PDA

View Full Version : موکت زیر کاپوت برای تیپ2

Narimanhb
28 May 2008, 09:25 AM
سلام دوستان
ماشین من 206 تیپ 2 موتور جدیده.کمی از صدای موتورش ناراضی ام و از اونجایی که از همون زمانی که از کارخونه تحویل گرفتمش موکت زیر کاپوت (اسمش همینه دیگه؟)نداشت الان به نظرشما اشکالی نداره که خودم موکت بذارم ؟گفتم شاید کارخونه میدونسته و عمدا نذاشته مثلا موتور جدیدا اگه موکت داشته باشن واسشون مشکل ساز بشه یاچه میدونم حرارتش ال و بل بشه و از این صحبتا...در ضمن موکت زیر کاپوت فابریک 206 قیمتش چنده؟:icon_cool

Dandrite
28 May 2008, 09:43 AM
سلام دوستان
ماشین من 206 تیپ 2 موتور جدیده.کمی از صدای موتورش ناراضی ام و از اونجایی که از همون زمانی که از کارخونه تحویل گرفتمش موکت زیر کاپوت (اسمش همینه دیگه؟)نداشت الان به نظرشما اشکالی نداره که خودم موکت بذارم ؟گفتم شاید کارخونه میدونسته و عمدا نذاشته مثلا موتور جدیدا اگه موکت داشته باشن واسشون مشکل ساز بشه یاچه میدونم حرارتش ال و بل بشه و از این صحبتا...در ضمن موکت زیر کاپوت فابریک 206 قیمتش چنده؟:icon_cool
سلام
موكت زير كاپوت چندين مزايا به شرح زير داره :
1. كاهش صداي موتور
2. جلوگيري از تخريب رنگ كاپوت به علت گرماي موتور
بنابراين به نظر من بخر (حدود 30000 تومانه)

شهرام 2
28 May 2008, 09:54 AM
اينا از جنس زدن که سود ببرن ميتوني خودت بذاري خيلي خوبه قيمت هم حتما تغييرکرده حدود 30بود

abedinian
28 May 2008, 12:47 PM
سلام
دوست عزيز در اين تاپيك (http://www.phalls.com/showthread.php?t=11734&highlight=%DA%C7%ED%DE+206) مفصل صحبت شده لطفا قبل از ايجاد پست سرچ بفرمائيد.