View Full Version : صدای عجیب در هنگام روشن بودن کولر
Narimanhb
28 May 2008, 11:15 AM
سلام.
ماشین من وقتی کولر روشنه و ازدنده یک میخوام برم دو گهگاهی یه صدای قیژ ممتدی برای حدود 4-5 ثانیه میکشه و بعدش خوب میشه...نمیدونم علتش چیه.ولی به نظزم صدا از خود کولر باشه نه جای دیگه ماشین.آیا این برا ماشین های دیگه هم اتفاق میوفته؟؟..نظر شمارو خواهانم لطفا!در ضمن ماشین من تیپ2 موتور جدیده که حدود 25 روزه تحویل گرفتم حدود 1500 کیلومترباهاش راه رفتم،هنوز بازدید اولیه انجام نشده.
k000m
28 May 2008, 11:55 AM
احتمال داره تسمه كولر شل باشه
simbaleo
29 May 2008, 01:57 AM
اگر صدا سوت مانند و مثل ترمز گرفتن کامیون باشه و از سمت داشبرد شنیده بشه بخاطر هوا گرفتن گاز کولره. و علتی هم که هنگام تعویض شنیده میشه اینه که با بالا رفتن دور کمپرسور در دنده یک فشار گاز بالا میره و کمپرسور موقتا قطع میکنه و این صدا شنیده میشه.
ولی اگر یه در در ممتد بشنوی مربوط به بلبرینگ کمپرسور میشه که طبیعیه.
ماندانگاس
29 May 2008, 03:14 AM
اگر صدا سوت مانند و مثل ترمز گرفتن کامیون باشه و از سمت داشبرد شنیده بشه بخاطر هوا گرفتن گاز کولره.
مشکلی ایجاد نمیکنه؟ باید چکار کنیم تا درست بشه؟
simbaleo
29 May 2008, 04:15 PM
باید هواگیری بشه، پیش یه کولر ساز وارد ببر برات هواگیری کنه و جاش گاز بزنه، اینطوری کولر خنکتر هم میشه.
soheilm
31 May 2008, 08:21 AM
سلام به تمامی دوستان که اینجا زحمت میکشن
من هم 206 موتور جدید دارم که تازه گرفتم
کولر رو که روشن میکنی یک مدت کار میکنه بعد شروع میکنه به سود کشیدن یعنی در ابتدا
اینطوری نمیشه ممتد نیست و در فواصل تکرار میشه
علت همین هست که گفتید؟؟؟؟
فردا وقت گرفتم که ببرم ولی خیلی توی ذوق آدم میخوره ماشین که تازه گرفتی ببری تعمیرگاه
simbaleo
31 May 2008, 10:33 AM
دقیقا همین نشانه ها رو داره، اون صدا هم موقع قطع و وصل کمپرسور میاد برای همین متناوبه.
Dokhtaroneh
31 May 2008, 02:49 PM
جالبه مال منه همینطوری می شه.منم تازه ماشینم رو گرفتم. نامردا معلوم نیست چه جوری گاز کردن توی این کولرها که همشون هوا گرفتن.از simbaleo (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=47467) جهت راهنمایی خوبش جدا تشکر می کنم.
soheilm
31 May 2008, 03:09 PM
جالبه مال منه همینطوری می شه.منم تازه ماشینم رو گرفتم. نامردا معلوم نیست چه جوری گاز کردن توی این کولرها که همشون هوا گرفتن.از simbaleo (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=47467) جهت راهنمایی خوبش جدا تشکر می کنم.
ماشین رو بردین نمایندگی واسه تعمیر؟ من فردا میخوام ببرم
1 ماه نشده ماشین گرفتیم تا حالا 2 دفعه رفتم تعمیرگاه مرکزی
Dokhtaroneh
31 May 2008, 04:16 PM
نمایندگی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با عرض شرمندگی نمایندگی شهر ما از یه سفور شهرداری هم کمتر از ماشین سر در می یارن. تا حالا از بار برای یه چیزی بردم نمایندگی گفتن مشکلی نیست طبیعیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.