PDA

View Full Version : مشکل با K770i

mr.designer
30 May 2008, 04:20 PM
سلام..

من به تازگی یگ گوشی K770 خریدم + یک رم 1G...این مشکل همین امروز برام بوجود اومد...

حدود 600 مگ اهنگ و عکس ریخته بودم روی رمی که روی گوشی انداختم....امروز داشتم از گوشی یکی از اشنایانمون چند تا عکس و کلیپ میریختم روی گوشی....

بعد از اینکه کارم تموم شد و خواستم برم عکس ها رو ببینم....دیدم عکسها رو نشون نمیده...و 1-2 تا رو نشون میداد و به ترتیب کمتر میشد....

یعنی عکسها به صورت سیاه بودند و چیزی نمایش داده نمیشد...:icon_redf

بعد گوشی رو خاموش کردم و دیگه روشن نشد...تا اینکه رم رو در اوردم و رم 256 روی خود گوشی رو زدم بهش...

بعد از اون گوشی کاملا درست شده و هیچ مشکلی نداره...ولی هر وقت که رم 1 گیگ رو میزارم...نه گوشی میشناستش....نه توی کامپیوتر میاد...یعنی نشون میده مثلا Drive K خالی هست یعنی هیچی توش نیست...

و انگار رمی توی گوشی وجود نداره...:icon_redf

به نظر شما اشکال از چی میتونه باشه ؟!:icon_neut

Light
30 May 2008, 05:08 PM
مارک رم چی هست ؟
با مموری ریدر فرمتش کردید ؟

mr.designer
30 May 2008, 05:23 PM
روش زده :

Sony
M2
1GB

و پشتش هم یک لوگویی خورده روش زده MT (مثل این لوگوهایی که روی باتری های گوشی هست.).

من مموری ریدر ندارم...ولی با خود گوشی که وصل میکنم اصلا انگار چیزی وجود نداره...حالا سعی میکنم یه مموری ریدر تهیه کنم و این کار رو انجام بدم.

از 256 خودش استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم تا العان.

Light
30 May 2008, 05:33 PM
رمهای تقلبی در بازار خیلی زیاد شده اگر گارانتی داره ببرید تعویض کنید
من هم یک مموری 2 GB داشتم این مشکل براش پیش اومد
البته من فایل دریافت نکردم فقط گوشی رو که خاموش کردم دیگه رم رو نشناخت

mr.designer
1 June 2008, 02:49 PM
سلامی دوباره...

یک سوال داشتم :

وقتی ما گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم برای رد و بدل اطلاعات...برای شارژ هم استفاده میشه...اونوقت اینجوری باتری صدمه نمیبینه مثلا چند دفعه تو فاصله 1 ساعت بزنیم به کامپیوتر ؟!

گذینه ی وجود داره که این شارژ رو غیر فعال کنه ؟

از کجا میشه این گذینه رو پیدا کرد ؟

ashinem
2 June 2008, 12:23 PM
کد دسترسی بهservice menu *>*>>*< رو بزنید یک گزینه داره به اسم usb charging اون رو غیر فعال کنید.

Computer
5 June 2008, 05:27 PM
البته دوست عزیز سونی اریکسون ها را نباید زیاد با USB به PC وصل کرد!
سعی کنید از رم ریدر استفاده کنید.