PDA

View Full Version : مشکل قطع ناگهانی صدا در WM6 و WM6.1

mohasabz
6 June 2008, 04:30 AM
سلام دوستان :icon_cool

لطفا نظرات و راه کارهای خودتون رو در باره قطع ناگهانی صدا در WM6 و WM6.1 بگید؟
ممنون:icon_neut

GHAHRAMAN
6 June 2008, 04:55 AM
سلام
فکر نمیکنم این مشکل ربطی به ویندوز داشته باشه احتمالا سخت افزاریه!
گوشی شما چیه؟

mohasabz
6 June 2008, 05:05 AM
دوست عزیز این یک مشکل عجیب غریب نرم افزاریه 100%. چون من در wm5 این مشکل رو نداشتم و در چند رام wm6 این مشکل و داشتم که راه درست شدنشم سافت ریست یا پلی کردن یه رینگ تونه!! اما نمیدونم چرا این مشکل ازار دهنده بو جود میاد من از جمین استفاده میکنم.

GHAHRAMAN
6 June 2008, 05:07 AM
روی همه جمین ها که به این صورت نیست.

mohasabz
6 June 2008, 05:24 AM
من تو اینترنت هم سرچ کردم افراد زیادی این مشکل رو تو wm6 داشتن ولی راه حل اساسی برای اون نبودو به نظر من تداخل یه چیزی با sound هست.:icon_twis

Light
6 June 2008, 02:26 PM
دوست عزیز من و خیلی های دیگه توی این سایت از WM 6.1 استفاده می کنیم و این مشکل رو نداریم
شما اول گوشی تون رو از نظر سخت افزاری چک کنید

mohasabz
7 June 2008, 01:43 AM
دوست عزیز من و خیلی های دیگه توی این سایت از WM 6.1 استفاده می کنیم و این مشکل رو نداریم
شما اول گوشی تون رو از نظر سخت افزاری چک کنید

شما از کدوم رام WM6.1 استفاده میکنید؟
من چند تا از جمله و ُShadow Touch 2 & S4V & PDAViet رو ریختم اما همشون این ایرادو دارن که 100% نرم افزاری کما اینکه با رام WM5 این مشکلو ندارم. همونجور که گفتم به نظرم یه تداخل نرم افزاری باید باشه.

mohasabz
9 June 2008, 12:36 AM
شما از کدوم رام WM6.1 استفاده میکنید؟
.

Light
9 June 2008, 12:56 AM
دوست گرامی گوشی من TyTn II هست و از رام Duttys_WM61_Official_5219209 استفاده می کنم

اون رام ها فکر می کنم برای گوشی jamin باشه

mohammad51
9 June 2008, 01:23 PM
جنابmohasabz

اول شما نوع گوشيتون رو بگيد و بعد هم همون طور كه دوستان گفتن گوشيتون رو از لحاظ سخت افزاري چك كنيد و بعد مشكلتون رو بيان كنيد تا دوستان بتونن كمكتون كنن يكي از مواردي كه باعث قطع شدن صداي گوشي از بلند گو ها ميشه استفاده كردن از هندزفري ه كه بعد از اينكه اون رو از پورتش بيرون مياريد جك به درستي برنميگرده و گوشي به حالت بلند گو برنميگرده و شما بايد با شستشو دادن جك و داخل و خارج كردن پورت هندزفري جك رو به حالت اوليه برگردونيد تا مشكل حل بشه:icon_cool

mohasabz
9 June 2008, 10:11 PM
گوشی من جمین هست. مشککل دقیقا اینجوری هست و من توی همه رام های 6.1 و 6 این مشکلو پیدا کردم و همین باعث شده به رام 5 فابریک گوشی داونگرید کنم که این مشکلو نداره و از سرعت و امکانات خوب رام 6 چشم پوشی کنم.
بعد از یه مدت کار با گوشی صدا یه دفعه ناپدید میشه و برای درست کردنش باید به قسمت انتخاب رینگتون ها رفت و رو اون دکمه مثلث سیاه زذ و یه رینگ تون پلی کرد تا صدا برگرده و باز بعد یه کم کار اینجوری میشه و این بازی ادامه پیدا میکنه. تو بعضی رام ها زیاده و بعضیاش کم.

mohammad51
10 June 2008, 08:17 AM
گوشی من جمین هست. مشککل دقیقا اینجوری هست و من توی همه رام های 6.1 و 6 این مشکلو پیدا کردم و همین باعث شده به رام 5 فابریک گوشی داونگرید کنم که این مشکلو نداره و از سرعت و امکانات خوب رام 6 چشم پوشی کنم.
بعد از یه مدت کار با گوشی صدا یه دفعه ناپدید میشه و برای درست کردنش باید به قسمت انتخاب رینگتون ها رفت و رو اون دکمه مثلث سیاه زذ و یه رینگ تون پلی کرد تا صدا برگرده و باز بعد یه کم کار اینجوری میشه و این بازی ادامه پیدا میکنه. تو بعضی رام ها زیاده و بعضیاش کم.

دوست عزيز

شما با همه ويندوز 6 اين مشكل رو داريد؟؟؟

mohasabz
10 June 2008, 02:41 PM
اره. توی بعضی ها شدت مساله زیاد تر و بعضی ها کمتر . من این رام های 6 و 6.1 رو امتحان کردم:
PV_4.0.0.0.6_Touch
Prophet_ShadoW_2.0_TE
Prophet_S4V.19213.01_C
Prophet_S4V.19701.01_F

الان باز برگشتم رو رام افیشال 5 و مشکل رفع شده اما رام 6 خیلی بهترو سریعتره!

mohammad51
10 June 2008, 03:14 PM
اره. توی بعضی ها شدت مساله زیاد تر و بعضی ها کمتر . من این رام های 6 و 6.1 رو امتحان کردم:
PV_4.0.0.0.6_Touch
Prophet_ShadoW_2.0_TE
Prophet_S4V.19213.01_C
Prophet_S4V.19701.01_F

دوست عزيز

من خودم رام PV_4.0.0.0.6_Touch روي گوشي جمين كه داشتم نصب كردم و هيچ مشكلي به اين شكلي كه شما ميگيد نداشتم بهتون توصيه ميكنم يك بار اين رام رو نصب كنيد و اگر به مشكل برخورديد دوباره همين رام رو نصب كنيد بعضي از مشكلات به اين طريق حل ميشه البته همون طور كه گفتم من خودم اين كار رو انجام دادم و جواب هم گرفتم :icon_cool

bitkadeh.net
31 August 2008, 10:50 PM
دوستان یکی کمک کنه لطفا....

من یک k-Jam دارم...رام 6 رو روش ریختم TNT 5.0 Touch Flo ...آقا جان صدای کلی مشکلی نداره فقط..یکدفعه از روز دومی که باش کار کردم صدای اس ام اس غیر فعال شد...خودمو کشتم! زنگ رو عوض کردم..Play Sound رو چکم کردم برداشتم گذاشتم ...اصلا انگار نه انگار ...باز وقتی اس ام اس میاد گوشی هسچ صدایی ازش در نمی آد جالبتر اینه که تو همون Notification sound وقتی زنگ New Textmessage رو انتخاب می کنم و Play می کنم صدا می ده ولی وقتی اس ام اس میاد هیچ صدایی در نمی آد ....

آقا یکی لطفا کمک کنه کچل شدم!!!

mohammad51
1 September 2008, 08:14 AM
دوستان یکی کمک کنه لطفا....

من یک k-Jam دارم...رام 6 رو روش ریختم TNT 5.0 Touch Flo ...آقا جان صدای کلی مشکلی نداره فقط..یکدفعه از روز دومی که باش کار کردم صدای اس ام اس غیر فعال شد...خودمو کشتم! زنگ رو عوض کردم..Play Sound رو چکم کردم برداشتم گذاشتم ...اصلا انگار نه انگار ...باز وقتی اس ام اس میاد گوشی هسچ صدایی ازش در نمی آد جالبتر اینه که تو همون Notification sound وقتی زنگ New Textmessage رو انتخاب می کنم و Play می کنم صدا می ده ولی وقتی اس ام اس میاد هیچ صدایی در نمی آد ....

آقا یکی لطفا کمک کنه کچل شدم!!!

دوست عزيز

رام رو دوباره روي گوشيتون نصب كنيد اميدوارم مشكلتون حل بشه :icon_cool

bitkadeh.net
2 September 2008, 06:35 AM
دوست عزيز

رام رو دوباره روي گوشيتون نصب كنيد اميدوارم مشكلتون حل بشه :icon_cool

آقا هیچکی ایده دیگه ای ندازه...؟ آخه من 666666666666666666 تا برنامه نصب کردم روش دوباره.. که نمی شه...ا:icon_cry:
تورو خدا یکم فکر کنید تو xda سوال پرسیدم یکیشون دقیق نگفت ولی گفت که از رجیستری هست کسی .؟؟؟ نیست؟؟؟:icon_cry:

exitmood
27 September 2008, 03:44 PM
PV_4.0.0.0.6_Touch
Prophet_ShadoW_2.0_TE
Prophet_S4V.19213.01_C
Prophet_S4V.19701.01_F

عجیبه که با تمام این رامها مشکل ایجاد میشه. البته چند تا از رامهایی که تست کردی این باگ رو دارند. من یه پیشنهاد دارم که حالا که همه ی اینها رو تست کردی از سری shadow 2 رام my editon رو هم تست کن. من هم چنین مشکلی رو با shadow 2 te داشتم اما الان یک هفته ای هست که از my editon استفاده می کنم و نه تنها این مشکل رو ندارم که از کم باک ترین ها بوده برام. البته خودم تغیراتی رو روش انجام دادم اما در مورد قطع صدا از ابتدا این مشکل رو رفع کرده ظاهراً. امیدوارم مشکلت حل شه و از لذت داشتن wm6 بازهم بهره مند بشی.

soheil86
4 October 2008, 01:21 PM
منم اين مشكل عجيب غريب رو پيدا كردم، گوشي در حالت هندزفري صدا داره اما بدون هندز فري صدا نداره،‌ وقتي كه گوشي زنگ ميخوره ولي صدا از اسپيكر پخش ميشه...

فكر ميكنم پين هاي هندزفري گير كرده ولي هر كاري ميكنم ول نميكنه

soheil86
4 October 2008, 02:03 PM
جنابmohasabz

اول شما نوع گوشيتون رو بگيد و بعد هم همون طور كه دوستان گفتن گوشيتون رو از لحاظ سخت افزاري چك كنيد و بعد مشكلتون رو بيان كنيد تا دوستان بتونن كمكتون كنن يكي از مواردي كه باعث قطع شدن صداي گوشي از بلند گو ها ميشه استفاده كردن از هندزفري ه كه بعد از اينكه اون رو از پورتش بيرون مياريد جك به درستي برنميگرده و گوشي به حالت بلند گو برنميگرده و شما بايد با شستشو دادن جك و داخل و خارج كردن پورت هندزفري جك رو به حالت اوليه برگردونيد تا مشكل حل بشه:icon_cool

ديگه چه راه هايي هست كه اين جك كه اين تو رفته ول كنه ؟؟
منظور از شستشوي جك چيه ؟

ممنون

soheil86
4 October 2008, 02:19 PM
دوستان مشكل من تا حدودي حل شد،‌ اشكال از همون گير كردن هندزفري بود.

اگر شما هم اين مشكل رو داريد، سعي نكنيد با داخل كردن هندزفري مشكل رو برطرف كنيد چون نميشه، يه سوزن برداريد و داخل محل مربوط به هندزفري بكنيد، يه تيكه آهن اون داخل هست كه خاصيت فنري داره و وقتي كه هندزفري داخل گوشي ميره اون آهن به جداره ميچسبه و در نتيجه ديگه صدا از اسپيكر پخش نميشه، سعي كنيد با سوزن اون تيكه آهن رو از جداره جدا كنيد و يه فاصله بينشون بندازين.

mohammad51
5 October 2008, 10:55 AM
دوستان مشكل من تا حدودي حل شد،‌ اشكال از همون گير كردن هندزفري بود.

اگر شما هم اين مشكل رو داريد، سعي نكنيد با داخل كردن هندزفري مشكل رو برطرف كنيد چون نميشه، يه سوزن برداريد و داخل محل مربوط به هندزفري بكنيد، يه تيكه آهن اون داخل هست كه خاصيت فنري داره و وقتي كه هندزفري داخل گوشي ميره اون آهن به جداره ميچسبه و در نتيجه ديگه صدا از اسپيكر پخش نميشه، سعي كنيد با سوزن اون تيكه آهن رو از جداره جدا كنيد و يه فاصله بينشون بندازين.

دوست عزيز

منظور از شستو شو اسپري كردن اسپري ناهيد براي شستو شودادن داخل اين پورت هست چون بعضي مواقع گردو خاك و يا چيزهاي مشابه باعث قطع اين اتصال ميشن كه با شستو شو حل خواهد شد :icon_cool