View Full Version : طریقه در آوردن کاسه چراغ جلو
mamadghomi
25 May 2008, 09:14 AM
باسلام خدمت دوستان عزیز
از دوستانی که میدونن چطوری کاسه چراغ جلو را میشه بیرون اوورد لطف کنند یه کمکی کنن. البته من 3-2 تا پیچ رو باز کردم ولی هنوز چراغ بیرون نمی یاد فکر کنم یه پیچ دیگه زیر قاب زیر چراغ مونده که من نمی تونم پیداش کنم و اون قاب رو هم نمی تونم در بیارم. اگه عکسی هم دارین بزارین.
اومدم لامپ رو عوض کنم خارش شکست حالا میخام چراغو در بیارم و یه بلایی سرش بیارم تا درست بشه.
جهت اطلاع یه جفت لامپ اسرام آلمانی 55/60 وات سیلوراستار خریدم 6000 تومن از پاساژ کاشانی.
ممنون از همه شما.:icon_cry:
simbaleo
26 May 2008, 01:31 AM
باسلام خدمت دوستان عزیز
از دوستانی که میدونن چطوری کاسه چراغ جلو را میشه بیرون اوورد لطف کنند یه کمکی کنن. البته من 3-2 تا پیچ رو باز کردم ولی هنوز چراغ بیرون نمی یاد فکر کنم یه پیچ دیگه زیر قاب زیر چراغ مونده که من نمی تونم پیداش کنم و اون قاب رو هم نمی تونم در بیارم. اگه عکسی هم دارین بزارین.
اومدم لامپ رو عوض کنم خارش شکست حالا میخام چراغو در بیارم و یه بلایی سرش بیارم تا درست بشه.
جهت اطلاع یه جفت لامپ اسرام آلمانی 55/60 وات سیلوراستار خریدم 6000 تومن از پاساژ کاشانی.
ممنون از همه شما.:icon_cry:
سلام
چراغ جلوی 206 کلا 3 تا پیچ دار تا باز بشه، دوتا ار اونها دم دست هستن و راحت باز میشن ولی برای باز کردن سومی باید جلو پنجره کاملا جدا بشه.
برای جدا کردن جلو پنجره:
اول باید اون قسمت پلاستیکی وسط که قفل کاپوت از وسط اون بالا اومده رو با باز کردن 4 تا خار آمپولی که داره باز کنی.
بعد از جدا کردنش اگر از بالا نگاه کنی2 تا پیچ میبینی که جلو پنجره رو نگه داشتن با یه آچار ستاره ای بازشون کن.
سر یه پیچ گوشتی دوسو یه پارچه بپیچ و جلو پنجره رو از دو انتهاش با اهرم کردنش روی گلگیر بلند کن. هر طرف 2 تا خار داره و یکم سخت بلند میشه، پیچ گوشتی رو مستقیم روی گلگیر نذار و دستت رو تکیه گاه اون بکن، با یه فشار بلند میشه و صدای بدی میده! (جای نگرانی نداره!)
و در آخر اگر اشتباه نکنم سمت همون پیچهایی که باز کردی دوتا خار دیگه هست که با یه دو سو خم میشن و جلو پنجره آزاد میشه.
اکنون پیچ سوم چراغ جلوی دستته! با آچار بکس باز کن.
تمام سیمها و سوکتها رو از چراغ جدا کن و موقع جا زدنش هم دقت کن تنظیم کاسه چراغ بهم نخوره و پیچها رو درست رو جای قبلی سفت کن.
متاسفانه عکسی از مراحل این کار ندارم والا میذاشتم.
mamadghomi
26 May 2008, 04:07 PM
سلام
آقا ممنون از راهنمایی کاسه چراغو باز کردم و لامپ را با چسب سیلیکونی چسبانیدم. فقط یه خاری بود که خیلی نازک بود و شکست بعد از اون دو تا خار که نزدیک کاسه چراغ است که زیاد تاثیری نداشت!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.