PDA

View Full Version : مسائل فنی خودرو مگان

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

Validator
25 October 2010, 01:52 PM
senator عزیز:
حداقل برای من با این مشخصات، قابل شناسایی نیست. بعد 10 دقیقه، کلا قطع میشه؟ میزان گاز دادن در صدا تاثیری دارد؟ گاهی وقت ها ارتعاش اگزوز باعث تشدید در بعضی ورق های فلزی می شود. اگر مطمئن هستید که از عقب خودروست، چاره ای جز بازدید از پایین نیست... حداقل تا جواب دوستمون shetab2...

manazari
25 October 2010, 03:12 PM
سلام : دوستان کسی اطلاع دارد که مگان 2000 داخل سیستم کنترل پایداری یا EPS دارد یا نه؟

salar68
25 October 2010, 03:20 PM
سلام : دوستان کسی اطلاع دارد که مگان 2000 داخل سیستم کنترل پایداری یا EPS دارد یا نه؟
سلام
کلیه مگان های سدان وارداتی و تولید داخل این سیستمو ندارن .

paj
25 October 2010, 04:06 PM
از فروشنده لوکس فروشی اتومبیل شنیدم که در مگان های وارداتی قطعه رکاب زیر چهار درب وجود دارد که در مگانهای جدید(تولید داخل) برداشته شده . اگر ممکنه دوستانی که مگان وارداتی دارند از این قطعه عکسی تهیه کنند تا بدانیم چی رو از مگان مان حذف کرده اند و آیا ارزش تهیه جداگانه آن وجود دارد؟

shetab2
25 October 2010, 08:28 PM
کسی به این سوال ما جواب نداد
مشکل همچنان ادامه داره و هی میره رو اعصابم:icon_bigg
سلام
ببخشید دوستان
من دیروز ماشین رو واسه سرویس 30000 تا بردم نمایندگی مرکزی. البته بجز سرویس دوره ای، بهشون گفتم که اگزوز بعضی وقتها اول صبح صدا میده و همچنین در دور 3000 تا هم صدا میده. سری قبل هم که برده بودم نمایندگی یکبار کف ماشین گیر کرده بود. فاکتور سری قبل رو هم نشون دادم که ببینید !!!! دفعه قبل هم پول گرفتین و فایده نداشته ! مشکل دیگر ماشین من زه روی درب عقب سمت راننده بود که چند ماه پیش بصورت عجیبی موقع باز کردن درب عقب به درب راننده گیر کرد و با صدایی شبیه انفجار خم شد !!!!!!! و الان چند ماه موقع باز کردن درب عقب سمت راننده باید با پا یا دست سر زه رو فشار بدم داخل که گیر نکنه !
خلاصه ماشین رو تحویل دادم.
تا امروز (که میشه 2 روز ) خبری نشد. عصر رفتم نمایندگی. ساعت تقریبا 5 بود. گفت کارهای ماشین انجام شده . در مورد زه هم تاییدیه رنو پارس الان اومده که موافقت کرده که از گارانتی عوض بشه فقط مشکل اینه که اینا زه مشکی دارند مربوط به مگان های 1600 و رنگ طوسی بهش میزنند !!! و مشکل بعدی اینه که قرار شده 2 تا زه روی درب رو عوض کنند !!!!! (شاید واسه اینکه یک رنگ باشند و همزمان رنگشون بره )
کسی نبود که اعتراضی بکنم. با مترو رفتم ایستگاه ملت. همون جلو ایستگاه 4- 5 تا مغازه لوازم مگان بود. هرکدوم یک قیمت میدادن. مشکی رو از 40 تومن تا 120 تومن. طوسی فابریک رو از 110 تومن تا 170 تومن !!!!!!!! حالا فردا برم ببینم میشه زه مشکی بدون رنگ از نمایندگی بگیرم و بیرون عوض کنم با فابریک یا نه ؟! چون زه رنگ شده با فابریک کلی فرق قیمت داره و همچنین با کوچکترین خط و خشی رنگش میره . زه هم واسه مالیدن هست نه دکور.
در مورد اگزوز هم فردا که ماشین رو بگیرم خبرش رو میدم.

kouchakkhah
26 October 2010, 10:10 AM

senator عزیز:
حداقل برای من با این مشخصات، قابل شناسایی نیست. بعد 10 دقیقه، کلا قطع میشه؟ میزان گاز دادن در صدا تاثیری دارد؟ گاهی وقت ها ارتعاش اگزوز باعث تشدید در بعضی ورق های فلزی می شود. اگر مطمئن هستید که از عقب خودروست، چاره ای جز بازدید از پایین نیست... حداقل تا جواب دوستمون shetab2...
دوست عزیز یه مقدار توجه کن صدا به چه شکل هست ؟ تقریبا از کدوم قسمت ؟حالات مختلف رو امتحان کن . بعد یه توضیح بده اگر کسی بتونه کمک بکنه . :icon_excl

Senator
28 October 2010, 11:36 PM

دوست عزیز یه مقدار توجه کن صدا به چه شکل هست ؟ تقریبا از کدوم قسمت ؟حالات مختلف رو امتحان کن . بعد یه توضیح بده اگر کسی بتونه کمک بکنه . :icon_excl
صدا رو میدونم مال انباری اگزوز هست
شامل گارانتی میشه؟؟؟

kouchakkhah
28 October 2010, 11:49 PM
صدا رو میدونم مال انباری اگزوز هست
شامل گارانتی میشه؟؟؟
قطعا" شامل گارنتی هست مگر اینکه ضربه باشه

Senator
29 October 2010, 12:18 AM
قطعا" شامل گارنتی هست مگر اینکه ضربه باشه
گارانتی که گفتن فقط گیربکس موتور جلوبندی
آخه وقتی پول روغن میگیرن
به نظرتون زیر بارش میرن؟!

kouchakkhah
29 October 2010, 12:30 AM
گارانتی که گفتن فقط گیربکس موتور جلوبندی
آخه وقتی پول روغن میگیرن
به نظرتون زیر بارش میرن؟!
روغن و سایر موارد مصرفی جزو گارانتی نیست ولی ایرادها همه مربوط به گارانتی هست این دیگه به مقاومت شما بستگی داره .

shervin_bamaze
29 October 2010, 08:23 AM
از فروشنده لوکس فروشی اتومبیل شنیدم که در مگان های وارداتی قطعه رکاب زیر چهار درب وجود دارد که در مگانهای جدید(تولید داخل) برداشته شده . اگر ممکنه دوستانی که مگان وارداتی دارند از این قطعه عکسی تهیه کنند تا بدانیم چی رو از مگان مان حذف کرده اند و آیا ارزش تهیه جداگانه آن وجود دارد؟

براي من داشت عكسشم گزاشتم تو يكي ازهمين تايپيك ها

shetab2
29 October 2010, 10:15 AM
سلام
ببخشید دوستان
من دیروز ماشین رو واسه سرویس 30000 تا بردم نمایندگی مرکزی. البته بجز سرویس دوره ای، بهشون گفتم که اگزوز بعضی وقتها اول صبح صدا میده و همچنین در دور 3000 تا هم صدا میده. سری قبل هم که برده بودم نمایندگی یکبار کف ماشین گیر کرده بود. فاکتور سری قبل رو هم نشون دادم که ببینید !!!! دفعه قبل هم پول گرفتین و فایده نداشته ! مشکل دیگر ماشین من زه روی درب عقب سمت راننده بود که چند ماه پیش بصورت عجیبی موقع باز کردن درب عقب به درب راننده گیر کرد و با صدایی شبیه انفجار خم شد !!!!!!! و الان چند ماه موقع باز کردن درب عقب سمت راننده باید با پا یا دست سر زه رو فشار بدم داخل که گیر نکنه !
خلاصه ماشین رو تحویل دادم.
تا امروز (که میشه 2 روز ) خبری نشد. عصر رفتم نمایندگی. ساعت تقریبا 5 بود. گفت کارهای ماشین انجام شده . در مورد زه هم تاییدیه رنو پارس الان اومده که موافقت کرده که از گارانتی عوض بشه فقط مشکل اینه که اینا زه مشکی دارند مربوط به مگان های 1600 و رنگ طوسی بهش میزنند !!! و مشکل بعدی اینه که قرار شده 2 تا زه روی درب رو عوض کنند !!!!! (شاید واسه اینکه یک رنگ باشند و همزمان رنگشون بره )
کسی نبود که اعتراضی بکنم. با مترو رفتم ایستگاه ملت. همون جلو ایستگاه 4- 5 تا مغازه لوازم مگان بود. هرکدوم یک قیمت میدادن. مشکی رو از 40 تومن تا 120 تومن. طوسی فابریک رو از 110 تومن تا 170 تومن !!!!!!!! حالا فردا برم ببینم میشه زه مشکی بدون رنگ از نمایندگی بگیرم و بیرون عوض کنم با فابریک یا نه ؟! چون زه رنگ شده با فابریک کلی فرق قیمت داره و همچنین با کوچکترین خط و خشی رنگش میره . زه هم واسه مالیدن هست نه دکور.
در مورد اگزوز هم فردا که ماشین رو بگیرم خبرش رو میدم.

فردای اون روز رفتم نمایندگی مرکزی. در مورد اگزوز هیچ کاری انجام نداده بودند. من دقیقا قید کرده بود فیلتر اتاق و بنزین هم عوض بشه اما فقط فیلتر روغن و هوا رو عوض کرده بودند. در مورد زه هم قبول کردند که زه مشکی رو بدند اما وقتی فاکتور ماشین رو دادند من در مورد زه در جلو اعتراض کردم که زه درب جلو قبلی منو بدین و من زه نو واسه اون نمیخوام چون مشکل خاصی نداشت و فقط زه درب عقب را بدین که متاسفانه با آقایون به مشکل برخوردم. مهایتا کارم به دعوا و سر و صدا کشید. کارشناس فنی مگان به اسم آقای ابراهیم زاده اونجا به من میگه "اینه که نباید به حرف مشتری گوش بدیم و کار خودمون رو انجام بدیم !!!" ایشون به من میگه تمام زه ها و سپر های مگان های 2000 رنگ شده است و رنگ فابریکش مشکیه !!!! خلاصه با عصبانیت از اونجا دراومدم. 4 تا 5 دفعه بهم زنگ زدن و عذرخواهی کردن البته من بلافاصله در سایت سایپا یدک شکایت کردم. فردا هم زنگ زدن که چی شده؟ من هم این موارد رو گفتم :
1- من زه فابریک ماشین رو میخوام و زیر بار زه رنگ شده نمیرم. مشکل مونتاژ رو من که نباید از جیب بدم .
2- چرا اگزوز برای بار دوم بازدید نشده و فیلترها و چرا زه درب سالم رو باز کردن ؟ گفتم حتما بازش کردن که روی درب ماشین دوست و آشناهای خودشون ببندنش
3- کارشناس فنی که هنوز نمیدوه زه درب ماشین چطوره ، در مورد بقیه قسمتهای ماشین چی میدونه ؟؟؟ اگر هم اینو میدونه و میخواد سر من کلاه بزاره، باز هم جای تاسف داره که یک آدم بی شخصیت و دزد شده کارشناس فنی سایپا یدک

راستی این رو هم اضافه کنم که لنتهای جلو رو هم عوض کرده بودن. قیمت لنت جلو 85 تومن بود و اجرت تعویضش هم 6 تومن بود. قیمت فیلتر و روغن هم عینا مثل سری قبل بود.
ناگفته نماند از نمایندگی مرکزی که چند بار زنگ زدند و گفتند حتما ماشین رو شنبه بیار که یک سرویس براتون انجام بدم !!!!!!

ضمنا زه های فابریکش هم پیدا کردم منتهی زه های مشکی رو از من نمیخرند !! زه طوسی درب جلو 160 تومن و درب عقب 110تومن. این کمترین قیمتهایی بود که در بازار ملت پیدا کردم.
خلاصه این هم از ماجراهای من و نمایندگی مرکزی. هروقت خبری بشه حتما بهتون میگم. چیزی که معلومه کارکنان نمایندگی مرکزی خیلی از شاکی بودن مشتریاشون میترسند ! حالا چرا من نمیدونم.
این رو هم اضافه کنم وقتی داخل نمایندگی با کارشناسشون بحص میکردم روفتم که رئیسش رو ببینم (آقای بیات) اما یکی از کارمندها جلو اومد و یه جورایی میخواست پا در میونی کنه و منم گفتم که جقدر ...... هستند !

kouchakkhah
29 October 2010, 12:38 PM
فردای اون روز رفتم نمایندگی مرکزی. در مورد اگزوز هیچ کاری انجام نداده بودند. من دقیقا قید کرده بود فیلتر اتاق و بنزین هم عوض بشه اما فقط فیلتر روغن و هوا رو عوض کرده بودند. در مورد زه هم قبول کردند که زه مشکی رو بدند اما وقتی فاکتور ماشین رو دادند من در مورد زه در جلو اعتراض کردم که زه درب جلو قبلی منو بدین و من زه نو واسه اون نمیخوام چون مشکل خاصی نداشت و فقط زه درب عقب را بدین که متاسفانه با آقایون به مشکل برخوردم. مهایتا کارم به دعوا و سر و صدا کشید. کارشناس فنی مگان به اسم آقای ابراهیم زاده اونجا به من میگه "اینه که نباید به حرف مشتری گوش بدیم و کار خودمون رو انجام بدیم !!!" ایشون به من میگه تمام زه ها و سپر های مگان های 2000 رنگ شده است و رنگ فابریکش مشکیه !!!! خلاصه با عصبانیت از اونجا دراومدم. 4 تا 5 دفعه بهم زنگ زدن و عذرخواهی کردن البته من بلافاصله در سایت سایپا یدک شکایت کردم. فردا هم زنگ زدن که چی شده؟ من هم این موارد رو گفتم :
1- من زه فابریک ماشین رو میخوام و زیر بار زه رنگ شده نمیرم. مشکل مونتاژ رو من که نباید از جیب بدم .
2- چرا اگزوز برای بار دوم بازدید نشده و فیلترها و چرا زه درب سالم رو باز کردن ؟ گفتم حتما بازش کردن که روی درب ماشین دوست و آشناهای خودشون ببندنش
3- کارشناس فنی که هنوز نمیدوه زه درب ماشین چطوره ، در مورد بقیه قسمتهای ماشین چی میدونه ؟؟؟ اگر هم اینو میدونه و میخواد سر من کلاه بزاره، باز هم جای تاسف داره که یک آدم بی شخصیت و دزد شده کارشناس فنی سایپا یدک

راستی این رو هم اضافه کنم که لنتهای جلو رو هم عوض کرده بودن. قیمت لنت جلو 85 تومن بود و اجرت تعویضش هم 6 تومن بود. قیمت فیلتر و روغن هم عینا مثل سری قبل بود.
ناگفته نماند از نمایندگی مرکزی که چند بار زنگ زدند و گفتند حتما ماشین رو شنبه بیار که یک سرویس براتون انجام بدم !!!!!!

ضمنا زه های فابریکش هم پیدا کردم منتهی زه های مشکی رو از من نمیخرند !! زه طوسی درب جلو 160 تومن و درب عقب 110تومن. این کمترین قیمتهایی بود که در بازار ملت پیدا کردم.
خلاصه این هم از ماجراهای من و نمایندگی مرکزی. هروقت خبری بشه حتما بهتون میگم. چیزی که معلومه کارکنان نمایندگی مرکزی خیلی از شاکی بودن مشتریاشون میترسند ! حالا چرا من نمیدونم.
این رو هم اضافه کنم وقتی داخل نمایندگی با کارشناسشون بحص میکردم روفتم که رئیسش رو ببینم (آقای بیات) اما یکی از کارمندها جلو اومد و یه جورایی میخواست پا در میونی کنه و منم گفتم که جقدر ...... هستند !
اگر دو بار مثل شما باهاشون برخورد بشه دیگه به خودشون اجازه نمیدن به شعور مردم توهین کنن . :icon_cool

Siemens sx1
29 October 2010, 12:52 PM
...در مورد اگزوز هیچ کاری انجام نداده بودند...

یعنی چی ؟؟؟
منم مشکل صدای لرزش و سر و صدا از قسمت آخر اگزوز دارم که فکر میکنم مثل مورد شما باشه و زیر ماشین هم تا به حال به جایی نزدم. کلا اگزوزم خیلی هم لرزش داره میخوام وقت بگیرم ببرم نمایندگی مرکزی . یعنی هیچ کاری نمیکنند ؟ پس گارانتی برای چیه ؟

shervin_bamaze
29 October 2010, 01:49 PM
شايد بست اگزوزه.اخه اگي خراب بشه پيدا نميشه من يادمه 2ماه پيگيري كردم هيچ جا يي نبود (اگزوز 2تا بست داره)
يكيش گير نمياد كه اخرم يه مكانيك مال يه ماشينو بش خوراند

Senator
29 October 2010, 01:59 PM

پس منم واسه اگزوز برم دعوا

:what:

Senator
29 October 2010, 02:10 PM
شايد بست اگزوزه.اخه اگي خراب بشه پيدا نميشه من يادمه 2ماه پيگيري كردم هيچ جا يي نبود (اگزوز 2تا بست داره)
يكيش گير نمياد كه اخرم يه مكانيك مال يه ماشينو بش خوراند

برای من سوال که خود پارس خودرو واسه سرهم کردن ماشین قطعه از فضا میاره که یدونه بست اگزوز پیدا نشه؟!
یا اینکه اینا که این همه ثبت نام میکنن هی فرت و فرت چرا به فکر تامین قطعه نیستن؟
نمایندگی که فقط روغن و فیلتر و لنت داره
این از ماشینشون اون از بنزینشون الی آخر:icon_mad:

kouchakkhah
29 October 2010, 02:49 PM
پس منم واسه اگزوز برم دعوا

:what:
بگو ما هم بیایم تنها نباشی :icon_bigg

kouchakkhah
29 October 2010, 03:11 PM
دیروز شنیدم یک نفر برای سوئیچ ( کارت ) یدک رفته پارس خودرو و گفتن کارت ندارن و بعد از کلی کلنجار قیمت 000ر000ر1 تومان رو بهش گفتن تا از فرانسه بیارن اون هم از طریق ایران خودرو و ظاهرا" تو برنامه 20.30 تلوزیون نشون داده و میگفتن برای تهیه یدکی ایران خودرو و سایپا داره به پارس خودرو کمک میکنه ایا کسی از صحت این مسئله خبر داره ؟

shervin_bamaze
29 October 2010, 03:18 PM
كارت يدك من خريدم بسته بندي شده از تركيه اومد 250 هزار انگار.يه ماهم طول كشيد

amir_af
29 October 2010, 03:26 PM
من ادرس جایی را می دانم که با 400000 تومان سویچ فابریکش را درست می کند.خواستید بهتون می گم..............

shervin_bamaze
29 October 2010, 04:52 PM
من ادرس جایی را می دانم که با 400000 تومان سویچ فابریکش را درست می کند.خواستید بهتون می گم..............
بله من مزاحم اون شركت شدم يادمه 4000 هزار ميگفت 2تا كارت ماشينو ولي كلا سيستم ماشينو عوض ميكرد منم پرسو جو كردم و فهميدم كه به uVH ماشين اسيب ميرسه چون يه جورايي ماشين فلش ميشه:icon_surp

kouchakkhah
29 October 2010, 06:11 PM
من جائی دیگه رو سراغ دارم میگه 350 یک عدد کارت یه مغازه خیلی کوچکه در واقع زیر پله ولی جالبه تمام سوئیچهای ضد سرقت را اونجا داشت تقریبا" همه ماشینها میگفت بعضی مواقع نمایندگی گیر میکنه بهش زنگ میزنن .( راست و دروغ با خودش )

shetab2
29 October 2010, 09:39 PM
من شنیدم 20:30 یک نفر رو نشون داده که ظرف چند دقیقه واسه یک بنده خدایی که سوئیچش رو گم کرده اما درب ماشین باز بوده ، یک کارت یدکی ساخته ! باهاش مصاحبه کردن گفته واسه کار رفته پارس خودرو اما تحویلش نگرفتن !!!!! واقعا عجیبه که پارس خودرو داره فرت و فرت تولید مگان رو زیاد میکنه اما ساده ترین قطعاتش رو نمایندگی مرکزی رنو در تهران نداره !!!! خیلی مسخره است . توی فاکتورهای نمایندگی مرکزی همیشه اینجوری مینویسه : مثلا لنت ترمز از محل 88/5 یا مثلا فیلتر روغن از محل 87/9 . من فکر کنم این عدد اولی سال ورود اون جنس به نمایندگی باشه که اگر اینجوری باشه واسه زه هایی که به من دادند نوشته از محل 85/؟ یعنی مربوط به سال 85 هستند !!!!!
یک دوستی دارم که خبرنگار هست. اگر قضیه شکایت به نتیجه نرسه فکرهای خوبی واسه پارس خودرو و سایپا یدک کردم. الته قبلش ماشین رو میفروشم !:(

amir_af
29 October 2010, 11:03 PM
سلام دوستان من ماشین را دیروز تحویل گرفتم و من هم مشکل صدای اگزوز را دارم مخصوصا زمانی که ماشین سرد است مثل این است که با سنگ به اگزوز می زنی البته وقتی که گاز می دی ماشین هم فقط 18 تا راه رفته؟؟؟؟؟؟؟یعنی این مشکل همه مگانها است پارس خودرو چه گندی زده؟؟؟؟؟؟؟:icon_bigg

mohammad1983
29 October 2010, 11:13 PM
سلام دوستان من ماشین را دیروز تحویل گرفتم و من هم مشکل صدای اگزوز را دارم مخصوصا زمانی که ماشین سرد است مثل این است که با سنگ به اگزوز می زنی البته وقتی که گاز می دی ماشین هم فقط 18 تا راه رفته؟؟؟؟؟؟؟یعنی این مشکل همه مگانها است پارس خودرو چه گندی زده؟؟؟؟؟؟؟:icon_bigg
دوست عزیز این مشکل توی تندر های جدید هم بود و بچه ها بردند نمایندگی با گارانتی عوض میکنند.
وقتی جنس آشغال میارند توی خط همین میشه.

amir_af
29 October 2010, 11:14 PM
می تونی بیشتر توضیح بدی مشکل از کجا بود.....

shervin_bamaze
29 October 2010, 11:32 PM
من فك ميكنم پارس خودرو يكي از بستايه اگزوزو (همون كه گفتم گير نمياد) حذف كرده و مشكل سر اينه

hamidkarimy
30 October 2010, 12:39 AM
دوستان سلام
به نظرتون یه همچین چیزی واسه مگان میشه پیدا کرد
http://myup.ir/images/37389778119126597599.jpg

mohammadrezaef
30 October 2010, 12:44 AM
دوستان سلام
به نظرتون یه همچین چیزی واسه مگان میشه پیدا کرد
http://myup.ir/images/37389778119126597599.jpg
سلام
در مگانهای وارداتی به صورت فابریک از این پار کابی که عکسش رو گذاشتید استفاده شده و الان در نمونه های ساخت داخل حذف شده! ممکنه بشه نمونه فابریک رو گیر ارود ولی مطمعنا" بدون نئون هست.

shervin_bamaze
30 October 2010, 09:12 AM
پاركابي هاhttp://phalls.com/picture.php?albumid=2392&pictureid=3547

Senator
30 October 2010, 10:59 AM
سلام
امروز صبح رفتم نمایندگی
بردم قسمت صافکاری برد رو جک و گفت گاز بده
بعد اینو گفت:وسط اگزوز یه عایق نازک از جنس آلومینیوم هستش که وقتی اگزوز داغ رو سرعت گیر و چاله چوله میری میچسبه به بدنه گفت الان با دست جدا کردم همه مگانا این شکلی هستن وقتی هوا سرد میشه.......
:icon_mad:
فعلا که مشکل نداره
حالا بقیه یه امتحانی بکنن خبرشو بدن

amir_af
30 October 2010, 01:24 PM
دوستان می خواستم در مورد روشن شدن اتوماتیک چراغها من را راهنمایی کنید.اصلا ماشینهای تولید داخل همچین اپشنی را دارن من که هر چقدر دسته راهنما را در حالت روشن نگه می دارم خبری نمی شه.........:icon_cry:

amirvania
30 October 2010, 01:40 PM
دوستان مي خواستم در مورد روشن شدن اتوماتيک چراغها من را راهنمايي کنيد.اصلا ماشينهاي توليد داخل همچين اپشني را دارن من که هر چقدر دسته راهنما را در حالت روشن نگه مي دارم خبري نمي شه.........:icon_cry:
من نميدونم منظور شما رو درست متوجه شدم يا نه . اگه منظور شما اينه که اين آپشن رو منتاژ داخلي هست يا خير ، بله اين آپشن وجود داره . البته 2000 ها دارن ولي 1600 E2 رو نميدونم .
در حاليکه سوئيچ بازه اون دگمه رو حدود 5 ثانيه نگهش دارين رو ديسپلي اين پيغام بايد بياد :
AUTO LIGHT ACTIVATED
حالا اگه دوباره همين کار رو تکرار کنيد اين پيغام مياد :
AUTO LIGHT DIACTIVATED
سپاس :icon_excl

mohammad1983
30 October 2010, 04:14 PM
می تونی بیشتر توضیح بدی مشکل از کجا بود.....
تا اون جا که یادم هست مشکل از منبع میانی اگزوز بود که کیفیت نداره.

amir_af
30 October 2010, 07:23 PM
من نميدونم منظور شما رو درست متوجه شدم يا نه . اگه منظور شما اينه که اين آپشن رو منتاژ داخلي هست يا خير ، بله اين آپشن وجود داره . البته 2000 ها دارن ولي 1600 E2 رو نميدونم .
در حاليکه سوئيچ بازه اون دگمه رو حدود 5 ثانيه نگهش دارين رو ديسپلي اين پيغام بايد بياد :
AUTO LIGHT ACTIVATED
حالا اگه دوباره همين کار رو تکرار کنيد اين پيغام مياد :
AUTO LIGHT DIACTIVATED
رو دست راهنمای شما اتومات نوشته شده؟دوستانی که 1600e2 دارن ایا این اپشن رو دارن؟؟؟؟؟:icon_razz

faridddd
31 October 2010, 12:06 AM
رو دست راهنمای شما اتومات نوشته شده؟دوستانی که 1600e2 دارن ایا این اپشن رو دارن؟؟؟؟؟:icon_razz
نه دوست عزیز مگان 1600 e2سنسور نور و باران نداره و تو دسته راهنما هم جای اتومات نیس

Siemens sx1
31 October 2010, 12:23 AM
تا اون جا که یادم هست مشکل از منبع میانی اگزوز بود که کیفیت نداره.

این منبع وسط رو عوض کردن یا محافظی چیزی دورش هست که اون به بدنه میخورد که اونو کج کردن؟

mohammadrezaef
31 October 2010, 04:02 AM
دوستان می خواستم در مورد روشن شدن اتوماتیک چراغها من را راهنمایی کنید.اصلا ماشینهای تولید داخل همچین اپشنی را دارن من که هر چقدر دسته راهنما را در حالت روشن نگه می دارم خبری نمی شه.........:icon_cry:
سلام
همونطور که دوستان فرمودند نمونه 1.6 ساخت داخل سیستم اتوماتیک چراغ رو نداره اما... سیستم چراغ پارک رو داره!! وقتی ماشین رو خاموش میکنید و میخواهید پیاده بشید کافیه یکبار دسته مربوط به نور بالا فشار بدید! به مدت 30 ثانیه چراغهای جلو روشن میشوند و بعدش اتوماتیک خاموش میشوند.
به معنای ساده تر وقتی پارک کردید یکبار نور بالا بزنید :icon_excl چراغها برای روشنایی محل مورد نظر به مدت 30 ثانیه روشن میشوند حتی بعد از قفل کردن درها.

kouchakkhah
31 October 2010, 12:58 PM
سلام
امروز صبح رفتم نمایندگی
بردم قسمت صافکاری برد رو جک و گفت گاز بده
بعد اینو گفت:وسط اگزوز یه عایق نازک از جنس آلومینیوم هستش که وقتی اگزوز داغ رو سرعت گیر و چاله چوله میری میچسبه به بدنه گفت الان با دست جدا کردم همه مگانا این شکلی هستن وقتی هوا سرد میشه.......
:icon_mad:
فعلا که مشکل نداره
حالا بقیه یه امتحانی بکنن خبرشو بدن
شما دیدی کدام قسمت بود یا نه ؟ اگر میتونستی یه عکس از اون قسمت میزاشتی خیلی خوب بود .

Senator
31 October 2010, 02:43 PM
شما دیدی کدام قسمت بود یا نه ؟ اگر میتونستی یه عکس از اون قسمت میزاشتی خیلی خوب بود .
نه متاسفانه ندیدم
کلا نمیدونم چرا هر روز باس برم پارس خودرو!کار جدید واسم جور شد
امروز یه خانمی با 405 دنده عقب اومد تو بغل من!پلاک وبالاش فرو رفتن رنگم یه قسمت فک کنم رفته
دوستان اگه پلاک به اندازه 10سانت فرو بره پشتش چیزی نیست که آسیب برسونه؟
میخوام بدونم فقط سروکارم با صاف کاری یا نه
واقعا این ماشین بیرون بردنم معضلی! هر کاری کنی باز بت میزنن:icon_mad:

kouchakkhah
31 October 2010, 02:50 PM
تا 4-5 سانت پشتش دیاق هست و به جائی نمیخوره فقط ببین دیاقها سالمه یا نه ؟ چون پلاستیکی هست و احتمال داره شکسته باشه .

Senator
31 October 2010, 02:58 PM
تا 4-5 سانت پشتش دیاق هست و به جائی نمیخوره فقط ببین دیاقها سالمه یا نه ؟ چون پلاستیکی هست و احتمال داره شکسته باشه .
شرمنده این دیاق که گفتی یعنی چه؟
بعد چطوری ببینم سالمه یا نه؟

kouchakkhah
31 October 2010, 03:46 PM
شرمنده این دیاق که گفتی یعنی چه؟
بعد چطوری ببینم سالمه یا نه؟
یکسری بست به اشکال مختلف پشت سپر قرار گرفته ( خود سپر یک تکه پلاستیک هست ) که شکل و شمایل سپر رو حفظ میکنه اون بستها تو ماشینهای مختلف متفاوت هست بعضی پلاستیکی ، بعضی فلزی ، بعضی پفکی پلاستیکی ، بعضی بصورت شانه ای کائوچوئی ،اگر اشتباه نکرده باشم سپر جلو هست دیگه ؟ از زیر ماشین خم شو نگاه کن اون بستها که سپر رو نگه داشتن سالمن یا نه ؟ اگر برات سخته میتونی بری رو چال یه تعویض روغنی ببینی .

Senator
31 October 2010, 03:59 PM
یکسری بست به اشکال مختلف پشت سپر قرار گرفته ( خود سپر یک تکه پلاستیک هست ) که شکل و شمایل سپر رو حفظ میکنه اون بستها تو ماشینهای مختلف متفاوت هست بعضی پلاستیکی ، بعضی فلزی ، بعضی پفکی پلاستیکی ، بعضی بصورت شانه ای کائوچوئی ،اگر اشتباه نکرده باشم سپر جلو هست دیگه ؟ از زیر ماشین خم شو نگاه کن اون بستها که سپر رو نگه داشتن سالمن یا نه ؟ اگر برات سخته میتونی بری رو چال یه تعویض روغنی ببینی .
بله جلو هستش

Senator
31 October 2010, 07:37 PM
زیر ماشین اگه منظورتون از دیاق اون چهارتا بست پلاستیکی که به شکل مستطیل هست:
یکیش همون که تقریبا وسطه و زیر آرم رنو اون یکم تغییر شکل داده
چیز دیگه ای معلوم نیست از اون زیر چون کاملا بسته هست
ولی از بین جلو پنجره نگاه کردم پشت پلاک اون تیر آهن پشت سپر هست
ولی یه چیزی که الان دیدم شکستن عمقی یکی از ضلع های آرم رنو
گیر میاد؟

amin.405
31 October 2010, 07:58 PM
یادمه مجله ماشین که اون اوایل یه گزارش از مگان گذاشته بود عکس از زیر ماشین و اگزوزش گذاشته بود که جالب بود و لوله اگزوز بعد از منبع دیگه ادامه پیدا نمیکرد .... یعنی وقتی تقریبا به اواسط زیر ماشین که میرسید وبه منبع وصل میشد دیگه یه خروجی کوچیک از منبع میومد بیرون و دیگه تا ته ماشین ادامه نداشت ....

میخواستم ببینم 2000 های الان هم همین طورین یا وارداتی ها این جوری بودن ؟

1600ها فرق میکنه یعنی بعد از منبع ، لوله تا انتهای ماشین میاد ... درسته ؟

kouchakkhah
31 October 2010, 09:11 PM
زیر ماشین اگه منظورتون از دیاق اون چهارتا بست پلاستیکی که به شکل مستطیل هست:
یکیش همون که تقریبا وسطه و زیر آرم رنو اون یکم تغییر شکل داده
چیز دیگه ای معلوم نیست از اون زیر چون کاملا بسته هست
ولی از بین جلو پنجره نگاه کردم پشت پلاک اون تیر آهن پشت سپر هست
ولی یه چیزی که الان دیدم شکستن عمقی یکی از ضلع های آرم رنو
گیر میاد؟
سناتور جان احتمال زیاد دیاق سپر شکسته که دفرمه شده . آرم رنو هم تا جائیکه شنیدم قیمتش 70 هست البته شاید اشتباه باشه در حد شنیدن هست .

shervin_bamaze
31 October 2010, 09:17 PM
من ارم جلو ماشينو 50 و ارم عقب 20 خريداري كرده بودم

Senator
31 October 2010, 09:48 PM
من ارم جلو ماشينو 50 و ارم عقب 20 خريداري كرده بودم

سناتور جان احتمال زیاد دیاق سپر شکسته که دفرمه شده . آرم رنو هم تا جائیکه شنیدم قیمتش 70 هست البته شاید اشتباه باشه در حد شنیدن هست .

ای بابا هزینه زیاد شد که!
یدونه آرم جلو 70 تومن؟!!!!!!!!!
میشه با چسب درستش کرد :icon_eek:ولی با طرف توافق کردیم
پول میده
راستی مال ال 90 بش نمیخوره مگه؟به نظرم یه اندازن

Senator
31 October 2010, 10:23 PM
یه مورد دیگه که به ذهنم الان رسید اینه که من پام رو ترمز بود و ماشین رو D(البته مطمئن نیستم شاید گذاشتم رو N) ولی موقع ضربه تکون نخورد ماشین
احتمال داره گیربکس آسیب دیده باشه؟

kouchakkhah
31 October 2010, 10:26 PM
پیشنهاد میکنم یه مدت ماشین نبر بیرون تا از دور خارج بشی . منم یه مدت مثل شما رو دور بودم یا به مگان میزدن یا به پراید . تا یه هفته دست به ماشین نزدم حسابی حالم گرفته شده بود . ( البته اینو نگفتم که حالت گرفته شه گفتم کمی بخندی )

Senator
31 October 2010, 10:37 PM
پیشنهاد میکنم یه مدت ماشین نبر بیرون تا از دور خارج بشی . منم یه مدت مثل شما رو دور بودم یا به مگان میزدن یا به پراید . تا یه هفته دست به ماشین نزدم حسابی حالم گرفته شده بود . ( البته اینو نگفتم که حالت گرفته شه گفتم کمی بخندی )
آره منم به این چیزا بدجور اعتقاد دارم:icon_arro
سخت خیلیم سخت:icon_eek: ولی سعی میکنم!

shetab2
1 November 2010, 07:53 AM
ای بابا هزینه زیاد شد که!
یدونه آرم جلو 70 تومن؟!!!!!!!!!
میشه با چسب درستش کرد :icon_eek:ولی با طرف توافق کردیم
پول میده
راستی مال ال 90 بش نمیخوره مگه؟به نظرم یه اندازن
با این اوصاف قیمت ها، فکر کنم اگه دوستان این گروه یک مگان صفر بخریم و اوراقش کنیم سود زیادی میبریم / از الان 2 تا زه سمت راننده واسه من !!! 320 تومن پول اون 2 تا تیکه پلاستیکه. با در نظر گرفتن قیمت درها و زه های سمت شاگرد و آرم جلو و عقب رنو، فکر کنم 5 تومنی بشه

Senator
1 November 2010, 11:05 AM
من که تا آخر هفته به احتمال زیاد درستش میکنم خبرشو میدم.
ولی من واسه صافکاری میبرم بیرون چون به این نتیجه رسیدم که صافکار نمایندگی هیچی حالیش نمیشه

Senator
1 November 2010, 02:17 PM
بچه ها یه سوال
قسمت جلوی مگان جنسش چیه؟
با روش های معمول صافکاری درست میشه؟
درضمن یه سوال راجع به سلامت گیربکس پرسیدم؟کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟

kouchakkhah
1 November 2010, 02:26 PM
بچه ها یه سوال
قسمت جلوی مگان جنسش چیه؟
با روش های معمول صافکاری درست میشه؟
درضمن یه سوال راجع به سلامت گیربکس پرسیدم؟کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟
جاهای مختلفش با هم فرق داره .
باید جاش رو مشخص کنی . گیربکس ماشینت هم هیچی نشده ! ضربه ای شدیدی ماشینت نخورده که فشار به گیربکس بیاد !

Senator
1 November 2010, 02:30 PM
جاهای مختلفش با هم فرق داره .
باید جاش رو مشخص کنی . گیربکس ماشینت هم هیچی نشده ! ضربه ای شدیدی ماشینت نخورده که فشار به گیربکس بیاد !
امروز که طبق معمول نتونستم طاقت بیارم و ماشین بیرون بردم مورد خاصی توی گیربکس ندیدم
خدا کنه همینطور که میگید سالم باشه.
جاشو که دیروز مشخص کردم.بالای پلاک و زیر خود پلاک.دقیق وسط ماشین زیر آرم رنو

mehdikp
1 November 2010, 02:52 PM
سلام به دوستان عزیزم منم اگزوز ماشینم صدا میده فقط در حالت ایستاده ولی وقتی حرکت می کنم یا گاز میدم صدا قطع میشه کسی از دوستان می دونه از چیه. با تشکر

amir_af
1 November 2010, 03:04 PM
[quote=mehdikp;870186]سلام به دوستان عزیزم منم اگزوز ماشینم صدا میده فقط در حالت ایستاده ولی وقتی حرکت می کنم یا گاز میدم صدا قطع میشه کسی از دوستان می دونه از چیه. با تشکر[ دوست عزیز ماشین من فقط 30 کیلومتر راه رفته وهمین مشکل را البته فقط هنگامی که ماشین سرد دارم :icon_biggعلت هم چون پلاکم نیومده نتوانستو برم نمایندگی ولی تعدادی از دوستان در صفحات قبل توضیحی دادن ولی کاملا مشخص نیست از چی است:icon_cool:icon_cool:icon_cool

Senator
1 November 2010, 09:56 PM
اگزوز ماشین منم بعد یه روز بی صدایی مجددا صدادار شد!

shervin_bamaze
1 November 2010, 10:18 PM
دوستان يه عكس از زير ماشين ميزارين؟ميخام ببينم بست اگزوز دوم هنوز موجوده!

amin.405
2 November 2010, 10:52 PM
یادمه مجله ماشین که اون اوایل یه گزارش از مگان گذاشته بود عکس از زیر ماشین و اگزوزش گذاشته بود که جالب بود و لوله اگزوز بعد از منبع دیگه ادامه پیدا نمیکرد .... یعنی وقتی تقریبا به اواسط زیر ماشین که میرسید وبه منبع وصل میشد دیگه یه خروجی کوچیک از منبع میومد بیرون و دیگه تا ته ماشین ادامه نداشت ....

میخواستم ببینم 2000 های الان هم همین طورین یا وارداتی ها این جوری بودن ؟

1600ها فرق میکنه یعنی بعد از منبع ، لوله تا انتهای ماشین میاد ... درسته ؟

دوستان کسی این سوالهای منو جواب نداد ؟

SeriousSam
2 November 2010, 11:09 PM
با سلام
نخیر تا نزدیکهای سپر اومده ولی به جای اینکه مثل اکثر ماشینها از سپر بیرون بیاد همون زیر ماشین سر اگزوز به سمت پائین خم شده :icon_cool
مسیر اگزوز یکی بوده و 1600 و 2000 چه داخلی و چه وارداتی اینجورین

mohammadrezaef
3 November 2010, 06:17 PM
سلام
کسی از دوستان , ترمز دستی مگان رو باز کرده؟؟ چطور باز میشه؟؟ ماشین ما دیگه ضامن ترمز دستیش کار نمیکنه و دیگه گیر نمیکنه!! راه حلش چی هست؟؟

shervin_bamaze
3 November 2010, 06:49 PM
سلام
کسی از دوستان , ترمز دستی مگان رو باز کرده؟؟ چطور باز میشه؟؟ ماشین ما دیگه ضامن ترمز دستیش کار نمیکنه و دیگه گیر نمیکنه!! راه حلش چی هست؟؟
شكسته.روش بازكردن بايد 2تا پيچا پشت و كنار كنسول رو باز كني بعد زيرش پيچا ترمز دستيه من چسب اهن ريختم توش

mohammadrezaef
3 November 2010, 06:56 PM
شكسته.روش بازكردن بايد 2تا پيچا پشت و كنار كنسول رو باز كني بعد زيرش پيچا ترمز دستيه من چسب اهن ريختم توش
سلام
مرسی شروین جان.
یعنی بازش کنم درست میشه؟؟ چون الان دیگه دستی گیر نمیکنه و ضامنش عملا" بدون استفاده شده!
فنر و قطعه خاصی نداره که بعدا" نتونم ببندمش؟

hamidkarimy
3 November 2010, 10:35 PM
http://road88.persiangig.com/Renault%20-%20megan%201600%20-%20pars%20khodro%20-%20www.tuningtalk.com%20%2810%29.jpg

mohammad1983
3 November 2010, 10:44 PM
دوستان جنس کف صندوق مگان چی هست؟
فایبرگلاسه؟

kouchakkhah
3 November 2010, 10:52 PM
فایبرگلاسه؟
نمیشه گفت فایبرگلاس ولی یک نوع پلاستیک خشک هست . در واقع فلزی نیست اسم درستش رو من نمیدونم .

amir_af
3 November 2010, 11:15 PM
با سلام.دوستان داشتم دفترچه را مطالعه می کردم در یک قسمت در مورد خنک نگه داشتن داشبرد با روشن کردن کولر گفته است می خواستم بدانم که چقدر قدرت خنک کنندگی داره؟یا اصلا چیز مفیدی است:icon_cool:icon_cool:icon_cool

amin.405
3 November 2010, 11:37 PM
ممنون از عکسی که گذاشتین .

ولی احتمالا فقط اگزوز مدلای 1600 اینجورین ولی 2000 ها مطمئنم فرق میکنه ....
دوستانی که مدل2000 دارن اگزوزشون چه شکلیه ؟ (به همین صورته ؟)

من مطمئنم عکس مجله ماشین که مال یه مگان 2000 وارداتی بود با این فرق میکرد و سیستمش و شکلش فرق میکنه .

(میگردم عکسشو پیدا میکنم .... اسکن میکنم میزارم تا ببینید)

salar68
3 November 2010, 11:41 PM
ممنون از عکسی که گذاشتین .

ولی احتمالا فقط اگزوز مدلای 1600 اینجورین ولی 2000 ها مطمئنم فرق میکنه ....
دوستانی که مدل2000 دارن اگزوزشون چه شکلیه ؟ (به همین صورته ؟)

من مطمئنم عکس مجله ماشین که مال یه مگان 2000 وارداتی بود با این فرق میکرد و سیستمش و شکلش فرق میکنه .

(میگردم عکسشو پیدا میکنم .... اسکن میکنم میزارم تا ببینید)
فردا یه عکس براتون می ذارم از زیر 2000

ولی مطمئنا" نمونه داخلی هیچ تفاوتی با خارجی نداره به جز ایربگ
حتی یهدونه پیچ هم داخلی نیست چه برسه تغییر طراحی
فکر کنم همین شکله

شاید نمونه مجله ماشین عکس خارجی بوده یا مدل توربو یا دیگه مدل ها بوده و ..

paj
4 November 2010, 12:05 AM
اتومبیل مگان موقع حرکت اینقدر بی صدا هستش که هر صدای کوچکی در اون جلب توجه میکنه !:icon_evil
دو روزه که آینه سمت چپ یا قطعه ای همون حول و حوش صدای "تلق،تلق" داره .
میخواستم بدونم دیگر دوستانی که مگان دارن تا به حال با همچین صدای مواجه شدن ؟
آیا برای سرویس گارانتی به پارس خودرو مراجعه کردم موضوع را مطرح کنم؟{اولین سرویس اتومبیل روی چه کیلومتری است؟)

mohammadrezaef
4 November 2010, 04:03 AM
سلام
مرسی شروین جان.
یعنی بازش کنم درست میشه؟؟ چون الان دیگه دستی گیر نمیکنه و ضامنش عملا" بدون استفاده شده!

سلام
خیلی شرمنده ام که این رو میگم ولی واقعا" بعد از اینکه ترمز دستی مگان رو باز کردم از این ماشین مایوس شدم:icon_ques دقیقا" حدود 4ساعت زمان برد تا بفهمم مشکل از کجاست؟
مشکل از اونجایی شروع شد که دیگه ضامن ترمز دستی عمل نمیکرد یعنی نه ترمز دستی رو قفل میکرد و نه ازاد!! به توصبه دوست خوبمون شروین عزیز 2تاپیچ که در انتهای کنسول وسط هست رو باز کردم!! بعد از بررسی وضعیت , به این نتیجه رسیدم که مشکل از خود دسته ترمز دستی و خود ضمان هست!! کل کنسول وسط رو باز کردم!! تمام کنسول از قسمت دسته دنده تا انتها و پشت ترمز دستی باز شد , با کلی مشقت و بدبختی , نتیجه اینکه 2تا از خارهای وسط تکه های پلاستیکی که بین ترمز دستی هستند شکست که باید با چسب جفت و جورش کنم! کل دسته ترمز دستی رو باز کردم!! در نهایت با یک سیستم مسخره و پیش پا افتاده که واقعا" همون حکایت, لقمه رو دور سر چرخوندن هست مواجه شدم!
کل ضمان ترمز دستی به وسیله یک فنر لولایی و یک پیچ بهم دیگه متصل هست و باعث ازاد و قفل شدن و عملکرد ضامن میشه!! با بدبختی (جوش پلاستیک و چسب و ..) فنر و پیچ رو سر جای خودش بستم!! الان ضامن کار میکنه ولی خدا میدونه تا کی؟؟ فقط منتظرم ضامن خراب بشه و این دفعه هم درست نمیشه و ظاهرا" باید سک دست ست کامل دسته ترمز دستی با خارهای وسط و ...بخرم.
نمیدونم سیاست رنو از طراحی ترمز دستی با اون شکل به نظر زیبا ولی ساده و بی فایده چی بوده! فقط میدونم و میتونم این توصیه رو بهتون بکنم که در همه مگانها بخاطر حالت طراحی که گفتم این مشکل پیش میاد و خراب میشه. الان کنسول ماشین بخاطر شکسته شدن خارها و پلاستیکهای وسط به صدا افتاده! خدا میدونه که اصلا" میتونم دسته ترمز دستی رو جدا و با چه قیمتی تهیه کنم؟ واقعا" نا امید شدم و امیدوارم بقیه قسمتهای ماشین اینطور افتضاح طراحی نشده باشه!!
اینها نظرات من بود :icon_excl امیدوارم این مشکل برای کسی پیش نیاد :icon_excl

kouchakkhah
4 November 2010, 10:41 AM
سلام

خیلی شرمنده ام که این رو میگم ولی واقعا" بعد از اینکه ترمز دستی مگان رو باز کردم از این ماشین مایوس شدم:icon_ques دقیقا" حدود 4ساعت زمان برد تا بفهمم مشکل از کجاست؟
مشکل از اونجایی شروع شد که دیگه ضامن ترمز دستی عمل نمیکرد یعنی نه ترمز دستی رو قفل میکرد و نه ازاد!! به توصبه دوست خوبمون شروین عزیز 2تاپیچ که در انتهای کنسول وسط هست رو باز کردم!! بعد از بررسی وضعیت , به این نتیجه رسیدم که مشکل از خود دسته ترمز دستی و خود ضمان هست!! کل کنسول وسط رو باز کردم!! تمام کنسول از قسمت دسته دنده تا انتها و پشت ترمز دستی باز شد , با کلی مشقت و بدبختی , نتیجه اینکه 2تا از خارهای وسط تکه های پلاستیکی که بین ترمز دستی هستند شکست که باید با چسب جفت و جورش کنم! کل دسته ترمز دستی رو باز کردم!! در نهایت با یک سیستم مسخره و پیش پا افتاده که واقعا" همون حکایت, لقمه رو دور سر چرخوندن هست مواجه شدم!
کل ضمان ترمز دستی به وسیله یک فنر لولایی و یک پیچ بهم دیگه متصل هست و باعث ازاد و قفل شدن و عملکرد ضامن میشه!! با بدبختی (جوش پلاستیک و چسب و ..) فنر و پیچ رو سر جای خودش بستم!! الان ضامن کار میکنه ولی خدا میدونه تا کی؟؟ فقط منتظرم ضامن خراب بشه و این دفعه هم درست نمیشه و ظاهرا" باید سک دست ست کامل دسته ترمز دستی با خارهای وسط و ...بخرم.
نمیدونم سیاست رنو از طراحی ترمز دستی با اون شکل به نظر زیبا ولی ساده و بی فایده چی بوده! فقط میدونم و میتونم این توصیه رو بهتون بکنم که در همه مگانها بخاطر حالت طراحی که گفتم این مشکل پیش میاد و خراب میشه. الان کنسول ماشین بخاطر شکسته شدن خارها و پلاستیکهای وسط به صدا افتاده! خدا میدونه که اصلا" میتونم دسته ترمز دستی رو جدا و با چه قیمتی تهیه کنم؟ واقعا" نا امید شدم و امیدوارم بقیه قسمتهای ماشین اینطور افتضاح طراحی نشده باشه!!

سلام آقای محمد رضای عزیز
اولا" که خسته نباشی
چون از نوشته هات مشخص هست که خیلی خسته شدی و اعصابت بهم ریخته شانس آورد سازنده رنو که کنار دستت نبود :cool_phalls_02:وگرنه معلوم نبود چی بشه .شما فکر میکردی باید چیزی غیر از این میشد یعنی با یه پدیده فضائی روبرو میشدی ؟ خوب اونها فقط قیافه اهرم دستی اون رو عوض کردن کار دیگه نکردن . اما شکسته شدن اون خارها واقعا" متاسفم ولی نمیشه کاری کرد این هم تاوان تجربه میتونی بهش بگی واسه همین میگن تجربه مفتی بدست نمیاد . احتمالا اولین بار بود که اینکار رو کردی . ای کاش این همه زحمت کشیدی یک سری عکس از مراحلش تهیه میکردی تا کسان دیگه این تاوان رو ندن .
در هر صورت بازم میگم خسته نباشی
ارادتمند :icon_excl

mohammadrezaef
4 November 2010, 07:28 PM
سلام

سلام آقای محمد رضای عزیز
اولا" که خسته نباشی
چون از نوشته هات مشخص هست که خیلی خسته شدی و اعصابت بهم ریخته شانس آورد سازنده رنو که کنار دستت نبود :cool_phalls_02:وگرنه معلوم نبود چی بشه .شما فکر میکردی باید چیزی غیر از این میشد یعنی با یه پدیده فضائی روبرو میشدی ؟ خوب اونها فقط قیافه اهرم دستی اون رو عوض کردن کار دیگه نکردن . اما شکسته شدن اون خارها واقعا" متاسفم ولی نمیشه کاری کرد این هم تاوان تجربه میتونی بهش بگی واسه همین میگن تجربه مفتی بدست نمیاد . احتمالا اولین بار بود که اینکار رو کردی . ای کاش این همه زحمت کشیدی یک سری عکس از مراحلش تهیه میکردی تا کسان دیگه این تاوان رو ندن .
در هر صورت بازم میگم خسته نباشی
ارادتمند :icon_excl

سلام
خیر , بنده انتظار رو به رو شدن با یک پدیده فضایی رو نداشتم! ولی انتظار یک همچین طراحی ساده و با کیفیت پایین و بی دقتی در طراحی رو هم نداشتم , اون تغییر ساده ظاهری در شکل ترمز دستی هم فقط ظاهرا" ساده هست! در عمل بعد از اینکه احیانا" در ماشینهای مختلف دچار چنین مشکلی شدید متوجه میشید که سیستم اونها چقدر ساده تر و کار امدتر از سیستم ترمز دستی مگان هست.

اون خارها چه بخواهید و چه نخواهید بعد از باز کردن یا دیگه نیمه شکسته و خراب میشوند یا اینکه به کل میشکنند!! منظورم از اینکه این تجربه رو در اختیار شما و سایر دوستان قرار دادم این نبود که بگم مگان ماشین بدی هست و ... این مشکلات رو برای شما و سایر دوستان گفتم که اگر احیانا" شما خدایی نکرده مشکل اینچنینی داشتید از قبل بدونید مشکل از کجا هست و ...
چاکرم :icon_excl

shetab2
4 November 2010, 11:01 PM
سلام

ترمز دستی من ایراد پیدا کرد. بالا میکشیدم برمیگشت پایین ! بردم نمایندگی اول گفتن باید رگلاژ بشه اما بعدش گفتن کلا باید عوض بشه و عوضش کردند از گارانتی. قیمتش هم حدود 160 بود.

shervin_bamaze
5 November 2010, 12:01 AM
فایبرگلاسه؟
فايبر گلاسه اگي بشكنه بايد بريد جوش ميدن با فايبر گلاس

mohammadrezaef
5 November 2010, 02:00 AM
ترمز دستی من ایراد پیدا کرد. بالا میکشیدم برمیگشت پایین ! بردم نمایندگی اول گفتن باید رگلاژ بشه اما بعدش گفتن کلا باید عوض بشه و عوضش کردند از گارانتی. قیمتش هم حدود 160 بود.
سلام
اگر براتون مقدرور هست بفرمایید کدم نمیاندگی بردید؟؟ چقدر زمان برد؟؟ واقعا" ممنون از اینکه نا امیدم نکردید و گفتید نمایندگی کل سیستم ترمز دست رو داره:icon_excl چون واقعا" فکر میکردم نباشه و حتی برای خرید شهم به مشکل بر بخورم:icon_ques

shervin_bamaze
5 November 2010, 02:45 AM
سلام
مرسی شروین جان.
نه محمد جان درست نميشه .يه فنر داره كه به يه زامن پلاستيكي وصله خيليم نازكه اون شكسته من با چسب نگهش داشتم اما.... بايد ترمز دستي عوض شه

shetab2
5 November 2010, 08:53 AM
سلام
اگر براتون مقدرور هست بفرمایید کدم نمیاندگی بردید؟؟ چقدر زمان برد؟؟ واقعا" ممنون از اینکه نا امیدم نکردید و گفتید نمایندگی کل سیستم ترمز دست رو داره:icon_excl چون واقعا" فکر میکردم نباشه و حتی برای خرید شهم به مشکل بر بخورم:icon_ques
من نمایندگی مرکزی بردم (میدان آزادی) کلا 2 ساعت !!! یکبار رگلاژ کردن مجدد بردن عوضش کردن. بعد از ایتکه فهمیدن رگلاژ نباید بشه تا تعویضش 2 ساعت زمان برد. فاکتورش هم نوشته بود کل سیستم مکانیکی ترمز دستی. حتی دسته پلاستیکیش هم عوض شده بود. از اون موقع هم تا الان مشکلی نداشتم. هزینش با اجرت تعویض از گارانتی گرفتن.

Senator
5 November 2010, 11:13 AM
سلام
اول از همه بگم که چرا شایعه میکنید بچه ها؟ آرم جلو رو فقط 9500گرفتم!فاکتورشم خواستید میذارم.
خوب ماشینو بردم بیرون پیش یه صافکار آشنا.
اول از همه باید آرم عوض میشد و برای اون کل سپر جلو باید باز میشد!نمیدونم اسمش فلاپ چیه؟!
در واقع بعد باز شدن سپر فقط چراغا میمونن و اون تیر آهن!
زیاد نتونست خوب دربیاره چون همش پلاستیک بود یا شاید به قول دوستان یه نوع پلیمر خاص.اون قسمت که رنگش رفته بود هم هیچ کاری نمیشد کرد مگر اینکه رنگ بشه.
در آخر هم به این نتیجه رسیدم که بیشتر از اینا باس مراقب این ماشین بود.چرا؟حالا بهتون میگم
در واقع جلوی ماشین هیچ نوع حفاظی برا حفاظت از اجزای موتور نداره جز اون قطعه آهنی!
و موتور آبپاش هم دقیقا زیر چراغ سمت راست و جلوی سپر قرار داره.
کلا من که از نتیجه کار راضی نیستم به نظرم تو این جور ماشینا باید در این مواقع کل قطعه که برا من سپر بود عوض بشه!به نظرم زیر چراغ ها یکم فاصله افتاده!هر کاریم کردیم بهتر از این نشد که نشد!!
واسه باز کردن سپر هم یه سری پیچ خار مانند داره که پلاستیک هستن و کاپوت ماشینو بدین بالا میبینین.
بعد دو تا پیچ فلزی با یه بست هم از تو گلگیرا وصله.پایینم که 4تا بست پلاستیکی داره.
حالا برسیم به جالب ترین قسمت ماجرا
آقا ما تا این ماشینو بردیم مخصوصا وقتی سپر جلو باز شد همه ملت از کسبه و مکانیک و غیره ریختن سر ماشین و اظهار فضل که آره ماشین همش پلاستیکه نمیدونم کف صندوقش پلاستیکه و گلگیراش و ستونشو کف ماشینو الی آخر! منم تو دلم بشون میخندیدم که ای ملت همیشه در صحنه نمیدونین که همین پلاستیکا میتونه جون شمارو نجات بده نه اون سپر گردن کلفت پیکان!
:icon_arro
حالا خودمونیم اگه واقعا همش پلاستیکه چه شکلی 1360-70 کیلو وزنشه؟!

kouchakkhah
5 November 2010, 02:06 PM
سلام
اول از همه بگم که چرا شایعه میکنید بچه ها؟ آرم جلو رو فقط 9500گرفتم!فاکتورشم خواستید میذارم.
اول از همه باید آرم عوض میشد و برای اون کل سپر جلو باید باز میشد!نمیدونم اسمش فلاپ چیه؟!
زیاد نتونست خوب دربیاره چون همش پلاستیک بود یا شاید به قول دوستان یه نوع پلیمر خاص.اون قسمت که رنگش رفته بود هم هیچ کاری نمیشد کرد مگر اینکه رنگ بشه.
در آخر هم به این نتیجه رسیدم که بیشتر از اینا باس مراقب این ماشین بود.چرا؟حالا بهتون میگم
در واقع جلوی ماشین هیچ نوع حفاظی برا حفاظت از اجزای موتور نداره جز اون قطعه آهنی!
کلا من که از نتیجه کار راضی نیستم به نظرم تو این جور ماشینا باید در این مواقع کل قطعه که برا من سپر بود عوض بشه!به نظرم زیر چراغ ها یکم فاصله افتاده!هر کاریم کردیم بهتر از این نشد که نشد!!
واسه باز کردن سپر هم یه سری پیچ خار مانند داره که پلاستیک هستن و کاپوت ماشینو بدین بالا میبینین.
بعد دو تا پیچ فلزی با یه بست هم از تو گلگیرا وصله.پایینم که 4تا بست پلاستیکی داره.
آقا ما تا این ماشینو بردیم مخصوصا وقتی سپر جلو باز شد همه ملت از کسبه و مکانیک و غیره ریختن سر ماشین و اظهار فضل که آره ماشین همش پلاستیکه نمیدونم کف صندوقش پلاستیکه و گلگیراش و ستونشو کف ماشینو الی آخر! منم تو دلم بشون میخندیدم که ای ملت همیشه در صحنه نمیدونین که همین پلاستیکا میتونه جون شمارو نجات بده نه اون سپر گردن کلفت پیکان!

آقا سناتور چرا شما میپیچونی مسئله رو من گفتم در حد شنیدن 70 و اگر اشتباه نکنم آقا شروین گفتن خریدن 50 حالا اگر شما خریدی 9500 که همه خوشحال میشیم ( امیدوارم بعد از یه مدت کروم روش از بین نره ) آدم میترسه اینجا جواب بده ! چطور مواقعی که درست جواب میگیرید یک بار هم هیچکس نمیگه درست جواب گرفته ؟

Senator
5 November 2010, 02:08 PM
آقا سناتور چرا شما میپیچونی مسئله رو من گفتم در حد شنیدن 70 و اگر اشتباه نکنم آقا شروین گفتن خریدن 50 حالا اگر شما خریدی 9500 که همه خوشحال میشیم ( امیدوارم بعد از یه مدت کروم روش از بین نره ) آدم میترسه اینجا جواب بده ! چطور مواقعی که درست جواب میگیرید یک بار هم هیچکس نمیگه درست جواب گرفته ؟

Take it easy
هدف فقط اطلاع رسانی بود:icon_excl

shetab2
5 November 2010, 08:17 PM
سلام
فکر کنم 1360 کیلو وزن تیرآهن های بکار رفته در سپر جلو و عقب و داخل درب هست. کلا شاسی خیلی اساسی داره . من عکسهاشو جاهای دیگه دیدم. همین به اصطلاح پلاستیک کلی از ضربه رو میگیره بعدش هم دیگه عین نیسان تیرآهنی میشه .

shervin_bamaze
5 November 2010, 10:52 PM
سلام

ارم تو بسته بنديه شيشه اي بود با يه پلاستيك كه روش زده رنو ميدين فرانسه؟!!
من خودم ارم جلو رو 50 خريدم خيليم دنبالش گشتم ميشه گفت 8ماه پيش خريدم .
دوست عزيز من : من شايعه نميكنم ما اين جا اطلاعات خودمون رو بروز ميكنيم.:)

mohammadrezaef
5 November 2010, 11:48 PM
من نمایندگی مرکزی بردم (میدان آزادی) کلا 2 ساعت !!! یکبار رگلاژ کردن مجدد بردن عوضش کردن. بعد از ایتکه فهمیدن رگلاژ نباید بشه تا تعویضش 2 ساعت زمان برد. فاکتورش هم نوشته بود کل سیستم مکانیکی ترمز دستی. حتی دسته پلاستیکیش هم عوض شده بود. از اون موقع هم تا الان مشکلی نداشتم. هزینش با اجرت تعویض از گارانتی گرفتن.
سلام
مرسی از جوابتون.:icon_excl
زنگ میزنم نمایندگی مرکزی ببینم اگر داشتند کاملش رو بگیرم:icon_excl فقط بهشون بگم کل سیستم ترمز دستی رو میخوام؟؟ الان ماشین ما گارانتی نداره و تموم شده ایا باز هم باید از قبلش وقت بگیرم؟؟ یا اینکه میتونم هر ساعتی دلم خواست ماشین رو ببرم؟؟

shervin_bamaze
5 November 2010, 11:58 PM
سلام
مرسی از جوابتون.:icon_excl
ز فقط بهشون بگم کل سیستم ترمز دستی رو میخوام؟؟
نه بگو پلاستيك ترمز دستي رو ميخام:icon_razz اما اگي نداشت بايد كل دسته ترمز دستيو عوض كني

Senator
5 November 2010, 11:59 PM
بله بسته بندي بود ولي فرانسوي نبود
لاتين نوشته بود با اصل ماشينم كنارش بود فرق نداشت

m_ensafi
6 November 2010, 06:35 PM
يه سوال. من ميخام يه مگان 1600 دست دو بخرم. چندتا ديدم که همشون بين 40 تا 50 تا کار بودند و باتري شون رو عوض کرده بودند. دليلشم ميگفتن 10 .20 روز خوابيده ماشين باتريش خراب شده. جريان چيه؟ همشون اينجورين يا ماشين هاي اونا مشکل داره؟

Senator
7 November 2010, 12:53 AM
سلام
آقا این ماشین من وقتی دنده 1رو روی حالت D پر میکنم میخواد بره 2 بد لگد میزنه!
مشکل از کجاست؟ البته بعضی مواقع

ramin584
7 November 2010, 03:35 PM
سلام دوستان ماشین من 700 کیلومتر کار کرده از دیروز سمت شاگرد بین شیشه وداشبورد تق تق صدا میده
پیش کی ببرم

Gold eagle
8 November 2010, 12:31 AM
دوستان من امروز یه چیزی شنیدم خواستم نظر شما رو هم بدونم خودم به چشم خودم ندیدم فقط شنیدم
امروز یکی از دوستان مگان دار که ماشینشو خرداد تحویل گرفته بود(1389 پارس خودرو) 2000 اتوماتیک عنوان میکرد که ماشینش 6 تا ایربگ داره و روی ستون هاُی ماشین هم نوشته srs airbag!!عنوان میکرد وقتی که ایربگو خاموش میکنه جلو lcd ماشین اون علامت ضربدر ایربگ که میاد بغلش مینویسه 6(یعنی 6 تاش خاموش شده)....
من بهش گفتم تا جایی که توی کاتولوگ-سایت-کارخونه ونمایندگی که دیدم و صحبت کردم همشون بلا استثنا میگفنن 2 داره و ماشین های 88-89 نوشته 2 تا و روی ستونهاش هم چیزی ننوشته.....
http://www.megane.ir
حتی عنوان میکرد ماشین یکی از دوستاشون تصادف کرده از بغل ایربگ های پرده ای بغلش باز شده!!!(ماشین 89)
حالا شاید حق با این بنده خدا باشه اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم
ولی ممکنه این افزایش 2ملیونی قیمتش به خاطر این داستان باشه نمیدونم.......

amirvania
8 November 2010, 09:13 AM
دوستان من امروز يه چيزي شنيدم خواستم نظر شما رو هم بدونم خودم به چشم خودم نديدم فقط شنيدم
امروز يکي از دوستان مگان دار که ماشينشو خرداد تحويل گرفته بود(1389 پارس خودرو) 2000 اتوماتيک عنوان ميکرد که ماشينش 6 تا ايربگ داره و روي ستون هاُي ماشين هم نوشته srs airbag!!عنوان ميکرد وقتي که ايربگو خاموش ميکنه جلو lcd ماشين اون علامت ضربدر ايربگ که مياد بغلش مينويسه 6(يعني 6 تاش خاموش شده)....
من بهش گفتم تا جايي که توي کاتولوگ-سايت-کارخونه ونمايندگي که ديدم و صحبت کردم همشون بلا استثنا ميگفنن 2 داره و ماشين هاي 88-89 نوشته 2 تا و روي ستونهاش هم چيزي ننوشته.....
حتي عنوان ميکرد ماشين يکي از دوستاشون تصادف کرده از بغل ايربگ هاي پرده اي بغلش باز شده!!!(ماشين 89)
حالا شايد حق با اين بنده خدا باشه اگر کسي اطلاعي داره ممنون ميشم
ولي ممکنه اين افزايش 2مليوني قيمتش به خاطر اين داستان باشه نميدونم.......
سلام
ماشين من که دو تا ايربگ داره و مطمئن هم هستم ولي اينکه اون دوستتون ماشينش 6 ايربگه هست احتمال داره سفارشي باشه .
ولي افزايش قيمت دو ميليوني که گفتين مربوط به اغلب ماشينا هستش (تو اين رده ) . مثلا زانتيا از 27/5 به حدود 30 تومن رسيده و آوانته اتوماتيک هم حدود 29/5 شده . مگان هم الان حول و حوش 32/5 هستش که البته قيمت پارسال مگان هم همين حدود بود و بعد از عيد يه افت 2 ميليوني داشت و بعد دوباره به قيمت سابقش برگشت .

SeriousSam
8 November 2010, 11:28 PM
دوستان من امروز یه چیزی شنیدم خواستم نظر شما رو هم بدونم خودم به چشم خودم ندیدم فقط شنیدم
امروز یکی از دوستان مگان دار که ماشینشو خرداد تحویل گرفته بود(1389 پارس خودرو) 2000 اتوماتیک عنوان میکرد که ماشینش 6 تا ایربگ داره و روی ستون هاُی ماشین هم نوشته srs airbag!!عنوان میکرد وقتی که ایربگو خاموش میکنه جلو lcd ماشین اون علامت ضربدر ایربگ که میاد بغلش مینویسه 6(یعنی 6 تاش خاموش شده)....
من بهش گفتم تا جایی که توی کاتولوگ-سایت-کارخونه ونمایندگی که دیدم و صحبت کردم همشون بلا استثنا میگفنن 2 داره و ماشین های 88-89 نوشته 2 تا و روی ستونهاش هم چیزی ننوشته.....
حتی عنوان میکرد ماشین یکی از دوستاشون تصادف کرده از بغل ایربگ های پرده ای بغلش باز شده!!!(ماشین 89)
حالا شاید حق با این بنده خدا باشه اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم
ولی ممکنه این افزایش 2ملیونی قیمتش به خاطر این داستان باشه نمیدونم.......

با سلام
ایرانی ها که همون 2 تا هستش:icon_redf
ولی کلا هیچ ماشینی ایربگ رانندش آف نمیشه(با سوئیچ خود ماشین) که گفته 6 تا ایربگ آف!:icon_twis
دوستتوت فکر نکنم راست گفته باشن ولی تو ایران زیاد تعجبی نشید با این مسائل!:icon_mrgr
کیا اپیروس های وارداتی شرکتی رو ستون ها و . . . هم نوشته SRS ولی خالیه خالیه!:icon_sad: و فقط همون 2تای داشبورد رو داره!:icon_cry:
به این میگن کم فروشی!(همن دزدی)

samanf
9 November 2010, 12:47 AM
ماشین مام 89 برج 3 ولی همون دوتا ایربگو داره دوستمون هم اشاره خوبی کردن که مگه میشه 6 تا باهم آف بشه ولی کاش ته توشو درارین شاید واقعی باشه!

shetab2
9 November 2010, 01:02 AM
شاید مال این بنده خدا هیچ ایربگی نداره. اون 2 تای اصلی رو هم حذف کردن، واسه کلک زدن مینویسن 6 تا. اون زمانی که زبونم لال ، اتفاقی هم واسه رانندش بیوفته و هیچ ایربگی باز نشه، دیگه کسی نیست که بخواد شکایت کنه که این ماشین اصلا چیزی داشته یا نه !

Gold eagle
9 November 2010, 12:42 PM
با سلام
ایرانی ها که همون 2 تا هستش:icon_redf
ولی کلا هیچ ماشینی ایربگ رانندش آف نمیشه(با سوئیچ خود ماشین) که گفته 6 تا ایربگ آف!:icon_twis
دوستتوت فکر نکنم راست گفته باشن ولی تو ایران زیاد تعجبی نشید با این مسائل!:icon_mrgr
کیا اپیروس های وارداتی شرکتی رو ستون ها و . . . هم نوشته SRS ولی خالیه خالیه!:icon_sad: و فقط همون 2تای داشبورد رو داره!:icon_cry:
به این میگن کم فروشی!(همن دزدی)

ماشین مام 89 برج 3 ولی همون دوتا ایربگو داره دوستمون هم اشاره خوبی کردن که مگه میشه 6 تا باهم آف بشه ولی کاش ته توشو درارین شاید واقعی باشه!

شاید مال این بنده خدا هیچ ایربگی نداره. اون 2 تای اصلی رو هم حذف کردن، واسه کلک زدن مینویسن 6 تا. اون زمانی که زبونم لال ، اتفاقی هم واسه رانندش بیوفته و هیچ ایربگی باز نشه، دیگه کسی نیست که بخواد شکایت کنه که این ماشین اصلا چیزی داشته یا نه !
والا برای منم جالب بود و خودش عنوان کرد هرجا خاستی میام که ماشینو نشون بدم تا ثابت شه و گفت که ماشین دوستشم تصادف کرده از بغل و خودش به چشم خودش ایربگ های پرده ای بغلو دیده که باز شده!!!!!(2000- تحویل خرداد)
منظور هم از اون 6 تا ایربگ خاموش این نبوده که ماله رانندم خاموش میشده....همونطور که وقتی الان ایربگ ها خاموش میشه مینویسه ضربدر2 ولی ایربگ راننده فکر نکنم خاموش بشه....
حالا این داستان چند حالت داره:
1- یا این گفته ها کلا خلاف واقعیته.....(نمیدونم ولی بنده خدا خیلی قسم خورد)
2-یا شرکت سری جدیدهای 2000 رو داره 6ایربگه میده....!
3-یا خود شرکت هم هنوز نمیدونه دارن 6 ایربگه نصب میکنن....!که بعیده....
با توچه به اینکه روی ستون های srs airbag هست و در جلو LCD ضربدرش 6 هست طبق گفته گوینده ....پس یعنی کلا سیستم عوض شده چون در 2 جا این تفاوت مشخص شده( lcd وستون) حالا داستان چیه خدا داند ؟؟؟؟؟

hamidkarimy
11 November 2010, 12:00 AM
گیربکس مگان سری Jr هست و گیربکس لوگان سری Hr و تفاوت های زیادی باهم دارند مخصوصا تو ضرایب دنده ها
کد موتور مگان K4MD هست و کد موتور لوگان K4MA
پیاده سازی موتور مگان روی لوگان هم عملا مساوی با تعویض موتور هست چون هد انجین کاملا متفاوتی دارند همونطور که دوستان گقتندموتورهای Vvti میل بادامک و سوپاپ های خاص دارند
و با افزایش دور موتور میل بادامک هم به طرفین حرکت میکنه که باعث تغییر آهنگ سوپاپ ها میشه

arman777
11 November 2010, 12:15 AM
گیربکس مگان سری Jr هست و گیربکس لوگان سری Hr و تفاوت های زیادی باهم دارند مخصوصا تو ضرایب دنده ها
کد موتور مگان K4MD هست و کد موتور لوگان K4MA
پیاده سازی موتور مگان روی لوگان هم عملا مساوی با تعویض موتور هست چون هد انجین کاملا متفاوتی دارند همونطور که دوستان گقتندموتورهای Vvti میل بادامک و سوپاپ های خاص دارند
و با افزایش دور موتور میل بادامک هم به طرفین حرکت میکنه که باعث تغییر آهنگ سوپاپ ها میشه
گیربکس مگان سریJH3 و تندر هم از همین سری است و گیربکس JR3 مربوط به موتورهای دیزلی مگان است که در ایران کاربرد ندارد

hamidkarimy
11 November 2010, 12:25 AM
گیربکس مگان سریJH3 و تندر هم از همین سری است و گیربکس JR3 مربوط به موتورهای دیزلی مگان است که در ایران کاربرد ندارد
این مشخصات مگان با گیربکس Jr
http://www.parskhodro.ir/product-megan.htm
و اینم لینک تندر با گیربکس Jh
http://www.parskhodro.ir/product-tondar%2090.htm
من دوستم سرپرست خط هست تو پارس خودرو و مگان و لوگان تو یه خط تولید میشن
این مطلب رو از ایشون پرسیدم اتفاقا تاکید هم داشت رو تفاوت ضرایب دنده ها چون من قبل از خرید ماشین ازش سوال کردم

arman777
11 November 2010, 09:38 PM
این مشخصات مگان با گیربکس Jr
http://www.parskhodro.ir/product-megan.htm
و اینم لینک تندر با گیربکس Jh
http://www.parskhodro.ir/product-tondar%2090.htm
من دوستم سرپرست خط هست تو پارس خودرو و مگان و لوگان تو یه خط تولید میشن
این مطلب رو از ایشون پرسیدم اتفاقا تاکید هم داشت رو تفاوت ضرایب دنده ها چون من قبل از خرید ماشین ازش سوال کردم
مطالب این سایت را جدی نگیرید که اشتباهات زیادی دارد بهتره به http://www.renault.co.uk/contact/viewallbrochures.aspx
مراجعه کنی:icon_surp:icon_cool
امان از این سرپرستها:icon_sad:
در مورد تفاوت ضرایب دنده ها سند ارایه فرمایید

hamidkarimy
12 November 2010, 06:40 PM
لینک داده شده نا مرتبط است
برای غلط بودن اطلاعات سایت پارس خودرو استناد کنید به جایی که تناقض رو اثبات کنه
درباره این دوستمون هم خواستید ارتباط میدم از خودشون سوال کنید مطمئن شید
بالاخره یا دم خروس یا قسم حضرت عباس:icon_surp

arman777
12 November 2010, 08:29 PM
لینک داده شده نا مرتبط است
برای غلط بودن اطلاعات سایت پارس خودرو استناد کنید به جایی که تناقض رو اثبات کنه
درباره این دوستمون هم خواستید ارتباط میدم از خودشون سوال کنید مطمئن شید
بالاخره یا دم خروس یا قسم حضرت عباس:icon_surp
شما در اثبات حرفتون برای مگان بنزینی فقط یک لینک دیگر غیر از سایت پارس خودرو ارایه دهید من 3 تا میدهم

arman777
12 November 2010, 10:03 PM
استفاده از گیربکسهای سری JR زمانی که
NM160 < MAX TORQUE
باشد لازم است ...در مگان 1.6 حداکثر گشتاور در 4250دور در دقیقه 152 NM می باشد

amir_af
12 November 2010, 11:21 PM
سلام.دوستان امروز یک مسافرت 800 کیلومتری با مگان داشتم ولی یک موردی خیلی اذیتم کردش:icon_cry:وقتی سرعت ماشین به 130 می رسید یک صدای زیاد که نمی دانم از اگزوز ماشین بود یا صدای موتور در کل ماشین می پیچید(فکر کنم صدای موتور است)ماشینم هم 890 تا راه رفته .ایا شماها هم این مشکل را دارید؟؟؟وقتی سرعت شما حدود 132 می شود دور موتورتان چه عددی را نشان می دهد؟ماشین من روی 4000 می اید.:icon_cool:icon_cool:icon_cool

hamidkarimy
13 November 2010, 12:03 AM
استفاده از گیربکسهای سری JR زمانی که
NM160 < MAX TORQUE
باشد لازم است ...در مگان 1.6 حداکثر گشتاور در 4250دور در دقیقه 152 NM می باشد
خوب منم به این بحث غیر مستند ادامه نمی دم چون مشخصا بحث کامل شده
از دوستان بابت اینکه بحث یه مقدار منحرف شد عذر می خوام
و در پایان برای دوستمون لینک داچیا جدید رو گذاشتم که با گشتاور 148NM از گیربکس JR استفاده میکنه!
http://www.conceptcarz.com/vehicle/z16583/Dacia-Logan-MCV.aspx
و اینم لینک مشخصات دقیق دو گیربکس به همراه ضرایب دنده هاشون
http://ray-lee.co.uk/megane/dialogys/6029A.pdf

samanf
13 November 2010, 12:20 AM
سلام.دوستان امروز یک مسافرت 800 کیلومتری با مگان داشتم ولی یک موردی خیلی اذیتم کردش:icon_cry:وقتی سرعت ماشین به 130 می رسید یک صدای زیاد که نمی دانم از اگزوز ماشین بود یا صدای موتور در کل ماشین می پیچید(فکر کنم صدای موتور است)ماشینم هم 890 تا راه رفته .ایا شماها هم این مشکل را دارید؟؟؟وقتی سرعت شما حدود 132 می شود دور موتورتان چه عددی را نشان می دهد؟ماشین من روی 4000 می اید.:icon_cool:icon_cool:icon_cool

دوست عزیز شما چون کیلومترت زیر 1000 تاس از 120 تا نباید بیشتر میرفتی بعد هم دور موتور بالای3500 مجاز نیستی تا بعد از 1000 کیلومتر ! وقتی یه چیزی رو تو دفترچه به صراحت تاکید میکنه برای جلوگیری از زوزه کشیدن خودرو بهش عمل بکنیم بهتره نه! میگن موتور آب بندی شدس بله پس چرا این تاکیدات موکد رو نوشتن؟؟!!تازه بعدش هم گفته بهترین راندمان بعد از 3000 کیلومتر حاصل میشه!ممکنه که صدا از واشر گلو اگزز باشه البته امیدوارم...

Gold eagle
15 November 2010, 12:14 AM
دوستان 3 تا سوال
1- چرا وقتی درجه وزود هوا رو در مگان میبندیم کولر ماشین روشن میشه و میره روی AC تو این هوا با شرایطی که دمای داخل روی 25 تعیین شده
2- روی کیلومتر شما فکر کنم روی کیلومتر 50-70-90 (فکر کنم)! سه تا خط کوچیک قرمز هست منظور و هدف از این 3خط چیه؟؟؟
3-ایا امکانش هست با ماشین اتومات یا مگان تخته گاز سرعت 120-110 تو جاده رفت ماشین یاتاقان یا شاتون بزنه؟؟

amirvania
15 November 2010, 09:35 AM
دوستان 3 تا سوال
1- چرا وقتي درجه وزود هوا رو در مگان ميبنديم کولر ماشين روشن ميشه و ميره روي AC تو اين هوا با شرايطي که دماي داخل روي 25 تعيين شده
2- روي کيلومتر شما فکر کنم روي کيلومتر 50-70-90 (فکر کنم)! سه تا خط کوچيک قرمز هست منظور و هدف از اين 3خط چيه؟؟؟
3-ايا امکانش هست با ماشين اتومات يا مگان تخته گاز سرعت 120-110 تو جاده رفت ماشين ياتاقان يا شاتون بزنه؟؟
سلام دوست من
1- شما اگه ميخواي کولر يا بخاري ماشين هيچکدوم کار نکنه اول شدت باد رو با دکمه مخصوصش به صفر برسونيد و بعد با دکمه اي که مخصوص گردش هواي داخل ماشين هستش، سيرکوله داخل ماشين رو فعال کنيد . اينطوري کلا تهويه خاموش ميشه و ديگه نيازي نيست که شما دريچه ها رو ببندي .
2- اون خط هاي قرمز براي عوض کردن دنده ها تو حالت منوال از يک به دو (50 ) از 2 به 3 و از 3 به 4 هستش که معمولا همه ماشينا رو کيلومترشون همچين چيزي تعبيه شده که خيلي کلي هستش و البته دقيق نيست .
3-شما با ماشينت که تخته کني سرعتت خيلي بالاتر از اين حرفا ميره . با اين حال مطمئن باش که هيچ اتفاقي براي ياتاقان يا شاتون ماشينت نميفته . اصولا تمام ماشيناي اتوماتيک که گيربکس هوشمند دارن براشون تحت هر نوع شرايط رانندگي مشکلي پيش نمياد مگر اينکه قطعات مستعمل و مستهلک شده باشه که اون موقع قضيه فرق ميکنه .
فقط نکته اي که هست و اون هم تو سربالايي ها اينه که تاکيد شده به جاي ثابت نگهداشتن سرعت و در نتيجه بازي کردن با پدال گاز شما بايد پدال گاز رو ثابت نگهداري . حالا ممکنه که سرعتت کم و زياد بشه که اينطوري فشار کمتري به موتور ماشينت مياد .

Rapstar
15 November 2010, 12:27 PM
سلام دوست من
1- شما اگه ميخواي کولر يا بخاري ماشين هيچکدوم کار نکنه اول شدت باد رو با دکمه مخصوصش به صفر برسونيد و بعد با دکمه اي که مخصوص گردش هواي داخل ماشين هستش، سيرکوله داخل ماشين رو فعال کنيد . اينطوري کلا تهويه خاموش ميشه و ديگه نيازي نيست که شما دريچه ها رو ببندي .
2- اون خط هاي قرمز براي عوض کردن دنده ها تو حالت منوال از يک به دو (50 ) از 2 به 3 و از 3 به 4 هستش که معمولا همه ماشينا رو کيلومترشون همچين چيزي تعبيه شده که خيلي کلي هستش و البته دقيق نيست .
3-شما با ماشينت که تخته کني سرعتت خيلي بالاتر از اين حرفا ميره . با اين حال مطمئن باش که هيچ اتفاقي براي ياتاقان يا شاتون ماشينت نميفته . اصولا تمام ماشيناي اتوماتيک که گيربکس هوشمند دارن براشون تحت هر نوع شرايط رانندگي مشکلي پيش نمياد مگر اينکه قطعات مستعمل و مستهلک شده باشه که اون موقع قضيه فرق ميکنه .
فقط نکته اي که هست و اون هم تو سربالايي ها اينه که تاکيد شده به جاي ثابت نگهداشتن سرعت و در نتيجه بازي کردن با پدال گاز شما بايد پدال گاز رو ثابت نگهداري . حالا ممکنه که سرعتت کم و زياد بشه که اينطوري فشار کمتري به موتور ماشينت مياد .

خير قربان اين ها نشانه حداکثر سرعت در شرايط مختلف هست که طبق قانون اروپاست (اگه اشتباه نکنم مربوط به داخل فرعي ها، خيابان هاي اصلي و بزرگراه هاست)

kouchakkhah
15 November 2010, 01:57 PM
خير قربان اين ها نشانه حداکثر سرعت در شرايط مختلف هست که طبق قانون اروپاست (اگه اشتباه نکنم مربوط به داخل فرعي ها، خيابان هاي اصلي و بزرگراه هاست)

صحبت شما کاملا اشتباه است و هیچ ارتباطی به راه و جاده نداره ! اون خطها حداکثر سرعتی هست که شما با دنده مورد نظر میتونید رانندگی کنید . جهت اطلاع میتوانید تست کنید چون من بارها اینکار رو کردم و یک تست هست که خود نمایندگی هم اینکار رو در تست جاده برای سیستم انژکتور و ecu انجام میده و به این شکل هست که شما وقتی به فرض با دنده 1 به اولین خط قرمز روی کیلومترشمار برسی و دنده رو تعویض نکنی ecu فرمان قطع شدن پاشش سوخت به انژکتور را ارسال میکنه و ماشین شما حالت خاموش شدن به خودش میگیره و شما ناچارا" باید دنده را تعویض کنی و این سیستم برای جلوگیری از فشار آمدن به متور و گیربکس در ماشینهای دنده معمولی میباشد . اگر این حالت اتفاق نیافتاد مطمئن باشید ماشین شما تو سیستم سوخت رسانی و یا ecu مشکل داره . :icon_excl

shetab2
15 November 2010, 09:20 PM
دوستان 3 تا سوال
1- چرا وقتی درجه وزود هوا رو در مگان میبندیم کولر ماشین روشن میشه و میره روی AC تو این هوا با شرایطی که دمای داخل روی 25 تعیین شده
2- روی کیلومتر شما فکر کنم روی کیلومتر 50-70-90 (فکر کنم)! سه تا خط کوچیک قرمز هست منظور و هدف از این 3خط چیه؟؟؟
3-ایا امکانش هست با ماشین اتومات یا مگان تخته گاز سرعت 120-110 تو جاده رفت ماشین یاتاقان یا شاتون بزنه؟؟

در مورد 1، اگر مدتی دریچه را ببندید و کلید AC را خاموش کنید، میبینید که شیشه های ماشین بخار گرفتن. این موضوع توی فصلهای سرد خیلی بیشتر اذیت میکنه. به همین دلیل به محض بستن دریچه هوا، کمپرسور اتوماتیک وارد عمل میشه اما نه به عنوان سرد کردن هوا، بلکه به خاطر جذب رطوبت.
ضمنا این عمل در خیلی از ماشینهای جدید اتفاق میافته. حتی ریو هم همچین چیزی داره. به محض تنظیم خروجی هوا به سمت شیشه های جلو، کلید AC روشن میشه ! ضمنا من اینو شنیدم که با روشهایی میشه جلوی روشن شدن AC در این حالت رو گرفت. مثلا در ریو میگن 5 مرتبه کلید AC رو بزنید و .... . مگان هم نانوشته های زیادی داره ، و احتمال اینکه بشه با ترکیب چند کلید یا چند بار فشردن یک کلید، فعال شدن خودکار کلید AC رو غیر فعال نمود.

faridddd
15 November 2010, 10:23 PM
دوستان من هر کاری کردم این صدای لای در قطع نمیشه وازلین . پرافین .اسپری. روغن موتور . گیریز.... زدم اما بازم صدا می آد و اعصاب آدمو خورد می کنه فقط وقتی یه پارچه لایه در می زارم صدا کلا قطع میشه از دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارن ممنون می شم اگه راهنمایی کنن .

mohammadrezaef
16 November 2010, 12:22 AM
دوستان من هر کاری کردم این صدای لای در قطع نمیشه وازلین . پرافین .اسپری. روغن موتور . گیریز.... زدم اما بازم صدا می آد و اعصاب آدمو خورد می کنه فقط وقتی یه پارچه لایه در می زارم صدا کلا قطع میشه از دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارن ممنون می شم اگه راهنمایی کنن .
سلام
میشه مقداری در مورد صدا توضیح بدید؟؟ از کدوم در هست؟؟
نکته : اگر متوجه شدید که صدا از داخل در و رودری نیست و مشکل از بازی کردن و رگلاژ نبودن در مورد نظر هست بهتره خود در مورد نظر رو رگلاژ کنید!!!(البته این اخرین راه هست).

amirvania
16 November 2010, 09:24 AM
دوستان من هر کاري کردم اين صداي لاي در قطع نميشه وازلين . پرافين .اسپري. روغن موتور . گيريز.... زدم اما بازم صدا مي آد و اعصاب آدمو خورد مي کنه فقط وقتي يه پارچه لايه در مي زارم صدا کلا قطع ميشه از دوستان اگه تجربه اي در اين مورد دارن ممنون مي شم اگه راهنمايي کنن .
اينکه پارچه ميذاري و صدا قطع ميشه نشون ميده که يه قطعه اي از جاش شل شده که ميتونه به دليل يه دست انداز خيلي شديد باشه . خودت همه جاش رو چک کن ببين ميتوني چيزي که شل شده رو پيدا کني يا نه . اگه پيداش نکردي بايد بدي درو رگلاژ کنن .

faridddd
16 November 2010, 12:09 PM
صدایی جرجر از جلو سمت شاگرد ه . من یه بارم بردم رگلاژ و صافکار نمایندگی یکم درو کج کرد اما بازم صدا می آد من خودم خیلی روش کار کردم اما صدا از خود در نیس بلکه صدای بین در و لاستیکشه که تو دست اندازها به هم می خوره و صدا ایجاد می کنه برا این کار من یه پارچه خیلی نازک توری رو لای در گذاشتم و امتحان کردم اما صدا ش بریده شده بود یکی از دوستان هم تو همین تاپیک گفته بود که همین مشکل و داره اما مال اون با زدن پارافین حل شده اما مال من همچنان صدا میده :icon_redf

shetab2
17 November 2010, 05:12 PM
صدایی جرجر از جلو سمت شاگرد ه . من یه بارم بردم رگلاژ و صافکار نمایندگی یکم درو کج کرد اما بازم صدا می آد من خودم خیلی روش کار کردم اما صدا از خود در نیس بلکه صدای بین در و لاستیکشه که تو دست اندازها به هم می خوره و صدا ایجاد می کنه برا این کار من یه پارچه خیلی نازک توری رو لای در گذاشتم و امتحان کردم اما صدا ش بریده شده بود یکی از دوستان هم تو همین تاپیک گفته بود که همین مشکل و داره اما مال اون با زدن پارافین حل شده اما مال من همچنان صدا میده :icon_redf
در مورد صدا، من هم مدتی هست صدا میشنوم. دیروز با دقت دنبالش گشتم. صدا مربوط به نمایشگر سنسور دنده عقب بود !!!! چون در قسمت جلو ، و چسبیده به شیشه ماشین هست، ظاهرا این مدت در اثر سرما و گرما چسبش ضعیف شده و یکم بین اون و شیشه فاصله استو. خلاصه اینکه وقتی با دست میگیرمش هیچ صدایی نمیاد. قبلش فکر میکردم از داشبورد یا درب سمت شاگرد باشه اما ربطی به اونا نداشت.

Gold eagle
17 November 2010, 05:54 PM
سلام دوست من

در مورد 1، اگر مدتی دریچه را ببندید و کلید AC را خاموش کنید، میبینید که شیشه های ماشین بخار گرفتن. این موضوع توی فصلهای سرد خیلی بیشتر اذیت میکنه. به همین دلیل به محض بستن دریچه هوا، کمپرسور اتوماتیک وارد عمل میشه اما نه به عنوان سرد کردن هوا، بلکه به خاطر جذب رطوبت.
ضمنا این عمل در خیلی از ماشینهای جدید اتفاق میافته. حتی ریو هم همچین چیزی داره. به محض تنظیم خروجی هوا به سمت شیشه های جلو، کلید AC روشن میشه ! ضمنا من اینو شنیدم که با روشهایی میشه جلوی روشن شدن AC در این حالت رو گرفت. مثلا در ریو میگن 5 مرتبه کلید AC رو بزنید و .... . مگان هم نانوشته های زیادی داره ، و احتمال اینکه بشه با ترکیب چند کلید یا چند بار فشردن یک کلید، فعال شدن خودکار کلید AC رو غیر فعال نمود.
با تشکر از شما عزیزان بابت توضیحات کاملتون
ولی خیلی منطقی نست که با بستن دریچه ورودی هوا کمپرسور وارد مدار شه
در تابستان این امر قابل توجیه هست و منطقی
ولی در پاییز یا... که ممکنه هیچ بخاری وجود نداشته باشه و یا مثلا در پاییز تو ترافیک هستید و دورتون پره کامیونه شما شیشه ها روبالا میدید و درچه ورود هوا رو میبندید ولی با AC روشن میشه و شما باید خاموشش کنید زیاد جالب نیست
فکرم میکنم که روشن شدن کمپرسور در حرکت و سرعت به موتور فشار بیاره...
با تشکر

shetab2
17 November 2010, 09:52 PM
با تشکر از شما عزیزان بابت توضیحات کاملتون
ولی خیلی منطقی نست که با بستن دریچه ورودی هوا کمپرسور وارد مدار شه
در تابستان این امر قابل توجیه هست و منطقی
ولی در پاییز یا... که ممکنه هیچ بخاری وجود نداشته باشه و یا مثلا در پاییز تو ترافیک هستید و دورتون پره کامیونه شما شیشه ها روبالا میدید و درچه ورود هوا رو میبندید ولی با AC روشن میشه و شما باید خاموشش کنید زیاد جالب نیست
فکرم میکنم که روشن شدن کمپرسور در حرکت و سرعت به موتور فشار بیاره...
با تشکر

این نکته را عرض کنم که در خودرویی مثل ریو این قابلیت هست که روشن شدن AC را غیر فعال کرد. حتما واسه مگان هم راهی منطقی داره که هنوز کسی پیدا نکرده. قبلا هم عرض کردم مگان نانوشته های زیادی داره . مثلا اینکه با دوبار پیاپی فشردن کلید قفل ریموت شیشه ها بالا میاد اما در دفترچش نیست یا مثلا بعد از بازکردن درها با ریموت، اگر 25 ثانیه هیچ دری را بصورت فیزیکی باز نکنید مجددا درها قفل میشه و ....

hamidkarimy
18 November 2010, 12:33 AM
اتفاقا منم فکر کنم به یکی از این نانوشته ها خوردم در مورد موتور 1600
مثله اینکه مگان اجازه نمی ده بهش آسیب برسونید
من اتفاقی یه بار تو دنده 3 سرعتمو کم کردم و بدون اینکه متوجه باشم تو دنده 3 هستم با سرعت 5 کیلومتر پامو تا ته گذاشتم رو گاز که متوجه شدم ماشین خودش گاز رو کم میکونه و با کم کردن دنده یهو ماشین کنده شد

mehdikp
20 November 2010, 10:02 AM
با عرض سلام خدمت تمام دوستان گلم » ماشینم یه چند روزی هست که چراغ خطر ترمز پشت شیشه عقب کار نمی کنه از دوستان کسی میدونه از چیه.متشکرم

amirvania
20 November 2010, 02:12 PM
با عرض سلام خدمت تمام دوستان گلم » ماشينم يه چند روزي هست که چراغ خطر ترمز پشت شيشه عقب کار نمي کنه از دوستان کسي ميدونه از چيه.متشکرم
يا چراغ سوخته که بايد تعويض بشه يا سيمش قطعي داره که البته خيلي بعيده .
ضمنا اگه اين مورد رو تو تاپيک مسائل فني مطرح ميکردي بهتر بود و ديگه نيازي به زدن تاپيک جديد نبود .

kouchakkhah
20 November 2010, 08:08 PM
با عرض سلام خدمت تمام دوستان گلم » ماشینم یه چند روزی هست که چراغ خطر ترمز پشت شیشه عقب کار نمی کنه از دوستان کسی میدونه از چیه.متشکرم
سلام دوست عزیز
شما حتی نگاه نکردی لامپ سالمه یا سوخته ؟ که بهتر بشه به شما کمک کرد .

mohat5
20 November 2010, 09:12 PM
سلام
من دیروز رفتم برای معاینه فنی چون وارد سال سوم شده بود ماشین . رفتم نیایش که شلوغ بود و مجبور شدم برم آبشناسان که سریع کارم راه افتاد . منتها کارشناس اصالت که ظاهر ماشین رو تایید میکنه گیر داده بود که چراغاتو که روشن کردی فهمیدم زنونه !!!:icon_eek: که منم یه بار گفتم گیرم باشه فابریکه کارخونه معظمی مثل رنوس ، کار چین و مونتاژ خیابون سورنا که نیست ولی ماشالا باز هی واسه خودش میگفت که منم محل نذاشتم دیگه اونم مهرو زد .
حالا واقعا چراغهای فابریک مگان زنونه ؟ ماشین هم 1600 وارداتی مدل 2008

amir_af
20 November 2010, 09:52 PM
سلام
من دیروز رفتم برای معاینه فنی چون وارد سال سوم شده بود ماشین . رفتم نیایش که شلوغ بود و مجبور شدم برم آبشناسان که سریع کارم راه افتاد . منتها کارشناس اصالت که ظاهر ماشین رو تایید میکنه گیر داده بود که چراغاتو که روشن کردی فهمیدم زنونه !!!:icon_eek: که منم یه بار گفتم گیرم باشه فابریکه کارخونه معظمی مثل رنوس ، کار چین و مونتاژ خیابون سورنا که نیست ولی ماشالا باز هی واسه خودش میگفت که منم محل نذاشتم دیگه اونم مهرو زد .
حالا واقعا چراغهای فابریک مگان زنونه ؟ ماشین هم 1600 وارداتی مدل 2008
سلام.تا جایی که من اطلاع دارم ماشین های مدل 89 سی کی دی که زنون نیستش ولی در مورد مدلهای قبل به خصوص وارداتی ها دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن:icon_cool:icon_cool:icon_cool

faridddd
20 November 2010, 11:37 PM
سلام دوستان
از دوستان کسی مشکل دنده عقب داره؟
مال من از هر 10 بار دنده عقب دادن 5-6 بار با مشکل دنده میره البته این مشکل فقط برا دنده عقبه می خواستم ببینم کسی مشکل مشابه داره یا این مورد طبیعیه ؟
:icon_wink

amir_af
20 November 2010, 11:45 PM
سلام دوستان
مال من از هر 10 بار دنده عقب دادن 5-6 بار با مشکل دنده میره البته این مشکل فقط برا دنده عقبه می خواستم ببینم کسی مشکل مشابه داره یا این مورد طبیعیه ؟
سلام.این مسعله عادی است من در هر 10 بار دنده عقب حدودا یک یا دوبار با این مشکل مواجه می شوم که فکر کنم به خاطر بد جا زدن دنده باشد.فکر کنم بهتر است دنده را تا انتها به سمت راست نبرد :icon_cool:icon_cool:icon_cool

SeriousSam
21 November 2010, 12:39 AM
سلام دوستان

سلام.این مسعله عادی است من در هر 10 بار دنده عقب حدودا یک یا دوبار با این مشکل مواجه می شوم که فکر کنم به خاطر بد جا زدن دنده باشد.فکر کنم بهتر است دنده را تا انتها به سمت راست نبرد :icon_cool:icon_cool:icon_cool
با سلام
در تکمیل فرمایش امیر خان نباید دنده رو تا انتها کنار زد و البته به زور جا نزد بلکه خیلی آرام و ملایم و خونسرد دنده را کمی راست و عقب بزنید و مطمین باشید درست جازده میشه:icon_cool
بهتره همیشه قبل از دنده عقب 1 بار با همون کلاچ دنده 2 زده باشید(در همه خودروها)

kouchakkhah
21 November 2010, 03:07 PM
سلام دوستان
زمانی که ماشین سرده ؟ یا زمانی که گرمه ؟ یا در همه حالات این مشکل هست ؟ یه مورد خیلی ساده و پیش پا افتاده بگم چون خودم این مشکل رو یه بار داشتم و مال این بود که زیر پائی ماشین یه مقدار جمع شده بود و کلاچ درست گرفته نمیشد . به همین سادگی مسئله رفع شد .

amir1349s
30 November 2010, 09:13 AM
سلام دوستان.
من از وقتيكه لاستيكها را نيتروژن زدم هفته اي يك بار بايد برم باد لاستيكها را چك كنم و هميشه 4-5 درجه بخصوص لاستيكهاي جلو كم كرده.مشكل از كجاست؟كسي با اين مشكل روبرو شده؟
ضمناً شيشه(طلق)چراغ خطر عقب نيز دو تا دايره سفيد رنگ به قطر 2 سانت مثل حالتي كه بر اثر فشار تغيير رنگ داده بوجود آمده.به نظر شما كيفيت جنس طلق خوب نبوده يا مشكل ديگه اي پيش اومده؟گارانتي عوض ميكنه يا نه؟:icon_quesممنون ميشم اگه زودتر جوابمو بديد!:icon_surp:icon_arro

samanf
30 November 2010, 10:29 AM
سلام دوستان.
من از وقتيكه لاستيكها را نيتروژن زدم هفته اي يك بار بايد برم باد لاستيكها را چك كنم و هميشه 4-5 درجه بخصوص لاستيكهاي جلو كم كرده.مشكل از كجاست؟كسي با اين مشكل روبرو شده؟
ضمناً شيشه(طلق)چراغ خطر عقب نيز دو تا دايره سفيد رنگ به قطر 2 سانت مثل حالتي كه بر اثر فشار تغيير رنگ داده بوجود آمده.به نظر شما كيفيت جنس طلق خوب نبوده يا مشكل ديگه اي پيش اومده؟گارانتي عوض ميكنه يا نه؟:icon_quesممنون ميشم اگه زودتر جوابمو بديد!:icon_surp:icon_arro
نیتروزن ربطی به کم کردن نداره وتغیراته حجم نسبت به دما خیلی کم میشه.وقتی هوا رو خالی کرد رو جک این کارو کرد یا رو زمین یعنی بار ماشین روی لاستیک خالی افتاد؟اگه اینه که شاید لاستیکا اسیب دیدن اگه نه که باید سوپاپای هوا رو چک کنی. چراغای عقب رو باز کردین قبلا
؟شاید بخار آبه.گاررانتی شامل نمیشه.

oz420
30 November 2010, 01:20 PM
با سلام خدمت همه دوستان :
مگان 2 لیتری ( مونتاژ پارس خودرو - مدل 89 ) که تا حالا 10000 کیلومتر رفته ، صدای تیک تیک از فضائی مابین موتور و گلگیر سمت شاگرد می یاد که با مراجعه به نمایندگی شماره 5 ( میدان آزادی ) گفته شد که این صدا در همه مگان ها هست و ما از مهندسین رنو خواستیم که در این مورد بررسی کنن !!!
دوستان دفت کنن که ممکنه این صدا با دقت زیادی قابل شنیدن باشه . در هر صورت منتظر پاسخ هاتون هستم .
متشکرم . امید

amir1349s
30 November 2010, 04:35 PM
نیتروزن ربطی به کم کردن نداره وتغیراته حجم نسبت به دما خیلی کم میشه.وقتی هوا رو خالی کرد رو جک این کارو کرد یا رو زمین یعنی بار ماشین روی لاستیک خالی افتاد؟اگه اینه که شاید لاستیکا اسیب دیدن اگه نه که باید سوپاپای هوا رو چک کنی. چراغای عقب رو باز کردین قبلا
؟شاید بخار آبه.گاررانتی شامل نمیشه.
موقع خالي كردن هوا جك زده بود.يكبار كه بردم براي تنظيم ازش سوال كردم گفت بدليل مچ نشدن لاستيك با رينگه؟؟؟؟
چراغها را هم تاكنون باز نكردم.ولي شبيه بخار آب نيست.اگه از جنس نامرغوب طلق باشه گارانتي عوض نميكنه؟؟؟:icon_bigg

Ali-Bakhshi
1 December 2010, 04:20 PM
سلام دوستان
من يه سوال دارم شايد يكم خنده دار باشه ولي من نتونستم گيج روغن رو توي موتور پيدا كنم:icon_arro. توي دفترچه هم محلش رو نشون نداده. ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.
باتشكر

amirvania
1 December 2010, 04:49 PM
سلام دوستان
من يه سوال دارم شايد يكم خنده دار باشه ولي من نتونستم گيج روغن رو توي موتور پيدا كنم:icon_arro. توي دفترچه هم محلش رو نشون نداده. ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.
باتشكر
سمت راست موتور دقیقا بین موتور و باطری

samanf
1 December 2010, 05:30 PM
سلام دوستان
باتشكر
http://yfrog.com/go9rukt2k5ao4wdvxpyiy7j
http://img600.imageshack.us/img600/5889/9rukt2k5ao4wdvxpyiy7.jpg

amir_af
1 December 2010, 10:38 PM
سلام دوستان
باتشكر
اقا پس من هم بگم بیشتر بخندیم :icon_arro باور کنید من هم تا حالا نتوانستم پیداش کنم:icon_mrgrالبته 1600 نه 2000 لینکی که دوستان گذاشتن 2000 است فکر کنم باید گروه تجسس راه انداخت من در خدمتم:icon_cool:icon_cool:icon_cool

erfanpr
2 December 2010, 12:32 AM
اقا پس من هم بگم بیشتر بخندیم :icon_arro باور کنید من هم تا حالا نتوانستم پیداش کنم:icon_mrgrالبته 1600 نه 2000 لینکی که دوستان گذاشتن 2000 است فکر کنم باید گروه تجسس راه انداخت من در خدمتم:icon_cool:icon_cool:icon_cool
در کاپوتو که باز میکنید دقیقا وسط -فضای بین سینی و موتور دستتونو تا آرنج ببرید پایین بهش میرسید!:icon_arro رنگشم زرده!

Ali-Bakhshi
2 December 2010, 01:22 PM
در کاپوتو که باز میکنید دقیقا وسط -فضای بین سینی و موتور دستتونو تا آرنج ببرید پایین بهش میرسید!:icon_arro رنگشم زرده!

با تشكر از پاسختون
با توجه به راهنماييهاي شما امروز من تلاش ميكنم پيداش كنم. اگه موفق شدم يه عكس ازش ميگيرم ميذارم اينجا.:icon_cool

Ali-Bakhshi
2 December 2010, 01:24 PM
دوستان من دو تا سوال هم در مورد آنتن مگان داشتم:
1-آيا ارتفاع اون قابل تنظيمه؟
2-آيا ميشه زاويه اونو تغيير داد و مثلا اونو بيشتر خوابوند؟
باتشكر

Ali-M3
2 December 2010, 02:00 PM
دوستان سلام...
کامپیوتر مگان رو به چه صورت میشه ریست کرد؟:icon_neut
منظورم اطلاعات سفر و مصرف میانگین بنزین و...

amir_af
2 December 2010, 02:42 PM
دوستان سلام...
کامپیوتر مگان رو به چه صورت میشه ریست کرد؟:icon_neut
منظورم اطلاعات سفر و مصرف میانگین بنزین و...
سلام.وقتی کامپیوتر در حالتی است که کارکرد ماشین را نشان می دهد 3 تا 4 ثانیه دکمه روی برف پاک کن را نگه دارید.کیلومتر صفر می شود و میانگین مصرف از این لحظه محاسبه می شود:icon_cool:icon_cool:icon_cool

Gold eagle
2 December 2010, 11:18 PM
دوستان من دو تا سوال هم در مورد آنتن مگان داشتم:
1-آيا ارتفاع اون قابل تنظيمه؟
2-آيا ميشه زاويه اونو تغيير داد و مثلا اونو بيشتر خوابوند؟
باتشكر
دوست من جواب 2سوال شما خیر هست و انتنش ثابته

Ali-Bakhshi
3 December 2010, 03:32 PM

باتشكر از راهنماييتون
بالاخره پيداش كردم:icon_arro. دقيقا همونجايي هست كه گفتيد سمت راست فيلتر روغن. رنگش هم زرده. اينطور كه پيداس محل اون در 2000 و 1600 متفاوته.
فكر كنم شركت رنو اونو اونجا گذاشته كه IQ مردم رو چك كنه:icon_arro!! خيلي هم شكل نامتعارفي داره. يه تسمه زرد با طول حداكثر 20 سانت. البته با توجه به شكلي كه براي اون در نظر گرفتن استفاده از اون و در آوردن و گذاشتنش خيلي راحتتر شده(نسبت به ماشينهاي ديگه كه يه ميله بلنده)
من از اون محل عكس گرفتم ولي نتونستم عكس رو upload كنم.

Ali-M3
3 December 2010, 07:38 PM
دوستان سلام...
برایه زیر کاپوت مگان نمد نذاشتن ولی جاش تعبیه شده!!!!!!!!!!!!
دوستان اطلاع دارین از کجا میتونم تهیه کنم؟

Gold eagle
4 December 2010, 01:00 AM
دوستان یک سوال
یکی از دوستان من مشکلی با ماشینش داره که خودم هم یکبار تستش کردم و اینجور شد یک مگان 2000 اتوماتیک که 9000 تا بیشتر راه نرفته با اینکه ماشین در حرکت هست و گرم هست وقتی معکوس میدید مثلا از 3 به 1 ماشین یوهو یه جوری کپ میکنه و بعد از 2ثانیه معکوس میده به شکلی بسیار بد و( مثل ماشین های دنده ای قدیمی که زیاد گاز میدین بهشون ,تو یه دنده خاص یوهو دنده میزنه بیرون) این هم یوهو از گیربکس صداهای بلند و بدی میاد مثل تق بلند و معکوس میده البته مشکل همیشگی نیست فقط هر از گاهی پیش میاد...(امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم)
به نظرتون مشکل چیه و چکار باید کرد؟؟؟؟

mohammadrezaef
4 December 2010, 03:11 AM
دوستان سلام...
برایه زیر کاپوت مگان نمد نذاشتن ولی جاش تعبیه شده!!!!!!!!!!!!
دوستان اطلاع دارین از کجا میتونم تهیه کنم؟
سلام
این تاپیک رو مطالعه بفرمایید :> http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?49891-%C2%81%D4%E4-%E5%C7%ED-%DE%C7%C8%E1-%E4%D5%C8-%C8%D1-%D1%E6%ED-%E3%90%C7%E4-1600/page2
کلا" درباره نصب اپشنهای مختلف برای مگان بحث شده:icon_excl

الك دلك
4 December 2010, 04:08 PM
جالبه ماشين من از گلگير يا سايد جلو صداي جير جير ميده كسي ميدونه از چيه ؟
به نظر خودم صداي ورق رو ورق مياد

oz420
4 December 2010, 05:08 PM
جالبه ماشين من از گلگير يا سايد جلو صداي جير جير ميده كسي ميدونه از چيه ؟
به نظر خودم صداي ورق رو ورق مياد
منظورت همون صدائی هست که گفتم ؟

samanf
4 December 2010, 06:53 PM
با سلام خدمت همه دوستان :
مگان 2 لیتری ( مونتاژ پارس خودرو - مدل 89 ) که تا حالا 10000 کیلومتر رفته ، صدای تیک تیک از فضائی مابین موتور و گلگیر سمت شاگرد می یاد که با مراجعه به نمایندگی شماره 5 ( میدان آزادی ) گفته شد که این صدا در همه مگان ها هست و ما از مهندسین رنو خواستیم که در این مورد بررسی کنن !!!
دوستان دفت کنن که ممکنه این صدا با دقت زیادی قابل شنیدن باشه . در هر صورت منتظر پاسخ هاتون هستم .
متشکرم . امید
وقتی موتور با گیربکس درگیره یعنی D یاR صدا میده؟ ممکنه صدای توربینه گیربکس باشه اگه روی N یاP هم صدا داره نمی دونم مال ما نداره

oz420
5 December 2010, 10:28 AM
وقتی موتور با گیربکس درگیره یعنی D یاR صدا میده؟ ممکنه صدای توربینه گیربکس باشه اگه روی N یاP هم صدا داره نمی دونم مال ما نداره

نه ، روی D یا R اگر صدا هم باشه شنیده نمیشه . صدای بسیار ضعیف روی N یا P داره .

Gold eagle
6 December 2010, 10:47 PM
دوستان یک سوال
یکی از دوستان من مشکلی با ماشینش داره که خودم هم یکبار تستش کردم و اینجور شد یک مگان 2000 اتوماتیک که 9000 تا بیشتر راه نرفته با اینکه ماشین در حرکت هست و گرم هست وقتی معکوس میدید مثلا از 3 به 1 ماشین یوهو یه جوری کپ میکنه و بعد از 2ثانیه معکوس میده به شکلی بسیار بد و( مثل ماشین های دنده ای قدیمی که زیاد گاز میدین بهشون ,تو یه دنده خاص یوهو دنده میزنه بیرون) این هم یوهو از گیربکس صداهای بلند و بدی میاد مثل تق بلند و معکوس میده البته مشکل همیشگی نیست فقط هر از گاهی پیش میاد...(امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم)
دوستان اگر امکان داره کسی پاسخ منو بده چون یجورایی مشکل داره جدی میشه

shetab2
6 December 2010, 11:29 PM
دوستان اگر امکان داره کسی پاسخ منو بده چون یجورایی مشکل داره جدی میشه

دوست عزیز، ماشین من هم وقتی معکوس میره به دنده یک با یک کپ همراه است. البته من از 2 به یک معکوس دادم و ماشین یک مکس میکنه و جون میکنه. این قضیه واسه بقیه ماشینها هم هست. حداقل نیو سراتو هم در تغییر دنده از بیشتر از 1 به دنده یک این کپ رو داره. نگران نباش. البته سرو صدا که میگین من نشنیدم. حداقل دور موتور اونقدر بالا بوده که اگر صدایی هم بده من نمیشنوم

kouchakkhah
7 December 2010, 02:32 PM
دوست عزیز، ماشین من هم وقتی معکوس میره به دنده یک با یک کپ همراه است. البته من از 2 به یک معکوس دادم و ماشین یک مکس میکنه و جون میکنه. این قضیه واسه بقیه ماشینها هم هست. حداقل نیو سراتو هم در تغییر دنده از بیشتر از 1 به دنده یک این کپ رو داره. نگران نباش. البته سرو صدا که میگین من نشنیدم. حداقل دور موتور اونقدر بالا بوده که اگر صدایی هم بده من نمیشنوم
پیرو فرمایش دوستمون باید بگم این مربوط به سیستم هوشمند گیربکس هست که هنگام معکوس دادن به گیربکس یکسری اطلاعات مانند دور متور و سرعت و غیره در کامپیوتر پردازش میشه و بعد ازاجازه کامپیوتر دستور تعویض دنده داده میشه . و در خیلی از موارد اون دنده معکوس رو قبول نمیکنه و شماره اون دنده شروع به چشمک زدن کرده و ازش خارج میشه و به دنده صحیح برمیگرده و این مسئله یک ایراد نیست و کتابچه ماشین هم نوشته شده . در ضمن شما با هر ماشینی از دنده 3 به 1 معکوس بدی چه گیربکس معمولی چه اتومات زوزه متور و گیربکس در میاد و بعد از چند بار اینکار رو انجام دادن خسارت سنگینی رو دستت خواهد گذاشت .

samanf
10 December 2010, 10:59 AM
سلام یه سری عکس از سیستم تعلیق و اسکلت مگان گیر آوردم ببنید لذت ببرید :icon_mrgr
http://www.imgplace.com/img219/8369/182007renaultmeganespor.th.jpg (http://www.imgplace.com/viewimg219/8369/182007renaultmeganespor.jpg)
http://www.imgplace.com/img219/306/792007renaultmeganespor.th.jpg (http://www.imgplace.com/viewimg219/306/792007renaultmeganespor.jpg)
http://www.imgplace.com/img219/9585/162007renaultmeganespor.th.jpg (http://www.imgplace.com/viewimg219/9585/162007renaultmeganespor.jpg)
http://www.imgplace.com/img219/8477/822007renaultmeganespor.th.jpg (http://www.imgplace.com/viewimg219/8477/822007renaultmeganespor.jpg)

hamidkarimy
10 December 2010, 11:00 PM
دوستان یک سوال
این مورد تو مگان جز طبیعت گیربکس هست و گیربکس مگان تو معکوس ها بعضا دو تا دنده یه جا کم میکنه
ولی مثلا ام جی در این حالت اول میاد تو دو بعد بلافاصله میاد تو یک که باعث میشه تعویض دنده نرمتر انجام بشه و جالب اینه اینکارو خیلی سریع انجام میده

amirvania
11 December 2010, 04:50 PM
سلام
یه چند روزی هست که وقتی دنده عقب میرم بعضی وقتا و نه همیشه یه صدای قیژ از چرخای عقب میاد ( در حالیکه پام رو پدال ترمز هستش ) . البته مطمئن هستم که لنتاش مشکلی ندارن .
به نظر شما مشکل کجاست ؟ البته بازم میگم که این مشکل همیشه نیست مثلا از هر 10 بار دنده عقب رفتن این صدا شنیده میشه .

samanf
18 December 2010, 01:06 AM
سلام :icon_cry: تو یه چاله تقریبا دایره شکل افتادم با حدود 100 تا سرعت رینگ تاب برداشت طرف شاگرد حدود 8 سانت از کمان رینگ خطی شده ولی نه کشش داره به طرفین نه لرزش ونه صدا تو سرعتهای مختلف چک کردم عوض کنم یا بدم تاب گیری؟ قیمت رینگ از نمایندگی و آزاد رو کسی داره 9 پره مدل 89؟

amirvania
18 December 2010, 09:39 AM
سلام :icon_cry: تو یه چاله تقریبا دایره شکل افتادم با حدود 100 تا سرعت رینگ تاب برداشت طرف شاگرد حدود 8 سانت از کمان رینگ خطی شده ولی نه کشش داره به طرفین نه لرزش ونه صدا تو سرعتهای مختلف چک کردم عوض کنم یا بدم تاب گیری؟ قیمت رینگ از نمایندگی و آزاد رو کسی داره 9 پره مدل 89؟
تو یه مسیر کاملا مستقیم و هموار (بدون چاله چوله ) با سرعت حدود 70 تا برای چند ثانیه فرمون رو ول کن ( با احتیاط تمام ) ، اگه ماشین به هیچ طرفی کشیده نشد و تو مسیر مستقیم موند و فرمون نچرخید مشکلی نیست .
با یه تابگیری حله . بیخودی برای خودت هزینه نتراش .

samanf
18 December 2010, 11:08 PM
نمیکشه چک کردم تو سرعتهای دیگه هم نمیکشه یعنی کاری باهاش نداشته باشم؟ یه مطلب دیگه من اشتباه میکنم یا این ماشین روغن هیدرولیک فرمون نداره ؟!!همه جاشو زیرورو کردم نیست یعنی همش برقیه بدون روانکاری ؟ :icon_twis

8cylinder
1 January 2011, 02:39 AM
اتومات مدل امسال کسی گرفته؟میخوام ببینم کیفیتش افت کرده یا نه.مخصوصا رنگ.کسی نمیدونه تا کی کارخونه تولید نداره؟ چون من هر جا زنگ میزنم ندارن.فقط پلاک شده که تقریبا همشون سفیدن

mani60060
1 January 2011, 08:25 AM
اتومات مدل امسال کسی گرفته؟میخوام ببینم کیفیتش افت کرده یا نه.مخصوصا رنگ.کسی نمیدونه تا کی کارخونه تولید نداره؟ چون من هر جا زنگ میزنم ندارن.فقط پلاک شده که تقریبا همشون سفیدن

من پنچ روز پیش تحویل گرفتم 2000 سفید . با توجه به پست های دوستان که در این تاپیک خوندم هیچ گونه اثری از پایین امدن کیفیت ندیدم . از لحاظ کیفیت رنگ که عالیه الان در پارکینگ یک اونته معمولی سفید کنار مگان پارک ه اما کیفیت رنگ مگان شفاف تر و روشن تر و بالاتر از اونته است.

رامين رحيمي
1 January 2011, 02:36 PM
من هم تا جايي كه از دوستام كه تحويل گرفتم جويا شدم،‌ كيفيت خوب و بالايي داره هنوز و همه قطعات و اجزا اصليه.

Ali-M3
1 January 2011, 11:11 PM
منم دنبال روغن هیدرولیک فرمون گشتم پیدا نکردم یعنی فرمون کاملا برقیه؟

mohammadrezaef
1 January 2011, 11:49 PM
منم دنبال روغن هیدرولیک فرمون گشتم پیدا نکردم یعنی فرمون کاملا برقیه؟
سلام
فرمان مگان سروو موتور هست!!
در مگان خبری از روغن هیدرولیک و پمپ هیدرولیک فرمان نیست.

kooshai
2 January 2011, 01:35 PM
سروو موتور یعنی از سیستم هیدرولیک فرمون از موتور نیرو نمیگیره؟ ؟

اخه مثلآ در ۲۰۶ وقتی در حالت ایستاده فرمونو میچرخونی از دور موتور کم میشه.

mohammadrezaef
2 January 2011, 02:56 PM
سروو موتور یعنی از سیستم هیدرولیک فرمون از موتور نیرو نمیگیره؟ ؟

اخه مثلآ در ۲۰۶ وقتی در حالت ایستاده فرمونو میچرخونی از دور موتور کم میشه.
سلام کوشای خان:icon_excl
نه , یک الکترو موتور هست که بدون نیروی انجین ماشین کار میکنه .

احسان خان
3 January 2011, 03:41 AM
نمیکشه چک کردم تو سرعتهای دیگه هم نمیکشه یعنی کاری باهاش نداشته باشم؟ :icon_twis

بهتره جای این چرخ با یکی از چرخ های عقب عوض بشه

leo_h
3 January 2011, 12:00 PM
با سلام به دوستان
امروز که اومدم سوار مگي بشم ديدم دريچه کاور چراغ جلو سمت راننده افتاده :icon_cry:
http://www.meganeownersclub.co.uk/2.jpg

کسي از دوستان ميدونه ميشه از کجا تهيه کرد؟ يا قيمت اتقريبي؟
البته ار برف و بارون که خبري نيست اما نميخوام پاشش آب و گل باعث کدر شدن چراغها بشه.
لطفا راهنمايي نماييد.

samanf
5 January 2011, 12:42 PM
بهتره جای این چرخ با یکی از چرخ های عقب عوض بشه

باپرس بدون گرم کردن برگشت سر جاش یعد هم بالانس کرد نصب کردم من چیزی حس نمی کنم که نگران کننده باشه البته اگه بندازم عقب مطمئن تره ممنون
بردم چک 10000 تا فیلترا رو عوض کرد و دیاگ زد روغن هم عوض کرد ولی فیلتر هوای اتاقو گفت 35000 به بعد عوض کن کسی میدونه چه جوری باز میشه جلوی پای شاگرده ولی چجوری باید باز کرد ؟!؟

amir1349s
7 January 2011, 09:27 PM
از دوستانی که مگان وارداتی دارن میخواستم درخواست کنم که عکسی از داخل کاپوت ماشینشون بذارن.چون کاورهای باطری و رادیاتور و ... را توی این ماشینهای تولید داخل نمیبندن و میگن تو نمایندگیها دارن که کاملش را میگن 260000 تومان.البته توی 2000 ها کاور موتور را بستن که همون 125000 تومانه!
اگه امکان داره دوستانی که این کاورها را توی کاپوت ماشینشون دارن یه عکسی ازشون بذارن ببینیم ارزش داره بریم بخریم ببندیم روش؟؟؟؟؟:icon_surp
ممنون

shervin_bamaze
10 January 2011, 08:39 AM
با سلام به دوستان
امروز که اومدم سوار مگي بشم ديدم دريچه کاور چراغ جلو سمت راننده افتاده :icon_cry:
http://www.meganeownersclub.co.uk/2.jpg

کسي از دوستان ميدونه ميشه از کجا تهيه کرد؟ يا قيمت اتقريبي؟
البته ار برف و بارون که خبري نيست اما نميخوام پاشش آب و گل باعث کدر شدن چراغها بشه.
لطفا راهنمايي نماييد.
قيمت 20 هزار تومانه به راحتي پيدا ميشه من يه بار خريدم به 55406329 يه زنگ بزن ببين داره من ادرس جايي كه گرفتمو الان گم كردم:icon_neut

shetab2
10 January 2011, 12:49 PM
سلام
ماشین من هم این بلا یکبار سرش اومد. ظاهرا در کارواش افتاده بود. ست کامل شلگیر رو که شامل دریچه بود خریدم 14 تومن !

shervin_bamaze
10 January 2011, 02:21 PM
سلام
ماشین من هم این بلا یکبار سرش اومد. ظاهرا در کارواش افتاده بود. ست کامل شلگیر رو که شامل دریچه بود خریدم 14 تومن !
نه دريچش وجود داره من دقيقا قيمتش يادم نيست اما دريچه تكيشم گير مياد .اما به اين راحتي باز نميشه بيشتر دزدان گرامي اين كارو ميكنن:icon_razz

aliaghil
10 January 2011, 03:22 PM
باسلام خدمت دوستان "چندتا مشکل ماشین ما داره میخواستم بدونم عادی هست تو همه ماشین ها "البته ما ماشین تازه گرفتیم "مدل 2006 "2000 هم است کارکردش 65000 کیکومتر است"اول اینکه در هوای سرد بیرون صفر درجه کولرش اصلا استارت نمیکنه یا سریع به 1 ثانیه نمیرسه روشن میشه خاموش میشه مکرر تکرار میشه "البته وقتی ماشین ایستاده است ،ولی با کمی گاز دادن کولر خاموش نیمشه"بردمش بیرون نشونش دادم گفت بخاطر اختلاف درجه حرارت بیرونه"دوم اینکه فن را وقتی روی زیاد میزاری اصلا نفس نداره البته فکر کنم فیلتر تهویه مطبوعش تا حالا عوض نشده باشه "به نظر شما تاثیر داره"سوم اینکه سرعت بالای 140 کیلومتر از گوشه های در عقب صدای باد میاد که عقب بشینی محسوس تره"چهارم اینکه در دورهای پایینی موتور یک صدای غرش خاصی داره .

mohammad1983
10 January 2011, 03:53 PM
سلام
دوستان اطلاع دارید که کوئلی که الان کارخونه روی مگان 1600 میبنده مارکش چیه؟ یا روی ماشین خودتون چه مارکی نصب کردند؟

amirvania
10 January 2011, 04:25 PM
باسلام خدمت دوستان "چندتا مشکل ماشین ما داره میخواستم بدونم عادی هست تو همه ماشین ها "البته ما ماشین تازه گرفتیم "مدل 2006 "2000 هم است کارکردش 65000 کیکومتر است"اول اینکه در هوای سرد بیرون صفر درجه کولرش اصلا استارت نمیکنه یا سریع به 1 ثانیه نمیرسه روشن میشه خاموش میشه مکرر تکرار میشه "البته وقتی ماشین ایستاده است ،ولی با کمی گاز دادن کولر خاموش نیمشه"بردمش بیرون نشونش دادم گفت بخاطر اختلاف درجه حرارت بیرونه"دوم اینکه فن را وقتی روی زیاد میزاری اصلا نفس نداره البته فکر کنم فیلتر تهویه مطبوعش تا حالا عوض نشده باشه "به نظر شما تاثیر داره"سوم اینکه سرعت بالای 140 کیلومتر از گوشه های در عقب صدای باد میاد که عقب بشینی محسوس تره"چهارم اینکه در دورهای پایینی موتور یک صدای غرش خاصی داره .
درود بر شما
هیچ کدوم از این مشکلاتی که فرمودین طبیعی نیست :
1- 2006 ها اصولا مشکل کمپرسور کولر داشتن البته نه همشون ولی خب یه تعداد زیادشون این مشکل رو داشتن اگه اینطور باشه که متاسفانه خرج سنگینی رو دستتون میزاره . فکر کنم حول و حوش 1200 باشه
2- جوابش رو تو همون مورد اول دادم
3- ماشینتون تصادف شدید داشته ؟ امیدوارم که اینطور نباشه . ماشینی که تصادف شدید داشته باشه مخصوصا از جلو یا عقب دیگه از اون حالت ایزوله و بیصدا بودن اولیه درمیاد .
4- علت های زیادی میتونه داشته باشه : تنظیم نبودن موتور ، نبودن نمد زیر کاپوت ، مناسب نبودن بنزین ، استفاده از قرصهای مکمل غیر استاندارد و حتی وسواس بیش از حد خود شما و خیلی چیزای دیگه .
به نظر من ماشینتون رو ببرید نمایندگی تا یه چکاپ کامل ازش بگیرن .

aliaghil
10 January 2011, 10:32 PM
باسلام"نه ماشین تصادفی نداشته وبدون رنگ است فکر کنم بخاطر از دست دادن حالت لاستیک دور در بعد از 4 سال باشه"مورددیگه اینکه ممکن است گاز کولر کم باشه و به خاطر کم بودن گاز در حالت ایستاده خاموش روشن بشه

Real Madrid
10 January 2011, 10:46 PM
اگر کولر گاز نداشته باشه در هر صورت کمپرسور کار می کنه فقط باد خنک نمی ده .به نظر میاد مشکل شما از تسمه کولر یا خود کمپرسور باشه.

shervin_bamaze
10 January 2011, 10:50 PM

يه نگاه كن روي دريچه هواي ماشين يه برچسب ابي زدن يا نه!!جوابش مهمه
دمندگي هواي دريچه ها كم باشه مشكل 100%بر ميگرده به فيلتر اتاق كه با 22تومان فكر كنم حل ميشه
گاهي مشكل كولر مگان از ecu ميتونه باشه كه قطع ميكنه
يه سوال ديگه شما كدوم شهر زندگي ميكني ؟

amin.405
13 January 2011, 09:25 PM
از دوستانی که مگان وارداتی دارن میخواستم درخواست کنم که عکسی از داخل کاپوت ماشینشون بذارن.چون کاورهای باطری و رادیاتور و ... را توی این ماشینهای تولید داخل نمیبندن و میگن تو نمایندگیها دارن که کاملش را میگن 260000 تومان.البته توی 2000 ها کاور موتور را بستن که همون 125000 تومانه!
اگه امکان داره دوستانی که این کاورها را توی کاپوت ماشینشون دارن یه عکسی ازشون بذارن ببینیم ارزش داره بریم بخریم ببندیم روش؟؟؟؟؟:icon_surp
ممنون

دوستان کسی عکس نداره (هم از وارداتی هم از تولید داخل ) که ببینییم چیا رو حذف کردن ؟؟

aliaghil
13 January 2011, 11:13 PM
سلام ما اراک زندگی میکنیم منظورتون از برچسب آبی رو دریچه دقیقا کجاست

aliaghil
13 January 2011, 11:19 PM
یه توصیه موظب خارهای سقفی که پرده عقب راه نگه میدارن باشید پرده را نکشید وزیاد بالا پایین نکنید چون خیلی حالت شکنندگی داره مال ما شکست اولا که اصلا گیر نمیاد ما استوک از چراغ برق تازه سفارش دادیم دونه ای 25 هزار تومان

رامين رحيمي
14 January 2011, 09:09 AM
پس ببخشید این پرده به چه درد میخوره؟ اگه ازش استفاده نشه کرد فایده اش چیه؟ دکوره؟

Alireza_g
14 January 2011, 10:48 AM
سلام

آقا رامین اگه درست فهمیده باشم و منظور علی آقا پرده شیشه عقب باشه وظیفش کاهش نور خورشید تابیده شده به کابین در روزه و باعث میشه در آیینه عقب آفتاب مستقیما به چشم نخوره.

Mohammad Ali888
14 January 2011, 04:29 PM
باسلام خدمت دوستان
تو تاپیک مربوط به کمپرسور مگان دوستان نوشته بودن که مسایل فنی اینجا مطرح بشه امیدوارم سوالم در جای درست مطرح کرده باشم:)
کمپرسور کولر مگان مدل 2006 ما خراب شده و ما از فرا خوان اطلاعی نداشتیم آیا نمایندگی پاسخ گو هست؟
به دلیل فروش خودرو میخوام هر چه سریع تر کمپرسور رو عوض کنم ماشین رو کجاببرم تو تهران که منصف باشه؟
مگان 2000 فول زغالی مدل 2006کارکرد 53000کیلو متر بدون رنگ اگه کسی مشتری بود :)

amin.405
14 January 2011, 06:57 PM
ممنون

دوستان کسی نبود که عکس داشته باشه ؟

Alireza_g
14 January 2011, 07:16 PM
دوستان کسی نبود که عکس داشته باشه ؟
سلام

احیانا منظورتون قالپاق روی سر سیلندره؟
روی باتری من کاوری وجود نداره! ماشین هم وارداتی 2006 هست:icon_ques

shetab2
14 January 2011, 07:58 PM
سلام بر دوستان
امروز داخل جاده یک سنگ خورد به شیشه جلو ماشینم. :icon_eek::icon_cry:
به اندازه یک مربع 5 میلیمتر در 5 میلیمتر تیره شد. از بیرون هم که دست کشیدم زبر شده و مقدار خیلی کوچیکی با عمق کم ازش پریده. محل اسن اتفاق سمت شاگرد ، قسمت پایین هست. به نظرتون چه گلی سرش بگیرم ؟؟؟ این که پایین هست و اثر باد کولر و بخاری در فصول مختلف باعث باز شدن و بزرگتر شدنش میشه ؟ آیا همه شیشه ها که اینجور میشن ترکشون ادامه پیدا میکنه ؟ آیا باید بدم بندش بزنند ؟ یا اینکه توش چسب میریزند ؟ یا اینکه بی خیالش بشم اگه باز شد کل شیشه جلو رو عوض کنم ؟
کسی این مشکل رو روی مگان داشته ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

رامين رحيمي
14 January 2011, 10:38 PM
اگه ترک نخورده مشکلی پیش نمیاد. نترس. حیفه شیشه رو عوض کنی از این مسایل تو جاده ها پیش میاد. من تا حالا 3 بار با ماشینم تو جاده های مختلف برام پیش اومده ولی خوشبختانه ترک نخورده و فقط پریدگی پیدا کرده که چیز مهمی نیست.

shetab2
14 January 2011, 11:00 PM
فقط پریده. پس نیازی به ترمیم و اینجور داستانا نیست ؟
ممنون

hamidkarimy
15 January 2011, 12:34 AM
من یه سری عکس اون اوایل دوستان خواسته بودن از داخل کاپوت انداخته بودم که اینجا هم میزارم
می خواستن آرم رنو رو روی قطعات ببینن که مطمعن شن قطعات ایرانی نشده!
تو عکس مشخصه که نمد کاپوت نداره ولی روکش دور باتری و روی سوپاپ ها رو داره
http://myup.ir/images/07872290156885841306_thumb.jpg
http://myup.ir/images/37267381975220853051_thumb.jpg
http://myup.ir/images/44734399419539126335_thumb.jpg
http://myup.ir/images/40998796677636718740_thumb.jpg
http://myup.ir/images/32238850414939831791_thumb.jpg
http://myup.ir/images/77801918619339992105_thumb.jpg

amirvania
15 January 2011, 09:32 AM
سلام دوستان
دیروز که خواستم سوار ماشین بشم روی تریپ کام پیغام service due (موعد سرویس) میداد البته هنوز موعد سرویسش نشده و 4600 کیلومتر دیگه مونده و تا قبل از دیروز خودش هم همین 4600 تا رو برای موعد سرویس نوشته بود اما ییهو:icon_arro شد service due .
به نظر شما بهش اهمیت بدم و ببرم نمایندگی یا ولش کنم ؟
اینم بگم که سطح تمام مایعاتش رو چک کردم و درست بود و همینطور سطح روغن که بیشتر از ماکزیمم نباشه (چون مینیممش رو خودش میگه )
مطمئن هستم که لنتاش هم مشکلی نداره چون من در حد تاچ و نوازش با پدال ترمز رفتار میکنم .
اگه فکر میکنید نیازی به سرویس نیست چیکار کنم که موقع روشن کردن ماشین دیگه این پیغام رو نده ؟ آخه هر بار ماشین رو روشن میکنم این پیغام رو میده فکر میکنه آلزایمر دارم :icon_arro
دم همتون گرم :icon_cool

mohat5
15 January 2011, 09:53 AM
اگر خودتون مطمینین که نه مشکلی نیست ولی تا اونجایی که یادمه service due از 1500 کیلومتر زودتر ظاهر میشد ها !
میتونید دکمه تریپ کامپیوتر که روی برف پاک کن هست رو نگه دارین تا اون عبارت شروع به چشمک زدن بکنه و بعد هم بره !

samanf
15 January 2011, 11:42 AM
سلام فکر میکنم دو تا معیار داره این پیغام servis due soon یکی زمانی هست و دیگری بر اساس کارکرد مال ما تو 8500 تا اومد توجه نکنین موعد همون 10000 تا به 10000 تاس

Ali-M3
15 January 2011, 04:48 PM
دوستان سلام...
می خوام برم سورنا برای نمد زیر کاپوت دوستان جای دیگه ای رو سراغ دارین؟نمایندگی یا ...؟
توی خود سورنا هم جایی رو سراغ دارین که داشته باشه؟

leo_h
15 January 2011, 05:15 PM
دوست عزيز،
براي لوازم مگان حوالي ميدان قزوين يه سر بزن قيمت هاشون پايين تر از جاهائيکه من ميشناسم.
يه شماره هم دارم که اگر خواستي پيغام بذار برات بفرستم.

Farzam137
17 January 2011, 12:22 AM
با سلام خدمت همه دوستان
ماشين من 2000 مدل 89 با 16000 کارکرد است. در دو هفته گذشته دو بار در حين حرکت ماشين ضربه اي زد و پيغام Check gearbox نمايش داده شد. در اين حالت حتي Manual هم عمل نميکند.البته ماشين حرکت مي کند ولي افت محسوسي مي کند. حتما بايد يک بار ماشين رو خاموش و مجدد روشن کنم تا به حالت عادي برگردد. آيا تا به حال کسي اين مشکل را داشته؟ آيا مشکل خاصي است؟ به نظر شما تا سرويس دوره اي 20000 تا صبر کنم يا زودتر به نمايندگي نشان دهم. با سپاس

amirvania
17 January 2011, 09:37 AM
تو دفترچه در رابطه با پیغامهای گیربکس نوشته که سریعا به نمایندگی مراجعه کنید . به نظر من منتظر 20000 تا نباشید چون مورد مهمیه .

amir1349s
17 January 2011, 02:41 PM
ممنون

اينجا يك عكس كه يكي از دوستان از زواياي مختلف از ماشينش توي يكي از تاپيك هاي همين سايت گذاشته بود را ميذارم ببينيد مگان هاي 2000 پارس خودرو اين كاورها را ندارند.دوستاني كه ماشين جديد گرفتن آيا اين كاور رادارند؟؟
http://www.upload4files.tk/download.php?file=48dd2271182563e8aa7223b1fca6fa23
كاور روي Engine روي ماشين من هست ولي كاور روي مخزن مايع شيشه شور و قسمت جلويي كه اطراف قفل و ضامن كاپوت بصورت يك تكه هست را ندارم.

mohat5
17 January 2011, 08:41 PM
سلام دوستان

من مگان 2000 خواهرم رو رفتم تحویل گرفتم شنبه . مواردی که تحویل دادند برای اطلاع دوستانی که هنوز نگرفتن ماشینشون رو :
قرآن + 5 عدد موکت کف ماشین
قالپاق های روی رینگها با پیچ و آچارش + آنتن و فندک و دو تا سوییچ هم که واضحه !!!
راستی کاپوت نمد داره خدا رو شکر :icon_arro کاور های داخل کاپوت رو هم داره مثل ماشین من !

رامين رحيمي
17 January 2011, 11:27 PM
عجیبه هر سری یه جوری تحوی میدن. یه دفعه بی موکت یه دفعه با موکت. یه دفعه بدون نمد یه دفعه با نمد. عجیبه که کاور هم داره. راستی مگه رینگ 2000 آلومینیومی نیست؟ قالپاق هم داره؟

hamidkarimy
17 January 2011, 11:34 PM
رامین جان یه پوششی واسه وسط رینگ هست که داخلش پیچ چرخها هست به اون هم قالپاق میگن و یه آچار مخصوص برا باز و بسته کردنش هم داره

amir1349s
18 January 2011, 10:06 AM
سلام دوستان

من مگان 2000 خواهرم رو رفتم تحویل گرفتم شنبه . مواردی که تحویل دادند برای اطلاع دوستانی که هنوز نگرفتن ماشینشون رو :
قرآن + 5 عدد موکت کف ماشین
قالپاق های روی رینگها با پیچ و آچارش + آنتن و فندک و دو تا سوییچ هم که واضحه !!!
راستی کاپوت نمد داره خدا رو شکر :icon_arro کاور های داخل کاپوت رو هم داره مثل ماشین من !

كاور Engine را تنها داره يا هر 3 تكه كاور engine و شيشه شور و رادياتور را هم داره؟

amirvania
18 January 2011, 02:48 PM
عجیبه هر سری یه جوری تحوی میدن. یه دفعه بی موکت یه دفعه با موکت. یه دفعه بدون نمد یه دفعه با نمد. عجیبه که کاور هم داره. راستی مگه رینگ 2000 آلومینیومی نیست؟ قالپاق هم داره؟
منظورشون همون بچه قالپاقهای روی رینگ هستش

Mohammad Ali888
18 January 2011, 03:00 PM
خوشبختانه با کمک یکی از دوستان در رنو پارس که توی کامپیتور مرکز رنو پارس چک کردن و ماشین ما فرا خوان بود
کمپرسور کولر به قیمت 720 هزارتومان
و مجموعه کامل محرک دینام
پولی سر میل لنگ
پولک میل سوپاپ روی سر سیلندر
پولک میل سوپاپ سر سیلندر
پیاده و سوار کردن سپر جلو پ
یاده و سوار کردن کمپرسور کولر
بررسی کامل توسط کامپیوتر عیوب گر
تعویض شد و همه و همه بدون پرداخت یک ریال انجام شد
جمع کل قیمت فاکتور 1.265.400 شد
رنو پارس متشکریم

mohat5
18 January 2011, 08:17 PM
كاور Engine را تنها داره يا هر 3 تكه كاور engine و شيشه شور و رادياتور را هم داره؟
نه همه چیز به نظرم کامل اومد . جالبه که بعضی از مگان ها نمد کاپوت ندارن :icon_eek:ولی فردا یه عکس میگیرم میذارم هم از ماشین خودم که دستیه هم از ماشین اتومات که ببینیم واقعا قضیه چیه !

amir 89
19 January 2011, 02:36 AM
سلام من یک سالی می شه که مگان خریدم ولی باهش دوچار یه سری مشکل ریز شدم که امیدوارم بتونم با کمک سما وستان اونارو حلشون کنم .
از همون اول که گرفتم از سون های میشین صدا میومد و وقتیو که عقب میشستم هز پشت صندلی صدا میشنیدم به همراه صدای باد که توی سرعت بالا از یکی از درها میومد که با ینکه 2 بار برای همین به نمایندگی مرکزی رفتم که فقط مشکل صدای ستون ماشین رو برطرف کردن میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاعاتی دراین ضمینه دارن تا کمکی به من بکنن ؟

mohat5
19 January 2011, 12:10 PM
خوب دوستان اول معذرت میخوام از سوء برداشت من . من امروز چک کردم دیدم بله حق با شماست و مگان ما هم اون کاورهایی که توی وارداتی روی انجین رو میپوشونه رو نداره :icon_bigg . فقط نمد کاپوت رو دست نزدن خدا رو شکر !!!
اینم یه عکس از کاورهای یک مگان اتومات واداتی :http://www.image-upload.net/images/gqqicmz5u3y7htmyh4b_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=gqqicmz5u3y7htmyh4b.jpg)

Alireza_g
19 January 2011, 09:58 PM
سلام من یک سالی می شه که مگان خریدم ولی باهش دوچار یه سری مشکل ریز شدم که امیدوارم بتونم با کمک سما وستان اونارو حلشون کنم .
از همون اول که گرفتم از سون های میشین صدا میومد و وقتیو که عقب میشستم هز پشت صندلی صدا میشنیدم به همراه صدای باد که توی سرعت بالا از یکی از درها میومد که با ینکه 2 بار برای همین به نمایندگی مرکزی رفتم که فقط مشکل صدای ستون ماشین رو برطرف کردن میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاعاتی دراین ضمینه دارن تا کمکی به من بکنن ؟
سلام

دوست عزیز مشکل صدای باد از درب عقب رو من هم دارم .نمایندگی نتونست کاری برام بکنه اما به نظر خودم مشکل از لاستیک دور درب است که احتمالا کمی فرمش رو از دست داده. خودم این مورد رو امتحان نکردم ولی فکر می کنم مشکل این باشه.

خوب دوستان اول معذرت میخوام از سوء برداشت من . من امروز چک کردم دیدم بله حق با شماست و مگان ما هم اون کاورهایی که توی وارداتی روی انجین رو میپوشونه رو نداره :icon_bigg . فقط نمد کاپوت رو دست نزدن خدا رو شکر !!!
اینم یه عکس از کاورهای یک مگان اتومات واداتی :http://www.image-upload.net/images/gqqicmz5u3y7htmyh4b_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=gqqicmz5u3y7htmyh4b.jpg)

سلام
محمد جان ماشین من این کاور ها رو داره
این یعنی کامله؟
راستی از کاور باتری که دوستان در موردش صحبت می کنند هم عکسی داری؟

با تشکر فراوان:icon_excl

یا علی

shetab2
19 January 2011, 11:00 PM
مال من این کاورها رو نداره ! حداقل قسمت آب پاش شیشه رو مطمئن هستم.

Gold eagle
19 January 2011, 11:16 PM
این بوق مگان چقدر افتضاحه خود ادمم نمیشنوه چه برسه به بقیه!!!
بوق ماشین دوستمو که برای سرویس دوره ای برده بودیم گفتیم نمایندگی عوض کنه و یه بوق قوی تر بزاره گفتن که همش همینطوره بهش دست نزنید جای دیگه ای هم نبرید عوض کنه ممکنه سیم کشیش دست بخوره و برق ماشین به هم بریزه!!!:icon_bigg

mohat5
19 January 2011, 11:23 PM
در مورد کاورها والا همین عکسو دارم برای بررسی . ماشین ما که تازه گرفتیم هیچ کدوم از اونهایی که با فلش مشخص کردم رو نداره و موتور کامل در معرض دیده ! ماشالا از چه چیزایی میزنن !

در مورد بوق ، بوق مگانی که تازه گرفتیم با بوق مال من که وارداتی 2008 کاملا فرق داره هم آهسته تره هم با کلاس نیست ! :icon_eek:

ahmad.ara
19 January 2011, 11:27 PM
سلام به همگي
من شنبه ميخوام ماشين رو تحويل بگيرم از خوده پارس خودرو:icon_evil......ميخواستم ببينم لوازمي که بايد بهم بدم ا عم از لوازم جانبي خودرو و کاتالگ ها به طور جزعي چيا هست؟
(اگه ميشه دقيق و کامل بگين که يوقت چيزي از قلم نايفته که نگرفته باشم:icon_cool)
مرسي

arash_2ti
20 January 2011, 10:37 AM
سلام به همگي
من شنبه ميخوام ماشين رو تحويل بگيرم از خوده پارس خودرو:icon_evil......ميخواستم ببينم لوازمي که بايد بهم بدم ا عم از لوازم جانبي خودرو و کاتالگ ها به طور جزعي چيا هست؟
(اگه ميشه دقيق و کامل بگين که يوقت چيزي از قلم نايفته که نگرفته باشم:icon_cool)
مرسي

دوست عزيز يه نگاهي به صفحه قبل نوشته 1203 بندازي جواب سوالت رو مي گيري.
مباركت باشه

احسان خان
20 January 2011, 11:18 AM
سلام بچه ها

دوستانی که مگان مونتاژ پارس خودرو رو خریداری کردند، اگر سوار مگان های وارداتی شده باشند احتمالاً متوجه شدند که درهای خودرو تو وارداتیا خیلی روون و بدون سر و صدا باز و بسته میشه ولی متاسفانه تو خودروهای مونتاژ پارس خودرو درهای ماشین تو باز و بسته کردن صدای بدی میده.

این مشکل با سرویس اولیه ماشین و رگلاژ درها حل میشه یا همیشه این صدا روش باقی میمونه؟

amir 89
20 January 2011, 01:03 PM
مشکل صدایی که از پشت صندلیه عقب که وقتی تو دست اندازهای کوچیک میوفتیو کسه دیگه ای از دوستان نداره یا پیشنهادی برای حل اون ندارین ؟
راستی یه سوال دیگه کمپرسور کولر مگان سمت شاگرد هستش چون بعضی از وقتا که روشن میشه یه صدای ویز ویزی از اون سمت میاد که با بالا رفتن دور موتور صداش بیشتر میشه اینو فکر میکنید چی کار کنم ؟ چون همیشگی نیست ممکن نمایندگی جواب درستس بهم نده !

محمد جان مال منم که تقریبا جزو سری اولیای مگان 2000 ساخت داخل اینارو نداره فکر میکنی تاثیری تو کم کردن صدای موتور داره ؟

علیرضا جان فکر نکنم از جنس لاستیکش باشه چون اگر اینطور بود بقیه دراهم باید ان صدای بادو میدادن فکر کنم مشکل از تنظیم نبودن در باشه که نمایندکیم که اصلا کار خاصی انجام نمیده .

mohat5
20 January 2011, 02:19 PM
در مورد درها در مدل مونتاژی موافقم . هم صدای بسته شدن متفاوته هم خوب بسته نمیشه گاهی اوقات !
در مورد کاور های موتور خوب فکر نکنم از نظر فنی چیز خاصی باشه . نمد کاپوت باز خدا رو شکر هست که هم شاید یه کم عایق صدا باشه که از بیرون صدای موتور رو کمتر بشنوید هم اینکه نمیذاره رنگ کاپوت آسیب ببینه ....

mehran_tavakoli
20 January 2011, 07:57 PM
امروز ماشین رو از سرویس اولیه گرفتم. مگان2000
مسخره ترین چیز این بود که سرویس اولیه اش رایگان نبود. نمیدونستم..50000 هزینه داشت
توی فاکتور بازدید از قطعات ماشین رو ننوشته...نمیدونم انجام شده یا نه... مگه سرویس اولیه آچارکشی نمیکنن ببینن پیچ جایی شل و سفت نباشه؟
سرویس کاملا روتین بود... تعویض فیلتر هوا و روغن.
ریختن روغن موتور

Alireza_g
20 January 2011, 11:53 PM
مشکل صدایی که از پشت صندلیه عقب که وقتی تو دست اندازهای کوچیک میوفتیو کسه دیگه ای از دوستان نداره یا پیشنهادی برای حل اون ندارین ؟
راستی یه سوال دیگه کمپرسور کولر مگان سمت شاگرد هستش چون بعضی از وقتا که روشن میشه یه صدای ویز ویزی از اون سمت میاد که با بالا رفتن دور موتور صداش بیشتر میشه اینو فکر میکنید چی کار کنم ؟ چون همیشگی نیست ممکن نمایندگی جواب درستس بهم نده !

محمد جان مال منم که تقریبا جزو سری اولیای مگان 2000 ساخت داخل اینارو نداره فکر میکنی تاثیری تو کم کردن صدای موتور داره ؟

علیرضا جان فکر نکنم از جنس لاستیکش باشه چون اگر اینطور بود بقیه دراهم باید ان صدای بادو میدادن فکر کنم مشکل از تنظیم نبودن در باشه که نمایندکیم که اصلا کار خاصی انجام نمیده .

سلام

امیر جان منظورم جنسش نیست. منظورم اینه که بخشی از لاستیک کوبیده شده و خوب آب بندی نمی کنه.

نظر شما چیه؟

amir 89
21 January 2011, 12:48 AM
سلام

امیر جان منظورم جنسش نیست. منظورم اینه که بخشی از لاستیک کوبیده شده و خوب آب بندی نمی کنه.

نظر شما چیه؟

ممکن ولی واسه جالب تر از این نوع توجه مسئولین نمایندگی به این صحبتهاست که یه خورده پیش خودتون میشین فکر میکنین به خودتونمیگین اگی قرار کاری انجام ندن چرا یه روز وقت کاملمون صرف بردن نمایندگی می کنیم ؟ و جاب تر اینه که به مسئول نمایندگی وقتی گفتم بیا ماشینو تحویل بده و تستش کنیم که این صداها افتاده یانه گفت ما اینکارو انجام نمیدیم برو اگه صداش نیوفتاده یه روز دیگه بیا .

ahmad.ara
22 January 2011, 10:42 AM
آقايون ميخواستم ببينم که تو ماشين های اوتوماتيک مثل مگان ، اين مشکل عقبگرد که در شييب ها به ووجود مياد ديگه نيست ؟
(يعنی وقتی تو شيب وايسيم ، بعد برای حرکت مجدد تو d بزنيم و راه بيفتيم ، ماشين کمی به عقب ميره يا ميشه کاری کرد که نره؟)

رامين رحيمي
22 January 2011, 08:09 PM
قاعدتا که نباید بره عقب.

ahmad.ara
22 January 2011, 08:43 PM
آقايون ميخواستم ببينم که تو ماشين های اوتوماتيک مثل مگان ، اين مشکل عقبگرد که در شييب ها به ووجود مياد ديگه نيست ؟
(يعنی وقتی تو شيب وايسيم ، بعد برای حرکت مجدد تو d بزنيم و راه بيفتيم ، ماشين کمی به عقب ميره يا ميشه کاری کرد که نره؟)

قاعدتا که نباید بره عقب.

ولی ميگن که ميره....ميخواستم از کسايی که دارن بپرسم که تو شيب های ککم هم ميره يا فقط تو شيب های شديد ميره؟

Alireza_g
23 January 2011, 12:01 AM
سلام

اگر شیب زیاد باشه بله عقب میره. راه حلش اینه که شما از روشی مثل heel &toe استفاده کنید با این فرق که کلاچ یعنی پای چپتنونو استفاده نمی کنید یا در حالیکه ترمز کردید پای راست رو روی ترمز نگه دارید و پای چپ رو هم رو ترمز بگذارید و بعد از اون پای راست رو از ترمز برداشته و به اندازه کافی گاز بدید ( خیلی کم و کنترل شده ) و با کنترل ترمز و شل کردن اون به اندازه لازم به جلو بروید یا ترمز رو آرام کاملا ول کنید و با کنترل گاز به اندازه کافی حالتی مثل نیم کلاچ ایجاد کنید.
البته این روش برای اینه که به هیچ وجه عقب نروید. بدون این روش ها با کمی عقب روی می تونید حرکت کنید. در مورد مزایا و معایب این روش ها بحثی نمی کنم فقط خواستم اندکی که می دونستم رو به اشتراک بگذارم.
البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ترمز مگان خیلی حساسه و با پای چپ امکان داره که در حال کار کردن با ترمز کمی زمخت حرکت کنید.
منتظر نظرات ارزشمند اساتید هستیم

یا علی

alish_2006
23 January 2011, 12:07 AM
ولی ميگن که ميره....ميخواستم از کسايی که دارن بپرسم که تو شيب های ککم هم ميره يا فقط تو شيب های شديد ميره؟

نه دوست عزیز من چهار سال هست ماشین اتوماتیک دارم ، اصلا تو ماشین های اتوماتیک چنین چیزی معنا نداره ، چون همیشه گیربکس درگیر و خودرو آماده حرکت هست و برای خانومها که نیم کلاچ ضعیفی با خودرو دنده دستی دارن خیلی مناسبه ، شما هم خیالتون راحت باشه ، شیب تند و کند هم براش فرقی نداره. مگر که شیب غبر استاندارد و خیلی خیلی تند باشه . :icon_cool

amirvania
23 January 2011, 09:21 AM
این عقب رفتن ماشین فقط تو شیبهای خیلی خیلی تند اتفاق میوفته و تو شیبهای معمولی ماشین عقب نمیره . برای من فقط یک بار این اتفاق افتاده و اونم تو پارکینگ پارک جمشیدیه که واقعا شیبهاش عجیب و غریبن .

علی مهدی
23 January 2011, 09:22 PM
سلام به همه بر و بچ!
من دیگه کم کم دارم اینجوری می شم :::icon_twis:: دعا کنین فقط اینجوری نشم!!:icon_bigg
با این حرفها که دوستان در مورد مگان می زنن:icon_cry: اگه می خواید ما مگان نخریم خوب بگین نخر!:icon_ques
واقعا 30 میلیون فولوس بدیم بعد بشینیم تو ماشین ستون کناری بخواد تو گوشت قار قار صدا بده و نمایندگی هم که امروز من زنگ زدم گفت این مشکل هست و قابل تعمیر هم نیست! :icon_eek: این که نمیشه. هر کی هم سوار شد هی عیب بندازه رو ماشین که آره حیف که ستونش صدا میده! حالا اون جهنم اعصاب خودتو بگو!!!!:124:
جالب تر اینکه حتی نمایندگی امروز به من گفت این ماشین سرویس اولیه هم نداره!!! :191::147:
تو رو خدا نزارین من منصرف بشم چون مگان رو خیلی دوست دارم!:pudency:

علی مهدی
23 January 2011, 09:24 PM
سلام به همه بر و بچ!
من دیگه کم کم دارم اینجوری می شم :::icon_twis:: دعا کنین فقط اینجوری نشم!!:icon_bigg
با این حرفها که دوستان در مورد مگان می زنن:icon_cry: اگه می خواید ما مگان نخریم خوب بگین نخر!:icon_ques
واقعا 30 میلیون فولوس بدیم بعد بشینیم تو ماشین ستون کناری بخواد تو گوشت قار قار صدا بده و نمایندگی هم که امروز من زنگ زدم گفت این مشکل هست و قابل تعمیر هم نیست! :icon_eek: این که نمیشه. هر کی هم سوار شد هی عیب بندازه رو ماشین که آره حیف که ستونش صدا میده! حالا اون جهنم اعصاب خودتو بگو!!!!:124:
جالب تر اینکه حتی نمایندگی امروز به من گفت این ماشین سرویس اولیه هم نداره!!! :191::147:

alish_2006
23 January 2011, 10:14 PM
سلام به همه بر و بچ!

آقا مثل اینکه خیلی اعصابتنون خورد و خاکشیر شده ، من توصیه می کنم آرامشتون رو حفظ کنید :icon_razz، چشماتون رو ببندید:icon_arro و وارد اولین نمایندگی پارس خودرو بشید و بدون هیچ شکی یه مگان خوشکل بخرید ، بعد که چشماتون رو باز کردید ، از خریدتون خوشحال خواهید شد ، مطمئن باشید!!!!!!!!!!!! :haha: واقعا یعنی این ماشن از تولیدی های ایران فرقون و لگن های سایپا بدتره ؟؟؟؟؟؟؟ باور کنید هزار پله بهتره ، شما هم فقط عیب و ایرادها را نبینید ! بعضی آقایون مسئله را زیاد بزرگ می کنن ، برای مثال براتون بگم یه سر رفته بودم تو فروم بنز ، مبحث بنز c200 ، باورتون نمیشه اونقدر بعضی ها از این ماشین بد گفته بودن که حد نداشت و باور نکردنی تر اینکه حتی بنز c200 رو با پراید مقایسه کرده بودن !!!!
شما هم دوست عزیز با عقل و منطق خودتون خرید کنید و مطمئن باشید که فقط در این صورت هست که پشیمون نمیشید.:icon_cool

bulder
23 January 2011, 11:03 PM
سلام دوست عزيز به حرف هاي مغرضانه خيلي توجه نكن مگان ماشين بسيار خوبيه من سوار مگان 1600 شدم سرو صداي اضافه اي نشنيدم(البته من آوانته سوارم:icon_cool) ضمنا اين نمايندگي ها چون خودشونو راحت كنن هر اشكالي كه ماشين داشته باشه رو ميگن مدلشه و همه اين ماشينا اين اشكالو دارن.

hamidkarimy
23 January 2011, 11:21 PM
این مورد رو من تو بی ام و و ماشین های امریکایی قدیمی تر دیدم که تو شیب به عقب بر نمی گردن ولی مگان و حتی ام جی که من تجربش رو داشتم اینجوری نیستن
در مورد ایرادات احتمالی که به مگان وارد میشه باید بگم مشخصا هیچ ماشینی بدون ایراد نیست حتی بنز رو هم دست بعضی از دوستان بدی براش یه لیست ایراد در میارن ولی بیشتر اونها حساسیت اضافی هست مثلا ممکنه برای کسی شتاب معنیش این باشه که وقتی گاز میده فرو بره تو صندلی و برای یکی معنیش این باشه که ماشینش از زمین کنده شه!اینا همه نسبی هست
یا مثلا من دیدم بعضا به صداهای ریز پدال ها هم گیر میدن یا از صدای موتور تو سرعت های بالا یا حتی راحتی صندلی ها که مثلا نقطه قوت این ماشین هست!
اما واقیت این هست که مگان یه ماشین و اندی 20هزار دلاری هست در همون حد باید ازش توقع داشته باشید
در اون حد میتونم بگم ماشین فوق العاده ای هست ولی مثلا اگه توقع دارید تو سرعت 180 تا مثل 80 تا باشه یا مثل یه V6 راه بره از این خبرا نیست!
اگه توقعتون در حد این ماشین باشه مطمعنا از این ماشین لذت خواهید برد

ahmad.ara
23 January 2011, 11:45 PM
آقا مثل اينکه خيلي اعصابتنون خورد و خاکشير شده ، من توصيه مي کنم آرامشتون رو حفظ کنيد :icon_razz، چشماتون رو ببنديد:icon_arro و وارد اولين نمايندگي پارس خودرو بشيد و بدون هيچ شکي يه مگان خوشکل بخريد ، بعد که چشماتون رو باز کرديد ، از خريدتون خوشحال خواهيد شد ، مطمئن باشيد!!!!!!!!!!!! :haha: واقعا يعني اين ماشن از توليدي هاي ايران فرقون و لگن هاي سايپا بدتره ؟؟؟؟؟؟؟ باور کنيد هزار پله بهتره ، شما هم فقط عيب و ايرادها را نبينيد ! بعضي آقايون مسئله را زياد بزرگ مي کنن ، براي مثال براتون بگم يه سر رفته بودم تو فروم بنز ، مبحث بنز c200 ، باورتون نميشه اونقدر بعضي ها از اين ماشين بد گفته بودن که حد نداشت و باور نکردني تر اينکه حتي بنز c200 رو با پرايد مقايسه کرده بودن !!!!
شما هم دوست عزيز با عقل و منطق خودتون خريد کنيد و مطمئن باشيد که فقط در اين صورت هست که پشيمون نميشيد.:icon_cool

سلام آقايون......
من با نظر ايشون موافقم.....اگه يکي هم تو اين شرکت ها باشه که به فکر مشتريش باشه همين ارس خودري هست چون تا به حال هر ماشيني اورده خدا وکيي بين ماشين هاي داخل ايران هم کيفيت خوبي داشته هم قيمت خوبي داره....
شما مطمئن باش که هيچ وقت ازين انتخابت پشيمون نميشي.....
در ضمن شما که مياي اينجا اين تاپيک اکثرا کسايي هستن که مگان زيره پاشون هست و پس يه سري مشکلات ريز رو دارن حس ميکنن که ميخوان دست به دست هم اين مشکلات خيلي کوچک رو با خرج کم حال کنن وگرنه هيچ کودوم ازين مشکل ها مشکل هاي عجيبي نيست که تو ماشين هاي ديگه نباشه.....
خيلي ها حتي اين ماشين رو از مزدا 3 بيشتر ميپسندن...(مثل خود من)
من هنوز هم ميگم.....بهترين انتخاب در بين ماشين هاي توليد داخل ايران همين ماشين هست

amirvania
24 January 2011, 09:30 AM
سلام به همه بر و بچ!
من ديگه کم کم دارم اينجوري مي شم :::icon_twis:: دعا کنين فقط اينجوري نشم!!:icon_bigg
با اين حرفها که دوستان در مورد مگان مي زنن:icon_cry: اگه مي خوايد ما مگان نخريم خوب بگين نخر!:icon_ques
واقعا 30 ميليون فولوس بديم بعد بشينيم تو ماشين ستون کناري بخواد تو گوشت قار قار صدا بده و نمايندگي هم که امروز من زنگ زدم گفت اين مشکل هست و قابل تعمير هم نيست! :icon_eek: اين که نميشه. هر کي هم سوار شد هي عيب بندازه رو ماشين که آره حيف که ستونش صدا ميده! حالا اون جهنم اعصاب خودتو بگو!!!!:124:
جالب تر اينکه حتي نمايندگي امروز به من گفت اين ماشين سرويس اوليه هم نداره!!! :191::147:
تو رو خدا نزارين من منصرف بشم چون مگان رو خيلي دوست دارم!: pudency:
بخر دوست من ، بسيار ماشين خوبيه . اينم در نظر داشته باش اگه از هر 100 نفر 99 تاشون از اين ماشين راضي باشن نميان بگن که ما راضي هستيم و هيچ مشکلي نيست ولي اگه يک نفر براش مشکلي پيش اومده باشه و مطرحش کنه همون يک مورد نمود پيداميکنه . يه اصل کلي وجود داره و اون اينه که يک مشتري راضي 4 تا مشتري ميتونه بياره و يک مشتري ناراضي 17 تا مشتري رو ميپرونه . ولي پيشنهاد ميکنم که شما جزو اون 17 تا نباشي چون خدائيش انتخاب ارزنده ايه .
بخر دوست من . حرف نداره .

رامين رحيمي
24 January 2011, 11:19 AM
من هم چند جا گفتم با اين قيمت مگان تو بازار ايران فعلا بهترين انتخابه.

parsa s
24 January 2011, 11:49 AM
به نظر من هم به صرفه ترین ماشین تو ایران مگان هست اگه با مزدا 3 هم مقایسه کنید انتخاب ارزنده تر صددرصد مگان هست 43-44 میلیون کجا و 31 میلیون کجا

mehdikp
24 January 2011, 11:52 AM
دوست عزیز من که از ماشینم خیلی راضی هستم وهیچ مشکلی ندارم شما به اندازه ای که پول دادی فکر کنم بیشتر بتونی آش بخوری. مگان نسبت به قیمتش خیلی ماشین برتری است. اگر از مگان خوشت میاد حتما بخر ماشین خیلی خوبه.:icon_cool

mohammadrezaef
24 January 2011, 11:55 PM
سلام
دوست عزیز علی مهدی (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?130344-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C) شما یک تاپیک ایجاد کردید تحت عنوان اینکه مگان بحرم یا نه؟؟ http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?61606-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%85-%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%8C-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%9F!/page6
لطف کنید مطالبتون رو تو همون تاپیک بیان بفرمایید و خواهش میکنم حتی برای سوالاتی که در همون تاپیک هم مطرح میکنید سرچ کنید!!

دوستان عزیز لطف کنید تاپیکها رو از موضوع اصلی خارج نکنید.
(برای اخرین بار):icon_excl

علی مهدی
25 January 2011, 12:07 AM
واقعا از همه ی دوستان ممنون کلی حالم عوض شد!:money:

واقعا حق با دوستانه و به نظر من هم ماشینی مثل مگان از بس کامل و بی نقصه یک ایراد جزئی فوری درش نمود پیدا میکنه! و این نشونه ی خوب بودن یک ماشینه و گرنه کسی به پراید و فرقون های دیگه ایرادی نمی گیره. هر چند به جرات میگم کسی تا حالا ندیدم بتونه یه ایراد حسابی به مگان خودمون بگیره و به قول دوستان مسائلی که اینجا مطرح شده فقط جنبه ی تجربیاتی و کمکی داره.
واقعا ممنون دارم روز شماری می کنم زودتر پارس خودرو فروشش رو شروع کنه تا یه نقره ایشو بردارم .ای کاش تا قبل عید بدن. انشاالله.
بازم از همه ممنون.

علی مهدی
25 January 2011, 12:12 AM
سلام دوست من.
شما باید به تازه واردا حق بدین من اون روزی که وارد این سایت شدم اگه تجربه الانم رو داشتم اون تاپیک رو ایجاد نمی کردم رفیق!!
هدف من هم از درج مطلب بالا ایجاد کمی تنوع و شوخی بود چون دیدم دوستان خیلی دارن فنی میرن جلو گفتم یه حالی داده باشیم!!
هر چند به نظر خودم مطلبی که نوشتم باعث شد کسانی که می خوان روی مگان عیب بزارن و مسائل فنی رو به عنوان معایب مطرح کنن یا کسایی که بعدا این تاپیک رو می خونن متوجه واقعیت بشن بنابراین مطلب بنده بی ربط با این تاپیک نبود.
در هر صورت چشم من از شما عذر خواهی میکنم!:icon_excl

mmamushy
25 January 2011, 12:14 AM
به نظر من هم به صرفه ترین ماشین تو ایران مگان هست اگه با مزدا 3 هم مقایسه کنید انتخاب ارزنده تر صددرصد مگان هست 43-44 میلیون کجا و 31 میلیون کجا
با سلام
دوست عزیز بهتره اسم ماشینه دیگری را نیارید چون باعث مقایسه میشه و بعد هم که دیگه همه میدونند چی میشه:icon_arro
در مورد مقایستون هم این ماشین باید با نسل قبل مزدا مقایسه بشه نه جدیدش
موفق باشید

mohammadrezaef
25 January 2011, 12:21 AM
سلام دوست من.
شما باید به تازه واردا حق بدین من اون روزی که وارد این سایت شدم اگه تجربه الانم رو داشتم اون تاپیک رو ایجاد نمی کردم رفیق!!
هدف من هم از درج مطلب بالا ایجاد کمی تنوع و شوخی بود چون دیدم دوستان خیلی دارن فنی میرن جلو گفتم یه حالی داده باشیم!!
هر چند به نظر خودم مطلبی که نوشتم باعث شد کسانی که می خوان روی مگان عیب بزارن و مسائل فنی رو به عنوان معایب مطرح کنن یا کسایی که بعدا این تاپیک رو می خونن متوجه واقعیت بشن بنابراین مطلب بنده بی ربط با این تاپیک نبود.
در هر صورت چشم من از شما عذر خواهی میکنم!:icon_excl
سلام
علی مهدی عزیز , اتفاقا" شما باید هر سوالی دارید بپرسید چون در هر صورت برای خرید ماشین دارید هزینه میکنید و باید در مورد ماشین مورد نظرتون سرچ کنید! فرقی نمیکنه چه ماشینی میخواهید بخرید چون در هر صورت باید در موردش تحقیق کنید :icon_excl
اما...اگر دقت کنید هر تاپیک دارای محتوای خاصی هست! این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست در مورد مشکلات و مسائل فنی مگان هست و مطمعنا" اگر از اول این تاپیک رو مظالعه میکردید هر اطلاعاتی که مورد نیازتون بود پیدا میکردید در هر صورت بنده از این بابت میگم که سوالاتتون رو باید در تاپیکهای مربوطه بپرسید که اطلاعات تاپیکها یک دست باشه و در اینده هر شخصی که هر مشکلی داره با خوندن تاپیکهای مختلف بتونه از اونها برای رفع مشکلش استفاده کنه. به معنای ساده تر شما هر سوالی و هر مشکلی که دارید بپرسید ولی : فقط در تاپیک مربوطه : و نه در تاپیکهای دیگه.
اگر مشکلی هست از طریق پیغام خصوصی بفرمایید تا رسیدگی کنم. و بیش از این هم تاپیک منحرف نشه. با تشکر.:icon_excl

amir 89
25 January 2011, 01:40 AM
سلام دوستان من یه سوال تو صفحه قبل پرسیدم چون جوابی نگرفتم احساس کردم شاید دوستان ندیده باشن برای همین دوباره مطرح میکنم کمپرسور کولر مگان سمت شاگرد هستش؟ چون بعضی از وقتا که روشن میشه یه صدای ویز ویزی از اون سمت میاد که با بالا رفتن دور موتور صداش بیشتر میشه اینو فکر میکنید چی کار کنم ؟ چون همیشگی نیست ممکن نمایندگی جواب درستی بهم نده !
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .

Alireza_g
25 January 2011, 09:42 AM
سلام دوستان من یه سوال تو صفحه قبل پرسیدم چون جوابی نگرفتم احساس کردم شاید دوستان ندیده باشن برای همین دوباره مطرح میکنم کمپرسور کولر مگان سمت شاگرد هستش؟ چون بعضی از وقتا که روشن میشه یه صدای ویز ویزی از اون سمت میاد که با بالا رفتن دور موتور صداش بیشتر میشه اینو فکر میکنید چی کار کنم ؟ چون همیشگی نیست ممکن نمایندگی جواب درستی بهم نده !
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .

سلام

اونطور که بنده یاذم میاد بله سمت شاگرد هست. منم موقع روشن کردن صداش رو میشنیدم. ماشینتون مال چه سالیه؟ جزو فراخوان هست؟

یا علی

shervin_bamaze
25 January 2011, 12:22 PM
بله سمت شاگرد زير سيني نزديك سپر ماشين:icon_surp

kodir
25 January 2011, 10:17 PM
سلام
چرا توصیه شده درپوش فلزی باک را با دست فشار ندهید؟
انجام اینکار چه مشکلی بوجود میاره؟
(دو تا از دوستانم تا بهشون گفتم دست نزنید انگشتشون رو کردن تو سوراخ!)

mohat5
25 January 2011, 10:26 PM
شاید چون پشت درپوش فشار بالاست و به انگشت آسیب میرسونه . از اونجایی اینو میگم که شده بعضی اوقات لوله نازل رو که داخل باک کردم صدای فیس اومده . انگار که فشار پشت درپوش خالی بشه ! شاید وقتی باک خیلی خالی باشه پمپ برای کشیدن بنزین مجبور به ساکشن قویه .

parsa s
26 January 2011, 01:41 AM
من هم اگه بشه می خوام 1600 بگیرم هم اینکه مصرفش پایین تره - مصرف ماشینای اتوماتیک توی شهر به طور قابل توجهی از دنده ای بیشتره چون شتاب گیری های متوالی وجود داره ولی تو جاده مصرف اتومات تفاوت چندانی با دنده ای البته با حجم موتور یکسان نداره ... امکاناتش بجز کولراتوماتیک چندان با 2000 فرق نمی کنه - از لحاظ توان هم فک می کنم جوابگو هست و تو شتاب هم چون دنده ای هست فک نمی کنم با مگان 2000 اتوماتیک تفاوت چندانی داشته باشه - و هم اینکه 3-4 تومن ارزون تره !!!!!!!!

راستی من تا حالا مگان 1600 با زه های طوسی ندیدم و همشون مشکی بودن ... آیا در مورد مدل های جدید رنگ زه ها طوسی شده ؟؟! ( خدا کنه که اینطور باشه ! )

یه سوال دیگه هم داشتم که شاید ابتدایی به نظر برسه ... موتور مگان 1600 K4M مجهز با زمانبندی متغیر سوپاپ ها ( vvt ) هست ؟!