PDA

View Full Version : كسي تا حالا world of warcraft بازي كرده؟

esian
29 May 2008, 02:56 PM
<كسي تا حالا توي يك server جهاني اين بازي رفته يا نه؟:icon_sad:>

esian
29 May 2008, 03:07 PM
من خيلي وقته كه توي اين بازي هستم... هم تا حالا يك سرور راه اندازي كردم و هم خيلي كارهاي ديگه!
خواستم بگم كه اگر كسي كمك ميخواد، من در خدمتم!:icon_sad:
اگر هم كسي سرور شخصي داره، لطفا IP اونو بزاره!:boss:

PAYAM
30 May 2008, 12:31 AM
سرورهای رسمی که معمولا آی‌پی‌هایی که از سریال‌های پابلیک استفاده می‌کنن رو بن می‌کنن. یکی از بچه‌های فوروم برای یه COD4 معمولا سرور ایرانی معرفی می‌کرد... سرور شما تا چندتا کلاینت رو قبول می‌کنه؟

esian
31 May 2008, 01:55 PM
سلام به شما دوست عزيز
اگه راستش رو بخواي،من سرورم رو مدتي كه كهمع كردم و اونم بخاطره اينكه توي اين بازي، بعضي افراد جنبه GM شدن رو نداشتن! بهتر بگم فاتحه ي سرور رو خوندن! و ديگه اينكه فصله امتحان بود!
اما ممكنه كه دوباره مدتي بعد از خرداد ماه، انشا الله اگه خدا بخواد راه اندازي كنم!
هر سرور اين بازي بطور معمول ميتونه چيزي بين 5000 تا 8000 بازيكن يا Player رو ساپرت كنه!
من خودم الان توي 2 تا سرو اروپايي دارم بازي ميكنم كه سرورهاي خوبي هستن...هم سرور FUN داره و هم Real Server!
اگر دوست داشتيد كه يه من ملحق بشيد لطفا بفرماييد! [Only registered and activated users can see links]

PAYAM
1 June 2008, 02:36 AM
متاسفانه نه سرعت درست حسابی دارم، نه وقت آزاد برای بازی انلاین و البته از همه مهم‌تر این‌که علاقه‌ای هم به WWC ندارم!

ArmiN
1 June 2008, 07:55 PM
92.50.0.17
این IP سروره ایرانی که ماله دوستمه همیشه UP هست IP شم Static و Change نمیشه اگه یه موقع هم شد میگم ، میتونید توش بازی کنید ، الان موقع امتحاناته تعداد Player ها کمه ، ولی بعد از اون معمولا کمه کم 30 تا Player داره

خوش باشید

asghar kahfi
9 October 2008, 10:19 AM
سلام.
من دونباله یه سرور میگردم که خودم تو خونه افلاین بازی کنم.
البته پچ جدید.
کسی سوراغ داره؟