View Full Version : سوال در مورد ایجاد شورتکات برای برنامه های غیر قابل نصب
Researcher
1 June 2008, 05:04 PM
سلام
همونطور که می دونید یکسری از برنامه ها نصبی نیستند و فقط باید به مموری گوشی انتقال داده بشن و همونجا یه آیکون اجرایی دارن مثل Wikipedia. بنابراین تو قسمت Programs ، هیچ شورتکات و آیکونی برای برنامه ساخته نمیشه
می خواستم بدونم راهی داره که این شورتکات رو بصورت دستی ایجاد کرد و آیکون چنین برنامه هایی رو به قسمت Programs انتقال داد ؟
MorteZah
1 June 2008, 07:38 PM
بله.
توی ویندوز 2005 که بنده رو گوشیم دارم، شما می تونی از فایل exe. یک کپی بگیری و تو شاخه ی Windows/Start Menu اونو Past Shortcut بزنی.
در ضمن اونجا می تونی شورت کات ها رو تو فلدر Game و Setting هم کپی کنید
:icon_coolموفق باشید:icon_cool
------------------------------------
گفتم ویندوز 2005 چون رو گوشی بنده همین ویندوز نصبه، و از ویندوزهای دیگه خبر ندارم!!
Researcher
1 June 2008, 10:55 PM
بله.
توی ویندوز 2005 که بنده رو گوشیم دارم، شما می تونی از فایل exe. یک کپی بگیری و تو شاخه ی Windows/Start Menu اونو Past Shortcut بزنی.
در ضمن اونجا می تونی شورت کات ها رو تو فلدر Game و Setting هم کپی کنید
------------------------------------
گفتم ویندوز 2005 چون رو گوشی بنده همین ویندوز نصبه، و از ویندوزهای دیگه خبر ندارم!!
ممنون.. اما مشکل اینجاست که با اینکار فقط یه آیکون ایجاد میشه،وقتی اجرا میکنم ارور میده و دنبال دیتا بیس میگرده : Database file does not exist
MorteZah
3 June 2008, 12:10 AM
ممنون.. اما مشکل اینجاست که با اینکار فقط یه آیکون ایجاد میشه،وقتی اجرا میکنم ارور میده و دنبال دیتا بیس میگرده : Database file does not exist
مطمئنید؟!
همنطور که گفتم رو wm05 من کار کرد. الان هم چندتا از برنامه ها و بازیهام از قبل نصب بوده و بعد از هارد ریست نصبشون نکردم اینطوری آوردم تو قسمت Programهام. یا یه بازی ریختم که احتیاج به نصب نداره اما یه شورتکات از آیکونش رو آوردم تو فلدر Game!!!
ببخشید اینو می پرسم، اما شاید شاید یکی از این مراحل رو جا انداخته باشید:
File Explorer مربوط به خود ویندوز رو باز کنید.
به پوشه ی مورد نظر که میخواید یه شورتکات از فایل exe. اون رو توی Program بیارید برید.
روی فایل exe. مورد نظر به اصطلاح راست کلیک کنید.
گزینه ی copy رو بزنید.
به فلدر windows و بعد از اونجا به فلدر Start Menu برید.
در یک جای خالی صفحه (جایی که هیچ آیکونی نباشه) باز هم به اصطلاح راست کلیک کنید.
گزینه ی Paste Shortcut رو بزنید.
حالا از منوی Start به قسمت Program برید.
روی آیکون موردن نظر به اصطلاح کلیک کنید.
----------------------------------
جاهایی که گفتم به اصطلاح...، واسه اینه که مثلا: ما راست کلیک نمی کنیم، یه کاری شبیه راست کلیک انجام می دیم. اما بهترین اصطلاح براش راست کلیک هست یا در بقیه ی موارد...
:icon_cool
lover
3 June 2008, 01:43 AM
Researcher جان خیلی راحت با Resco FileExplorer به مسیری که فایل exe هست میروید و با قلم روی آن نگه میدارید تا یک منو باز بشه در قسمت Send To بروید و گزینه Start Menu as Shortcut را بزنید به این ترتیب یک shortcut ای در Start/Programs از این برنامه مورد نظرتون ایجاد میشه
روش دومی هم هست که یک shortcut بسازید و مسیر آن را edit به همان فایل exe بکنید ولی کار با رسکو خیلی راحت تره
روشی که دوستمون در پست بالایی گفتند در حقیقت کپی کردن فایل اجرایی در پوشه ویندوز هست و دردی دوا نمیکنه و برای برنامه هایی که فقط موقع نصب یک فایل اجرایی exe دارند با این کار میکنند . که باز این کار غلط هست چون پوشه ویندوز را سنگین کردید حتی ممکن هست فایلهای اضافی نیز در قسمت پروگرام ها اضافه بشه
MorteZah
3 June 2008, 03:24 PM
Researcher جان خیلی راحت با Resco FileExplorer به مسیری که فایل exe هست میروید و با قلم روی آن نگه میدارید تا یک منو باز بشه در قسمت Send To بروید و گزینه Start Menu as Shortcut را بزنید به این ترتیب یک shortcut ای در Start/Programs از این برنامه مورد نظرتون ایجاد میشه
روش دومی هم هست که یک shortcut بسازید و مسیر آن را edit به همان فایل exe بکنید ولی کار با رسکو خیلی راحت تره
روشی که دوستمون در پست بالایی گفتند در حقیقت کپی کردن فایل اجرایی در پوشه ویندوز هست و دردی دوا نمیکنه و برای برنامه هایی که فقط موقع نصب یک فایل اجرایی exe دارند با این کار میکنند . که باز این کار غلط هست چون پوشه ویندوز را سنگین کردید حتی ممکن هست فایلهای اضافی نیز در قسمت پروگرام ها اضافه بشه
لاور جان، بنده با File explorer فابریک ویندوز توضیح دادم، گفتم شاید دوستمون رسکو نصب نداشته باشه!
کاری هم که من گفتم، وقتی از فایل exe. کپی گرفتی، تو فلدر Start Menu ، گزینه ی Paste نمی زنی، بلکه Paste shortcut رو می زنی. من بازی FIFA2002 رو همینطوری تو پوشه ی Game و Resco Photo viewer Pro و Screen capture (که همراه photo Viewer نصب می شه) رو از هارد ریست قبلیم به قسمت Programهام آوردم. پسوند هر سه تا فایل هم lnk. هست و حجمشون هم چند بایت هست. (حتی به 1 کیلو بایت نمی رسه!!!)
هر سه تا فایلم هم عین هلو کار می کنه:icon_cool
البته همونطور که شما گفتی اگه Resco ُExplorer داشته باشن که خیلی راحت تره.
lover
3 June 2008, 03:37 PM
بله درست میفرمایید اگر paste shortcut را بزنه کار میکنه ولی باز رسکو خیلی راحت تره چون احتیاجی نیست وارد فلدر ویندوز و start menu و programs بشه چون همانطور که میدانید یکمی وقت گیر هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.