View Full Version : HP بخرم یا Dell ؟
mohandes_milad
3 June 2008, 04:17 PM
سلام دوستان چند وقتی هست که قصد خرید لپتاپ دارم ولی هنوز به نتیجه گیری کامل و درستی نرسیدم .
خودم شخصا با HP خیلی حال میکنم و نظرم روی مدل : HP Pavilion dv6880 هست
یک سوال داشتم فرق بین مدلهای زیر چیه ؟
HP Pavilion dv6880se
HP Pavilion dv6880ee
HP Pavilion dv6880ef
HP Pavilion dv6880el
HP Pavilion dv6880es
HP Pavilion dv6880ev
HP Pavilion dv6880ew
نظرتون چیه من چی کار کنم ؟
EbliiS
3 June 2008, 05:07 PM
دوست عزيز بايد مقايسه را با دو مدل مشخص و كانفيگ يكسان انجام بديد،اينكه HP بخرم يا Dell سوال درستي نيست:icon_mad:
mohandes_milad
3 June 2008, 06:49 PM
دوست عزيز بايد مقايسه را با دو مدل مشخص و كانفيگ يكسان انجام بديد،اينكه HP بخرم يا Dell سوال درستي نيست:icon_mad:
درست میگید دوست عزیز ، ولی من منظورم کیفیت ساختو مونتاژ و ..... این دو کمپانیه بزرگ بود بعد مدل ، حالا اگه بخوایم مقایسه رو بین HP PAVILION DV6880se و Dell XPS M1530 (یا یه مدل از dell که کانفیگش با HP برابری کنه ) انجام بدیم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
اینم مشخصات HP Pavilion DV6880se:
http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=543&lang=Fa
راستی جواب سوالمو ندادید ، فرق بین ew , ev , es , el , ef , ee, se چیه ؟؟؟ کدوم بهتره ؟
HP رو با چه گارانتی و از کجا بگیرم بهتره ؟
salman24h
4 June 2008, 12:45 AM
سلام
به نظر من هر 2 برندهای خوبی هستن و در شرایط یکسان کیفیت و راندمان نزدیکی به هم دارن اما من Dell رو بیشتر میپسندم چون خدمات بهتری نسبت به HP داره
Evanescence
4 June 2008, 11:36 AM
فرق بین ew , ev , es , el , ef , ee, se چیه ؟؟؟ کدوم بهتره ؟تفاوتی ندارند . بر اساس محل عرضه نام گزاری شده اند (خاورمیانه : ee)
حالا اگه بخوایم مقایسه رو بین HP PAVILION DV6880se و Dell XPS M1530 (یا یه مدل از dell که کانفیگش با HP برابری کنه ) انجام بدیم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
شاید با کمی اغماض ! بشه XPS رو برترین سری نوت بوک موجود دونست . اگر از لحاظ بودجه مشکلی ندارید 1530 رو تهیه فرمایید (با cpu T8300 نه T7500)
اگر قصد خرید hp رو دارید من 6870 رو ارزنده تر میدونم (T8100 - 3GB ram - 250 HDD) قیمت تهران فکر کنم زیر 1.300 باشه
niceevil
4 June 2008, 05:59 PM
هر 2 تا از مارک های معروف و پر فروش ترين لپ تای های دنيا هستن و اختلاف مشخصی ندارن که بگی کدوم بهتره
اما دل ساپرت بهتری داره و از نظر درايور و اين چيزا ديگه به مشکل بر نميخوری چون همه چيز رو داره رو خودش
سپندار مزد
4 June 2008, 06:52 PM
رفقا
این درسته که میگن دل چینه و فقط لیبل مالزی خورده !!!
Profession@l
4 June 2008, 07:11 PM
من 6 ماهه که HP Pavillion 2230 دارم ، خیلی ازش راضیم
اون زمان که می خواستم بخرم منم بین این دو برند مونده بودم و تازه سری VOSTRO اومده بود با کانفیگ خیلی خوب ...
اگر امکانات و زیبایی بیشتر مد نظرت هست HP
راستی HP الان همه ساخت چین هستند ، خدایی از استقامت و خرکاری Dell هم اصلا نمیشه گذشت ...
mohandes_milad
4 June 2008, 09:13 PM
تفاوتی ندارند . بر اساس محل عرضه نام گزاری شده اند (خاورمیانه : ee)
شاید با کمی اغماض ! بشه XPS رو برترین سری نوت بوک موجود دونست . اگر از لحاظ بودجه مشکلی ندارید 1530 رو تهیه فرمایید (با cpu T8300 نه T7500)
اگر قصد خرید hp رو دارید من 6870 رو ارزنده تر میدونم (T8100 - 3GB ram - 250 HDD) قیمت تهران فکر کنم زیر 1.300 باشه
بابت راهنمایتون ممنون
دوست خوبم اگه اینطوری باشه که شما میفرمایید HP کانفیگ بهتری داره
نگاه کنید :
CPU : 2.50 GHz Intel Core 2 Duo processor T9300
Cache : 6 MB Level 2 cache
Ram : 4096 MB ---> 2 x 2048 MB
VGA : NVIDIA GeForce 8400M GS 1535 MB
Hard : 320 GB (5400
Drive : Blu-Ray with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
به خدا موندم چی کار کنم ، اینترنت رو که میخوندم Review های خارجی HP رو بهتر میدونستند چون معتقدند HP کیفیت ساخت و مونتاژ بهتری نسبت به Dell داره حالا راست یا دروغش رو نمیدونم بزرگترین چیزی که باعث دو دل شدن من شده اینه که HP پیشتیبانیه جالبی (گارانتی ) نداره و از لحاظ نرم افزاری (به لحاظ اینکه درایور نداره )از Dell عقبتره.
حالا اگه بخواهیم 6880 , 1530 رو با هم مقایسه کنیم البته به غیر از موارد CPU , RAM , Hard , VGA چه مزایا و معیبی دارند این دو ؟؟؟؟؟؟ کدوم پورت های بیشتری داره در اصطلاح فول پرت هست ؟
دوام باطریه کدوم بیشتره ؟؟ شنیدم Dell جدیدن یه تعدا زیادی از باطری هاشو از بازار جمع کرده به علت داغ شدن بیش از حد آیا درسته ؟
تروخدا کمکم کنید
Evanescence
5 June 2008, 10:05 AM
اول از همه سری xps رو از بقیه سری های dell جدا کنید . در مورد hp مسئله گارانتی و ساپورت درایور ها هم متاسفانه صحیحه (مخصوصا اگر بخواید xp یا leopard نصب کنید)
دوم اینکه سری T9X00 به نظر من کلا ارزنده نیست . به لیست قیمتها توجه کنید . من اگر باشم برای کش و کمی فرکانس بالاتر حاضر نیستم $75 بیشتر نسبت به T8300 هزینه کنم
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessors#.22Penryn.22_ .28standard-voltage.2C_45_nm.29
سوم اینکه به dual channel زیاد حساس نباشید و اگر اهل game هستید به کارت گرافیک8600gt) 1530) هم توجه داشته باشید . در مورد دوام باتری هم باید به review های موجود مراجعه کنید . برای مشخصات 1530 (پورت ها و ...) هم به این (http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1530?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&%7Eck=mn)لینک مراجعه کنید . به glossy بودن هر دو (از نوع خفن !) هم عنایت داشته باشید :)
به نظر من نمیشه به hp و سری xps هیچ ایراد بزرگی گرفت (بر خلاف بقیه برند ها) ولی اگر از لحاظ بودجه مشکل ندارید (که خوشبختانه انگار ندارید ! ) با اطمینان 1530 رو که یکی از زیباترین با کیفیت ترین و دارای یکی از بهترین lcd ها هست رو تهیه فرمایید
mohandes_milad
5 June 2008, 11:20 AM
بابت پاسختون ممنونم دوست خوبم ، بعد یه سوال دیگه این 1530 فقط رنگ قرمزش هست ؟ رنگه دیگه ای نداره ؟؟
farhadoo
5 June 2008, 09:45 PM
تو سایتش بغیر از قرمز ، ابی و مشکی و صورتی هم داره!
salman24h
6 June 2008, 04:07 PM
رفقا
این درسته که میگن دل چینه و فقط لیبل مالزی خورده !!!
بله
کاملا درسته
حتی ایرلندی ها هم فقط لیبل شون ایرلنده ولی واقعا ساخت چین هست :icon_cool
farhadoo
6 June 2008, 07:08 PM
دوستان کسي قيمت 1530رو با اين کانفيگ داره؟
Tuxedo Black
Intel® Core™ 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache)
Genuine Windows® Vista Home Premium Edition SP1
High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera
4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms)
Size: 320GB 5400rpm SATA Hard Drive
Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write)
256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT
Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card
Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate)
56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery
Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition
Finger Print Reader XPS M1530
و اينکه گارانتيش با کيه؟؟ چون ظاهرا زيگورات1530رو نداره!!
Zerone
7 June 2008, 01:09 PM
با توجه به نوسانات قیمتها به هیچ جنسی به دلیل اقتصاد و گمرک ایران نمیشه در ایران اعتماد کرد اما به نظر من Dell بهتره
diyaco
7 June 2008, 01:41 PM
با توجه به نوسانات قیمتها به هیچ جنسی به دلیل اقتصاد و گمرک ایران نمیشه در ایران اعتماد کرد اما به نظر من Dell بهتره
دوست عزیزم
به موضوع جالبی اشاره فرمودید اما من به شخصه متوجه دلیل نتیجه گیری شما مبنی بر بهتر بودن dell نشدم.
به اعتقاد بنده حقیر برای احراز برتری یک مارک بر مارک دیگر مسائلی نظیر مشخصات فنی دخیل هستند نه موضوعات اقتصادی و وضعیات گمرکات کشور.
GIPSY
10 June 2008, 03:28 PM
معلومه كه اچ پي بهتره تو كانفيگ مساوي مطمئن باش اچ پي سرتره
حداقل از نظر قيافه و امكانات ا اچ پي بهتره بقيه مواردم دوستان كمابيش عنوان كردن
آپارتمان
10 June 2008, 08:40 PM
دوست عزیز من از سه برند سونی/ااچ پی و دل استفاده کردم ولی هیچکدام به اندازه اچ پی به من حال نداده.واقعا محشره از هر نظر .از خرید اچ پی هرگز پشیمان نخواهید شد
نه تعصب و نه هیچ چیزه دیگه جدیدا برادرم توشیبا خریده که یه خورده به نظر کند میاد و ازش راضییه و نظر خودش اچ می خرید بهتر بود
GIPSY
11 June 2008, 10:51 AM
بابت راهنمایتون ممنون
دوست خوبم اگه اینطوری باشه که شما میفرمایید HP کانفیگ بهتری داره
نگاه کنید :
CPU : 2.50 GHz Intel Core 2 Duo processor T9300
Cache : 6 MB Level 2 cache
Ram : 4096 MB ---> 2 x 2048 MB
VGA : NVIDIA GeForce 8400M GS 1535 MB
Hard : 320 GB (5400
Drive : Blu-Ray with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
به خدا موندم چی کار کنم ، اینترنت رو که میخوندم Review های خارجی HP رو بهتر میدونستند چون معتقدند HP کیفیت ساخت و مونتاژ بهتری نسبت به Dell داره حالا راست یا دروغش رو نمیدونم بزرگترین چیزی که باعث دو دل شدن من شده اینه که HP پیشتیبانیه جالبی (گارانتی ) نداره و از لحاظ نرم افزاری (به لحاظ اینکه درایور نداره )از Dell عقبتره.
حالا اگه بخواهیم 6880 , 1530 رو با هم مقایسه کنیم البته به غیر از موارد CPU , RAM , Hard , VGA چه مزایا و معیبی دارند این دو ؟؟؟؟؟؟ کدوم پورت های بیشتری داره در اصطلاح فول پرت هست ؟
دوام باطریه کدوم بیشتره ؟؟ شنیدم Dell جدیدن یه تعدا زیادی از باطری هاشو از بازار جمع کرده به علت داغ شدن بیش از حد آیا درسته ؟
تروخدا کمکم کنید
داداش من گارانتی تو ایران مثل قرارداد داخلی بازیکنا با تیمای فوتبال میمونه یعنی گارانتی مساوی با کشک
من با اینکه مثل شما خیلی وسواس گارانتی داشتم رفتم از دبی خریدم و الحمدالله خیلی راضیم
در مورد درایورهای اچ پی درسته که درایواش سخت گیر میاد ولی اینجورام نیست که اصلا نباشه
بالاخره یه دنیا دارن اچ پی میخرن و همه هم که با ویستا حال نمیکنن
من 1 هفته وقت گذاشتم البته روزی 1 ساعت و تمام درایوای دستگاهمو گیر اوردم
اگه لینک خواستی بگو برات بفرستم واسه همه دستگاهها و همه ویندوزها فایل پیدا میکنی
xps سیستم خوبیه اما من اچ پی خریدم چون شک ندارم از لحاظ نوع قطعات به کار رفته و همینطور شکل ظاهری بهتر از xps بود برام. حالا شاید یکی دیگه از قیافه xps خوشش بیاد چون سلیقه ها فرق میکنه اما اون چیزی رو که خودت طلبه ای بگیر زیاد دست دست کنی هم اعصاب خودت خرد میشه هم اخر سر اون چیزی که باب میلت بوده گیرت نمیاد
farhadoo
11 June 2008, 12:41 PM
سری xps هیچکدوم مودم ندارند؟؟
XredMan
19 June 2008, 10:36 AM
سری xps هیچکدوم مودم ندارند؟؟
سری های که منتاژ تایلند هستند نه ولی ایرلند اصل تو کانفیگش قید می شه که اگه بخای بخت می دن.
XredMan
20 June 2008, 09:01 AM
دوستان کسي قيمت 1530رو با اين کانفيگ داره؟
Tuxedo Black
Intel® Core™ 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache)
Genuine Windows® Vista Home Premium Edition SP1
High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera
4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms)
Size: 320GB 5400rpm SATA Hard Drive
Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write)
256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT
Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card
Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate)
56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery
Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition
Finger Print Reader XPS M1530
و اينکه گارانتيش با کيه؟؟ چون ظاهرا زيگورات1530رو نداره!!
والا من از اون طرف گرفتم 1.480.000 ؛ گارانتی هم مال اونطرف تا 3 سال است ولی اینجا فکر کنم بیشتر باشه .بعد تو ایران فکر نکنم گارانتی همچین معنا و مفهومی داشته باشه . من که از اینا چیزی ندیدم .
چشم عسلي
24 June 2008, 05:38 PM
HP مارک خوبیه همه اجناس چین هم بد نیستند اما من شخصا تنها دلیلی که برای دوری از این برند دارم چینی بودنشه
Lord of Darkness
27 June 2008, 12:24 AM
ببخشید خیلی به این تاپیک مربو نیست ولی دوست من یه مدل Acer وارد کرده با یه کانفیگ رویایی و قیمت فوق العاده عالی.خودشم کف کرده بود این کانفیگ با این قیمت.خیلی جالبه قیمتش 750 هزار تومن ولی واقعن داره تنه به تنه لپتاپهای غول بازار میزنه.اولین فرصت کانفیگشو میزارم تا مفیوض(از ریشه فیض بردن) بشید.
Edalati
27 June 2008, 01:05 PM
ببخشید خیلی به این تاپیک مربو نیست ولی دوست من یه مدل Acer وارد کرده با یه کانفیگ رویایی و قیمت فوق العاده عالی.خودشم کف کرده بود این کانفیگ با این قیمت.خیلی جالبه قیمتش 750 هزار تومن ولی واقعن داره تنه به تنه لپتاپهای غول بازار میزنه.اولین فرصت کانفیگشو میزارم تا مفیوض(از ریشه فیض بردن) بشید.
سلام .آره یه مدته تبلیغهای زیادی دیده میشه که لپ تاپ acer 560 تومن واسم خیلی جالبه که چرا اینقدر ارزونه . ارزش داره بخرم ؟ Acer Aspire 4126 داره به قیمت 730 تومن فروخته میشه و واقعاً مشخصاتش هم خوبه ! گارانتی معتبر دارن ؟ مشکلات باطری ؟ گرمای بالا؟ مشکلی ندارن ؟ بخرم یعنی؟:icon_arro
Lord of Darkness
27 June 2008, 02:07 PM
والا Aspire 4126 رو نمیدونم مشخصاتش چیه،ولی اینی که دوستم آورده Aspire 5620 customize مشخصاتشم اینه:
CPu : 1.8 core to Due
RAM: 3G
Hard: 250G
VGA: Intel 3100
DVD Writer
بلوتوث و اینفرارد،وب کم،وایرلس، و همه چی داره.مانیتور '15 واید.
Edalati
27 June 2008, 02:18 PM
والا Aspire 4126 رو نمیدونم مشخصاتش چیه،ولی اینی که دوستم آورده Aspire 5620 customize مشخصاتشم اینه:
DVD Writer
http://www.digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-ACR-EX5620
اینه . چیز خوبیه . چینیه . ارزش خرید داره ؟:icon_ideaگارانتی داره ؟ مشکلات باطری و داغ کردن نداره ؟
abdarchi
27 June 2008, 05:30 PM
سلام
من که آخر نفهمیدم چه برندی بهتره!!!
ظاهرا همه چیز کاملا سلیقه ای است
یکی شدیدا میگه دل بهتره و یکی هم میگه اصلا به درد نمی خوره! یکی میگه اچ پی بگیر یکی میگه اچ پی خوب نیست ای سوز بگیر!!!
خلاصه اینکه باید بری ببینی خودت از کدوم خوشت میاد بخری!
Lord of Darkness
27 June 2008, 06:30 PM
http://www.digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-ACR-EX5620
اینه . چیز خوبیه . چینیه . ارزش خرید داره ؟:icon_ideaگارانتی داره ؟ مشکلات باطری و داغ کردن نداره ؟
آره آقای عدالتی همینه.چینی بودنش که همشون چینیه.اکثر شرکتهای بزرگ توی چین مونتاژ میکنن مثل سونی و .....
گارانتی هم داره .شما تهران تشریف ندارین وگرنه میفرستادمتون پیش دوستم که 40-30 تومن ارزونتر بیوفته.والا در مورد داغ کردن نمیدونم چون تازه اومده این دوستمم تازه داره باهاش کار میکنه.باطری هم ظاهرن میگفت 2.5 ساعت کار میکنه.
چشم عسلي
28 June 2008, 05:04 PM
دوستان دلیل اینکه hp روی گرافیک مانور نیمده چیه همش 8400 gs ????????????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم عسلي
28 June 2008, 05:08 PM
DVD Writer
خوب با این کانفیگ آدم میره با همین پول nr160 سونی میگیره همه خوشگل تره هم باسش 667
الانم دوست من همه نوت بوک های بازار وایرلس و تقریبا 80% وب کم بلوتوث دارند همه هم واید هستند
من برای خرید ایسر بودجه ای بیش از 550 را پیشنهاد نمی کنم
kelen
17 July 2008, 05:06 PM
هر دو cdدرایو های ضعیفی دارند
XredMan
21 August 2008, 04:01 PM
CD Drive ?
دوست عزیز الان دیگه همه اینا DVD دارن در ضمن اینقدرام ضعیف نیستن ، HP رو نمی دونم ولی Dell خوبه . و مشکلی نداره ، من 2 تا Dell داشتم و مشکلی هم با هیچ کدوم نداشتم .
mil-i300
21 August 2008, 05:41 PM
به نظر من اگر میخوای یک سیستم خوب و با قیمت منطقی داشته باشی... HP بهترینه....!!
اگر میخوای خوب کار کنه... یعنی ازش سواری بگیری...!! و پولشم داری... اول سونی بعدم دل...!!
در ضمن تنها DVD Writer هایی که خاصیت Lightscribe دارن... ماله HP هستن..!!
سرعتشونم از دل بیشتره..!!
hosseinabd
19 October 2008, 01:27 AM
به نظر من که هر دو خوبند ولی اگر از Dell استفاده کنید بهتره.
am!n
27 November 2008, 05:35 PM
به نظر من که هر دو خوبند ولی اگر از Dell استفاده کنید بهتره.
چرا؟
hamed_mo
2 December 2008, 01:36 AM
اگه اچ پی رو با گارانتی معتبر (امیتاک یا نوآور) بتونید تهیه کنید از لحاظ ساپورت مشکلی ندارید!
من شخصا hp رو ترجیح میدم...
خودم دارم راضیم.اونایی که دل دارن هم ممکنه راضی باشن!برو از نزدیک دستگاه هارو ببین، با توجه به قیمت و زیبایی یکی رو انتخاب کن.
در ضمن دسته بندی لپ تاپ های hp اینجوریه:
سری tx تبلت هستند.
سری dv3XXX که 13.3 اینچ هستند
سری dv4 XXXX که 14.1 اینچند.
سری dv5 XXXX که15.4 اینچند
سری dv7 XXXX که 17 هستند!
سری compaq که اکثرا ارزون تر و صنعتی هستن!
هرکدوم از سری ها سیاست تولیدی دارند! یعنی بهترین گرافیک ها تو سری dv5 & dv7 هستن!
leon1355
23 December 2008, 12:38 PM
سلام
hp معمولا به صورت استاندارد امکانات بیشتری رو نسبت به دل داره اما باید حتما دقت کنید hp دو شاخه بیزینس و خانگی رو داره که کاملا متفاوتند طبق تجربه من مدلهای زیبای خانگی زیاد قابل اطمینان نیستن.
ولی حتما مورد وزن رو کاملا بهش توجه کنید حتی 100 گرم هم مهمه.
vahid etemad
23 December 2008, 02:54 PM
داداش من یه دونه dell داره و برای کارهای شرکت ازش استفاده میکنه . نسبت به قیمتش که 950 خرید گزینه خوبی هست و لپ تاپ محکم و کاری به نظر میرسه تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشته . به نظر من اگه برای کار میخوای بگیری dell میتونه انتخاب مناسبی باشه بخصوص اینکه چندین جا دیدم برای کارشون از dell استفاده میکنن . چون هم قیمت خوبی داره و هم ماندگار هست از نظر کیفیت ساخت
کبریت بی خطر
23 December 2008, 04:25 PM
از لحاظ امکانات و باتری کدوم سره برای استفاده روز مره میخوام
hr56
23 December 2008, 04:51 PM
سلام
به نظر من هر 2 برندهای خوبی هستن و در شرایط یکسان کیفیت و راندمان نزدیکی به هم دارن اما من Dell رو بیشتر میپسندم چون خدمات بهتری نسبت به HP داره
سلام دوست عزیز
یعنی اچ پی خدماتش خوب نیست؟
من هم کانفیگوریشن ها رو که بررسی می کنم می بینم دل وسترو 1510 بهترین رو داره به قیمتش.ولی بعضا می گن دل خیلی داغ می کنه-دل شارژ نگه نمی داره-قیافش خوب نیست. و از این حرفا.حالا موندم با این پروژه لپ تاپ خریدن چه کنم.
می خوام نهایتا 1200 هزینه کنم.ممنون میشم کمک کنی
parsboy
23 December 2008, 11:34 PM
من ماه پیش 2تا لپ تاپ دل گرفتم از زیگورات
یکی inspiron1525 که هاردش خام بود و دادم روش ویندوز xp ریختن قیمت:899000
دومی هم vostro1510 که این دومی ویستا روش نصب بود و مجبور شدم بدم ویستاش رو پاک کنن و xp بریزن
{برنامه حسابداریم فقط روی ایکس پی کار میکنه }قیمت 1166000
جفتش خوبن و ازشون راضی هستم البته دومی رو برای بازی کردن خریدم چون قویتره
از نظر قیافه هم vostro خوشگلتره (فقط رنگ مشکی داره ) و صفحه کلید انگلیسی داره
inspiron کیبوردش عربیه که جای 4-5 تا حرفش رو مجبور شدم برچسب بچسبونم
hamed_mo
24 December 2008, 01:36 AM
سلام دوست عزیز
یعنی اچ پی خدماتش خوب نیست؟
من هم کانفیگوریشن ها رو که بررسی می کنم می بینم دل وسترو 1510 بهترین رو داره به قیمتش.ولی بعضا می گن دل خیلی داغ می کنه-دل شارژ نگه نمی داره-قیافش خوب نیست. و از این حرفا.حالا موندم با این پروژه لپ تاپ خریدن چه کنم.
می خوام نهایتا 1200 هزینه کنم.ممنون میشم کمک کنی
الان hp از dell هم پرفروش تر شده تو امسال!
کی گفته خدماتش خوب نیست؟
مگه جه خدماتی می خواین!!؟
12 ماه گارانتی درست حسابی کمه؟!!؟
hp از لحاط پرفورمنس واقعا بالاست...دل ها جدیدن بیخود شدن..به قول خودت زود داغ می کنه...در ضمن صفحه نمایششون هم واقعا بی کیفیت شده...
HP واقعا مدل های زیبا تر، با کیفیت تر و مناسب تری داره.
پیشنهاد من به شما hp هست...
hr56
24 December 2008, 08:02 AM
سلام دوست عزیز .مرسی از راهنماییتون.خوب حالا تو hp چه مدلی به نظرتون خوبه که کانفیگش به 1510 بخوره یا حداقل نزدیک باشه بهش . تو رنج 1100 تا 1200 باشه.من شنیدم تو hp فقط dv5 , dv7 ها خوبن.اگه یه سری اطلاعات قیمتی در مورد مدلهایی که به دردم بخور بدین ممنون خواهم شد.
mil-i300
24 December 2008, 08:24 AM
شما يا DV5-1110 يا D4-1030..... چون اينها با بودجه شما قوي ترين ها هستن...!!
يکم بودجه رو نمي توني يکم ببري بالاتر..؟؟؟!! انتخاب هاي بهتري ميتوني داشته باشي... :icon_surp
اين PDF قيمت هاي اچ پي (http://www.iranhp.ir/userimages/listegheymat/notebook.pdf) با انواع کانفيگ...
hr56
24 December 2008, 12:05 PM
يکم بودجه رو نمي توني يکم ببري بالاتر..؟؟؟!! انتخاب هاي بهتري ميتوني داشته باشي... :icon_surp
اين PDF قيمت هاي اچ پي (http://www.iranhp.ir/userimages/listegheymat/notebook.pdf) با انواع کانفيگ...
سلام
مرسی استاد.نه نمی خوام بیشتر هزینه کنم.بعدش چرا همه میگن وسترو دل 1510 خوب نیست.علتش چیه.آخه کانفیگش خیلی بهتره.در هر صورت خیلی لطف کردی.
hr56
24 December 2008, 12:15 PM
راستی یه سوال دیگه این مدلیهایی که گفتین یکیش به دردم می خوره چون 15 اینچ می خام.در حالی که این مدل AMD هست می خواستم بدونم intel بهتر نیست آخه از هر کی پرسیدم می گن AMD نگیر.نظرتون چیه.چه فرقی دارن.آیا فقط برند هست یا عملکردشون هم متفاوته؟
چشم عسلي
24 December 2008, 12:32 PM
دوست من سعی کن توی لپ تاپ سراغ سی پی یو های AMD نری چرا ؟؟؟؟؟؟
این خودش نیاز به بحث مفصل داره این سی پی یو ها از حالت Clean rom استفاده می کنند و این معماری برای لپ تاپ مناسب نیست
در مورد برند اچ پی ین برند خیلی خوبه فقط یکی دوتا سیاست داره که جالب نیست
اول : تولید مدل ها جدید در یک و ایجاد خط تولید جدید
اچ پی در سال مدل های مختلفی را بیرون میده و خط تولید مدل های قبلی را حذف می کنه
دوم : ساخت سیستم های قوی با قطعات بالا بدون در نظر گرفتن معایب و نقایص احتمالی
اچ پی سعی نمیکنه مشکلات مدل های قبلی را حل کنه و بعد از فروش مدل جدید را روانه بازار می کنه
مثلا قضیه مدل های جدید دی وی
که باطری نا مناسبی داشت و سیستم خنک کننده ی افتضاحی داره
اما این برند علاوه بر زیبایی از بهترین کارت صوتی و بهترین اسپیکر استفاده می کنه
علاوه بر این به گفته خودشون البته سایتش را بعدا میزارم لپ تاپ هاشون از بهترین ال سی دی با بهترین پنل ساخت خودشون استفاده میکنه
دل ها واقعا از نظر ال سی دی بیکیفیت هستند اما زمایش خودشون را پس می دند بعد وارد بازار می شند
دل در چندین کشور دنیا خط تولید داره و بزرگ ترین شرکت لپ تاپ سازی دنیا حساب میشه البته کانفیگ های از دل با مانیتور هم رده سونی و اچ پی هم هست ولی سرمایه گذاران ایرانی برای سود بیشتر ارزان ترین مدل را انتخاب می کنند
در نتیجه میشه با مقایسه مدل های موجود در ایران کیفست یک مدل را زیر سوال برد
hr56
24 December 2008, 01:49 PM
دوست من سعی کن توی لپ تاپ سراغ سی پی یو های AMD نری چرا ؟؟؟؟؟؟
این خودش نیاز به بحث مفصل داره این سی پی یو ها از حالت Clean rom استفاده می کنند و این معماری برای لپ تاپ مناسب نیست
در مورد برند اچ پی ین برند خیلی خوبه فقط یکی دوتا سیاست داره که جالب نیست
اول : تولید مدل ها جدید در یک و ایجاد خط تولید جدید
اچ پی در سال مدل های مختلفی را بیرون میده و خط تولید مدل های قبلی را حذف می کنه
دوم : ساخت سیستم های قوی با قطعات بالا بدون در نظر گرفتن معایب و نقایص احتمالی
اچ پی سعی نمیکنه مشکلات مدل های قبلی را حل کنه و بعد از فروش مدل جدید را روانه بازار می کنه
مثلا قضیه مدل های جدید دی وی
که باطری نا مناسبی داشت و سیستم خنک کننده ی افتضاحی داره
اما این برند علاوه بر زیبایی از بهترین کارت صوتی و بهترین اسپیکر استفاده می کنه
علاوه بر این به گفته خودشون البته سایتش را بعدا میزارم لپ تاپ هاشون از بهترین ال سی دی با بهترین پنل ساخت خودشون استفاده میکنه
دل ها واقعا از نظر ال سی دی بیکیفیت هستند اما زمایش خودشون را پس می دند بعد وارد بازار می شند
دل در چندین کشور دنیا خط تولید داره و بزرگ ترین شرکت لپ تاپ سازی دنیا حساب میشه البته کانفیگ های از دل با مانیتور هم رده سونی و اچ پی هم هست ولی سرمایه گذاران ایرانی برای سود بیشتر ارزان ترین مدل را انتخاب می کنند
در نتیجه میشه با مقایسه مدل های موجود در ایران کیفست یک مدل را زیر سوال برد
سلام و ممنون از اینکه وقت گذاشتین و راهنمایی مبسوطی کردین.
همه این حرفها رو قبول دارم و معلومه اطلاعاتتتون تو این زمینه خیلی زیاده.خوشحال می شم که بیشتر از تجربیاتتون استفاده کنم .دوست من مشکل من الان دقیقا همینه که چه مارکی رو انتخاب کنم و با این بودجه ای که دارم چه لپ تاپی رو بخرم.من هم اوائل از برند دل خوشم می اومد چون تخصصی رو این قضیه(لپ تاپ) کار کرده بود.ولی با صحبت ها و تحقیقاتی که انجام دادم دیدم بهترین چیزی که با بودجه من سازگار هست دل وسترو 1510 هست و لاغیر.
ولیکن باید یه سری مسائل رو حل کنم.از جمله مسئله داغ کردن زیاده شو .باتریشو و قیافه اش رو که حالا نسبی هست.
hp رو هم یکی از دوستان معرفی کرد ولی با این بودجه یه cpu از نوع AMD باید انتخاب می کردم که خودم دلم بهش راضی نبود.از طرفی یکی از دوستام می گفت ایسوس بگیر که باز فکر نمی کنم با بودجه ام سازگار باشه.شما یه راهنمایی و مشاوره به ما بدین ممنونت می شم.بازههم از راهنماییت متشکرم.
mil-i300
24 December 2008, 06:39 PM
البته مدل Dv5-1040 سي پي يوش اينتل است وقيمت هم1170 که به بودجه شما ميخوره...
من شنيدم که کيفيت ال سي دي در سري Vostro پايين اوومده و مثل Insprion هاي قديم نيست...
بازم انتخاب آخر با خودته..!!
اصغر
29 December 2008, 12:59 AM
سلام
اين كه مي گفتن Dell قيافه اش خوب نيست و ... مال قديما بود. من به تازگي يك INSPIRON 1525 گرفته ام هم خيلي زيباست هم هر پورتي كه بخواهي داره و هم به نسبت پولي كه ميدي (حدود يك ميليون) آش زيادي مي خوري :icon_arro
از همه مهم تر اينكه خروجي HDMI هم داره كه باهاش فيلم HD روي تلويزيون Full HD نگاه مي كنم كه يك دنيا مي ارزه :icon_wink:icon_excl
اين هم سه تا Review ازش :
http://www.pcworld.com/reviews/product/31104/review/inspiron_1525.html
http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2008/03/21/Dell-Inspiron-1525/p1
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4175
http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/7121-IMG2313s.jpg
http://laptoping.com/dell_inspiron_1525_special_.jpg
http://www.ubergizmo.com/photos/2008/5/dell-mike-art-inspiron.jpg
mil-i300
29 December 2008, 10:57 AM
خب اين نوع طراحي دل بعد از ابداع اين روش توسط اچ پي اوومد که خيليم قشنگه... حالا من يک سوال دارم...
دل وسترو 1310 چه کانفيگ هايي داره....!!؟؟ قيمتاش چجوريه..؟؟!! و ديگه اينکه مزيت ها و معايبش رو بگين...
من خودم تاپيک ها رو خوندم.. ولي زياد چيزي دستگيرم نشد... اگه بشه يکي يه توضيح کاربردي بده ممنون ميشم...!!:icon_cool
CaptainReza
4 January 2009, 10:01 AM
دل وسترو 1310 چه کانفيگ هايي داره....!!؟؟ قيمتاش چجوريه..؟؟!! و ديگه اينکه مزيت ها و معايبش رو بگين...
كانفيگ كه زياد داره ولي من يه 1310 گرفتم با اين كانفيگ 1200000(البته الان ارزونتر شده):
cpu t9300
ram 4G
graphic intel
از لحاظ سرعت و Performance بسيار عاليه
كيفيت صفحه نمايشش خوبه ولي عالي نيست
اسپيكر مونوش افتضاحه
عملكرد فنش هم خيلي خوبه كاملا بي سرو صدا و بدون لرزش
اما رايترش با لرزش كار ميكنه
اينا تجربيات 1ماهه ي منه
در كل يه لپتاپ اقتصادي باصرفه است كه به قيمتش واقعا مي ارزه
hamed_mo
4 January 2009, 04:32 PM
شما با همین هزینه بلکه کمتر میتونستید یه hp با چیپست گرافیکی قدرتمندتر بگیرید!!!
البته مبارکتون باشه:icon_cool
CaptainReza
4 January 2009, 04:38 PM
شما با همین هزینه بلکه کمتر میتونستید یه hp با چیپست گرافیکی قدرتمندتر بگیرید!!!
البته مبارکتون باشه
ممنون ولي من نياز به گرافيك نداشتم بلكه به cpu و رم بالا نياز داشتم كه hp با اين مشخصات بسيار گرونتر در مياد.من خودم روي dell تعصب نداشتم و ندارم فقط بعد از تحقيقات فراوان و شناسايي دقيق نيازهام اين مدل رو انتخاب كردم
hamed_mo
4 January 2009, 07:15 PM
ممنون ولي من نياز به گرافيك نداشتم بلكه به cpu و رم بالا نياز داشتم كه hp با اين مشخصات بسيار گرونتر در مياد.من خودم روي dell تعصب نداشتم و ندارم فقط بعد از تحقيقات فراوان و شناسايي دقيق نيازهام اين مدل رو انتخاب كردم
خوب میشد با همون قیمت بگیرید!
البته ممکن بود اون موقع یا حتب الآن هم نباشه تو بازار!
به هر حال کار درست همینه! آدم با توجه به زمان و نیاز هاش انتخاب کنه.
CaptainReza
4 January 2009, 08:35 PM
خوب میشد با همون قیمت بگیرید!
نه عزیز الان dv5 1135 با cpu p8400و رم 3 والبته کارت گرافیک 9600 ، 1350000 هستش شما چه جوری میگی با همون قیمت میشد بگیرم. در حالی که من با cpu بالاتر ، رم بالاتر و قیمت و وزن پایینتر گرفتم.
اصلا فکر کنم hp این cpu رو روی مدلهای ارزون قیمتش نمیذاره
hamed_mo
4 January 2009, 11:14 PM
من نگفتم که دقیقا همون مدل و همون قیمت! حدودی گفتم!
بعدشم تا چند وقت دیگه اون مدلای ارزونشم از سری compaq میاد تو بازار ایشالا.
palizesoftware
5 January 2009, 06:42 PM
من Dell Vostro 1510 رو با کانفیگ:
CPU Core 2 Due 2.5 Ghz
Cache 6mb
Ram 4gig DDR2
HDD 320
Graphic 8400
Batt 6Cell
+ مودم (که توی پک بود) و کیف اصلی
خریدم 1،200،000 تومان
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.