PDA

View Full Version : شناخته نشدن گوشی به عنوان پاکت پی سی

mhfrealmadrid
1 June 2008, 08:06 PM
سلام.
موقع بلوتوث یا استفاده از وایرلس گوشیم به عنوان پاکت پی سی شناخته نمی شه یعنی وقتی یه گوشی دیگه می خواد چیزی رو واسم بلوتوث کنه گوشیه من رو پاکت پی سی نشون نمی ده در حالی که پی پی سی های دیگه رو به شکل پاکت پی سی نشون می ده ... وقتی خواستم گوشیم رو با کامپیوتر شبکه کنم هم دوباره گوشیم رو به شکل یه گوشی معمولی نشون داد نه یه پاکت پی سی !!
گوشیم HTC Touch-WM6 و همین تازگی ها ROM update ای رو که خود سایت HTC برای گوشیم مشخص کرده بود ریختم (ROM version : 2.20.456.1B WWE) ... از قبل از update هم همین مشکل رو داشت.
ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر:lover:

mhfrealmadrid
5 June 2008, 06:05 PM
با تشکر فراوان از این همه راهنمایی های که کردید!!! ... انتظار داشتم حداقل یکی از دوستان یه پاسخی به ما بده ! ... حداقل به من بگید اگر مشکلش به این راحتی ها حل نمی شه برم از ضمانتش استفاده کنم ، تا مهلت اعتبارش تموم نشده (البته به احتمال زیاد شرکت ضمانتی هم کاری نمی تونه بکنه). به هر حال ممنون می شم اگه پاسخ بدید ... امیدوارم وقتی امتحانهای دانشگاه رو دادم با پاسخهای موثر و الطاف همیشگی شما دوستان پی هالزی مواجه بشم - الهی آمین- :icon_arro
:lover:

kambizonline
25 June 2008, 10:18 PM
دوست عزیز اگر کسی میدونست حتمن جوابتو میداد و نیاز به تکرار نبود...

به نظر من این مشکل نادر هست و مستلزم بررسیهای فراوان و همچنین انجام سعی و خطا در پیدا کردن ایراد کار...

باید دید گوشیهای هم مدل شما به همین صورت هستند یا نه و اگر مشکل فقط مختص گوشی شماست بهتره هر چه زودتر به نمایندگی مراجعه بفرمایین شاید مشکل از سخت افزار شما باشه...

mohammad51
25 June 2008, 10:41 PM
دوست عزیز

مشکل شما مطمئنا از سخت افزار گوشی باید باشه چون شما میگید رام هم عوض کردید ولی باز هم این مورد رفع نشده ببرید گارانتی مشکل رو بگید احتمالا اونها راه حل خوبی رو ارائه میکنن :icon_cool

am!n
25 June 2008, 11:12 PM
دوست عزیز

مشکل شما مطمئنا از سخت افزار گوشی باید باشه چون شما میگید رام هم عوض کردید ولی باز هم این مورد رفع نشده ببرید گارانتی مشکل رو بگید احتمالا اونها راه حل خوبی رو ارائه میکنن :icon_cool
والا یکی از دوستان با k810 پاکت پی سی من را جست و جو کرد و بصورت گوشی نمایش داده شد.
منم نمی دونم مشکل از کجاست..!!!

mhfrealmadrid
27 June 2008, 12:27 PM
بسیار ممنون که بالاخره راهنماییم کردید ... kambizonline عزیز،من وقتی دیدم تعداد مشاهدات به 80 رسیده اما کسی پاسخی ارسال نکرده ، تکرار کردم .
امین خان پاکت پی سی شما چیه ؟

am!n
27 June 2008, 06:19 PM
من تایتن 2 دارم...

mhfrealmadrid
28 June 2008, 12:40 PM
من تایتن 2 دارم...
شما به دنبال حل مشکل نرفتید؟ یا نمی خواهید برید ؟!! آخه شرکت ضمانتی به نظر من صرفاً یه اسمه که به عنوان ضمانت فقط قیمت گوشی رو بالا می بره چون من یه دفه به خاطر وایرلس گوشیم رفتم اونجا اما جوری من رو پیچوندند که نفهمیدم چطور شد !!! چند وقت پیش تازه فهمیدم که چیزی که اونا می گفتند کاملاً اشتباه بوده !!!
نمی شه به شکل نرم افزاری این مشکل رو حل کرد ؟ مثلاً از طریق رجیستری ؟

am!n
28 June 2008, 03:08 PM
نه-زیاد برام اهمیتی نداره...
مهم اینه که می تونم چیزی که می خوام را بفرستم یا دریافت کنم....