PDA

View Full Version : سرحال كردن 206 تيپ 5

Dandrite
27 May 2008, 11:36 AM
سلام خدمت همه
من يه 206 تيپ 5 دست دو تميز گرفتم و مي خواهم ان را براي مسابقات خياباني با دوستان امده كنم .
به نظر شما چه وسايلي را تعويض و يا ارتقا بدم .:icon_wink:icon_excl

k000m
27 May 2008, 12:43 PM
مباركه دوسته من
به نظره من موتور تيپ 5 به اندازه مناسبي شتاب داره به استانداردش دست نزن . فقط بهينه كن مثله شمع چند پلاتينه فيلتر هوا اسپرت و اگه بيشتر خواستي هدرز و منع اگزوز . ولي به نظره من اگه اهل رانندگي اسپرت هستي حتما 4 چرخ را بازديد بده و از عملكرد ترمز مطمئن شو لاستيك هاي ماشينت رو با يه نوع خوب عوض كن و يك يا 2 درجه پهن كن . اگه پول داري كمك ها را از نوع گازي و سفت بزار و اگه اهله ارتفاع زدن هستي فنر و كمك ريستي مارك معتبر استفاده كن
اميدوارم چرخ ماشينت خوب بچرخه دوسته من :icon_cool

arash_2006
27 May 2008, 03:40 PM
مبارک باشه میشه مشخصات و قیمت ماشینت رو بگی؟
بنظر ن تیپ 5 خودش به اندازه کافی آمادگی برای ریس خیبانی رو داره و فقط یک سری خرج ها رو برای امنیت بیشتر و نه سرعت بیشتر انجام بدی مثل استرس بار و رینگ و لاستیک با سایز بزرگتر و ...

Dandrite
27 May 2008, 06:03 PM
راستش را بخواهيد من اول پژو 2000 داشتم كه خيلي با حال بود و بعد پرادو VX شش سيلندر ولي از وقتي مجبور به نقل مكان شدم به علت نداشتن پاركينگ خواستم يه ماشين ارزان بخرم .
يه نيازمندي خريدم و .....
خب من حتي تيپ 5 صفر هم پيدا كردم ولي ترجيح دادم يه مدل 82 بخرم كه زياد دست ايران بهش نخرده باشه.
مدل 82 بسيار تميز حدودا 11 ميليون:pudency:

Dandrite
27 May 2008, 06:19 PM
مباركه دوسته من
به نظره من موتور تيپ 5 به اندازه مناسبي شتاب داره به استانداردش دست نزن . فقط بهينه كن مثله شمع چند پلاتينه فيلتر هوا اسپرت و اگه بيشتر خواستي هدرز و منع اگزوز . ولي به نظره من اگه اهل رانندگي اسپرت هستي حتما 4 چرخ را بازديد بده و از عملكرد ترمز مطمئن شو لاستيك هاي ماشينت رو با يه نوع خوب عوض كن و يك يا 2 درجه پهن كن . اگه پول داري كمك ها را از نوع گازي و سفت بزار و اگه اهله ارتفاع زدن هستي فنر و كمك ريستي مارك معتبر استفاده كن
اميدوارم چرخ ماشينت خوب بچرخه دوسته من :icon_cool
با تشكر
1.شمع چند پلاتينه نداريم و به ان شمع چند الكترود مي گويند كه متاسفانه فقط باعث گرم شدن بيهوده مي شود كه من از شمع هاي سوزني ايرديوم استفاده كردم.
2.با فيلتر هوا موافقم مخصوصا همراه كيت تنفس اسپرت
3. هدرز و ست كامل اگزوز بسيار مفيده ولي خيلي گرونه (ست كامل اصلي 1000000 تومان)
4. 4 حلقه بريجستون جي 3
5. با هزار بدبختي كمك فنر اصل فرانسه انداختم .(650000 تومان):lover:

Pontiac
27 May 2008, 08:37 PM
سلام
1)كيت فيلتر هواي k&n مدل تيفون براي 205 تيپ 5 با بازدهي عالي(ساخت امريكا) .حدود 185 تومن
2) ست كامل اگزوز سوپر اسپرينت كه شامل هدرز ، سنتر و مافلر(منبع ) هست .حدود 980 تومن
3)سوپر چيپ حدود 450 تومن با گارانتيه بين المللي
با اينا فكر كنم حسابي سر حال بشي هم خودت هم ماشينت :icon_mrgr و خيلي ها رو متعجب كني !
اينها تماما تست شده و جواب داده سريعا هم قابل برگشت هستند .شمع هم در آخر عوض كني خوبه اما تاثيرش با اين ها قابل قياس نيست البته هزينش هم خيلي كمه ولي جواب چنداني نميده...
اگر بودجه رو مشخص كني بهتر ميشه نظر داد

Dandrite
28 May 2008, 09:59 AM
سلام
1)كيت فيلتر هواي k&n مدل تيفون براي 205 تيپ 5 با بازدهي عالي(ساخت امريكا) .حدود 185 تومن
2) ست كامل اگزوز سوپر اسپرينت كه شامل هدرز ، سنتر و مافلر(منبع ) هست .حدود 980 تومن
3)سوپر چيپ حدود 450 تومن با گارانتيه بين المللي
با اينا فكر كنم حسابي سر حال بشي هم خودت هم ماشينت :icon_mrgr و خيلي ها رو متعجب كني !
اينها تماما تست شده و جواب داده سريعا هم قابل برگشت هستند .شمع هم در آخر عوض كني خوبه اما تاثيرش با اين ها قابل قياس نيست البته هزينش هم خيلي كمه ولي جواب چنداني نميده...
اگر بودجه رو مشخص كني بهتر ميشه نظر داد
خب من متاسفانه اهل ماشين بازي هستم ::hell_boy:
حدود 4000000 تومان و ليست وسايل مورد نظرم هم اينه :
موتور :
1. كيت تنفس
2. استرس بار (بين hp Dighin و Sparco كدام بهتره ؟)
3. ترنادور (سايكلتون 3 چه توره ؟ )
4.رادياتور 4 لول مسي
5.باطري اتمي
6.شمع سوزني ايرديوم
7.تعويض ميل لنگ با نمونه راي 206

Suspansion
1. 4تا كمك فرانسوي
2. نقويت جلوبندي با نمونه فرانسوي

Body
1. رنگ مجدد بدنه
2. تعويض كليه چراغ ها
و در پايان دياگ:exciting_phalls:

k000m
28 May 2008, 12:06 PM
با تشكر
1.شمع چند پلاتينه نداريم و به ان شمع چند الكترود مي گويند............ )

بله چند الكترود درسته . ولي درباره گرم شدن با شما مخالفم من شمع 4 الكترود روي 206 و هم روي پرايد بستم (هر 2 ماشين را دارم) ولي به هيچوجه ماشين گرم نشده حتي ذرهاي و آمپر تكون نخورده. در مورد شتاب هم انتظاره معجره نداشته باشيد در هر 2 ماشين افزايش شتاب و نفس ماشين در سر بالايي ها كاملا مشهوده و اثر شمع هاي سوزني ايرديوم هم مشابه چند الكترود هستش و تنها فرقشون در طول عمر بيشتر هستش :icon_surp
با تشكر

Dandrite
28 May 2008, 02:55 PM
بله چند الكترود درسته . ولي درباره گرم شدن با شما مخالفم من شمع 4 الكترود روي 206 و هم روي پرايد بستم (هر 2 ماشين را دارم) ولي به هيچوجه ماشين گرم نشده حتي ذرهاي و آمپر تكون نخورده. در مورد شتاب هم انتظاره معجره نداشته باشيد در هر 2 ماشين افزايش شتاب و نفس ماشين در سر بالايي ها كاملا مشهوده و اثر شمع هاي سوزني ايرديوم هم مشابه چند الكترود هستش و تنها فرقشون در طول عمر بيشتر هستش :icon_surp
با تشكر
اولا به علت سيستم برق و جرقه زني استاندارد (در بعضي موارد زير استاندارد ) اتومبيل هاي ايراني حتي بعيد است كه توان ايجاد 2 جرقه در 2 الكتروده است و تنها مزيت اين شمع ها در تنوع مسيرها برق در هنگام گرم شدن شمع است كه مقاومت الكتريكي كمتري دارند ولي معضل اصلي اين شمع ها در صورت كم بودن اكتان و نامرغوب بودن بنزين است كه در بسياري از موارد انفجار به درستي صورت نمي گيرد .

اما مزايا شمع سوزني ايرديوم :
1. كاركرد بسيار بالا تا 160000 كيلومتر
2.نگه داشتن تنظيم موتور به مدت طولاني
3.جرقه زني كامل در نتيجه كاهش مصرف بنزين و افزايش عملكرد

k000m
28 May 2008, 03:35 PM
اولا به علت سيستم برق و جرقه زني استاندارد (در بعضي موارد زير استاندارد ) اتومبيل هاي ايراني حتي بعيد است كه توان ايجاد 2 جرقه در 2 الكتروده است و تنها مزيت اين شمع ها در تنوع مسيرها برق در هنگام گرم شدن شمع است كه مقاومت الكتريكي كمتري دارند ولي معضل اصلي اين شمع ها در صورت كم بودن اكتان و نامرغوب بودن بنزين است كه در بسياري از موارد انفجار به درستي صورت نمي گيرد .

اما مزايا شمع سوزني ايرديوم :
1. كاركرد بسيار بالا تا 160000 كيلومتر
2.نگه داشتن تنظيم موتور به مدت طولاني
3.جرقه زني كامل در نتيجه كاهش مصرف بنزين و افزايش عملكرد

دقيقا اشتباه شما در اينجاست كه فكر مي كنيد شمع مثلا 4 الكترود 4 جرقه هم زمان مي زنه . اين شمع ها فقط در هر بار با يك الكترود خود جرقه مي زند . علت اصلي مزاياي آن همانطور كه شما گفتين مقاومت الكتريكي كمتر و واحد زماني كوتاه سريعتر جرقه زدن مي باشد و بر خلاف نظر شما در اكتان پايين بهتر از تك الكترود عمل مي كند
من منكر مزاياي شمع سوزني ايرديوم نيستم و فقط نبايد مزاياي شمع چند الكترود را ناديده گرفت
با تشكر

Dandrite
28 May 2008, 06:13 PM
دقيقا اشتباه شما در اينجاست كه فكر مي كنيد شمع مثلا 4 الكترود 4 جرقه هم زمان مي زنه . اين شمع ها فقط در هر بار با يك الكترود خود جرقه مي زند . علت اصلي مزاياي آن همانطور كه شما گفتين مقاومت الكتريكي كمتر و واحد زماني كوتاه سريعتر جرقه زدن مي باشد و بر خلاف نظر شما در اكتان پايين بهتر از تك الكترود عمل مي كند
من منكر مزاياي شمع سوزني ايرديوم نيستم و فقط نبايد مزاياي شمع چند الكترود را ناديده گرفت
با تشكر
:icon_exclدوست عزيز من نمي دونم اطلاعات شما در چه حدي است ولي طبق قوانين فيزيك و الكتريستيه به نوك تيز اشيا رسانا (در اينجا شمع ) چاهك مي گويند كه جاذب گرما است و گرما را به سمت خود جذب مي كند در نتيجه در سوخت هاي نامرغوب كه امكان انفجار پايين است گرما به جاي پخش شدن در سراسر سيلندر به سمت شمع جذب شده و از بين مي رود .
به همين علت در ماشين هاي كم مصرف مانند كمري يا ياريس نبايد از شمع هاي چند الكتروده استفاده كرد .
ولي با اين حال از صحبت ها و اطلاعات خوشم مي اد ؛ مخصوصا كه مثل خودم تازه با اين سايت اشنا شدي !!!!

k000m
31 May 2008, 08:47 AM
:icon_exclدوست عزيز من نمي دونم اطلاعات شما در چه حدي است ولي طبق قوانين فيزيك و الكتريستيه به نوك تيز اشيا رسانا (در اينجا شمع ) چاهك مي گويند كه جاذب گرما است و گرما را به سمت خود جذب مي كند در نتيجه در سوخت هاي نامرغوب كه امكان انفجار پايين است گرما به جاي پخش شدن در سراسر سيلندر به سمت شمع جذب شده و از بين مي رود .
به همين علت در ماشين هاي كم مصرف مانند كمري يا ياريس نبايد از شمع هاي چند الكتروده استفاده كرد .
ولي با اين حال از صحبت ها و اطلاعات خوشم مي اد ؛ مخصوصا كه مثل خودم تازه با اين سايت اشنا شدي !!!!

با تشكر از سواد شما ! .اين مطلبي كه فر مودين كاملا درست و صحيح هستش ولي اين مقدار گرما در شمع 1 الكترود و چند الكترود يك مقدار تقريبا برابر هستش . چون همانطور كه در نوشته هاي بالا گفتم در هر بار جرقه فقط با يكي از الكترود ها زده ميشه
حالا دوسته من يه شوخي - نمايندگي شمع سوزني ايرديوم را نداري :icon_razz كه اين همه دفاع ميكني :icon_arro
فكر كنم من يه 6 , 7 ماهي قديمي تر باشم :icon_surp
با تشكر:icon_excl

Dandrite
31 May 2008, 10:04 AM
بابا من كه قصد توهين نداشتم :icon_neut
چرا پايه اي نمايندگي بزنيم :icon_ques
در ضمن من فقط نيتم بالا بردن اطلاعاتم است ولي متاسفانه زياد چيزي دست گيرم نشد .

Pontiac
31 May 2008, 11:48 AM
سلام
آخرش من نفهمیدم شما نیتت اطلاعات بدست آوردنه(اطلاعات برای چی؟) یا واقعا میخوای ماشین جمع کنی ؟
در هر حال سوالت رو مطرح کن اگه منه بیسواد تونستم جواب میدم اگه نتونستم 4 نفر آدم مطلع هستند جواب بدن.
من پستی رو که بعد پست اول من دادی خوندم یا شوخی کردی یا واقعا اشتباه محض...
1)من با سایکلون شدیدا مخالفم !به نظرم مفید که نیست هیچ مضر هم هست(نظر منه) قصد بحث ندارم اگه نتیجه میداد تو تاپیک خودش همه نمیومدن حسی حرف بزنن
2)استرس بار موتور رو تقویت نمکنه بلکه هندلینگ رو بهبود میده
3)راجع به رادیاتور 4 لول مسی هیچی نگم بهتره:icon_arro
4)انتظار داری باطری اتمی موتورت رو قوی کنه؟
5)منظورت رو از تعویض میلنگ نفهمیدم ! اما اگه اونی باشه که حدس میزنم بودجت کمه
-----
به نظر من اول یکم بودجت رو اضافه کن و در وحله اول چیپ تیونینگ رو انجام و بعدا اگر بازهم بودجت افزایش پیدا کرد مواردی که بالا هم عرض کردم

shei2nak
31 May 2008, 03:05 PM
خب من متاسفانه اهل ماشين بازي هستم ::hell_boy:
حدود 4000000 تومان و ليست وسايل مورد نظرم هم اينه :
موتور :
1. كيت تنفس
2. استرس بار (بين hp Dighin و Sparco كدام بهتره ؟)
3. ترنادور (سايكلتون 3 چه توره ؟ )
4.رادياتور 4 لول مسي
5.باطري اتمي
6.شمع سوزني ايرديوم
7.تعويض ميل لنگ با نمونه راي 206

Suspansion
1. 4تا كمك فرانسوي
2. نقويت جلوبندي با نمونه فرانسوي

Body
1. رنگ مجدد بدنه
2. تعويض كليه چراغ ها
و در پايان دياگ:exciting_phalls:

سلام.
مگه امپرتون بالاست كه مي خواهيد رادياتور به اين خفني:icon_razz استفاده كنيد!!! با نسب شمع و فيلتر و هدرز چون راندمان موتور بالا ميرود در نتيجه امپر اب هم پايين تر مي ايد.

سخنتون در مورد باتري كمي عجيب بود.... (هيچ جوري واسم هضم نميشه).ميل لنگ هم همينطور.... البته اگه منظورتون سبك سازيش باشه ميشه روش فكر كرد ولي تو ايران ايا گير مياد؟؟؟

............... .

simbaleo
31 May 2008, 03:25 PM
.تعويض ميل لنگ با نمونه راي 206
تصحیح میکنم:

تعویض میل سوپاپ با نمونه رالی 206 ، یا بقول بچه های تیونینگ کار: کمشفت ریسی.

این ارتقا از سطح تقویت خیابانی بالاتره، تیپ 5 به نظر من احتیاجی به این کار نداره و بیشتر به کار تیپ 2 میاد.

شما به ترتیب: کیت تنفس، کیت اگزوز و شمع رو نصب کن و در نهایت ECU رو Remap کن و با این کار 20 اسب اضافه تر براحتی بدست خواهی آورد و این یعنی یه هیولا + 1.8 میلیون تومن هزینه.

در ضمن هیچکس از روز اولی که اینجا اومده باسواد و علامه دهر نبوده بلکه با همین تبادل نظر ها و به اشتراک گذاشتن تجربیات بقیه بچه هاس که مثلا من الان تو این پست میتونم نظر بدم که چکار کنی، چه تو این فروم و چه فرومهای دیگه.

موفق باشی

Dandrite
31 May 2008, 04:24 PM
سلام
آخرش من نفهمیدم شما نیتت اطلاعات بدست آوردنه(اطلاعات برای چی؟) یا واقعا میخوای ماشین جمع کنی ؟
در هر حال سوالت رو مطرح کن اگه منه بیسواد تونستم جواب میدم اگه نتونستم 4 نفر آدم مطلع هستند جواب بدن.
من پستی رو که بعد پست اول من دادی خوندم یا شوخی کردی یا واقعا اشتباه محض...
1)من با سایکلون شدیدا مخالفم !به نظرم مفید که نیست هیچ مضر هم هست(نظر منه) قصد بحث ندارم اگه نتیجه میداد تو تاپیک خودش همه نمیومدن حسی حرف بزنن
2)استرس بار موتور رو تقویت نمکنه بلکه هندلینگ رو بهبود میده
3)راجع به رادیاتور 4 لول مسی هیچی نگم بهتره:icon_arro
4)انتظار داری باطری اتمی موتورت رو قوی کنه؟
5)منظورت رو از تعویض میلنگ نفهمیدم ! اما اگه اونی باشه که حدس میزنم بودجت کمه
-----
به نظر من اول یکم بودجت رو اضافه کن و در وحله اول چیپ تیونینگ رو انجام و بعدا اگر بازهم بودجت افزایش پیدا کرد مواردی که بالا هم عرض کردم
ببين دوست عزيز هر كسي بايد در وهله اول اطلاعاتي داشته باشه تا بر اساس ان اطلاعات موقعيت را تجزيه و تحليل كند .
من در وهله اول نيتم كسب اطلاعات است چون شما مي توانيد تا بي نهايت در ماشين تغيير ايجاد كنيد ؛ من ميخواهم تمام جوانب كار را بسنجم سپس بر اساس اولويت و بودجه تغييرات را در ماشينم اعمال كنم كه بعدا دچار مشكل نشم .
در مورد جوابم به پست شما ؛ به نظرت كجاش اشتباه محض است ؟
1. من نوشتم ترنادور كه انواع و مارك هاي مختلفي داره . در ضمن طرح سايكلون 3 جوايز بسياري از ان خود كرده است.(تاپيك خودش را نخواندم و نمي دونم كجاست)
2.بله من هم موافقم ولي منظورم در قسمت موتور و زير كاپوت بوده است .
3.چون سيستم من بايد مدام در دور موتور بالا باشه ؛ بايد داراي سيستم خنك كنندگي قوي تري باشه . (شما چي پيشنهاد مي كني ؟ )
4.باطري اتمي صرفا به خاطر مصرف بالاي لامپها و سيستم صوتي در شب است و منظورم محوطه كاپوت بوده .
5.در مسابقات رالي به خاطر مسير و فشار موتور از ميل لنگ هايي استفاده مي كنند كه قادرند تا 10000 دور در دقيقه به چرخش درايند كه قرار است از نمايندگي در دوبي خريداري شده و توسط فردي برايم اورده شود .
خوشحال مي شوم ديگر نظراتت را بشنوم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dandrite
31 May 2008, 04:36 PM
تصحیح میکنم:

تعویض میل سوپاپ با نمونه رالی 206 ، یا بقول بچه های تیونینگ کار: کمشفت ریسی.

این ارتقا از سطح تقویت خیابانی بالاتره، تیپ 5 به نظر من احتیاجی به این کار نداره و بیشتر به کار تیپ 2 میاد.

شما به ترتیب: کیت تنفس، کیت اگزوز و شمع رو نصب کن و در نهایت ECU رو Remap کن و با این کار 20 اسب اضافه تر براحتی بدست خواهی آورد و این یعنی یه هیولا + 1.8 میلیون تومن هزینه.

در ضمن هیچکس از روز اولی که اینجا اومده باسواد و علامه دهر نبوده بلکه با همین تبادل نظر ها و به اشتراک گذاشتن تجربیات بقیه بچه هاس که مثلا من الان تو این پست میتونم نظر بدم که چکار کنی، چه تو این فروم و چه فرومهای دیگه.

موفق باشی
من هم نگفتم علامه دهر هستم و به شما و ديگران هم توهيني نكردم .!!!!
من هم براي رالي خيابان نخواستم چون اصولا خيابان جاي اين كارها نيست .
در ضمن منظورم همان ميل لنگي است كه روي 206 WRC نصب ميشود كه داراي جنس و طراحي خاصي است ؛ در ضمن فعلا در حد يك پيشنهاد از طرف يكي از دوستان است كه مطرح كردم ببينم نظر دوستان چيست ؟؟

Foad
31 May 2008, 04:42 PM
دوستان آرومتر لطفا
سر هیچی همدیگرو ناراحت نکنید

arash_2006
31 May 2008, 08:47 PM
من از خوندن این تاپیک واقعا لذت بردم هم اینکه اطلاعات بسیار خوب و دقیق رد و بدل میشه و هم اینکه برعکس خیلی از تاپیک ها رعایت ادب و احترام میشه و از این بابت بسیار خوشحالم و بابت نشان دادن اون برای همه دکمه سپاس رو میزنم
و اما غرض از مزاحمت میشه لطف کنید اطلاعاتی که در مورد قطعاتی که میدید همراه با قیمت باشه؟ مثلا قیمت شمع سوزني ايرديوم چنده؟ یا رادیاتور 4 لول مسی؟ و باطری اتمی و...
موفق باشید

fahim2
31 May 2008, 09:54 PM
من بانظر دوستمون simbaleo
كاملا موافقم و معتقدم كه تيپ5 با كارهاي كه دوستمون گفت به يك هيولاي كوچيك تبديل ميشه كه حتي در مقايسه با ديگر خودروها (البته نسبت وزن به اسب بخار ) حرفهاي زيادي براي گفتن داره :icon_cool

Dandrite
2 June 2008, 10:22 AM
من از خوندن این تاپیک واقعا لذت بردم هم اینکه اطلاعات بسیار خوب و دقیق رد و بدل میشه و هم اینکه برعکس خیلی از تاپیک ها رعایت ادب و احترام میشه و از این بابت بسیار خوشحالم و بابت نشان دادن اون برای همه دکمه سپاس رو میزنم
و اما غرض از مزاحمت میشه لطف کنید اطلاعاتی که در مورد قطعاتی که میدید همراه با قیمت باشه؟ مثلا قیمت شمع سوزني ايرديوم چنده؟ یا رادیاتور 4 لول مسی؟ و باطری اتمی و...
موفق باشید
در مورد باطري اتمي مارك هاي موجود در ايران مثل Hankook , jaquar و ديگر مارك ها متاسفانه جنس درجه چندم چيني هستند و بيمه نامه معتبري هم ندارند .
ولي مارك اوربيتال-1 در اصفهان توليد ميشود و سيستم داخلش كاملا ايتاليايي است . (حدود 60000 تومان است)

شمع هاي سوزني مارك هاي متفاوتي دارد از جمله ( بوش ؛ ولكر المان و .... ) كه بسته به اصلي يا تقلبي چيزي بين (15000تا 30000 تومان ) قيمت دارد كه با كاركرد 160000 كيلومتر و نياز كمتر به تنظيم موتور مي ارزد .

رادياتور 4 لول مسي هم فكر كنم حدودا 90000 تا 100000 تومان است .:money:

Dandrite
2 June 2008, 10:24 AM
من بانظر دوستمون simbaleo
كاملا موافقم و معتقدم كه تيپ5 با كارهاي كه دوستمون گفت به يك هيولاي كوچيك تبديل ميشه كه حتي در مقايسه با ديگر خودروها (البته نسبت وزن به اسب بخار ) حرفهاي زيادي براي گفتن داره :icon_cool
دوست عزيز من عم همين را ميخواهم !!!!!!!!!!:haha:

fahim2
2 June 2008, 01:53 PM
دوست عزيز من عم همين را ميخواهم !!!!!!!!!!:haha:

خوب پس بسم الله
شروع كن
يكي از دوستام همين كار هارا انجام داده ( سوپر چيپ + هدرز + منبع اگزوز ) وخيلي هم راضيه ميگه تو دنده 2به 3 تيكاف ميده

Nomad
2 June 2008, 02:31 PM
خوب دوستان ... من نمیخواستم که دیگه توی پیهالز پست بدم ...!!
و در همین راستا مدیریت رو هم کنار گذاشتم ... ولی انگار بعضی مواقع لازم هستش و آدم مرتب یه جوری میشه که اطلاعاتش رو به دوستانی که نیاز دارن ، برسونه .

خوب ... قبل از همه چیز خواهش میکنم کمی دوستانه تر با هم گفتگو کنید ... ایشالله بعدا دوستای صمیمی میشید .
جناب Dandrite عزیز ...

خیلی خوشحالم که دوستدار ماشین بازی هستید ... ولی همین اول راه و بصورت قاطعانه بهتون پیشنهاد میدم که این کار رو بصورت علمی و کاملا با حوصله و تحقیق انجام بدید که بعدا دچار مشکلاتی که خیلی ها متاسفانه تجربشون کردن ، نشید .

برای اولین قدم هم همون سیستم اگزوز و هدرز و شمع و وایر ها و فیلتر رو با نمونه مرغوب تعویض کنید ... ( توی همین کار هم بهتره که اصلا عجله نکنید ) ... توصیه میکنم که به رینگ و لاستیکهای فابریک ماشینتون هم دست نزنید ... استفاده از استرس بار فعلا ضروری نیست ( بسته به شرایط محیط رانندگی و نوع رانندگی ) ... کم شافت و اینها رو بزارید برای آینده ...

برنامه ریزی ECU رو هم اگر مانی باقی موند براتون ، حتما بعد از انجام تغییرات و در مرحله نهایی انجام بدید که مجبور به دوباره کاری نشید ...

در ضمن ، معمولا پشیمون شدن بعد از انجام این تغییرات زیاد به سراغ آدم میاد ... !! پس خوب فکراتون رو بکنید ...

من و دوستان هم زیاد از این کارها کردیم و حالا با اینکه اون دوران گذشته و خیلی ضررها کردیم ، ولی خوب خاطراتی هست که در ذهن میمونه ...

ميگه تو دنده 2به 3 تيكاف ميده

با اتومبیل استاندارد هم همچین کاری رو میشه کرد !! ولی یکی برسه به داد والدین ماشین که سرویس میشن ...

موفق و موید باشید .

Dandrite
2 June 2008, 03:08 PM
من هم با شما موافقم دوست عزيز
منم تا به حال خيلي ضرر كردم و خواهم كرد ولي چاره چيست براي من اين كار و كل كل و مسابقات در خارج شهر با دوستان و ماشين هاي قوي تر حال مي ده .
خب من فعلا 4000000 تومان گذاشتم كنار كه شايد تا 6000000 بره اما خب كار من فقط فني است و فكر كنم كافي باشه .
اصولا هيچ انساني از جمله من كامل نيست ؛ من هم در اول تاپيك گفتم نياز به دوستان تيپ 5 سوار دارم چون قبلا سوار اين ماشين نشده بودم .
در ضمن من سعي كردم تا جاي ممكن مودبانه صحبت كنم .
به علاوه من فعلا در حال تحقيق هستم و ماشين را دادم يك رنگ حسابي بزنند .

Nomad
2 June 2008, 06:30 PM
در ضمن من سعي كردم تا جاي ممكن مودبانه صحبت كنم .
خیلی خیلی ممنون از حسن نظر شما ...

ولي چاره چيست براي من اين كار و كل كل و مسابقات در خارج شهر با دوستان و ماشين هاي قوي تر حال مي ده .

یه توصیه دوستانه :
تا جایی که صلاح میدونید پیش برید و لذت ببرید ولی هیچوقت جو گیر نشید و تحت تاثیر دوستاتون هم قرار نگیرید ...
الان که میبینی جلوی عنوان ماشین برای من ، نوشته شده هیچی ... !! واسه اینه که آدم جو گیری بودم ...

بیخیال .

4 تومن زیاد هم هست و شما اگر همون مواردی رو که من و بعضی دوستان گفتیم ، انجام بدید ، تازه با مارکهای خوب ... چیزی حدود مکس 2 تا 2.5 باید خرج کنید ... اگر ارضا نشدی اونوقت میتونی مرحله به مرحله وارد قسمتهای جدی تر بشی ...

اگر راهنمایی خاصی نیاز داشتی در خدمتم .

Dandrite
2 June 2008, 06:42 PM
اقا دمت گرم
ولي دوست من هدرز تنها و بدون ست كامل حداكثر 3 تا 4 اسب بخار توليد مي كند كه به نظرم ارزش 400 تا 500 تومان ( جنس استيل و ايتاليايي ) را ندارد و در ضمن ست كامل مي تواند تا 16 اسب بخار زياد كند .

دوست عزيز حق با شماست و ادم نبايد جوگير شود ولي من از 3 سالگي پشت رل فرمان را گرفته بودم و الان هم 18 تا 19 ساله رانندگي مي كنم پس خيالت راحت جوگير شدن مال جواناست.

اقا لطف كن اگر اطلاعاتي راجع به سيستم تعليق و جلوبندي داري بگو تا هم من و هم ديگران استفاده كنند .

Nomad
4 June 2008, 09:40 PM
خوب دوست عزیز ... متاسفانه من بعلت مشغله زیاد نمیتونم خیلی آن باشم تا جواب دوستان رو بدم ...

هدرز تنها و بدون ست كامل حداكثر 3 تا 4 اسب بخار توليد مي كند كه به نظرم ارزش 400 تا 500 تومان ( جنس استيل و ايتاليايي ) را ندارد

با خرید ست کامل که قیمتی حدود 900 تومن داره میشه افزایش قدرت محسوس رو شاهد بود ...
نصب فیلتر اسپرت و مرغوب و مکنده هوا ... نصب شمع های مرغوب و تعویض وایرها ...

اینها شما رو 100 درصد ارضا میکنه ...

اطلاعاتي راجع به سيستم تعليق و جلوبندي داري بگو تا هم من و هم ديگران استفاده كنند .

تو این تاپیک جاش نیست و البته اگر کمی جستجو کنی مطالب خوبی پیدا میکنی ... توی همیت تالار خودرو یه سرچی بکن .

موفق باشی .

masoud2535
4 June 2008, 11:05 PM
سلام دوستان

به توصيه دوست عزيزم فهيم جان، جرات کردم تا در اين تاپيک پست بزنم:icon_neut

من هدرز تايواني از جنس استاينلس استيل استفاده کردم + سنتر داراي منبع سوپر اسپرينت (به علت کم شدن صداي خروجي از نوع منبع دارش استفاده کردم ولي بدون منبعش هم هست!) + منبع دويل + ريمپ ECU با سوپر چيپ...!:icon_surp

فعلاً فيلتر رو کاري روش انجام ندادم ولي قصد دارم از فيلتر جايگذين K&N يا JR استفاده کنم.

در ضمن اوني که در تعويض دنده 2 به 3 تيک آف کرده بود من هستم :icon_arro

شما با نصب ست کامل اگزاست سوپر اسپرينت و نصب کيت مکش، تنفس موتور را بهبود مي‌دهيد ولي انتظار معجزه نداشته باشيد! بدون ريمپ ECU بهبود تنفس موتور هيچ نقش موثري در افزايش شتاب نداره! در دورهاي بالا (توجهتان را به دياگرام سوپر اسپرينت جلب ميکنم) با افزايش توان در حدود 12 الي 16 اسب در يک شرايط ايده‌آل توسط ست کامل اگزاست سوپر اسپرينت خواهيد داشت، ولي در دورهاي پائين و شتابگيري اوليه چي؟؟؟ حتماً ميدانيد که ECU پژو 206 به خصوص ورژن 7.4.5 در شتابگيري اوليه دچار مشکل است، اين مشکل هم با هدرز و فيلتر حل نميشه، يا بايد ECU را ريمپ کنيد يا بريد سراغ ابزارهاي گول زنک ECU مثل پيگي بک. يا اينکه کلاً ECU را بيخيال بشيد و بريد سراغ مگا که اون هم باعث ايجاد خطاهاي فراوان در سيستم مالتيپلکس ميشه!!! پس بهترين راه حل همون ريمپ ECU با استفاده از سوپر چيپ هست که حدود 500 تومن براي شما هزينه داره!

در مورد مکش هم چيزي که مهمه افزايش فلوي جريان هواي ورودي هستش! اگه براتون افزايش صدا مهم نيست (غرش ناشي از مکش هوا) شما ميتوانيد از کيت کامل مکش K&N استفاده کنيد فقط دقت کنيد که Cold Air Intake باشد. يعني مکش هواي خنک به تراتل، که بهترين محل براي اين کار هم زير گلگير سمت راننده مي‌باشد، و يا اينکه اگه افزايش صدا برايتان قابل قبول نيست (مثل من:icon_mad:) مي‌توانيد از فيلتر جايگزين K&N يا JR استفاده کنيد که حدود 60 تومن هزينه داره ولي کارائيش خوبه! هدف افزايش فلوي جريان ورودي است!

در صورت تعويض ميل سوپاپ با نوع ريسي (285 درجه) در دورهاي پائين بسيار آزار دهنده خواهد بود و لذت رانندگي در شهر از شما گرفته خواهد شد، علاوه بر آن دور آيدل هم بايد بيشتر از 1200 تنظيم گردد تا موتور ريپ نزند! (براي تيونينگ شهري تعويض ميل سوپاپ زياد توصيه نميشه!)

اميدوارم مطالبي که عرض کردم مفيد باشه.

موفق باشيد.:icon_cool

Dandrite
8 June 2008, 11:05 AM
اقا مسعود با اين نوشته ات من و ماشين را با هم تركوندي !!!!
ببين دوست عزيز با فيلتر هوا مخصوصا هواي سرد و ست كامل اگزوز خيلي حل كردم اما همان طور كه خودت گفتي اين ها بدون دستكاري Ecu فايده نداره . ولي اين طوري كه من در اين سايت ديدم افرد خيلي روي سوپر چيپ تمركز و تكيه كردند اما اين دستگاه اين قدر ها هم خوب نيست ....
اين دستگاه براي بالا بردن راندمان موتور مجبور است كمي قبل از تراكم كامل موتور جرقه بزند كه باعث فشار به موتور و صدي Knock در موتور مي شود .
در ضمن دوست عزيز قبلا گفتم كه منظورم ميل سوپاپ نيست و ميل لنگ است كه فقط از نظر طراحي و جنس بهسازي شده است كه بتوند به راحتي مدتي در دور 10000 باقي مانده و خراب نشود كه فعلا به خطر گراني و مشكلات واردات منصرف شده ام .:icon_evil

masoud2535
8 June 2008, 11:40 AM
سلام دوست عزيز

اتفاقاً همين ديروز با يکي از دوستان با نرم‌افزار pcmscan پارامترهاي ECU را کنترل کرديم و بهتره نتايج رو براتون عرض کنم:

1- به هنگام وارد کردن شک به پدال گاز، جرقه به ميزان 38 درجه ادونس ميشه.

2- Load در حالت آيدل، بعد از سوپر چيپ، حدود 8% کمتر شده و به 27% رسيده است!

3- موتور کاملاً بدون ناک و ريلکس کار ميکنه! شما چطور ميگين که به موتور فشار مياد؟ در حاليکه Load کم شده؟؟:icon_surp

اگه ميخاين از دورهاي بالا صحبت کنين ديگه بحث هدرز و ... براي شما مفيد نيست و بايد برين سراغ توربو با حداقل فشار 5Psi و در ضمن کات آف رو هم وردارين (اين هم با سوپر چيپ امکان پذير هست)

در ضمن سوپر چيپ براي موتور هاي توربو تاثير خيلي بيشتري داره و تا حدود 25 اسب به توان موتور اضافه ميکنه!

حالا شما هي بگو ميل لنگ ميخاي عوض کني!!! :icon_arro

اما اين دستگاه اين قدر ها هم خوب نيست ....
اين دستگاه براي بالا بردن راندمان موتور مجبور است كمي قبل از تراكم كامل موتور جرقه بزند كه باعث فشار به موتور و صدي Knock در موتور مي شود .

لازم به ذکر است که دستگاهي به موتور شما اضافه نميشه و تمامي کارها بصورت نرم‌افزاري و از طريق پورت OBD-II انجام ميشه!
موفق باشيد!:lover:

simbaleo
8 June 2008, 11:59 AM
آخه یدونه میل لنگ به تنهایی که موتور ماشین رو تبدیل به فرمول 1 نمیکنه! شما می خوای دور موتور رو طولانی مدت با استفاده از اون روی 10000 دور نگه داری؟ بسیار خوب، میل لنگت که کارش اینه ولی سوپاپ هات چی؟ همون استاندارد می مونه؟ رینگ پیستونها؟ دسته پیستونها؟ خنک کاری آب و روغن موتور؟ با چه فلایویلی؟ تازه اینایی که من گفتم چیزایی بود که به ذهنم میرسید وگرنه 1001 کار هست که باید انجام بدی که بتونی یه همچین دور موتوری رو از یه موتور 4 سیلندر 16 سوپاپ بیرون بکشی! آقا مسعود بهترین کار رو انجام داه و من هم فقط منتظرم پول دستم برسه که یکمی بهش زحمت بدم و چنتا از کارایی که انجام داده من هم انجام بدم چون عملی ترین کار ممکن همینه.

masoud2535
8 June 2008, 12:08 PM
با سلام مجدد

استفاده از راهنمائيها و کمک دوستان که بيدريغ اطلاعات و تجربيات خودشون را در اختيار ما ميذارن باعث ميشه در هزينه و وقت فوق‌العاده صرفه جوئي بشه!

آزموده را آزمودن خطاست!:icon_surp

موفق باشيد.

masoud2535
8 June 2008, 04:48 PM
سلام مجدد خدمت دوستان

توي نت چرخ ميزدم چند تا عکس باحال از توربو روي 206 با موتور 1400 پيدا کردم، گفتم شايد ديدنش براي دوستان خالي از لطف نباشه:icon_surp

اين عکس نهائي از نصب شدش روي موتور 206 به اصطلاح خودمون تيپ 2 :icon_surp
http://i27.tinypic.com/293aw5w.jpg

اين هم اينتر کولرش::icon_mad:
http://i32.tinypic.com/11cgn68.jpg

اين هم هدرزش:
http://i31.tinypic.com/av1xmu.jpg

در عکسهاي زير اگه دقت کنين متوجه ميشين که 2 تا توربو روي اين موتور بسته شده:icon_sad:
http://i30.tinypic.com/15ntvna.jpg
http://i30.tinypic.com/2eeija1.jpg
http://i29.tinypic.com/fm47bq.jpg

و در نهايت اين هم نتايج تست داينو که نشون ميده تا حدود 170 اسب موتور تيون شده و تورکش هم تا 220 نيوتون متر افزايش پيدا کرده:icon_evil
http://i25.tinypic.com/25alnpz.jpg

حالا فکرش رو بکنين که اگه اين توربوها روي تيپ 5 بياد چه کولاکي ميکنه!!!:lover:

Dandrite
8 June 2008, 06:03 PM
با تشكر فراوان از همه دوستان :icon_neut
اما عزيزان اين طور كه پيش مي ره من بايد دنبال اسپانسر و كسب مجوز براي مسابقات رالي بشم .
اخه باباي من كه قارون نيست كه اين قدر خرج 206 كنم تازه دوستان عزيز به موازات پيشرفت در قواي موتور بايد به ديگر بخش ها هم فكر كرد . چون براي كنترل اين همه قدرت با اين وزن بايد به يك سيستم AWD و ترمزهايي با قدرت 5 يا 6 برابر و حداقل با 4 پيستون در هر ديسك فكر كرد .
تازه مسائل گيربكس هم بايد حل شود و گر نه كه سرعت نهايي همان مي شود ؛ همچنين به يك كيت بدنه نيز كه خود شامل براگير و اسپويلر و زير ركابي است احتياج است ؛ در اخر هم بايد رول بندي اتاق صورت گيرد و صندلي اسپرت به همراه كمربند با 4 نقطه اتصال احتياج است .

Dandrite
8 June 2008, 06:21 PM
هدف من افزايش قدرت منطقي با سيستم ماشين است .
سيستم توربو شارژر با كمك تسمه اي از ميل لنگ قدرت مي گيرد و حداكثر كارايي ان در دور موتورهاي بالا صورت مي گيرد كه لازمه ان عوض كردن سيستم هاي متحرك و خنك سازي موتور مي شود .
در ضمن به جاي سيستم اينتركولر همان طور كه دوستان عرض كردند مي توان از فيلترهايي با قابليت هواي خنك استفاده كرد به شرطي كه در اسپويلر داراي محفظه اي براي ورود هواي خنك باشد .
دوستان در 206 تقسيم وزن بسيار نامناسب است به صورتي كه فكر كنم 80 % وزن در روي اكسول جلو است و افزودن اين وسايل اين وضعيت را بدتر مي كند .

masoud2535
8 June 2008, 09:04 PM
با تشكر فراوان از همه دوستان :icon_neut
اما عزيزان اين طور كه پيش مي ره من بايد دنبال اسپانسر و كسب مجوز براي مسابقات رالي بشم .
اخه باباي من كه قارون نيست كه اين قدر خرج 206 كنم تازه دوستان عزيز به موازات پيشرفت در قواي موتور بايد به ديگر بخش ها هم فكر كرد . چون براي كنترل اين همه قدرت با اين وزن بايد به يك سيستم AWD و ترمزهايي با قدرت 5 يا 6 برابر و حداقل با 4 پيستون در هر ديسك فكر كرد .
تازه مسائل گيربكس هم بايد حل شود و گر نه كه سرعت نهايي همان مي شود ؛ همچنين به يك كيت بدنه نيز كه خود شامل براگير و اسپويلر و زير ركابي است احتياج است ؛ در اخر هم بايد رول بندي اتاق صورت گيرد و صندلي اسپرت به همراه كمربند با 4 نقطه اتصال احتياج است .

سلام دوست عزيز

لازمه به عرض برسونم که اينتر کولر هيچ ربطي به Cold air intake نداره!!!

براي خنک کاري توربوها مي‌بايست اينترکولر نصب بشه نه براي مکش هواي سرد عزيزم:icon_surp

برخي از توربوها نيازي به اينترکولر ندارند، ولي براي مدت کوتاهي مي‌توانند وارد مدار شوند! اين نوع توربوها براي شتابگيري سريع در يک دور خاص استفاده مي‌گردد.

درضمن براي افزايش شتاب نيازي به تعويض گيرباکس نيست، ولي درصورتيکه بخواهيد تاپ اسپيد را بالا ببريد مي‌توانيد از گيرباکس با ضرايب دنده کوتاه استفاده کنيد! ولي سيستم ترمز حتماً مي‌بايست تيون شود!

من اين اطلاعات را براي جالب بودن مطلبش گذاشتم و به هيچ عنوان اين مطالب را به عنوان حکم و جبر فرض نفرمائيد، شما در تيونينگ ماشين خودتان کاملاً مختار هستيد و ما فقط همفکري ميکنيم:lover:

موفق باشيد.

Zip MAn
9 June 2008, 10:24 AM
سلام دوست عزيز :icon_bigg
من فكر كنم مو قع داخل شدن يادت رفته نام تاپيك بخواني چون داري مرتبا اطلاعاتي كه داخل مجله ها يا اينترنت خواندي مي ريزي داخل اين تاپيك .
آخه به خدا ما هم بلديم الكي و روي هوا حرف بزنيم كه مثلا اينتركولر ببند يا توربو نصب كن يا اصلا يه موتور بوگاتي ويرون با 1001 اسب بخار بنداز روش ...........
اولا اين دوست عزيز 4000000 تومان پول كنار گذاشته كه ماشينش را سرحال كند نه اينكه 206 WRC بسازد .
دوما شمافقط رو قدرت موتور ‎‎؛ ان هم بسيار ناشيانه صحبت مي كني :
اخه دوست عزيز من اگه سيستم توربو نصب بشه ؛ مي دتني چقدر شتاب اوليه پايين مي آد ؛ تازه هم شما به فكر اصطهلاك و فشار به سرسيلندر ؛ سوپاپ ها و گيربكس هستي .
در ضمن با اين افزايش قدرت و نيروي تورك خركي مي گي نمي خواد گيربكس عوض شه !!!!!!! اخه پسر خوب پدر گيربكس كه در مي ايد ......
:ah:

masoud2535
9 June 2008, 03:48 PM
سلام خدمت دوستان

دوست عزيز zip man به دياگرام توان و تورک توربو دقت نکردي و پرت و پلا گفتي!:icon_evil

در ضمن اگه من حرفهاي الکي زدم و براي شما قابل استفاده نبوده ميتوني به مديران گزارش کني، نه اينکه با اين لحن خشن و آيکونهاي نچسب خشم خودت رو اظهار کني!:icon_razz

در ضمن کي گفته که توربو در دور موتور پائين شتابش کمه؟ فکر ميکني دياگرامش رو براي چي گذاشتم؟ اگه سواد تفسير کردنش رو نداري حداقل ساکت بمون و يه گوشه وايستا نگاه کن! داد و بيداد بيخودي هم راه ننداز!:icon_arro

اولين پستي هم که توي اين تاپيک زدي همين بوده که واقعاً گل کاشتي!:icon_cool

حالا بماند ...

دوستان اگه در دياگرام دقت کنيد متوجه ميشين که در دور موتور حدود 2200 توان موتور به 110 اسب رسيده (يعني حداکثر توان تيپ 5!!!) و تورک هم در همون دور موتور به حدود 135 نيوتون متر رسيده! اين نشون ميده که در دور موتور پائين توربو چقدر نقش موثر و جالبي داره!
در حال حاضر بهترين و موثر ترين روش تيونينگ در جهان استفاده از توربو شارژر هست که در ايران هم چند نفر رو ميشناسم که استاد اين کار هستن.:icon_cool

البته روي 206 تيپ 5 اگه بخواهيد 2 تا توربو نصب کنيد، کلاً سيستم کولر و هيدروليک رو بايد بيخيال بشين! چون ديگه اصلاً جاي دست نداره براي نصب 2 تا توربو!

البته براي تيپ 5 با اون موتور جون داري که خودش داره يک توربو هم به خوبي جواب ميده! در حال حاضر يکي از اساتيد تيونينگ موتور داره براي درگ يک موتور BMW مدل M70 و با حجم 5000 سي سي را با چهار تا توربو تيونينگ ميکنه که قصد داره 0-100 زير 2 ثانيه بزنه!!!:icon_sad: اين موتور هم روي پلتفورم 2002 نصب ميشه!

اگه دوست داشتين ميتونم عکسهاشو هم براتون بذارم. موفق باشيد.:icon_cool

Zip MAn
9 June 2008, 05:47 PM
نه بابا اگه تو سواد داري براي ما بخوان تا ما هم دست بزنيم !!!!!!!
ببين آقاي عزيز ؛ اگر توربو شارژر اين قدر كه تو ازش تعريف مي كني ؛ تعريفي بود تيونرهايي مثل برابوس ؛ كلمان ؛ اشنايدر و... از ان بيشتر استفاده مي كردند نه اينكه سعي كنند تا با كمك افزايش سيستم تنفس طبيعي به نيروي بيشتري برسند .
سيستم توربو معمولا در اتومبيل هايي صورت مي گيرد كه بخوانند با حجم كم به نيروي بيشتري دست پيدا كنند ( مانند استاد اين روش كه پورشه است و معمولا با حجم 3.6 ليتر به جنگ سوپر اسپورت هاي بسيار پر حجم مي رود ) يا اينكه هدف افزايش بسيار زياد قدرت بدون توجه به ساير موارد است ( مانند ويرون با 2 توربو و 1001 اسب بخار قدرت )
در ضمن لازم به تذكر است كه سيستم هاي توربو مانند ضبط صوت نيستند كه همين طور الكي بسته شوند مورد استفاده قرار گيرند بلكه ست كاملي از اينتركولر ( براي خنك كردن ) ؛ ست اگزوز (براي تخليه دود ) ؛ انژكتور با قدرت بيشتر ؛ گيربكس قوي تر براي افزايش توان موتور و ...... نياز است .
:hahab::hahab::hahab::hahab::hahab:

masoud2535
9 June 2008, 05:53 PM
نه بابا اگه تو سواد داري براي ما بخوان تا ما هم دست بزنيم !!!!!!!

تفسير دياگرام توان-تورک احتياج به ديدن داره! خوندني نيست :icon_surp

در ضمن اين ره که تو ميروي به ترکستان است! :icon_arro

چقدر جالبه که بعضيا با دو تا آي دي ميان و .... ما که حال و حوصله اين کارها رو نداريم!

Dandrite
9 June 2008, 05:53 PM
دوست عزيز سريع ترين شتاب در حال حاضر متعلق به يولتيما با 2.7 ثانيه است كه از هيچ سيستم الكتروني استفاده نمي كند و دست ساز است و در ضمن سريع ترين 0-90-0 جهان هم است .
در مقام دوم بوگاتي ويرون با 2.8 ثانيه است .
مقام سوم هم متعلق به فراري انزو با 3.6 ثانيه است .
فكر كنم شتاب زير 2 ثانيه با موتور 5000 و ماشين BMW 2002 يك شوخي بود .:big_smile:

Zip MAn
9 June 2008, 05:56 PM
تفسير دياگرام توان-تورک احتياج به ديدن داره! خوندني نيست :icon_surp

در ضمن اين ره که تو ميروي به ترکستان است! :icon_arro
شما اخرش را ديدي !!!!
آدم بايد انتقاد پذير باشد و اگر حرفي اشتباه زد و با برهان مواجه شد قبول كند كه اشتباه كرده است .

Dandrite
9 June 2008, 05:57 PM
دوستان سعي كنيد احترام همديگر را رعايت كنيد .........:ah:

masoud2535
9 June 2008, 06:01 PM
اگه بهتون بر نميخوره (با کسب اجازه از مديران محترم) اين لينک رو ببينين و بعداً در مورد 0-100 اظهار نظر کنين!
http://www.tuningtalk.com/forum/bmw-v12-quad-turbo-t21618.html

از دوست عزيز Dandrite هم عذر ميخام اگه مطلب ناجوري نوشتم! :icon_neut (بعضي مواقع کنترل احساسات سخته:icon_cool)

Light
9 June 2008, 06:10 PM
دوستان این طرز بیان اصلا مناسب کاربران تالارهای پارسی نیست
آن هم در تاپیکی که بحث علمی هست
بردبار باشید .

Dandrite
9 June 2008, 06:11 PM
دوست محترم اقاي masoud2535 متاسفانه بيشتر ايراني ها ( منظورم خودم هستم ) احترام متقابل را بلد نيستند كه بايد در اين زمينه فرهنگ سازي بشه .......:nothing_to_say:

masoud2535
9 June 2008, 08:13 PM
سلام مجدد

با عرض پوزش از دوستان عزيز و به خصوص Dandrite گرامي که مطالب بنده موجب ايجاد بينظمي در تاپيکش شد.:icon_neut

دوست عزيز شما با هزينه 2.500 ميتوانيد توربو ببنديد و بقيه پولتان را هم براي Body Tuning خرج کنيد:icon_surp

درصورتيکه يخواهيد تا 5Psi بوست توليد کنيد، نيازي هم به اينتر کولر نداريد و به افزايش تواني در حد 90 اسب دست پيدا خواهيد کرد (کلاً حدود 200 اسب) که براي 206 خيلي عاليه!

هر موقع عزمتان را جزم کردين براي اين کار من در خدمتتان هستم:icon_cool

موفق باشيد.

Pontiac
9 June 2008, 08:44 PM
هدف من افزايش قدرت منطقي با سيستم ماشين است .
سيستم توربو شارژر با كمك تسمه اي از ميل لنگ قدرت مي گيرد و حداكثر كارايي ان در دور موتورهاي بالا صورت مي گيرد كه لازمه ان عوض كردن سيستم هاي متحرك و خنك سازي موتور مي شود .
در ضمن به جاي سيستم اينتركولر همان طور كه دوستان عرض كردند مي توان از فيلترهايي با قابليت هواي خنك استفاده كرد به شرطي كه در اسپويلر داراي محفظه اي براي ورود هواي خنك باشد .
دوستان در 206 تقسيم وزن بسيار نامناسب است به صورتي كه فكر كنم 80 % وزن در روي اكسول جلو است و افزودن اين وسايل اين وضعيت را بدتر مي كند .
سلام
دوست عزيز لطفا از من ناراحت نشيد .اما ظاهران به دليل كم بودن منابع شامل اطلاعات علمي شما دچار اشكال اساسي در مفاهيم و مسايل مربوط به اتومبيل هستيد .
دوست من توربو نياز به تسمه نداره ! اون سوپر چارجره كه تسمه داره !
شما با تعويض ميللنگ بدون تعويض شاتون ها فكر ميكنيد بتونيد به نتيجه برسيد؟
دور موتور از 6500 به 10000 رسوندن اينقدر اسونه؟ مشكله تلاطم روغن تو كارتر و افت قدرت در اثر مقاومت روغن در مقابل حركت ميللنگ رو در نظر گرفتيد؟ دياگرام تورك و اسب بخار 206 رو بررسي كرديد؟
من هر چي فكر كردم ارتباط بين اينتر كولر و كيت مكش هواي خنك رو نفهميدم!
اين عدد 80 درصد تقسيم وزن منبعش كيه؟ واقعا فكر ميكني ماشيني با اين مشخصات ميتونه بپيچه؟
در ضمن كل اين واسيل شامل توربو و اينتر كولر و هدرز(كه باعث كاهش وزن هم ميشه) روي هم 50 كيلو وزن دارند به نظرت؟(توربوي مناسب 5 پي اس اي رو عرض كردم)
مسعود جان , جاي بحث بي ام و ريس مرتضي اينجا نيست .Be cool :icon_arro

masoud2535
9 June 2008, 10:48 PM
مسعود جان , جاي بحث بي ام و ريس مرتضي اينجا نيست .Be cool :icon_arro

:icon_arro حق با شماست pontiac عزيز.

البته مرتضي يا مصي؟؟؟:icon_surp

فکر ميکنم جاي خيلي از بحثها اينجا نيست! کلاً زدم به جاده خاکي!:icon_razz تقصير فهيم خان بود که گفت بيا يک سري به اين تاپيک بزن:icon_evil

فهيم جان خيلي مخلصيم، به دل نگيريا دوست نازنين من!!!!

fahim2
10 June 2008, 10:56 AM
من بي تفصيرم :icon_cry:
اومدم ثواب كنم كباب شد
يك كم مراعات همديگر را بكنيد
اين چه وضعيه اينجا كه يك دنياي مجازي هست دارين اين كارها را ميكنيد واي به حالي كه رودرو بحث كنيد

masoud2535
10 June 2008, 02:47 PM
من بي تفصيرم :icon_cry:
اومدم ثواب كنم كباب شد
يك كم مراعات همديگر را بكنيد
اين چه وضعيه اينجا كه يك دنياي مجازي هست دارين اين كارها را ميكنيد واي به حالي كه رودرو بحث كنيد

سلام :icon_redf

فهيم جان فرمايش شما کاملاً صحيحه!

من ديگه چيزي نميگم، البته از مطالب قبلي هم که نوشتم کاملاً پشيمونم!:icon_eek:

يک حساب ديگه‌اي روي اين تاپيک باز کرده بودم ولي .... :icon_mad:

شدمنده که موجب آزردگي شما و بقيه دوستان شدم.:icon_neut

موفق باشيد.

Nomad
10 June 2008, 05:49 PM
دوستان ... من اطلاعات نسبتا خیلی زیادی راجع به علم اتومبیل دارم ... خیلی از اطلاعاتم رو هم از دوستان گل Phalls یاد گرفتم ...

اما گاهی اوقات هستش که باید سکوت کرد و فقط گوش کرد ...
مثلا همین پست جناب Pontiac عزیز که خیلی بری من جالب بودش .
در ضمن دوستانه صحبت کردن با هم دیگه هیچ مشکلی برای کاربرا ایجاد نمیکنه و بعدا ایشالله با هم دوستان صمیمی میشید ...

موفق و موید باشید ...

**- مسعود خان شما خودتو ناراحت نکن ... این چیزا پیش میاد ... بزرگواری دوستانی مثل شما هستش که منجر به پایان خوب داشتن قضیه میشه ...

امیدوارم همچنان شاهد حضورت در بحثها و گفتگوهای علمی باشم ...

Zip MAn
10 June 2008, 06:20 PM
ببينيد دوستان اين اقاي dandrite يه حرفي از ميل لنگ زد و هزار بار هم گفت كه يك پيشنهاد بوده و به درد نمي خوره ؛ بازم شما چسبيدين به اين ميل لنگ .......

Dandrite
10 June 2008, 06:29 PM
Pontiac
دوست عزيز من از اين كه بگم چيزي بلد نيستم ابايي ندارم چون من تا حالا وقتم را در مورد ديگري صرف كردم و مطالب زيادي در مورد اسپرت كردن نمي دانم . اصلا همان طوري هم كه در اول گفتم اين تاپيك را براي هم فكري و كمك جواهي زدم .
:icon_neut
در ضمن از كليه دوستان پوزش مي طلبم و تمناي بحث در اوج ادب و نزاكت را دارم .:pudency:

Zip MAn
10 June 2008, 06:32 PM
اقا من هم به نوبه خودم از تمام دوستاني كه باعث رنجش خاطرشان شدم پوزش ميطلبم ...
ببخشيد به خدا ....

Dandrite
10 June 2008, 06:35 PM
با اين سيستم توربو موافقم اما به نظرتان با اين افزايش قدرت و نيروي تورك احتياجي به تغيير در سيستم گيربكس و خود موتور لازم نيست ؟

fafal
10 June 2008, 08:00 PM
دوستان یک جوری از توربو حرف میزنین انگار میخواین فیلتر اسپرت وصل کنین
توربو بستن با تمام محسناتش کار سختیه درست و حسابی بستنش هم سخته
با مزدا که توربو فابریک براش وجودداره هم فرق داره
توربو معمولان وقتی فابریک نیست توی شهر ممکنه باعث دردسربشه
و فشار واردشده به متعلقات موتور رو نمیشه کیلویی گفت کمه
اونم کاری که توی هیچ جا (منظورم همین مدل توربو هست) انجام نشده
توی ریس شما ماشین رو ست آپ میکنید 2 ساعت رانندگی میکنید و برمیگردو نید بهش میرسید تا مسابقه بعدی معمولا ماشین اصلی و شهرتون هم نیست برای همین میشه روی این توربو ها حساب خوبی باز کرد
ولی استفاده شهری و مداوم و خانوادگی از ماشین فرق داره
دوست خوبمون هم تقویت معقول خواست که تا130 اسب هم قیمت نسباتا مناسب داره هم توان کافی برای این ماشین هست و هم به خود بلوک و متعلقات اصلی فشار خاصی وارد نمیشه
سوپر چیپس و هدرز یکی از اساسی ترین و ساده ترین راه های تقویت هیست که نتیجه جالب و راضی کننده ای داره و مشکلی هم به دلیل ماهیت و اساس کارش هیچ موقع ایجاد نمیکنه

masoud2535
10 June 2008, 10:20 PM
دوستان یک جوری از توربو حرف میزنین انگار میخواین فیلتر اسپرت وصل کنین
توربو بستن با تمام محسناتش کار سختیه درست و حسابی بستنش هم سخته

به به فرزاد جان گل خودمون:icon_arro

آقا شما هم از توربو ميترسي؟! :icon_sad:

رئيس ميگفت توي دبي اکثر ماشينها الان توربو ميبندن و الان ايران شرايط 4 سال پيش امارات رو داره که اولش همه ميترسيدن ولي الآن يک چيز عادي شده!:icon_surp

من با توجه به وضعيت بنزين و بخصوص شرايطي که بعد از چند روز پيش مياد، نميدونم با افزايش نسبت تراکم با توربو چطور ميشه جلوي ناک زدن موتور رو گرفت، البته سوپر چيپ براي اون هم راه حل داره :icon_surp ميتوني ورژن مخصوص توربو رو اينستال کني و مشکل ناک زدن هم به احتمال قوي برطرف بشه!

در نهايت فرمايشات شما کاملاً صحيحه و شما استاد بنده هستين:lover:

**- مسعود خان شما خودتو ناراحت نکن ... این چیزا پیش میاد ... بزرگواری دوستانی مثل شما هستش که منجر به پایان خوب داشتن قضیه میشه ...

امیدوارم همچنان شاهد حضورت در بحثها و گفتگوهای علمی باشم ...

نماد جان از نظر لطف شما بينهايت سپاسگزارم، شرمنده :icon_neut

بعضي وقتها آدم فکر ميکنه يک توصيه از يک دوست به منزله اينه که طرف ميخاد معلومات خودش رو به رخ ديگران بکشه! در حاليکه اصلاً اينطور نيست، کسي که وقت ميذاره و در اين تاپيک مطلب مينويسه هدفش کمک کردن و آگاهي دادن هست! هرچند شايد اطلاعات درست و صحيحي نداشته باشه ولي هدف مخرب نداره!

من به نيت کمک و پر رونق کردن تاپيک دوستمان چند تا پست زدم و اميدوار بودم تا مطالب مفيد و قابل استفاده باشه، ولي متاسفانه با سوء برداشت برخي از عزيزان مواجه شدم:icon_eek:

اميدوارم سعادت داشته باشم تا بيشتر در خدمت دوستان باشم، براي من هم داشتن دوستاني مثل شما افتخار بزرگيه:lover:

Dandrite
11 June 2008, 10:34 AM
دوستان ولي سوال من همچنان باقي ماند كه با اين افزايش قدرت و نيروي تورك ايا لازم است كه در گيربكس تغييراتي ايجاد كرد ؟
يك سوال ديگر ؛ نظر دوستان در مورد استفاده از مكمل بنزين در جهت بالا بردن اوكتان بنزين چيه ؟

masoud2535
11 June 2008, 02:38 PM
سلام

دوستان ولي سوال من همچنان باقي ماند كه با اين افزايش قدرت و نيروي تورك ايا لازم است كه در گيربكس تغييراتي ايجاد كرد ؟
يك سوال ديگر ؛ نظر دوستان در مورد استفاده از مكمل بنزين در جهت بالا بردن اوكتان بنزين چيه ؟

تا جائی که من میدونم گیربکس 206 تیپ 5 توان انتقال نیروی زیادی داره و تا 200HP میتونه وظیفه خودش رو ایفا کنه.

در مورد اکتان بوستر هم 100% موافقم، به خصوص با وضعیتی که برای بنزین سوپر در پیش رو داریم، استفاده از اکتان بوستر در بنزین معمولی باعث بهبود عدد اکتان خواهد بود! ولی باز هم از نظر عدد اکتان کم داره! چون عدد اکتان بنزین بدون سرب معمولی حدود 78 هست و حتی شما با اکتان بوستر خوبی مثل وورس هم نمیتونین بیشتر از 5 واحد به عدد اکتان اضافه کنین، مجموعاً عدد اکتان میشه 83 که برای موتوری با نسبت تراکم 1:10.5 حداقل 10 تا کم داره!!!

برای جلوگیری از ناک زدن موتور باید سعی کنیم تا سوخت Lean بشه! احتمالاً استفاده از فیلتر اسپورتهائی که مکش هوای مستقیم دارن و موجب تولید بوست در منیفولد هوا میگردند باید چاره ساز باشه! تا نظر دوستان چی باشه؟! :icon_surp

fafal
11 June 2008, 03:09 PM
برای کاهش ناک باید سوخت غنی و جرقه ریتارد بشه

masoud2535
11 June 2008, 04:39 PM
سلام مجدد

برای کاهش ناک باید سوخت غنی و جرقه ریتارد بشه

فرزاد جان اومدی نسازیا!!!:icon_arro

آقا کمی بحث رو باز کن و چند تا دیاگرامی چیزی بذار تا مطلب علمی تر بشه!:icon_cool

یک چیزی مینویسی و در میری بعدش هم ما میمونیم و کلی اعتراض ...!!! :icon_surp

استاد بیشتر توضیح بده لطفاً :icon_idea

Zip MAn
12 June 2008, 09:39 AM
به نظر من چون ماشينت دست دو است بده گيربكس را يه سرويس كامل بكنند و در صورت امكان از كوئيك شيفر استفاده كن تا هم لذت تعويض دنده را ببري و هم گيربكس سالم تر بماند .
در ضمن در مورد مكمل هاي بازار انهايي كه صرفا داراي سرب هستند ؛ باعث افزايش شاخه دار شدن بنزين مي گردند و باعث مي شوند كه سوخت در لحظه دقيق انفجار ؛ منفجر شود و ماشين Knock نزنه و كمي هم باعث تميز شدن كاربراتور يا انژكتور و سوپاپ ها و .... مي شود اما بازم كلا بنزين سوپر يه چيز ديگه است .
اما در مورد قرص هاي افزايش اوكتان با نظر masoud2535 موافقم ؛ چون اين محصول در دانشگاه اميركبير چك و تاييد شده اما يه سري قرص جديد به نام داينوتب كه مال امريكاست اومده كه داراي اوكتان هاي متفاوتي است ولي هنوز استفاده نكردم .

masoud2535
13 June 2008, 04:56 PM
سلام

يکي از دوستانم يک گيرباکس ريسي داره (ضريب دنده کوتاه) اگه دوست عزيزمان Dandrite علاقه داشته باشه ميتونم ازش سوال کنم ببينم اگه نفروخته باشه قيمتش چنده؟!

البته بگم که درصورت استفاده از اين گرباکس تاپ اسپيدتون مياد پائين (حداکثر 180 کيلومتر بر ساعت) ولي شتاب ماشين رو خيلي بهبود ميده، اين دوست عزيز من با اين ماشين توي همه درگها حرف اول رو ميزد ولي حالا براش مشکلي پيش اومده که هم ماشينش رو فروخته و هم لوازمش رو براي فروش گذاشته... :icon_cry:

فکر ميکنم ميل سوپاپ 275 درجه هم داره، اگه تا حالا نفروخته باشه:icon_ques

fafal
14 June 2008, 08:49 AM
سلام مجدد

فرزاد جان اومدی نسازیا!!!:icon_arro

آقا کمی بحث رو باز کن و چند تا دیاگرامی چیزی بذار تا مطلب علمی تر بشه!:icon_cool

یک چیزی مینویسی و در میری بعدش هم ما میمونیم و کلی اعتراض ...!!! :icon_surp

استاد بیشتر توضیح بده لطفاً :icon_idea

توی این مقاله تا حدودی توضیح داده
http://www.wellsmfgcorp.com/pdf/counterp_v4_i4_2000.pdf
در ضمن این تاپیک هم مفیده
http://www.tuningtalk.com/forum/knock-detonation-t20643.htm

Dandrite
15 June 2008, 06:17 PM
سلام

يکي از دوستانم يک گيرباکس ريسي داره (ضريب دنده کوتاه) اگه دوست عزيزمان Dandrite علاقه داشته باشه ميتونم ازش سوال کنم ببينم اگه نفروخته باشه قيمتش چنده؟!

البته بگم که درصورت استفاده از اين گرباکس تاپ اسپيدتون مياد پائين (حداکثر 180 کيلومتر بر ساعت) ولي شتاب ماشين رو خيلي بهبود ميده، اين دوست عزيز من با اين ماشين توي همه درگها حرف اول رو ميزد ولي حالا براش مشکلي پيش اومده که هم ماشينش رو فروخته و هم لوازمش رو براي فروش گذاشته... :icon_cry:

فکر ميکنم ميل سوپاپ 275 درجه هم داره، اگه تا حالا نفروخته باشه:icon_ques
لطفا راجع به ضرايب دنده و ميل سوپاپ بيشتر توضيح بده .

masoud2535
16 June 2008, 10:53 AM
سلام

گيرباکس دستي پژو 206 از نوع MA5N بوده و ضرايب دنده آن طوري تعرف شده است مه حداکثر سرعت در دنده‌هاي مختلف بصورت زير است:

1---> 50Km/h
2---> 90Km/h
3---> 130Km/h
4---> 170Km/h
5---> 210Km/h

درصورتيکه گيرباکس اسپورت 206 از نوع MA5S بوده و از ضرايب دنده‌هاي کوتاهتر نسبت به گيرباکس استاندارد بهره ميگيرد و حداکثر سرعت در هر دنده کمتر از حالت استاندارد بوده و ميبايست سرعت تعويض دنده‌ها بيشتر باشد و به عبارتي خودرو شتابي تر است، در اين گيرباکس حداکثر سرعت در دنده 5 حدوداً 180Km/h مي‌باشد.
http://i29.tinypic.com/2qtwdg6.gif

masoud2535
16 June 2008, 11:21 AM
يک مطلب ديگه هم براتون ميذارم که نتايج يک بررسي جامع براي گيربکسهاي MA5N و MA5S در فروم تخصصي TuningTalk هست:

گيربكسهاي MA5 دو دسته هستند يكي MA5N و ديگري MA5S كه نوع اول از ضرايب بزرگتر و دسته دوم از ضرايب كوتاهتر بهره ميبره
البته اينهم اشاره كنم كه اين گيربكس مختص 206 نيست و كلا خانواده پژو و با اتاقهاي 1 و 2 و 3 از اون بهره مي برند
ضرايب گيربكس MA5N به شرح زير هست
1) 3.416
2)1.81
3)1.275
4)0.97
5)0.769
اين گيربكس توسط كارخانه هاي مختلفي كه تحت ليسانس پژو هستند ساخته شده كه در اين ميان بعضيها براي ضرايب دنده يك و سه از ضرايب زير استفاده كردند
1)3.448
3)1.282
كه در اين خصوص اين ضرايب با ضرايب فابريك فرانسوي بسيار ناچيز اختلاف دارند و اصلا راننده متوجه اون نمي شود و اين اختلاف حدود يك كيلومتر سرعت در ساعت براي خودرو هست و عملا هيچ نقشي در افزايش شتاب نسبت به همتاي خود ندارد
ضريب دنده نهايي اين گيربكس انواع مختلفي داره
مثلا 3.764 يا 3.937 يا 4.06 يا 4.29
كه در ايران تنها از مدل سنگين اون يعني 4.29 ( MA5N/A ) براي كليه مدلهاي 206 استفاده شده
گيربكسهاي 206 هاي ايران تنها در نوع پوسته و دارا بودن محرك كيلومتر شمار و اختلاف ضرايب دنده 1 و 3 باهم متفاوتند و شماره فني هاشون تفاوت ميكنه كه اونهم هيچ نقشي در قابليتهاي حركتي براشون ايجاد نخواهد كرد
اين نوع گيربكس داراي انديسي برابر 20CN26 هست
سرعت خودرو با اين گيربكس
1)====> 5500 ====> 42
1)====>5750 =====>44
1)====>6500 ====>50

2)====> 5500 ====> 80
2)====>5750 ====>83
2)====>6500 ====>92

3)====> 5500 ====>113
3)====>5750 ====>118
3)====>6500 ====>132

4)====> 5500 ====> 149
4)====>5750 ====>155
4)====>6500 ====>172

5)====> 5500 ====>187
5)====>5750 ====>195
5)====>6500 ====>219

گيربكس دوم كهMA5S هست از ضرايب سنگيني بهره ميبره كه براي كاربردهاي شهري شايد زياد مناسب نباشه
ضرايبش
1) 3.416
2)1.95
3)1.375
4)1.054
5)0.853
و ضرايب دنده نهاييش مشايه كد قبلي هست
ايندكس اين گيربكس 20CN24 هست و نوع MA5S/A اون با ضريب دنده 4.29 به شرح زير هست

1)====> 5500 ====> 42
1)====>5750 =====>44
1)====>6500 ====>50

2)====> 5500 ====> 72
2)====>5750 ====>76
2)====>6500 ====>82

3)====> 5500 ====>102
3)====>5750 ====>110
3)====>6500 ====>122

4)====> 5500 ====>135
4)====>5750 ====>140
4)====>6500 ====>160

5)====> 5500 ====>169
5)====>5750 ====>177
5)====>6500 ====>200

اميدوارم اين مطلب هم براتون قابل استفاده باشه:icon_cool

masoud2535
16 June 2008, 11:19 PM
سلام مجدد

در مورد ميل سوپاپ فراموش کردم توضيح بدم:icon_arro

ميلسوپاپ استاندارد 206 که در حالت استاندارد روش هست، 265 درجه هستش و اين زاويه طوري تنظيم شده که بعد از انفجار سوپاسهاي دود به ميزان 50% باز شده و خروجي دود به نرمي انجام ميگيرد، در ميلسوپاپهاي ريسي که بهترين نوعش همان 285 درجه هست، بعد از انفجار سوپاپهاي دود به ميزان 100% باز شده و کل گازهاي خروجي بصورت ناگهاني از سيلندر خارج ميگردد که اين امر باعت افزايش توان موتور و تنفس بهينه موتور ميگردد، ولي به علت خروج ناگهاني گازها بعد از انفجار مخلوط بنزين و هوا در داخل سيلندر، تکانهاي موتور در دور پائين شديد بوده و صداي موتور نيز زياد مي‌باشد که به همين دليل دور ايدل را در صورت استفاده از ميل سوپاپ ريسي تا حدود 1200rpm بالا ميبرند تا اولاً موتور در دور پائين ناک نزند و ثانياً خاموش نشود.
مسلم است که در صورت استفاده از ميل سوپاپ ريسي حتماً ميبايست سيستم اگزاست تيون شود (هدرز - سنتر - مافلر) وگرنه به علت شدت زياد گازهاي خروجي کاتاليست تحت فشار زيادي قرار گرفته و به زودي از حيذ انتفاع ساقط خواهد گرديد.
براي تيون شهرياستفاده از ميل سوپاپ توصيه نميگردد چرا که در ترافيک شهري موجب آزار و اذيت راننده و سرنشينان گرديده و با افزايش صداي موتور ماشين ديگر خانوادگي محسوب نميشود، ولي براي ريس عملکرد بسيار خوبي دارد:icon_cool

موفق باشيد.

Nomad
19 June 2008, 03:01 AM
مسعود جان به ارائه توضیحات بسیار جالب و مفید خودت ادامه بده ...
همه استفاده می کنیم .

با تشکر ...

masoud2535
21 June 2008, 05:25 PM
سلام

فکر ميکنم بهتر باشه يک مقدار توضيحات بيشتري در مورد عملکرد توربوشارژر و سوپرشارژر بدم:icon_surp

اولاً سيستم عملکرد هر دوتا مشابه هست يعني هدف توليد بوست در ورودي دريچه هوا (منيفولد) مي‌باشد که با اين کار نسبت تراکم موتور بالا رفته و راندمان موتور افزايش پيدا ميکند بطور مثال:

فرض کنيد حجم اسمي موتور TU5 برابر 1587 سي سي هست که در حالت استاندارد (بدون تيونينگ) از کل اين حجم در فرايند احتراق استفاده نميشود و در حدود 70% از اين حجم يعني حدود 1100 سي سي استفاده ميگردد، با فشرده سازي و افزايش تراکم هواي ورودي (کاري که توربو و سوپر شارژر انجام مي‌دهد) افزايش نسبت تراکم موتور را خواهيم داشت که بسته به ميزان بوست (فشار پشت تراتل) تراکم داخل سيلندرها بالا رفته و سيلندرها با حجم بيشتري از مخلوط هوا و بنزين پر ميشوند و اين عامل موجب افزايش حجم Effective سيلندرها شده و بسته به ميزان بوست توليد شده حجم بيشتري از فضاي داخل سيلنرها در فرايند احتراق وارد عمل ميشود و اين حجم از 70% به 90% ... افزابش پيدا ميکند. با افزايش حجم موثر سيلندرها انرژي توليد شده در فرايند احتراق نيز افزايش پيدا کرده و پيستون با قدرت بيشتري در داخل سيلندر به حرکت در مي‌آيد، در نتيجه افزايش راندمان موتور را خواهيم داشت.

حال در مورد تفاوت توربو شارژر با سوپرشارژر:
1- توربو شارژر نيروي چرخش توربين داخلي خود را که موجب فشرده سازي هوا و يا به عبارتي توليد بوست را از گازهاي خروجي موتور ميگيرد ولي سوپرشارژر نيروي چرخش توربين را از تسمه‌اي که به موتور متصل است (مثل دينام) از خود موتور ميگيرد.

2- توربو شارژر در حالت آيدل هم توليد بوست مي‌نمايد (به علت خروجي مداوم گازها از موتور) ولي سوپرشارژر در حالت آيدل يا دور پائين خيلي کمتر از توربو بوست توليد ميکند (مستقيماً به دور موتور بستگي دارد).

3- رفلکس يا عکس‌العمل توربو در برابر فشار پدال گاز بسيار سريتر از سوپرشارژر است چرا که با وارد کرد شک به پدال گاز سريعاً حجم گازهاي خروجي افزايش پيدا ميکند در حاليکه دور موتور به آهستگي و نرمي بالا ميرود.

4- کنترل پدال گاز در توربو خيلي دشوار است چرا که به هنگام کاهش فشار پدال گاز هنوز فشار گازهاي خروجي زياد بوده و توربو در حال توليد بوست مي‌باشد در حاليکه سوپرشارژر با کاهش دور موتور بوست را کم کرده و کنترل پدال گاز در اختيار راننده مي‌باشد.

5- در دورهاي بالاتر عملکرد سوپرشارژر به مقدار حداکثر خود ميرسد (توليد بوست) ولي در توربو شارژر در هر شکي که به پدال گاز وارد ميشود توليد بوست به حداکثر خود ميرسد و ارتباط چنداني به دور موتور ندارد (به همين علت است که در دورهاي پائين نيز ماشين تيونينگ شده با توربو شارژر توان و تورک بالائي نسبت به ماشين همنوع خود که با سوپرشارژر تيون شده است دارا مي‌باشد!)

6- فشار هاي وارده به متعلقات موتور در توربو شارژر بسيار زيادتر بوده و اين فشارها تايع مستقيم پدل گاز مي‌باشد در حاليکه در سوپر شارژر بوست توليد شده تابعي از دور موتور بوده و با افزايش دور موتور (که هيچگاه بصورت شک نمي‌باشد) افزايش بوست بصورت تدريجي و به نرمي خواهد بود. لذا از وارد شدن تنشهاي ناگهاني و ضربه‌اي به متعلقات موتور (شاتون - پيستون - ميل لنگ و ...) کاسته مي‌گردد ---> افزايش عمر موتور و کاهش استهلاک قطعات الحاقي.

7- سوپرشارژر نيازي به اينترکولر (براي خنک کاري) ندارد و يک عملکرد مکانيکي داشته و در مجاورت گازهاي پرحرارت موتور نمي‌باشد، در حاليکه توربو شارژر به علت قرار گيري در مسير مستقيم گازهاي خروجي موتور نياز به Cooling داشته و اين خنک کاري بسته به اينکه توربو از بالا رويموتور سوار شود يا از پائين، نياز به اينترکولر خواهد داشت. (در صورتيکه توربو از قسمت پائين نصب شود يعني بعد از هدرز يا کاتاليست يا Down Pipe به علت جريان هواي محيط در صورتيکه بوست کمتر از 5PSI مد نظر باشد، نيازي به اينترکولر ندارد ولي اگر از بالا نصب شود يعني بعد از منيفولد دود، به علت قرار گرفتن در محيط بسته داخل موتور و عدم وجود جريان مداوم هوا، نياز به اينترکولر تحت هر شرايطي داشته و ربطي به ميزان بوست توليدي ندارد!)

8- در صورت نصب سوپرشارژر برخي از امکانات رفاهي خودرو به اجبار حذف ميگردد (از جمله کولر!!!) ولي در صورت نصب توربو به شرط اينکه از قسمت پائين نصب شود، هيچيک از لوازم استاندارد حذف نمي‌گردد (هيدروليک و کولر نير سر جاي خود باق ميماند):icon_surp

9- در کل بوست توليد شده توسط توربو مي‌تواند خيلي بيشتر از سوپرشارژر باشد چراکه ارتباطي به دور موتور ندارد، ولي بوست توليد شده توسط سوپرشارژر محدود بوده و به خاطر اينکه نيروي خود را از موتور ميگيرد تا حدي موجب کاهش توان موتور نسبت به بوست توليد شده خواهد شد (دقيقاً مشابه اينکه از کولر در تابستان استفاده ميکنيد!)

10- براي موتورهاي با حجم پائين (کمتر از 2000 سي سي) استفاده از سوپرشارژر بيشتر توصيه مي‌گردد، ولي براي موتورهاي حجيم برعکس استفاده از توربوشارژر بيشتر توصيه مي‌شود.

اميدوارم اين مطالب نيز مورد استفاده دوستان واقع شود. :icon_cool

(از بابت غلطها املائي شرمنده:icon_neut)