PDA

View Full Version : فوجیتسو زیمنس

سپندار مزد
28 May 2008, 06:09 PM
فوجیتسو زیمنس
من میخاستم این مدل دل که سی پیو دو هست ورم 512 داره که میشه ارتقاش داد بگیرم .نگا چجور مدل معرفی کردم .اما یکی از رفقا گفت این مدل فوجیستو رو چون مستقیم وارد میشه با امکانات بیشتر مثل تعویض 6 ماه و گارانتی معتبر 1 ساله , و ارزون تر خرید.من حرف ارزونی رو ندارم هرچند که هشتم گرو نه خب دنبال مارک هم نیستم فقط میخام بدون حکایت چیه

kambizonline
28 May 2008, 11:46 PM
من میخاستم این مدل دل که سی پیو دو هست ورم 512 داره که میشه ارتقاش داد بگیرم .نگا چجور مدل معرفی کردم .اما یکی از رفقا گفت این مدل فوجیستو رو چون مستقیم وارد میشه با امکانات بیشتر مثل تعویض 6 ماه و گارانتی معتبر 1 ساله , و ارزون تر خرید.من حرف ارزونی رو ندارم هرچند که هشتم گرو نه خب دنبال مارک هم نیستم فقط میخام بدون حکایت چیه

دوست خوبم من خودم فوجیتسو زیمنس دارم و سه تا دیگه هم واسه دوستانم گرفتم در زمان مختلف و هر بار مدل روزش رو خریدیم و همگی بهتر از لب تاپهای هم تراز خودشون کار میکنن...

مال خودم هم تقریبن بیشتر از 3 ساله که شبانه روزی داره کار میکنه با cpu2 یک هسته سنترینو و هنوز از مدلهای روز خیلی سریعتر و قویتر عمل میکنه و مدت زمان و قدرتش در رندر فوق العادس و چون کارم با لب تاپم هست اصلن حاضر نیستم اونو با یه سونی یا دل یا توشیبا یا هر چیز دیگه عوض کنم و با اینکه همکارانم لب تاپ های به روز دارند هنوز از نظر سرعت و قدرت هیچ کدوم توجهمو جلب نکرده...

(اینو هم اضافه کنم که کلیه موارد نرم افزاری و اشکالات سیستمی اونها رو هم خودم رفع میکنم که مطمئن باشی حرف بیخود نمیزنم)

به نظر من ارزونی لب تاپ های از قبیل زیمنس به خاطر تبلیغات کمتر و ظاهر معمولی و نداشتن وب کم و بلوتوس و اینفرارد و از این جور چیزاس که قیمت رو بی خودی بالا میبره نه چیز دیگه البته موردی هم که شما گفتی کاملن درسته در خصوص واردات مستقیمشون...

سپندار مزد
29 May 2008, 01:53 PM
دوست خوبم من خودم فوجیتسو زیمنس دارم و سه تا دیگه هم واسه دوستانم گرفتم در زمان مختلف و هر بار مدل روزش رو خریدیم و همگی بهتر از لب تاپهای هم تراز خودشون کار میکنن...

مال خودم هم تقریبن بیشتر از 3 ساله که شبانه روزی داره کار میکنه با cpu2 یک هسته سنترینو و هنوز از مدلهای روز خیلی سریعتر و قویتر عمل میکنه و مدت زمان و قدرتش در رندر فوق العادس و چون کارم با لب تاپم هست اصلن حاضر نیستم اونو با یه سونی یا دل یا توشیبا یا هر چیز دیگه عوض کنم و با اینکه همکارانم لب تاپ های به روز دارند هنوز از نظر سرعت و قدرت هیچ کدوم توجهمو جلب نکرده...

(اینو هم اضافه کنم که کلیه موارد نرم افزاری و اشکالات سیستمی اونها رو هم خودم رفع میکنم که مطمئن باشی حرف بیخود نمیزنم)

به نظر من ارزونی لب تاپ های از قبیل زیمنس به خاطر تبلیغات کمتر و ظاهر معمولی و نداشتن وب کم و بلوتوس و اینفرارد و از این جور چیزاس که قیمت رو بی خودی بالا میبره نه چیز دیگه البته موردی هم که شما گفتی کاملن درسته در خصوص واردات مستقیمشون...

سلام کامبیز خان
دو مسله رو روشن میفرمایی یک : من امروز بازار رفتم مخصوص برای فیجستو و زیمنس با مشخصاتی که تو پرو فایل شما بود .تفاوت با این مشخصات با یه برندی مثل دل کمتر از دویست تومن بود این تفاوت قیمتی با توجه به مواد بکار رفته در سخت افزار که ظاهرن دل بهتره انچنان وسوسه انگیز نیست
دو این لب تاپ ها در گرما و رطوبت چگونه هستند ؟ هوای اهواز خشک و گرم هست و شهر ما بندری و شرجی و گرما
ممنون دوست گرامی که وقت میزاری از دوستمون هم که تو تاپیکش بحث کردم عذر میخام

kambizonline
31 May 2008, 10:35 PM
سلام کامبیز خان
دو مسله رو روشن میفرمایی یک : من امروز بازار رفتم مخصوص برای فیجستو و زیمنس با مشخصاتی که تو پرو فایل شما بود .تفاوت با این مشخصات با یه برندی مثل دل کمتر از دویست تومن بود این تفاوت قیمتی با توجه به مواد بکار رفته در سخت افزار که ظاهرن دل بهتره انچنان وسوسه انگیز نیست
دو این لب تاپ ها در گرما و رطوبت چگونه هستند ؟ هوای اهواز خشک و گرم هست و شهر ما بندری و شرجی و گرما
ممنون دوست گرامی که وقت میزاری از دوستمون هم که تو تاپیکش بحث کردم عذر میخام

خواهش میکنم... هدف راه انداختن کارتونه و امیدوارم بتونم کمکی هر چند کوچیک بتون بکنم چون خرید لب تاپ خوب امریست بسیار مهم و احتیاج به بررسی زیاد داره...

اول اینکه به این نکته توجه کردین که من لب تاپم رو 3 ، 4 سال پیش گرفتم و شما چه طور تونستین قیمت 3 سال پیش دل رو دربیارین و مقایسه کنین...

دوم فوجیتسو زیمنس با دو کمپانی وارد ایران میشه که یکیش اصلن بدرد نمیخوره و دومیش عالیه ولی متاسفانه اسم نمایندگیهاشون یادم نیست ولی اینو میدونم که یک مدل رو دوتاشون نمیارن و مطمئن هستم از هر نظر با هم فرق میکنند...

یکی از دوستان نزدیکم به خاطر 100 تومن ارزونتر لب تاپ زیمنسی لنگه مال من ولی از کمپانی دیگر گرفت که به نظر من به جای 100 تومن 1 میلیون ضرر کرد چون تفاوتشون کاملن فاحشه...

سوم اینکه خدمت شما عرض کنم که من از لب تاپم در کارگاه و در فضای باز استفاده میکردم و هوای اهواز تا دلتون بخواد هم شرجیه هم گرم همراه گرد و خاک...

چهارم من اصلن قصد ندارم از یک برند خاصی دفاع کنم ولی آیا لب تاپی مثل دل(موجود در ایران) که همش چینیه قابل قیاس با یه لب تاپ ساخت آلمان و ژاپن هست...؟

نتیجه : لب تاپی بگیرین که تحت هیچ شرایطی چینی نباشه حالا هر برندی که میخواد باشه...حتمن با شناخت قبلی از مدل برند انتخابی خرید کنین...آخرین مدل روز رو بگیرین...اجالتن ویندوزش هم ویستا نباشه...به نوع سیستم ریکاوری توجه ویژه داشته باشین...

در کل به من هم یه فرصت بدین ببینم جدیدترین زیمنسی که اومده چیه و مال کدوم کمپانیه و آیا ارزش خرید داره یا نه و بعد خبرشو بتون میدم...

انشالا چیزی رو که میخواین و راست کارتون باشه پیدا کنین و حالشو ببرین...

سپندار مزد
1 June 2008, 12:39 PM
راجب قیمت که فرمودی باید بگم قیمتو من تازه گرفته بودم البته بازاره دولا پنا میندازن شما زحمت معرفی مدل رو بکش حقیقش قرار بود 1520 دل بگیرم که همه رفقا میگن چینه و منصرف شدم شاید برند سونی بگیرم اگر با توضیحات عالی متقاعد نشدم .

lvloh3nn
7 June 2008, 12:11 AM
ضمن تاييد حرفهاي kambizonline من هم فوجيتسو v2060 دارم كه دو سال هست شايد در شبانه روز 20 ساعت روشنه و آخ نگفته!
اصلا از طراحي آلماني بودن ميباره، بسيار كاربر پسند و كاربردي طراحي شده
موارد مختلفي داره از نكات ريز و درشت. من هم به نظرم بهترين برند در ايران فوجيتسو است. چون دل اصل آمريكا كه ديگه توليد نميشه و نيست اينهايي كه هست هم با هزار تغيير به ايران مياد، سوني و ibm وhp وتوشيباي اصل هم كه ايران گير نمياد همه چين و مالزي و ... است
اما فوجيتسو آلماني است و امتحانش رو پس داده

sdssh2037
30 June 2008, 09:26 PM
خواهش میکنم... هدف راه انداختن...
دوم فوجیتسو زیمنس با دو کمپانی وارد ایران میشه که یکیش اصلن بدرد نمیخوره و دومیش عالیه ولی متاسفانه اسم نمایندگیهاشون یادم نیست ولی اینو میدونم که یک مدل رو دوتاشون نمیارن و مطمئن هستم از هر نظر با هم فرق میکنند...
یکی از دوستان نزدیکم به خاطر 100 تومن ارزونتر لب تاپ زیمنسی لنگه مال من ولی از کمپانی دیگر گرفت که به نظر من به جای 100 تومن 1 میلیون ضرر کرد چون تفاوتشون کاملن فاحشه...
...که میخواین و راست کارتون باشه پیدا کنین و حالشو ببرین...
سلام.
در صورت امکان راهنمايی بفرماييد که چطور ميشه اصلی رو از غير اصليش تشخيص داد؟
متشکرم.

tazmani
1 July 2008, 12:30 AM
در تایید فرمایشات دوستان من هم فوجیتسو زیمنس مدل Amilo pro V2060 دارم و دوساله که بیشتر از پی سی توی خونم کار میکنه. شغل من طوریه که مدام به ماموریت میرم و این لپ تاپ هم همیشه همراهم هستش.

سپندار مزد
1 July 2008, 03:22 PM
در تایید فرمایشات دوستان من هم فوجیتسو زیمنس مدل Amilo pro V2060 دارم و دوساله که بیشتر از پی سی توی خونم کار میکنه. شغل من طوریه که مدام به ماموریت میرم و این لپ تاپ هم همیشه همراهم هستش.

سلام
خوبه راضی هستید گرافیکش چیه ؟

tazmani
1 July 2008, 03:41 PM
سلام
خوبه راضی هستید گرافیکش چیه ؟

پرافیکش آنبرد هست و از رم سیستم استفاده می کنه. ضمنا مانیتورش تعریفی نداره. از زاویه های غیر مستقیم دید خوبی نداره. (البته برای جلوگیری از فضولی بغل دستی بد نیست)

به هر حال این مدل را نمی توانید از بازار پیدا کنید چون از تولید خارج شده و مدلهای به روز تر رلیز شده.

در مجموع برند خوبی است و لپ تاپهای سخت کاری را ارائه می کند. به قول یکی از فروشندگان مثل تراکتور کار میکنه !!!

سپندار مزد
1 July 2008, 04:16 PM
در جریان مدل های جدیدتر هستید ؟ من تو سرچ چیزی دستگیرم نشد!

tazmani
1 July 2008, 06:20 PM
در جریان مدل های جدیدتر هستید ؟ من تو سرچ چیزی دستگیرم نشد!

یک سر به این سایت (http://www.parslaptop.com/) بزنید. من هم لپ تاپم را بصورت اینترنتی از همین سایت خریدم.

سپندار مزد
1 July 2008, 06:35 PM
ظاهرن فقط از گرافیک اینتل استفاده میکنه !