View Full Version : سيستم صوتي مناسب براي مگان
rezaghi
8 June 2008, 12:06 AM
سلام
در اين تاپيك با ياري دوستان مي خواهيم در مورد سيستمهاي صوتي و ضبطهايي كه مي توان به صورت غير فابريك برروي خودروي مگان استفاده كرد صحبت كنيم.
البته سيستمهايي مورد بحث خواهد بود كه اطلاعات پانل را حفظ كند و همچنين كنترل فرمان را هم حفظ كند.
براي شروع من يك مدل ضبط رو معرفي مي كنم كه در كلوپهاي مختلف دارندگان مگان در هلند و كشورهاي ديگه به اون اشاره كردن كه ظاهرا با كنترل فرمان همخوان است واطلاعات ضبط رو كامل به پانل انتقال ميده .جالب اينه كه ظاهرا نياز به اينتر فيس هم نداره
البته اين مدل ضبط قبلا هم در تاپيك جامع مگان هم توسط دوستان معرفي شده بود ولي كسي مطالب اونو ادامه نداد.
اين ضبطSONY CDX-GT30RNهست و ظاهرا پك مخصوص رنو است
عكسهاشو در زير گذاشتم.
دوستان اگر اطلاعاتي در مورد وجود اين مدل ضبط در ايران دارين در اختيار ما هم بذارين.ضمنا اگر مدل ديگه اي هم پيدا كرديد(كه حتما هست)براي ما بذارين
jsprox
8 June 2008, 12:20 AM
دست شما درد نکنه اطلاعات خوبی بود.
من به شخصه ضبط sony رو قبول ندارم اگر pioneer یا clarion کسی می دونه با شرایط همین سونی اطلاع بده...
rezaghi
8 June 2008, 12:26 AM
دست شما درد نکنه اطلاعات خوبی بود.
من به شخصه ضبط sony رو قبول ندارم اگر pioneer یا clarion کسی می دونه با شرایط همین سونی اطلاع بده...
البته خود من هم با ظاهرش مشكل دارم چون ظاهر پخته اي نداره .دوستان اگر كسي اينتر فيس هم براي مگان سراغ داشت اطلاع بده
یه مدل ضبط sony دیگه هم تو یکی از کاتالوگهای مگان پیدا کردم که جزو ضبطهای تائید شده خود رنو هست .
الان تو این سیستم عکسشو ندارم شب اگر بتونم عکس اون رو هم می ذارم
davoodya
8 June 2008, 05:18 PM
اگه هم usb دار باشه بهتره؟
به نظر من usb خیلی مفید می تونه باشه
rezaghi
8 June 2008, 05:32 PM
اگه هم usb دار باشه بهتره؟
به نظر من usb خیلی مفید می تونه باشه
من فکر می کنم همین مدلgt30rn ,ورودیش رو داره که آداپتور خاص سونی بهش می خوره که این اداپتور مخصوص استفاده ازipodهست اون رو هم شب عکس می ذارم
اين آداپتور مدلsony xa-110 ip هست.اين اداپتور قابليت وصل ipodبه ضبط سوني رو داره.
مزيتي كه اين آداپتور داره اينه كه اطلاعات ipod رو هم روي پانل مي نويسه و با خودروي مگان مشكلي نداره(البته طبق گفته سايت)و پورتusb اون هم مي تونه از كنار جعبه داشبورد بيرون بياد
البته توي خود سايتmeganecc باsony cdx-gt30rnبسته بود و ظاهرا با اون ضبط مشكلي نداره
باز هم اگر دوستان تونستن توي شهر خودشون اين اداپتور رو پيدا كنند به بقيه خبر بدن من توي مشهد پيدا نكردم
davoodya
9 June 2008, 03:44 PM
ایا این usb فقط با i pod هم خونی داره؟
یعنی فلش های موجود در بازار رو نمیشه بهش وصل کرد؟
rezaghi
9 June 2008, 04:22 PM
ایا این usb فقط با i pod هم خونی داره؟
یعنی فلش های موجود در بازار رو نمیشه بهش وصل کرد؟
دقیقا مطمئن نیستم ولی تا جائی که تونستم ترجمه کنم(چون به زبان اسپانیائی بود) فکر می کنم فقط برای ipodاطلاعات رو به پانل منتقل می کنه ولی به طور منطقی نباید برای خوندن فلش مشکلی داشته باشه
اگر تونستم از جای دیگه می گردم مشخصات فنی اون رو میگذارم
سونی خودش فقط برای ipodتائید کرده وازروی ضبط میشه ترکهای ipod رو عوض کرد
لینک زیر مربوط به دفترچه راهنمای اون هست که اطلاعات کامل رو داده
[Only registered and activated users can see links]
وارد صفحه که شدید قسمتowners manual
mhabbasi
10 June 2008, 10:21 AM
دوست من rezaghi ([Only registered and activated users can see links]) عزیز...
من یک سوالا داشتم... آیا سیستم هایی که هم Player هستند و هم TV یا Video CD یا DVD نیز داریم که امکان نصب روی رنو مگان را داشته باشند؟؟؟
rezaghi
10 June 2008, 10:52 AM
دوست من rezaghi ([Only registered and activated users can see links]) عزیز...
من یک سوالا داشتم... آیا سیستم هایی که هم Player هستند و هم TV یا Video CD یا DVD نیز داریم که امکان نصب روی رنو مگان را داشته باشند؟؟؟
سلام
من توی سایتها چیزی پیدا نکردم که صریحا قید کرده باشه ولی نمایندگی مشهد می گفت داره براشون می رسه البته می گفت که چینیه .
شاید نمایندگی شما هم آورده باشه
rezaghi
11 June 2008, 10:50 PM
سلام
اين ضبط تازه اي كه معرفي مي كنم در يكي از كاتالوگهاي مگان استيشن به عنوان آپشن اعلام شده ولي مشخص نكرده بود كه با اينتر فيس به خودرو متصل ميشه يا مثل مدل قبلي مستقيما با سيستم خودرو كار مي كنه(البته به زبان انگليسي نبود)
آدرس سايت رو مي گذارم و نام فايل رو هم مي گذارم ولي توي سرچ جديد پيداش نكردم
اين فايل در سايت[Only registered and activated users can see links] بو د و اسم فايل همbrozura_megane_sedan_grandtour_05
هست كه توي اون ضبطsony cdx-a251 c رو به عنوان آپشن خودرو اعلام كرده
جالبه كه در اين سايت براي كاركيت هم parrot ck3100رو به عنوان آپشن انتخاب كرده
rezaghi
13 June 2008, 11:42 PM
مورد جديدي كه مي خوام معرفي كنم اينتر فيس مخصوص رنو هست كه شركتconnects 2 معرفي كرده
شكل روش كد بندي اينتر فيسهاي connects2رو در زير گذاشتم.
طبق اين كد بندي اينتر فيسsrns003مخصوص وصل ضبط سوني به مگان و اينتر فيس به كدsrnpi003هم مخصوص وصل ضبط پايونير به مگان هست.
البته فكر نمي كنم هنوز وارد ايران شده باشه واحتمالا بايد از نمايندگي دبي تهيه بشه(البته دروغ نگم،هنوز از نمايندگي مركزي ايران سوال نكردم!)
اين اينتر فيسها كد001هم داره كه مخصوص مگانهاي توليدي قبل از سپتامبر2000هست كه شامل موارد وارد شده به ايران نيست
jsprox
14 June 2008, 07:09 PM
سلام...
کسی این flash player هایی که به فندک ماشین وصل میشه و mp3 رو روی موج FM رادیو با کیفیت عالی پخش میکنه امتحان کرده؟ فروشنده میگفت که کیفیتش عالیه...
rezaghi
15 June 2008, 05:40 PM
سلام...
کسی این flash player هایی که به فندک ماشین وصل میشه و mp3 رو روی موج FM رادیو با کیفیت عالی پخش میکنه امتحان کرده؟ فروشنده میگفت که کیفیتش عالیه...
برادر من امتحان كرده بود خيلي راضي بود و مي گفت كه كيفيت خوبي داره جالب اينه كه ما با دو ماشين شمال رفته بوديم در طول مسير زماني كه فاصله دو ماشين كمتر از حدود 300متر ميشد توي ماشين من هم كه روي موج fmرفته بودم صدا پخش ميشد و كيفيتش هم انصافا خوب بود.(البته روي موج خاصي، فكر مي كنم100.6بود)
البته مدلهاي مختلف داره و با بردهاي مختلف
jsprox
16 June 2008, 03:55 AM
برادر من امتحان كرده بود خيلي راضي بود و مي گفت كه كيفيت خوبي داره جالب اينه كه ما با دو ماشين شمال رفته بوديم در طول مسير زماني كه فاصله دو ماشين كمتر از حدود 300متر ميشد توي ماشين من هم كه روي موج fmرفته بودم صدا پخش ميشد و كيفيتش هم انصافا خوب بود.(البته روي موج خاصي، فكر مي كنم100.6بود)
البته مدلهاي مختلف داره و با بردهاي مختلف
سلام...
دست شما درد نکنه پس یکی میگیرم.
rezaghi
17 June 2008, 08:30 PM
دوستان
اگر كسي هم روي مگانش ضبط و باند و... بسته و راضيه مي تونه توي اين تاپيك معرفي كنه
ضمنا اگر دوستان از اين مواردي كه تا حالا ذكر شده توي شهرشون پيدا كردند يا قيمتي داشتند براي بقيه دوستان هم اعلام بكنند.
karash501
17 June 2008, 11:08 PM
اين اف ام ترنسمترا بستگي به راديوي ماشينتون داره مال من رو مزدا نويز داره ولي رو پروتون خيلي بهتره يه چيز تو مايه هاي نوار با كيفيت ولي با سيدي قابل مقايسه نيست اگه ميخرين حتما مدليو بخرين كه امكان انتخاب شماره آهنگ از ريموت داشته باشه چون امكان انتخاب فلدر ندارين ولي با شماره آهنگ ميشه يه كاريش كرد
futuredream
18 June 2008, 12:39 PM
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟ خیلی تعریف میکنه امکانات خوبی مثل باطری لیتیوم داره و فک کنم بشه از folder to folder هم بری
karash501
18 June 2008, 12:51 PM
لينك باز نميشه ولي هيچكدوم ترنسميترا امكان انتخاب فلدر ندارن من آهنگها رو تو فلداراي 14تايي ريختم روفلش و وقتي شماره آهنگي كه انتخاب ميكنم مضرب 15 باشه فلدر عوض ميشه اينجوري بعد از يه مدت دستم مياد كه هر فلدر چه شماره اي داره
jsprox
18 June 2008, 08:06 PM
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟ خیلی تعریف میکنه امکانات خوبی مثل باطری لیتیوم داره و فک کنم بشه از folder to folder هم بری
من یکی دیدم که 2 گیگ حافظه داشت و میشد بهش حافظه اضافه کرد فروشنده قیمت 32 تومان گفت این مدلی که شما زدید 100 تومان بنظر من چون فقط حالت ساعت رو داره و همیچنین قلبلت پخش تصویر گروننره اگر فقط مورد استفاده تو ماشین دارین از همین فندکی ها بگیرید!
mhabbasi
26 June 2008, 06:25 PM
دوستان عزیز من از کدام مارک لوح فشرده برای پخش لوح فشرده خودرو استفاده کنم....
آیا بایستی حتماً ضد خش باشه؟؟؟
jsprox
22 July 2008, 07:21 PM
دوستان عزیز من از کدام مارک لوح فشرده برای پخش لوح فشرده خودرو استفاده کنم....
آیا بایستی حتماً ضد خش باشه؟؟؟
مارکش زیاد مهم نیست ولی TDK خوبه فقط تو کپی دقت کنید سرعت پایین رایت بشه اگر سرعت بالا کپی کنید احتمال اینکه مدیا رو نخونه ویا تو پخش پرش داشته باشه زیاده
Navid_Aref
22 July 2008, 11:19 PM
با سلام به دوستان. یک سری به لینک زیر بزنید بحث بسیار مفصلی به صورت همه جانبه در مورد نصب سیستم صوتی حرفه ای بر روی خودروی رنو مگان 2000 در آن وجود دارد .
سيستم صوتي رنو مگان ([Only registered and activated users can see links])
rezaghi
21 August 2008, 08:44 PM
سلام
چندروز ديگه نمايشگاه خودرو مشهد شروع ميشه والبته ماشين من هم هنوز نيامده!
سوالي كه داشتم بخصوص از دوستاني كه 1600دارند اينه كه سايز باند درهاي جلو چنده؟چون مي خواستم از نمايشگاه يك جفت كامپوننت بگيرم و موندم كه سايز13به درجلوي1600مي خوره يا16
rezaghi
7 September 2008, 08:42 PM
سلام
دررابطه با سوالي كه دوهفته پيش پرسيده بودم بايد بگم كه خودم بالاخره ماشين رو تحويل گرفتم و روي درهاي جلو رو باز كردم.درمگان1600 سايز باند130mmاست.
سوالي كه الان دارم اينه كه اگر ضبط رو عوض كنيد كناره هاي ضبط خالي مي مونه.آيا جايي رو سراغ داريد كه پانل براي كناره هاي ضبط مگان داشته باشه يا خير؟
hamham2003
8 September 2008, 12:46 AM
سلام
دررابطه با سوالي كه دوهفته پيش پرسيده بودم بايد بگم كه خودم بالاخره ماشين رو تحويل گرفتم و روي درهاي جلو رو باز كردم.درمگان1600 سايز باند130mmاست.
سوالي كه الان دارم اينه كه اگر ضبط رو عوض كنيد كناره هاي ضبط خالي مي مونه.آيا جايي رو سراغ داريد كه پانل براي كناره هاي ضبط مگان داشته باشه يا خير؟
دوست عزیز برای مگان هنوز پانل نیامده.من تمام خیابون سورنا رو زیر و رو کردم و پیدا نکردم.در این جستجو یک سری موارد در ارتباط با سیستم برای مگان دستگیرم شد که به شما میگم:
1- اکثر فروشنده ها سیستم indash تک دین (یک طبقه)رو پیشنهاد میکنند.همونطوری که میدونید ضبطهای indash ضبطهایی هستند که مانیتور7 اینچ اونها از داخلشون میاد بیرون و هر وقت که لازم نداشتید دوباره میره داخل ظبط .تمامی امکانات از جمله dvd,mp3,wma,bluetoothو غیره رو ه داره قیمت از 400 تا 1200.
عیوب این نوع ضبطها در مگان اینه که وقتی مانتیتورش بیاد بیرون جلوی کلیدهای کولر و بخاری رو میگیره در ضمن کنترل فرمون هم با اینها کار نمیکنه که البته با یک جنرال اینترفیس که میگن به مگان هم میخوره میشه کنترل رو راه انداخت که البته 180 تومن هزینه داره.
2-dvd های 7 اینچی دو دین هم که تمام فرمتها رو پشتیبانی میکنه میشه رو مگان نصب کرد که چند تا فروشگاه میگفتن ما اینکار رو کردیم ولی عکسی ازش نشون ندادن که بشه فهمید کناراش خالی میمونه یا نه خودشون که میکفتن کیپ میشه و اصلا" خالی نمیمونه.برای این سیستم هم میشه اینترفیس جنرال نصب کرد.
3-یک مدل jvc هم هست که تک دینه و مانیتورش 3.5 اینچه و خیلی ازش تعریف میکنن همه چی هم داره قیمت 550 تومن.
تمامی موارد فوق رو فروشنده ها میگفتن احتیاج به پنل نداره چون حسابی کیپ میشه.راستش من به حرفشون اعتماد نکردم .تا یکی رو خودم نبینم باور نمیکنم.
تمامی موارد بالا سیستم های معمولی بود اگه حرفه ای بخواهید که دیگه قربونش برم قیمت میره بالای 2 تومن.اینها حاصل یک نصفه روز چرخیدن توی خیابون سورنا بود.البته خیلی خلاصه
rezaghi
8 September 2008, 11:03 PM
سلام
من فكر نمي كنم كه كيپ بشه.
من ضبط sony7710توي خونه داشتم و خودم اومدم نصبش كردم.عكسهايي كه ميگذارم نشون ميده كه باز هم كناره ها كيپ نميشه.مشكلي كه وجود داره اينه كه از بالا كيپ ميشه ولي از كناره ها و پايين دچار مشكله.مسئله اي هم كه داره اينه كه پشت ضبط حالت كانال مانند داره و نميشه از چهار طرف به يك اندازه تنظيمش كرد.
ضمنا به خاطر كيفيت بد عكسها عذر مي خوام چون با موبايل گرفتم!
hamham2003
9 September 2008, 11:56 AM
سلام
من فكر نمي كنم كه كيپ بشه.
من ضبط sony7710توي خونه داشتم و خودم اومدم نصبش كردم.عكسهايي كه ميگذارم نشون ميده كه باز هم كناره ها كيپ نميشه.مشكلي كه وجود داره اينه كه از بالا كيپ ميشه ولي از كناره ها و پايين دچار مشكله.مسئله اي هم كه داره اينه كه پشت ضبط حالت كانال مانند داره و نميشه از چهار طرف به يك اندازه تنظيمش كرد.
ضمنا به خاطر كيفيت بد عكسها عذر مي خوام چون با موبايل گرفتم!
اولا" از عكسها خيلي ممنون.ثانيا" اگه اينجوري باشه فكر كنم عوض نكنيم بهتره چون خيلي كناره هاش بازه و واقعا" نماي جلو رو خراب كرده.
درضمن به نظر ميرسه كناره ها كمي شيب داره.اين مربوط به جاي ضبط مگانه يا ضبط شما يا اينكه توعكس اينطوري به نظر مياد؟
rezaghi
9 September 2008, 03:05 PM
اولا" از عكسها خيلي ممنون.ثانيا" اگه اينجوري باشه فكر كنم عوض نكنيم بهتره چون خيلي كناره هاش بازه و واقعا" نماي جلو رو خراب كرده.
درضمن به نظر ميرسه كناره ها كمي شيب داره.اين مربوط به جاي ضبط مگانه يا ضبط شما يا اينكه توعكس اينطوري به نظر مياد؟
نه شيب نداره و توي عكس اينطور به نظر مياد.چون يك كانال خاص داره با يك زاويه مشخص كه ضبط با كشوي خودش به طور كشوئي وارد اون ميشه.
دررابطه با كناره ها هم كاملا حق با شماست ولي براي1600بهتر از ضبط كاست خور است:icon_cry:
rezaghi
14 October 2008, 12:24 AM
سلام
سيستم ماشين رو عوض كردم
در رابطه با كناره هاي ضبط،نصاب راه جالبي به نظرش رسيد كه بد نشد و اونهم استفاده از نوع خاصي از جير پشت چسب دار بود كه در كناره ها نصب كرد و از اون حالت بد در اومد.
سيستم هم بد نشد.
هد يونيت:sony cdx-f7710
درهاي جلو:كامپوننتblaupunkt vc132
درهاي عقب:كامپوننتblaupunkt vpc132
آمپلي فاير:blaupunkt gta 4 special mk 2
با توجه به اينكه باس شديد و قوي نمي خواستم ساب نگذاشتم و به نظر خودم بد نشد و با ووفرهاي خود كامپوننت جواب مي ده
hamham2003
15 October 2008, 05:34 PM
سلام
سيستم ماشين رو عوض كردم
در رابطه با كناره هاي ضبط،نصاب راه جالبي به نظرش رسيد كه بد نشد و اونهم استفاده از نوع خاصي از جير پشت چسب دار بود كه در كناره ها نصب كرد و از اون حالت بد در اومد.
سيستم هم بد نشد.
هد يونيت:sony cdx-f7710
درهاي جلو:كامپوننتblaupunkt vc132
درهاي عقب:كامپوننتblaupunkt vpc132
آمپلي فاير:blaupunkt gta 4 special mk 2
با توجه به اينكه باس شديد و قوي نمي خواستم ساب نگذاشتم و به نظر خودم بد نشد و با ووفرهاي خود كامپوننت جواب مي ده
مبارکه.قیمت ؟در ضمن عکس فراموش نشه
rezaghi
15 October 2008, 11:47 PM
مبارکه.قیمت ؟در ضمن عکس فراموش نشه
سلام
ممنون!
هد يونيت 7710 215000
كامپوننت وي سي 132 125000
كامپوننت وي پي سي 132 155000
آمپلي فاير جي تي اي 4 115000
مجموعا با كابل ها و سيم كشي ها و بست ها حدود 680 تا 700 در اومد البته حدود 80هم هزينه نصب گرفت.
البته هزينه نصب رو دقيق مطمئن نيستم چون براي نصب حس گر فاصله،كاركيت و پروژكتور و سيستم مجموعا 110گرفت.
براي عكس هم چشم حتما.البته از كامپوننت ها كه نميشه عكس گذاشت چون توي در هاست ولي از آمپ و هد يونيت حتما.
فقط يك چيز در مورد نصب بگم اونهم اينه كه خيلي جالب بود كه هيچ منفذي از توي اتاق به داخل كاپوت پيدا نمي شدو به زحمت تونست از كنار بخاري يك خروجي به كاپوت پيدا كنه.البته نصابم هم از قديميهاي مشهد بود و تعجب بود كه اونهم به راحتي نمي تونست مسير رو پيدا كنه
masoudm
13 November 2008, 12:36 AM
سلام,
من حدود 3 الی 4 ماه پیش ضبط ماشین (مدل 2000) را با یک مدل از blaupunkt عوض کردم. فروشنده اتفاقاً پانل مخصوص مگان هم داشت که میگفت 25000 تومن.
من هم همراه نصیب ضبط , پانل را نصب کردم. بغلهای ضبط که خالی میموند کاملا پر کرد و هم رنگ داشبورد بود.
اگر به نمایندگی های ضبط blaupunkt سر بزنید شاید داشته باشن.
gilan
3 December 2008, 04:40 PM
سلام
من رو ماشینم یه ضبط سونی با اینتر فیس فابریک سونی بستم مجموعاٌ320درامده فقط در حالت یواس پی اینترفیس کار نمی کنه علت رو جویا شدم گفتن به کامپیوتر ماشین مربوطه که این فرمت براش تعریف نشده منم دیگه دنبالش رو نگرفتم.
کناره های پنل من هم خالی مونده که با چسب مشکی پرش کردم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.