PDA

View Full Version : کيفيت کدام تلويزيون ال سي دي (کريستال مايع)برتر است

شهرام 2
28 May 2008, 04:42 PM
بنظر شما بدون درنظر گرفتن قيمت کيفيت نمايش کدام تلويزيون ال سي دي (کريستال مايع)برتر است

لطفا ساير تکنولوژيها مثل LED LCD سامسونگ که کيفيت بالا دارد وقيمت 70 اينچ آن 43ميليون تومان است را کنار بگذاريد چون ميدانيم بهترين است

naymz
29 May 2008, 12:00 AM
من خودم یه مدتیه دنبال یک LCD میگردم و خیلی تحقیق و بررسی کردم , نتیجه کارم رو براتون مینویسم :

در مورد گزینه هایی که نوشتید 3 تا آخر رو اطلاعات ندارم و چون خدمات پس از فروش قوی ندارند نرفتم دنبالشون
تو 3 تا مورد اول : پاناسونیک اصولا Full HD LCD تولید نمیکنه پس گزینه ها من شد سامسونگ و سونی

مواردی که مد نظر من بود عبارتند از :
کنتراست بالا و شفافیت زیاد
40 اینچ
Full HD 1080p
دو ورودی HDMI
100 Htz

بهترین و قوی ترین گزینه ها بازار عبارتند از :
samsung 40F
sony 40 X

من این دو مدل رو مد نظر گرفتم و باید بگم که سونی من رو ارضا نکرد ، کیفیت و شفافیت سامسونگ به مراتب بیشتر و بهتر بود
میتونین برید جمهوری و خودتون ببینین تمام سامسونگ ها کارتون رتاتوی رو پخش میکنن و سونی ها مسابقه گلف

چیزی که برام عجیب بود این بود تصویر سونی سایه داشت انگار آثار فریم قبلی روی تصویر میمونه و در مدل های زیر 100 هرتز ( W , D ) تصویر پرش داشت ولی در سامسونگ این خبر ها نبود و تصویر صاف صاف حتی از 10 سانتیمتری هم نگاه کنید مشکلی نداره

و این رو هم در نظر بگیرید که خدمات پس از فروش سامسونگ قویتر از سایر برند هاست

در حین تحقیقاتم به چند نکته جالب بر خوردم :
1 . فروشندگان سونی بسیار بی ادب تشریف دارند : من از یکیشون یه چیزی پرسیدم و سوالم یه جاش اشکال داشت جوری با لحن طعنه و تمسخر با من حرف زد که .....

2 . فروشدگان سونی بسیار بیسواد تشریف دارند : از دوتا مغازه کنتراست سری x رو سوال کردم یکی گفت 25000 یکی گفت 40000

3 . فروشندگان سونی بجای اینکه از سونی تعریف کنن سامسونگ رو میکوبن : از یکیشون پرسیدم کنتراست x چنده ؟ شروع کرد که سامسونگ کنتراست رو الکی برده بالا و ..... داستان میگفت ( چه ربطی به سوال من داشت؟)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با تمام این تفاسیر نتیجه تحقیق و بررسی هام به این نتیجه رسیدم که samsung 40 F نیاز های منو بر آورده میکنه

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در آخر اضافه کنم که من به هیچ عنوان قصد کوبیدن برندی رو ندارم و لطفا اظهار نظر های احساسی نکنید میخواییم از روی دلیل و مدرک به نتیجه برسیم

من خودم عاشق برند سونی ام و کلی هم وسیله سونی داریم ولی توی LCD به نظر من سامسونگ سر تره

و دیگه اینکه شاید بدونین که سیستم های حرفه ای سونی مخصوص بازار آمریکا ست و در خاور میانه پیدا نمیشه که میتونین تو sonystyle.com ببینین محصولاتشو
که امکانات و کیفیتشون بمراتب از سونی خاور میانه بهتره بطور مثال LCD هاش جنس بدنه شون از چوب پیانو ه
و همچنین آمپلیفایر های حرفه ای سونی که قیمتی حدود 1700 دلار دارن که اینجا نمیان

اگه lcd های بازار آمریکای سونی اینجا بود در خریدش شک نمیکردم ولی در حال حاضر به نظر من سامسونگ از سونی خاور میانه بهتره .

سلماز
29 May 2008, 12:57 PM
ما 42 jvc داریم..با کیفیت 2 مگاپیکسل...قیمتش درسته یه خورده بالاست اما خوب کیفیتش تقریبان خیلی بهتر از هم رده های خودشه

navid_2006
29 May 2008, 02:20 PM
من خودم یه مدتیه دنبال یک LCD میگردم و خیلی تحقیق و بررسی کردم , نتیجه کارم رو براتون مینویسم :

در مورد گزینه هایی که نوشتید 3 تا آخر رو اطلاعات ندارم و چون خدمات پس از فروش قوی ندارند نرفتم دنبالشون
تو 3 تا مورد اول : پاناسونیک اصولا Full HD LCD تولید نمیکنه پس گزینه ها من شد سامسونگ و سونی

مواردی که مد نظر من بود عبارتند از :
کنتراست بالا و شفافیت زیاد
40 اینچ
Full HD 1080p
دو ورودی HDMI
100 Htz

بهترین و قوی ترین گزینه ها بازار عبارتند از :
samsung 40F
sony 40 X

من این دو مدل رو مد نظر گرفتم و باید بگم که سونی من رو ارضا نکرد ، کیفیت و شفافیت سامسونگ به مراتب بیشتر و بهتر بود
میتونین برید جمهوری و خودتون ببینین تمام سامسونگ ها کارتون رتاتوی رو پخش میکنن و سونی ها مسابقه گلف

چیزی که برام عجیب بود این بود تصویر سونی سایه داشت انگار آثار فریم قبلی روی تصویر میمونه و در مدل های زیر 100 هرتز ( W , D ) تصویر پرش داشت ولی در سامسونگ این خبر ها نبود و تصویر صاف صاف حتی از 10 سانتیمتری هم نگاه کنید مشکلی نداره

و این رو هم در نظر بگیرید که خدمات پس از فروش سامسونگ قویتر از سایر برند هاست

در حین تحقیقاتم به چند نکته جالب بر خوردم :
1 . فروشندگان سونی بسیار بی ادب تشریف دارند : من از یکیشون یه چیزی پرسیدم و سوالم یه جاش اشکال داشت جوری با لحن طعنه و تمسخر با من حرف زد که .....

2 . فروشدگان سونی بسیار بیسواد تشریف دارند : از دوتا مغازه کنتراست سری x رو سوال کردم یکی گفت 25000 یکی گفت 40000

3 . فروشندگان سونی بجای اینکه از سونی تعریف کنن سامسونگ رو میکوبن : از یکیشون پرسیدم کنتراست x چنده ؟ شروع کرد که سامسونگ کنتراست رو الکی برده بالا و ..... داستان میگفت ( چه ربطی به سوال من داشت؟)

با تمام این تفاسیر نتیجه تحقیق و بررسی هام به این نتیجه رسیدم که samsung 40 F نیاز های منو بر آورده میکنه

در آخر اضافه کنم که من به هیچ عنوان قصد کوبیدن برندی رو ندارم و لطفا اظهار نظر های احساسی نکنید میخواییم از روی دلیل و مدرک به نتیجه برسیم

من خودم عاشق برند سونی ام و کلی هم وسیله سونی داریم ولی توی LCD به نظر من سامسونگ سر تره

و دیگه اینکه شاید بدونین که سیستم های حرفه ای سونی مخصوص بازار آمریکا ست و در خاور میانه پیدا نمیشه که میتونین تو sonystyle.com ببینین محصولاتشو
که امکانات و کیفیتشون بمراتب از سونی خاور میانه بهتره بطور مثال LCD هاش جنس بدنه شون از چوب پیانو ه
و همچنین آمپلیفایر های حرفه ای سونی که قیمتی حدود 1700 دلار دارن که اینجا نمیان

اگه lcd های بازار آمریکای سونی اینجا بود در خریدش شک نمیکردم ولی در حال حاضر به نظر من سامسونگ از سونی خاور میانه بهتره .

ببخشید دوست عزیز من از نظر شما واقعا تعجب کردم!!!!!!!!!1:icon_twis اصلا حرف شما منطقی نیست من 5/1 سال پیش رفتم ال سی دی بگیرم و کلی هم تحقیق کردم و فقط بین 2 برند سامسونگ و سونی گیر کردم بعد از کلی تحقیق و مطالعه در اینترنت و مغازه ها متوجه شدم که پنلی که سونی در سری X , V به کار میبره ساخت سامسونگ هست و تمام کنتراست و شفافیت ها عینا مثل هم هستن وفقط تفاوت در ساختار تلویزیون ها هست که برتری نسبی با سونی بود چون سونی از فناوری پیشرفته براویا انجین برخوردار بود در حالی که سامسونگ از یه موتور پردازش تصویر معمولی استفاده میکرد و تنها برتری سامسونگ در رسایی صدا بود که من با خرید یه سینما خانگی اون رو رفع کردم و تازگی ها هم شنیدم که تو سری های جدید X این مشکل حل شده:icon_cool

naymz
29 May 2008, 03:02 PM
من برداشت شخصی ام رو نوشتم و هنوزم به این باورم که شفافیت تصویر 40F از 40X بیشتره
اون بحث سایه انداختن روی تصویر سونی رو خودم به عینه دیدم و همین موضوع تو ذوقم زد .

خالی از لطف نیست که به مطلبی در مورد تاریخچه تولید مشترک LCD بین سامسونگ و سونی اشاره کنم :

Samsung grew to be the world's largest manufacturer of liquid-crystal display panels. Sony, which had not invested in LCDs, contacted Samsung to cooperate. In 2006, S-LCD was established as a joint venture between Samsung and Sony in order to provide a stable supply of LCD panels for both manufacturers. S-LCD is owned by Samsung and Sony 51% to 49% respectively and operates its factories and facilities in Tangjung, South Korea.

2003:
Samsung Electronics and Sony sign agreement for the establishment of a joint venture for 7th generation amorphous TFT LCD panel production.

2004:
S-LCD Corporation established.

2005:
S-LCD begins shipment of 7th generation TFT LCD panels for LCD TVs.

2008:
S-LCD may be headed by Samsung alone as Sony has announced a joint venture with Sharp Corporation, in order to compete effectively with Samsung, a task made difficult by their current collaboration.

mbarazandetar
29 May 2008, 03:35 PM
من چند روز پیش lcd های jvc رو کنار سامسونگ دیدم تصاویر jvc از نطر اینجانب خیلی شفاف تر بودند هر چند که توشیبا هم نظرم رو جلب کرده ولی خوب jvc یک چیز دیگه است.
یک مورد خارج ار تاپیک که لازم میدونم ذکر کنم
در مورد خدمات پس از فروش سامسونگ هم تجربه خوبی ندارم چون یکبار هندی کم سامسونگ من با گارانتی سام سرویس خراب شد بعد از بردن به نمایندگی گفتند باید بفرستیم تهران بعد از حدود دو ماه هندی کم اومد و تو همون نمایندگی تبریز با روشن کردن تصویر بعد از چند ثانیه تصویر lcd قطع شد و دوباره به تهران ارسال شد بعد از یک ماه دوباره هندی کم رو تحویل گرفتم ولی مثل روز های اولیه سریع focus نمیشد و بالاخره بعد از اتمام گارانتی lcd هم با اون رفت و الان از طریق ویزور میشه فیلمبرداری کرد.
بنابراین مهم کیفیت ذاتی خود کالاست چون کالایی که خراب نمیشه به خدمات پس از فروش چندانی هم نیاز نداره و گارانتی هم تو ایران اصولا معنی خاصی نداره و فقط تو فروش کالا بهش اشاره میشه.

naymz
29 May 2008, 11:50 PM
من چند روز پیش lcd های jvc رو کنار سامسونگ دیدم تصاویر jvc از نطر اینجانب خیلی شفاف تر بودند هر چند که توشیبا هم نظرم رو جلب کرده ولی خوب jvc یک چیز دیگه است.
یک مورد خارج ار تاپیک که لازم میدونم ذکر کنم
در مورد خدمات پس از فروش سامسونگ هم تجربه خوبی ندارم چون یکبار هندی کم سامسونگ من با گارانتی سام سرویس خراب شد بعد از بردن به نمایندگی گفتند باید بفرستیم تهران بعد از حدود دو ماه هندی کم اومد و تو همون نمایندگی تبریز با روشن کردن تصویر بعد از چند ثانیه تصویر lcd قطع شد و دوباره به تهران ارسال شد بعد از یک ماه دوباره هندی کم رو تحویل گرفتم ولی مثل روز های اولیه سریع focus نمیشد و بالاخره بعد از اتمام گارانتی lcd هم با اون رفت و الان از طریق ویزور میشه فیلمبرداری کرد.
بنابراین مهم کیفیت ذاتی خود کالاست چون کالایی که خراب نمیشه به خدمات پس از فروش چندانی هم نیاز نداره و گارانتی هم تو ایران اصولا معنی خاصی نداره و فقط تو فروش کالا بهش اشاره میشه.

توشیبا رو گفتی به فکرم انداختی
نمایندگیش کجاست ؟

شهرام 2
31 May 2008, 11:19 AM
کسي از قيمت وکيفيت ال سي دي شارپ اطلاعاتي نداره

ashinem
31 May 2008, 11:36 AM
کسي از قيمت وکيفيت ال سي دي شارپ اطلاعاتي نداره

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ال سی دی شارپ به سایت مادیران مراجعه کنید.

[Only registered and activated users can see links]

babialex
31 May 2008, 12:40 PM
دوستان بعد از مدتی تحقیق و پرس و جو قصد دارم پلاسمای ال جی از سری جدیدش 42 اینچ مدل pg20 رو با این مشخصات بگیرم :

محصول 2008 ال جی

720p HD Resolution
• Dual XD Engine™
• 20,000:1 Contrast Ratio
• Fluid Motion
• 3x HDMI™ V.1.3 with Deep Color
• AV Mode (Cinema, Sports, Game)
• Clear Voice
• LG SimpLink™ Connectivity
• Invisible Speaker System
• 100,000 Hours to Half Brightness (Typical)
• PC Input

1024 x 768

Fluid Motion 180Hz Effect

Dual XD Engine™

SRS TruSurround XT™

Dolby® Digital

به قیمت : 1690 هزار تومن

با گارانتی اصلی

نظرتون رو میخواستم بدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویرش رو که دیدم فوق العاده بود و به تازگی وارد بازار شده

اینم بروشور این محصول :

کد:

navid_2006
31 May 2008, 05:55 PM
دوستان بعد از مدتی تحقیق و پرس و جو قصد دارم پلاسمای ال جی از سری جدیدش 42 اینچ مدل pg20 رو با این مشخصات بگیرم :

محصول 2008 ال جی

720p HD Resolution
• Dual XD Engine™
• 20,000:1 Contrast Ratio
• Fluid Motion
• 3x HDMI™ V.1.3 with Deep Color
• AV Mode (Cinema, Sports, Game)
• Clear Voice
• LG SimpLink™ Connectivity
• Invisible Speaker System
• 100,000 Hours to Half Brightness (Typical)
• PC Input

1024 x 768

Fluid Motion 180Hz Effect

Dual XD Engine™

SRS TruSurround XT™

Dolby® Digital

به قیمت : 1690 هزار تومن

با گارانتی اصلی

نظرتون رو میخواستم بدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویرش رو که دیدم فوق العاده بود و به تازگی وارد بازار شده

اینم بروشور این محصول :

کد:

از من که میشنوی پلاسما نگیر ما قبلا پاناسونیک داشتیم که تازه بهترین تو پلاسما بود افتضاح بود تو پلاسما گول شفافیت و درخشندگی پیش از حدش رو نخور تو دراز مدت نشون میده که چه قدر افتضاح هست الان داییم یه پلاسما ال جی 42 داره که یه پیکسلش سوخته و گارانتی حاضر نیست بپذیره که اونو درست کنه!!!بهتره ال سی دی بگیری:icon_cool

shahrokh_al
31 May 2008, 06:15 PM
من هم پلاسمای 42 ال جی دارم و هم 42 پاناسونیک به نظر من اصلا سراغ ال جی نرید که افتضاحه کیفیت تصویر ولی پاناسونیک سریهای جدیدش هم از نظر صدا و هم از نظر تصویر واقعا راضی کنند هست

babialex
1 June 2008, 05:01 PM
شما از پلاسماهاي سري جديد ال جي كه 2 هفته اس وارد ايران شده داريد ؟

من منظورم سري محصولات جديد اين شركته !

ashinem
2 June 2008, 11:41 AM
شما از پلاسماهاي سري جديد ال جي كه 2 هفته اس وارد ايران شده داريد ؟

من منظورم سري محصولات جديد اين شركته !

من این مدل SCARLET رو من تو جمهوری دیدم ولی به نظرم با مدلهای قبلی الجی زیاد تفاوتی نداشت.الجی هنوز هم زیر سایه سامسونگ و سونیه.

babialex
7 June 2008, 04:15 PM
من پلاسما 42 اينچ ال جي pg20 خريدم به همراه سينماي خانوادگي آناهيتا ال جي

خيلي راضيم و همه چيش خوبه - صداي عالي - كيفيت تصوير عالي - زيبايي - امكانات

پلاسماي فوق العاده اي هستش و رنگ و روشنايي و كيفيت خيلي خوبي داره

سينماي خانوادگيش هم صداي خيلي شفاف و عالي داره و مخصوصا فيلم دالبي كه باهاش ديدم عالي بود

كلا با ميزش 2300 تموم شد

Gold eagle
7 June 2008, 11:11 PM
دوستان عزیز سلام من تجربه شخصی خودم را میگم
به نطر من کیفیت sony LCD از همه بهتره و حرف نداره همچنین پولش ولی بعد اون من panasonic plasma رو پیشنهاد میکنم که مرگ نداره ولی اگه بتونین اصل ÷اپن رو پیدا کنید بازم میگم فقط اصل ÷اپن اگه باشه

jacky
18 June 2008, 03:36 PM
دوستان این لینک تلویزیون های برتر از سایت Cnet هست که بر حسب چندین اندازه و تکنولوژی دسته بندی کرده و اونها رو امتیاز بندی کرده ، بد نیست یه نگاهی به اونها بندازین :

mil-i300
18 June 2008, 10:09 PM
به نظر من از لحاظ طراحي و زيبايي و كيفيت ساخت و همچنين كيفيت تصوير ... هيچي به سامسونگ نميرسه...!!!
البته LCD...!!!

ولي تو پلاسما Sony با Full HD 1080 هاش خيلي كيفيت داره... اينگار تصوير داره مياد بيرون.....!!!

navid_2006
19 June 2008, 11:16 AM
به نظر من از لحاظ طراحي و زيبايي و كيفيت ساخت و همچنين كيفيت تصوير ... هيچي به سامسونگ نميرسه...!!!
البته LCD...!!!

ولي تو پلاسما Sony با Full HD 1080 هاش خيلي كيفيت داره... اينگار تصوير داره مياد بيرون.....!!!

من آخرین پلاسمایی که از سونی دیدم مال عصر حجر بود تا جایی که بدونم سونی دیگه پلاسما نمیزنه!!!
بعدش فکر کنم تنها پاناسونیک و NEC پلاسما Full HD داره!:icon_cool

jacky
19 June 2008, 11:25 AM
البته pioneer هم در پلاسما پیشتازه

mil-i300
19 June 2008, 01:28 PM
من آخرین پلاسمایی که از سونی دیدم مال عصر حجر بود تا جایی که بدونم سونی دیگه پلاسما نمیزنه!!!
بعدش فکر کنم تنها پاناسونیک و NEC پلاسما Full HD داره!:icon_cool

آخه كنتراستش بالاي 100000 بود...!!!!
واسه همين قكر كردم پلاسمايه...!!! چون بالاترين LCD كه من ديدم كنتراست 25000 داشت و سامسونگ بود..!!

امير حيدري
30 June 2008, 08:02 AM
من فكر ميكنم فيليپس از همه اينها بهتره.
بعد از فيليپس هم سوني.
البته ماركهايي مثل آ ا گ و زيمنس هم هست كه صد در صد با كيفيت هستند.

navid_2006
30 June 2008, 09:51 AM
من فكر ميكنم فيليپس از همه اينها بهتره.
بعد از فيليپس هم سوني.
البته ماركهايي مثل آ ا گ و زيمنس هم هست كه صد در صد با كيفيت هستند.

جانمممممم؟:icon_twis ببخشید دوست عزیز اینو همه میدونند که sony یکه تاز صنعت lcd در جهان است وقتی bravia سری X رو معرفی کرد یجورایی تو دنیا آشوب شد تحولی که با سری X تو دنیا ایجاد شد دیگه تو هیچ جای این صنعت تا به حال تکرار نشده!!در ضمن بعد از سونی سامسونگ تاپ ترین برند برای Lcd هستش!:icon_cool

ashinem
30 June 2008, 01:17 PM
درسته سونی و سامسونگ تو دنیای lcd حرف اول رو میزنن.

mil-i300
30 June 2008, 06:21 PM
جالبه اينو هم بدونين كه سامسونگ بزرگترين توليد كننده LCD دنيا ست و برايه خيلي از شركت هاي سازنده گوشي هم LCD توليد ميكنه..!!!

واسه همين كه LCD گوشي هاي 260000 رنگ سامسونگ با 16 ميليون رنگي نوكيا رقابت ميكنه...!!!!

navid_2006
30 June 2008, 07:56 PM
جالبه اينو هم بدونين كه سامسونگ بزرگترين توليد كننده LCD دنيا ست و برايه خيلي از شركت هاي سازنده گوشي هم LCD توليد ميكنه..!!!

واسه همين كه LCD گوشي هاي 260000 رنگ سامسونگ با 16 ميليون رنگي نوكيا رقابت ميكنه...!!!!

سامسونگ برای سونی پنل lcd رو میسازه البته فقط پنل های s-pva که تو سری X و V به کار میره و تازه این تکنولوژی(پنل های s-pva ) منحصرا مال سامسونگ هست!!:icon_cool

mil-i300
30 June 2008, 10:53 PM
بله... كلا بيشتر نوآوري هاي LCD مربوط به سامسونگه.. مثل توليد LCD كه در زير نور مستقيم آفتاب هم هيچ افت كنتراست و تصوير در اوون مشاهده نميشه... يا LCD لوله شونده...!!!

naymz
13 July 2008, 10:32 PM
سلام
من بین این دو تا مدل گیر کردم : LA40F88B ([Only registered and activated users can see links]) و LA40A6501F ([Only registered and activated users can see links])

قیمت هاشون یکیه
A650 جدید تره و کانتراستش 50000 هست ولی 40F کنتراستش 25000

منکه فرقی ندیدم و فروشنده ها هم هرکدومشون یه چیزی گفتن ( چرت و پرت )

کسی تجربه ای از این دو مدل داره ؟؟؟؟؟
من بین این دوتا ؛ اونی رو که بهترین و با کیفیت ترین تصویر رو میخوام .... کدوم مدل رو پیشنهاد می کنین ؟

jacky
14 July 2008, 11:12 AM
دوست عزيز مشخصات اين دو مدل رو که بررسي مي کنم ، بنظر A650 از هر لحاظ برتره .
DNIe pro image processor
100Hz motion plus
4HDMI inputs
حتي از لحاظ زيبايي هم ، بنظرم زيباتره .
متاسفانه در هيچيک از سايتهاي سامسونگ اون مدل LA40F88B رو نتونستم پيدا کنم که جزييات دقيق ترش رو ببينم ( فقط سامسونگ ايران ([Only registered and activated users can see links])داشت )

اين هم لينکهاي A650 :

Features ([Only registered and activated users can see links])

Specifications ([Only registered and activated users can see links])

CNet ([Only registered and activated users can see links])

hamham2003
15 July 2008, 08:54 PM
دوستان عزیزم سلام

من چند وقتیه که تصمیم گرفتم یک LCD 46" بگیرم .بعد از کلی جستجو به این دو مدل رسیدم:
1-SONY KLV-46X350به قیمت 4100
2-SAMSUNG 46A650 به قیمت 3500
لطفا" هر کمکی که میتونید به من بکنید. اطلاعات شما برای من بسیار مهم و قابل استفاده خواهد بود.

jacky
19 July 2008, 05:03 PM
True full-HD display stars ([Only registered and activated users can see links])

اين لينک 5 تلويزيون LCD برتر از سايت آسياي Cnet هست ، همون مدل سوني در ليست با امتياز 8.7 اول و سامسونگ هم با امتياز 8.4 سوم است .
جزييات بيشتر رو هم همونجا مي تونيد بخونيد .

موفق باشيد .

Hesam844
19 July 2008, 06:35 PM
تصویر سونی بهتره اما من خودم سامسونگ میخرم چون تفاوت تصویر سونی به اندازه تفاوت قیمتش نیست

mil-i300
20 July 2008, 11:42 AM
البته اين جور امتياز دهي ها و رنكينكها داخل سايتها زياد قابل اعتماد نيست.. حتي همين CNET...!!
من خودم چند محصول كه اوونجا امتياز بالا كسب كرده بودن رو با محصولاتي كه در حد 2 تا 3 نمره كمتر بودن رو مقايسه نزديك كردم... وآنچنان تفاوتي با هم نداشتن و خيلي نزديك بودن..!!

ولي منظورم اين نيست كه اين امتيازات الكي باشه... بسته به هر كشور .. محصول هم فرق ميكنه..
شايد موارد تستيه CNET بهترين هاي اوون برند نبوده باشه..!!
در كل چيزي كه تو بازار ايران هست ملاكه و ديدن كيفيت هر دو اوونها از نزديك يه چيزه دگست كه ميتونه حرف آخر رو بزنه..!!!

mehran_tavakoli
20 July 2008, 01:06 PM
سلام
من 4 سال هست که از تلویزیون ال سی دی پاناسونیک استفاده میکنم _viera
خیلی خوبه
عالیه
راضیم

ماندانگاس
2 August 2008, 11:27 PM
دوستان گرامی هر گونه سوال در ضمینه ی خرید تلویزیون رو در این تاپیک مطرح کنید :

تاپیک جامع و تخصصی تلویزیون ([Only registered and activated users can see links])

این تاپیک صرفا جهت مقایسه ی کیفیت ال سی دی هاست.
با توجه از توجه شما.

Nomad
3 August 2008, 12:21 AM
دوستان یه توصیه کلی کنم برای متوجه شدن سلامت و کیفیت LCD ها ...

موقع خرید از فروشنده بخواید که که تلویزیون رو روشن کنه و اون رو پیش چند تا تلویزیون دیگه از همون مدل که روشنشون کرده و همگی یه کانال رو پخش میکنن بزاره ...

معمولا هستن مواردی که رنگها رو کاملا متفاوت از بقیه نشون میدن ... حتما دقت کنید ... بعضی ها متمایل به بنفش ، بعضی ها به سبز و غیره ...

چک کنید که تلویزیون شما اون مورد تک بین بقیه نباشه و تفاوت رنگ نداشته باشه ...

امیدوارم به دردتون بخوره ...
موفق باشید .

hosseinabd
3 August 2008, 12:51 AM
به نظر من سامسونگ کیفیت های بهتری داره و قیمتش مناسب تره.

salar_zb
6 August 2008, 10:07 PM
من هم با سامسونگ موافقم! بعد از کلی تحقیق تو اینترنت و بازار فهمیدم بهترین برند lcd که تو ایران هست سامسونگ هست! راستش کیفیت تصویر سونی به دلم نمیشینه طراحی بدنش هم چنگی بدل نیمزنه در مورد ال جی هم سیستم های صوتیش عالیه امااااا تلویزیون های lcdش به پای سامسونگ نمی رسه!

من شخصا تلویزیون سامسونگ مدل 40a450 و سینما خانگی ال جی مدل اناهیتا رو برای خونه انتخاب کردم

تماشای dvd با این دو دستگاه واقعا لذت بخشه!

benyamilan
16 August 2008, 05:56 PM
سامسونگ هم در پلاسما و هم ال سی دی حرف اول رو میزنه

mil-i300
16 August 2008, 06:29 PM
ساسمونگ واقها رشد خیره کننده ای داره.... بعد از ارائه سریه طراحی کریستالی.. از اوون سری مانیتور هم تولید کرده...!! با کنتراست 1 : 20000.... که واقعا محشره..!

تلویزین ها LCD سامسونگ بهتر از بقیه ...تلویزیون رو نشون میدن ... منظورم همین 7 تا شبکه خودمونه...!!
در بقیه تلویزیون های LCD بصورت کمی برفکی تصویر دیده میشه..!

mil-i300
17 August 2008, 06:06 PM
سونی در آمریکای شمالی و خوده ژاپن خیلی فروش داره...
ولی در اروپا سامسونگ و فیلیپس هستن که فروش بیشتری دارن... در آسیا هم نمیشه زیاد نظر داد... بیشتر شرکت های بزرگ مثل سونی - ال جی - سامسونگ - پاناسونیک و .... در آسیا هستن... برندی نیست که آنچنان بالاتر باشه .... :icon_cool

Koosha_Raisi
17 August 2008, 06:27 PM
سلام به همه ی دوستان . من تو اتاقم یه 22 اینچ سامسونگ دارم کیفیتش عالیه!:icon_evil ولی ال سی دی فقط سونی فقط و فقط سونی:icon_razzSony Sony تصاویرو زنده تر نشون میده و بعد از سونی سامسونگ در ال سی دی حرف اول رو میزنه. ولی همه میدونیم که شارپ بزرگترین تولید کننده های ال سی دی در دنیاست. شارپ هم خیلی خوبه:icon_cool

ali khorshidi
1 September 2008, 03:49 PM
سلام
من درانتخاب خريد تلويزيون LCD و PLASMA مشكل دارم لطفا راهنمايي كنيد .(باتشكر )

mohammad51
1 September 2008, 04:59 PM
سلام به همه ی دوستان . من تو اتاقم یه 22 اینچ سامسونگ دارم کیفیتش عالیه!:icon_evil ولی ال سی دی فقط سونی فقط و فقط سونی:icon_razzSony Sony تصاویرو زنده تر نشون میده و بعد از سونی سامسونگ در ال سی دی حرف اول رو میزنه. ولی همه میدونیم که شارپ بزرگترین تولید کننده های ال سی دی در دنیاست. شارپ هم خیلی خوبه:icon_cool

دوست عزيز

شما 3 نوع lcd رو تاييد كرديد و اين در نوع خودش جالبه ودر مورد توليد lcd بايد بگم كه بزرگترين شركت سامسونگه و تا اونجايي كه من اطلاعات دارم صفحه هاي lcd سوني رو هم سامسونگ ميزنه:icon_cool

mohammad51
1 September 2008, 05:01 PM
سلام

دوست عزيز

اگر فضايي كه ميخواهيد تلويزيون رو قرار بديد 1- بايد نزديك به تلويزيون براي ديدن باشه و 2- از لحاظ حجم فضايي كه اشغال ميكنه ميخواهيد كم باشه حتما lcd خريداري كنيد :icon_cool

Koosha_Raisi
2 September 2008, 10:35 AM
چی؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_eek: سامسونگ ال سی دی های سونی رو میزنه؟؟:icon_twis امکان نداره:icon_evil سونی در جهان حرف اول رو میزنه. شما یه چیز رو بگو که سونیش بد باشه. واکمن و ام پی3 و 4 های توپ ال سی دی های براویای معرکه:icon_twis سونی حتی در کنسول بازی هم در دنیا حرف اول رو میزنه. هیچ کنسولی به کیفیت و قدرت پی اس 3 نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_sad:

mohammad51
2 September 2008, 11:29 AM
چی؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_eek: سامسونگ ال سی دی های سونی رو میزنه؟؟:icon_twis امکان نداره:icon_evil سونی در جهان حرف اول رو میزنه. شما یه چیز رو بگو که سونیش بد باشه. واکمن و ام پی3 و 4 های توپ ال سی دی های براویای معرکه:icon_twis سونی حتی در کنسول بازی هم در دنیا حرف اول رو میزنه. هیچ کنسولی به کیفیت و قدرت پی اس 3 نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_sad:

دوست عزيز

من خود صفحه هاي lcdرو گفتم نه كل تلويزوت sony رو كه ساخت شركت سامسونگ هست :icon_cool

Koosha_Raisi
2 September 2008, 11:50 AM
دوست عزيز

من خود صفحه هاي lcdرو گفتم نه كل تلويزوت sony رو كه ساخت شركت سامسونگ هست :icon_cool

سلام! این حرف هارو برای تبلیغ سامسونگ میزنن.:icon_surp مگه نشنیدین که میگن سامسونگ بزرگ ترین تولید کننده ی ال سی دی در جهان است؟؟؟؟ این ها همش حرفه:icon_razz شارپ بزرگترین تولید کننده ی ال سی دی در جهان است نه سامسونگ.

mehran_tavakoli
2 September 2008, 12:25 PM
سلام

دوست عزیز مشکلی نباید داشته باشی
کیفیت تصوریز ال سی دی بسیار بهتر هست
فضایی که ال سی دی میگیره خیلی کمتره
زیبایی ال سی دی بیشتره
ال سی دی رو میتونی حتی به دیوار هم بزنی:icon_cool

hosseinabd
5 September 2008, 07:58 AM
به نظر من سامسونگ جدیدا خوب توی ال سی دی داره پیشرفت میکنه.
نظر دوستان چیه؟اینطوری نیست؟
منم تصمیم داشتم یک ال سی دی بخرم.شما چه مدل و مارکی پیشنهاد میکنید؟

Koosha_Raisi
5 September 2008, 08:54 AM
به نظر من سامسونگ جدیدا خوب توی ال سی دی داره پیشرفت میکنه.
نظر دوستان چیه؟اینطوری نیست؟
منم تصمیم داشتم یک ال سی دی بخرم.شما چه مدل و مارکی پیشنهاد میکنید؟

سلام دوست عزیز:icon_evil درسته سامسونگ توی ساخت تلویزیون های ال سی دی خیلی داره پیشرفت میکنه و ظاهر فق العاده زیبایی داره:icon_wink ولی همه چیز در ظاهر و روشنایی فوق العاده ی تصویر خلاصه نمیشه!:icon_cool شما اگر دو مدل سامسونگ و سونی را که مثلا شبیه هم هستند را کنار هم قرار دهید میتوانید به تور مشخص روشنی و خوش رنگی تلویزیون های سامسونگ را ببینید:icon_razz
ولی سونی تصاویر را بطور طبیعی نشون میده یعنی مثلا سامسونگ عکس یه گل رو خیلی پر رنگ نشون میده ولی سونی در حد نرمال انگار دارید تصویر واقعی را میبینید! ولی سامسونگ گل قرمزی را رنگش رو پررنگ تر و همچین مصنوعی تر و خوش آب و رنگ تر جلوه میده!! که واقعا شما با نگاه کردن به آن لذت میبرید! ولی سونی تصاویری فوق العاده طبیعی و زیبا نشون میده! با توضیحات من فکر نکنید سونی خیلی مزخرفه! اگر قیافه ی ال سی دی های سونی را میپسندید و دوست دارید تصاویر را زنده تر و طبیعی تر ببینید و از نظر بودجه هم خیلی در محدودیت نیستید سونی بهترین انتخاب است!:icon_arro ولی اگر دوست دارید با پولی معمولی یک تلویزیون سامسونگ با ظاهری زیبا و تصاویری مصنوعی و خوش آب و رنگ بخرید و فکر میکنید ظاهر خیلی مهم است سامسونگ بهترین انتخاب رای شماست:icon_idea

از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آش میخوری!

hosseinabd
6 September 2008, 08:10 AM
یک مدل خوب سونی برای خونه بهم پیشنهاد میکنید؟

Koosha_Raisi
6 September 2008, 08:24 AM
يک مدل خوب سوني براي خونه بهم پيشنهاد ميکنيد؟

خوب پس رفتيد تو خط سوني؟؟؟ الهي شکر!:icon_excl ولي باور کنيد تمام حرف هاي من راست بود شما ميتونيد با کنار هم گذاشتن تلويزيون هاي سوني و سامسونگ اين فرق رو احساس کنيد! حتي با اين حال من خودم تلويزيونم سامسونگه:icon_mrgr سوني همه مدل هاش خوبه. ميخواين فولاچ دي بگيرين يا معمولي؟؟ چند اينچ؟ نتا من مدل هارو بهتون بگم البته سايت [Only registered and activated users can see links] همه ي مشخصات است!
:icon_cool:icon_cool

mil-i300
8 September 2008, 05:38 AM
حرف کوشا جان درسته و این بخاطر تکنولوژی سامسونگه که محیط های سیاه صفحه رو سیاه مطلق نشون میده... یعنی نوردهی بهشون صورت نمیگیره...!!
واسه همینه که به مثال اوون گله پرنگتر دیده میشه...!! :icon_cool
مثل فرق دوربین گوشی های نوکیا با برند های دیگه... اوونجا نوکیاست که عکس ها رو خوشگل تر و جذاب تر از اوون چیزی که هستن میگیره...!! :icon_surp

Koosha_Raisi
8 September 2008, 09:14 AM
حرف کوشا جان درسته و اين بخاطر تکنولوژي سامسونگه که محيط هاي سياه صفحه رو سياه مطلق نشون ميده... يعني نوردهي بهشون صورت نميگيره...!!
واسه همينه که به مثال اوون گله پرنگتر ديده ميشه...!! :icon_cool
مثل فرق دوربين گوشي هاي نوکيا با برند هاي ديگه... اوونجا نوکياست که عکس ها رو خوشگل تر و جذاب تر از اوون چيزي که هستن ميگيره...!! :icon_surp

حق با شماست! براي همينه که ميگم سوني طبيعي تره يعني تصوير واقعي رو نشون ميده!!!
چ
ولي سامسونگ زيباتر و خوش آبو رنگتر:icon_evil

ehsan-inventor
17 September 2008, 02:39 PM
من از یه فروشنده ال سی دی تو جمهوری شنیده بودم که ال سی دی های سامسونگ در اثر ضربه های کوچیک آسیب می بینه(منظورش پیکسل بود) ولی سونی خیلی مقاوم تره طوریکه کفششو از پاش درآورد(خانم بود) و محکم کوبوند تو ال سی دی سونی فروشگاش !
از طرفی من تمایل دارم ال سی دی بخرم که به قول دوستمون تصویرش خوش آب و رنگ تره !
با این وجود سامسونگ خوبه؟ تفاوت های فاحش این دو کمپانی چیه؟ آیا صرفا اسمشونه؟

Koosha_Raisi
17 September 2008, 03:22 PM
دوست عزیز! اگر صفحه ی قبل را خونده باشید من نوشتم که سامسونگ تصاویر رو خوش آب و رنگ تر و پر رنگ تر از آنچه هست نشون میده:icon_razz ولی سونی تصویر اصلی و واقعی و طبیعی رو نشون میده! اگر عاشق دیدن تصاویر طبیعی هستید سونی مال شماست! و اگر دوست دارید تصاویر را خوش آب و رنگ ترو پر رنگتر از آنچه هست ببینید سامسونگ انتخاب خوبیست!

mil-i300
17 September 2008, 03:58 PM
چند روز پیش تبلیغات سریه 6 سامسونگ تو روزنامه بود...!!
کنتراست 1 به 50000 برایه LCD...!! واقعا ترکونده...!! با طراحی همین مانیتور های جدیدش که به Touch of Color مشهوره..!! زیرش خط قرمز داره... خیلی شیکه..!!

سونی هم حرف نداره... من یک پانوسنیک رو هم دیدم که تصویرش خیلی خوب بود...!
ولی چیکار کنیم.. نافه مارو با تیغ جراحی سامسونگ زدن..!! :icon_surp

mohammad7
19 September 2008, 01:02 PM
سلام
یه سری اینجا بزن کمکت میکنه

ali_tech
20 September 2008, 09:40 AM
من مشكلي با تلويزيون ال سي دي سامسونگ پيدا كردم. تصويرش كاملا قطع شده. يعني اول كه روشن ميشه صفحه خيلي تاريكه و بعد كاملا خاموش ميشه و فقط صدا داره. كاملا ناگهاني اينطوري شد و ما هيچ كاري باهاش نكرديم و تا قبل از اون بدون مشكل كار مي كرد.

به سام سرويس زنگ زدم اونا هم يكي رو فرستادن و بعد از بازديد گفت مشكل از پنل هست و بايد بره تعميرگاه مركزي(بخارست). به اونجا كه زنگ زدم گفتند پنل موجود ندارند و بايد از كره بياد و بايد 2،3 هفته صبر كنم.

حالا به نظر شما چكار كنم؟ آيا صبر كنم يا راه ديگه اي براي حل مشكل هست؟ دوستاني كه احتمالا تجربه اي در اين زمينه دارند لطفا كمك كنند.

mil-i300
20 September 2008, 02:43 PM
از اوونجايي که صفحه موبايل با صفحه تلويزيون شباهت زيادي داره...
برايه گوشيه من همچين اتفاقي براش افتاده بود... داديم تعمير گفتن فلت بايد تعمير شه... لازم نيست که صفحه عوض شه..!!
فکر کنم ماله شما هم همچين موردي براش پيش اوومده...!!

XELTEK
20 September 2008, 02:50 PM
پنل همون پروسسور تصوير هست كه متاسفانه مشكل زياد پيدا ميكنه

البته ناگفته نمونه بهترين پنل ماله همين سامسونگه !

دليل خرابيشم بيشتر نوسان برق و رطوبت هستش ! و خود صفحه هيچيش نيست !

XELTEK
20 September 2008, 02:50 PM
پنل همون پروسسور تصوير هست كه متاسفانه مشكل زياد پيدا ميكنه

البته ناگفته نمونه بهترين پنل ماله همين سامسونگه !

دليل خرابيشم بيشتر نوسان برق و رطوبت هستش ! و خود صفحه هيچيش نيست !

Nomad
29 September 2008, 12:35 AM
دوستان ... تلویزیون های قاچاق زیادی با مارک سامسونگ وارد بازار شده ... روی همشون هم زده Made in Malasia ... یعنی ساخت مالزی که به نظر من چرند نوشته !!

در هر صورت خود سایت غیر رسمی سامسونگ هم از اونها انتقاد کرده !! حالا چزور تولید میشه خدا داند و بس !! روی تلویزیون های اصلی سامسونگ بنا به اظهارات فروشنده ها و نمایندگان سامسونگ باید نوشته شده باشه Made by Samsung ...

موفق باشید .

mehran_tavakoli
9 October 2008, 07:15 PM
من مشكلي با تلويزيون ال سي دي سامسونگ پيدا كردم. تصويرش كاملا قطع شده. يعني اول كه روشن ميشه صفحه خيلي تاريكه و بعد كاملا خاموش ميشه و فقط صدا داره. كاملا ناگهاني اينطوري شد و ما هيچ كاري باهاش نكرديم و تا قبل از اون بدون مشكل كار مي كرد.

به سام سرويس زنگ زدم اونا هم يكي رو فرستادن و بعد از بازديد گفت مشكل از پنل هست و بايد بره تعميرگاه مركزي(بخارست). به اونجا كه زنگ زدم گفتند پنل موجود ندارند و بايد از كره بياد و بايد 2،3 هفته صبر كنم.

حالا به نظر شما چكار كنم؟ آيا صبر كنم يا راه ديگه اي براي حل مشكل هست؟ دوستاني كه احتمالا تجربه اي در اين زمينه دارند لطفا كمك كنند.

من از 2 نفر که سامسونگ داشتن شنیدم یه همچین مشکلی داشتن
من ازشون میپرسم و خبرت میکنم
ولی فکر کنم این پنل دوبی هم گیر بیاد و بتونی سریع تر مشکل رو حل کنی:icon_cool

ali_tech
11 October 2008, 09:30 AM
ممنونم از جوابهاتون دوستان. خوشبختانه مشكل حل شد، البته من بعد از 3 هفته كه منتظر شدم و خبري ازشون نشد خودم دستگاه رو بردم تعمير گاهشون و اونجا درستش كردند. گفتند قطعاتمون تازه رسيده.:icon_ques

لوگان
13 October 2008, 04:14 PM
دوستان یه چند تا سوال دارم.اگه جواب بدب ممنون میشم.
یکی اینکه قیمت lcdها کی ارزون میشه؟ تو عید یا یه زمان دیگه؟
یکی دیگه اینکه سونی سینما خانوادگی مجانی کی میده؟
یکی دیگه اینکه چرا تلویزیون 70 اینج سونی از 52 اینچش ارزون تره؟

Nomad
15 October 2008, 04:07 AM
1 - معمولا LCD ها همیشه قیمت پایداری دارن ... چون همیشه فصل خریدشونه ... البته یه حرفی هست که میگن مهر و آبان ارزونتره واسه مدرسه ها که من خودم تا حالا چک کردم و بی اساس بوده .

2- سونی رایگان تا حالا سینمای خانگی نداده تا جایی که من یادمه ... معمولا اقلام خیلی کم ارزشی رو میده مثل کیف یا فلش دیسک یا پیرهن با مارک سونی !!!

3- سونی 70 اینچ داره ؟؟ در هر صورت اگر داشته باشه مطمئنا دارای ویژگی خاصی مثل کنتراست فوق العاده و یا رزولیشن بالاتر از 2 مگا نیست ... بهمین دلیل کیفیت و وضوح تصویر خیلی پایین میاد تو این سایز . وگر نه 70 اینچ سامسونگ از LED درست شده و فوق العاده گرونه و فوق العاده با کیفیت .

لوگان
15 October 2008, 04:18 PM
سونی 70 اینچ داره. اطلاعاتش رو مینویسم:
مدل:ks-70r200
70اینچ sxrd
موتور براویا
دو مگا پیکسل تصویر 1920*1080
پانل full hd
تصویر در تصویر دو تیونر
مولتی hd
تولید رنگ های زنده
2 ورودی hdmi
صدای ساراند دالبی pro logic 2
نسل دوم wcg-ccfl
متاسفانه من هیچ کدوم از این اصطلاحات رو نمیدونم یعنی چی به جز full hd لگه میشه راهنمایی کنید.
باتشکر

zizi_imar
16 October 2008, 05:03 PM
من شنيده ام كه ال سي دي ها براي چشم اثرات خيلي بدي دارند آيا درست است ؟

XELTEK
16 October 2008, 06:49 PM
نخير

اتفاقا" بر عكس ! نسبت به تلويزيون لامپي ضررش خيلي كمتره ! چون ديگه اشعه اي پرتاب نميشه !

yasser_star
18 October 2008, 09:12 AM
یه 46 سری X سونی بگیرن آ[خرشه مطمئن باشید پشیمون نمیشین.قیمت 000/070/4 تومن.
ساخت اصل ژاپن.

Nomad
18 October 2008, 06:39 PM
دوست عزیز همیشه باید این رو در نظر بگیرید که در مقابل بهای پرداختی ، چه کیفیتی رو دریافت میکنید ... و آیا این برای شما مناسب هستش یا نه ...

hosseinabd
19 October 2008, 01:22 AM
فکر کنم سامسونگ توی این زمینه بهتر کار میکنه.

mohammad7
23 October 2008, 10:38 PM
دوستان میشه درمورد ویژگی full hd یه کم توضیح بدید؟

mohammad7
23 October 2008, 11:04 PM
دوستان میخواهم یه lcd 40 inch بگیرم بین مدل LA40A610A3 ([Only registered and activated users can see links]) از سامسونگ و مدل KLV-40X350A از سونی تردید دارم.خودم اول میخواستم سونی بگیرم اما وقتی مشخصاتشون رو مقایسه کردم دیدم سامسونگ هم زمان پاسخگوییش بهتره (5 میلی ثانیه نسبت به سونی که 8 میلی ثانیه است)هم کنتراست بالاتری داره(1:30000 نسبت به سونی که 1:18000 است) اما خود نمایندگی سونی میگفت کنتراست سامسونگ واقعی نیست.
به هر حال بالا تر بودن این دو ویژگی مهم سامسونگ منو سخت دو دل کرده.خواهش میکنم در صورت امکان راهنماییم کنید.

ali206-5
24 October 2008, 12:14 AM
دوستان میخواهم یه lcd 40 inch بگیرم بین مدل LA40A610A3 ([Only registered and activated users can see links]) از سامسونگ و مدل KLV-40X350A از سونی تردید دارم.خودم اول میخواستم سونی بگیرم اما وقتی مشخصاتشون رو مقایسه کردم دیدم سامسونگ هم زمان پاسخگوییش بهتره (5 میلی ثانیه نسبت به سونی که 8 میلی ثانیه است)هم کنتراست بالاتری داره(1:30000 نسبت به سونی که 1:18000 است) اما خود نمایندگی سونی میگفت کنتراست سامسونگ واقعی نیست.
به هر حال بالا تر بودن این دو ویژگی مهم سامسونگ منو سخت دو دل کرده.خواهش میکنم در صورت امکان راهنماییم کنید.

من 2 سال پیش 40 سامسونگ خریدم .
اون موقع کیفیت تصویرش از همه برند های دیگه بالاتر بود .
چند وقت پیش هم رفتم بررسی کردم ، هنوز هم کیفیت سامسونگ به طور واضح بالاتره .

mohammad7
25 October 2008, 11:20 PM
درسته ولی این سری x سونی هم خیلی خوبه ضمن اینکه منظور من مقایسه بین این دو مدل بود.از دوستان خصوصا جناب koosha_raisi تقاضای کمک دارم!

reza engine
26 October 2008, 05:22 PM
من قصد دارم براي خونه پدرم يه LCD 32 اينچ بگيرم.
مدل 32A650 سامسونگ حدود 1.150.000 تومنه
و سري W، 32 اينج سوني 1.400.000
البته من خودم TV سوني دارم و بي نهايت راضيم. ولي تو LCD به نظرم سامسونگ هم زياد از سوني عقب نيست. درسته كه سوني تصوير بهتري داره ولي اختلاف قيمتش زياده.
متاسفانه سامسونگ تو 37 اينچ هنوز سري 6 رو يه بازار عرضه نكرده ولي مدل 37A550 رو ميشه حدود 1.350.000 خريد. تو سوني هم 37 اينچ سري S قيمت معقولي داره.
سوال من اينه كه چرا قيمت 37 تفاوت چنداني با 32 نداره ولي وقتي سراغ 40 ميريم اختلاف قيمت فاحش ميشه؟
آيا 37 سايز استانداري نيست؟
و آخر اينكه به نظر شما از بين 32A650 و 37A550 كدوم رو انتخاب كنم؟

sayan
26 October 2008, 05:34 PM
من هم ميخوام يه 40 اينچ بخرم بين LA40A550P1 از سامسونگ و سوني مدل V يا S موندم.
خودم به سوني خيلي علاقه دارم و همه دستگاههاي خونه‌ام سونيه مثل سينماي خانگي،‌تلوزيون CRT ، و دوربين فيلم برداري. ولي تو اينترنت كه ميرم ميبينم كه LCDهاي سامسونگ بيشتر مطرحه.
تو سايتهايي مثل آمازون، Cnet و غيره چند تا ال سي دي برتر اكثرا سامسونگن.
ضمن اينكه مشخصات سامسونگ هم به ظاهر بهتره (كنتراست و زمان پاسخدهي)
از دوستاني كه صاحب نظرن (به ويژه دارندگان LCD سامسونگ يا سوني ) ميخوام كه راهنمايي كنن.

behjooei
28 October 2008, 05:03 PM
سامسونگ 32 اينچ دارم. يكساله كه گرفتمش.
تلويزيون خودمون رو هم از ماهواره اينتل ست ميگيرم. پس كيفيت تصاوير بالا است(چون ديجيتال پخش ميشه). تو ديدن فيلم از دي وي دي پلير سامسونگم هم همين مشكلو دارم كه وقتي فيلمهاي اكشن پخش ميشه، اثر تصوير باقي ميمونه. مثلا" بازيگر سريع سرش رو مي‌چرخونه اما اثر تصوير صورتش باقي ميمونه . ميشه راهنمايي بفرمائيد.

golofan
28 October 2008, 06:43 PM
من فکر می کنم ال سی دی جدید 42 و 47 اینچ ال جی LG60) scarlet ) بدلیل امکانات فوقالعاده ،کیفیت مطلوب صدا و تصویر ، قیمت مناسب ، مقاومت و طول عمر بالای محصولات ال جی و گارانتی مطمئن در حال حاضر بهترین گزینه در کشور باشد.

behjooei
29 October 2008, 12:37 PM
كسي جواب سوال ما رو نداد؟
ممكنه از كانكتورها و سيمها باشه؟ يا قدرت تفكيك پائينه؟ يا شايد هم كنتراست يا وضوح پائينه؟ يا...؟
با تشكر.
بهجويي

ashinem
30 October 2008, 01:00 PM
اینکه کاملا مشخصه مشکل از زمان پاسخگویی شه بیشتر از 8 میلی ثانیه این مشکل رو داره برای همین میگن موقع خرید ال سی دی دقت کنین زمان پاسخگوییش از 8 میلی ثانیه بیشتر نباشه (البته اگه 6 میلی ثانیه باشه بهتره).من خودم r88 دارم که زمان پاسخگوییش 8 میلی ثانیه س ولی مشکلی نداره.

reza engine
1 November 2008, 01:41 PM
كسي جوابي به من نداد.
من رفتم يه 32 سري W سوني خريدم. هر كاري كردم نشد كه سامسونگ بگيرم. طراحي 32 W خيلي سرتره نسبت به A650؛
تصويرش هم راضي كنندس. 1.300 خريدم
تنها مشكلش نداشتن پورت USB هست. در عوض دو تصوير هست. البته تك تيونر، ميشه يه كانال ايران رو با يه كانال ماهواره همزمان ديد.

X_Man
1 November 2008, 10:38 PM
به نظر من باید دید کدوم به صرفه است. افراد کمی هستند که قیمت ها براشون اهمیت نداره.
بهتره نظر سنجی ایجاد بشه که توی اون قیمت هم موثر باشه.

ugyjoon
3 November 2008, 11:06 PM
سلام
می خواستم در مورد کیفیت ال سی دی ها یه چیزی بگم. من ال سی دی های سامسونگ و سونی و فیلیپس و ال جی و شارپ رو دیدم و زیر و رو کردم شارپ رو اصلا نپسندیدم. هر کدوم از ال سی دی ها یه خوبی دارن مثل موبایل ها که هیچ وقت همه امکانات تو یه موبایل جمع نمی شه. من نمره بیست رو به فیلیپس می دم واقعاً خداست مثل قیمتش که بالاست (حدود 1 میلیون بالاتر از هم سایزاش). اگه همه چی واستون مهمه سونی خوبه اما اگه فقط تصویر واستون مهمه سامسونگ تصویراش شفاف تر و زنده تره اما سیستم صوتیش ایراد داره وقتی صدا یکم بره بالا به جای صدا عر می زنه. ال جی هم هی خوبه اما نه به اندازه این 3 تا. من جی وی سی رو مشخصاتشو خوندم واقعا خوب بود در حد سونی و میشه گفت یه جورایی بهتر اما تو عملشو ندیدم.
در کل اگه قیمت مهم نیست برین دنبال فیلیپس چون سونی پیشش لنگ می اندازه. من خودم سونی 40 سری x دارم اما کنار یه فیلیپس واقعا باخت.
تو خرید وسایل صوتی تصویری به استحکام کلیدها و سوار شدن قطعات توجه کنید مثلا کلید های سونی محکم و سفته و اگه TV رو تکون بدید محکمه اما همینو تو سامسونگ ببینید جالبه.

aminreza85
3 November 2008, 11:13 PM
با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان. چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه فرق بین کنتراست مثلا 1 به 7000 با 1 به 15000 در تصویر lcd دقیقا چیه؟
دوم اینکه درمورد lcd سامسونگ مدت 46s88b کسی اطلاعات یا تجربه ای داره؟ و نظرتون درموردش چیه؟

با تشکر

XELTEK
24 November 2008, 11:04 AM
من قصد دارم براي خونه پدرم يه LCD 32 اينچ بگيرم.
مدل 32A650 سامسونگ حدود 1.150.000 تومنه
و سري W، 32 اينج سوني 1.400.000
البته من خودم TV سوني دارم و بي نهايت راضيم. ولي تو LCD به نظرم سامسونگ هم زياد از سوني عقب نيست. درسته كه سوني تصوير بهتري داره ولي اختلاف قيمتش زياده.
متاسفانه سامسونگ تو 37 اينچ هنوز سري 6 رو يه بازار عرضه نكرده ولي مدل 37A550 رو ميشه حدود 1.350.000 خريد. تو سوني هم 37 اينچ سري S قيمت معقولي داره.
سوال من اينه كه چرا قيمت 37 تفاوت چنداني با 32 نداره ولي وقتي سراغ 40 ميريم اختلاف قيمت فاحش ميشه؟
آيا 37 سايز استانداري نيست؟
و آخر اينكه به نظر شما از بين 32A650 و 37A550 كدوم رو انتخاب كنم؟

پنل 37 و 32 يكي هستند و درت كمتري به كريستال هاي صفحه ميدن تا به د اكثر بازدهي برسن !

اما 40 اينچ پنل قدر تري داره و فقط به خاطر پنل اينطوري گرونه !

متاسفانه كوتاهي از منه ! من تو جمهوري هستم و اطلاعات هم دارم منتها يادم ميره به اينجاها سر بزنم ! قول ميدم ديگه حدالمقدور سوالاتون بي جواب نمونه !

من هم ميخوام يه 40 اينچ بخرم بين LA40A550P1 از سامسونگ و سوني مدل V يا S موندم.
خودم به سوني خيلي علاقه دارم و همه دستگاههاي خونه‌ام سونيه مثل سينماي خانگي،‌تلوزيون CRT ، و دوربين فيلم برداري. ولي تو اينترنت كه ميرم ميبينم كه LCDهاي سامسونگ بيشتر مطرحه.
تو سايتهايي مثل آمازون، Cnet و غيره چند تا ال سي دي برتر اكثرا سامسونگن.
ضمن اينكه مشخصات سامسونگ هم به ظاهر بهتره (كنتراست و زمان پاسخدهي)
از دوستاني كه صاحب نظرن (به ويژه دارندگان LCD سامسونگ يا سوني ) ميخوام كه راهنمايي كنن.
حق با شملست اما سامسونگ واقعا" اسم در كرده و سوني يه چيز ديگس

مخصوصا" شما سوني داري به غير سوني فكر نكن

ما اينجا در همسايگيمون يك تعمير گاه ال سي دي هست ! داخلش رو كه ميبينم واقعا" سوني شاهكار كرده اما سام و ال جي مزخرفند و بد تعمير !

سامسونگ 32 اينچ دارم. يكساله كه گرفتمش.
تلويزيون خودمون رو هم از ماهواره اينتل ست ميگيرم. پس كيفيت تصاوير بالا است(چون ديجيتال پخش ميشه). تو ديدن فيلم از دي وي دي پلير سامسونگم هم همين مشكلو دارم كه وقتي فيلمهاي اكشن پخش ميشه، اثر تصوير باقي ميمونه. مثلا" بازيگر سريع سرش رو مي‌چرخونه اما اثر تصوير صورتش باقي ميمونه . ميشه راهنمايي بفرمائيد.

دوستمون راهنمايي كردند

البته ممكنه از خود فيلم ها هم باشه

من فکر می کنم ال سی دی جدید 42 و 47 اینچ ال جی LG60) scarlet ) بدلیل امکانات فوقالعاده ،کیفیت مطلوب صدا و تصویر ، قیمت مناسب ، مقاومت و طول عمر بالای محصولات ال جی و گارانتی مطمئن در حال حاضر بهترین گزینه در کشور باشد.

ال جي متاسفانه خدمات پس از فروش جالبي نداره ( البته بعد از زمان گارانتي ) اما سوني چرا

كسي جواب سوال ما رو نداد؟
ممكنه از كانكتورها و سيمها باشه؟ يا قدرت تفكيك پائينه؟ يا شايد هم كنتراست يا وضوح پائينه؟ يا...؟
با تشكر.
بهجويي

يكم بالاتر جواب دادن و منم يكم اضافه كردم

اینکه کاملا مشخصه مشکل از زمان پاسخگویی شه بیشتر از 8 میلی ثانیه این مشکل رو داره برای همین میگن موقع خرید ال سی دی دقت کنین زمان پاسخگوییش از 8 میلی ثانیه بیشتر نباشه (البته اگه 6 میلی ثانیه باشه بهتره).من خودم r88 دارم که زمان پاسخگوییش 8 میلی ثانیه س ولی مشکلی نداره.

ممنون

كسي جوابي به من نداد.
من رفتم يه 32 سري W سوني خريدم. هر كاري كردم نشد كه سامسونگ بگيرم. طراحي 32 W خيلي سرتره نسبت به A650؛
تصويرش هم راضي كنندس. 1.300 خريدم
تنها مشكلش نداشتن پورت USB هست. در عوض دو تصوير هست. البته تك تيونر، ميشه يه كانال ايران رو با يه كانال ماهواره همزمان ديد.

بهترين كار رو كردي

در ميان برگشتي هاي ال سي دي سمسونگ در مقام اول و ال جي دوم و آخر همه سوني هست

به نظر من باید دید کدوم به صرفه است. افراد کمی هستند که قیمت ها براشون اهمیت نداره.
بهتره نظر سنجی ایجاد بشه که توی اون قیمت هم موثر باشه.

نظر سنجي از نظر من مناسب اين تاژيك نيست

چون موضوع اين تاژيك گسترده است

سلام
می خواستم در مورد کیفیت ال سی دی ها یه چیزی بگم. من ال سی دی های سامسونگ و سونی و فیلیپس و ال جی و شارپ رو دیدم و زیر و رو کردم شارپ رو اصلا نپسندیدم. هر کدوم از ال سی دی ها یه خوبی دارن مثل موبایل ها که هیچ وقت همه امکانات تو یه موبایل جمع نمی شه. من نمره بیست رو به فیلیپس می دم واقعاً خداست مثل قیمتش که بالاست (حدود 1 میلیون بالاتر از هم سایزاش). اگه همه چی واستون مهمه سونی خوبه اما اگه فقط تصویر واستون مهمه سامسونگ تصویراش شفاف تر و زنده تره اما سیستم صوتیش ایراد داره وقتی صدا یکم بره بالا به جای صدا عر می زنه. ال جی هم هی خوبه اما نه به اندازه این 3 تا. من جی وی سی رو مشخصاتشو خوندم واقعا خوب بود در حد سونی و میشه گفت یه جورایی بهتر اما تو عملشو ندیدم.
در کل اگه قیمت مهم نیست برین دنبال فیلیپس چون سونی پیشش لنگ می اندازه. من خودم سونی 40 سری x دارم اما کنار یه فیلیپس واقعا باخت.
تو خرید وسایل صوتی تصویری به استحکام کلیدها و سوار شدن قطعات توجه کنید مثلا کلید های سونی محکم و سفته و اگه TV رو تکون بدید محکمه اما همینو تو سامسونگ ببینید جالبه.

حال اون كسايي كه فيليپس خردن مثلا" سالژيش رو الان بريد بپرسيد

skh13571359
25 November 2008, 10:42 AM
اينو منم تجربه كردم فيليپس تصويرش عاليه تنها مشكلش قيمتشه

sayan
25 November 2008, 05:22 PM
اینکه lcdهای سامسونگ بیشتر از سایر مارکها تو تعمیرگاهها هستند،
نمیتونه دلیلی بر بد بودن سامسونگ باشه، چراکه ممکنه میزان فروش
سامسونگ در مقایسه با مارکهای دیگه خیلی بیشتر باشه که بنظر من
همینطور هم هست. یعنی چون تعداد فروش بیشتری داره، مسلما تعداد
بیشتری هم به تعمیرگاه میفرسته.
برای قضاوت در این مورد باید آمار و اطلاعات دقیقی بدست آورد والا صرف
اینکه سامسونگای تعمیری بیشتر از سونی هستن دلیل بر ضعف سامسونگ
نیست...

sayan
25 November 2008, 05:24 PM
اينو منم تجربه كردم فيليپس تصويرش عاليه تنها مشكلش قيمتشه

ديروز جديدترين مدل فيليپس رو (البته بنا بر گفته فروشنده) قيمت گرفتم
42 اينچ حدود 2 ميليون و 200 يا 300!
روشن نبود که تصويريش رو ببينم ولي قيمتش زياد هم بالا نيست...

XELTEK
25 November 2008, 07:31 PM
اینکه lcdهای سامسونگ بیشتر از سایر مارکها تو تعمیرگاهها هستند،
نمیتونه دلیلی بر بد بودن سامسونگ باشه، چراکه ممکنه میزان فروش
سامسونگ در مقایسه با مارکهای دیگه خیلی بیشتر باشه که بنظر من
همینطور هم هست. یعنی چون تعداد فروش بیشتری داره، مسلما تعداد
بیشتری هم به تعمیرگاه میفرسته.
برای قضاوت در این مورد باید آمار و اطلاعات دقیقی بدست آورد والا صرف
اینکه سامسونگای تعمیری بیشتر از سونی هستن دلیل بر ضعف سامسونگ
نیست...

من اطلاعات دقیق از نوع برد ها و نحوه ی کارایی تمام تلویزیون ها دارم و خودم تعمیرگاه دارم و روزی 7 8 تا ال سی دی تعمیر میکنیم !

این نظر من بود به عنوان یه منبع اگاه

شما هر جور راحتی استنباط کن !

asemoni
1 December 2008, 10:29 AM
سلام دوستان
خداییش مرد و مردونه LCD سامسونگ بهتره یا سونی؟ اگر ما پول دار بودیم برامون مهم نبود چون وقتی می دیدیم خوب نیست سریع عوضش میکردیم ولی حالا با پول کارمندی این کار را می خواهیم انجام دهیم تو رو خدا راهنمایی کنید با تشکر:icon_cry:

PAYAM
1 December 2008, 06:31 PM
اگر کیفیت برام مهمه و پولش هرچقدر بشه برات مهم نیست ... سونی
اگر می‌خوای انتخاب داشته باشی که با پول کمتر، بالاترین کیفیت رو داشته باشی ... سامسونگ

یعنی سونی کیفیت بالاتری دارد ولی قیمت بسیار بالاتر
سامسونگ به نسبت قیمتش بالاترین کیفیت را در آن رنج قیمت دارد.

حالا خودت انتخاب کن!

samanpapillon
1 December 2008, 06:44 PM
به نظر من سامسونگ بهترین گزینه برای شما می باشد .
به دلیل قیمت مناسب ، خدمات بهتر و کیفیت بالا و ...
به ویژه که در بیشتر مارکها از پنل سامسونگ به دلیل تکنولوژی بالاتر استفاده می شود .

asemoni
3 December 2008, 12:56 AM
سلام دوستان عزیز
ممنونم از راهنمایی که کردید اما این دوستمون میگه بیشتر LCD های سامسونگ تو تعمیرگاهها هستش حالا ما چیکار کنیم . یکی از مهمترین امکانات برای LCD مدت زمان پاسخگویی می باشد که در LCD جدید سامسونگ 4ms است ولی در همه ی محصولات سونی ای زمان 8ms است و بعد از آن کنتراست آن میباشد که در محصول جدید سامسونگ 50000:1 است ولی در سونی 22000:1 می باشد حالا با این اوصاف می گویید چکار کنم. راستی این حقیقت داره که اگر صدای LCD سامسونگ از یه حدی بالا بره نعره مزنه و افت صدا پیدا میکنه؟ از کسانی که LCD سامسونگ یا سونی دارند و یا افراد صاحب نظر کمک می طلبم.

HOO121
3 December 2008, 10:01 AM
از من ميشنوي سراغ ال جي نرو درسته ارزون تره و شايد داراي زيبايي ظاهري بيشتري باشد ولي به مرور زمان كيفيت تصويرش نسبت به ماركهاي ديگه زودتر از دست ميده
ميدوني هر كدوم از پيكسلهاي ال سي دي داراي يك ترانزيستور هستند كه به مرور زمان هر كدام كه بسوزند يكي از پيكسلها سياه ميشود و به مرور كيفيت تصوير كم مي شود در ماركهايي مثل سوني عمر اين ترانزيستورها بيشتره
اميدوارم درست انتخاب كني

hamham2003
10 December 2008, 05:32 PM
سلام دوستان عزیز
ممنونم از راهنمایی که کردید اما این دوستمون میگه بیشتر LCD های سامسونگ تو تعمیرگاهها هستش حالا ما چیکار کنیم . یکی از مهمترین امکانات برای LCD مدت زمان پاسخگویی می باشد که در LCD جدید سامسونگ 4ms است ولی در همه ی محصولات سونی ای زمان 8ms است و بعد از آن کنتراست آن میباشد که در محصول جدید سامسونگ 50000:1 است ولی در سونی 22000:1 می باشد حالا با این اوصاف می گویید چکار کنم. راستی این حقیقت داره که اگر صدای LCD سامسونگ از یه حدی بالا بره نعره مزنه و افت صدا پیدا میکنه؟ از کسانی که LCD سامسونگ یا سونی دارند و یا افراد صاحب نظر کمک می طلبم.

خوب دوست عزیز بنده 20روز پیش lcd گرفتم و تجربیاتم رو به شما منتقل میکنم:

اولا" پروسه تحقیقات و در نتیجه اون خرید من حدود 3 ماه طول کشید .در طول این مدت اکثر سایتهای مقایسه ای و رتبه دهی اینترنتی حتی نظر های خریداران رو خوندم.
بین تمامی مدلایی که توایران دقت کن میگم تو ایران میشه پیدا کرد فقط دو برند سونی و سامسونگ قابل بررسی و تعمق بودن.توهین به اونایی که سایر برندها رو دارن نمیکنم ولی من تمامی lcd ها رو روشن و بعضا" در کنار هم مقایسه کردم.ممکنه بتونید امکانات جانبی خوبی هم در بعضیها پیدا کنید ولی در نهایت اون چیزی که ما میخواهیم کیفیت تصویر و صداست زیاد به اعداد وارقام توجه نکنید زیرا ولقعا" گول زنک هستند .پس از کلی پرس و جو و تحقیق و حتی مقایسه پهلو به پهلوی سونی سری xو سامسونگ سریA650 که بهتریتهای هر دو برند هستند متوجه شدم سامسونگ واقعا" در برابر سونی حرفی برای گفتن نداره و نهایتا" سونی 40x خریدم .دوباره میگم به اعداد و ارقام توجه نکن این دوتا تلویزیونو بگذار کنار هم مقایسشون کن فرقشونو کاملا حس میکنی.
اینو بگم شما اگه خیلی پولداری سامسونگ بخر .اگه نه غیر از سونی به هیچ چیز دیگه فکر نکن دلیلشو خودت میدونی
در مورد سونی سری x سوالی بود در خدمتم

ali206-5
10 December 2008, 06:06 PM
من ایران که بودم سامسونگ 40 اینچ داشتم .
امروز ال سی دی 32 اینچ مدل LA32A450c1 را به همراه سینمای خانگی مدل HT-Z210 به همراه wall mount bracket به قیمت 735 هزار تومان خریدم .
ایران چقدر میشن ؟

mil-i300
10 December 2008, 06:18 PM
شما هر چی باشه ..... خوب خریدی..!!
اینجا ما امروز رفتیم یه سریه 8 سامسونگ رو دیدم به 4 میلیون و خرده ای...!!!! بدون سینما خانگی.....!!! ولی کیفیتی داشت....!!

ALIAK28
28 December 2008, 09:17 AM
درود...
دوستان ..نظرتون درباره توشیبا چیه؟ تو نظر سنجی هم نبود اسمش....
خریدش مباح هست یا خیر؟

mil-i300
28 December 2008, 09:36 AM
دوست عزيز...
توشيبا - فيليپس - پاناسونيک - يوتکس - جي وي سي و...... مارک هاي مختلف.. اما نا آشنا در بازار ايران هستن.. شايد برخي از اين برندها از بقيه معروفيت بيشتري داشته باشن... ولي ايون مد نظر داشته باشين که مارک هاي شناخته شده ... کارايي بهتري دارن..!!
مثلا سوني و سامسونگ يا الجي برندها و انتخاب هاي اول براي LCD TV هستن...
اين برندهاي نا آشنا شايد کيفيت تصيري زيادي داشته باشن... ولي بيشتر اووقات پننل اصلي کاره يکي از همين سه شرکت بزرگه که خدمتتون عرض کردم..!! فقط طراحي فريم اوون عوض شده...:icon_cool

ALIAK28
28 December 2008, 06:11 PM
دوست عزيز...
توشيبا - فيليپس - پاناسونيک - يوتکس - جي وي سي و...... مارک هاي مختلف.. اما نا آشنا در بازار ايران هستن.. شايد برخي از اين برندها از بقيه معروفيت بيشتري داشته باشن... ولي ايون مد نظر داشته باشين که مارک هاي شناخته شده ... کارايي بهتري دارن..!!
مثلا سوني و سامسونگ يا الجي برندها و انتخاب هاي اول براي LCD TV هستن...
اين برندهاي نا آشنا شايد کيفيت تصيري زيادي داشته باشن... ولي بيشتر اووقات پننل اصلي کاره يکي از همين سه شرکت بزرگه که خدمتتون عرض کردم..!! فقط طراحي فريم اوون عوض شده...:icon_cool

سپاس...از پاسخ شما..
خوب آخه مساله اینه که تو این برندهای مطرح _ سامسونگ..سونی...ال جی _ تقریبا هیچ کدوم صفحه ضد ضربه ندارن...ولی تو برخی مدل های توشیبا تا اون جا که می دونم صفحه ضد ضربه وجود داره...
برخی به خاطر کوچولوهای توخونه مجبورن رو این ویژگی هم حساب باز کنند....

تو برندهای مطرح چیزی هست که صفحه ضد ضربه داشته باشه؟

vahid etemad
28 December 2008, 06:50 PM
ما تو خونه یه سری x سونی داریم و خیلی هم ازش راضی هستیم . در مورد ضد ضربه بودن هم باید بگم روزی که من برای تحقیق در مورد lcd ها به نمایندگی سونی رفتم ، فروشنده در حالی که lcd داشت فیلم پخش میکرد دستش رو مشت کرد و به صفحه lcd زد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد !!!

mil-i300
29 December 2008, 10:37 AM
منم شبيه اين حرکت رو برايه نمايندگي يوتکس ديدم... هم کيفيت خوب بود.. هم قيمتش....
يارو اينگار داشت تو گوشه LCD ميزد... تق ... تق ... همينجور ميزد رو صفحه... حال کردم..!!

ALIAK28
6 January 2009, 02:40 AM
خوب ..من که سر آخر توشیبا 42C3500 E ([Only registered and activated users can see links]) رو گرفتم...

1- بلند گوهای عالی
2- ضدضربه ترین پنل در میان برندهای موجود
3- کیفیت تصویری خوب ( از سامسونگ- یوتکس و ال جی که قطعا بهتر ...)
4- پنل ساخت ژاپن ..
...
و فعلا که راضی هستم !

X_Man
6 January 2009, 12:19 PM
خوب ..من که سر آخر توشیبا 42C3500 E ([Only registered and activated users can see links]) رو گرفتم...

2- ضدضربه ترین پنل در میان برندهای موجود
3- کیفیت تصویری خوب ( از سامسونگ- یوتکس و ال جی که قطعا بهتر ...)

و فعلا که راضی هستم !

1) مگه قراره کسی به LCD ضربه بزنه؟؟؟؟
2) با کدوم مدل سامسونگ؟؟ سامسونگ هم سری 3 داره هم سری 6 که تقریبا دو برابر اون قیمت داره, فروشنده ها معمولا تلویزونی که خودشون دوست دارن بفروشن کنار یک مدل پایین از یک برند دیگه میازرن و میگن این بهتره. حتی تو جمهوری یک مغازه که توشیبا میفروخت یک توشیا 2مگاپیسل 32 اینچی با فیلم 2 مگاپیکسل گذاشته بود و با یک سامسونگ 40 یک مگاپیکسل با فیلم یک مگاپیکسل مقایشه می کرد و می گفت توشبا بهرته. شما با کدوم مدل سامسونگ مقایسه کردید؟ با چه فیلمی؟
3) چند وقته خریدید که راضی هستید؟ (من تازه سامسونگ خریدم از بلدگوهاش راضی نیستم)

mil-i300
6 January 2009, 01:08 PM
1) مگه قراره کسی به LCD ضربه بزنه؟؟؟؟
2) با کدوم مدل سامسونگ؟؟ سامسونگ هم سری 3 داره هم سری 6 که تقریبا دو برابر اون قیمت داره, فروشنده ها معمولا تلویزونی که خودشون دوست دارن بفروشن کنار یک مدل پایین از یک برند دیگه میازرن و میگن این بهتره. حتی تو جمهوری یک مغازه که توشیبا میفروخت یک توشیا 2مگاپیسل 32 اینچی با فیلم 2 مگاپیکسل گذاشته بود و با یک سامسونگ 40 یک مگاپیکسل با فیلم یک مگاپیکسل مقایشه می کرد و می گفت توشبا بهرته. شما با کدوم مدل سامسونگ مقایسه کردید؟ با چه فیلمی؟
3) چند وقته خریدید که راضی هستید؟ (من تازه سامسونگ خریدم از بلدگوهاش راضی نیستم)

منظورشون از ضربي ... اين بچه هاي فسقلي اي هستن که ميرن جلو تلويزيون وا ميستن... مثلا عمو پورنگو دوست داره... نميفهمه که .. کوچيکه طفلکي... فکر ميکنه عمو پورنگ واقعيه..!! هي ميزنه تو تلويزيون ....!!! برا اين گفتن..!!
نکته اي که درباره سامسونگ ها هم گفتين .. منم با شما موافقم.!! سامسونگ سريه 9 رو هم توليد کرده که هنوز تا سري 8 بيشتر من تو بازار نديدم..!! بايد ايشون هم مشخصات و قيمت مدل خودشون.. هم اوونا يي که ميگن بهتره رو ميزاشن...!!

راستي شما نبايد از بلندگوهاي تلويزيون LCD انتظار داشته باشي..! واسه همينه که سينماي خانگي باهاش بفروش ميرسه ديگه..!! مثلا ما که يه 29 اينچ توشيبا داريم که توش Woofer داره و ماشالاه 50 کيلو ( زياد گفتم.. 48 ..!!) وزنشه... با يک سوني براويا که سر جمعش 10 تا 16 کيليو ميشه رو نبايد مقايسه کرد... گرچه صداي سامسونگ ها بيشترشون SRS هست..!! :icon_cool

mehrdad_ghin
6 January 2009, 01:56 PM
only HITACHI

X_Man
6 January 2009, 03:22 PM
راستي شما نبايد از بلندگوهاي تلويزيون LCD انتظار داشته باشي..! واسه همينه که سينماي خانگي باهاش بفروش ميرسه ديگه..!! مثلا ما که يه 29 اينچ توشيبا داريم که توش Woofer داره و ماشالاه 50 کيلو ( زياد گفتم.. 48 ..!!) وزنشه... با يک سوني براويا که سر جمعش 10 تا 16 کيليو ميشه رو نبايد مقايسه کرد... گرچه صداي سامسونگ ها بيشترشون SRS هست..!! :icon_cool

ما اون تلویزیون قبلیمون 15 سال کار کرد تا بلندگوهاش خراب شد.
این از روز اول وقتی صدا رو زیاد می کنید مثل اینکه پاره شده باشه یه صدای اضافه میده (البته بسیار کم و ضعیف) اما از یه تلویزیون نو همین قدر هم انتظار نمیره.
این SRS هم اصلا فایده نداره به علاوه نصاب هم گفت اینو خاموش بزارید چون بلندگو ها زود خراب میشن، ما که تو فکر یک سینمای خانگی هستیم. من این رو انتخاب کردم » سينمای خانگی سامسونگ (SAMSUNG) مدل:HT-TZ315 ([Only registered and activated users can see links])

mil-i300
6 January 2009, 05:45 PM
چيزه خوبي انتخاب کردي.... شما اين صداي پار...پاره رو هنگام ديدن DVD هم داري..!!؟؟ از کي اينجوري شده..!؟

X_Man
6 January 2009, 08:29 PM
چيزه خوبي انتخاب کردي.... شما اين صداي پار...پاره رو هنگام ديدن DVD هم داري..!!؟؟ از کي اينجوري شده..!؟

همچین صدای نیست. خیلی هم ضعیفه. آخه من 3 هفته اس خریدم

far84
6 January 2009, 11:31 PM
میخوام فیلیبس بگیرم جه مدلی را بیشنهاد میکنید؟قیمت را هم بگویید؟40 اینچ

نيوان
7 January 2009, 12:46 AM
آقا من رفتم نماینگی pionner و یه پلاسمای 42 رو میگفت 2 میلیون، ولی خیلی تصویر بود کسی داره یا اطلاعاتی داره؟ راستی یه تاپیک مغایسه LCD با Plasma بود کسی آدرسشو میدونه؟!!؟ :icon_ques
آخیه فروشنده می گفتم که ال سی دی به درد نمیخوره و حد اکثر تا 40 انیچ خوبه. نظر شما و تجربه شما چی میگه؟
ممنون

X_Man
7 January 2009, 01:48 AM
آقا من رفتم نماینگی pionner و یه پلاسمای 42 رو میگفت 2 میلیون، ولی خیلی تصویر بود کسی داره یا اطلاعاتی داره؟ راستی یه تاپیک مغایسه LCD با Plasma بود کسی آدرسشو میدونه؟!!؟ :icon_ques
آخیه فروشنده می گفتم که ال سی دی به درد نمیخوره و حد اکثر تا 40 انیچ خوبه. نظر شما و تجربه شما چی میگه؟
ممنون

فرق بین تلویزیونهای ال سی دی و پلاسما در چیست؟

پلاسما، بوسیله احتراق و گرما سه رنگ اصلی را تولید می کند که این تکنولوژی دارای ضعف از جمله گرم شدن دستگاه و کم شدن عمر آن را می باشد.
LCD، با جریان کریستال مایع باعث تولید نور و در نهایت تصویرمی شود که تا امروز بهترین نوع از دستگاهها به شمار می رود که دارا بودن عمر بالا و تصویر بهتر از مزیتهای LCD است. عمر پلاسما حدود 40 هزار ساعت و LCD حدود 70 هزار ساعت است. لازم به توضیح است که اگر بزرگی صفحه تصویر برایتان مهم است، پیشنهاد ما پلاسما می باشد. ولی اگر کیفیت و شفافیت تصویر معیار انتخاب باشد، LCD توصیه می شود.

منبع سام سرویس