PDA

View Full Version : یه مشکل در جمین

bibal
28 May 2008, 04:20 PM
جمین من چند روز پیش خورد زمین . هیچ مشکل ظاهری پیدا نکرده ولی از اون رو به بعد سرعتش خیلی کم شده بطور مثال اگر قبل از زمین خوردن رو 100% بگیریم الان سرعتش به 40 % رسیده . میشه یه راهنمایی کنید . ضمنا دستگاه رو رستارت هم کردم و دوباره روش ویندوز ریختم ولی باز کند هست !!
:icon_cry:

کبریت بی خطر
28 May 2008, 04:57 PM
جمین ها همشون همین مشکلو دارن یکی خودم خورد زمین اسپیکرش از کار افتاد 50 تومن خرجش کردم (البته به پول الان 100 تومن) ولی بازم نشد که نشد 570 خریدم 350 فروختم:icon_redf
به نظر من این پاکت پیسی ها فعلا جایی ندارند>خاصیتی ندارند >عمری هم ندارند:icon_mad:

mohammad51
28 May 2008, 05:47 PM
جمین ها همشون همین مشکلو دارن یکی خودم خورد زمین اسپیکرش از کار افتاد 50 تومن خرجش کردم (البته به پول الان 100 تومن) ولی بازم نشد که نشد 570 خریدم 350 فروختم:icon_redf
به نظر من این پاکت پیسی ها فعلا جایی ندارند>خاصیتی ندارند >عمری هم ندارند:icon_mad:

دوست عزيز

اين حرفهايي كه شما ميزنيد درست نيست من و دوستاني كه در اين بخش كار ميكنيم زمان زيادي هست كه با اين نوع گوشي ها سر و كار داريم ولي با اين مشكلاتي كه شما مي فرماييد روبرو نشديم در مورد جا افتادن هم خوب رشد كرده ومشكلي هم ندارن و خيلي از گوشي هاي معمولي هم بهتر و به روز تر هستن :icon_cool

mohammad51
28 May 2008, 05:49 PM
جمین من چند روز پیش خورد زمین . هیچ مشکل ظاهری پیدا نکرده ولی از اون رو به بعد سرعتش خیلی کم شده بطور مثال اگر قبل از زمین خوردن رو 100% بگیریم الان سرعتش به 40 % رسیده . میشه یه راهنمایی کنید . ضمنا دستگاه رو رستارت هم کردم و دوباره روش ویندوز ریختم ولی باز کند هست !!
:icon_cry:

دوست عزيز

در مورد گوشي شما بايد بگم احتمال زياد گوشي شما بر اثر اين ضربه يكي از قطعاتش يا درست در جاي خودش نيست و يا اينكه نيم سوز شده و به همين علت سرعت گوشيتون پايين امده بهترين كار اينه كه ببريد به يك تعمير كار خوب نشونش بديد تا مشكلتون رو حل كنه:icon_cool

bibal
28 May 2008, 06:46 PM
شما کجا رو معرفی میکنید ؟ نمیخوام دست هر تعمیرکاری بیافته . یکی که کارش این مدل گوشی ها باشه

mohammad51
28 May 2008, 08:31 PM
شما کجا رو معرفی میکنید ؟ نمیخوام دست هر تعمیرکاری بیافته . یکی که کارش این مدل گوشی ها باشه

دوست عزیز

اگر میخواهید یک جای خوب ببرید ببرید تجارت الکترنیک در مرکز خرید پایتخت :icon_cool

RoSo
30 May 2008, 08:24 AM
البته همیشه هم نمیشه به تعمیر بیرون اعتماد کرد. گوشی من جک هدفونش خراب شد و دادم تعمیر. با 15 هزار تومن مشکلش حل شد ولی بعد از تعمیر شدیداً سرعت گوشی کم شده و هنگ میکنه دائم. درحالیکه اونایی که با jasjar کار کرده باشن میدونن که این گوشی به نسبت پاکت پی سی های دیگه کمترین مشکل رو در هنگ کردن داره و قبل از اینکه بدمش تعمیر هفته ای 1 بار هنگ میکرد ولی الان روزی 2 بار !!!! پس زیاد هم نمیشه به تعمیر دل خوش کرد چون ممکنه بدتر هم بشه !!! (به تجارت الکترونیک هم دادم. یه وقت فکر نکنید دادم یه جای بیخود برای تعمیر)

mohammad51
30 May 2008, 09:08 PM
البته همیشه هم نمیشه به تعمیر بیرون اعتماد کرد. گوشی من جک هدفونش خراب شد و دادم تعمیر. با 15 هزار تومن مشکلش حل شد ولی بعد از تعمیر شدیداً سرعت گوشی کم شده و هنگ میکنه دائم. درحالیکه اونایی که با jasjar کار کرده باشن میدونن که این گوشی به نسبت پاکت پی سی های دیگه کمترین مشکل رو در هنگ کردن داره و قبل از اینکه بدمش تعمیر هفته ای 1 بار هنگ میکرد ولی الان روزی 2 بار !!!! پس زیاد هم نمیشه به تعمیر دل خوش کرد چون ممکنه بدتر هم بشه !!! (به تجارت الکترونیک هم دادم. یه وقت فکر نکنید دادم یه جای بیخود برای تعمیر)

حق باشماست روزبه جان اما این مثل قدیمی یادت نرفته که چینی بند زده هیچ وقت مثال نوش نمیشه اما به هر حال باید با این مسئله ساخت در ضمن بستگی به این داره که گوشی از چه جایی مشکل پیدا کرده باشه و تا چه حدی میشه این مشکل رو برطرف کرد :icon_cool