PDA

View Full Version : روشن ماندن چراغ ابی رنگ در جمین

سپندار مزد
27 May 2008, 11:06 AM
سلام
رفقا جمین من چراغ ابی رنگش که موقه روشن شدن بلوتوز چشمک ابی میزنه مدام روشنه موارد ذیل رو انجام دادم
1 چندین بار در قسمت کانکشن تیک بلوتوز و گذاشتم و برداشتم و دستگاه رو خاموش روشن کردم
2 باطری رو 12 ساعت در اوردم
3 هارد ریست کردم که 5 دقیقه چراغ خاموش شد باز مجدد روشن موند
؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ گویی

mohammad51
27 May 2008, 12:09 PM
سلام
رفقا جمین من چراغ ابی رنگش که موقه روشن شدن بلوتوز چشمک ابی میزنه مدام روشنه موارد ذیل رو انجام دادم
1 چندین بار در قسمت کانکشن تیک بلوتوز و گذاشتم و برداشتم و دستگاه رو خاموش روشن کردم
2 باطری رو 12 ساعت در اوردم
3 هارد ریست کردم که 5 دقیقه چراغ خاموش شد باز مجدد روشن موند
؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ گویی

مهدي جان

يك بار رام جديد بريز ببين مشكلت حل ميشه :icon_cool

سپندار مزد
4 June 2008, 07:00 PM
والا بر گردوندمش به 05 کماکان روشنه .میدونی چیه من سیمکارتم سوخت از زمانی که سیم کارت جدید گزاشتم اینجور شد اما خب ربطی هم نداره بهش .من نزدیک یک هفته هست گوشی رو اف کردم دو سه باری که روشنش کردم چند بار هارد ریست کردم که فایده نداشت به محض اینکه دکمه پاور رو میزنی قبل از روشن شدن ال سی دی چراغ روشن میشه .به نظر اساتید مموری رو دربیارم با اسپری ناهید خشک دو سه تا اسپری طرف چراغ اسپری کنم !

lover
4 June 2008, 11:33 PM
درود .
یک سوال با سیم کارت دیگر هم همین مشکل را داره؟ من احتمال میدهم این هشدار مربوط به یک امکانی در سیمکارت جدید هست
با اینحال این برنامه را ببنید میتوانید در جمین نصب بکنید
http://rapidshare.com/files/120096359/KaiserNotification_cab.CAB

این برنامه مدیریت ال ای دی ها و notification های مربوط به LED هست

سپندار مزد
5 June 2008, 01:03 PM
درود
جناب لاور قبلن این راهکار را انجام دادم منتها افاقه نکرد هم افلاین مد و هم با ایرانسل جواب نداد برنامه که عالی معرفی کردید رو رو 05 جواب نداد من رام 06 بریزم نتیجه رو اعلام میکنم .

سپندار مزد
12 June 2008, 11:01 PM
نوشتم برای مورد های مشابه
مموری در اوردم باطری هم کشیدم بیرون با اسپری افشوند خشک از شیار مموری دو سه تا اسپری زدم گزاشتم خشک شد روشن کردک درست شد .
حق کپی رایت اسپری از محمد خان هست.اقا اینجا هم جواب داد خدا خیرت بده