ي اين كارهايي رو كه گفتي انجام دادم ولي روشن نشد كه نشد .
فكر كنم فاتحه ـشو خوندم :icon_redf
جالب اينجاست كه هميشه از همين موس استفاده ميكردم .(حدود 2 ساله)
شاد و پيروز باشي :icon_wink
پس هيچ كار ديگه اي بغير از رفتن به تعميرگاه نميشه كرد چون احتمالا مينتون با اينكار مشكل پيدا كرده... اميدوارم مشكل اساسي نباشه...
پیمان ق
9 June 2008, 09:37 PM
اتصالي در پورت و يا سيم موس باعث آن شده است در خوشبينانه ترين حالت يكي از smd هاي نزديك پورت و در بد بينانه ترين حالت چيپست مين بورد لپتاپ سوخته
smail جان ، ضمن تشكر ، شما فكر ميكني در بهترين و بدترين حالت چقدر بايد خرجش كنم ؟ اصلاً درست شدني هستش؟
پس هيچ كار ديگه اي بغير از رفتن به تعميرگاه نميشه كرد چون احتمالا مينتون با اينكار مشكل پيدا كرده... اميدوارم مشكل اساسي نباشه...
جاويد جان ، ممنونم ، منم اميدوارم مشكل حادي نباشه .
دوستاني كه آدرس تعميركار خوب ، مطمئن و با انصافي رو سراغ دارند ، خواهشاً به بنده اطلاع بدن .
با سپاس فراوان
همواره شاد و پيروز باشيد . :icon_wink
smail
9 June 2008, 11:58 PM
در مورد قيمت كه اهل فن بايد نظر بدهند اگر از smd ها باشه كه خرج زيادي ندارد ولي اگر چيپست باشه كه خرجش بسيار زياد ميشه چون اولا بايد چيپست مشابه را تهيه كرد كه خودش مشكل است و ثانيا تعويض آن نياز به وسايل تخصصي و مهارت بالا دارد . كه اكثرا تعويض كل mainboard رو به تعويض چيپست ترجيح ميدن
GHAHRAMAN
10 June 2008, 01:31 AM
نه از چیپست هست نه سایر قطعات.
SMD هم مخفف Surface Mount Device هست به معنی قطعاتی که روی سطح نصب و لحیمکاری میشوند که شمال آس سی ها(بافر-آپ امپ ها - رگولاتور ها - دکودر ها- اپتو کوپلرها و.....)-ترانزیستور ها - مقاومت ها و خازن ها و سایر قطعات می باشد.
انواع پورت های پی سی هم نسبت به کل مین برد ایزوله و دارای بافر هستند که اتصال کوتاه موجب از آسیب رسیدن به برد و سی پی یو نشود.
پیمان ق
10 June 2008, 02:14 PM
نه از چیپست هست نه سایر قطعات.
انواع پورت های پی سی هم نسبت به کل مین برد ایزوله و دارای بافر هستند که اتصال کوتاه موجب از آسیب رسیدن به برد و سی پی یو نشود.
درود بر يار قديمي خودم
ممنون از راهنمائيت .
يعني منظورت اينه كه پورت يو اس بي از مين برد ايزوله بوده و فقط خود پورت آسيب ديده ؟ و اگر از مدار خارجش كنيم ، مشكل حل ميشه ؟ يا راه حل ديگه اي براي رفع اين مشكل وجود داره ؟
امروز با يه تعميركار صحبت كردم ، ميگفت : يا منبع تغذيه سوخته يا مين بورد و تعميرش حداقل 150 و حداكثر 340 تومان خرج بر ميداره :icon_eek: .
نميدونم چيكار كنم . نظر شما چيه ؟
با سپاس فراوان
شاد و پيروز باشي . :icon_wink
hooman62
11 June 2008, 02:44 PM
امروز با يه تعميركار صحبت كردم ، ميگفت : يا منبع تغذيه سوخته يا مين بورد و تعميرش حداقل 150 و حداكثر 340 تومان خرج بر ميداره
پیمان جان خیلی از این ضایعه متاسف شدم
اما به نظرم تعمیرکاره آدم منصف و کار بلدی نیست چون این حرف ایشون(سوختن منبع تغذیه) نمیتونه پایه علمی داشته باشه چرا چون شما با باتری پر و بدون آداپتورش هم امتحان کردی و گویا روشن نشد پس این موضوع منتفی است .
راستش اطلاعات فنی زیادی ندارم که کمکت کنم اما به این اصل اعتقاد دارم که انسان با کنجکاوی و کمی دقت خودش میتونه خیلی چیزها را تعمیر کنه برا همین اگر جای شما بودم اول هارد لپتاپ را جدا میکردم و اطلاعاتش را روی یک پی سی میرختم بعد هم شروع به باز کردن خود لپتاپ میکردم. البته اگر جای شما بودم
پیمان ق
12 June 2008, 04:49 PM
پیمان جان خیلی از این ضایعه متاسف شدم
اما به نظرم تعمیرکاره آدم منصف و کار بلدی نیست چون این حرف ایشون(سوختن منبع تغذیه) نمیتونه پایه علمی داشته باشه چرا چون شما با باتری پر و بدون آداپتورش هم امتحان کردی و گویا روشن نشد پس این موضوع منتفی است .
راستش اطلاعات فنی زیادی ندارم که کمکت کنم اما به این اصل اعتقاد دارم که انسان با کنجکاوی و کمی دقت خودش میتونه خیلی چیزها را تعمیر کنه برا همین اگر جای شما بودم اول هارد لپتاپ را جدا میکردم و اطلاعاتش را روی یک پی سی میرختم بعد هم شروع به باز کردن خود لپتاپ میکردم. البته اگر جای شما بودم
قربونت برم هومن جان
درمورد تعميركار با نظر شما موافقم . متاسفانه در اين دوره و زمونه ايكه زندگي ميكنيم ، پيدا كردن يه تعميركار منصف خيلي مشكل شده .
بهرحال از راهنمائيت خيلي ممنونم . فعلاً از روي اطلاعات با ارزش هارد يه كپي گرفتم . با يكي از دوستان خبره در امر الكترونيك ، يكي دوباري لپ تاپ رو با اهم متر چك كرديم . . . :icon_surp فقط خدا ميدونه كه چه بلايي قراره سرش بياد :icon_arro
همواره شــــــــاد و پيروز باشي دوست خوبم . :icon_wink
Javid
12 June 2008, 06:33 PM
پيمان جان بنظر من ببريدش پيش يكي از خدمات پس از فروشي هاي گارانتي هاي معتبر سوني ببينيد چي ميگه...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.