View Full Version : Divx Player می خوام که زیرنوسی فارسی های با پسوند srt. رو پخش کنه!
amoobehdad
4 June 2008, 01:03 PM
دوستان اگه کسی اطلاع داره که کدوم برند لوازم صوتی dvd player-divx player ای داره که میتونه زیرنویس فارسی رو هم نمایش بده ممنون می شم!
:icon_excl
amoobehdad
5 June 2008, 12:04 AM
دوستان اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بهم بگه یه مقدار عجله دارم!
mehdirpg7
5 June 2008, 12:45 AM
در مورد srt همه دستگاههاي موجود در پخشش مشکل دارن (البته فارسي). فقط سري جديد lg مي تونه زيرنويسهاي فارسي با فرمت sub/idx رو به خوبي پخش کنه.
Tommy Angelo
5 June 2008, 02:21 AM
سامسونگهای موجود در بازار این قابلیت رو ندارن ولی یه Patch هست که تو سایت سامسونگ هم موجوده دانلود میکنی و بعدش رو Cd رایت میزنی میذاری تو دستگاه برات آپگریدش میکنه فارسی رو هم ساپورت میکنه.
amoobehdad
5 June 2008, 12:15 PM
پس با این حساب شما میگید که فقط سامسونگ و ال جی از بین برند هایی که تو ایرن هست می تونم بگیرم؟
Nomad
5 June 2008, 02:20 PM
من جدید یه دی وی دی پلیر مارک مارشال گرفتم ... خیلی امکانات خوبی داره ...
خیل خیلی بیشتر از LG و Samsung ... قیمت هم 65 تومن ... عالیه .
انواع زیرنویس فارسی رو هم پشتیبانی میکنه ... !! تست کردم ... توووپه
البته توی دفترچه اش ننوشته ولی ساپورت میکنه ... براحتی هم میتونی زبان رو عوض کنی ...
گارانتی هم 18 ماه معتبر داره .
راستی خروجی 5.1 دالبی هم داره ...!! خروجی S-Video هم داره ...!! CD های فوق العاده خش دار رو هم میخونه !!
موفق باشید .
jacky
19 June 2008, 09:34 AM
پس با این حساب شما میگید که فقط سامسونگ و ال جی از بین برند هایی که تو ایرن هست می تونم بگیرم؟
من سینمای خانگی سامسونگ دارم ، srt های غیر فارسی رو پخش می کنه و با زبان فارسی مشکل داره . هیچ patch جدیدی هم نداره با سام سرویس هم صحبت کردم بی نتیجه بود .
ولی یه تجربه شخصی هم بهتون بگم ، فایل های srt رو که روی سینمای خانگی و تلویزیون ببینید ، فونت خیلی کوچک و زشته و خواندنش سخته ، من اکثرا رو تبدیل به dvd می کنم .
در ضمن فکر نمی دونم فایل های divx دالبی رو سینمای خانگی با همون صدای دالبی شون پخش می کنه یا نه ؟ یعنی شاید نتونه صدا دالبی divx ها رو decode کنه .
sahandpotter
19 June 2008, 10:35 AM
اگه زیرنویس رو هم نام فال دایویکس بکنید توی اکثر دی وی دی پلیر ها پخش میشه...
حتی اگه فارسی ساپورت نکنه...نشونش میده.....فقط کافیه نوشته بشاه که srt & idx/sub رو ساپورت کنه...
مثلا:
Phalls-cd1.avi
Phalls-cd1.srt
من از ال جی استفاده میکنم...ننوشته فارسی ساپورت میکنه...ولی اینجوری ساپورت کرد !!!
jacky
19 June 2008, 11:26 AM
درسته زیرنویس رو پخش می کنه ولی حروف فارسی درست تشخیص نمی ده و مثل حروف کامپیوتر نمایش داده می شه
Nomad
19 June 2008, 11:23 PM
اگه زیرنویس رو هم نام فال دایویکس بکنید توی اکثر دی وی دی پلیر ها پخش میشه...
جالب بود .
ولی برای من همه مدل رو با کیفیت و سایز مناسب پخش میکنه ...
sina1234567
23 June 2008, 03:29 PM
من جدید یه دی وی دی پلیر مارک مارشال گرفتم ... خیلی امکانات خوبی داره ...
خیل خیلی بیشتر از LG و Samsung ... قیمت هم 65 تومن ... عالیه .
انواع زیرنویس فارسی رو هم پشتیبانی میکنه ... !! تست کردم ... توووپه
البته توی دفترچه اش ننوشته ولی ساپورت میکنه ... براحتی هم میتونی زبان رو عوض کنی ...
گارانتی هم 18 ماه معتبر داره .
راستی خروجی 5.1 دالبی هم داره ...!! خروجی S-Video هم داره ...!! CD های فوق العاده خش دار رو هم میخونه !!
موفق باشید .
با سلام
لطفا در صورت امکان مدل دی وی دی پلیر تان را بنویسید .
متشکرم
sahandpotter
23 June 2008, 03:47 PM
درسته زیرنویس رو پخش می کنه ولی حروف فارسی درست تشخیص نمی ده و مثل حروف کامپیوتر نمایش داده می شه
ماله ما که ال جی هست....درسته...عادی پخش میکنه.......شمارو نمیدونم !!!
احسان خان
23 June 2008, 07:29 PM
تو Divx Player ها ميشه فونت و سايز زيرنويس رو تغيير داد؟!
Profession@l
24 June 2008, 12:36 AM
تو کامپیوتر نمی تونم این نوع زیرنویس هارو فارسی ببینم ، انگلیسی رو بدون مشگل نشون میده اما فارسی هارو یکسری حروف عجیب غریب میاره ،کجارو باید درست کنم یا تغییر بدم ؟
ماندانگاس
24 June 2008, 03:20 AM
فایل زیرنویس رو با Notepad باز کنید و Save As رو بزنید از قسمت Encoding گزینه ی Unicode یا UTF8 رو انتخاب کنید بعد با همون فرمت یعنی Srt روی فایل قبلی ذخیره کنید. مشکل حل شده.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.