PDA

View Full Version : کلوپ s500

vahid etemad
4 June 2008, 04:20 PM
این گوشی خیلی وقت وارد بازار شده و گوشی شیک و خوشدستیه . ولی من شنیدم که صفحه کلید شکننده داره . یعنی بعد از مدتی بعضی از کلیدهاش میشکنه ! برای حل این مشکل چیکار باشد کرد ؟ یعنی اگه صفحه کلیدش شکست میشه عوضش کرد ؟

PoYo
4 June 2008, 05:11 PM
بنده مدت 2هفته از این گوشی استفاده کردم.خیلی هم ازش راضی بودم

خیلی یوزر فریندلیش بالاست به نظرم
خوشدست(به قول شما) با کارایی های قابل قبول

یک مفدار قیمتش بالاست فعلا" که اگه به مرز 150 برسه به نظرم طرفدارای بیشتری پیدا خواهد کرد

مشکلی که من از این گوشی دیدم فقط باطری حساسش بود....روی شارژ اولیه خیلی تاکیذ میکنم که باعث شد یک باطری براش بخرم

موفق باشید

vahid etemad
4 June 2008, 05:23 PM
,ولی من شنیدم صفحه کلیدش هم شکنندست ! اگه کسی این مشکل براش پیش اومده بگه باید چی کار کرد ؟

PoYo
4 June 2008, 05:32 PM
دوست عزیز آخه این حرف با منطق جور نیست
شما یه چیزی شنیدی!!

هرچیزی که ضربه بخوره و شکننده باشه و پلاستیکی میشکنه دیگه !

تعجب نداره که

شما مراقبت بکن ازش دیگه تا این مشکل برات پیش نیاد

vahid etemad
4 June 2008, 09:19 PM
درسته که شنیدم . خوب اومدم اینجا مطرح کردم ببینم واسه کسی اتفاق افتاده یا نه :icon_evil

MOEIN.K2
6 June 2008, 02:58 PM
به نظر من این گوشی با قیمتی که االان داره خیلی گوشی خوبیه من که از دوربینش خیلی راضی هستم صداشم توپه در کل باید گفت این گوشی به خانم ها خیلی میاد :icon_razz

Danial_64
6 June 2008, 03:20 PM
اگر اهل sms بازي هستيد و .... صفحه كليد ( شماره ها ) همشون ترك ميخورن و خيلي شكننده هستند )

من 3 تا گوشي رو تا الان دستم گرفتم و ديدم كه همشون صفحه كليدشون ترك داره و روي شماره ها شكسته

تقريبا روي گوشي هاي كار كرده s500 اينجوري هستش

دقت كنيد شما هم متوجه ميشيد

vahid etemad
8 June 2008, 01:30 AM
اگر اهل sms بازي هستيد و .... صفحه كليد ( شماره ها ) همشون ترك ميخورن و خيلي شكننده هستند )

من 3 تا گوشي رو تا الان دستم گرفتم و ديدم كه همشون صفحه كليدشون ترك داره و روي شماره ها شكسته

تقريبا روي گوشي هاي كار كرده s500 اينجوري هستش

دقت كنيد شما هم متوجه ميشيد

مرسی از توجه شما . حالا اگه این اتفاق افتاد باید چه جوری صفحه کلید رو عوض کرد ؟

Juxilix
12 July 2008, 09:41 PM
هر چقدر هم با اين گوشی با ملايمت رفتار شه،صفحه کليدش ترک بر ميداره ! مثل يک خط باريک هست ولی در حدی نيست که تو قيافه گوشی يا کاراييش اثر بزاره.در کل صفحه کليد خوش دستی برای اس ام اس باز،ها نيست! تا چند ماه پيش که صفحه کليد ترک خورده رو با يه صفحه نقره ای رنگ عوض ميکردن!