View Full Version : بازی کامپیوتری Turok ا
mehdihamedali
5 June 2008, 06:41 PM
سلام دوستان
دیروز بازی تو بازار دیدم که البته چند هفته ای است که به بازار اومده و خریدم فکر کنم بازی جالبیه البته هنوز بازیش رو شروع نکردم
Turok که اسم این بازیه تو بازار فورش خوبی داشته و بازی جزابیه
اگه کسی این بازی رو انجام داده پست بزنه تا من خودم هم اطلاعاتی از این بازی جم آوری کنم
mehdihamedali
5 June 2008, 06:50 PM
اینم سیستم مورد نیاز
MINIMUM SYSTEM CONFIGURATION
Microsoft® Windows Vista® / XP SP2
2.4 GHz Intel® Pentium® 4 class or AMD® Athlon 3400+ or equivalent processor
1 GB RAM
18.0 GB hard drive space
128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card
(nVidia® GeForce® 6600 or better, ATI® Radeon® X1300 or better, excluding X1550)
NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported: (e.g., Intel® on-board 8xx/9xx series chipsets, SiS and S3 series,
ATI® Mobility Radeon® 7500 & X1300)
16-bit DirectX™ 9.0c-compatible sound card
8X DVD-ROM drive
DirectX® 9.0c (included)
RECOMMENDED CONFIGURATION
Pentium™ 4 class processor, 2 GHz or faster
2 GB RAM
16X speed DVD-ROM drive
mehdihamedali
5 June 2008, 06:55 PM
این هم تصویر بازی
[Only registered and activated users can see links]
taketwo
20 June 2008, 11:56 AM
باری قشنگیه یکی از بازیهای برتر ماه هستش حتما اگه سیستم قوی دارید از دست ندینش
taketwo
20 June 2008, 11:57 AM
راستی کسی رمزش رو نداره
taketwo
20 June 2008, 11:58 AM
یک چیزی هم که یادم رف ت بگم اینه بیشتر محیط بازی تو جنگل میگزره و واقعا صحنات زیبایی رو شاهد هستید
taketwo
20 June 2008, 11:59 AM
حتما نسخه دی وی دی رو تهیه کنید سی دیش اشکال داره
mehdihamedali
27 June 2008, 09:03 AM
فضایی که بازی اشغال میکنه (18گیگ هارد) نسبت به بازی خیلی زیاده و از رندر های خوبی هم نتونستند استفاده کنند مثلاً علف های تو بازی همیشه روشون به سمت شماست هر طرف که بچرخی همینه
در کل بازی خیلی خشنه وخیلی جزابه و خیلی حال میده
Koosha_Raisi
13 August 2008, 06:05 PM
تو عمرم بازی به باحالی turok ندیدم من رمز هاشو دارم ولی برای این که کار کنه باید تو یه قسمت یه کارایی بکنید که تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه
mehdihamedali
15 August 2008, 08:54 AM
ولی دوستان با توجه به تمام این صحبت ها بازیش بد هم نیست برای یک بار بازی کردن می ارزه.
موفق باشید
mehdihamedali
3 September 2008, 01:19 PM
دوستان من بازی رو 2 بار تا آخرش رفتم
با این حال که بازی درجه یکی نبود ولی من باهاش حال کردم البته نه خیلی ولی چون بازی موضوع داشت و سناریویی رو دونبال میکرد من باهاش حال کردم
mehdihamedali
3 September 2008, 01:19 PM
راستی دوستان شما همه نشان های توراک رو گرفتید؟؟؟
Koosha_Raisi
3 September 2008, 01:46 PM
راستی دوستان شما همه نشان های توراک رو گرفتید؟؟؟
نشان چیه؟
mehdihamedali
3 September 2008, 10:27 PM
همون پایین صفحه 2 مونده به آخر یه بخشی داره که 2 بخشه اولی نشان هاست دومی نتایج دریافت شده تو بخش مالتی پلیره
مثلاً اگه 50 تا دایناسور رو با چاقو بزنی یه نشان سبز توراک تو بازی بالا سمت راست نمایش میده
یا مثلاً اگه با تیر کمون توری تیر شلیک کنی که بعد از کشتن دشمن اونو به دیوار بدوزه یه نشان دیگه بهت میده
Koosha_Raisi
4 September 2008, 09:12 AM
همون پایین صفحه 2 مونده به آخر یه بخشی داره که 2 بخشه اولی نشان هاست دومی نتایج دریافت شده تو بخش مالتی پلیره
مثلاً اگه 50 تا دایناسور رو با چاقو بزنی یه نشان سبز توراک تو بازی بالا سمت راست نمایش میده
یا مثلاً اگه با تیر کمون توری تیر شلیک کنی که بعد از کشتن دشمن اونو به دیوار بدوزه یه نشان دیگه بهت میده
فهمیدم آره! من خیلی اشق با چاقو کشتن دایناسور ها هستم چاقو رو تو مغذشون فرو میکنه!
mehdihamedali
5 September 2008, 09:01 AM
پس باید با آخر بازی که اون دایناسور گنده رو میترکونه خیلی حال کرده باشی
نه
Koosha_Raisi
5 September 2008, 09:07 AM
پس باید با آخر بازی که اون دایناسور گنده رو میترکونه خیلی حال کرده باشی
نه
حسابیییییییییییییی:icon_mrgr رمز میزنم تیرام 999 تا بشه:icon_mrgr اونوقت با تیرکمون که تیراش نارنجکیه میزنمش بعد هم با چاقو....:icon_evil
sahandpotter
5 September 2008, 10:24 AM
دوستان اسکرین شاتی از میحط بازی ندارین؟؟؟
Koosha_Raisi
5 September 2008, 10:57 AM
دوستان اسکرین شاتی از میحط بازی ندارین؟؟؟
گوگ سرچ کنین صد درصد پیدا میکنین:icon_cool
sahandpotter
5 September 2008, 11:57 AM
خواستم از خود شماها بگیرم...که بازی کردین!!!!:icon_twis
eCom2001
5 September 2008, 12:17 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]></b>: newWindow = openWin( '[Only registered and activated users can see links]' ); newWindow.focus())
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]></b>: newWindow = openWin( '[Only registered and activated users can see links]' ); newWindow.focus())
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.