View Full Version : BF2 Multi Player
کبریت بی خطر
25 May 2008, 11:59 AM
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی اینجا battlefield 2 بازی میکنه؟:icon_ques
mehdihamedali
27 May 2008, 06:32 PM
همون battlefield قدیمی یا جدیدش اومده؟
من قدیمیه رو بازی میکردم ولی از وقتی بازی های زیبای امروزی به بازار ارائه شد عملاً فراموشش کردم
کبریت بی خطر
27 May 2008, 08:21 PM
آره همون BATTLEFIELD 2 ورژن پایش رو میگم .نصیحت من به دوستان :حتما بازی کنید به بازی کزدنش میرزه
بسیار با کیفیت و جالبه .مرحله نداره یکجور جنگ نا تمامه که 3 کشور آمریکا .چین و اتحادیه خاور میانه در اون نقش دارند.
mehdihamedali
28 May 2008, 11:10 AM
آره همین جوریه ولی یکم که بازی میکنی چون بازی خیلی طولانیه آدم خسته میشه چون یکی که تو بازی پیش میری تغییرات بازی ثابت میشه و دیگه خیلی حال نمیده
درسته؟
کبریت بی خطر
28 May 2008, 11:39 AM
سبک بازی اینه که شما باید با توجه به ماموریتی که انتخواب کردین باید علاوه بر انجام ماموریت پایگاههای دشمن رو بگیرید (با پایین آوردن پرچم دشمن) .در صورتی که شما تمام پایگاها رو گرفته و تمامی افراد دشمن را کشته اید برنده خواهید بود (در صورتی که کماندر مقابل تسلیم شه )
جالب اینه که تو بازی سربازان دارای هوش بسیار بالا می باشند مثلا شما اگه درخواست جان کنید I NEED MEDIC HERE دوستتون که نقش دکتر را داردبه طور مثال(PK.JANSSON ) به شما جان (خون) میده حالا اگه شما تشکر نکنید GOOD DEAL THANKS در سری بعد که نیاز به خون داشته باشید PK.JANSSON احتمال 90% به شما خون نمیده
mehdihamedali
28 May 2008, 08:47 PM
منم از این بازی خوشم اومد ولی خیلی وقته که بازیش نمی کنم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.