PDA

View Full Version : کفشوی sweep n mop

Empress
7 June 2008, 01:47 AM
سلام دوستان.
تا حال کسی از این محصول استفاده کرده؟

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

من سفارش دادم قراره که 1 شنبه برسه. اما الان یکم نگران شدم که نکنه تبلیغاتش راست نبوده باشه.
اگه کسی استفاده کرده لطفا بگه که ازش راضی هست یا نه.
مرسی.

GHAHRAMAN
7 June 2008, 03:00 AM
خوبه ولی دیگه نه در حد تبلیغاتش یکم به نسبت قیمتش خیلی گرونه.

eastern
7 June 2008, 12:12 PM
یک مشکل کلی در مورد تمام این محصولاتی که در فروشگاه هایی مثل meshop یا خاتون و .. وجود داره اینه که معمولا حدود دو برابر قیمت - گاهی هم بیشتر - جنسها رو می فروشن. اگر همین اجناس رو خارج از ایران بخرید - یا حتی از کیش - بسیار ارزونتره.

مثلا من دنبال go duster بودم که در ایران حدود 53 هزار تومان قیمتش هست. اما همین محصول رو کسی از دوبی به قیمت 15 هزار تومان خریده یعنی سه برابر کمتر !

خود من هم یک محصول دیگر رو که خاتون با تخفیف 93000 می داد ، تو یک فروشگاه اینترنتی در آمریکا دیدم 34 دلار ! و گفتم برام از اونجا گرفتن.

به هر حال اگر بتونید حداقل ازکیش بخرید خیلی به نفعتون خواهد بود.

ببخشید که کمی از بحث اصلی تاپیک خارج شدم. اما فکر کردم بد نباشه تجربه خودمو بگم تا دوستان دیگر در صورت امکان متضرر نشن.

Empress
9 June 2008, 03:27 PM
برام رسید. کفشوی بزرگ و دستمال هاش واقعا خیلی عالیه. اما کفشوی کوچیکش مثه بقیه نیست. اما در کل خوبه.

ممنون از دوستان برای راهنمایی. در ضمن تا یه مدتی با همون مبلغ، یک سری اضافه تر هم همراهش هست. یعنی من الان 2 سری از این کفشو و دستمال ها دارم. در غیر این صورت کاملا حق با eastern عزیز هست.

shahinasbaghi
2 July 2008, 03:52 AM
سلام

من Go Duster رو ازشون خریدم و میشه گفت حیف پول چون اصلا شبیه اون چیزی که تبلیغ میکنن نیست و اصلا گردوخاکو به خودش نمیگیره بلکه پخشش میکنه تو هوا
الانم انداختمش یه گوشه چون دستمال نم دار بهتر از این عمل میکنه